Kissar du på mattan dör du!

Gomorron!

Du, jag förstår mig inte på mig själv ibland... Jag gick och la mig tidigt igår, eller ja, klockan kanske va runt ett.Men ändå vaknade jag inte förräns 14:13. Det är ju helt sjukt att jag kan sova så länge, utan att vakna en enda gång också :S Jag är nog en sån där människa som kommer somna någon gång och aldrig vakna igen... men jag får väl hoppas på att det dröjer ett tag tills dess =)

Nu har brorsan lämnat skabbe hemma igen. Han tar förgivet att jag ska ut och gå med hundskrället så fort jag vaknar, han står här och är lite uppspelt, inte brorsan utan hunden alltså. Fan! han håller ju på att kissa på sig,

Du bloggen, vi hörs!

Over the line =)

Godkväll bloggen.

Igår tänkte jag att Skabbe skulle få sova uppe i sängen, vilket han givetvis ville. Men när jag låg där och klappade honom i mörkret så hörde jag något smaskande ljud. Jag har hört det många gånger förr och det går inte att ta miste på vad det var. Det var självfallet skabbe som låg där och utförde oralsex på sig själv, fy fan vad snuskigt!

Ja, han åkte ju ner på golvet, bums! Inget snack om saken. Ikväll ska jag ställa min kära brors dörr öppen, så att skabbe kan gå in och smaska honom i ansiktet. För att smaska folk i ansiktet mitt i natten, när de sover, är något som Skabbe tycker om. Jag vaknade nämligen klockan 5 inatt av att en förpestad tunga sträckte sig från hakan till pannan på mig. Fyfanhellvetesjävlakukskabbhundjävel.


Hallelujah, hoppas att jag överlever veckan...

Du bloggen, läs detta med en nypa salt. Han kan faktiskt vara rätt söt ibland,
ibland.

Ett framsteg blir ett bakslag...

Hej bloggen...

Nu är det natt igen... eller det vill säga om man bor på den norra delen av halvklotet.

Du bloggen, jag har gått och blivit kär ikväll... tror jag. Kanske är jag bara beroende av henne? Vem vet, såna där (vad man nu ska kalla dem) kan ju vara allt för besvärliga ibland. Som idag till exempel...

Jag skulle gå och lägga mig i tid, eller iallafall runt klockan tolv. Men icket! Inte fick jag ta min traditionella "prinsessan på ärten" sömn... Hon nästintill tvingade mig att stanna uppe, trycka på de rätta knapparna och göra allt för att det skulle gå för henne... Men hon var segdragen ikväll, inte förrän nu(02:37) är vi klara.
Jag knockade henne och sprang för livet.
Tro mig, det var min enda chans. Visst blev hon lite sur och så. Men vafan! Lite ska hon tåla tycker jag...

Hon har ju ändå flera tusen andra män att välja mellan, precis som dig bloggen. Betapet heter hon för övrigt, men gå inte för nära, då sätter hon handbojor och munkavel på dig. Hon är bitsk den här kärringen.

Godnatt på dig, vi kanske hörs imorgon.


PS. bli inte arg för att jag har skaffa en ny... Ds.

Gösta - Vin på en vit skjorta

Tjenare bloggen? Hur är det?

Jag tycker att du ser lite ensam och övergiven ut, äre så?

Ja jag tyckte väll det! Men det är inte mitt problem din lilla skit!Själv har jag inte uträttat ett dugg idag, men de är så det ska vara när man har lov... Skabbe har varit hemma och vi har haft våra fighter hit och dit. Men tillslut jag fick pli på kräket och lyckades tygla honom. Att hundskrället inte kan lyda första gången man säger till honom...

Sen så har jag varit med Gösta idag. Han är en jäkel på att laga mat. Eller jag ska inte överdriva... Grönsaksblandningen, som han skulle värma, var som isbitar när man stoppade dem i käften. Kycklingen var sönderbränd och potatisen glömde han i ungnen så att den bränndes fast i plåten.
Sist men inte minst så skulle han steka kantareller, men tyvärr var plattan för het och de brändes på 10 sekunder. Brandlarmet gick och kantarellerna flög ut ur fönstret från tredje våningen.  Jag hoppas att det inte hamnade något på bilarna nedanför bara...

