Live from Ghettot Gnesta

Tjenare!

Så har jag sprungit mitt första riktiga 1500meterslopp på 2.5år, och det gick helt ok. Inte super, men inte heller dålig. Det gick lagom som man säger här i Sverige. Egentligen så hatar jag lagom, men jag vet att det kan gå mycket snabbare än vad det gjorde idag. Ajja,

Nu är ja i hos Klas i Ghetto-Gnesta, vilket för den delen inte alls var som jag hade föreställt mig det. Jag fick nästan en chock när jag upptäckte att det inte skymtades ett enda betonghus på resan mellan tågstationen och The Perssons Place. Yäyä, man misstar sig ibland. Menmen,

HörsOREN

Mit rum ser ut som en sophög. Jag har smutskläder kastade över hela golvet och om jag inte städar och tvättar snart så kommer det att mögla. Jobbigt :/ De var meningen att tvättmaskinen skulle gå på fullvarv inatt, men jag avr så jäkla trött igårkväll att jag sket i att göra något åt saken. Jag sov istället. Dock så har jag ett litet problem nu... Eller 2st för att vara exakt. Jag har inga rena strumpor eller kalsonger, och om 20 minuter ska jag till sätra å springa, direkt därifrån ska jag med KukLusKlas till Ghetto-Gnesta på betongsafari. Vi får väll se hur spännande det blir.

Ajja, dags att klä på sig,

Hörs!

Kvalitetstid

Det är helg och det är dags att producera mjölksyra. Imorgon är det 1500m i Sätra och på Söndag är det 800m i Norrköping. Jag har inget riktigt "tidsmål", inget "jag ska springa på 1.57.98 annars går jag in i väggen"-mål. Nej nej. Mitt mål är att spy, ju mer desto bättre. Inte för att det är tufft eller nått. Utan för att det är de bästa tecknet på att man har tagit ut sig till max. Då har man gjort allt man kan, för tillfället.

Menmen, nu är det dags för lite äkta kvalitetstid med polarna. Det är dags för CS i samlingsrumet. Först ska jag diska, "KukLusKlas" tjatar som fan :S har han tänkt sig en karriär inom diskningen eller? :S ajja palla.

Vi hörs!


Skol-sm i höstas.. typ enda tävlingen förra året xD det är surt ibland.

Le in i kameran

Det här är Gleimar, vår befriare!


Mardrömmar och Djävulskap :S

Fredag.

Jag hade en mardröm inatt. Den var riktigt skrämmande, det är nästan så att jag fortfarande är i chocktillstånd. Jag befann mig på bussen, 520 mot S-tuna centrum, och dörrarna öppnades inte när den åkte förbi skolan. Den hemska chauffören, min tränare Ola Liss, vägrade att stanna bussen. Anledningen var att jag skulle få springa till skolan från Sollentuna centrum, eftersom att jag hade missat att göra en övning på skivstångsstyrkan. På något sätt tog jag mig i alla fall till skolan och där fortsatte hellvetet, jag kom till skolan och skulle köpa en penna i biblioteket, men de var slut!

Därefter vaknade jag, kallsvettig och i chocktillstånd, klockan var 04:57. Jag kunde inte somna förrän en timme senare. Menmen, jag som aldrig drömmer mardrömmar, så händer detta, det är ju fan pinsamt att erkänna. Ajja,Denna bilden är ju fan läskigare än en mardröm. Så man kan ju undra varför jag lägger upp den...hörs!

Självgoda fanskap :D

SHEAT...

Sa jag någon gång att jag hade minst 156i IQ? Jag måste fan höja det till typ 189,5! För min akutpluggning inatt satt som Obama gör i Vita huset, HELT JÄKLA BOMBSÄKERT, typ! Det var nästan så att Stalin vände sig i graven.

Yäyä, har sovit ett par timmar nu, för det är dags för en dos långintervaller om ett par minuter. Och jag känner mig i storform, det är skönt. Hurvida det egentligen stämmer eller ej går ju att diskustra, men vafan, det är ju ba å spring!

Hörs.

