En bil(d)resa =)


Vi sov...... och solade...


... och badade...... och flög som fan...

...och skrattade...... och var på stranden varje kväll......och åkte i en finfin bil!Hörs!


En dag vid datran

Tjenare bloggen.

Så sitter man här igen, framför datorn och spelar arenan. Det värsta(bästa?) är att jag kommer att göra det i en vecka till. Vilket jäkla freak jag är!? :O Men det är skönt att jag har två stycken personer här som är 10ggr så mkt nördigare än mig och som dessutom är jävlit mkt sämre än mig på spelet. Asså jag är typ bäst på skiten! Typ lika bra som jag jag var på löpning för ett tag den, typ trea i Sverige. :O

Sen så måste jag säga att jag sköt lite luftgevär i Söndags, och gissa vad!? Jag satte upp två st tandpetare, asså tänk er så jävla smala dem är, sedan tog jag och backade 10 meter, sköt 7 skott och träffade 2st av dem. Jag är ju bara sååååååå jävla bra måste jag säga. Typ lika bra som Jenna Jameson är på att göka :O (måste bara skriva det för jag läser hennes jäkla bok :O) Som jag fick låna av Milla! <333 min älskare :O nooooot!

Men nu måste jag svänga iväg!Skit på er!

Vi hörs!

Avhuggen fot vid Tylösand... är rest delarna av min fot!?

En sak som jag inte nämde igår är att jag skar upp hela jäkla foten(ungefär iaf) när vi var påväg till strande och skulle bada. Just när det hände så kände jag inte att det gjorde så ont men när jag skulle kolla om det hade blivit något sår så upptäckte jag att mina trampdynor bakom tårna var totalt flådda, som en slaktad gris eller nått :S Sedan la jag mig ner på stranden och kollade upp i molnen och tänkte "Är det såhär mina sista minuter i livet ska se ut, är det slut nu?" och sedan såg jag det berycktade ljuset i tunneln. (Eller råkade jag bara bli bländad av solen? Eller bländade jag mig själv kanske?)

Jaja, jag lyckades med nöd och näppe ta mig till en sjukvårdare efter att ha krälat på mina bara knän. När jag kom fram så sa den uppkäftiga läkar kärringen att jag skulle göra rent såret med sprit och sedan sätta på ett jävla plåster!!! Såg hon inte att jag var på tröskeln till pärleporten eller vad var det frågan om!? 

Jaja, stark som jag är tog jag mig till närmaste apotek och mataffär för att inhandla munskölj(95% alkohol och effektivare än sprit) och salt, vilket jag blandade och hällde i såret. Ni kan få gissa om jag skrek efter det! Det var lätt 10.0 på smärtskalan!

Nu funderar jag starkt på att gå till läkarn och få en krycka så att jag inte får någon överbelastning i foten, då jag bara kan stödja mig på hälen.Yäyä, nu ska jag ut och skjuta lite luftgevär. Igår var målet att träffa ett vinbär, vilket jag lyckades med efter 2 försök, men vad fasen ska jag skjuta på idag då?! Vad finns det som är mindre än ett vinbär? :S Hmmm, en tandpetare kanske...

Hörs!


Det som händer på västkusten stannar på västkusten!? (iaf detaljerna...)

Då är man hemma i småstaden Sala igen efter att ha tillbringat de senaste dagarna med ett sjukt jäkla gäng killar på Västkusten, dvs att Jag Adam MickeW och Oliver är hemma igen! Själva resan vart grymt lyckad! Vi startade trippen i Göteborg, där vi första kvällen träffade ett gäng tjejer som vi spenderade natten med... på krogen?... [Censur]... ;D

Andra dagen spenderade vi genom att ligga... på stranden?... och spana efter milf:s och gilf:s(nooooooooooooot). Vi hade nämligen tröttnat på alla fjortis flickor som hängde efter oss... och ja! vi var eftertraktade. Jag kände mig lite som en kändis där nere när alla bara hängde efter benen på mig ;)

