Då var det dags igen...

Det är mitt på dagen och jag vaknade för en timme sedan. På den timme har jag inte ådstakommit ett skit, jag är som hypnotiserad av photoshop och jag har kollat på en undervisnings film på Moderskapet.se, den är riktigt bra och han som har gjort den är grymt bra på att förklara. Om en vecka har jag säkert lärt mig allt utantill ;) eller inte. Det där phtoshor CS3 är ett enormt program, tror inte att någon kan det som ett rinnande vatten...

Om två timmar anländer Felicia till mellansveriges, och Sveriges, skönaste små stad. Då kommer det troligen se lika skitigt ut här hemma som det gör nu. För jag ska och handla lite med farsan, vi måste ju ha något att käka också =)

Vad händer ikväll? Det får vi ta och fråga en spåkärring om, för jag har ingen aning.

Gott Nytt År på er!

Drömmen om en fantasi

Jag har försökt att sova, men det går inte så bra, när tankarna väl snurrar i skallen så vill dom inte sluta, jag får inte stopp på dom, en mental övning för det skulle behövas. Så det är lika bra att skriva av sig dem, så kanska jag kan somna sen.

Men vad är det som stör min skönhetssöm då?


Jo det är löpningen som spökar igen. Det här året har varit mitt bästa år, någonsin, både utanför och på löparbanan. Men samtidigt som SM-medaljerna har slungats över mig(ok, det där kanske inte var riktigt sant) har jag aldrig haft sämre förutsättningar...

...jag hade en stressfraktur i foten i våras, Direkt efter det blev jag sjuk i 4veckor och och när jag väl började springa igen, så var det bara 1.5 månader kvar till SM, årets mål. Väl där så lyckades jag knipa bronset. Och visst är jag nöjd över det, men det känns ändå lite surt, jag vet att jag hade kunnat mycket mer än så, om jag bara hade varit fri från sjukdomar och skador...

Och nu då...?
Jag har haft hosta och varit förkyld i snart en månad, och det känns hemskt :S Hur fasen ska jag kunna vinna OS på det här sättet? Som soffliggare kanske...?

Nä, såhär får det fan inte vara! Men det kanske har sina förklaringar... en av dom är att jag sitter uppe nu, kl 05:00 på nyårsaftons morgonen och skriver. Jag måste skärpa mig. Jag kan inte hålla på såhär.


Ingen som ska vinna OS kan hålla på såhär...Det värsta av allt är att jag börjar känna mig gammal,
inte som en gubbe. Men gammal nog att kunna gå och lägga mig i tid, och gammal nog att veta hur man ska göra med alla tankar som svämmar över på nätterna... men det kanske jag aldrig kommer att lära mig...?
Jag är så pass gammal att det snart är dags att göra något med mit liv, inte bara flyta med i strömmen. Snart kommer jag vara tvungen att göra något på egen hand, jag kommer inte kunna åka snåplskjuts i hela mitt liv, även fast det skulle kännas som det enklaste beslutet.

Jag ska återvända till sängen för att sova nu...Gonatt. Eller ska jag säga godmorgon?


Har mixtrat med photoshop idag... här är Henke;
image107

Omgjord från denna;
image45

Jag och min nya kompis.

På eftermiddan var det hus i helvetet här hemma. Vi kunde inte komma överens, jag ville si och han ville så. Ja vi säger att det är en han så att Fellan inte blir avis...

Vi förstod oss inte på varandra. Han visade mig inte sina innersta hemligheter, det ända jag fick se var ytan. Men inners inne så visste jag att han döljde något för mig, han döljde det bara för mig. Han visade det för de flesta andra, dom viste hur man gjorde för att få det bra, dom fick en bra bild av honom redan från första ögonkastet. Men bilden som visades framför mina ögon var inte lika vacker!

Jag hatade honom för det och jag är fortfarande lite sur för det!

Men jag har förlåtit förr
och jag kan förlåta nu, vi ar ju trotts allt bara känt varandra i några timmar ännu. Felicia kommer säkert att bli sur för att jag har hittat en ny vän, det vart hon förut iallafall, när jag träffade bloggen.

Jag och photoshop kommer troligen att bli bästa vänner, så nu får du akta dig bloggen...


Filmtippset!

För första gången på skitlänge(sedan julafton) har jag kollat på film.

Sist jag kollade så såg jag Eastern Promises med Viggo Mortensen i en huvudrollerna. Det var en riktigt bra film, klart värd att se. Här har Ryska maffian kommit till London för att lura runt lite. Filmen handlar inte så myket om maffian egentligen, utan om familje hemligheter...


The Manchurian Candidate blev det denna gången. Här är Denzel Washington och Meryl Streep dom stora namnen. Meryl Streep är gryyyymt bra. Hon är också grymt bra i Djävulen Bär Prada, det är dessa två filmer jag har sett henne i.

Jaja, The Manchurian Candidate handlar om familje hemligheter den också, precis som Eastern Promises. Ett gäng soldater från US Army har fått chip i sig, vilket gör att dom inte alltid är sig själva och dom har minnesluckor som fylls under filmens gång...


1. The Manchurian Candidate
2. Djävulen Bär Prada
3. Eastern Promises


Äldre filmer är underskattade!


image106
Merly Streep i Djävulden bär Prada

Saker som inte har hänt...

Jag har inte städat, jag har inte vart hos farmor, jag har inte kollat skidor till idre, jag har inte kollat om jag har kvar mina termobyxor... det är mycket som jag inte har gjort ikväll. Imorgon ska det bli skärpning, Felicia kommer ju och det är dags att plocka fram julsakerna... ja plocka fram. Som Patrik sa förut; Vi måste ju göra det lite julfint så att hon tror att vi har firat jul.


Jaja, vi får se hur det blir med julsakerna... Imorgon ska jag upp tidigt! Eller runt 11-12 iaf...

Film utan bild...

Då har Fellan vart här igen...

Jag fattar mig inte på photoshop, men det hade nog ingen förväntat sig heller, inte ens jag själv. Man ska ju kunna göra en hel massa med bilder och text där men jag fattar inte ett skit :S

Jaja, jag har laddat hem en film också, inte heller det förstår jag mig på. Jag får igång ljudet men det kommer ingen bild. Jag har testat att spela upp den i Mediaplayer, windvd, quicktime player men det blir samma problm i båda :( hmm..

Någon som förstår sig på detta?

Felicia in tha house ;D

HEEEJ ;D


Jag och Stina har en het diskussion på MSN om det heter pöka eller nuppa, ni vet när en tjej och en kille "hmmhmm".


Eftersom Micke har så otroligt många läsare, tänkte jag använda er i denna undersökning. Den tar 10 sekunder och ni ska svara på en enkel fråga :)Säger ni PÖKA eller NUPPA?


Photoshop

StädaStädaStäda...

Den där städningen som jag snackade om går inte så bra för mig, men vem går städning bra för? Ingen, just det. Solen skiner iaf utanför, nu hade det vart perfekt om det hade legaat något vit och fluffig på marken, men icket.

Jag håller på att fixa photoshop. Jag har aldrig testat det så de ska bli kul =) Jag kommer troligen inte fatta ett skit ändå, men det är värt ett försök iallafall =) (och nej jag är inte laglig jag vet, men vem är laglig?)

Yäyä, åste stänga firefox nu för att kunna initiera, hörs!

Orlando Bloom

Kom på att jag kanske ska länka till sida också;

Gör om dig själv sidan...

Jag passar på at lägga up en bild till,
nu som Orlando Bloom;
image105
Dom är så jävla ful ^^

Ashlee Simpson eller Mikael Röjerås? :S

Jag kollade runt lite och hitade en skitkul sak! Man kan göra om bilder på sig själv...

Såhär ser jag ut med Ashlee Simpson looken;
image104
hahaa! :D
Använde min profilbild där jag redan ser helt cp ut

Dagens planering =)

Då var jag uppe på benen igen. Eller jag ligger i sängen, men ändå, vaken är jag iallafall. Frukost har jag käkat också jag hittade en paradis ask från julafton som nu är uppäten...

Felicia kommer imorron, så idag blir det att städa klart rummet =) Det vart inte riktigt färdigt sist jag försökte. Sedan så ska jag ut på en liten joggingrunda runt gruvan.

Jusst ja, farmor ska ha hjälp också, så det blir en vända förbi henne senare. Då kan jag ju passa på att sno käk av henne så att det slipper bli såhär idag igen...

Jaja, nått annat roligt ska jag väll kunna hinna med =)

Dags att dra sig...

Min jänta är bara för rolig ibland. Smör är nyttigt! Bara så att ni vet.Men du ska jag dra mig mot sängen... det börjar faktiskt bli sent =)

Colorblind.. ett tipps från Sanna


Buenas Noches... ?Voy a escribir un texto en español cada dia?

Äckelpotta kan du vara själv ;)

Som ni har längtat! Äntligen är jag här igen och livar upp lite i jäntans blogg :)

Efter Mickes tidigare inlägg om hur äcklig hunden här, kan jag inte missa tillfället att få berätta hur äcklig han själv är! :D


Till en början vill jag berätta hur Mickes relation till smör är. För att göra det enkelt kan jag bara berätta vad han gjorde i torsdags. Vi skulle laga mat och baka, till det behöver man självklart smör. Så när jag har tagit det smöret jag behöver tar Micke sitt äckliga långfinger (som han har haft lite överallt), böjer det till en krok och drar det rakt igenom smöret. Sen äter han den äckliga smörklumpen och verkligen njuter av att se hur äcklad jag blir.


Tur att jag fick veta hur du hanterar smör efter vi hade blivit tillsammans, annars vet vi inte hur det hade slutat.


Om du har lite tråkigt och har lust att jävlas med någon är det bara gå till Micke och dra ett finger på hans läppar. Efter det kan du berätta vart fingret har varit, på alla dörrhandtag, på spol-knappen på toan, för att inte glömma nämna på översta tallriken i matsalen.

Därefter kommer han att dra med tröjärmen över läpparna och tro att alla baciller försvinner (haha). För att göra det hela lite roligare kan man fråga när han senast tvättade tröjan. Det han inte har kommit på är att bacillerna som tröjan har samlat på sig försvinner först när man tvättar tröjan, vilket han gör.. ja det kan han få erkänna själv!


Jag såg döden i vitögat!

Under hemresan så delade jag baksätet med Babben, eller nja.. han hade mosat sig in i bakrutan. Det ska bli kul att se han försöka sig på det när han blir större... Iallfall så hade jag kameran med mig från farmor, och fjortis som jag är så trycker jag på On-knappen och jag börjar fota hej villt.

På hunden, på folk utanför, på dom i framsätet och framförallt på mig själv(jag passar nämligen på kort).

Sedan så kom jag på att hunden och jag skulle sitta finfint på kort tillsammans. Så jag började fota. Men då ska såklart den där hunden överdriva och börja hångla loss med mig, men jag försökte dissa honom. Att hångla med en hund känns ju inte allt för mysigt...

När hans tunga närmade sig mitt ansikte kändes det som en slowmotion film(matrix here we come), och jag såg hur de hotande rabies-bakterierna zoomades in i närbild, när dom sakta men säkert kom flygande emot mig.

Jag försökte att parera attacken med smal arm men misslyckades, slicket får en perfekt träff i ansiktet och går förbi min tjocka täckjacka för att sedan träffa mitt i ansiktet. (man bör spela arenan för att förstå det här stycket, det är nämligen nörd stämpel på det)

Så nu är det bara att vänta på morgondagen och se vilka smittor jag kommer att få...hmm

Jag hör av mig med vidare information i så fall...

(kort kommer när jag lyckats hitta usb sladden =))

Kortspel

Så nu sitter vi här och spelar kort, eller vi har paus nu, nördig som jag är så sprang jag till datan. Måste sluta med sånt=)
Iallafall så kan jag meddela att Cissi suger på att spela kort, vi förlorade nyss mot Patrik och Farmor, katastrof! Och det var ju inte mitt fel, nej då! Det var helt och hållet hennes! ;)

Nu är det dags för ännu en omgån och jag ska spela med patrik, men jag vet sen tidigare att han inte heller är så super bra på att sammarbeta i kortspel..

jaja... vi får se. Adjö! =)

Dags att ge sig av...

Vad har jag gjort idag? Sovit, duschat, nördat och lagat mat. Inte mycket alltså. Nu är jag nästan helt frisk, så imorgon blir det träning. Inget jättepass då men en kort distans sväng runt gruvan och lite dynamisk styrka på det skulle sitta fint!

Nu bär det av mot nordligare breddgrader, närmare bestämt 1000m nord öst. Jag ska till farmor och tigga lite mat(jag vet att jag åt för inte länge sen men jag äter som en hest ibland =)). Sedan blir det nog lite kortspel med henne och brorsan innan jag beger mig hemmåt igen.

Så vi höres! =)

I wanna hold you but you are out of reach!

När man tränar är The ark ett av världens bästa artistval. Bra tempo och sköna låtar =)

Resultatet

372103-103
Såhär bra blir resultatet när jag fixar käk. Vägen dit kanske inte var lika lyckad...

Upptäckte nu att man kan se min halvätna frukost i bakgrunden; bullar :P

Bränt!Bränt!Bränt! :S

(jag måste lära mig att inte överskata min kok konst och mina kvaliteer i köket)

Här sitter jag och sover, 5 meter ifrån ugnen där kycklingen min blir tillagad.

Jag känner hur det börjar lukta bränt och så märkr jag att det fräser som fan i ugnen. Så jag springer dit för att kolla läget och kommer på att man inte kan ha smör i 250graders värme. Jag öppnar ugnen och kastar på lite olja på kycklingen. Men samtidigt så går brandlarmet pga av röken som bolmar ut ur ugnen. Jag kastar in kycklingen i ungnen och springer för att stänga av larmet... men jag får inte av tjutandet så ja sliter ner skiten ifrån taket och drar ut batteriet.

Fäden fortsätter tillbaka tillbaka till ugnen där mina kära kycklinglår ligger och väntar på att skjutas in i ugnen igen. Så ja sätter in dom igen och återvänder till datan.

Allt verkar lungt igen! Musiken åker på och jag glömmer kycklingen, igen. Nu är dom färdiga på ena sidan och orörda på den andra. Just fan! man kanske skulle ha rört om lite då och då...!? Så jag vänder på dem och hoppas att allt ska fixa sig...När klockan väl piper(ok, jag hade ingen klocka, jag glömde det också...), när jag väl tar ut dom ur ugnen så luktar det inte super got kan jag erkänna.

Men mat ska inte kastas så jag häller på lite chilisås och det smakar faktiskt riktigt bra! En lyckad måltid alltså, det är ju resultatet som räknas, inte vägen dit =)


Kyckling.

Denna bilden är ju bara för häärlig! =)
image102

Kocken!

Det är dags för mig att göra något av en här dagen, jag ska börja med att laga käk. Jag kollade i frysen men hitade inget frestande där. Sen kom jag på att det nog vart någon köttbit över igår, men jag hittade ingen i kylen.

Däremot hittade jag ett paket med marinerade kycklingvingar som bara stod och väntade på att få bli tillagade. Som tur är så ska man bara kasta in dem i ugnen och sen är dom klara efter 15min, hade det vart mer avancerat än så hade jag nog fått använt mig av plan B; ta cykeln till farmor. Där finns det alltid käk som redan är fixat =)

Jaja, nu borde ugnen vara varm, dags att stoppa in dem och för första gången på länge ska jag knåpa ihopp en genen sallad. Ingen snabbmat här inte...

Fyverkerier och Julmat...

Alla dessa pengar som slösas i Sverige vid jul!

Vi överkonsumerar mat, köper in en hel affär fan! Och sedan så slänger vi det mesta av det ändå. Att inte folk tänker. Jag kan lova att nästan alla svanskar har käkat överbliven julmat flera dagar i rad nu efter jul, men ändå har den inte tagit slut och man har slängt skiten ändå. Varför inte bara fixa lite mindre käk?

Och fyverkerier förstår jag mig inte heller på längre... förr tyckte man ju att det var häftigt, visst är det fint nu också, men vem är så jäkla dum att den slösar flera tusen spänn på något som brinner upp och är helt borta efter några sekunder?! Vissa är inte smarta iallfall... tur att jag är det då :)

Jag låter som en kärring ju :S
Yäyä, det jag ville komma fram till är att det är onödigt med onödiga saker...

image101
Visst är det fint, men inte fan är det bra...

Inget V-ås

Nej, det var inget Västerås för mig. Jag kom på att det är lördag idag. Och affärerna stänger tidigare, kl 17:00. Och tåget hem går inte förrän kl20:00, så jag sket i det.

Man glömmer vilka dagar det är när man är ledig...

Nu får jag ta och fixa de där sakerna på måndag istället. Hur jag nu ska hinna med det... Jag hoppas att jag får byta den där nedrans kameran iallafall.

Felicia ska komma hit på måndag också, det är najs! Får se va vi kan hitta på då. Vemvetvemvet?

Family Guy

Det enda jag har gjort idag är att sitta vid datorn, nördat och kollat på family guy. Men jag ska ta tåget till v-ås kl 3 så det är nog dag att lyfta på fläsket(eller ja, musklerna) och stiga upp ur sängen, käka lite käk, duscha och sedan bär det av!


Underhållning i världsklass! Family guy <3

Onödig information...

Mumin är latin för fet albino

Världens längsta penis är 40.64 cm

Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.

Varje dag ges 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar.

Guldfiskar är inte gjorda av guld!

På ett år så har det varit lika mycket dag som natt =)

Sköldpaddor kan andas genom rumpan.

image99

Viga människor :S

Det finns dom som kan göra helt sjuka saker. Det kan ju fan inte vara bra att vara såhär viga? :S Dessutom har jag hört att i Japan och Kinaland så blir man vigare genom att gå ner i spagat så långt man kan, sedan står någon bakom och trycker ner en till golvet så att hötkulorna går ur led... :S sjuuukt!

