Someday I will give it right back to you, bitches!

Jag känner mig dum,
dummare än vanligt.

SAT-provet gick skit.
Om motsatsen till att "naila" någonting är att "fucka upp skiten totalt" så måste jag säga att jag fuckade upp skiten totalt. Och det känns ju inte så bra med tanke på att jag hade hoppats att åka till USA i Januari. Men det löser sig nog, jag kanske ska vänta på resultatet och ta reda på vad som krävs för att "klara" provet innan jag drar någon slutsats av det här.

Det känns i alla fall mediokert.

Writing gick helt ok.
Reading gick kasst.
Math gick katastrofalt dåligt.

Och folk säger att matten är den lätta delen?! Visst var talen rätt enkla, och med lite mer tid hade jag nog kunnat få alla rätt, men nu var jag ju lika stressad som Jesus (troligen) var när han skred mot korset med en törnekrans på hjässan. Jag hann inte läsa alla frågor på någon av delarna, speciellt inte på matten. Fifan för SAT. Fifan för matte.

Och nej, jag är ingen sån som biter på naglarna eller klagar över mina resultat om det inte är befogat. Men det här klagandet är fanimig befogat om något.

Ajja, ska ta tåget hem till Sala, väl där ska jag inte göra ett vettigt skit. Eller jo, jag ska måla, inte för att det är vettigt, men det kan nog få mig på bättre humör.

Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0