Den björn som sover

Fan,

Jag har sovit i typ 5h och 9min. När jag vaknade trodde jag att det var min vanliga "gå-upp-och-pissa-mitt-i-natten" vaknande,  men så var inte fallet. Det var dags för frukost, PALLA! Jag gick upp av en enda anledning, det var av samma anledning som jag var vaken efter klockan två inatt, jag har prov på Kalla Kriget. Jag hatar Kalla Kriget. Varför kunde inte sovjetnissarna och amerikansnobbarna vara bästa vänner, så att jag hade sluppit ha prov på skiten!? SVARA MIG! VARFÖR? :@ Yäyä...Dock så tror jag att jag kan skiten nu, eller kan och kan, jag kommer i alla fall inte försöka övertala läraren om att Lenin levde på 1980-talet, vilket jag gjorde för en vecka sen. hehe..

Ajja,

Hörs!
Kul på Fannys sätt


Hört i styrkelokalen på löpet:
Fanny
: Jag fundear på att åka till Afrika i tre månader, men jag vet inte om jag vågar...
Micke: Vadådå?
Fanny: Nä, men jag är rädd för att få HIV.
Micke, funderande: Men det smittar ju bara genom sex.
Fanny: Jaaa... men vafan trodde du att jag ska göra där i tre månader!?

Fanny börjar bli desperat, fattas bara att hon ska börja ragga på Klas... Då är botten nådd.
Fanny och hennes två Berlin-kompanjoner (de var där och "hade kul", så att säga)...
..."hade kul"? Bilden talar för sig själv.


Hörs!

IQ 156

Jag är fan jävligt smart. Minst 156 i IQ.

Jag har missat en hel del genomgångar som min kära Naturkunskap B lärare Birger har genomfört
med entusiasm.  Jag tappade bort naturkunskapsboken efter första veckan. Mitt intresse för genetik ligger på 0. Och jag visste knappt vad provet skulle handla om förrän igår.

Så... jag stannade hemma imorse och läste igenom sidorna till provet en gång. Och det satt som ett smäck! Jag tror att jag kommer få 1(ett) enda fel på provet. Det kallar jag skillat! :D

Yäyä, det är vilodag idag, så här ska det sovas,

Hörs!

Polaroidbilder framför Muppar

Det är kväll. Det är mörkt. Jag är trött. Men vad spelar det ör roll? Imorgon ska jag upp tidigt och skolka. Japp, du hörde mä´! Skolka. Det är nämligen så att jag har ett viktigt prov kl 12:40 imorgon, vilket jag skulle ha förberett mig till nu ikväll. Men jag har inte orkat, istället har jag käkat ben & jerry glass och fixat med photoshop. Vilket för stunden kändes lite skönare än att nöta 40sidor i en meningslös bok om Muppar med genmutationer. Inget illa menat mot er som nu är muppar på riktigt, men jag pallar fan inte läsa om era problem.
Ajja, dags att sova,

Hörs!

Lenin?

Tjenare,

skolan är slut och snart ska jag till Sätra och kuta. För den som vill så bjuds det på kyklinggrytsspya med ris.

För övrigt så ser denna veckan inte så lovande ut, imorgon står det Natrurkunskap B prov på schemat och på torsdag har jag prov på kalla kriget, vilket jag kommer att få ett säkert MVG på. NOT! Historia är inte mitt ämne. Tex så fick min käre lärare nästan hjärtklappning när jag bestämt menade att Lenin var ledare över Sovjetunionen på 1980-talet. Vilket inte var helt rätt... typ 65år fel. Det var visst den snubben som också skapade själva sovjetunionen, har jag hört.

Ajja, man kan inte vara bra på allt... här är två killar som inte borde fastna på bild...

HAHHAHAHAHAHA.... xD det värsta är att det finns värre exemplar :OHörs!

Borttappad!

FAN, skolan började för 10minuter och 34sekunder sedan, men jag sitter kvar här hemma... varför kan man fråga sig?

JO, JAG TROR ATT JAG HAR BLIVIT BESTULEN! BESTULEN PÅ MINA BUSSKORT OCH MITT STUDENTKORT!

Men egentligen har jag ingen anledning till att misstänka att de har blivit stulna, jag kan lika gärna ha glömt dem hemma hos någon. Eller så har jag lagt av dom i nån affär. Eller så tappade jag dem på nattbussen i helgen. Eller så hade jag med dem till festen och kastade ut dem i hela huset bara för att visa vilka fina busskort som SL har. Eller så har jag glömt dem hemma i kylen.

Men som sagt, jag har ingen aning. Därför får ni hjälpa mig att leta på dem, ring 112 ifall du skulle finna dem. (jag har hört att sos hjälper en i nödsituationer)

Hörs!

ÄNTLIGEN MÅNDAG!

