Rapport från urskogen

Tjenare,

Jag känner mig som en bonde. Ni vet en sån där som bor på landet, går upp klockan 06.15 på en helgdag och har tuppar. TUPPAR! Du hörde me! Såna där jävlar som väcker en på morgonen och gör att man inte kan somna på kvällarna. Tur att jag inte bor här för jämnan...

Ajja, lillplutten Henke och mästerverket själv, Jag, har fixat kladdkaka idag. Det gick asbra! Förutom det att Henke tappade det sista smöret i sopptunnan, där jag just hade kastat något som ingen vill veta vad det var =) heheh... hur fan lyckas man med det? :S Yäyä, här på landet är vi inte finkänsliga så jag tog upp smöret ur sopptunnan och sköljde av det med lite varmvatten = Som nytt! :D Kladdkakan vart perfekt sen i alla fall. =)
Ajja,

Hörs!Det var egentligen 5st, men tyvärr så rymde en av dem. Ajja, shit happens. höhöhöna

Det ligger nåt å dammar i hörnet

Tjenare!

Nu är det bara slutspurten pålovet kvar. Tröööök. Ajja, ska iväg till ingenmanslandet idag, närmare bestämt Sätrabrunn och morsan. Jag kan inte fatta att man vill bo i en stuga mitt i urskogen. Det värsta är att hon snart ska flytta ut till ett hus mitt ute på ett gärde med 2km till närmsta granne. Jag säger "det är fan idiotiskt av dig." Hon säger "Nehedu! Det ska bli så skönt att slippa alla människor" :S Jag är serriöst rädd för att hon inom en snar framtid kommer att bli cenildement. Det är ju sån som händer med bönder på landet!? :S Ajja,

Hörs!
Trejnings Werk

Så är man hemma igen, efter fyra timmars träning i Västerås. Det gick bra idag, tror jag. Det gick snabbt i alla fall. Men det kändes skit, och känslan är ju viktig för självförtroendet och självförtroendet är ju viktigt om man ska prestera på topp... Allt är ju mentalt? Eller är det så att allt sitter i skorna?

Yäyä
, en vecka kvar till junior-SM nu och det verkar som om formen är på intågande, trotts att det kändes tungt idag.

Ajja,

Hörs!


Leksor

Tjoho, (jag uppdaterar endast för att Milla vill att den fula bilden på Woldemort i inlägget under ska försvinna litegranna)

Det känns som om jag Walle och Milla har varit instängda i den här hålan i flera veckor nu, utan att vi har gjort något specöll alls. Det är skönt på ett sätt, men nu kommer känslan av att jag har en hel hög utav skolböcker och läxor liggandes undangömda i under sängen (jag gömde dem där för att då skulle chansen att jag glömmer dem öka, men så är ju tydligen inte fallet) hehehe. Jag brukar vara rätt bra på att trycka undan skol-ångest, men nu bär även min egna Berlinmur på gränsen till förfall.

Ajja, dags för frukost nu och ikväll ska jag till Västerås och springa lite ban intervaller,

Hörs!


WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!ettett1111!!!!!111!!1ettettett!!!!11

Fuckface

Tjenare!

Natten har spenderats med Camilla och Woldemort (det är precis lika illa som det låter...). Jag vaknade av att någon fes mig i ansiktet :S Dock är jag varken förvånad eller förargad, nejnej, jag är nämligen van. Det är sånt som man lär sig att ta efter ett tag med Sala packen Woldemort och Alexändrue.

Yäyä, skitsamma, dags att kolla på nån film

Hörs!


hahahahahahahahaha xD

Det snurrar i min skalle

Tjoho!

Det är Måndsg och ganska precis en vecka kvar till dess att skolan början! WOOHOOO! Dock så känner jag mig aningen isolerad för tillfället. Jag är nämligen kvar i Stockholm, utan mobil och nu har även msn övergett mig. HJÄLP!!!111!!11!ettett!!111ettettett1111111111111!!!!11!!!!!!!!!!!!!ettettettettettettettetteettettett!!!!!!1111!!!!111! (som woldemort brukar skriva)

Men som tur är har jag laddat upp med 1kilo godis som bara vänar på att bli uppkäkat, eller snarare 500g för jag har redan käkat hälften till lunch, eftersom att någon har snott mina (MINA) 3 baconpaket som jag skulle steka i olja så att de blir sådär krispiga som chips. Fyfan för dig som har käkat upp dem!