Men det ser ju rätt kul ut ;D 

image96

image97

image98

Omoget men kul!

image95

Jag är nog ganska så lättroad ibland. Men denna är bara för kul, man kan köpta den på design torget i Stockholm. Den finns som örngott, musmatta, affisch och säkert i några mer normer =) Men det är dyrt på designt torget, lite för dyrt för mig :P

Slicka-mig-i-ansiktet-spy-hund

Imorse, klockan 09:46 vaknade jag. Jag hade ingen aning om varför men jag visste att det inte var för att jag hade sovit klart. Jag var fortfarande svinigt trött. Men jag orkar inte gå upp och kolla vad som hade väkt mig men jag är säker på at det var brorsan, igen.

Jag kunde inte somna om iallafall.

Senare hörde jag att hunden hade spytt, ännu lite senare kommer brorsan instormandes på mitt rum för att hämta nån sak. Att jag KANSKE ligger och sover vis 10:30 på en ledig dag bryr han sig inte om.

Efter honom kommer hundskräller och är skitglad, själv blir jag inte lika glad när spy-hunden slickar mig i ansiktet. Hur vågar han :O
Inte nog med att han i vanliga fall slickar sig mellan benen, nu har han ju till och med spytt!
Fyyyyfan vad äckligt!

Nu ska jag börja ha en vattenkanna i mitt rum som han ska få över sig om han ens försöker slicka på mig när jag ligger och sover.


Nu får du allt passa dig :@

02:57

:O Klockan är 02:57 och här sitter jag. Vilken jäkla stil! Jag som borde sova nu, det är vad jag ska göra också.

Imorgon bär det av till Västerås för att fixa lite. Kanske ringer morsan och tittar förbi där innan Henke försvinner igen.  Vemvet...

Gonatt!

Design...

Sådär ja! Fasen vad jobbigt det ska vara att fixa designen på en simpel blogg. Skitsnygg vart den ju inte heller. Men jag tyckte att den förra var för mörk. Den var helt svart och man vart typ yr när man läste. Så nu vart det lite ljusare.

En sak som jag la till var musikspelaren allra högst upp(i det gröna fältet). Det är ju bara att pausa om man tycker att det är skitmusik ;D

Ett land att fly ifrån!?

Jag är glad att jag föddes i Sverige, men samtidigt så längtar jag bort.

Jag vill inte heller leva hela mitt liv i ett land som jag vet allting om, eller ja nästan allting... Jag vill inte leva i ett land som jag har tröttnat på.

Sverige är ett av världens rikaste länder, det vet nog alla som bor här om. Dvs när det gäller pengar. Om vi verkligen vill ha något så kan vi få det, iallafall de flesta av oss. Och om vi blir sjuka så kan vem som helst, oavsett kön hudfärg ålder arbete och inkomst, stiga in på sjukhuset. Det är inga problem.

Men vad är pengar egentligen? Är inte det bara ett hjälpmedel för att få vad vi önskar, att besöka de platser som vi alltid har velat se och att göra de saker som vi altid har drömt om?


Jo, pengar är bara ett hjälpmedel. Så egentligen är dom ju rätt värdelösa. Det finns massor av andra hjälpmedel, jag skämtar inte det är sant, som man kan använda sig av för att komma dit man vill.

I många andra, fattigare, länder finns det kultur, jag kanske låter gammalmodig, men det är sant. Jag ser inget speciellt med den Svenska kulturen, vad nu svensk kultur är?! Någon som vet?

Livsstilen är helt annorlunda i många andra länder och förändring är vad jag behöver, det känns så. Men borde det vara så efter att länder man har levt 17år och 8månader i ett och samma land? Ja, det är kanske så det ska vara... I andra kanske man känner likadant?

Man kanske rent utav vill till lilla sketna Sverige? Till det landet som jag själv vill fly ifrån... vem vet...

Skor, vart är ni!?

Jag satt och läste på Marys blogg om skor och skit.

Jag kom att tänka på att det är skitlätt för tjejer att hitta ett par skor, dom tycker inte det själva men det är bara för att alla tjejer är så jäkla fisförnäma ;) Jaja, lätt har dom om man jämför med killarna iallafall. Ska vi hitta ett par snygga skor så är dom antingen skeeet dyra eller också är det fel storlek. Svårt är det för oss iallafall.

Så min idé är att man börjar tillverka unisex(både för tjejer och kilar) skor. Tänk så billigt det skulle vara! Och så mycket det skulle finnas att välja mellan!

Till en början skulle det verka skitfult typ som tusentals transor från ingenstans. Men efter några år skulle alla vänja sig...

Det kanse redan är påväg att bli så? Mina förra pumaskor var unisex skor. =)))


Världen vore ju perfekt om jag kunde bestämma allt.

image93
Såhär såg mina förra skor ut när dom var nya =)


Händelser år 2007

Aldrig gjort förut: Varit i Frankrike.
Nyårslöften: Göra saker som jag inte tidigare vågat...
Död: Ingen som stod riktigt nära...
Land: Frankrike, Paris
Lärdom: Ta inte allt för givet. Från Mentala Guiden har jag lärt mig en massa nytt!
Framgång: Brons på Sm 800m, Guld på skol-sm 4*400m.
Skada: Stressfraktur i foten.
Köp: Vet ej
Slöseri: På allt och ingenting, dvs att jag slösar massor men jag vet inte vart alla pengar tar vägen...
Glädje: Sommaren 2007, Felicia.
Kär: Jopp
Bus: Betalar inga resor när jag åker tåg (A)
Jul: Tillsammans med familjen.
Program: Desperet Houswives.
Födelsedag: Inget speciellt
Datum: 3december(The Hives) och 24 oktober <3
Må bra: Vänner får mig att må bra.
Kändis: Mig själv...
Saknad: Några hemma i Sala. Har inte var hemma så mycket iår.
Människa: Felicia

Dagens outfit...

Jag förstår mig inte på bloggar. Ingen förutom min egen då. Eller, endel bra finns det ju. Tex Egoinas och andra roliga bloggar. Visst, min kanske inte alltid är så rolig, men ibland får jag till det... höhö

En sak som jag irriterar mig på är att alla jäklar ska hålla på med dessa dagens outfits, ännu värre är det när folk ska kritisera olika kändisars outfits(fan jag tål inte ordet outfit). För vem i hela lilla avlånga Sverige bryr sig om vad någon tycker om vad Mary Kate eller Britney Spear eller Madonna har för kläder på sig?!

En hel del verkar det som i och för sig, men inte jag! Så sluta upp med det där tramset!

Jultomtens nyårs Outfit år 2006
image92
Jobbig jul?

Tomtemors outfit samma kväll;
image91
Eller är det Linda Rosing? hmm... skitsamma.

Bloggkoll

Då är man medlem på bloggkoll.com. Så nu är det bara att trycka på ikonen under profilbilden för att lägga till denna bloggen bland dina andra favorit bloggar. Jag vet att jag är en av dem ;)

Hadetbra!

Nyheterna...

Dagens u-lands problem;
Jag är hungrig

Dagens i-lans problem;
Jag kan inte koppla in min trådlösa blåtandsmus till datorn.

Kultur;
Faaan vad sugen jag är på att gå på konsert igen. Jag ska tjata med mig några till Lars Winnerbäck eller Mando Diao i vår.

Sporten;

Jag har inte tränar på fler veckor... jag börjar få abstinensbesvär!

Vädret;
VART FAN ÄR SNÖN!?

Snart är det dags för;
Idre! woho

Det kan vara svårt ibland...

Buss 15, Västerås

Två fjortistjejer halvligger på sätena i bussen och den ena tjejen klagar sig över sin pojkvän som har dumpat henne.
Tjej 1: Asså, jag fattar inte, hur kan man göra slut med mig?! Jag är jävligt snygg!
Tjej 2: Eh, jaha!
Tjej 1: Asså, jag är faktiskt mycket smartare än andra tror! Och jag har en jävligt sexig bak!
Tjej 2 nickar.
Tjej 1: VAFAN NICKAR DU FÖR?! ÄR DU LESBISK ELLER?!

Skeeet kul!


Den bittra verkligheten

Flicka lilla. Hon vet inte sitt eget bästa den där Felicia... Jag ska se till att skriva min version av händelsen som Felicia skrev om tidigare idag.

Den är nästan densamma;
Jag satt och käkade med några polare. Sofie sitter och snackar om sitt företag och jag frågar vad dom har för företagsidé. Hon säger då att dom vill ha något i utbyte... Hmm. Ett ligg kanske? tänkte jag. Självklart så måste Sofie sända det vidarre till Felicia genom ett sms. Och Felicia svarade såklart Ja, vi ses på toan efter käket.

Vem bangar på mig liksom?! Nä ingen.


Så ser jag Felicia gå ut ur matsalen och jag tänker Det är nog dags att gå nu. Så jag vandrade efter men såg henne inte. Färden fortsatte vidare in på toaletten, jag ville ju inte sumpa en sådan chans! Men ingen Felicia där. Så jag gick på toa istället och mötte några polare när jag kom ut... Sen var det inget mer med det, den dagen.

Det Felicia censurerade;
Dagen efter så fick jag höra att Felicia hade lingonvecka, jaha ja synd för henne då, tänkte jag. Men det verkar som om hon inte vågar erkänna det, inte ens nu...


Felicia is the shit ;D

Ifall killen med "kollen" och "kontrollen" ska ha kvar sina besökare, om någon överhuvudtaget ska orka läsa hans 1000 inlägg behöver han hjälp. Vem kan vara till bättre hjälp än hans underbart roliga flickvän:D

Nu är frågan vad av alla roliga saker jag ska berätta om den här killen?
Kanske hur vi träffades? ;)

Februari
Jag hade varit hos tandläkaren på förmiddagen och kom därför lite sent till lunchen i skolan. Även fast det går över Så jag hade ringt Sofie innan och bett henne passa en plats till mig, så jag inte skulle behöva sitta själv. 2000 elever på skolan känns det lite pinsamt att komma in i matsalen och inte veta vem man ska sätta sig bredvid.

När jag kommer in i matsalen går jag runt och kollar om jag kan se Sofie. Det gör jag. Längst inne vid fönstret tillsammans med x antal löpare. Om hon har passat plats till mig? Självklart! Längst ut, brevid massa hurtbullar jag inte känner. Nej tack! Istället sätter jag mig bredvid lite andra kompisar en bit bort.

Helt plötsligt får jag ett sms från Sofie "Micke med rutig skjorta vill veta våran företagar-idé i utbyte mot ett ligg."
(Jag och Sofie går sam-företag, vilket innebär att vi får starta ett företag och driva det under ett år. Vi hade kommit på en jättebra idé som vi inte hade avslöjat för någon)
WHAT? Jag vänder mig om, och där sitter hela bordet med löpare och tittar och skrattar åt mig. Humoristisk som jag är svarar jag "Självklart, vi ses på toan om 10 min." Svaret blir "Är du seriös?!" Det är precis innan vi ska gå, så snabbt svarar jag "Jag är alltid seriös". Högröd i ansiktet går jag ut ur matsalen och total ignorerar när Sofie ropar på mig.

Jag och mina kompisar som jag precis har ätit med går ut i cafeterian, inte för att vänta på att gå in på toan. Nej, jag hade ju bara tagit det hela som ett skämt. Men vad tror ni händer efter 7-8 min? Micke kommer ut från matsalen och går in på toan!!

Nu hinner jag inte skriva mer, måste kila iväg till jobbet. Hoppas du har en bra kväll :)

Det här är min verision av hur det hela började, sen kanske Micke kan tänka sig att skriva ur hans perspektiv


Från Sala till Västerås

Jag skickade mail angående klubbyte till Åke, min tränarre i Sala, några veckor innan jul. Men jag har fortfarande inte fått något svar. Jävligt dålig stil, jag försökte ringa honom också, men fick inget svar då heller. Det visar ju hur mycket han egentligen bryr sig...

Nu är papperna undeskrivna av Maria, en i IFK Sala, mina klubbytar papper alltså. Om ungefär en månad så kommer jag inte längre tävla för IFK Sala, klubben som jag har tävlat för sedan jag var 7år. Lite vemodigt kanske, men det är vad jag vill... det är iallafall vad jag behöver.


Någon i Västerås ska skriva under dem också. Peter är utomlands, tror jag. Så jag får snacka med någon annan dåp...

Tänk så jäkla mycket jobb det ska vara för att få en liten namnteckning på ett papper...

Välkommen till klagomuren...

Jag har bestämt mig för att byta ut min kamera. Jag gillar den inte. Felicias stenålderskamera med 5megapixel, stor och klumpig som en tegelsten tar bättre bilder än min nya fina kamera! Jävla designkamera!

Farsan lämnade in min klocka på reparering idag, eller vad man nu kallar det. Klockan är en pulsklocka som kostade 2500kr. Jag har lämnat in den fyra ggr nu! FYRA JÄKLA GÅNGER! Och förra gången fick jag en ny, men innan jag han börja använda den så gick displayen sönder, man ser inte allt som står på den. Skitsaker! Ska man in kunna få en bra klocka för 2500kr?! Det var inget skitmärke heller, Polar. Men men...

...sånt är livet? Sånt slöseri!

I Stockholm

En grymt bra låt om en finfin stad =)


Skön unge!

Willys, Hageby, Norrköping

En pojke ~3 sitter i kundvagnen medan hans mamma ~30 plockar varor. Mamman tar upp en påse smultronrån och slänger ner i vagnen.
Pojken (tar upp påsen och ropar): Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen!


I Stockholm

Hemma hos jäntan...

Vad har vi gjort idag? Inget. Eller jo, vi har vartit ute med hunden. Men man orkar inte göra en jäkla massa jämt! Det har varit så jäkla mycket i jul ändå...

Om en timme och 45minuter går min resa vidare, hem till Sala. Och vad ska jag hitta på där? De vette fasen. Skull hjälpa farmor med nått, men ja kommer inte ihåg vad bara ;) yäyä. ingen som bryr sig ändå...

Jag glömde datorn hemma, skulle ha tagit med den och provat internet på centralen ;) Men vet ju aldrig om domjälarna på telia ljuger för en :@ 

  


Kladdkaka

Denna kära Felicia! Hon är för söt, ibland, men för det mesta en pina ;) Men det behöver vi ju inte tala om för henne... Jaja, idag har hon varit söt iallafall. Hon bakade en kladdkaka till mig =) eller ja, den kanske var till henne själv och fyra stycken till, men det verkar trevligare om vi säger att den var till mig! God var den ju! Tack!

Men jag är inte så tokig heller! mina burgare vart godare än McDonalds och Burgerkings. Det gäller att ha snittsen! Såhär god såg den ju inte ut kan jag erkänna, du får jobba på garneringen Fellan!
Men lika god är den ;)

Madagaskar...

Nu har vi kollat på Madagaskar. Ja, det är en barnfilm, kan man tro. Men den var skitrolig, en sån där fil som man kan  sitta och titta på själv och skratta ändå =) Och utan att tänka! De ni ;)Se den väfän!

Felicia är bäst!

Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3Felicia är bäst <3

Tillägnat mig själv...

Jag tror att Felcia börjar bli lite avundsjuk på mig. Ja säg den som inte är det? Men hon vill iallafall att jag ska länka till hennes blogg eftersom att hon aldrig har haft mer än 10läsare... men nej, det här är ingen jäkla reklamsida! :@ höhö


Felicia, jag och MickeW

Pusspåer <3

Statoil reklamen

Statoil reklamn har blivit min favori reklam. Inte för att det är rolig att lyssna på den gamla gubben som snackar, utan för att dom har en av världens bästa låtar som bakgrunds musik!

Wind of Change - Scorpions

Nya skor!

Felicia tycker att mina nya skor är precis som mina gamla, men förutom att dom är vita så ser inte jag någon likhet alls! De nya skorna går att köpa på Nilsons för 850kr. De gamla finns at köpa på e-bay för 49.50 eller högst bjudande eller kontakta mig via en kommentar ;) höhö

image90

å är et rea på just dom skorna som jag precis köpt för
ordinarie pris... Surt!

Sko
De är ju inte i allt för bra skick

Hadet!

En dag.

Sådär ja, då var man hemma hos Felicia eften en dag på stan.

Tog tåget mot V-ås med Alex och träffade Skabbe. Men jag hittade inget där så resan gick vdare mot Sthlm. Där väntade en liten Felicia å mig, eller ok jag fick vänta på henne i 20 min... menmen.

Jag hittade ett par skor på Nilson vid plattan, Felicia tycker att de ser precis likadana ut som mina förra! Men icket! Dessa är vita men inte lika på en fläck annars...

Dessutom så såg vi Håkon från Andra Avenyn! Status, säger Felicia. Vem är det, säger jag. =)

Det var min dag. =)
 

Nytt rekord

530 besökare igår, tack för den ;)

Kan ju verka som lite för vissa, men jag tyckar att det är helt ok =) elle?

Tv-apparaturer

Jooo... Jag önskade mig en Tv. Eftersom att morsan har 2st så tycker jag att jag borde få ta med den ena till Stockholm. Men icket. Hon vägrar, och jag fattar inte varför... vaaaarför gör du såhär mot mig?! höhö

Så på juldagen, när vi delade ut julklapparna hos morsan, så hade någon(vem?) :S, ställt ett jättepaket under granen;

image89
Okay, det var jag, och jag är en tönt. Men jag kan inte rå för det...

Iallafall, det jag egentligen vill säga är att jag kommer få en annan gammal och fet tv-apparat, men den får duga. Jag är nog lite bortskämd trotts allt...?

Vissa har det inte lätt...