Jaja, Gösta heter han iallafall. Han är osynlig och det är bara jag som kan se honom. Alla har en Gösta, till och med du. Vissa kallar honom för sin dåliga sidan, men jag föredrar Gösta...

Zack
Skabbe när han var mindre...

Vad är nu detta...Ja, jag hade tappat bort telefonen, du har 27 missade samtal. Haha, fyfan.

Men det värsta av allt är att varje tåg som går ifrån stockholm är inställda! Sjuuuuukt. Vad tänker dem med? Alla vet ju att jag ska hem till Sala varje Fredag, jag skriver det ju här på bloggen så att alla kan läsa det. Men det tycks ha undgått SJ på något sätt... hmm.

Jag Ska ha ett tåg! :@ Oavsett om det är snöstorm(vilket det är) eller om det är långfredag. Ge mig ett tåg!

De tror att jag tänker sitta på en billig länsbuss! Det är ju för sjutton tuggumin på sätena i länsbussar! Det är snuspåsar fastklistrade på fönsterrutorna! Och inte minst blir jag spyfördig av att åka buss så länge!

Jaja, jag får se hur det blir, överväger att ringa till SJ och skälla ut dem.

Hörs!

the electric D- engine takes a fight with the snow at Vattjom

Svett Klas

Klas packar till portugal...
Klas; Micke, är det bra att tvätta kläder?
Micke; Ja, det kan ju vara bra att göra ibland... Vadådå?
Klas; Nä jag bara undrade...

Vafan är det för fråga, jävla lök Klas! :P

(och nej, jag har inget bättre att skriva om än klas =)

The moment

Det otroliga har inträffat, jag var den första att rösta på aftonbladets omröstning om hur bra det kommer att gå för Anna Lindberg på OS i sommar. När jag hade röstat stod det att 100% hade röstat på att hon skulle ta medalj. Jävla propaganda Aftonbladet, vad tänker dom med? Vem ska gå på denna bluffen!? tänkte jag. Men sedan öpptäkte jag att det bara var en person(jag då) som röstat.

Så jävla stört cool jag är(noooot) =) Menmen, det visste ni säkert. Nu är det dags att käka sedan hemresa till den lilla staden Sala i Västmanland.

Hörs!


Lov

Det är Påsklov, men det känns nästan som jul. Marken är fylld av snö, det är bara tomten som fattast... Och ett gäng medelålders gubbar som har supit skallen under bordet som fattas...

Men det är skönt med påsk, löpet ska till Portugal och jag ska hem och ta det lugnt. Men läxor slipper man såklart aldrig, jag ska skriva ner min egen livsfilosofi, syn på livet och sånt, till religionskunskapen... Menmen, jag klarar mig.


Hoppas att jag kan börja träna på lovet också, men det känns nästan som om det är lite mycket begärt...

jaja,

Hörs!


Klimakterie gruppenJag var på Södra Teatern igår, det var någon gangsta snubbe från skåne som var där och snckade om hur Islam sprider sig genom HipHop musik. Booooring(skrek jag genom lokalen med homer röst). Men det värsta av allt är att jag ska göra ett arbete med fisken. Ja, hon som har klipp luggen med en halvcirkel som formmall. Dessutom är hon en sådan där som alltid ska göra allt på sitt sätt, men det ska jag nog sätta stopp för. Jag är ju nämligen också en sådan irriterande person...

Våran grupp kommer att sammarbeta som ett gäng klimakterie kärringar i 50års åldern känns det som. Men vem vet, vi kanske överraskar...  


Jaja, nu är jag lite smått (50 minuter)försenad till min första lektion... Så det är nog dags att gå nu,

Hörs!

Bikta mig...

Just nu är jag riktigt avundsjuk på Micke Westh. Riktigt avundsjuk.

Det är St Patricks Day, Irlands nationaldag, och kan ni gissa vad Micke befinner sig? Just det! På den gröna ön Irland, i Dublin.