Hoho,

ibland är Måndagar det bästa jag vet. Idag är en sådan Måndag. En ledig måndag. Det är en måndag då jag kan sitta och lukta på avgaserna, lyssna på bullerljudet som kommer från motorvägen härintill, samt känna hur den enorma elledningen som är placerad utanför internatet gör att strålningen frodas i kroppen på mig. FANTASTISK! För en sekund vågar jag nästan drömma om att det någon gång i framtiden kommer att finnas vit snö här i Stockholm. Men det är väll att ta i...

Jaja, skitsamma. Lite smuts är bara bra för hälsan, har jag hört. Imorgon är det i alla fall dags för ett redigt jäkla banpass i Sätra, då ska jag springa tills jag spyr, för under 800 meters loppet i helgen så tog jag fan inte ut mig till max. :/ Så jag får se till att gengälda det imorgon.


Några bilder från helgen(snodda från milla);


Kolla in blicken på snubben i mitten. Han måste ju vara retard! :SFödelsedagsbarnet själv.[...]Skönaste bilden ;D
Ajja,

hörs!

Get misstänkt för väpnat rån
En get sitter häktad misstänkt för väpnat rån och att ha försökt stjäla en Mazda 323. Geten greps av ett medborgargarde i Nigeria. De hävdar att djuret i själva verket är en förvandlad trollkarl. - Geten är i vårt förvar. Vi måste bevisa vetenskapligt att en människa förvandlades till en get, säger polisens talesman Tunde Mohammed till Reuters.
Geten fångades in på onsdag natt någonstans i staten Kwara i västra Nigeria. Ett medborgargarde förföljde två män som de påstod hade begått väpnat rån. De misstänkta försökte sedan enligt deras förföljare stjäla en Mazda 323. Då kom gardet i fatt männen. - En av dem flydde. Den andre var just på väg att gripas då han vände ryggen till och förvandlades till den här geten, förklarade Tunde Mohammed, för lokaltidningen Vanguard medan han visade upp djuret.


HAHAHAHAHA!!! Detta är humor på HÖG nivå!

Hörs!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Det är inte bara helg, utan det är LÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG helg. Vi börjar inte förrän på tisdag. woho. Något som är mindre roande är att jag har 3st prov nästa vecka. DOH!
Menmen, just nu är det skitsamma. Om några timmar avgår tåget mot Västerås och jag sitter förhoppningsvis i vagn 6 och tuggar på en chokladmuffins å dricker en milkshake med päronsmak från McDonalds. Men man vet ju aldrig...Mando Diao


Ajja vi hörs!

Knivigt läge

Här har man varit nere och kutat på stan för att lämna tillbaka en jäkla jacka, vilket visade sig vara en aning krångligare än vad jag hade trott... DET TOG 2 JÄVLA TIMMAR!!! Sedan kommer jag hem och är hungrig, hungrig som fan. Och gissa vad jag upptäcker?! Jo, kocken bjuder på falukorv som smakade allt annat än vad falukorv brukar göra... det smakade skit. Så jag går in på internetbanken ocg kollar ifall jag har tillräckligt med pengar på kontot för att köpa en pizza, men icket. Du har 4kr och 74öre kvar på ditt konto. WOHO! Nu har har magknip.

Yäyä, sån är livet när man har en kock som inte kan laga mat... jag ska ringa och tigga pengar nu.

Hörs!

Snart är det dags

Nu börjar det dra ihopp sig för tävlingssäsong, det känns bra, inte super, men ändå bra. Även om jag inte är i toppform så gick det snabbt på testloppet igår. Och det lär gå ännu ett par sekunder snabbare på lördag, då ska jag nämnligen kuta 4st varv på rundbanan i Sätra. Förhoppningsvis tar det inte mer än 2minuter, det skulle vara en helt ok start på säsongen.

Men men, innan dess ska jag poppa popcorn samt dricka 1,5liter julmust. Trevlig info, eller inte.

Hörs!

Lianer eller planering?

När jag var liten var min största dröm att hitta en öde ö ute på stilla havet. Där skulle jag sedan leva resten av mit liv som en modern Robinson Kruse. Där skulle jag kunna svina mig i lianerna och ta dagen som den kommer. Men för tillfället finns det ingen öde ö i sikte. Det är snarare tvärt om...

Planering är nog världens mest användna ord. fyfan. Planera hit å planera dit. Jag hatar det där lilla ordet, jag vill ta tag i skiten och strypa det långsamt samtidigt som jag gröper ur dess tånaglar med en rostig sked! Dvs om ett ord hade haft tånaglar... hehehe Och jag ska kalla mig normal...