Yäyä, iallfall så drog vi även ut den andra kvällen, ska man ta död på sig själv så ska man... Denna kvällen träffade vi ett nytt gäng tjejer på campingen, dessa var grymt mycket snyggare än de där tjejerna från dagen före. Dessa nya Power Puff Pinglorna var även ett jäkla roligt gäng som inte var rädda för att göra bort sig, pluspoäng för dem! Dock så kunde de inte kontrollera den mängden alcohol som de hade i kroppen... Jag säger bara att deras bilnycklar, mp3spelare, kontokort, pengar, mobiltelefon mm. blev stulna efter att de däckade i en park... Vi lämnade dem och drog och käkade och åkte sedan till campen.

Sedan bar det av till Halmstad, närmare bestämt Tylösand. Där hände det grejjer ska ni veta! Det vart inga krogrundor eftersom att alla uteställen hade 23års åldersgräns, men det stoppade inte oss från att fortsätta vår färd mot vår livs värsta baksmälla. Vi tillbringade större delen av tiden på stranden. På dagarna var det volleyboll, bada och slagga som gällde. När det sedan vart kväll så hade vi lyckats samla på oss ett gäng som grillade, spelade gitarr och sjöng på standen långt efter att solen hade gått ner, (!OBS!med lite alkohol i kroppen så kan alla sjunga bra, till och med jag !OBS!) ;D.

Det var iaf grymt kul i Tylösand och detta var resans höjdpunkt! 

Men resans sista mål kunde inte mäta sig med mina förväntningar. För efter att ha tillbringat några dagar i sommarstaden Båstad på västkusten så har jag upptäckt att denna omtalade orten inte är något annat än en riktig jäkla håla där alla ska leva det där speciella livet. Det vill säga med en jäkla stor plånbok, "min farsa är rikast i Sverige - hot" och en massa jäva hårgele som gör att alla ser ut som blöta hundar. Hälften av dem härstammar troligen från Brat/Bimbo-Stockholms innekvarter runt Stureplan och Norrmalm. Usch och fy! Detta gillar vi inte!

Bimbo/Brat. Minuspoäng för Båstad!

Eftersom att min kamera var sönder så får ni vänta ett tag med att se lite bilder =)

Yäyä,

Vi hörs!

Konsten att ta död på sig själv :O

Nu har jag spenderat 4 sköna dagar med ett stort gäng löpare. Nya som gamla, och jag måste säga att grupperingarna frodas. Precis som om någon skulle ha kastat ett lass koskit över byggnaden. Menmen. Träningen har gått bra för min del iaf, förutom att jag har en jävla glasbit på foten, och ett stort jävla munsår på käften. Usch och fy! 

Imorgon är det dags att dra iväg igen. Denna gången bär det av mot Göteborg. Det är Jag, Oliver, MickeW och Adam som ska iväg på en liten "Roadtrip". Om man nu kan kalla det så. Hållplatserna för resan är Göteborg, Halmstad och Båstad. Sedan kan det också bära av åt något annat håll, vem vet?! 

En sak är iaf säker, och det är att vi inte kommer att vara i topp trim när resan är avklarad, då jag är tillbaka i lilla Sala och de andra tre åter igen befinner sig här i huvudstaden. Vi ska nog vara glada om vi kommer hem med samma bil som vi åkte iväg med. (jag hoppas innerligt att MickeW:s farsa inte läser detta.)

MickeW, Jag, Oliver

MickeW, Adam, Jag

Förresten så har vi gjort en Checklista av saker som vi ska ha gjort efter denna resan. Och nej, det är inte mammas lista som toppas utav rena strumpor och en tandborste. Utan denna listan innehåller vissa extremt sjuka saker, men jag måste ändå säga att dessa saker kommer vara minst sagt underhållande. Inte minst för oss fyra... 

Men du bloggen, nu börjar jag tröttna på dig. Så,

Vi hörs!


RSS 2.0