Pinsamheter

Jag erkänner, jag pallade inte med att kuta runt i snöslasket på spåret, hallå! mina Kayano(läs joggingskor) läcker ju så mina Gucci strumpor blir ju blöta!!! Så jag drog till badhuset och sparkade lite vatten istället.

Väl inne i porten sker dagens mest pinsama händelse;
Micke; Tjena, jag hade tänkt simma lite. Hur mycket kostar det?
Kassörskan; Hur gammal är du?
Micke; Jag är 18år(samtidigt som jag sneglar på prislistan där det står; 11-17år; 20kr. 18 och uppåt; 40kr.)
Micke; Eller du, jag skojja bara, jag är 17 kom jag på.
Kassörskan; Ehmm, okay... (samtidigt som hon ger mig en snea bitch-blick)

Men vafan, jag är inte snål. Jag gillar bara att behålla pengarna själv xD Som tur är har jag vant mig att göra bort mig, det har blivit som en del av min vardag, typ =)




David till vänster och Jag till höger, måste säga att det är lite roligare att bada utomhus på sommaren!?



Se upp för löpande man :O

Morrsning.

har ni varit me om att man vaknar alldeles för tidigt ibland, och man kan inte somna om? Jo, jag tänkte väll det... Detta har hänt mig idag... men vem fan bryr sig egentligen? Exakt, inte en jävel.

Så, vad händer annars då? Jo, det snöar och jag ska ut och träna. 1.5mil distans är inte så lockande nu kan jag säga, men vad gör man inte för att bli bäst?! =)

Hörs!

Att uträtta vissa behov.

Så var man hemma med halmen, eller vad man säger...

Nu är det dags att uträtta ett speciellt behov, ett sånt behov som en kille i min ålder har klockan 01.37 på natten. Ett behov som måste uträttas för att människan ska kunna utvecklas och leva vidare i många årtusenden framöver. Det är ett sånt behov som yngre generationer utnytjar på helt fel sätt. Det är ju helt sjukt, vissa håller på som om de vore några jävla testdjur! Varför?!

Jaja, jag ska i alla fall sova nu.

Gonatt.


Alla gör vi på vårt eget sätt, jag föredrar att göra det i sängen =) Sova alltså.


Kvinna; SÖKES!

Skaffa ett jävla hembiträde åt mig!

Jag kan inte steka kött utan att bränna det... Jag kan inte krydda med rätt krydda, jag tror att jag råkade ha på salladskrydda på köttet, är inte helt säker på det, men det lukdade i alla fall piss. Ordagrant piss. :S Jag kan inte koka potatis, den mjölade sönder i kastrullen, men när jag skulle tugga var den rå i mitten...

Detta betyder att min middag bestod av två tallrikar yoghurt och flingor... mysigt värre...

Nu bär det av ut på landet. Jag ska hem till Woldemort(läs; Waldemar), det är jag som är Harry Potter. Jag har hittat hans gömställe så nu ska jag förgöra honom, en gång för alla. Hans kvinna ska bli mitt nya hembiträde, Camilla heter hon, men jag ska nog döpa om henne till Olga eller nått =)

Hörs!





Min nya polare, Anton Berg.

Tjenare,

Jag hittade nyss en chokladask från Anton Berg här på köksbordet, ni vet den där jäkla snobb-choklden som säljer sitt godis svindyrt fast det smakar riktigt jävla äckligt. Eller ja, det smakar inte lika gott som Marabou i alla fall. Jag funderade ett tag över vems det skulle kunna vara, och efter ett tag kom jag fram till att det måste vara farsans, då det endast är han och jag som bor här hemma.

Först gick jag bara förbi den, men jag återvände snabbt för att provsmaka en bit bara för att bevisa för mig själv hur äcklig chokladen är. Och visst var den inte god, jag hatar marcipan, likör och mandelmassa, vilket en viss Anton Berg verkar avguda.

Det slutade ialla fall med att jag tog en tugga på alla bitar i det översta lagret och sedan la tillbaka dem, jag vågade inte bege mig ner till det undre också. För där får man ju bara ta när det är julafton.