Yäyä skitsamma. Gråa dagar skyndar aldirg på =)

höhöhörs!
Hemma i värmen

Tjenare,

så sitter jag här hemma i Sala vid mitt gammla köksbord och trökar vid datorn igen. Det är nästan så att jag borde ansöka till kommunen om att de ska K-märka platsen, kulturförklara den och bevara den för all framtid. Det är här som mina arenan-dvärgar har tagit sina första yxhugg och det är här som man kan följa utvekligen i tuggummivärlden bara genom att titta under bordet(där jag de senaste åren har klibbat fast mina färdigtuggade exemplar).

Men samtidigt så kommer jag att tänka på att alla minnen härifrån inte är fullt perfekta ändå... Hur många gånger har t.ex. inte min käre psyk kärring till granne stått och gapat i trapphuset eller bankat i taket för att jag har spelat för hög musik långt in på småtimmarna? Och hur många gånger har jag inte "glömt" att plocka undan min halvätna tallrik fil från bordet...? vilken jag ett antal veckor senare hittar på samma plats, dock lite möggligare och mer illaluktande...

Yäyä, skitsamma. Även om platsen inte är fullt så perfekt som jag hade kunnat önskat, så är det ändå det här som jag har kallat för mitt hem sedan ett antal år tillbaka. Skitigt och illaluktande kanske det är, men ändock en plats i värmen.


Menmen, även ett orakel som jag har behov av att sova.

Hörs!

David the man

Det har blivit lite torrt här på löpet, just därför försöker David och jag ändra på det just nu. Vi ska snart vandra till Väsjöbackn och åka pulka. Jag kan försökra er om att det inte är en vanlig pulkabacke på 10fallmeter, nejnej, det här är en redig jäkla slalombacke. Haha, fan vad kul det skabli! Hörs senare! Får väll se till att ta lite bilder då också.Förresten, här är ett tecken på att man börjar tappa greppet... (det ska tilläggas att det är David som skriver istället för mig.) Observera att David skickade en bild i början av konversationen, en riktigt sliskig bild där vi ser ut som bröderna bög, fyfan vilken pinsam bild xD


Club Toxic

Så är vi hemma igen, efter ett jäkligt jobbigt banpass. 3*5*200m. Najs! =)

Jag kollade run lite och hittade några bilder från utgången på Toxic i helgen, jag måste erkänna att det var rätt kul ändå, trotts att jag hade munsår alltså. Men nu ska jag ta det lungt med festandet fram till och med att studentskivorna börjar ta fart i slutet av april.

Yäyä, dock så måste jag säga att jag har ingen jävla aning om vad jag håller på med på bilderna från i helgen, men i och för sig... har jag någonsin haft koll på vad jag håller på med? Nej, och inte skäms jag heller. Så här kommer en av dem =)


David Elin Jag.


Hörs!

Spring och hämta vatten

Så är skoldagen till ända och snart ska vi löparnördar ta bilen mot Sätra-hallen för att springa skiten ur oss under ett banintervallpass. Fan vad skönt! Helt serriöst alltså, det finns inget bättre. =)

Ajja, de är väll dags att dra så att jag inte blir ifrån åkt,

Hörs!

Komma Maud i munnen

Här sitter jag och kollar på parlamentetklipp, fan vad grymt det programmet är. Speciellt när vissa personer går över gränsen, som här t.ex.;

 


Hahahahaha, fyfan vad kul! Här siter jag ensam i mörkret och asgarvar, men inte känner jag mig mer mobbad för det inte. hehe


Ska kolla film nu,

Hörs!

Hata Rudbeck!

Thank god it's monday... NOOOOOOOOOOOOOOT!

Nu är det nämnligen så att jag har "glömt" min nyckel till skåpet(som man har skolböckerna i) hemma i Sala, eller ok, jag har ingen jävla aning om vad den är, men det är skitsamma. I alla fall så ska jag knippsa mitt lås. Men skåpet står inte på mitt namn eftersom att jag snodde skåpet från någon random loser som hade det upplåst. Men nu är det så att denna "random losern" har ett kontrakt på det där jäkla skåpet, så det är endast med hans/hennes påskrift som skolvärdarna kommer att knippsa låset... vilket betyder att jag inte kommer ha några skolböcker tills dess att jag finner losern. Fy i hellvete.