Jag har insett att mitt rum inte kommer bli helt städat på ett tag, en vecka ungefär. Så då kan jag lika gärna dela med mig av en innan-städningen-bild redan nu.

image88

Och ja, det står flyttkartonger i rummet och det är ganska så tomt. Men jag orkar inte packa upp några saker. Jag har inte orkat göra det på 3år och jag tänker inte göra det heller.

Jag bor nästan aldrig hemma längre och jag hoppas att vi flyttar snart. Vi bor ju trotts allt i ett ruckel... och jag vet att det är onödigt att klaga, tänk på barnen i Stockholm liksom...


Livet är hårt...

Igår när jag städade så hittade jag en hel del spår efter hundskrället...

T.ex. ett uppätet tuggummi paket(vad ska jag leva på nu då? :S);
image87image86

Sala - Västerås - Stockholm

Nu är det två timmar kvar innan tåget går, inte till Stockholm. Nej, till Västerås bär det av. Jag ska ner på stan ett tag med Alex och Sabina. Jag måste ju ha ett par skor så att jag inte dör, dessutom så måste jag blir frisk.

Någon som ska ut på stan idag? Kolla efter ett par skor åt mig på samma gång isåfall! :@

Jag drömde inatt, jag var skit rik! Eller nja, jag hade 700kr extra... men ändå. Med dom pengarna + det jag redan har, så skulle jag kunna köpa ett par skor som jag vill ha. Inte ett par Överskottsbolaget-kvalitet-skor, utan riktiga skor. Men farsan sa något om att betala en del om jag hittade ett par riktiga skor(riktiga skor enligt honom är power-kängor med stålhetta, typ militärskor). Yäyä, jag får se vad det blir...

Nästa station Felicias hus, Felicias hus...

Efter V-ås är det Sthlm som gäller. Får se vad som hittas på där. Jag vill gå på Arn-filmen, men jag får se vad jäntan vill göra...

image85
Någon som vet om den är bra? Den ska vara det har jag hört!

Skenet bedrar...

Gomorron på er! Sovit lugnt? De har jag kan jag erkänna...

Sova, nej det går inte. Brosan måste ha väckt mig eller nått och nu kan jag inte somna om. Så jag tog med datan till sängen för att nörda här.

När jag öppnade dörren till mitt rum så satt en söt lite hund(Zack) där och ville komma in. Egentligen vill jag inte ha hunden här inne men ibland så går det inte att säga nej... Så nu ligger vi här i sängen båda två, Zack är skitglad för att han får hålla mig sällskap och försöker betala mig genom att slicka mig i ansiktet, ingen vidare bra betalning inte... Hundar slickar sig överallt, men mig ska han då inte få slicka på...

Är det bara jag som tycker att det är äckligt när hundar ska slicka en i ansiktet? :S

Jag sprang iväg(ja jag sprang, denna hunden har en fömåga att bita på saker) för att hämta kameran och när jag kom tillbaka fick jag svar på tal;

image84

Ja, mig ska han då inte slicka i ansiktet...

Kent

Hej hopp, här kommer kent. Dom har snackat om att dom ska vara stora i Asien. Men jag har aldrig riktigt trott på det, förrän ikväll. Det är nästan bara Asien-namn på folket som har lagt upp låtar med Kent på Imeem.com. Så ta fram papper och penna för att anteckna... höhö


Musik är en lösning för allt...

Det blir aldrig som man vill eller som man tänkt sig...

Jag skulle ha varit uppe och städat hela natten, nynnat på låtar för mig själv och varit glad som fan. Men jag kommer inte att göra eller vara något av det där inatt.
Felicia fick inte komma, då kan jag ju skita i att städa och glad det är jag inte heller.

Imorgon går tåget mot Sthlm, om inte hon fick komma hit, så får väll jag pallra mig iväg dit. Det var bara 4dagar sedan vi sågs men jag saknar henne. Det kan vara en pina att vara kär...

Istället ska jag sätta på en sorglig film eller bara lägga mig i sängen, sätta ett par hörlurar i öronen och dränkas av musiken...


Fääärdig!

Sådär ja! Då var jag nästan klar med städningen, men jag kan inte damsuga eller möblera om efterom att jag då kommer att väcka hela huset. Och det vill jag ju inte, eller ok det vill jag visste. Dessutom så har jag tagit en massa bilder på äckliga saker som jag hittade i det nu försvunna sopberget som fanns på mitt rum...

Jag blir helt galen i prylar när jag har fått dem... Jag använder dem till max de första veckorna men sedan tröttnar jag igen.
Har det drabbat någon mer än mig?

Men det tråkiga är att Fellan inte skulle få komma för sina föräldrar, jag fattar inte varför. Hon skulle ju bara vara här en natt. Och jag kommer ju inte döda henne och käka henne till middag. Nejnej, jag hade planerat att fixa en mysig middag till henne när hon kom. Men det får bli någon annan gång dåp...

Musikspelare i bloggen...

Jag såg att Miney hade en musikspelare på sin blogg. Och det vill ju jag också ha såklart, så jag frågade henne hur man gjorde och jag fick ett svar, vilket många andra inte skulle ha gett! Så tack för det!

Läs här för att skaffa en liknande(det finns olika modeller och färger att välja mellan);
Gå in på Myflashfetish.com och bli medlem.
Sedan så finns allt man behöver veta för att få koden på sitens startsida.
När du har fått din kod så kopierar du in den i Kodmallen, inte stilmallen.

Vipps så har du en musikspelare högst upp i bloggen =)


Uppdateriiiiiiiiing;
Jag tror inte att den passar min kodmall. Massa andra saker vat helt konstiga när jag la in den där spelaren.. yäyä=)

Tjäna pengar!

Nu efter jul så säljs det hel del saker på blocket, tradera och sånna siter... Så istället för att gå direkt till affärerna och köpa det du vill ha så tycker jag att du borde kolla på några av dessa först. Man kan göra grymma fynd! Många saker har obruten förpackning också.

Själv hade jag inte en tanke på det innan jag skulle köpa min digitalkamera. FAN!

Lite bittert känns det allt.

Men jag har kollat runt lite nu och jag hittade en nästan likadan kamera, helt ouppackad, för endast 1000spänn! Min kostade 1400. Jag hade världens chans att göra årets klipp. Men girig som man är...
Här är länken till den andra kameran

Så jag får hoppas att det finns någon som är smartare än mig, jag betvivlar det starkt...

Har du gjort något klipp på blocket eller någon liknande sida? Vad?=)

*fortsätter med städningen*
Sala - Under ytan

Min hemstad(jag får kalla det å öven om jag för det mesta bor i Sthlm nu för tiden), Sala, är en trevlig liten ort i Sveriges hjärta. Det är en sådan ort som alla Stockholmare(om dom ens har hört talas om orten) tror är harmonisk och helt händelselös. Annars är Sala mest känt för sin gammla silvegruva...

Men det är faktiskt så att Sala klassas som en av Sveriges mest kriminella orter, inte pga av mord och rån(eller ok, dom har sprängt bankautomaten några ggr...),utan pga knarklangning och sånt. Sen så hade vi ju Sala ligan, Sveriges mest kända rånarliga, men det var ett tag sen nu...

Jaja, idag har det hänt något mysko, en kille skulle sälja sin hagelbössa men blev skjuten av köparna :S Helt sjukt!

Klicka här för att läsa lite mer...

Undra om det finns någon svensk maffia och massa hemliga agenter som ska fånga bovarna, som på film alltså...

Förändra ditt liv.

Snart är 2007 över och ett nytt år innebär nya möjligheter.
(Kopierat från msn)(jag hittade den på Fia Emmy och Märys Blogg)

*Bryt dina rutiner
Ta en ny väg till jobbet, stäng av TV:n och läs i stället, titta upp mot taken i stället för rakt fram när du är ute på nästa stadspromenad eller ändra dina arbetsrutiner. Hjärnan får träning och blir mer kreativ av en förändring då och då.

*Upptäck en ny dans
Boka danskursen du varit sugen på så länge, till exempel afrikansk dans eller salsa. Du kan även helt enkelt sätta på favoritmusiken och släppa loss i vardagsrummet. Ger välmående till både kropp och själ.
*Bestig ett berg
Att klättra eller vandra upp på ett berg kan bli en meditativ upplevelse och sällan har du ett mål som är så konkret. Har du småbarn kan det räcka med att gå upp på en kulle nära dig med en fikakorg.
*Släktforska
Att släktforska är en utomordentlig ursäkt för att besöka släktingar över hela Sverige och i världen. Passa på att teckna ned olika historier och du får kanske stoff för din egen släktkrönika.
*Var våghalsig
Finns det något du egentligen inte törs men innerst inne vill? Gå över gränsen och du får kanske uppleva en riktig kick. Det kan handla om att hoppa fallskärm, ta itu med ett svårt samtal, söka ditt drömjobb eller ta på dig hatt när du går på stan.

*Kompiscoacha
Kom överens med en god vän att ni ska bli varandras coacher under året. Hämta först in kunskaper om coaching och sätt därefter upp mål som ni ska hjälpa varandra att nå. Samtidigt lär ni känna varandra på ett nytt sätt. Du kan också lära dig att coacha dig själv.

*Medveten närvaro
Se det lilla i tillvaron och hur stort det blir när du stannar till i nuet. Att betrakta bubblorna i disken, välbehaget när du eller någon annan rör vid din hand, eller att dricka en kopp te med alla sinnen är vilsamt och laddar batterierna.

*Skaffa mer tid
Alldeles för många av oss stressar, ofta för att vi tagit på oss mer än vi realistiskt sett hinner med men också för att vi surfar eller ser på TV i onödan. Fundera över om du kan välja bort några "medietimmar", arbeta mer effektivt eller delegera för att få mer tid till andra viktiga saker, till exempel dina relationer.
*Spontanprata
Dagen blir ljusare och gladare med fler samtal vid busstationer, i postkön eller där du nu råkar befinna dig. Passa på när du får ögonkontakt. Om du i vanliga fall inte spontanpratar kanske 2007 blir året när du börjar!
*Utmana könsrollerna
Handen på hjärtat, är du fast i könsrollerna när det gäller vad du kan och får göra? Fundera över om det är något du vill pröva på från en annan könsroll. Visa känslor, prata myndigt under mötet, skruva isär en dator eller sy. Man lär sig av att pröva på.
*Bli volontär
Om du vill vara med och skapa mening för och med andra människor kan du söka som volontär. Du kan söka uppdrag och registrera dig på www.volontarbyran.org.
*Tänk positivt
Alla kan lära sig tänka mer positivt och bli gladare - enligt Martin Seligman som är professor i positiv psykologi kan alla träna sig till att bli 15-20 procent lyckligare. Du kan till exempel börja med att göra din egen glädjeprofil.
*Börja en ny festtradition
Utnämn en dag till din årliga fest då du bjuder alla du känner eller vill lära känna på fika, buffé, chokladprovning eller knytkalas.
*Plantera
Att plantera och se en planta växa upp ger inte bara livskraft utan motverkar också koldioxidutsläppen, om än i liten skala. Du bestämmer själv om du vill plantera en äppelkärna i en kruka jord, om du vill skapa en djungel på balkongen, påta i trädgården eller kanske ge en gåva till tio träd i Afrika.
*Lär dig något nytt
Det finns numera kurser i allt ifrån akvarellmålning till överlevnad. Du kan också starta din egen studiecirkel genom exempelvis http://www.sv.se/ - Studieförbundet vuxenskolan, nära dig eller på distans med hjälp av datorn.
*Meditera
Om du inte har provat meditation tidigare, gör det år 2008. Det kan vara knepigt att släppa tankarna, så pröva en metod som passar din personlighet, till exempel andas lugnt med slutna ögon och tänka dig genom varje kroppsdel, eller tända ett ljus som du kan fokusera på.

*Turist för en dag
Bestäm dig för att vara turist en dag, på hemmaplan. Det spelar ingen roll om du bor i Bjurådalen eller Stockholm - i dag ska du upptäcka allt spännande som bara råkar finnas nära dig.
*Tala med dig själv
Nej, vi menar inte med mobil och handsfree. När pratade du senast ut med dig själv? Om du behandlar dig själv med kärlek och respekt, om du låter dig själv leva ut dina drömmar? Prata högt när du är ensam eller skriv ett brev till dig själv.
*Byt musikscen
Har du aldrig tidigare gått på opera, gör det i år. Eller om opera är vardagsmat för dig, gå på rockfestival eller jazzkonsert. Det kan ta tid att lära sig en ny musikgenre, så ge inte upp för lätt.

*Adoptera ett skogsparti
Välj ett fint stycke natur eller en park i din närhet. Ta regelbundna promenader där och ha med dig ett par plastpåsar för att plocka bort skräp. Avsluta med en fika och njut av hur fint det blev!

 *Överraska dig själv
Pröva på ett intresse som du i vanliga fall inte är så fascinerad av eller till och med ogillar, gärna i sällskap med människor du i vanliga fall inte umgås med. Det kan leda till nya insikter och hjärnan tycker om att få byta hjulspår.Själv ska jag testa några av dem.

Att vara våghalsig... hmm. Det låter perfa! Jag fyller 18år i april och kan göra vad jag vill hela sommaren. Hoppa fallskärm, bungyjump och resa var jag vill är något som jag alltid har velat gjort! Snart kan jag äntligen göra det också, det är ju bara pengarna som fattas...

Någon Robin Hood i närheten?

Städerskan...

Felicia sa att hon skulle titta förbi imorgon, och hon är välkommen som fan! =)

Men på grund av det så måste jag också ta tag i mitt städande.  Rummet måste fixas lite, eller ok, jävligt mycket, innan jag kan släppa in någon Felicia där... Någon som vill hjälpa mig med att städa kanske?

Brorsan skule låna datan ett tag också, funderar på att sitta kvar bara för att dryga mig. Men det har jag inte tid med ikväll.

Hörs!

Dagens nymodigheter...

...är lite väl överskattade. (Skor använde man ju inte ens förr i tiden)

Det vart inga skor som jag hade tänkt mig, jag hann inte helt enkelt. Men det vart en digitalkamera tillslut;

image83
En sådan här kamera, men med 6,3mega pixel. Det räcker för mig =) Den skulle ha kostat 1400kr, men försäljaren tyckte att jag var så söt så att jag fick den i ett paket, inget julpaket, utan ett paket med extra minne(2gb) och en liten väska till.
1590kr för allt!!! Egentligen hade det gått på 2100spänn!


Att få saker bara för att man är söt är som att jobba som modell. Jag kanske ska börja ta betalt av folk som kollar på mig på stan ;) Eller vad säger ni?


Jaja, jag är helt chockad dessutom. Jag har i hela mitt liv trott att Elgiganten är den billigaste teknik affären. Men där jag köpte min kamera, på Media Markt, så är det ju sket billigt! Dom har inte råd att rea ut sina varor eftersom att dom har så låga priser redan från början! HELT SJUKT BRA! Ni borde kolla in där...

Tillbaka till samtiden...

Då är man hemma i lilla Sala igen. Det här var nog den värsta dagen på hela julen, hittills iallafall.

Vägarna är fulproppade. Varuhusen och galleriorna är fyllda med familjer. Dom är det mest irriterande, familjerna alltså. En hel familj kan kolla på en liten sak och blockera vägen för en hel affär, uppehålla flera kassörskor på samma gång och så kan dom förstöra en hel dag också...

Ungar springer och skriker Pappa kan jag få det? Nej, det kan du inte! Mamma kan jag få denna... osv. Ni fattar poängen, det är jobbigt som fan! Tyck synd om mig.

Såhär såg vår tur ut iallafall;
Erikslund ---> Hälla ---> Erikslund.

Två köpcentrum är ungefär vad man hinner med på en dag. Antingen har man däckat innan man är klar eller också är man helt slutkörd när man kommer hem.

Men jag ska sluta klaga, jag är nöjd med dagen...

En nypa salt

Hemma igen... ska berätta om vad jag köpte osv.

Men först så måste jag säga att allt man läser här ska man inte ta allt för seriöst.

Specielt inte det här inlägget. Det är nämligen så att min kära flickvän och hennes kompis Johanna har som hobby att gå in på bloggen och skriva lite om mig, och större delen av vad de skriver är ju långt ifrån sant ;)

Jag är ingen teaterfreak och Andra Avenyn har jag aldrig sett. Men ett freak, det kan jag hålla med om att jag är... =)


Och han gick iväg

Nu bär det av till Västerås för att inspektera mellandagsrean. Jag måste ha ett par nya skor, eftersom att dessa är dom enda som jag tog med från Sthlm;
Jag ska kolla efter en digitalkamera också, behöver en egen så att farmor och morsa kan ha sina ifred. Det värsta är ju att jag inte kommer ha råd... men det är ett annat problem ;) tur som fan att jag inte har något kreditkort...

Hörs senare!

Varumärke eller ej =)

Det börjar bli allt vanligare att Varumärken blir till namn på sakerna som vi köper...

Och det är något som jag stör mig på, ibland.

Ex;
Ipod - det är ju namnet på en Mp3-spelare. Men nästan inga kallar det för Mp3, utan Ipod. Det är ju ungefär som om jag har köpt en Mp3 från Samsung, och sedan kallar den för Samsung...

O´boy - Det har blivit det almänna namnet för alla choklad drycker. Om det skulle vara ICAs egentillverkade märke så  skulle det kallas för O´boy, inte choklad dryck eller något annat utanför O´boy, vilket är ett eget märke ...

Andra exempel;

Rolleblades, Sodastreem, Termos, Jeep...

Ja, det finns massor av exempel... det är sjukt. Snart kommer ju ingen veta vad en Mp3-spelare är eller vad en Choklad-dryck är...

Duschen...

Då är det dags för duschen och volymen skruvas upp med;Nu är det bara att grabba duschen och sjunga ;)

En chans att synas...

Läs längst ner om du vill fatta...