Nu är det dags att laga käk, fan vad det är jobbigt att vara esam hemma! Tyck synd om mig. Det kanske är dags att skaffa sig en kvinna, jag menar... dom ska ju sitta fastkedjade i spisluckan.

Hörs!


Mycket äckligare än vad det ser ut att vara.

Pokerfejs som fan.

Gomorron Sveriget,

Igår var det pokerkväll hos Alexänduw. Med ett startfält på fem personer och hela 100kr i potten så drog vi igång spelandet vid elva tiden. Dock så bestod startfältet endast av ett enda proffs, jag själv. Eller inte, jag hatar poker och försökte spela ut mig själv vid tolv/halv ett tiden bara för att jag hade tröttnat på skiten. Dock så var resterande manskapet vid bordet så pass usla att de inte pallade klå mig, inte ens när jag försökte spela dåligt (jag harde ju inte tur med korten eller nåt.... :S). Istället åkte de ut en efter en, medan jag nästan somnade av tristess vid spebordet. Och runt tvåtiden så var alla göbbar nedpetade från sina stolar, utom jag då!

Jag hade tagit min första pokervinst i hela mitt liv :@ utan att fuska också!!! :O De gånger vi har haft pokerkväll på löpet så är det ALLTID jag som åker först... men nu jävlar känner jag att jag har hittat den rätta taktiken; försök åka ut så stannar du kvar! :D

Yäyä, nu måste jag vidare till ett viktigt ärende jag har på skithuset.

Hörs!


Fin bild va? ;P

Jag är så jävla kul!

Tjenare bloggen,

Jag har inte haft något att göra idag, så jag gjorde om dig lite... visst vart det fint!? hahahhaha


(P.S. Är det mobbat att skratta högt åt sina egna bravader?... när man är helt ensam?)

Here i cum! Jag vill ha jobb...

Tjenare,

Det är jag igen, Mr Fundersam. Jag är en fattig student som lever på existensminimum. Jag kan inte sova på nätterna för att tidningarna som jag änvänder som täcke prasslar för mycket. Jag luktar piss eftersom jag bara duschar vid jul och midsommar(då passar jag även på att byta kalsonger), vilket i och för sig är miljövänligt....

Jaja, det är synd om mig i alla fall. Och jag behöver pengar så att jag kan duscha lite oftare och så att kan har råd att köpa ett extra par kalsonger. Men hur fan skaffar man sig ett jobb i ett land som inte behöver arbetskraft?! Och de få jobben om är lediga kräver att man har en hel jävla dagbok med sig där man berättar om sina tidigare arbetserfarenheter...

MEN VAFAN! OM MAN INTE HAR NÅGRA JÄVLA ERFARENHETER DÅ? ska man i så fall ligga kvar och svälta bland tidningspapperna i en gammal toalett vid en tunnelbanestation?

Ok, nu kanske jag har överdrivit en aning, men faktumet att jag är arbetslös, studerande och behöver pengar kvarstår.

Så, hur skaffar man jobb i ett land där högteknologiska arbeten svämmar över?

Min kära vän Fanny ska till  Tysklan om 2 veckor för att sälja sin kropp, eller det är i alla fall vad jag tror att hon ska göra... Men är det det som krävs? Hmm... man kanske ska satsa på att bli gigolo? då behöver man i alla fall inte så hög utbildning. Eller? :S In och ut, skjut och sprut är väll allt som krävs?

Yäyä, även en blivande prostituerad måste sova. Godnatt Fanny, själv ska jag se på film.

HÖRS!


Made in Germany, By Fanny.


Skicka hit ett rakblad! :S

Tjenare bloggen,

Det är jag igen, Mr Frustrerad. Jag har nämnligen tillbringat 3timmar av mitt dyrbara liv åt att byta ett perkele jävla fucking cykeldäck. Eller, jag har egentligen bara försökt att laga en pyspunka... hmmm...

Men vad är det som är så jobbigt då? Jooo, det har tagit mig 1h att få av däcket från cykeln, limma igen hålet... sedan tog det lika lång tid att sätta på hjulhellvetet igen, och när det väl var på så pumpade jag upp skiten... och gissa vad som händer... jooo;

Pysssssssssssssssssssssssch-punkan är kvar!!!