Vi kan tycka att norrmännen är betuttade i sitt "Syttene Maj", men de kan ju slänga sig i väggen när Irländarna kommer igång. Jävla supa-skallen-av-sig människor de där. Det känns som om ett antal utvalda killar från löpargymnasiet skulle stormtrivas på Irland just nu. Men vi har ju iallfall en representant där, lyckliga människa.

Han hade fått ett ryckte redan innan han kom dit, alla kallade honom; "The Micke boy from Sweden"

Usch, tänk om min engelska lärare inte hade varit så mobbad, då hade ju jag också fårr följa med till Irland. Alla Engelska B grupper fick chansen, utom just Rosannas elever.
Det känns lite surt, men det här är nog det bästa långsiktiga alternativet.

Usch så jag låter. Vilken synd, tur att jag ska och bikta mig ikväll. Religionsföreläsning vid Södra Teatern kl 18:45.


Hörs!

Sverige framför Portugal

Vissa verkar tro att jag ligger hemma och gråter för att jag inte följer med till Portugal. Men det är snarare så att jag är glad för att jag slipper följa med.

Det hade rent ut sagt  varit en pina att se alla löpare ta sina morgon joggar eller se dem komma hem ifrån ännu ett skitbra tränings pass och svalka sig i poolen.  Usch ja...  jag stannar hellre hemma, tuggar färdigt mina piller och har det trevligt i lilla Sala tills dess att jag blir helt kry. Det är ju trotts allt ett träningsläger, tro det eller ej. =) Dessutom  är det inte så illa här hemma i norden heller, så jag står nog ut, ett tag till iaf =)

Jag måste tacka Fanny också, för att hon fixade den där läkaren åt mig =) Tack. Men nu är det dags att vandra vidare,

hörs.


Ghettoläkare kirrar sjukdomen?

Jag blir irriterad på all inkompetent personal som det finns i det här landet. Läkaren jag har varit hoss i 2 månader är ju fullständigt bakom skynket. Vart lärde hon sig att bli läkare om jag får fråga?! I sänghalmen hoss sin Högskolelärare eller? Jag börjar ju med all rätt fundera lite grand, nu när min nya läkare hittar felt på mig på ca 30 minuter. Menmen, inget att göra åt det.

Sen tror jag bestämt att västmanlands landsting borde ta och tänka om.. Jag fick världens chock hoss läkaren idag,

Micke reser sig upp, grabbar handtaget till dörren och ska just gå utifrån läkarmottagningen när läkaren hajjar till...
Läkaren; Sho, mannen vänta! Hit med stålarna, 690kronor det blir, plus 260 för besväret.
Micke; Äääh va? Jag är under 18, up your äs läkarhelvete!
Läkaren; Men yo, jag svär! Landstinget i Västmannalandet inte betalar dina kostnader när du inte vara i Västmannalandet.
Micke; Men du sa faktiskt att det var gratis för mig när jag pratade med dig i telefonen för en timme sedan.
Läkaren; Ok då, jag låta dig slippa undan idag. Men du, kom ihåg att inte strula med guzzen. Och jag kunna kirra dricka, ring mig om du vilja ha.

Ok inte exakt så, men jag skulle få betala ca 1000spänn för att ynka läkarbesök! Sjuuuukt. Bara för att jag är skriven i Västmanland, vilket också är det enda landstinget i Sverige som har de reglerna... Menmen, jag klarade mig undan för denna gången, men om ett tag är jag 18... stackars mig =)

Sång;

Om det är så här att vara sjuk när man är liten, hur är det då att vara sjuk när man är stor?

Allt har sitt slut...

Träningsläger i portugal - Avbokat

Bakteriehärd i halsen - Dödsdömd Nu jävlar ska jag tugga pillerEdit;

Nej, jag ska inte åka, på riktigt. Men jag kan ju alltid låtsas att jag är i portugal och springer på stränderna med resterande löpare. Jag kan ta med solariet till Edsviken, sola och köra lite morgonjogg på den 50 meter långa stranden, som för övrigt består av grus och 30cm fågelbajs.