Detta är ett av mina bästa inlägg, men det finns u många att välja mellan =) höhö

Gnissim - Snålskjuts
http://gnissim.blogg.se/2007/december/snalskjuts.html#

iBubble - Lussekreationer.
http://ibubble.blogg.se/1197241270_lussekreationer.html

Göte Børge - Detta är Stenmarkseffekten
http://andrasidansundet.blogg.se/1198420394_stenmarkseffekten.html

Tyskungen - Min store tjocke far
http://tyskungen.blogspot.com/2007/12/min-stora-tjocke-far.html

Annas Kaos- Självhjälp
http://annaskaos.blogspot.com/2007/12/sjlvhjlp.html

Die Quelle - Norrköping, dialekt och musik
http://beknnelseravensingelmedhund.blogspot.com/2007/12/norrkping-dialekt-och-musik.html

Fru Varmpedal - Nörd tomten
http://fruvarmpedal.blogg.se/1198612578_nrd_tomten_buuuuuuuuu.html

Englas showroom - Dagens uppmaning

http://annamirjamaria.blogg.se/1197825834_dagens_uppmaning.html

Johan Lindqvist - Det ordnade sig
http://johanlindqvist.blogspot.com/2007/12/det-ordnade-sig.html

Schyffert - Slowhand har också en dålig dag på jobbet

http://henrikschyffert.blogspot.com/2007/11/slowhand-har-ocks-en-dlig-dag-p-jobbet.html
image166

Tillägg att läsa för dig som själv är bloggare:
Detta inlägg är din chans att bli läst av en riktigt, riktigt stor publik, att bli erkänd och bejublad. Gör så här:

1. Kopiera detta inlägg till din blogg
2. Lägg till en länk till ditt favoritblogginlägg (från din egen blogg så klart) överst på listan
3. Ta bort den sista länken på listan
4. Skriv följande kommentar på bloggen där du hämtade inlägget: "Jag har länkat".


En onödig telefonlek...

Men jag testade och den var rätt kul =)

Regler:

1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?(från Alex)
men sopa ;P jag hade ju tänkt att vi skulle leka men det är för sent nu. jag ska upp typ 6 imorron xD

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?(från Micke)
Det är najs! Hur har helgen med Felicia varit?

Vad säger du när din mamma säger åt dig att sova? (från Alex)
Okay då, eller får se fan, för antingen ska jag på bio sen va med skabbe. Eller så ska jag bara va med skabbe så får höra med henne sen.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? (från Oliver)
Asså är det ok om jag frågar om du är lite efterbliven?

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? (från Fanny)
Men hallå, hur går det? jag vill ha godis!

Det är vinter...

Det ska vara svårt att andas när man går ut, när man tränar och när man tar en promenad i kylan. Man ska kunna göra små moln av sin andedräckt.
Det ska inte finnas några vattenpölar att kliva i, gamlingar ska ha dobbar under skorna(eller hålla sig inomhus) och man ska vara tvungen att ta det lugnt för att inte slå ihjäl sig.
Det ska vara vitt vartän man kollar, små flingor ska falla från himlen och lägga sig utan ett ljud på marken. Tre runda  vita bollar ska stå staplade på varandra med en morot och två stenar på den övre.
Man ska vara tvungen att skrapa av frosten på bilrutan och man ska ta det för givet att bilen inte alltid startar.
Det ska vara försenigar i tågtrafiken, men ska vara tvungen att stå på perrongen och vänta i kylan.

Men så är det inte nu, och det kommer kanske aldrig att bli så under julen igen? :S

Det är ju vinter vafan...

Bloggnörd no1

Jag satt och kollade på min statistik... och tänkte vad fan är det som har hänt?! Jag har redan lika mycket besökare idag kl10:23, som jag hade på hela dagen igår. Jag har ju liksom inte proppat anabola i bloggen eller något...

Men sedan så upptäckte jag att jag har kommit med på den där aktiva listan, nämen så trevligt =) Men nu vart det ju jobbigt på samma gång, det är ju kanske dags att skriva något vettigt inlägg...?

Nä vafan, vettiga saker är inget för mig, jag ska hålla på med sånt jag förstår mig på ;)

Så är det bara att säga grattis till mig själv =)

Bedrägeri...

En sak brorsan sa igår;

Patrik; Micke, du och jag ska städa och göra julfint sen!
Jag; Varför då? Julen är ju slut...
Patrik; Ja, men när din tjej kommer så måste hon ju tro att vi har firat jul...

såntärlivetStäda?

Så har jag vaknat ännu en gång, täppt i näsan och utan att ha en aning om vad klockan var...

Det blir så när det är lov eller helger, man är uppe länge på kvällarna/näterna, för länge, och sedan när man vaknar är man helt borta... Jagtrodde att klockan var typ 06:00 nu när jag vaknade. Menmen, vad gör det...

Jag skulle precis skriva att detta skulle bli en "städa-huset-dag", men så stormade brorsan in och frågade vad jag skulle göra idag. Jag svarade såklart att jag ska städa och han svarade med ett förvånat Jaha, vadå kommer din flickvän idag eller?!
Och nej, hon ska inte komma idag.
Men i min familj så städar vi endast när vi ska få gäster, aldrig annars. Julstäda? Vad fasen är det liksom? Det var nog däför han lät så förvånad...

Men han erbjöd mig att hänga med till V-ås på mellandagsrean, jag tackade ja. Hällre det än att städa vafän ;)
Så snart bär det av till mellanstan, Västerås, förr var ju det storstan...Att vara eller att icke vara, det är frågan!

Jag har precis anmält mig som statist i Andra Avenyn, mitt absoluta favorit program. Sitter klistrad fram datorn(mer än vanligt) varje måndag och väntar på att de ska släppa de nya avsnitten. Det är nästan så att jag glömmer att skriva 38 ointressanta blogg-inlägg.

 

Här är lite ljusglimtar ur min ansökan:

 

 
*Jag heter Micke och jag är 17år. Mina kompisar skulle beskriva mig som rolig, snygg, snäll och bra självförtroende. Jag är social och lätt att ta kontakt med.
 
*Jag är en aktiv medlem i skolans teatergrupp och har varit med på flera stora uppsättningen, bl a Romeo och Julia och En midsommarnattsdröm mm.

 *Jag bor på Sveriges enda löpargymnasium i Stockholm. Läser andra året sam-sam på Rudbeck i Sollentuna. Är med i skolan och kommunens teatergrupp.
 
*Löpning, annan träning, drama, litteratur och matlagning är mina intressen.

 


Ute med Youtube.

Snart är det ute med Youtube. Imeem ---> länktillsidan är den nya siten som kommer att konkurrera ut dom. Eftersom att youtube bara publicerar videos. Medan Imeem publicerar musikfiler, videos och en massa mer =)

Här är min playlist med Lars Winnerbäck

Cornelis Vreeswijk - Somliga går med trasiga skorVem bryr sig om ett par trasiga skor?
Vem bryr sig om hur dagarna går?
Vem bryr sig om hur nätterna far?

Somliga går med trasiga skor...

Jag erkänner! Det är dags att köpa nya skor. Nu har dom gått sönder ännu mera :( Tur att jag fick prensentkort på skor av morsan dåp =)


Hunden och Jag

Detta är min storebrorsas hund, med det egentliga namnet Zack, och smeknamnet Babben.

Zack

Lite bilder från rasta-hunden-promenaden =)


Hunden som vägrar att gå ut...


Hunden som kissar på postlådorna...


Vem är det som klampar på min bro? Jo det är bara jag, lilla hunden Zack...
Hunden käkar kattbajs i busken...
Hunden käkar pinne...
Hunden får gå lös...


Hunden drog iväg med mig, och jag såg inte denna jätte pölen som var precis där jag och hunden kom med full fart... Fasen!


Hunden kommer hem...

Snipp, snapp, snut så var sagan slut.


Ut och gå

Det har blivit dags att gå ut med Babben, Zack eller vad man nu vill kalla hundskrället... Det var iallafall tack vara honom som jag fick en bärbar dator. Så jag kanske borde vara tacksam. Men han åt ju upp den gamla :S

Jaja, eftersom at det är jul och så, så kunde jag inte säga nej när Cissi frågade om jag kunde rasta honom lite. När julen är över så kommer jag att vägra, jag har aldrig sagt att jag ville ha någon hund, eller jo kanske. Men jag har aldrig gått med på att rasta någon hund =)

Dags att vandra...

Dagens outfit - Henke

Halsband; Gammal present från Storebror Patrik
Byxor; Sydd av ett stackars litet kinesbarn :S
Strumpor; Hittade på golvet.
Henrik; Tillverkad i sängen, framkallad på BB i V-ås för 8år sedan.

T-shirt; Egen designad julklapp från MikaelochRöjerås!!! (Dagens "måste ha")


henkehenkeSugen på att köpa(alltså t-shirten, inte Henke)? Ring 0704589021 för vidare information ;D

Fjortisfoton - Jag och Henke

För er som vill veta mer om Henke kan kolla det här inlägget
(länken syns inte)----> MinLillebrorHenrik

Detta är Henke;
henke


Henke och jag spelar X-box


Men x-box spelandet övergick snbbt till fjortisbild tagande ;D


Arga leken...


Henke hade en förmåga att lägga sin arm runt min hals, vilket jag genast sa ifrån om...
Fuck-You-fingret var helt och hållet Henkes idéDet fanns fler som hakade på trenden, Cissi och Patrik. Cissa klarade sig bra men Patrik får nog öva lite till =)

Det var allt för den här gången... Adjö

Ut i låtsas världen igen =)

Det vart inte som jag hade tänkt det. Farsan skulle till Västerås så jag åkte med honom hem, för att få med alla sakerna. Så det blev inget SinCity, menmen.

Nu står maten i ugnen och jag happas att det blir bra. Nu funkar internet på denna datorn också, skööönt. Jag är en riktig liten nörd.

Telia surfzone gör så att jag kommer kunna surfa på T-centralen, både i Sala och Sthlm. Hur det blir med internet på löp, det vet jag inte riktigt. Men man kan ju få tag på signaler från ett trådlöst internet där, men det är inte många som vet om det =)

Snart kommer det lite bilder också... Håll till godo =)

Sim City

45 minuter kvar tills det är käk. Vad ska jag göra då? :S

Jo, vafasen jag ska köra simcity. Ett gammalt hederligt spel från stenåldern där man ska bygga en stad =) Som tur är så är jag grym på det.

Såhär ser en perfekt SimCity stad ut ;)

Björn Gustavsson.

Jag erkänner! Han är jävligt rolig =)

Dagens lista...

Dagens humör: Super! Men lätt irriterad som vanligt.
Dagens mående: Seegt, jag verkar aldrig bli av med min förkylning.
Dagens borde: Göra någon nytta, men det kanske räcker med att jag finns till. 
Dagens frisyr: Morronfrilla 24/7
Dagens klädsel: Mörka Jeans, Svartvit rutig shorta.
Dagens planer: Kolla på film. 
Dagens materiella vill ha: En digitalkamera.
Dagens längtan: Idre, 3 Januari
Dagens fundering: Vad ska man hitta på vid nyår? 
Dagens beroende: Ta kort, mest fjortisfoton 
Dagens mest tragiska; Alla, utom jag, ska käka lutfisk :S
Dagens tidning: Ilustrerad vetenskap


Dagens låt: 
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You;

Rockbjörnen - svenska folkets(Aftonbladets) musikpris

För dom som gillar musik så är det ett måste att rösta på Rockbjörnen. I Rockbjörnen röstar svenska folket fram vilka som vinner en Rockbjörn på den stora Rockbjörnsgalan, branschens största fest för artister och publik.

Rösta kan ni göra här ---> Röstapårockbjörnen


Ett paket från tomten...

(OBS, fyndig rubrik!!! OBS, fyndig rubrik!!!)

Julafton är över och klapparna är utdelade, men det betyder inte att dom roliga tomtarna försvinner...

Denna bilden är pervers, som fan. Men den är skitkul ändå.

image592

Lättlurad person?!

Dessutom så ska man aldrig avslöja en viktig hemlighet för Henke, då kan det inte längre klassas som en hemlighet...

Jag; Henke, vad ska jag få i julklapp av morsan?
Henke; Mamma sa att jag inte fick säga det.
Jag; Ok, men vad ska jag få av Patrik då?
Henke; En digitalkamera.

Någon timme senare...

Jag; Henke, du får 25kr om du säger vad jag ska få av morsan.
Henke ser helt chockad ut, och säger; 25kronor!? Du ljuger!?
Jag; Nej, jag lovar
Henke; Du ska få en rakapparat.

Och för er som undra så fick han inte 25kronor, men han fick en kram ;D

Min lillebror Henrik

Henke är min favvo brorsa. Och ja, jag vet att man inte ska favorisera, men nu är det så.

Han är liten, mycket mindre än vad han själv tror att han är. Han är kaxig, mycket kaxigare än vad en åttaåring borde vara. Men det är vad som gör honom till honom.
Dock kan det vara negativt. För någon vecka sedan hade han kastat snöbollar och försökt att pula några tjejer, som går i sexan, själv går han i tvåan. Hur det slutade kan man lista ut själv... Jag kan avslöja att det inte vart så lyckat för lilla Henrik...

Henke är en mycket, t.o.m extremt lättlurad person(hmmm...det kanske ligger i släkten?)  i alla fall räcker det med att jag har en femtioöring till hands för att han ska uträtta de sysslor som jag själv anser mig för bra för. T.ex. att städa, klia mig på ryggen, massera mig, hämta remotkontrollen, som jag själv inte når åt, osv... Det är ju bra!

Men en lite mindre bra sida är att han är så snål, inte mot sig själv, men mot andra. T.ex. mot mig. Om han nu väl bjuder på godis(vilket är väldigt sällsynt) så får man en halv godis som han själv har smakat på men inte tycker om. Godis kan man inte lura av honom heller.


Henke är nog som en kopia av mig när jag var liten; Kaxig Lättlurad och Han gör allt för pengar. Det kanske är därför jag gillar honom så mycket =)

Det är ju bara att hoppas på att han blir lika snabbtänkt, trevlig, smart och lyckad som mig när han blir stor.


Foton

Sådär ja. Då var julen över.

Jag snodde farmors nya kamera så att jag kunde ta lite bilder hemma hos morsan idag, men bateriet dog rätt snart. Så jag snodde morsans jättedåliga(om man jämför med den nya) kamera istället, och motiven vart riktigt bra om ni frågar mig ;) Större delen av bilderna är fjortisfoton på mig och Henke. Henke älskar att vara med på kort. Det räcker att ropa; Henke, jag har en kamera! så kommer han springande.
Men nu har jag lagt in dom på min nya data och jag får inte igång internet på den, så fjortisbilderna får vänta.

Snart(snart=om någon timme) blir det att kolla på film. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men den blir säkert bra.

En andra julafton.

Det vart en lugn julafton igår... lika bra det.

Idag är det dags för att vandra vidare till morsan och fira litre jul där, eller vad man nu ska kalla det. Morsan och Robban ska få ett alfapet, lillebrorsan ska få en T-shirt och storebrorsan och cissi ska få ett presentkort på SF och en T-shirt.

Yäyä, jag ska sno farmors nya kamera, som hon fick igår, och ta lite bilder på alla snygga T-shirtar som jag har gjort. ;)  

Men nu är det dags att dra, vi(jag och brorsan) skulle ha varit där kl 11. Det dröjer nog en 45min till innan vi är framme... Men det är sådant man får stå ut med om det är mig, eller någon annan i min släkt, som man ska träffa =)

Jag ska passa på att sno(eller låna, utan att lämna tillbaka) någon film där ute också...

GOD JUL!Mer Jul(en av de lite, inte mycket, bättre jullåtarna);

Kalles Jul är inget för mig.

Nu är det Kalles Jul på tv. Och nej! Jag tänker inte kolla på det. Jag har sett det flera tusen gånger känns det som.

Vissa traditoner borde verkligen brytas, eller iaf inte följas. Jag fattar inte det där med Kalles Jul, kan dom inte fixa något nytt program med Kalle att sända.

Men Kalles Jul är inte det värsta av allt, längt ifrån faktiskt. Det här med lustfisk.(vem fasen var så dum att komma på lutfisken?) Och janssons. Och sill. Och dopp i grytan. Och... ja, ni fattar nog.  

Det jag tycker är konstigt är att man bara äter dessa saker vid speciella tillfällen, eller vad man nu ska kalla det. Om dessa saker hade varit goda, så hade man ätit dem vid fler tillfällen?! Inta bara vid jul, påsk, midsommar och sånt. yäyä, vissa saker kanske det inte är meningen att man ska förstå...

Fan, jag ska gå och fixa lite saker och sen gäller det att vara social ;D En jul vid datorn är ingen riktig jul? Så kanske det passar bättre med Kalles Jul iallafall...?

 Adjö.

Tryck på T-shirtar

Tjena! Då var jag tillbaka igen.

Jag kan avslöja(om jag inte redan har gjort det) att jag ska ge bort T-shirtar med eget tryck på, och en musmatta med eget tryck på. 

Men med en första T-shirten gjorde jag alla fel som går att göra. Jag hade inte högsta värmen, jag använde ånga(vilket gjorde att färgen smetades ut :S), jag hade för små tryck och en massa mer. Dessutom så kom brorsan in när jag stod och strök på trycken på hans T-shirt. Men det är väll sånt som händer.

Jag ska ta lite bilder på T-shirtarna så att alla kan se dom =) Jag vart rätt nöjd till slut ändå(skitsamma om nångon annan inte blir nöjd vafän).

Händelser

Nu är det julafton, men det viste ni nog redan.

Jag har en jä..(jag måste sluta svära... eller iaf svära mindre) massa att berätta. Det har hänt en hel del i helgen. Hemresan(var helt cp :S), julgodis, julklappar, folk och en massa mer. Men jag får ta och spara det tills ett senare tillfälle.