Jag hatar punk(a) höhöhöhöhö


Jag dumpade snorungen i diket...

Tjenare igen,

En helg hos Morsan är avklarad. Dessa helger kan verka riktigt trista för er, men själv tycker jag att dem är skitkul...

Inte just för att det är ute på landet, mitt ute i vildaste ödemarken, utan för en gångs skulle i mitt slätrakade liv kan känna mig en gnutta övelägsen och smart! Framför allt vill jag tacka min lillebror för detta...

Denna helgen har jag inte;

Kastat ut hans lördagsgodis från fönstret bara för att jag själv ska kunna stå kvar på övervåningen och sedan kasta en hink med vatten över honom. Jag har inte heller slängt honom i en pool med 10 grader kallt vatten(med ytterkläderna kläderna på).


Nejnejnej, det där var länge sen
(typ 2 veckor sen) och jag har blivit en helt ny person sedan dess...

Denna helgen skulle han cykla med mig på mitt långdistanspass, efter att jag hade mutat honom(med godis som inte fanns...), vilket han självfallet gick med på(han är lättlurad, sörru!) Innan start slog vi vad om vem som skulle komma först hem. Och jag som inte vunnit en tävling på över 1 år kände att detta var min chans till att bryta förlustsviten. Jag kände hur det började lukta vinst! PRESTIGE!

Efter halva loppet var jag slutkörd medan han enkelt cyklade på, jag kunde känna hur vinsten sakta men säkert gled ur mina nävar. Men smart som jag är så fick jag en snilleblixt, jag punkterade skitungens båda däck så att han knappt kunde cykla. Med ca; 500meter kvar till målet så var han mig ändå hack i häl och jag fick vidta ännu en åtgärd för att säkra segern. Denna gången mejade jag ner honom i ett dike fyllt med vatten och lera... Detta stoppade snorungen än gång för alla och jag lyckades ta hem min första, och sista, seger för året!


Henke och Jag
Och ja, visst är det en gnutta mobbat att leka med sin lillebrorsa... men vem har sagt at jag inte är mobbad?

Att trampa i brinnande hundskit

Ännu en händelserik dag i mitt värdefulla liv...

Idag har jag inte tryckt upp några spritflaskor i röven på en viss person... men det har hänt en hel del skit ändå, asså ordagrant... SKIT! Asså typ bajs, för er som inte förstår. Brinnande hundbajs och ondska i renaste form.

Jooo nu kanske ni undrar vad det är som har hänt er idol och profet, Mikael Röjerås, och jag kan med sorgetårar i mina ögon berätta att det var någon som försökte döda oss på löpet ikväll... typ. För när vi kom hem ifrån fotbollsträningen idag(vi storsatsar på att vinna skol-turnringen!) så var det något som brann precis intill ytterdörren till vårat kära löpargymnasium. Djärv som jag är stampar jag på föremålet för att det ska sluta brinna, och då upptäcker jag det förskräckliga;

JAG HAR STAMPAT I BRINNANDE HUNDSKIT!!! Spyakuten här kommer jag!

Just nu luckar det skit i hela trappuppgången, men jag vägrar gå ner dit och skölja bort skiten, i så fall spyr jag igen :S Jag hoppas att detta är första och sista gången jag luktar på brinnande hundskit. Det är nämnligen inget jag rekomenderar...


MEN FAN INTE I BRINNANDE FORM, ELLER UNDER MIN FOT!!! :@




Hörs!

Sjuk människa :S

Hmm...


Föreställ dig att bli insmörjd med två stycken mögliga mackor, få en rutten gurka på kinden, en härsken skinkskiva i pannan och en grönprickig ostskiva mellan ögoen. Låter det inte frestande? Ring 070-154 44 27 för att beställa tid! Jag har nyss tagit en beställning av David Johansson, och jag vart riktigt nöjd, jag fick t.o.m. spy i hans papperskorg efteråt vilket egentligen inte ingick i priset. Tack David! Vad skulle jag göra utan dig?! FuckFace! :@ Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Det ska vara bra för huden... eller nått, har jag hört.