Ajja, lovet leker! Det är skönt att kunna göra lite som man vill, inte för att jag brukar ha skolan som prioritet nr 1 i vanliga fall, men ändå.

Hörs!


Jag Oliver å Adam i somrast =) Najs!

Sätra&Järvafältet

Så har jag vart i Sätra och kutat ännu en gång. Det gick inte lika bra idag som igår, visst... jag persade och kom 2:a, men hur kan man vara nöjd när man sattsar på mer än medelmåtta -.- ajja, det tar jag igen till sommarn.

Gleimar är en rolig prick. När vi skulle hem från Sätra så var det snöstorm och varken Jag Gleimar eller Hallbäck ville gå till pendeln. Så Hallbäck kom med förslaget att vi skulle lifta de 1000metrarna till stationen. Och visst var det en fin ide, men inte fan tänker jag ställa mig vid vägkanten och vifta som en dåre för att bilarna ska stanna. Dock fanns det en annan i gänget som mer än gärna viftade "lite"(öööööh :S) med tummarna, nämligen Gleimar. Och han stod fan inte ens i vägkanten, han stod mitt i vägen så att bilarna nästintill vart tvugna att stanna, jag skulle nästan kunna tro att traffikanterna var rädda för att vi skulle råna dem. Men vi fick i alla fall lift tillslut, så det vart ju lyckat.

Sedan har resten av dagen spenderats framför en eld på Järvafältet. Vi har grillat korv och druckit chokla, typ som man gjorde när man gick på dagis. Men vafan, jag är ju lite utav ett dagisbarn. höhö

Hörs!


Henke benke plutt

Åttahundrameterisätrahallen

Det borde klassas som självmord att gå upp klockan 08.22 på en Söndagsmorgon. Jag känner mig i alla fall aningen stendöd. Men vad gör man inte för att få springa 800meter i Sätrahallen!?

Yäyä, dags att packa magen med lite frukost så att jag slipper packa om med lunch innan tävlingen. =)

Hörs!

Bättre tider =)

Det gick skitbra att springa idag, inte bättre än vad jag hade planerat, men ändå bra =) 4.04 på 1500m. Det skönaste av allt var inte det personliga rekordet, utan att personerna jag slog, i vanliga fall brukar vinna med hästlängder över mig.
Menmen. Det började sakta, för sakta, så med 400meter kvar till mål så kändes benen så pass lätta att jag inte "bara" kunde ligga och flyta med i tempot som vi hade. Istället gick jag upp och drog igång en långspurt. På vägen upp i täten så kollade en av konkurenterna på mig och gav mig en riktigt nedvärderande blick. Typ; "åhh nej! jag kan fan inte låta mig bli slagen av den där jävla b-löparen Micke" . Och då jävlar bestämde jag mig för att den där rikstönten i Turebergslinne fan inte skulle få vinna över mig, inte idag i alla fall, vilket han inte heller gjorde. Det kändes skönt, riktigt skönt, och det gick bättre än vad det har gjort på flera år  =) menmen det kanske inte såger så mycket i och för sig...

Nu ska Jag Gleimar å Hallbäck till Kista för att käka och sedan glutta på bio, men vi hörs väll!

Hörs!


På drift

Det vart att åka tillbaka hem till Sala istället för Sthlm, va skulle jag gö i Stockholm liksom? Gå i skolan? nejnej... inte en chans. Dock så borde jag fundera på att börja göra lite nytta som man så fint kallar det. D.v.s. läxor. Ibland hatar jag nytta, det är för övrigt ett jävla fult ord. Lajk änywan kärs!? -Inte direkt.
Ajja, dags att sova nu.

Hörs!Fredag nu, så imorgon är det dags för att inviga dessa på riktigt =)

M

Jag hatar begravinigar. Men vem gillar dem? Jaja, nu ska jag ta och bjuda mig själv mig två extra dagars ledighet. Imorgon ska jag ut och åka skidor med Zacke, aka Sakbbe. Han kommer bli asglad av att se mig, det blir han jämt. Fakta som bör utelämnas är ju att han blir överlycklig av att se vilken främling som helst.
Sen bär det av till Stockholm på Fredag, för i helgen ska jag springa skiten ur det lilla(?) som mina minimala ben kan åstadkomma.

Ajja, hörs!


Skabbe.


En dålig start

Tjenare,

så är det ännu en gång dags för lov
och visst är det en skön känsla
jag slipper höra lärarnas tjat
jag kan ta det lugnt för ett tag

dock så kommer sportlovet inte att få en allt för bra början
imorgon ska jag gå på begravning
det är min farfar
han gick bort förrförra veckan
i cancer
Jag är inte chokad
men det är knappast någon tröstJaja,


Vi hörs väll.