Hörs!

image162
Ida, jag, Anna, David och Matte i Portugal förra året.

Det ska va skönt att leva...

...annars kan de kvitta.. trlallalaaalaa.

Exakt så ska det vara, man ska inte behöva blunda för alla högar med läxor, alla patetiska personer, alla puckade svar, alla "veta-bättre-än-mig-människor" eller alla nedgångar. 

Var glad för fasen! Om man tänker efter är det slöseri med tid att sitta och sura som en gammal gnällig gubbe när man egentligen inte har någon vettig anledning till att vara sur. Det finns inga vettiga anledningar till att vara sur.

Så jag ska sluta vara butter. Men när jag blir sisådär 90år, då jag är rynkig som ett russin, då allt hår har fallit av skallen på mig och mitt liv nästan är över...

Då kan jag ta mig tid till att skrika åt alla ungjävlar som cyklar på gångbanan. Då kan jag sitta hemma en hel dag och vara förbannad på Gösta som vägrade att spela kort med mig. Och då kan jag skicka insändare till tidningen, bara för att grannen inte har plockat upp hundskiten som har legat på gräsmattan i nästan en vecka. 


Men nu gäller det att vara glad, jag har ju fortfarande chansen att påverka mitt liv.

Ändå önskar jag att jag bara hade en stressfraktur i foten igen, men det finns säkert något menigsfullt med att min fysik inte är på topp just nu. Och det finns något meningsfullt med att jag ska hoppa in i duschen nu.

Hasta Luego!


Astma

Jag var och tog astma-tester idag, det låter ju inte kul. Men det var skit kul!

De där två läkarna var asflummiga. Jag fick sitta i en liten bur (som såg ut som en sån där pytte liten mopedbil) och sedan skulle jag andas genom en slang. Djupa andetag, kraftiga utblås osv. Jag såg nog ut som en mupp. Menmen, jag är van.

När jag satt där och andades för fullt börade läkarna på att gestikulera och härma mina rörelser. De såg ut som två skidåkare när de stor där och svingade sina gängliga kroppar i takt med mina ut och in andningar... typ som om jag inte fattar hur man andas.

Jag började iallafall gapskratta för att dom var så jävla fula. Jag skyllde på en hostattack orsakad av ett riskorn i halsen... Ett jävla riskorn, kunde jag inte komma på något bättre?! Det var lite pinsamt.

Men astmamedicin? Kanske, kanske inte, kanske, kanske inte... Vi får se.

Hörs!

Lilla landet lagom

Vad händer med mig? Jag har städat, vart på stan, skrivit 3st a4 papper med geografi. Och tills imorgon har jag läxförhör i religion och svenska, redovisning i geografi och filmfrågor till spanska... Ja, det är fullt upp. Men jag är nöjd ändå. Jag har inte gjort så här mycker på flera veckor, sammanlagt.

Borde jag kanske vara lite orolig också? Jag kanske är påväg att bli pluggar människa som sitter instängd på mitt rum dagarna i ända? Nej, så illa får det inte bli. Mittemellan passar bra just nu, jag bor ju trotts allt i det lilla landet lagom. Även om jag hatar det uttrycket...

Hörs! =)


Sollentuna södra via löp till Barkarby

Igår var det party party. Men fjortisen(och hennes polare) som hade partyt var inte i min klass.... Hon var som en uppblåsbar XXL barbara. Mindre smal, mindre fin och framför allt mindre charmig. (det är fult att säga Tjock, Ful, och Skabbig har jag hört...) Så vi vandrade hem och bastade.

Idag vart det barkarby med Sanna och Johanna.

Hört på tåget mot Bålsta...
Sanna;
Ska vi äta suschi?
Johanna; Nej, det smakar skit, det är ju fisk...
Sanna; Ja, men rå fisk smakar ju inte som rå fisk va?

höhö.

Jag köpte iallafall en skjorta från Whyred där. Grå och cool. Jag har fan bara gråa och svarta kläder...

