Efter regn kommer solsken =)

Hemma från GBG. Tävlingen gick skit. Det känns lite vemodigt att det går så jäkla bra på träningarna men att jag inte lyckas när det väl gäller, på tävling. Fan. Menmen, nu blir det i alla fall ett litet uppehåll från tävlingar under ett par veckor.... skööööönt.

Om en vecka bär det av till Hultsfred med några nördar, så jävla gött! Och innan dess kanske jag tittar förbi en sväng i Sollentuna. Vem vet... =) Sen kanske det bär av ännu längre söder ut lite senare i sommar. Livet leker, så jävla gött =)

Hörs!

Live från Gnesta

Tjenare på er!

Tävlingen gick sämst. Känndes segt som fan. Men jag har inget att skylla på, så det är bara att glömma skiten och kämpa vidare =) För på Söndag är det dags för 800m i GBG. Det ska bli najs.

Men det är dags att sova nu, bilresan imorgon lär bli lång =)

Hörs!

Snodde lite bilder av Milla, från Månsan i Onsdags =) De va najs.

Do you understand me

Då bär det snart av till Sollentuna, och det känns som om det kommer gå jävligt bra. Men det återstår att se,

vi hörs!

Jag är hemma, för stan är likadan...

Tjenatjena,

har vart med Walle och Milla vid Månsan hela kvällen. Vi tuggade godis, snackade skit och tog en massa fula bilder(och ett fåtal fina såklart, men jag var ju inte med på så många, om ni förstår ;) hehe). De va najs i alla fall.

Imorgon bär det av...

...Sollentuna, springa 1500m--->(ghetto)Gnesta, bo hos Klas--->Åka snålskjuts med Klas till GBG--->Vandra på Liseberg/ Steeka med David/springa 1500m på Världsungdomspelen(?)--->Springa 800m på VU-spelen--->åka hem eller stanna kvar(?).

Det blir mycket åka och en jäkla massa tävlande. Men det är så det ska va. Livet leker,


Hörs!



Klas och Jag i Portugal med löpet =)

Fanfanfan... juppjuppjupp.

Det är lite för sent nu,

men det börjar att ordna upp sig i alla fall, med allt. Eller ja, med allt förutom min chokladkaka som jag glömde i micron så att den brändes... och glassen som fortfarande står framme, 2h efter att jag plockade fram den. Men det löser sig, som allt annat.

Hörs!


För att vi är så jävla bra =)


Hörs!





Storstan ---> Lillstan = :D ---> :@

Tjenare,

så har man vart å spelat volleyboll igen, det är najs. Men jag hatar alla dessa jävla knott och mygg som ska bita en hela tiden. Kanske borde satsa på att köpa sånt där medel som gör att dom inte tycker om en. höhö.

Och det blir allt mer påtagligt att jag har flyttat från storstan till lillstan. För jag har genomsökt alla Salas, samt Västerås, sport och klock butiker men inte fan har jag hittat någon klocka som duger :@ Frågan är ju då om det är jag som är för finlänslig eller om det är utbudet som suger...? Jag satsar på det senare alternativet.

Ajja, HÖRS!

En grymt bra låt av en grymt bra grupp

Igåridagikvällimorgon

Tjenare schnyggingar!

Igår vart det 2*2*400meter, på ca 55.5sekunder. Kändes helt ok, men inte toppen. Och jag spydde igen, och det är inte bra med för många spypass, speciellt inte med två stycken på tre dar.

Idag har det spelats volleyboll med nåra gubbar vid månsan. Och sen har jag beställt lite kosttilskott, ni vet sånt där som bodybuilders tuggar i sig för att bygga muskler... hehehe

Ikväll, typ nu, ska jag ut å köra lite distans. Det är najs att springa en sommarkväll i solnedgången och lyssna på musik. Det blir sådär idylliskt som det bara blir på filmer annars.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, sedan bär det av mot Västerås för att köpa en ny klocka och efter det blir det träning, igen. Så jävla gött.

Höres!