Klyftigt värre

Om 12min går tåget mot centralen, det ska jag med. Det har dock uppsått ett smärre problem, jag har inte hunnit packat pga att jag har kollat på tv. hehehe. Ajja, dags at börja kanske...

hörs!

Censur

Det har ryktats om att min säng har använts för, minst sagt, otrevliga sammankomster under ett antal tillfällen. Något som kan liknas med barnaskapande har nämligen ägt rum bland mina lakan. MINA LAKAN!? VAD SKA JAG GÖRA MED MIN FUCKING SKJORTA!? Tvätta den? Nej, vissa märken sitter för evigt, vissa saker suger sig fast likt MickeWesth suger sig fast i sin explorer. Och då är det ta mig fan inte lätt att skilja på dem. Likaså kommer minnet av att någon annan än jag(JAG) har haft sexuellt umgänge i min(MIN) egna säng att sitta ingrodd i minnet för evigt, och varje kväll då jag går och lägger mig så kommer minnnet av denna hemska händelse att gnaga sig allt djupare in i min hjärnsubstans. Fy fan.

Dock så är personen i fråga en mycket god vän till mig och denne är därför förlåten. MEN DET ASET SKA FÅ SMAKA PÅ SIN EGEN MEDECIN! Helt ärligt, den här personen ska få ångra att denne satte sin fot i mitt rum, inte mindre ska personen i fråga få ångra att denne låg naken i min säng, utan att ens ägna en tanke åt att byta lakan efter sig. Fyfan!

Hörs!

Sommar och ledighet

Så kom det ännu en dag i mitt liv då jag slipper höra när någon av rektorerna på Rudbeckskolan förklarar att "...klockan är 08.20 låt lektionerna börja."  Det är skönt med lediga dagar helt enkelt, nu är det nästan exakt 3månader kvar till och med att jag slipper längta efter lovdagar nå mer. CHILL!

Ajja, ska ner på stan å handla lite saker idag, så det är nog dags att dra nu!

Hörs!Och snart är det sommar, woho! =)Tigerbalsam + Ögon = Inte kul

FANFANFAN

Här sitter jag, helt oskyldigt samtidigt som jaf klappar och smörjer in min ömma vad med tigerbalsam. Ni vet sånt där som gör att det blir varmt, typ som linement. I alla fall, just när jag är mitt uppe i att klappa på vaden så börjar det klia i ögat, så som en reflex börjar jag att gnugga skiten... först händer ingenting, men efter ca; 23sekunder, sisådär ett  200meters lopp, så börjar det svida som fan i ansiktet på mig och tårarna börjar rinna. Då kommer jag på att jag just har gnuggat in tigerbalsam i ögonen. :S:S:S:S:S:S:S FY I HELLVETE VAD DET SVIDER! trotts att jag har tvättat dem 3gånger om nu så svider det. :S:S:S:S Nästan så att jag serriöst funderar på att ringa sos. :S

Ajja, det är väll sånt som händer...

Hörs!Foto; Taken by the camera man.

Onödig information

Tjenare bloggen,

det var ett tag sen sist vi sågs, och mycket har hänt, nästan för mycket. Ajja, förtilfället håller jag på med att plugga skiten ur mina skolböcker och det går grymt bra, som vanligt! Dock så känner jag mig aningen cenil när jag sitter här i min ensamhet och läser högt, kanske beror det på själva högläsningen eller så beror det på att texten jag läser är på norska. Eller också är det en blandning, vem vet. Skitsamma, om jag inte läser högt så börjar jag bara tänka på saker runtomkring, t.ex. på att det lukar bajs i mitt rum, samtidigt som jag läser. Så när jag då kommer till slutet av sidan så kommer jag på mig själv och upptäcker att jag bara har suttit och tittat på texten de senaste 5 minuterna. Vilet betyder att jag får börja om från början.

Ajja, det här var kanske inte världens mest intressanta information, men det var väll ingen som hade förväntat sig det heller,

Hörs!Märy mickan och jag för typ ett år sen.

Att leva eller inte leva

Det är utgång ikväll. Fanny fyllde år igår och det är lill-lördag idag, perfekt! Något som inte gör saken sämre är att Fanny har fixat gratis inträde till ett nyöppnat ställe på östermalm, och när de stänger är det efterfest på White Room. Och det är gratis jäkla dricka hela kvällen! :O NAJS! Dessutom är det 20års åldersgräns, men fanny verkar ha "gjort" något med vakten... typ.