Nu är det dags att fixa min sista julklapp, till farmor. Hon ska få en musmatta som jag ska trycka en bild och en text på... yäyä

God Jul på er!


Lars Winnerbäck - Timglas

Lite allsång såhär på kvällskvisten skulle inte sitta helt fel?


Äcklig Googlelsökning och Taco

Nu är tacosen nästan klar. Köttfärsen är stekt och utlagd ovanpå nachochipsen. Nu är det bara att lägga en massa ost ovanpå, jag älskar ost! Ja, smör gillar jag också! Lite fett har man aldrig dött av =) Eller jo, men det är i USA sådant händer?!

Nu ringde Fellan och sa att hon var påväg över! Najs, då slipper jag sitta här helt ensam. ;D Jag ska nog kunna lirka fram någon film at kolla på, om det inte är någon bra på TV så =)

Hörs!

AAAAAAA! HJÄLP! :S
 Jag googlade på fetto för att hitta en bra bild till inlägget. Men det kom upp en minst sagt opassande bild när man ska äta. Usch! Eller ja, de flesta bilderna var äckliga, men jag syftade på en tredje i övre raden :S Klicka här ----> Hejkomochhjälpmig

Istället kommer en annan;

Okej, jag erkänner att min tallrik inte var lika fin som denna ;)

Taco

Det verkar som om jag blir kvar här i Sthlm tills imorron. Om mina fötter inte hade varit fästa med handbojor vid ett element, så hade jag sprungit för livet! Men sån tur, det har jag inte.

Jag måste fixa käk, och jag är jäkligt sugen på friterade saker, men jag kom på att det kanske är lika bra att ta vad som finns. Därför ska jag fixa Tacos och nachos =) De friterade grisfötterna får vänta tills julbordet ;)

Måste kila! Hejdåp.

3 dagar kvar

Som jag har väntat, hela året har jag gått och längtat till julafton. Inte för att få öppna alla mina leksaker, umgås med min underbara familj eller något sånt. Nej nej! Jag har längtat efter julbordet! Köttbullar, prinskorvar, potatis, sill, sylta och grisfötter!
Det låter säkert jätteäckligt men det är super gott! Mmm, grisfötter friterade i olja :)


image43

Google

Så fort jag inte vet hur något stavas så googlar jag på det. Jag kollar om det ger många träffar och om jag har fel så kommer det upp Menade du; blablabla? Det är ju perfekt, eller inte. För google skulle egentligen kunna bestämma ur saker ska stavas, om dom nu hade velat det. Det är sjukt att vissa kan ha så mkt makt :S


Stil är att ge fan i vad folk tycker sägs det... men jag har ju ingen stil, så det är lungan för mig.

Bilden talar för sigsjälv...


image42

Nu kommer jag...

Fan, nu är jag försenad till Fellan, jävla blogg! =)


Den försvunna älskarinnan...

Det var en kall förmiddag i December, snön satt kvar bland molen(den var inte på marken iaf) och fålglarna hade tagit sitt pick och pack och stuckit iväg till den stora kontinenten i Syd, nämligen Afrikat. Ensam kvar på skolgården stod en ensam liten pöjk. Brevid honom stod den tuffa Micke Röjerås. Han väntade på något, men visste inte riktigt vad...  plötsligt kom den skräckinjagande häxan Linnea Forslund ut med ett matteprov i handen. Micke skrev, skrev,kollade i boken under bänken, skrev och läste sms med olika formler. Tillslut var han färdig, och helt flåsig. Han fick lov att lämna sitt älskade provpapper till Häxan Linnea, för att aldrig se det igen.

Men en när han sedan loggade in på schoolsoft(häxornas, monstrens, bestarnas och pluggisarnas hemsida) upptäckte han det som han så länge hade längtat efter. Det kära provet var åter funnet, nu med dom nobla bokstäverna MVG, skrivna med blyertspenna(B6, tjocklek på udden) i marginalen! Och de levde lyckliga i alla sina år.


Man kunde ju ha skitit i texten och låtit bilden tala för sigsjälv...

Humor killen...

image1883
Detta är humor, på riktigt :D

Ingen hemlängtan här inte....

Jag har avklarat halva min tid här på Löpargymnasiet och på Rudbeck, kanske t.o.m. med i Sthlm... vem vet? Det känns riktigt skönt. Även om det är kul och även om jag trivs här, så vet jag att jag inte kommer längta tillbaka. Det är inte det att jag har hemlängtan, nejnej knappast. Utan jag vill göra något roligare och jag vill kunna välja vad jag ska göra. Här sitter jag fast, som med handbojor och järnmask. jaja, kanske inte, men nästan.
 
Skolan är som ett förstadie till fängelset, men samtidigt är skolan en liten hjälp... som man i och för sig skulle kunna klara sig lika bra utan. Allting kan inte passa alla.

Nu måste jag dra. Hörs!


Jag kan erkänna att jag saknar distanspassen runt gruvan.

Då var det över...


Julshowen
är slut nu. Tro det eller ej, men den var rätt bra faktiskt. Bara en riktig jullåt under hela spektalet, och det var det bästa av allt! Julsånger är inte något som jag lyssnar på i vanliga fall, inte ens under julen. puh...

Nu är det lov! Fan vad skönt!

Ikväll är det hemresa som gäller, men hur fasen ska jag få med alla klapparna, kläderna och träningssakerna på samma gång?! Jag får packa i stora svarta soppsäckar och släpa på, men det är jag ju van vid, att släpa på tunga saker alltså...

Jaja, det problemet får jag fixa senare. Nu är det duschen som gäller och sedan vidare till Fellan för att fixa en sak, och tillslut ta farväl. Hur ska jag klara julen nu?


Jag gillar ju inte jullåtar, men det finns några som är helt ok ändå. Här bjuds det på;

                                     
      Wham med Last Christmas!


Godjul på er, hoppas att det blir ett skönt lov...

Sala, Sthlm, Sälen, Moa, Alex, Walle, Felicia? Vem vet...

Nyhet har publiserats i inlägget innan ;)

Hem ljuva hem.
Imorgon är det julavslutning och dags för hemresa(hemresa? vafan jag är ju hemma). Jag undrar om det har snöat något där hemma, i Sala alltså. Vi bruakar ha lite mer tur med snön i Sala än i Sthlm... menmen jag får se. Jag undrar vad jag ska hitta på, inte bara imorgon utan på hela lovet...

Jag brukar planera mina helger i min ensamhet, innan jag kollar om det funkar för personerna som jag har planerat in i mitt schema. Många gånger så har dom andra saker för sig, men sånt är livet.
 
På lovet, vad händer då? Inte så mycket. Jag har planerat in Alex och Walle i schemat, och självklart vet de inte om det, ännu. Men det är inte mitt problem, hoppas jag. Moa kanske är hemma? Det kanske är dags att säga hej till henne också, det var ganska så länge sen man hörde något av henne nu. Sist vi sågs spöade hon mig i Tecken hemma hos Alex. Men nu på eftehand har jag fått höra att det var Alex som spelade åt henne :@ 

Sedan så bär det av till Sälen, i slutat av lovet alltså. Farsan, jag, brollan, cissi och hör o häpna, FELICIA ska med!!! Det ska bli jäkligt kul. Vad hade jag gjort utan dig Felicia? Svar; åkt skidor helt ensam i Sälen. Jaja, men det betyder mycket iallafall.

Men nu är det dags att sova. Gonatt på er.

Dagens Outfit

Sådär ja! Då var det dags för bloggens första "Dagens Outfit" inlägg.

Här kommer det;

372103-39
372103-40
Textförtydligande; Vi hade bestämt oss för att ha sex innan studenten,
men det blev visst mer än så =)


Brillorna; hittade på Felicias rum
Byxorna; hittade i en UFF konteiner
Skärpet; hittat i afrika, därifrån den speciella bruna färgen...
Strumpor; syns inte.

T-shirten; hittad i ett paket på Felicias rum. Trycket gjort av Fellan själv. Naaajs Kan beställas här; Fellansbloggärbra Taaaaaaaaack <3


 

Och så vill jag nämna att bilderna är seriösa.


Sängen...*censur*

Nu ligger jag och Fellan här i sängen (det är inte så perverst som det låter, vi vart tvugna att ta en paus). Det vart inte så mycket med det där presentfixandet. Det får nog vänta tills imorron, det fattas bilder. Dom är nog fixade snart. 

Nu vet jag Fellan och Johannas(johanna var bara ett stöd) lilla hemlight iallafall. Skit sött! Ni fattar nog om ett tag =)

Snart kommer det som ni alla har väntat på, Dagens outfit!!!


Browser och skit.

Såg att designen vart helt cp om man använder Firefox eller Safari. Men om ni har det så får ni för fan se till att installera en hederligt browser på datafan! Typ Opera eller Explorer!

Adjö (mina vänner)... höhö

Jag är smart.

Nu har vi gått till stinsen, bytt julklappen och kommit på att vi skulle ha den saken som vi har bytt 2gånger om nu... menmen det är lätt att vara efterklok eller vad är det man brukar säga? ;)
Vi har hunnit käka också, gått till löp och hämtat en sak som jag glömde där och snart ska vi vandra vidare till Fellans mamma, för att fixa det som måste fixas =)

På Stinsen hittade jag en ny klapp till farsan också, han fyller ju år den 23 december vafan :@


Hörs!

Giriga människor

Saker som man vill ha är oftast saker som man inte kan få... varför det är så?
Det skulle ju kunna bero på att sakerna man kan få, är dom som man roffar åt sig så snabbt man kan. Är man för girig? Ja kanske det. Man borde nog tänka lite på vad som är värt att ha, och vad man ska låta andra få ta, innan man tar för sig. 

Nu är det dags för mig att vandra vidare till Fellan. Vi måste till Stinsen igen för att för en andra gång byta sakena vi köpt ^^ det vart lite fel, igen ;)Stina och Felicia, har inget med inlägget att göra. Men ingen bryr sig ändå så =)

Åsiktstorget

Jag har nyss fyllt i ett frågefolmulär på Åsiktstorger---> Klicka här. Där man ska fylla i olika fakta om sig själv, hur man bor vad man spenderar tid på osv. Blir man medlem där så får man svara på en massa frågefolmulär som olika företag har skickat in, det verkar kul.

En sak som jag måste lista ut är vad jag själv, och alla andra, som svarar på frågorna får för något... hmm. Det kan ju vara bra att veta ;)


Matte =)

Matte provet, som jag har tjatat om den senaste veckan, gick skitbra! Det är så det känns i alla fall. Jag var ganska säker på alla svar utom ett.

Frågan var;
Linjen är y=2x. Ett streck på samma linje går igenom origo(där både x och y är noll på ett koordinatsystem) Strecket har 24längdenheter. Vilken är dess x-kordinat? x>0.

Någon som har lust att försöka?Jag kommer inte ihåg mitt svar menmen.


Varning! Scrolla inte ner...

Okej, nu kanske det är dags att ändra min header; "Där killen med kollen har kontrollen"

För jag har visst tappat kontrollen över den här bloggen. Våra(Mina Davids och Klas) bilder till alamnackan har visst släppts till allmänheten, även kallat det lösryckta folket. Dom var kanske lite väl utmanande och jag är ju inte allt för secig på dem. Men jag låter inlägget vara kvar, det bjuder jag på.

Jag ser inte ut sådär i vanliga fall ;) 5kilo daxvax och inoljad överkropp är inte vad jag brukar använda.

Jag undrar varför inte vissa andra bilder blev lika uppmärksammade, ettornas(killarnas) bilder var nästan lika förjävliga som våra...

kaparna are back!

Jag är störst, bäst och vackrast. Det tänkte jag fira med att lägga upp lite bilder på mig själv som jag tycker är extra snygga! :)


image37


Kapad? knappt så att jag märkte det...

Igår så fick ju min kära flicka och hennes kompis Johanna kontrollen när killen med kollen skulle sova. Mitt mål var 15 inlägg och dom fixade dom 2 sista. När dom väl fått tag på lösenordet så försökte dom ochså kapa bloggen för att pressa mig på något... yäyä. Men det gick ju som det gick ;)

Jag ska passa på att erkänna, svara på, lite saker;
För att alla ska fatta så kan ni läsa inlägget här ----> Fellanochjohannaärinteroliga;D

1. Ja, jag är en sån som klagar, lite väl mycket ibland. Och ja, jag kanske har fel någon enstaka gång om året jag också ;) Men om man inte klagar händer det inget.
 
2. Jaja, nu tog ni i lite väl mycket, jag har ju luva på jackan och jag har faktiskt köpt ett par vantar... Skorna är antika, ni är bara avundsjuka på mig ;)

3. Och ja, jag var kissnödig! Jag kanske gick dit av 2 anledningar, vem vet? (A) hahah

Och tillslut så kan jag erkänna att jag inte lyser i mörkret, men jag är ganska så blek ;) Men Felicia  erkände att jag såg brun ut när vi var i stan i söndags... mohaha. Och lysmaskar är snorgröna, jag är vit ;)

Nu är det;
1 dag kvar till jullovet
107 dagar kvar till fellans födelsedag
108 dagar kvar till min födelsedag
167 dagar kvar till sommarlov

Pubertertsunge...

Ännu en natts sömn. Halsen har blivit bättre, men jag låter fortfarande som ett pubertertsbarn och rösten skär sig ibland. Jag kom att tänka på att jag kanske inte är sjuk, utan jag har kommit in i puberterten, hahaha.

Idrott första lektionen = Sovmorgon. Om en timme är det Geografi sedan matte provet.... vi får se hur det går med det.

Jag undrar om jag orkar blogga lika mycket idag som igår. Jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska komma med på den där listan... död eller levande höhö. Men jag vet bara inte när jag orkar...

Det är kul att sitta vid datorn när Mickan är här. Hon läser alla inlägg högt för sig själv med olika dialäkter och tonlägen. Nyss var hon en skånsk fjortis... haha


Lite roliga bilder sitter aldrig fel...
haha... någon mer som tycker att den är skitkul?

Hemligheter...

Bloggen var inte kapad allt för länge... kaparna borde lära sig lite om att kapa ;)

 Nu kanske jagt behåller hemligheten för migsjälv. Om inte ni avslöjar eran! Gonatt. =)

kapad blogg, sorry ;)

Grattis jäntan, nu har du ditt 15 inlägg på dagen :)

(btw, vill du ha ditt lösenord tillbaka så ring 073-0915921 och berätta)

Klöverörhängen och blommiga hammare

Nu har Micke lämnat ut lösenordet till oss och då får han helt enkelt skylla sig själv :)

Micke har fått för sig att han ska bli bloggkändis, ledsen grabben men då måste faktiskt någon vilja läsa det du skriver. Fast det beror på vilken kategori du hamnar under...
(tre punkter eftersom det enligt en viss herr röj är korrekt svenska)

Han är en mästare på att klaga på allt och alla omkring, men så fort det handlar om honom själv kommer det alltid fram några gulliga ursäkter, tex:

1. Vadå? Stavas det inte 6:te? Hur skulle jag veta det? Det är inte alls samma sak som att skriva Mej, Dej, Sej.

2. Varför är jag förkyld hela tiden? Kanske för att du går runt med trasiga sommarskor, utan varken mössa eller vantar.

3. Nej, jag gick inte in på toan vid matsalen för att ha sex med dig, jag var faktiskt kissnödig!

(även här blev det tre punkter eftersom det enligt en viss herr röj är korrekt svenska)Men trots detta är du ju Mikael lysmask Röjerås och ärligt talat är det du som lyser upp våra liv!

Gonatt och sovgott, hälsningar Bingo och Svettis


Jordens vikt ökar

Varje dag lär man sig något nytt. Denna gången var det när jag satt och läste i Geografiboken. 

På NO lektionerna i högstadiet så lärde jag mig att materia aldrig försvinner, den omvandlas. När vi dör försvinner vi inte, vi förmultnar. När en bil rostar sönder så försvinner inte metallen, den omvandlas osv.
Därför har jag alltid trott, och hört av andra, att jordens tyngd aldrig förändras. Att den har varit densamma i alla 4.6miljarder år som den har funnits. Men nu har jag lärt mig att så är det inte.

Varje år ökar jordens vikt med ca 50.000 ton per år! Det är pga att skrot ifrån rymden träffar jordytan eller kommer in i atmosfären. Coolt!


Sala blir till Västerås 

Jag har tävlat för IFK Sala sedan jag var 7år gamal. På somrarna var det träningar på gamla hederliga Silvervallen hemma i Sala, och det var det roligaste jag visste att göra på somrarna när jag var mindre. Vi sprang på kolstubb(eller krossat tegel) och när jag kom hem var mina kläder och skor helt rödfärgade. Höjdhopp och längdhopp var dom grenarna som jag gillade mest.

Men nu har även jag blivit stor, större i alla fall... Och favoritgrenen har blivit 800m och jag tränar inte längre med Sala, jag har inte tränat med någon i Sala på 3år och jag har snackat med "min tränare" 2ggr det här året. Dom senaste åren har jag antingen tränat med Löpargymnasiet, Västerås FK eller så har jag sprungit mina pass helt ensam runt gruvhålen hemma.

Visst så betalar Sala det mesta, men vad ska jag med dom pengarna till? Ska jag åka på träningsläger helt själv? Ska jag springa alla sträckorna i en stafett?
Nej, jag är ingen superman och jag vill ha en riktig klubb att träna med när jag är på hemmaplan, när jag inte är i Sthlm. Därför har det blivit dags att ta farväl, och ta ännu ett steg i utvecklingen. 

Så nu har det blivit dags för mig att byta klubb. Västerås är mitt första val och mitt enda val. Jag gillar Peters träning och gruppen som jag tränar med där. Det är en bra klubb helt enkelt, en bättre klubb...