Nästan inte perfekt

Så är jag hemma igen efter en tripp till V-ås och Arosvallen. Passet gick sådär. 3*3*200m+3*150m. Jag sprang för snabbt i början. Vilket ledde till att jag dog på de sista intervallerna. Plus att jag spydde före sista serien, och för er som inte vet om det så kan jag meddela att det inte är roligt att springa allt vad man har med spysmak i munnen. Det är inte kul.

Menmen, det gick snabbt i alla fall. Dags att sova nu,

Hörs!

Springa skiten ur mig

Är påväg till Västerås. Det är dags för ett rejält banpass, vilket är något av det roligaste jag vet. Och jag är taggad som fan, även om vädret inte är det bästa.

Och påtal om vädret så är det midsommar imorgon. Och det här ska man kalla mitten av sommaren? Det har ju inte varit över 20grader eller sol på nästan hela sommarn.

VART FAN ÄR VÄXTHUSEFFEKTEN NÄR MAN BEHÖVER DEN?! :@





Och om jag fick byta liv med någon, för en dag, eller varför inte för ett år, så hade jag bytte med Bruce Spring Sten(som fröken öberg kallar honom).


Yäyä, dags att pysa,

Hörs!

Mitt liv är monotont

Att göra i sommar;

Träna
Tävla
Träna
Hultsfred
Träna
Tävla
Vila


Ibland känns det som om mitt liv endast består av att två saker, träna och tävla. (Eller dvs när jag inte har träningsperiod, för då tränaag ju endast.) Men i sommar har jag tre saker att göra. Woho! OMG! (ok, jag är lite ironisk, vilket kan vara svårt att fatta eftersom att ironi lättast uttrycks genom tonläget på rösten. Så jag tänkte att det kanske är bäst att jag skriver det så att alla hänger med i svängarna.)

Och om någon vill ha lite mer onödig information så kan jag härmed meddela att jag blöder näsblod som en stucken gris, för när dom har blivit stuckna så sprutar ju blodet som om det vora rena rama Niagarafallet, och precis(eller ja, ungefär) så sprutar det ur min näsa just i denna stund. Det var nästan så att jag ett tag funderade på att göra lite blodpudding tills imorgon, och vara ekonomisk för en gångs skull. Men sedan slog det mig att jag inte äter blodpudding just eftersom att det endast består av blod och mjöl, och lite hokuspokus-ämnen då, men allting innehåller ju sådant nuförtiden.

Ajja, dags att sova,


Hörs!



Smeds och Gleimar


Lurendrejeri

Så var jag in och bytte mitt halsband idag. Jag bytte till ett dyrare, rätt så mycket dyrare. Därför la jag även till en försäkring på 2 år, vilket innebär att om halsbandet försvinner så får jag ett nytt, för 10% av priset. Grymt bra ju! Men låter inte det för bra för att vara sant? Det tycker i alla fall jag. Det betyder ju att man kan bli rik på att "tappa bort" halsband eller andra smycken. Mysko. Yäyä skitsamma,

Idag körde jag mitt första intervallpass på en vecka. Det känds bra, sjukt bra för att vara ärlig, och det sägs ju att jag är ärligheten själv... men vad vet jag om det. Dock känns det lite synd att Världsungdomspelen är om bara tolv dagar. Det hade varit najs om jag hunnit med en liten träningsperiod nu. För de senaste veckorna har träningen hackats sönder av diverse studentsaker. Men det har lätt varit värt det. =)

Hörs!

Sirri och Skabbe

Nästan perfekt

Tjenare,

så är jag uppe lite för länge, igen. Har just kollat klart på "Fast and Furious 4", en helt ok film. Lätt värd att se. Imorgon blir det av att åka in till V-ås. Ska byta ett halsband samt köpa ett nytt tidtagarur. Här kommer lite bilder från studentdagen;

Fanny å Jag


Petra David å Natta, Champangefrukost i Edsbergsparken.



Patrik Adam David Mary, påväg hem till MickeW för lite käk.



Petra Patrik MickeW Mary å David, tigger käk hemma hos MickeW



Fröken Ansträngd (Sofia) å jag, utanför klubben.