Jag tror att det beror på Ghetto Stockholm, man blir påverkad av stan. Betong-samhället som bara skriker "Hej kom och hjälp mig". Men ingen hjälp finns... för de som kan ändra på något är fackliga fikusgubbar vars liv är lika gråa och tråkiga som Rinkebys husfasader...

Menmen, nu ska jag hitta på något...

Hörs!

En snubbe i himlen?

Oj, jag han inte skriva klart det där förra inlägget igår kväll...

Det är så att jag har börat en ny kurs såhär på vårkvisten(eller vad man nu kallar det...) Religion A. På förhand så skulle man ju kunna tro att hela klassen kommer att sitta i ring och be tillsammans samtidigt som läraren springer runt och kastar sina välsignelser över oss.

Och det kan jag klara mig utan tills dess att jag blir gammal och senil.

Men nu är det så fyndigt att kursen inte alls handlar om något liknande. Jag har fattat det som om att det kommer bli mer åt filosofi-hållet. Tankar kring livet... Varför lever vi? Finns det gröna människor med ovala huvuden i rymden som inte vill annat än att utplåna lilla mig här på jorden?

Det är ju det som religion är... En tro på något som en snubbe i vit rock, långt grått hår och rynkig hud försökt att motbevisa, men inte lyckats. Man tror på något som inte är vetenskapligt bevisat...

Så... jag är nog inte helt oreligös ändå... Även om jag inte tror att någon snubbe sprang runt för 2000år sedan och utförde mirakel och snackade med sin farsa i himlen.

Hörs!

...

Hur mäter man ett år? Hur mäter man ett liv?

Framgångar? Vinster? Uppnådda mål? Lyckliga stunder? Minuter? Drömmar? Besökta platser? Snöfall? Soltimmar? Skämt? Blogginlägg? Upptäckter? Brustna... Hälsenor? Besök hoss rektorn? Samtal med psyktanter?  (höhö)

Finns ens dessa saker? Betyder dem något?


The minor fall and the mayor lift...

Håltimme

Tjenare!

Då var dagens första lektion, idrott, avklarad. Jag har sagt det förr, jag säger det igen; Torsten, aka, Mårten, är blåst -.-

Menmen.

Ledigt block är ju aldrig fel...nu har jag bara en och en halv lektion idag, för er som ville veta... Dagen till ära så har jag lite mer info att dela med mig av. Emma är söt, men även en tönt. Det är sant, jag är helt ärlig. Men ni trodde väll inget annat heller... Jag kallas ju även "Ärligheten Själv".

Nu ska jag vandra vidare mot Rudbecks kaos artade matsal. Hur tänkte dom sig när de byggde en pytteliten matsal för 2000 elever?! Puckon...

Hörs

Men hallå

Medans jag satt och kollade på film vart mitt rum städat. Mickan och Emma tog sig friheten till det. Tack! :D Jag kan inte säga annat än att jag är värd det. Här sitter jag ju och sliter dag ut och dag in med min gladiator på arenan, hur skulle jag annars kunnat vara grad 25? Hallå?

Haha, jag är ju så jävla rolig ;)

Jag var nere i skrik korridoren och skulle tacka dem nyss. Medans jag väl höll på så tänkte jag att det gör väll inget om jag kastar en kudde på Emma?! Men det gjorde det visst...

Micke kastar kudden på Emma
Emma; Mitt hår blir elektriskt! Sluta.
Micke kastar ännu e gång kudden på Emma
Emma; Ehhh, men hallå! Jag ska ju snart sova!

Det är väll skitsamma hur håret ser ut när man sover? Trodde jag ja...

 

Kalla karga Sverige

Det vart en jobbig hemfärd idag...

Jag hade just fått reda på att jag bara fick VG+ på mitt senaste geografiprov, ett rent nederlag. Men jag tar igen det. Sedan vart det ju inte bättre när jag kom ut i friska luften och jag blev påmind om hur jävla illa och kargt Sveriges klimat kan vara när det är som värst. Att jag höll på att skita på mig gjorde inte hemfärden ett dugg bättre.

