Åttahundra meter, mitt i vintern.

Körde 3*3*800m på band idag. Det gick helt ok, förutom att bandet la av mitt i en intervall så jag var tvungen att byta, som tur var hade jag redan förberett mig på att något skulle gå snett så jag hade satt på ett band bredvid, så det tog ju typ 4sekunder att hoppa över, ganska störande i vart fall.
Ajja, körde på ~20.5km/h tempo viket resulterade i att tiderna hamnade på lite på typ 2.19st. Har ingen aning om det är bra eller kasst i ren allmänhet, men jag vart trött som fan och det kändes grymt bra, så det var nog ganska så bra fart.
På sista intervallen var jag så jävla trött att jag höll på att ramla av bandet ett antal gånger, men bara tanken av att flyga av ett löpband som går i över 20km/h gör att man springer lite fortare, man biter i bara för att man måste. Att stanna eller sänka farten är ju inget alternativ när man bara har 1-2intervaller kvar.

Sen så glömde jag såklart mina nya skor i Sollentuna. Och jag ska till Falun på träningsläger nästa helg. Så frågan är hur fan jag ska göra nu... med tanke på att jag ska börja jobba så kommer jag ju inte ha tid att åka dit och hämta dem. Visst, en vecka hade jag kunnat klara av att springa i mina lättviktare(Nike Free 5.0 "barfotaskor") som inte har någon dämpning alls, men jag ska ju på träningsläger i Falun nästa helg. Och två fucking veckor med lättviktare är inte någon hit. Jag kan ju lova att mina benhinnor skriker efter dämpade skor efter bara en vecka. Har någon nått bra tipps? Jag har i alla fall ingen jävla aning hur jag ska göra.

Ska försöka sova på saken,

Hörs!


Mr Hallbäck(med Klas "Hans" Persson i bakgrunden). Killen som stod för större delen av underhållningen i helgen. Grymt kul har det varit i alla fall. =)

Kommentarer
Postat av: Camilla Andersson

skicka dom på posten :D

2010-11-29 @ 12:04:55
URL: http://camillalola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0