Rondellen...

Matteplugg, det är dagens jobbigaste uppgift. Imorgon är det dags för den andra etappen i veckans matte prov. Det är den svåra delen som står på tur, Mvg-Vg - delen. Just nu känns det bra, klarar de flesta talen, C som A tal. Inget kommer kunna stå ivägen för mig nu... om man bortser från mitt misslyckande i den första etappen, G-delen. ;D

Jag ska tillbaka till rondellen och plugga matte nu. För er som inte viste det så är Rondellen ett gemensamt namn för köket, matbordet och TV-apparaturen och trapphuset.

Vad håller du på med? Varför kan du inte bara säga vad det är du gör?! =)


Jag och MickeW på toaletten i Annexet. Vid The Hives konserten. Vi syns knappt, men jag skyller på dålig fotograf ;D

Julgodis

Jag älskar godis, men vem gör inte det? Så däför har jag bestämt mig för att göra eget julgodis.

Farsan fixar knäck till jul, på sin höjd.
Morsan brukar göra konstiga saker, alltså konstiga godisar. Som jag aldrig har smakat förr. Förra året fixade hon nougatbollar som hon hade doppat i choklad och nötter najs! Sen brukar det bli gelerutor som är rullade i socker, låter inte allt för frestande men det är de fan.

Men jag vill ha brända mandlar, så jag ska göra brända mandlar. Problemet är bara det att jag inte vet hur man gör, får ta och kolla upp det på internet. Och jag kommer troligen att misslyckas ett antal gånger innan jag får några som är färdiga och ätbara. Om jag nu lyckas över huvd taget.

Någon som har recept kanske? =)


Killen med charm.

Äntligen tillbaka från Stinsen. Men gissa om jag lyckades med att charma kassörskan. Svar ja? Rätt svar! Jag blev knappt av med henne ska ni veta! Hon gjorde allt åt mig... Hon sprang iväg med saken som jag skulle byta och kom tillbaka med en ny, liknande. Hon sa at jag kunde ta båda två bara för att jag var så gullig. Och när jag vände mig om för att gå så stoppade hon ner en lapp med sitt nummer på i min backficka...

...Eller också så stod det en otrevlig gubbfan i kassan och jag fick lov att övertala honom för att gå med på det. Dessutom så klagade han på att det fanns ett veck på saken. Men jag fick byta tillsslut i alla fall.

Dessutom så passade jag på att handla lite frukt också, det sitter aldrig fel. =)

Nu är det dags för käk. Adjö.

Välkomna till Efterlyst, igen.

Jag hade klätt på mig för att gå till Stinsen och byta den där saken. Men då kom jag på att jag behöver ett kvitto för det, men jag hittde inget, så jag städade hela jäkla rummet. Men jag hittar fortfarande inget kvitto. Så nu bär det av till Stinsen ändå. Jag får helt enkelt ta kassörskan med min charm =)  

Ellor också har jag kommit på en annan superplan! En färgad T-shit kan bli min räddning! ;D

Tomten och Den smarta tjejen.

Nu är det dags att fixa käk, ska gå till stinsen och fixa en julklapp också. Köpte fel grej xDDenna lilla historien kan man ju dra vid middagen på julafton. =)

Det var en gång en tomte och en smart tjej som var ute och gick, då fick dom syn på en tjugolapp på marken, vem tog upp den?


Jo ingen.

För det finns inga tomtar, och inga smarta tjejer heller! haha :P

Fan vilken kass humor. =) Men Felicias(och min) humor är nog rätt kass också. Fick den av henne =)


Sej, Mej och Dej

Jag är inte direkt konservativ i vanliga fall. Men ibland kan även jag få fnatt på nya påfund.

Jag kan inte(vill inte) läsa en text där man har använt en "nysvensk" stavning eller "internetspråk", om man nu kan kalla det så. Dej, Mej, Sej och Igentligen är stavelser som jag kan få damp på. Lärde man sig inte att stava till Sig, Dig, Mig och Egentligen när man gick i lågstadiet?

Jaja, jag kanske inte är rätt person att klaga, men någon måste ju göra det =)

En mur mellan mig och den jag har kär...En dag så stod,
så stod den bara där,
en mur mellan mig och den jag hade kär.
Vi bor två kvarter, ifrån varann.
men en grå prick är det enda jag ser av Fellaaaan.

Mur = prov och sjukdom :(
Imorgon är det dags att fixa julklapparna med Fellan, jag hoppas att jag är frisk då =)

Ett litet tillägg..

Jag vill tilläga en sak till inlägget om nya lagar 2008. 

Det är så att Sveriges första Privat ägda sjukhus(ett barn sjukhus) kommer att öppnas på Östermalm i Sthlm. Ett steg i fel riktining tycker jag. På det sjukhushet är det bara dom som har råd att betala dyra avgifter som kommer in(men det ligger ju på Östermalm också), dock blir ju väntetiden kortare där.

Sverige blir allt mer likt USA, skatterna sänks och privatiseringen är i full gång. I vissa fall kan det vara bra, som för småföretagarna. Men samtidigt så ska inte pengar avgöra vem som kommer att stå fört i kön till ett sjukhus?!

Nya lagar 2008...

Dom viktigaste(?)

Höjd skatt på bensin och diesel. - Bra, åk tåg istället =)

Höjd skatt på cigaretter, snus och röktobak. - Dåligt, fritt land och smugglingen kommer säkert öka...

Höjd skatt på öl. - Dåligt, samma som ovan.

Höjd tv-avgift. - Dåligt, allt fler kommer att försöka komma undan den.

Sänkt skatt på vin. -

Slopad förmögenhetsskatt. -

Slopad fastighetsskatt. -

Ny kommunal fastighetsavgift. -

Andra steget i jobbskatteavdraget. -

Buggning tillåts. -

Skärpta regler för innehav av farliga hundar. - Lika bra att vi blir av med dom...

Abort tillåts för utländska kvinnor. -Bra, dom ska ha rätt till sånt också.

Förmån av lånedator slopas. -

Ny gymnasial lärlingsutbildning. - Man kan ju alltid hoppas att kvaliten på lärarna höjs då också =)

Arbetslivserfarenhet slopas som behörighet till högskolan.  -Det blir ju super för mig! =)


Källa: Regeringskansliet. (TT)


Välkomna till Efterlyst...

programmet där du, kan ställa saker till rätta. höhö =)

Nu är jag förbannad, igen.

Imorse när jag vaknade och hade plockat fram min tallrik, sked och lite flingor och så gick jag till den där förbaskade kylen(vi har en gemensam kyl på löp) för at hämta min Yoghurt. Men till min förvåning så var det någon om hade öppnat den och tjuvat. Och det var inte lite borta heller, över hälften av min frukost var borta! Så jäkla fräckt. :S

Desstom var det inte nog med det, jag hade tänkt tvätta imorse också, men gissa vad?! Jo, jag hade glömt tvättmedlet och sköljmedlet kvar i våran lilla tvätstuga, och självklart så möttes jag av två tomma förpackningar. hmm... 

Man blir ju lite lätt irriterad, om man säger så. Vad tänker man på(med?) om man tar nån annans grejer? Är de inte lika illa att ta av någons saker när man bor med den personen, än som att snatta i en affär? Det jag är förbannad för att inte det att jag har lagt ut pengar på detta, man göra bara inte så.

Förvarning!

Nu jäklar. Jag har som mål att komma med på den där jäkla "aktiva listan" så att jag får lite läsare. Så fort man är uppe på den så har man automatiskt minst 1000 läsare per dag. Nu ligger jag en liten bit under den där 1000-kanten ;D

Men imorgon så ska jag skriva korta och onödiga inlägg, behövs nog runt 15 st för att komma med. Det kan ju inte vara så svårt.

Ajjja, Gonatt så länge.

Önskningar.

image33
När alla ändå håller på och gör sånna har saker så är det bäst att jag hänger på, omogen och fjortis som jag tycks vara(läs förra inlägget).

Vad jag skulle vilja ha;
- Filmer
- Skivor, gärna några okända som man inte har hört förr =)
- Årsprenumeration på illustrerad vetenskap, jag är nörd ;)
- Träningskläder, sitter aldrig fel.
- Digitalkamera
- Almanacka, liten och stor. Det är dags att börja hålla koll på saker...
- TV, Morsan har köp en ny, så jag tycker att den gamla borde gå till bättre behövande = Mig. Istället för att den ska stå och samla dam i hennes sovrum.

Något som jag kommer att få;
- En bärbar dator, Babben(brorsans hund) åt upp den stationära som vi hade hemma :@

Nu är det;
- Dags att lägga ut mitt luftgevär och de andra sakerna på blocket. Dom tappar ju värdet. Det positiva är att värdet stiger snart igen, dom är ju snart antika =)
- Kanske dags att testa om dom fortfarande funkar, om jag fortfarande vet hur man skjuter=)Test

Ibland har jag inget liv. Dvs att jag gör tester med Mickan på internet... ;)

Vuxentest
 <----Tryck här


Min vuxenpoäng är: 5.5
Min ålder borde vara 12.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse :S
Och vad menar dom med detta?! Jag är defenitivt inte så omogen :S Även om jag inte kan klassas som vuxen...

Fjortistest <----Tryck här

Detta testet passade bättre in på mig =)))

Svar; Lite fjortis är du allt, men vadå, det är bara nyttigt att tramsa ibland. Du kan ju ändå hålla lite koll på dig själv, när du märker att folk i omgivningen börjar sucka och himla med ögonen är det läge att tagga ner.


En dag på stan...

Sådär ja. Det har varit ett jäkla tjat om alla dessa julklappar, men äntligen är jag klar, tror jag, dvs om jag inte har glömt någon. Sista klappen vart fixad för någon timme sedan nere på stan, den ska jag ge till Felicia. =)
Nu gäller det bara att inte försäga sig, jag höll på att avslöja mig för morsan om vad hon skulle få.  

Hon frågade; Vad har du köpt för julklappar idag då?
Jag svarade utan att tänka; Jag har köpt ett blablabla...ehh. (vilket var hennes present).
Men jag lyckades lirka mig ut genom att säga att den var till Henke(min lille brorsa). Vilket i sin tur inte heller var allt för smart eftersom han är 8år och presenten är inte till för 8 åringar. Men jag hoppas att hon köpte det.

Nu så har farsan beställt en bärbar dator nu, najs och tack! Trådlöst bredband är också fixat, jag får det gratis pga vårat telia-bredbands abonnemang som vi har hemma. Super! =)

Kvällens i-landsproblem;
det är jobbigt att handla julklappar, speciellt i Sthlm där det kryllar av folk.

Nu är det;
Fel på tangent borden igen... ;)

Den stora färden till Sala närmar sig.

Tisdag.

Löparnas inomhus-pass-dag. Men inte för mig, jag ska vänta tills imorron.

Men ändå är det inte lugna lådan nu när man är ensam hemma, jag har lite saker att fixa. Som läxor, julklappar och ringa lite samtal. Vi får se om jag hinner med allt.

Jag väntar på att två E-mail också, men vi får se hur länge det dröjer innan dom kommer, dom kanske inte kommer över huvud taget. Vem vet...?

Dagens i-landsproblem;
När jag går in på vissa internetsidor(tex. hotmail.com) blir texten så liten att jag inte kan läsa den. Jag kanske har kommit åt en knapp eller något :( hmm...

Nu är det;
6dygn tills julafton
3dygn tills julavslutningen
110 dagar tills jag fyller 18år(7:de April).
109 dagar kvar tills Fellan fyller(fan! 6:te April)

och dags att resa hem för några löpare.

Räst

Det är rast, datasalen är inte lika fulproppad som den brukar vara, men det duger =)
 
Fasen! Jag är hes, inte lite heller, rösten är helt cp. Men jag klarar mig, då har jag iaf något att skylla på när jag sitter tyst utan att säga något på Geografilektionen, vilken är den enda lektionen idag, odrotten skiter jag i. Kan hända att jag går dit och tar närvaro och sedan smyger iväg. Det är ju inte allt för svårt att blåsa vår idrottslärare Mårten, även kallad Torsten.

Tållbaka till lektionen nu =)

Min kära vän Mikaela...

(snart dags att öra en kategori om bara Mikaela...)

Välkomna till den allmänna klagomuren!

Nu har Mickan(ännu en gång) gjort bort sig, och jag måste självklart klaga på henne. Jag gillar dig mickan, men ibland kan du vara lite oallmänbildad ;D

Det är så att Mickan tror(helt seriöst) att det sitter en vatenspruta på snigelns rygg.
Men vafan den sprutar ju inte vatten :S eller gör den?


Snigeln har en hel tank med vatten på ryggen... =)

David och Jag

Fan! det vart inget plugg för mig, men det hade nog ingen förväntat sig heller ;) Mentala Guiden kan jag göra på Sätra passet imorron, det blir ju inga intervaller för mig =)

David har tagit upp min fritid ikväll, på gott eller ont, det vet jag inte ;D Vad vi har gjort får förbli hemligt. Men det lär ju inte hålla så länge eftersom vi bor på löp. Det är livet =) En film kanske kommer upp senare. *nååt* =)

Varma kläder men så kalla kårar,
inte så konstigt när jag bara ser dårar

Nu är det;
7dygn till jul
111 dagar tills jag fyller 18år(7:de April).
110 dagar kvar tills Fellan fyller(fan! 6:te April)

och ingen snö på marken...

M(v)G

Träningen är klar. Jag är inte så slut som jag brukar vara. Men träningen blir vad man gör den till, jag får se till att göra det till något mer nästa gång =)

Nu är det dags för mig att summera Mentala Guiden kapitlet som jag ska redovisa imorron. Vi får se hur det går.

Adjö =)Det gäller att få in snittsen =)

Klagomuren i Häggvik

Välkomna! Men nu är jag less på det här.

Kylan är jobbig, inte utomhus(vintern ska vara kall och snöig), utan inomhus. Det kommer snart att bli varmare, är en fras som jag har jag hört hela hösten. Men blir det varmare? Nopp!
Trotts att man knappt kan andas på mornarna för att fönstrerna drar(blåser) på nätterna så att man blir snuvig, är kvaliten på maten ett snäpp värre.

Idag vart vi serverade vatten med köttfärs, och på sidan om fick vi okokt ris som luktade jordkällare(=mögel, för er som inte visste det). Och jag var inte ensam om att tycka illa om det. Men medan de andra teg, så sa jag till kocken som gick och kokade om det igen. Men vid det laget hade jag redan hunnit ätit klart...

På torsdag och fredag ska vi få fixa vår egna middag och frukost, ändå betalar vi 75kr per dag för att han ska föda oss. När han väl gör det så gör han det fan inte bra...

Klagar man så säger han(med en röst så att man nästa inte kan säga ifrån) att han bara lagar maten till oss för att vara snäll och att han inte tjänar något på oss löpare, Snäll up my as! HAN TJÄNAR STORKOVAN PÅ OSS! men mig lurar man inte så lätt...

Jag ska allt se till att fixa mitt egna käk nästa år, bara som uppror på att kocken inte ska tro att han kan göra hur han vill. Eller, jag ska i alla fall fixa egen frukost, middag är nog lite väl komplicerat. Men något måste jag ju göra, för han lyssnar ju inte alls på mig, som äter skiten. Och ingen annan har gjort något åt saken hittils.

Någon annan som kan komma med ett bra tipps här?

Min kära vän Mikaela...

...kan vara så jävla dryg ibland!

fårlåt Mickan=)


Nytrimmade hjärnceller

Japp, det är exakt vad dom är. Jag har nämligen haft 2 prov idag. Och såhär gik det;

English oral exam;
Var med rikke, mikaela, en Svengelska talande mutant som man inte fattar vad han säger, och tills sist en som jag inte hade sett förr(jag kansek ska gå på fler lektioner?). I varje fall så stot gothic på ämnet.

Jag laddade som inför en vanlig tävling, och som jag lärt mig på mentala guiden. Men trotts att jag var väl förberedd så gick något gick fel, jag tror att det var mina bristande kunskaper om Drakula och filmen Pshyco som strulade till det lite i starten. Men sedan gick det som smort, för att vara mig iaf. Jag drog paralleller mellan Drakula och Pshyco och jag ställde t.o.m. en följdfråga, om inte två.
 Men sedan började det dala. Uppförsbacken närmade sig och Rikke tog in på mig, om jag nu någonsin hade legat före henne dvs(troligtvis inte). Jag tappade bort mig när Mickaela slängde in frågan; Vad är det man stoppar upp fåglar med?.
Whooooot? :S
tänkte jag och mummlade något ohörbart, kämpade vidare och tog mig tillsslut imål på en god tid, nytt pers t.o.m!

VG till mig. =)

MatteB prov (g-delen);
Okej, jag sumpade det, totalt. Kändes bra när jag väl kommit imål, men sedan så hade jag visst misstolkat vägen. Mina orienteringskunskaper kan ju sina ibland.
Som tur är brukar ju orientering delas in i olika etapper, nästa etapp är på torsdag, då är det dags för Vg-Mvg delen =)

Ädjö.

Traditioner och en Muskelknutte

Ännu en skoldag är skövlad och jag är i topptrim, som vanligt. Om en timme är det dags att byta till cykelbyxor och  linne, sexigt värre. Det är då dags för dagens pass, även känd som Rickard-Styrkan här på löp. Cirkelstyrka + några extra skivstångsövningar. Det bidde najs.

Men innan det så borde jag plocka fram dom dammiga matteböckerna, leta på den "försvunna" pennan och den orörda miniräknaren så att jag kan sätta mig ner för att skriva några tal. Men nu är det så att jag är en sådan person som håller på traditioner(eller inte, jag hatar ju när klockan slår 3 på julafton), vilket betyder att jag skiter i att plugga...