Dock så finns det ett antal problem;

1. Jag har munsår.
2. Jag har inget leg här i sthlm.
3. Jag börjar bli sjuk(?).
4. Jag kan nog låna ett leg, men jag är inte lik denna personen... Och hur kul är det att åka fast för falskleg när man är över 18? :S


Det finns säkert fler fel att hitta men detta räcker fan, jag stannar hemma. :/ Yäyä, dags att dra tillbaka till lektionen,

Hörs!


Party party. =)

Thank god its Tisdag.

TiiiiiiiiiiiiSDAG!

Jag avgudar dessa bekymmerslösa dagar då jag endast har 2 lektioner på schemat. NAJS! Och den här dagen vart ju inte sämre av att jag fick reda på att jag ska ha kompledigt på Torsdag.

Ajja, det är dags för mig att dra på mig träningskläderna och sätta mig som en nervös Johanna Ohlsson(nobadfeelings) på våning 1, i hopp om att Ola inte ska åka till Sätra utan mig. För idag ska de nya spikskorna invigas och jag känner på mig att jag kommer springa snabbare än Usain Bolt... (gjorde när han var 12år). Ni vet, allt sitter i skorna. Ajja,

Hörs!

Somliga går med trasiga skor...

Tja,

Jag har kommit på orsaken till att det inte luktar så hemskt gott på mitt lilla rum, jaaa vafan, jag kan nog t.o.m. säga att det allt för ofta luktar fördjävligt. Jag misstänker i alla fall att det är mina löpardojor som spökar, stinker kanske är en bättre benämning... Föreställ er en träningsväska, fullpackad med gamla svettiga strumpor och kalsonger, och mitt i alltihopp ligger en blöt handduk. Inte så frestade va? Nä, jag tänkte väll det. Men det är typ så som mina löpardojor luktar, speciellt spikskorna.

Så idag har jag köpt ett par nya spikskor samt ett par vanliga löpardojor. Dom sitter som ett smäck och jag är nöjd. Dock så är jag inte fullt så säker på att min sponsor, Farsan, är lika nöjd över köpen som jag är. hehehe =)

Ajja, ska in i duschen nu!

Hörs!


Najs med 90gram tyg ;D

Konsen att ha dålig närvaro

Vissa dagar är jag trött när jag vaknar, och det är ju inte bra att vara trött. Sådana dagar unnar jag mig därför en sovmorgon, för det är ju skönare att stiga upp om man är pigg. Oturligt nog händer det allt för ofta att jag är trött när jag vaknar, vilket har lett till att min närvaro inte är den vassaste. Men de är skitsamma, lärarna älskar mig ändå. NOT!

Idag var jag i alla fall trött när jag vaknade. Så idag tog jag sovmorgon. Dock så blev jag väckt flertalet gånger pga någon random idiot, som för övrigt heter Klas Persson, "knackade"(eller snarare slog in) dörren till mitt rum. Men jag förlåter dig ditt as! Jag förlåter alla borttappade småglin(dvs 91:or och yngre), bara för att jag är så barmhärtig, vad nu det betyder...

Yäyä, dags att dra sig mot skolan,

Hörs!

  
Snark.


 

Glömskans lakej

Så är helgen över och alla ben i kroppen är hela, dock så kommer troligtvis ett eller annat ben att ryka med när Fanny får reda på att jag inte har något leg, jag har glömt det hemma hos Milla som är i Spanien, vilket betyder att jag inte kommer kunna fira Fannys födelsedag på Onsdag. Sånt som händer... De får man ta ibland, eller?

Ajja, idag stod i alla fall 800-"kuta-allt-vad-jag-har-och-spy-när-jag-korsar-mållinjen-lopp" på schemat. Dock så gick det inte som planerat. Jag spydde inte, men jag kutade i alla fall allt vad jag hade(det sista varvet) helt själv och längs fram. BOOOOOOOOOOORING! Nu kanske det låter som om jag vann, men då kan jag ju lugna er med att jag vann B-heatet (bänk-heatet, om jag hade vart fotbollspelare hade jag fått setat på bänken, typ. Rätt kasst.) Menmen, sån är jag.

Dags att sova nu,

Hörs!


Fuckface
!
Här sitter jag och lägger ut bilder på folk och säger att dom är fula, men vad i hellvete är detta om inte fult?! haha

RSS 2.0