Anna Book i tanga, oh yeah!

Min käre vän, Camilla, vill stänga av hjärnan ibland. Detta med anledning av att man ibland tänker saker som man verkligen inte vill tänka. Och när man tänker på att man inte vill tänka på det här förbjudna så tänker man bara ännu mer på det. Det blir som en ond cirkel.

Så då är ju frågan; Hur bryter man en sådan? Jo, man attakerar den!  

Exempel 1;

Anna Book kommer in i sovrummet endast iförd tanga och ett genomskinligt linne och man har ingen aning om vilken av valkarna som ska representera hennes bröst...

Första tanken är ju; NEJ! FAN! det här får ju inte hända!
Men om man istället tänker; Men fan vad najs med lite(eller mycket) Anna Book! Naken också! Kan man få låtsas att du har tre par bröst eller måste man välja en av valkarna?...varpå hon såklart svarar att man får bestämma själv.

Kan det bli bättre?!...

...och sen så fantiserar man vidare, och då kommer ju Anna Book garanterat ersättas av en naken Angelina Jolie. Fatta lyckan! Från noll till tio(på en skala ett till tio) på typ ett ögonblick!

Exempel 2;

Man sitter på en föreläsning som hålls av en riktigt het brud och man kan inte riktigt sluta tänka på hur jävla het hon är. Asså hon är het. Riktigt het. Och så börjar man fantisera om henne, naken såklart. Det för man ju alltid på föreläsningar.
När föreläsningen är slut så går man fram till henne för att snacka lite, och i tanken så är hon ju fortfarande naken... Väl framme, face to face med hetingen, så upptäcker man att hon är missbildad... HON HAR TRE NIPPLES!!!TRE STYCKEN! UNDERBART!
Så nu, när man står där med en ursnygg kvinna framför sig så kan man inte sluta kolla på hennes bröst. För vem kan låta bli att stirra på ett par bröst med tre stycken nipples!? Varken jag eller Tiina Rosenberg(FI) kan det i alla fall...

Så hur ska man då göra för att slippa dessa förbjudna tankar? Hur ska man få upp blicken till ögonnivå? Jo, man föreställer sig att hon har en fjärde nipple i pannan. Eller möjligtvis på kinden. På så sätt kan man succesivt lyfta blicken högre upp på personen i fråga, och därmed slippa den pinsamma tystnaden som tyvärr kan uppstå när man har kollat på en okänd kvinnas bröst lite för länge, lite för tydligt...



Allt handlar om att attackera! Gör dåliga tankar till bra tankar, och gör bra tankar till ännu bättre tankar. That's the way to do it.

Mikael Röjerås
Outbildad psykolog

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0