Det finns ju så mycket annat trevligt som man kan hitta på. Så nu är det dags för mina nysmorda hjärnceller(har haft två prov idag) att hitta på något vettigare... och det lär ju inte bli allt för svårt.

Olga Korbut och en viss Messerschmidt...

Nu såg jag visst att jag hade fått en kommentar av en viss "Messerschmidt". Hmm undra vem det kan vara... =)

Den där gymnasten Olga Korbut, som jag skrev om tidigare, hade visst inte träffat Lincoln utan Nixon, och det visste jag ju. Hade bara blandat ihopp namnen lite. =)
Dessutom så spelar väll 100år inte sån stor roll?! Det är ju som en droppe i havet om man jämför med hur länge världen har funnits, nämligen 4.6miljarder år. Ha! så klaga inte på mina historia kunskaper ;)

Och nej, jag har inte köpt nya skor. Jag trivs bra i mina som jag har, än så länge. Dom har ju trotts allt farthål, för att vindmotståndet inte ska bli allt för stort när jag springer. höhö =) Dessutom så borde dom K-märkas. Antikvärde mm finns... =)

Gonatt och Adjö igen!

Klappat och klart...

Åter tillbaka efter en dag på staden. Felicia och jag har irrat runt i masor utav affärer, bara för att få tag på en viss sak. Som borde vara skit lätt att hitta, men icket! Jag kan ju inte avslöja vad det är, eftersom att vissa av offren för mina julklappar läser denna superoganiserade bloggen =) höhö Så det får vänta tills efter jul, eller iaf klapputdelningn... men det är inte så stor chans att jag sitter och bloggar vid den tiden på julafton ;D 

Tyvärr är jag en sån person som lyckas avslöja mina hemligheter hur jag än försöker, på något sätt. Men denna gången ska det hålla. Knackknackknack Ta i trä...=)

Jag kan iaf avslöja att det kommer bli endel kreativa julklappar, tack vare Felicia (egentligen tack vare Sofie). Hur hade jag klarat denna julen utan era klyftiga idéer?! Knackknackknack Ta i trä...=)
Jag sa tidigare att jag hade tänkt ge bort kort på mig själv, men det kanske blir lite mindre på den fronten nu(vem vet?), några kort ska jag allt tvinga tomten att dela ut, om jag så får mordhota gubbfan :@ höhö

Nu är kl 23.23 otur? Jag hoppas inte det iaf. =) Gonatt! (lycka till med plugget Fellan ;D)

Klappar i stora lass.

Nu bär det av ner på stan för julklapps handling med Fellan. Jag såg ett tv program imorse, dom snackade om att man ska köpa presenter som man själv tycker verkar passa in på den man ger bort den till. Man ska alltså skita i vad någon har önskat sig... men vi får se hur det går.

Jag funderar på att rama in foton på mig själv och ge bort till alla jag känner. Det vore ju billigt och skulle og bli årets julklapp =) Eller vad tycker ni?!

Nästa uppehåll, Stockholm Central, Stockholm Central.

Barn+Önskelista=Inte helt rätt ibland

För det mesta är barn bara små odågor, men även dom kan ju ha sina ljuspunkter...

En samlad önskelista från barn till jultomten:

- 10 000 batterier
- Bössa med kikar sikte
- Dagbok mäd hästar på glitär
- Dicktorväska med en människa i
- Dubbelhäftande tejp
- Dörr till sitt rum
- En bur till elefanten
- En flickvän
- En kvast som städa själv
- En ny kompis
- Ismaskin som skall explodera
- Lamorghini Gallardo
- Låtsas bajskorv
- Not fint för flikor
- Super stor pangare

Vissa är söta, andra skrämmande. Hur fasen får man för sig att önska sig en ismaskin som sprängs? :S Bin Ladin har släkt i Sverige har jag hört... men ändå.
Dessutom är det ju skitkul när dom stavar fel... typ glitär. Får mig att tänka på dig Mickan(på ett positivt sätt asså) ;D

Löparna goes galna...

Här kommer det alla har väntat på. Det som är, och har varit, årets höjdpunkt. Nämnligen Löpargymnasiets egna Årskalender. Jag hade tänkt att sätta censur på den sista bilden men jag bjuder på den :P

Har mer att bjuda på men det kan vi spara på till en annan gång ;D Gonatt!

image102
Anna Mickan och Emma

image101
Johanna Sanna och Yolanda

image103
Frasse(den minen slår ju det mesta, haha!) Matte och Tessan

image105
Klas(försöker slicka david i örat? :S) David och Micke

Filmklipp, hej hoppEn liten film... tryck på play och kolla då! :@ Kulig film, eller hur?!

Hittade denna filmen när jag kollade runt lite på internet. Jag har sett liknande filmer för så jag visste ju vad som väntade.
I alla fall så satte jag mig lite längre från skärmen än vanligtvis och vred ner volymen, men jag hade kvar handen på volymsnurran för jag visste inte hur högt ljudet skulle vara när filmen väl började. Men när jag inte hör något ljud så fortsätter jag att vrida på snurran och tänker inte på filmen. Men plötsligt så kommer det världens jäkla skrik från högtalarna vilket gör att även jag skriker och flyger av stolen och ner på golvet. Jag har återigen lyckats lura mig själv... Men det är väll jag i ett nörskal skulle jag tro?

En annan sak som är typiskt mig är att jag inte kollade några tågtider, utan jag tog för givet att det gick ett tåg kl 20:59, som det alltid gör. Trodde jag ja! på lördagar gäller det andra tider upptäckte jag idag... Så det får bli ett tidigt tåg mot Sthlm imorron bitti istället... =)

Ryssar...

Jag såg nyss ett pogram som handlade om världens bästa/mest kända idrottare genom tiderna. Maradona, Serena och Venus Williams, Michael Jhonson m.f. Dom är ju coola och så visst, men det var ändå inte dem som sätter sig på näthinnan. Maradona är ju bara en alkholiserad förbrytare och systrarna Williams är mest kända för sina konstiga och utmanande kläder...

Utan den som jag tycker var den häftigaste av dem som medverkade i programmet var en rysk gymnast. Det sades att hon hade satt gymnastiken på världskartan när hon hade vunnit i flera dicepliner vid OS i Mûnchen(?). Jag tror hon hette Olga nånting, men Olga heter väll alla ryskor...?!

Hon hade fått träffa den amerikanska presidenten Lincoln, och hon användes som propaganda för att visa hur snälla och bra Ryssarna är. Lite otacksamt, men jävligthäftigt... tänk att få vara värdlsstjärna och propaganda material för ett av världens största länder på samma gång. Kanske bara jag som skulle vilja vara det? =) menmen...

Gymnastik är ju inte min favvo sport direkt, så det är nog inte så konstigt att jag inte har hört talas om henne. Dessutom är gymnaster i Sverige som skidor är i Sahara = Obefintliga.

Det jag ville komma fram till är att... ja, jag vette fan. Men ryska idrottare är häftiga, dom är bra på i stort sett allt. Ryssar dyker ju upp i allt ifrån Bandy till Gymnastig till beach-Volleyboll.


I alla fall så ska jag ta tåget hem till Sthlm ikväll så att jag imorgon kan ta pendeln in till stan och fixa lite klappar att lägga under granen.

Höres!

Julklapparna som försvann...

Fan! skrev nyss ett välformulerat, lagom långt och ett helt perfa inlägg om min helg och min sjukdom... och nu när jag kryssade sidan(inte med flit såklart, musen slant) blev halsen helt uppriven och sjukdomen blev ett snäpp värre, efter ett skrik som nådde 7.4 på rischterskalan. nädå, jag har inte hamnat i klimakteriet ännu :) höhö

Jaja; här kommer en sammanfatning av helgen(kanske lika bra det);
- SJUUUK
- Köpa julklappar, men när?! Troligen i V-ås imorron...
- Kan inte träffa Fellan, eller någon annan heller för den delen...
- Min kära brors hund Babben(från babian) har käkat upp datorn hemma i Stan. 
- Min helg kommer spenderas på Patiens och Korsord, kanske någon läxa...
- Det positiva är att jag kanske (vem vet?) kommer få en bärbar dator...

Nu bär det av till duschen, för att duscha, och sendan vidare till tåget, för att ta tåget hem till Stan.

Adjö

It takes a fool to remain sane...

Och det var allt för idag, klart slut.


Slarvigt värre

Nu är det så att jag håller på att fixa ordning på saker och ting. Min mentor tycker att jag har dålig koll (och det är ju egentligen bara bagateller...) som ogjorda läxor, glömda provdatum, schema, träningsjournal, stökigt rum, missade samtal, för stor tvätt hög, för mycket damm i rummet, att jag inte går på mentorstiderna, för låg närvaro, dålig på att sova tidigt osv...

Måste bara säga att mina bra sidor är desto fler...

Men i alla fall så ska jag fixa en lapp där jag skriver upp vad om ska göras. sen så ska jag ju göra det också, fan! En kalender som man kan ha i fickan vore ju perfa. Det ser ju skittöntigt ut att skriva i en sån, men jag tror nog inte att någon ser nån skillnad på mig ändå. Jag är ju för cool, så snart kommer alla gå runt med små kalendrar i fickorna på rudbeck...

Men närmast kommer att skriva träningsjournal.

yäyä, hadetbra!

Jag sover...

Nu är det sent... för sent. Jag gick upp och la mig i sängen efter julbordet. Jag satte på Kent i bakgrunden och släckte ner ljuset, det var inte meningen att jag skulle somna. Men jag var helt slut. Att vara social och att träna på samma gång tär även på en stjärnas krafter.

Passet gick sjukt bra i alla fall. Men jag är ju sjukt bra också, så ekvationen stämmer ju... haha ;D Det kändes lätt! Bra tankar och den kommande(inte den förra eller den efter.) intervallen var det enda som fick plats mellan de två, välfungernde, hjärnhalvorna. Det är precis så det ska vara!

Jag tror att jag är ganska otrevlig under mina intervallpass. Får jag en bra kommentar av någon, Tex "Det ser bra ut Micke!", så svarar jag lite nonchalant "mmm jag vet, desamma". Sedan vandrar jag bara vidare och skiter i personen som nyss sa något, utan att säga något positivt tillbaka, ungefär som en jävla diva. Egoist är jag ju, men diva vettefan om jag är, eller ens vill vara.
Jag ska försöka bättra mig och vara en lite trevligare prick när det gäller träning. Inte så mycket att jag kommer stå och snacka om någon annans problem mitt under ett pass, men så att det lättar upp stämningen lite i all fall.


P.S. Jag har 35 engelska glosor som är sjukt svåra. Den enda jag kunde på förhand var anticipation(förväntan, hopp, förkänsla). Vissa av dom är ju onödigare än självaste Bi... nä så ska man inte säga. Men Aquiline(örnlik) är ju inte det minsta bra att kunna. Men det är mitt lilla problem...

Nu är det dags för mig att ännu en gång låta stereon göra sitt. Kent och LarsW är som två stora sömnpiller, två riktigt bra sömnpiller. 

Gonatt på er!Gamalt är bäst, när det gäller Kent.

Hej hopp

Hemma från ännu en skoldag. Tisdagar innehåller ju bara 2 lektioner för mig, och kommer att göra det under hela gymnasiet,  så det är ju inte allt för jobbigt.

Det som däremot är mycket jobbigare är dagens träningspass: 5*300m i Sätrahallen. Men det ska bli kul! Snabba intervaller på bana är grymt kul, och nu är det bara att köra allt vad man har. Ta ut sig till max...woho! =) 
Men jag måste se det som ett vanligt träningspass, och inte någon tävling mot de andra jag springer med. Det är svårare än vad det låter =) Ni som inte vet hur det är att springa tester förstår nog inte heller vad jag menar... menmen...

Sedan är det Mentala Guiden. Oliver och Mary ska redovisa ett kapitel tillsammans.
Mentala guiden handlar mycket om possitiva tankar och koncentration, vad man ska tänka på och hur man kan göra. Sedan så har man ju också olika egna sätt för att lyckas.

Till träningen idag ska jag tänka på att; 
Fokusera på den kommande intervallen, inte på den innan eller den efter.
Fokusera på vad som är bra och på vad som gör att det går bra.

Detta är saker som gör att det går bättre och att det känns bättre. Detta är något som jag inte är allt för bra på. Så det är ju värt att ge det ett försök, istället för att läsa det på lektionerna och sedan bara skita i det =)
Det är bara två saker, men det är en utmaning för mig.

Nu ska jag vandra vidare. Vi hörs!

Inte som man tänkt sig...

Grattis Stina!

Hittade lite saker som barn har fått för sig efter att ha lyssnat på sina föräldrar;

Erland 6 år - En gynekolog är... en som inte vet så mycket om halsen på folk.

Mikael 6 år - Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det.

Stina 6 år - Farmor tycker inte om att sola topless. Det är för att hennes toppar har blivit lite lösaktiga.

Martina 6 år - Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.

Nina 6år - Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret. Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det viktigaste är att man vet det själv.

Jaja... man kanske inte alltid ska lyssna på vad ens föräldrar säger...?Ska plugga Geografi nu, prov imorron. Adjö =)

Så var det måndag igen...

Jag gick på alla lektionerna idag, som vanligt... Även då jag vaknade 20 min innan min första lektion. Måste lära mig att gå upp när klockan ringer och inte slå ner den på golvet och somna om varje morgon. Det är ju kämpigare att gå upp när det är mörkt och grått och trist väder och moln och ingen snö och helgen är slut och det är stinas födelsedag...

Haha Grattis på dig Stina förresten! 17år och lika gamal som mig! :O Kunde man ju aldrig tro.

Nu är det snart dags för dagns träningspass: 6-8km distans och styrka(+extra styrkeövningar som jag har fått :S) Yäyä.
Imorgon är det test igen. Denna gången är det anaeroba(tror jag det heter?). Jaja, det är snabba intervaller på bana. Som jag sagt förr så är jag inte så fascinerad av tester. Varför testa när man kan tävla? Men men, jag ska göra mitt bästa ändå. Försöka ta det som ett vanligt pass och inte göra en stor grej av det, vilket det lätt blir... Ändå är det ju egentligen bara ett träningspass i mängden.

Jaja, nu är det dags att slå nytt rekord i TaxiDriver på ansiktsboken.


Hörs!


Design.

När jag fixade designen hemma så var den perfa. Men här på löp har datorerna inte samma upplösning vilket gör att allt blir helt mysko. Kanske blir den de nån annanstans med... men jag orkar inte bry mig om att ändra den igen, det tog ju skitlångtid...

Ni får stå ut eller helt enkelt skita i att gå in här igen, men det sista vet jag att ni inte kommer att klara av ;D

4 non BlondesSka man ut och springa långt är mp3-spelaren som en Gud. Man klarar sig inte utan den.
Denna låten spelas i min.

Spring och hämta vatten...

Nu har jag suttit här sedan jag vaknade (ca 45minuter) och inte gjort nåågot bra för världen över huvud taget. Men det ska ändras på nu. Jag ska ut och köra dagens pass, vilket är 10 000meter, 10km, en miljon centimeter eller en hel mil distans löpning :O Jaja, tyck inte synd om mig, jag tycker att det är kul. Dessutom finns det dom som springer mycket längra än så. Men dom är freaks ;D (jag är också ett freak ibland) :(

Yäyä, veckans träning har gått bra i varje fall...

I Måndags;
Styrkan(min svagaste, inte svaga, sida) gick skitbra, jag hade träningsverk efteråt ;D

I Tisdags;
Körde jag 4*200m+4*150m+2*150m. Det gick snabbt med tanke på att jag har varit sjuk. Men bättre ska de bli.
(+ 3timmar jämfotahopp)

I Onsdags;
Var jag helt död. Cyklade 15min för att bli av med lite träningsverk.

I Torsdags;
Lång backe med Olas(=min) grupp. Kändes bra, gick bra = Jag är bra!

I fredags;
2*1000m+3*600m+3*400m med Frasse i Edsbergsparken. Seeegt, men jag kutade på ändå =)

I Lördags;
Vila

I Dag;
Det skrev jag ju där uppe vafan :@image32
Här får man stå när man tränar som Mig Frasse Mary och Sanna :D

Fääärdiiig!

Nu har jag lyckats fixa stilmallen. Men fan vad svårt det ska vara :@ Eller också så är det bara jag som är otecknisk, men det tror jag knappast ... Menmen, jag är nöjd. Kanske vart lite mörkt?! Men det är ju vinter, då ska det vara mörkt, svart och vitt, eller också rött. Men rött skiter jag i. Yäyä...

Ni kan ju tänka er att den gröna länktexten är granbarr... då blir det lite julstämning i alla fall ;D

Hoppsan

Stilmallen vart fel xD fixar det senare...

adjö

Snålskjuts

Jag lever i min egna lilla bubbla, där är jag i centrum. Jag är som en liten(stor?) seriefigur lullar runt och inte alltid tänker på vad jag gör eller hur jag gör. Jag gör det jag vill, hur jag vill.

Just nu lever jag i min dröm. Jag har fått den starten jag vill ha, den perfekta starten? Och jag har fått den serverad, jag är bortskämd och jag tar för mig. Men jag skäms inte. Jag har ingen anledning till att skämmas. Har man fått en drömstart så är det bäst att man tar vara på den. Det är vad jag gör... det är vad idolerna borde göra och vad alla borde göra.


Om man åker ut tidigare än vad man borde...om man faller när man är på topp...om man gråter när man borde skratta...eller om man har en dröm. Då ska man inte skämmas för att ta för sig. Man ska vara egoistisk. Jag vet att man måste göra det mesta på egen hand för att komma dit man vill. Men får man chansen att ta snålskjuts(på någon annans bekostnad eller utan att göra ett skit spelar ingen roll) så är det ju bara dumt att inte ta den chansen.