Jag hade även en liten diskussion med våran kära skolvärdinna om ovanstående incedent. FAN vad jag hatar henne efter det, en riktig klimakteriekärring säger jag bara! (tyvärr så råkade jag säga det till henne också, vilket inte gjorde henne mer hjälpsam, det ledde snarare till att hon vart uppretad på riktigt, hehe).Ajja det löser sig, här har det i alla fall tränats, så det är dags att dra några fina toner i duschen,

Hörs!

Kung Mikael

Så var dagen snart till ända, den ärorike kung Mikael har ätit kvällsmat med sin hovdam Sanna samt hovnarr David. Snart är det dags för kungen att sova, men först ska han glutta lite film. Vad den heter kommer han inte ihåg, men det är väll skitsamma, för ingen jävel bryr sig ändå =)

Vi Hörs, mina kära undersåtar!

Back on track

I've been up and I've been down. Men nu är allt som vanligt igen, typ. D.v.s. om man bortser ifrån att mina lymfkötlar är stora som tennisbollar. Det vankas sjukdom... FAN! Men men, de närmsta 80minutena kommer att spenderas ute i kylan, det är dags att snöra på sig löparskorna och springa lite (mycket) distans.


Detta måste vara den fulaste bilden på länge xD Fyfan vad slemmigt. haha


Hörs!

Lite för sent

Fuck, Hellvete, Skit, Jävlar! hahaha jag hade i alla fall kul, ett tag xD

Ajja,

Hörs.

Gokväll Sverige

Utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång, inte utgång, utgång.

Fan, jag har beslutsångest. Det vore jäkligt kul med en utekväll... MEN, jag har inga pengar(eller ok då, jag har 4kronor på kontot). Men det räcker inte långt, dvs om man inte bor i Saud Arabien där man under mellandagsrean har kunnat fynda 3 hustrur till priset av 1. Yäyä, jag får se hur det blir. Jag kommer ta de lungan vilket som, det känns inte som om jag har lust att spendera morgondagen i sängen. menmen...

Hörs väll.

Natt

Mina damer och herrar,

det sägs att ärlighet varar längst. Men jag är en djävel på att trassla till det.

Nu är det sent, lite för sent med att en jävla blåsa börjar blåssa upp mitt på läppen, vilket betyder att jag har dåligt immunförsvar och bör lägga mig tidigare än såhär. Imorgon finns det en chans till utgång, men vafan, jag gör nog bäst i att stanna hemma. Det kommer fler chanser. Dessutom går det helt ok med träningen nu, så det känns lite onödigt att sumpa det...


Godnatt. Hörs!

Tråkigheter

Tjenare,

Det blir till att stanna här på löpet i helgen. Jag, och några nördar, ska fixa käk tills ikväll. Sanna säger att vi ska göra rucolasallad. Ni vet den där salladen som smakar som kattpiss. Fyfan säger jag, men jag överlever, förhoppningsvis. Dock så kommer kockens röst att upprepa frasen "Man måste lära sig att äta äcklig mat"  innuti mitt huvud. Vi får väll se om jag lyckas överleva helgen också, just nu känns det tveksamt.


Förresten så har jag städat mitt rum...

Men damsugarröret var fulproppat med damm och kvinnligt hår(från vilken kroppsdel vet jag dock inte...). Så jag bytte damsugarrör...


...och upptäcker att även det är förstoppat, men nu med godispapper och popcorn. Kul.


Att städa på löp är som sola när man är neger... det ger inget, men man gör det för känslan.

Hörs!

Sovmorgon utan sömn.

Inatt har jag sovit med dubbla underställ, två täcken och ett överkast... Ni kanske undrar varför? DET ÄR KALLT SÅ IN I HELLVETE PÅ VÅRA RUM. Det är faktiskt så illa att jag tänkte ringa Polia och hyra en mänsklig sängvärmare. 

Morgonen har gått i nattens fotspår, jag vaknade 07.19. Jag tänkte "fan, jag förtjänar att sova över första lektionen". Men jag kunde inte somna om i kylan. Dessutom var täcket fryst fast väggen, typ. Ajja, jag kämpade mig upp, halvdöd och som en Zombie. Väl i skolan så har jag en jäva vikarie, och alla vet att vikare betyder sovmorgon. Så nu tvingas jag spendera min värdefulla tid åt att göra inte ett piss. Fy fan. Jag vill sova. Död åt tengil!

Hörs!