Menmen, nu ska jag se till att putsa lite på min geografi(tro det eller ej...) uppgift så att jag sätter MVG på den.

Hörs 


Kväll jävel :@ När blir det sommartid?

Får man sova längre då föresten?

Sent? Ja.
Borde sova? Ja
Ska sova? Såfan heller!
Ska plugga? För omväxlings skull, ja.
Ska skriva spanska? Si, pero tengo que recibir ayuda, y ningun puedes ayudarme ahora.


Beräknad tid att vara klar;
00:07
Beräknad landningstid i sängen; 00:14
Beräknad tid att ställa klockan på;
07:15
Beräknad tid att gå upp; 07:20

Jaja, skitsamma ingen är intresserad...

Hörs!


Borg och Stenmark

Jag har läst min första bok på flera år, frivilligt alltså.

Om Borg och Stenmark. Då stannade Sverige.

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt vetat varaför dom var(är) så kända. Men nu har jag lite bättre koll, även om den där boken var lite väl målad. Författaren är ett stort fan av dessa 56:or så allt han skriver kanske inte kan tas på fullaste allvar, vad vet jag...

De var ensamvargar, de skötte för det mesta sin egna träning och skapade därför sina egna stilar. Det verkar som om de var två mystiska idrottare som hade pallrat sig upp i toppen av eliten.

Men vad tänkte dessa på när de tävlade? Ingenting.
Vad gjorde de precis innan tävlingaerna?
De gjorde samma sak varje gång. De hade ett eget mönster och de behöll alltid lugnet, oavsett situation. Men undantag finns ju...
När var de nöjda? Endast när de stod högst upp på prispallen var de hel nöjda med sina prestationer, även om Stenmark inte alltid var helnöjd ändå. Han kunde ramla två gånger i ett lopp och ändå vinna, men det är ju sjukligt.
Hur mycket satsade dom? Borg sägs vara tennisspelaren med bäst kondition genomtiderna, iochförsig så sägs han ju även vara den bästa tennisspelaren genom tiderna. De tränade mest av alla och hårdast av alla, träningen gick före allt, tjejer, alkohol, andra nöjen osv. Men man behöver inte andra nöjen när man gör det man gillar bäst...eller?


Dessa filurer är två riktigt säregna typer, men det kanske är vad som krävs för att bli störst? Jag vet inte, jag har ju inte kommit riktigt så långt, ännu.

image159image160

Henke Benke

Det är ju sm helg denna helgen har jag märkt, det borde jag ju ha vetat. Men om man nite springer så är det ju skitsamma =)

Jag har ägnat veckan med att reta min lillebrorsa. Jag har snott hans lördagsgodis, kastat ut det genom förnstret och sedan kastat en hink med vatten på honom när han sprang ut för att hämta den.
Men eftersom att jag hade ätit upp det mesta av godiset åkte vi till affären och han fick köpa lite till, men även det åt jag upp, dock i smyg, så han märkte inte vad han blev av med, som tur var.

Usch vad omogen jag är,
men det har blivit min nya hobby. Han blir skitsur i 5 sekunder tills jag har lyckats muntra upp honom. Sedan händer samma saker igen, jag trycker på stömknappen när han spelar TV-spel osv.

Men till mitt försvar kan jag bara säga att han är inte bättre själv. Nej du, den där lilla skitungen på 8 år är en riktig pain in the as han med. Jag får aldrig någon sovmorgon utan att han ska vara där med sina spagetti fingrar och göra turbotutt(vrida om bröstvårtan), ta ut något i frysen och lägga under täcket osv...

Vad får han allt ifrån? :S Jäkla skitunge =)

image107

Snåp?

Jag och min Hlillebrorsa enke(8år) sitter och spelar Alfapet.

Henke lägger ut brickor och stavar ordet högt; S N Å P
Micke; Haha, men Henke det finns inget som heter så.
Henke; Jo, det är en sån där som alla tjejer vill ha.
Micke; Hahaha, vem säger det?
Henke; Patrik sa det till mig

Patrik är vår storebrorsa. Det här är fan vi i ett nötskal.

RSS 2.0