Det gäller att inte vara rädd för att göra fel eller att göra bort sig. Det gäller att ta chansen, innan den har hunnit susat förbi och innan någon annan tar den före man själv hunnit greppa tag om den...

 

Att flytta till Stockholm och att börja på Löpargymnasiet har varit en jäkla snålskjuts för mig. Om jag inte hade hakat på här så hade jag nog inte kommit trea på sm och jag hade knappast vunnit 4*400m på skol-sm. Jag hade kanske inte ens hållt på med friidrott längre... vem vet.


Jag är i varje fall glad att jag tog den chansen. Nu är det bara att vänta på nästa resa. Det enda jag behöver göra är att locka fram den... Jag hoppas och tror att den tar med mig på en lååång utomlandstur i alla fall.
Jag vill se hur livet är söder om Ystad, öster om Haparanda och väster om Kosteröarna(norr om treriksröset skiter jag i, vem fasen vill dit?! :S). Menmen, vi får se vart det bär av. Drömma kan man ju alltid, så varför inte göra det jämt?


...jag önskar ett STORT lycka till, till mig själv. Och till dig som också försöker planka när du reser med SJ. Hoppas att du inte åker fast. Det kan kosta mycket, det är ju onödigt att slösa energi har jag hört... =)


image28
Den här killen är smart, som mig. Han vet hur man gör när man vill ta sig fram lite lättare på
ett tungt traffikerat ställe.


Tjuvlyssnat

Ica Aptiten, Södermalm

Två tjejer ~15 står vid naturgodiset.
Tjej 1: Kom nu, vi går till chokladen.
Tjej 2: Vänta en stund.
Tjej 1 (högre): Kom igen, I want some chocolate!
Färgad man ~50 (går förbi och flinar glatt): Here I am!


Fan vad ja älskar folk som kan skämta om/med sig själva. Hur skönt som helst. Bästa humorn.

Gonatt.

En vinnare är inte alltid en Idol :)

Nu har Amanda och Marie sjungit sina sista låtar i Globen. Det var bättre än vad jag trodde att det skulle vara... jag hade hoppats på att Amanda hadde sjungit Halleluljha-låten(hon sjöng den grymt bra förra veckan). Men det dög ändå =)

Vinnarlåten är däremot bara skit ju. En slemmig powerballad men lite synt. Den sög.

Egentligen spelar det ju ingen roll vem som vinner, är dom bra artister så kommer dom klara sig bra vilket som. Då kommer dom att få sina skivkontrakt, hitlåtar och konserter, oberoende svenska folket röstar.

Den som vinner idol är den mest folkkära av de två finalisterna. Det betyder att den som sjunger bäst, rör sig coolast och ser bäst ut(vilken jag tycker är Amanda) kanske inte kommer vinna. Men vad gör det? I och med idol så har dom ju fått starten på en drömkarriär... nu väntas det bara att dom tar vara på den. 


Den som vinner mest på idol kan i slutändan bli någon helt annan än
finalisterna.
Jag tror på Daniel, han är grym....P.S - NT showen på Rudbeck(undra om nån annan skola har något liknande?) var bra iår, bättre än förra året i all fall. Att dom traditionella karaktärerna, den avklädda stripp showen och den senare fyllefestenshowen bar botrtagna gjorde inget alls... det var bara bra!

   

Tjolahoppilingonskogen

Idag ska jag;

- inte göra något som något bryr sig om...
- Träna om en kvart
- Springa vidare till en nedbantade NT-showen
- Städa rummer
- Ta tåget hem
- Åka och vara social
- Kolla på Idol finalen. (kanske man ser matte? han skulle ju dit ikväll...)

See the idiot walk...

Den här dagen har varit en pina och en dröm på samma gång. Det enda som cirkulerar mellan mina hjärnceller är tankar på hur konseren var igår... det var en grym upplevelse, den bästa på länge! 
Men samtidigt så har gårdagen satt sina spår. När jag klev ur sängen imorse ramlade jag nästan ihopp, och att gå ner för trappan till frukosten var som ett helt koncentrationsläger, tillägnat mig.
Låren värker och vaderna är som stenar, om det beror på ett hårt banpass i Sätra eller 3timmars jämfota hopp i Annexet till Globen vet jag inte... men vad gör det?!

Jag skulle aldrig säga nej till ännu en kväll på en konser med The Hives ...


It´s a tick tick tick... BOOM!

...så skulle jag beskriva gårdagens konser med en mening. Men eftersom jag är så meningsfull...(nu kan ni skaratta)... så ska jag ge er en mer detajerad beskrivning, kanske lite för detaljerad? =)

Jag, Micke och Adam kom till Annexet en halvtime innan startskottet skulle gå. Vi kom in relativt snabbt och hängde av oss jackorna. Sedan sökte vi oss så nära scenen som möjligt, dvs 10 meter ifrån, och alla var tvugna att sitta ned.
Men när ljuset släcktes och det första förbandet entrade scenen så flög hela publiken upp på tå och alla pressade sig så nära scenen som man kunde komma. Trycket var enormt. När de två usla förbanden hade tagit upp 1h av mitt värdefulla liv och lämnade scenen, så visste jag att The Hives stod på tur. Men jag visste inte när... Det blev en timmes väntande till och jag började undra; Vart fan är Pelle&Co?!

När dom äntligen kom in på scenen så var det fullt ös redan från början... HÄRLIGT! Trycket ökade mer och mer. 
Hoppade en hoppade alla, hoppade alla hoppade en. Dvs att det var tekniskt omöjligt att stå still när någon hoppade, vilket var ofta. Tur att jag är vältränad, tänkte jag... Men mer fel kunde jag inte haft.

Jag och Adam lyckades i varje fall ta oss fram till scenen, bara ett fåtal personer skiljde oss åt, första parkett vafan!
Micke trycktes bakåt och försvann in i vimlet. Men det var inget man tänkte på, man la kraften på att andas, vilket inte var en utmaning i för mig.
 
Det stod vakter med vattenflaskor längst fram för att man inte skulle få allt för stor vätskebrist, men det hjälpte inte mycket. Det mesta av vattnet hamnade inte i munnen, jag fick en hel vattenflaska tömd över mitt bröst. Så när jag väl bestämde mig för att ta ett besök på toan så kände jag mig nästan som ett lik som inte druckit på flera dygn. (ja, i och för sig, när äter ett lik?)

När jag kom iväg en bit(20-30m) från scenen(det tog 5min) så tänkte jag; Vafan stirrar alla på mig för!? Och jag upptäckte ganska så snabbt att jag, till skilland från alla andra där bak, var helt dyngsur. Och inte av vatten, utan av svett :S Visst var det varmt längst fram, men jag märkte inte att jag var helt genomblöt förrän då.

Efter vattenpausen var det nästan över, bara ett par låtar återstod. Så jag la inte krafter på att ta mig fram igen, utan jag mötte Micke vid toan och vi ställde oss längre bak och väntade tills vi träffade Adam igen. Då väntade bara en hemresa och en natts sömn för att ännu en gång sätta sig i skolbänken på Rucbeck...
Före den här konseren hade jag aldrig varit med om något likande tidgare, att ha 3722pers(nytt publikrekord för Annexet) pressande i ryggen, från höger och från vänster kan bli ganska krävande. Vissa klarade av det, andra inte.
Vissa hade tur och lyftes upp och svävade över publiken tills dom kom fram till staketet framför scenen där dom dumpades, och glömdes bort efter 2sek...
 Men de flesta fick klara sig själva... vem tänker på en tjej som är 158lång och håller på att kvävas ihjäl... när ens idoler står på scenen? inte vi i varje fall..

Jag har nog blivit för gamal för sånt här,
sa en kille i 20års åldern när han hade ramlat ihopp mitt i publikhavet och blivit mosad fler gånger om...
När blir jag själöv för gamal för konserer?! Jag hoppas att det dröjer länge, eftersom The Hives dunder konser i Anexet var något utöver det vanliga, och det vill jag upleva många gånger till!

Thö HajvsImorgon händer det. Imorgon är det dags för stockholmförortens tre coolaste killar att inta anexet...höhö. Det är så att Jag Adam och MickeW ska på The Hives konser! =) woho! Det kommer bli najs! 

Schwedisch Ajdåll

På Fredag är det ju inte? NT-showen som är den stora händelsen. Utan Sveriges lilla, men trogna?, befolkning sitter bänkade framför dumburken för att skåda dom två återstående Idolerna. Dessa två femeninma jäntor har lyckats med att hålla sig fastklamrade i tävlingen medan de resterande flockdjuren och alla de maskulina deltagarna inte har presterat riktigt lika bra. Dom har ju åkt ut. Ingen top noche på dem inte...höhö =)

Iår har det inte gått som planerat...inte som jag hade planerat iaf, men säg den gången det gör det?

Jag hade hoppats på att Daniel och Amanda skulle vara kvar, men dom är nog en aning för lika för att båda två skulle kunna klamra sig fast ända till finalen. Dom kör på samma stil, samma lyssnare och samma publik. Dom stal röster av varandra. Synd men sant =) 

Skönt att "bonde-söker-fru-killen" inte är kvar i alla fall...

Egentligen är det ju skitsamma vem som vinner eller inte. Är man bra artist så får man ju kontrakt vilket som när man har varit med i idol. Kolla bara på Agnes(nr1) och Sebastian(nr2) eller Daniel(nr1) och Darin(nr2) Hur mycket har vi sett av Daniel tex? Ola kom 8 men är ändå mer med i svängarna än Daniel... höhö =)

Yäyä. Jag är inte någon sån där som ringer frenetiskt in till idol för att just min favorit ska vinna... jag orkar inte bry mig så mycket(ändå så skriver jag ett inlägg om bara idol... okay, jag erkänner att jag är en nörd. Jag kanske bara är för snål). Det ju kul att kolla på programmet, även då det kan kännas rätt mobbat att sitta själv hemma en fredagskväll och kolla på Idol... men jag kan lugnande säga att man vänjer sig ;D


image2550
Såhär ser det ut i kafeterian och/mellan raceptionen

ÄNTE-Vecka

Tjenare igen. Det är NT-veckan denna veckan. Det betyder att det ska vara bombning, NT-show och en massa andra oväsentligheter!  Men iår har det skett en hel del förändringar. Bla så är bombningen inte längr lika stor och själva showen har ju bantat som fan! Nästan så man börjar tro att den har blivit smittad av smala sussie...

Menmen, man ska inte klaga, vissa skolor har ju inte ett skit =) life goes on...


2+3+8+9+4-3=23 :S

Tilbaka på löp igen enfter en fullspäckad helg... Jag har vart hos Fellans-place och tiggt mat och sovrum =) Men det har varit trevligt trotts allt... höhö :D

I fredas hängde(ja! jag är nya sthlms gangsta) vi med Rikke och igår tuffade tåget(JagochFellan) vidare till Stina och kollade på film med henne och Tobbe.

Vi såg 23... filmen heter 23 för er som inte fattade. ;D Men jag kan ju säga att den var ingen höjdare. Den handlade om en kille(walter) som var besatt av siffran 23. Han såg den i allt; sitt namn, en uterligarhunds namn, på regestrerings nummer till bilar... ja, han såg den överallt som jag sa :@
Siffran 23 representerade jävulen. Och han blev besatt av sifran 23 pga av att han köpte en bok där författaren också var besatt av siffran23. Författaren hade mördat folk och varit en stygg pöjk, allt pga den där nedrans siffran. Men för fattaren var egentligen han själv. Han hade bara fått en minnesförlust när han tidigare i sitt liv hade försökt att ta självmord(pga av siffran23), så han kom inte ihåg att han hade skrivit boken =)

Ja... nu har jag varit en hyvens kille och berättat hela filmen åt er... så att ni slipper hyra den själva ;D haha nä så hemsk var den inte... eller jo det var den. :S

Jaja... det har vart e najs helg i alla fall, men nu är det dags för att snabbdistans pass för min del.

adjö! =)


Aaaaaa! det står 23% :S

100 onödiga frågor =)

Tror inte att någon kommer orka läsa denna (förutom min jättenyfikna farsa som alltid ska lägga sig i allt ;D) så därför har jag gjort några saker feta höhö, så att ni kan läsa de istället =)


1. Tre namn jag lyssnar till:
Mikael, Micke, Röjan


2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mitt självförtroende


3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min blekhet ;D


4. Detta är jag rädd för:
Mörkret

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Musik, träning (nörd), Felicia

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Det finns inget..

7. Detta tycker jag om att göra:
umgås med min vän, sova,
springa

8. Detta vill jag göra just nu:
kolla på film

9. Bästa känslan:
Adrenalin, alldeles innan startskottet på en tävling, och förhoppningsvis när man kommer i mål... 

10. Värsta känslan:
Besvikelse

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Humor

12. Är jag kär just nu?
ehm.. nää.. tyvärr..

13. Jag vill gifta mig:
vem vet


14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Flytta utomlands, och leva... höhö

15. Min käraste ägodel:
min mp3, klarar inte ett långt ensamt distans pass utan musik


16. Något jag vill ha i present:
(kladdkaka från) Felicia ;D

17. Detta har jag på mig just nu:
underställ, täckbyxor, overall, tumvantar, halsduk, mössa och raggsockor (allt från polarn och pyret)

18. Favoritkläder:
slappt

19. Favoritdjur:
lysmask


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Fjoritsrock
(LarsWinnerbäck, Kent,EbbaGrön,Guns 'n roses)


21. Favoritlåt just nu:
Ebba Grön - Uppgång och fall

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste; löpning
tråkigaste; historia

23. Stjärntecken:
Vädur

24. En bok jag gillar:
min träningsdagbok

25. En film jag älskar:
pulp fiction


26. Tv-program jag gillar:
desperet housewives
(jaja, det är lite gay, men alex kollar också :S)

27. Favoritdoft:
nybakat

28. Detta äter jag gärna:
chips

29. Dricker helst:
mjölk

30. Favoritgodis:
Ferraribilar,
nu vet ni vad ni ska bjuda mig på ;D

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Miami, Australien


32. Färg på mina ögon:
Brungröna

33. Min längd:
183

34. Jag tror på:
gud, hahahahah

35. Jag spelar:
arenan

36. Person jag beundrar:
linnea forslund

37. Så här bor jag:
sala;
längst upp i ett ruckel med snetak.
stockholm; i ett pyttelitet rum utan värme.


38. Antal döda krukväxter i hemmet:
2 av 5

39. Det här tänder mig:
jag lyser alltid!

40. Det här gör mig avtänd:
när någon drar ut väggkontakten... höhö

41. Favoritfärg:
Mörkblå

42. Favoritcitat:
"sova bör man annars dör man"

43. En hemlighet jag vet:
-

44. Bästa present jag fått:
Varför rangordna dom? :S

45. Senast köpta skiva:
Jag köper aldrig skivor,
men bara för det så ska jag köpa Kents nya =) 

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Allt

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Inget

48. Udda förmåga/egenskap:
Lyser upp mörka rum :)

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
groda

50. Vad lyssnar du på just nu?
en snygging som ligger bredvid mig i sängen och snackar skit. ;D

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Ätit frukost,gått med hunden och rastat Fellan. Sen träffa micke, sofie och stina


52. Var är dina föräldrar födda?
i västerås

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?:
Opera

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Akropolis,
Käkar jag ute i sala så bir det där
Kungshallen; Finns ju mkt ¨välja mellan, vid hötorget =)

55. När badade du i en pool senast?:
i förrgår

56. Har du varit med i någon skolpjäs?:
nej

57. Hur många barn vill du ha?:
2

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?:
Såndär som skrålar


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?:
nopp

60. Vad har du för TV-kanaler?:
disney channel, den enda som räknas

61. Har du åkt moped någon gång?:
ja

62. Har du busringt någon gång?:
absolut

63. Har du fått felparkeringsböter?:
nää

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
ja, det skulle vara skitkul!


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?:
Kanarieöarna

66. Har du en egen trädgård?:


67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Simpson!


68. Kan du alla orden i nationalsången?
nej :S

69. Badkar eller duschkabin?
badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
ingen


71. Favoritpizza?:
hawaii med massa bean
(vaddetnuheter)sås

72. Chips eller popcorn?:
chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?
limegrönt

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?:
nej

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?:
Ja? Miss world, det ni ^^


76. Apelsin- eller äppeljuice?:
apelsin

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?:
farmor, farfar och pappa. Plankstek


78. Favoritchoklad?:
center


79. När röstade du senast?:
Om vilken sylt vi skulle ha till gröten på löp ;D höhö

80. När åt du en hemodlad tomat sist?:
För några veckor sen

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?:
Ja, jag har typ 100


82. Är du bra på matlagning? :
det beror på vem man frågar, men ja!


83. Klarar du att tanka själv?:
ja det är klart, men jag har aldrig gjort det

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv:
nopp


85. Pepsi eller Coca Cola?:
Pepsi, vadå är skillnaden? :S

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?:
Nej

87. Vad var det senaste du handlade?:
byxor

88. Har du kräkts offentligt?
ja, efter sm... och massa andra gånger. typ av maten i skolan :S


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
både och.

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
nää

91. Har du ringt något betalnummer?:
ja, till lunar. höhö

92. Kan man vara vän med sitt ex?:
ja, det kan man


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?:
jag och felicia var tvunga att hämta ut rikke från psyket i förrgår, gills det?


94. Hade du mycket hår som liten bebis?:
hur fan ska jag veta det?

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?:
Nummer 0704589021, kan inte nås för tillfället, vill du skicka nummer till ....


96. Vad har du i din väska?:
så lite som möjligt

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
äter

98. Vad är du tacksam för idag?:
jag är en otacksam snorunge

99. Var hittade du den här listan?:
iwillalwaysbeyoursoldier.blogg.se


100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Jag har inte så många vänner, men om Linnea hittar hit från hon gärna fylla i den :)


Hej hopp =)


RSS 2.0