David hade inte testat medtoden själv innan, så jag passade på att köra upp smulorna och resterna av den mögliga mackan i munnen på honom när han inte märkte det. Tänk så fräch man måste känna sig när man har borstat tänderna efter att ha haft en möglig macka upkörd i gommen. Bara för att jag är så generös och alltid ställer upp för andra så fick han testa gratis denna gången, det var ju trotts allt premiär...


Fyfan! Liver är hårt ibland. =)

Vi hörs!


Det kändes förjävligt innan, men jag börjar må lite bättre nu igen...

Finns det en gräns av vad man klarar av så kan jag säga att botten är nådd...

gonatt xD


Dagens ungdomar...

Söndermarken

Tjenare,

Det verkar som om mitt inplanerade alternativpass inte blir av. Istället ska jag ersätta det med att tävla imorgon, vid Hällasloppet i Nacka. Detta betyder att jag ska springa mitt första terränglopp på över 3.5år :S Sjuuukt.

Annars då? Jooo, det händer inte så mycket här på löp idag. Men Klas har i alla fall hunnit slå sönder en kudde, på Fransson. hahah. Detta hände imorse samtidigt som vi hoppade i Franssons säng, roligt värre. Välkommen tillbaka till livet på löpet =)

Jag har gått och grubblat över en sak idag... Varför blir tjejerna på löpet helt tokiga när man skiter på toaletterna i deras korridorer? :S Jag vart nämligen störd imorse när jag tömmde tarmarna, det var 2st hysateriska människor som stod och bankade utanför dörren, helt oförståligt! Det sägs att tjejer inte vet hur man skiter, men de måste ju ändå förstå att vissa andra har behov att uträtta :@


Yäyä, skitsamma, dags att fixa lite läxor =)

Hörs!



Våt Träskmark.

Gokväll,

Det lutar åt att folket som bor kvar på löp i helgen kommer att få sova med hörlurar hela nätterna. David är nämligen inne i stan och hämtar sin tjej som kommer med tåget från Göteborg, och av tidigare erfarenheter så har vi lärt oss att det är bäst att förbereda sig på det värsta.
Trotts att jag själv bor 1våning under, och inte ens i samma korridor, så varnas det föbrilt för att skalven kommer att mäta hela 10.1 på richterskalan! vilket är jämförbart med fakta ifrån Tsunamikatastrofen 2004 då skalvet endast mätte 9.2.

Dessutom är det russinparty i matsalen, gamla löpargymnasieelever kommer och ska på återträff, det är 20års jubileum eller nått liknande... Nästan så att jag överväger att ta på mig ett par ABBA-tights, gå ner och ställa mig mitt på Dansgolvet och visa dem ett par moves a la Björn å Benny, dvs att jag sparkar med träbenen, viftar lite höger coh viftar lite vänster... men jag vette fan.

Jag tror nog att det är dags för mig att åka in till stan på Lördag och köra alternativpass, dvs 4 timmar på dansgolvet. Hur nu det kommer att sluta återstår att se...

Yäyä, dags att dra sig till sängen nu. Imorgon bör det av till Törnskogen för att springa runt i en jävla mosse :S Vilket liv...

Hörs.






Hej å hå.

Hört i datasalen, 09:01

Kille och tjej ~20år står och pratar om USA.s presidentval.
Tjej;
Vem tror du vinne valet då?
Kille; Med tanke på finanskrisen så borde Obama vinna... du vet, han är ju svart.



Vilket jäkla dummpucko! :S Nu ska jag återvända in i psykologi mörkret och undersöka borderline.

Bättre sent än aldrig... höhöhöhhöhöhöhöh

Det är helg. Det är sent. Det är dags att sova. Det är som vanligt.

Hörs.

Barn av vår tid

Hmm... vissa av oss växer aldrig upp, en av dessa är fröken Mary Alenbratt.

Moget Mary :S




Dags att lägga sig i sängen och krysta,

hörs!