Framtidstankar

Nu har hjulet satts i rullning för sista gången och jag har påbörjat min allra sista termin här på Löpargymnasiet i stockholmsförorten Sollentuna. Och det känns varken vemodigt, sorgligt eller trist när jag tänker på att det är min sista termin här. Nej, så fan heller... Det har aldrig kännts bättre, för om 5månader och 4dagar är det dags att kasta den vita mössan högt upp i luften. Då ska Jag, David, Micke, Adam, Patrik, Oliver, Märy, Fanny, Natta och Petra stå tillsammans på vårat enorma flak och skrika, precis som det gäng idioter vi redan är. Troligen kommer vi att vara de sista utbrytarna här på löp, vi kommer bli kända som "De som inte lyckades".


Jag kommer troligen inte att minnans min studentdag, men med spysmaken i munnen och önskan av att vilja hoppa från Eiffeltornet kommer minnet av studentnatten inte att vara allt för saknad... Micke Westh kommer, med all säkerhet, att somna under ett bord, med sin älskade explorer vaggandes i famnen. David kommer dö, serriöst alltså.  Adam kommer inte att fira sin student, han kommer att missa alla 157chanser han får för att hoppa på pendeltåget...  När Mary vaknar, dagen efter studenten, kommer hon tro att allt är som det ska, men vad hon inte vet är att herr Gonno Ré smyger i busken... heheheh. Fanny kommer ha det trevligt med herr Ben Dover & company, hela natten lång. Och vad som kommer att hända med Oliver vill vi nog inte ens veta, det är ju alltid han som råkar värst ut... ;) Natta, Petra och Patrik kommer somna tidigt och nyktra, i jämförelse med oss andra då... eller vafan, det kanske finns potential i dem med. Vem vet.

 

... jag borde fan bli spågubbe, eller vad tycker ni? =) Egentligen är det skitsamma vad som händer, hittills har vi levt två och ett halvt år tillsammans på Löpargynasiet, Löp, Löpet, Sexkollektivet, Insesthuset eller vad man nu vill kalla det. Och inte fan har det vart kul hela tiden, men å andra sidan har det inte heller varit pest och pina dagarna i ända. Vi har i alla fall fått chansen att uppleva något som många andra inte får.

 

Vi hörs!

 

 


Bråttom

Nu är det läge att springe som en jävla idiot till tågstationen!


...då kan man ju tycka att det är märkligt att jag fortsätter att skirva just nu, eller? Ajja,

Hörs!FAN, jag missade tåget.

Det var en gång en Lola


Jag har en vän...


...hehe...


...han heter Woldemort. Han är en ninja, snabb som blixten och kallar sig sixten. I alla fall så har han en flickvän. Hon heter Milla, som i Camilla. Hon extraknäcker som deltids slyna vid "klockan" i Västerås, det är typ som "Plattan" i Stockholm. Och där, vid klockan, är hennes artistnamn Lola, så ALLA kallar henne för Lola, inte Camilla eller Milla, utan endast Lola. Det gör i alla fall alla som känner henne utan och innan... om ni fattar, heheheeh...
En av hennes slående talanger är dans, strippdans. När hon dansar är hon som Bengan vid Slussen* och Pamela i buschen. Cräjsy.

Lola thas booot är här för att ta över klockan, och i sinom tid plattan. Hon ville bli presentarad här. Så varsågod =)

*Bengan i Buschen är Stockholms kändaste icke kändis, ni vet han som hoppar runt med en radio i örat och spelar munspel vi plattan..!?


Inte lika oskyldig som hon ser ut, man vet aldrig vad som döljer sig bakom luggen.(egentligen tycker jag att hon är söt, som glass med maräng, men jag vågar inte säga det :)

Hörs!

Välkommen tillbaka Micke!

Godkväll,

jag tror att jag har fått en liten glimt av hur det är att leva vid sidan av verkligeheten...


Norrland. Det är där som träden står så tätt att man inte kan se emellan dem. Det är där snövallarna är så höga att alla Afrikas vattenbrist-människor skulle kunna urholka små grottor, bygga bo och leva som eskimåer i resten av sina liv(om det inte hade varit för att norrlänningar är så in i hellvetes jäkla ogästvänliga). Det är där som man dansar bugg under en sen utekväll på närmaste värdshus. Sist men inte minst, så är det där som kvinnor får orgasm bara av att höra ljudet från en skoter(enligt norlänningarna själva alltså, hur pålitliga de nu är som källanvisning låter jag vara osagt).


Yäyä, vi hade i alla fall skitkul där uppe i urskogen.

Hörs!


RSS 2.0