Perception(nu glömmer jag inte vad det betyder)

Ny dag med nya möjligheter att upptäcka något i likhet med penicillinet, precis som Alexander Fleming gjorde 1928. Dock så är jag ingen expert på bakterier eller möggel, så jag har bestämt mig för att upptäcka staden.

Kanske lir det så att jag hittar 10miljoner dollar stående i en väska utanför Grand Hotel, kanske så glömde Bill Clinton en portfölj med USA:s statsbudget i när han sist besökte det lilla landet lagom... Vem vet.


Om jag nu inte hittar en såda väska så ska jag bege mig till närmaste gruva för att fixa lite järn(och B-vitamin) tilskott. Det ska ju va bra att tugga järn har jag hört =)

Hörs! =)


Perception =) Psykologi-prov tär på krafterna

2

Jag var just på väg att skriva något fyndigt som jag alltid gör... Men ikväll har jag ätit mat 24/7, vilket har lett till att jag har magknip och dörför kommer jag vara tvungen att spendera resterande delen av kvällen på skithuset. Och när jag väl befinner mig på sitsen är det inte ettan som gäller, utan det är växel "nr 2", eller "tvåan", som är ilagd.

"O det är så vi gör det här i Stockholm
Två gånger på en dag, det är bråttom"
- Som Mange Smith skulle sagt =)


Hörs! (vid ett lämpligare tillfälle) =)

En dag i hemstaden...

[OBS! Varning för bibelinlägg ;D]

Hmmm...

Det har varit en skön dag idag, jag har inga blåsor på ringfingret efter någon penna, vilket jag skulle ha haft om jag hade setat en hel dag i skolan och anteckant som en arbetande neger i Amerika under 1800-talet. Jag var inte helt borta i huvudet, vilket jag hade varit om jag hade kommit hem från en uttråkande skoldag. Och jag däckade inte i sängen av utmattning kl 17:00. Woho!

Nej, dagen har varit lugn. Den började med att jag träffade en förväxt och föråldrad Stockholmsfjortis, i 50-års åldern! Hon hade långt blont hår, klackarna på skorna var typ 10cm höga och det värsta av allt var att hon snackade med Liiiiiiiiiiiiidingö - dialekt (inget illa menat mot er som bor på Lidingö, ni har ju trotts allt ett stort lopp... som om det har något med saken att göra... hehe).
I alla fall så var fjortis-tanten min läkare, vi kom fram till att jag inte är allergisk, utan att jag bara har överansträngda slemhinnor. Yäyä, fuckoffanddie =)

Sedan hjälpte jag farmor med att städa...

Dock så blev det ingen löprunda som jag hade tänkt mig ikväll, utan Alex och Walle skulle testa på kickboxning, så jag hängde med dem dit istället =) Och även om jag är en vek löpare så var det riktigt kul. Men nu slog vi ju inte på varandra, utan vi slog på hårda kuddar eller i luften. Hade jag fått ett slag i solaplexi så hade jag legat där på golvet å spytt, kan jag erkänna xD men men, kul var de iaf =)

Dags att dra sig till sängen,

hörs!


Riktigt kul att prova på, men fan inget för en vekling xD

Satisfaction =)

Hmmm...

Tisdag kväll, snart onsdag natt. Tystnaden är så total i korridorerna att man skulle kunna tro att det är rea på fullkornsbrödet på ICA-Maxi...

Bortsett från tystnaden är allt normal. Människor hatar varandra. Har man ingen anledning till att hata någon så finner man en, och det verkar kunna gå rätt snabbt för vissa.

Lika så med motsatsen. På det här stället finns nämligen inte bara hat, utan man älskar (med) varandra även här, spräckta plankor som ska hålla ihopp sängar är en högst avslöjande faktor.(Sedan finns det ju även andra spräckta saker som är minst sagt avslöjande, men förhoppningsvis inte lika vanligt förekommande...)

Har man en minuspol så måste man alltså snabbt finna en kompencerande pluspol för att inte förlora balansen, falla och slå sig hårt.

Leva med tungan utanför och tycka synd om sig själv?
Hmmm...

Nej, jag tänker inte leva med tungan utanför och tycka synd om mig själv.


Hörs!





Ibland regnar det =) höhö

RSS 2.0