Random folk. Fullt ös, medvetslös!!!



Min mössa, nedklottrad med tankar, visdomsord och minnen.



Och det var allt för ikväll,

Hörs!

Ta en titt på mitt liv

Så var allt bra igen.
Eller ja, "allt" var väll att ta i.
Men lugnet har lagt sig i alla fall.
Imorgon är det intervallpass som gäller.
Jag har en ny idol, Neil Young.



Ah, just det, jag saknar en massa saker. På olika sätt.

Jag saknar min kostym, glömde den på tåget hem. DOH!
Jag saknar Stockholm.
Jag saknar jobb.
Jag saknar framtidsplaner.
Jag saknar några av mina bästa vänner. Och det värsta av allt är att om ett tag så kommer vi inte längre veta allt om varandra. Vi kommer inte kunna sitta och snacka skit långt efter midnatt. Vi kommer inte ha möjlighet att göra dom där sjuka sakerna som att jaga varandra med toalettborstar, dra ner någons bh/kalsonger framför lösryckt folk eller käka hashbrownies i tron om att det är vanliga brownies. (ok, det sista borde jag kanske inte skriva, men vad spelar det för roll egentligen?) Visst kommer vi vara vänner, men vi kommer inte vara lika tajta som vi är nu. Det är synd. Synd som fan.


Days of our lives.

Så var studentdagen över, det känns en aning overkligt.

Nu sitter jag här, i staden där allt började, med mitt liv nedpackat i svarta sopsäckar(jag pallade inte fixa flyttlådor) och tänkter, "Vad fan ska det bli av mig?". Jag har inget bra svar på frågan. Jag vet bara vad jag inte vill, och det är att packa upp dom där säckarna, stapla mina tillhörigheter på hyllor och sedan bosätta mig här igen. Nej, det är livet allt för kort för. Fy fan.
Och även om det var mindre än 24timmar sedan dess att vi skiljdes åt så saknar jag redan vännerna som jag har spenderat de senaste åren med. Men livet går vidare, så det är bara att göra något vettigt av det, om man kan xD

Hörs!

Har grymt många bra och mindre bra(för allmänheten) bilder från igår, men ingen kamerasladd :@ Här är lite från Olivers avskedspartaj =)






Studentveckan

Tjenare gott folk!

Jag är mitt uppe i studentveckan, livet leker, typ.

Igår var jag och några till på Gröna Lund och åkte lite berg&dalbana, grymt kul. Deras nya påhitt, Insane, är fan den roligaste grejen jag någonsin har åkt. Det där med tivoli är lite underskattat.

Idag var det sista gången någonsin(förhoppningsvis) som jag vistades i Rudbeckskolans matsal, det var skolan som annordnade en studentmiddag med massa tal och stipendier. Det var väll sådär... Sedan var jag på Barkarby Outlet med David å Adam, jag skulle köpa en fluga/slips, men gissa vad... jo, jag glömde bort skiten. Istället kom en jacka och en t-shirt med hem. Och nu har jag börjat packa mina saker, det är ju dags för mig att lämna löpet eftersom att...

Imorgon tar vi studenten. STUDENTEN! Och för en gångs skulle så har jag lite koll på läget. Morgondagen kommer bestå av; Lite champange frukost, lite utspring, lite flak-åka, lite käk, lite sista middagen med alla tillsammans, lite  limousine-åka, lite studentfest, lite däcka. Och lite annat.

Ajja, ska packa färdigt, för imorgon ska ju allt hem till Sala, igen.

Hörs!



Insane.


Palla att man tar med kameran upp i fritt fall och sedan ser man ut som en jävla gris på bilden XD







_________________________

Det stod styrkepass på schemat idag, men jag tog ledigt. I stället vart det lite distans och efteråt satte jag mig ner och kollade på medan de andra tränade. Det förtjänade jag. För imorgon är det ju snabbhetsträning på Sollentunavallen som gäller, då lär man ju va på topp. Det håller ju inte annars...

Sedan bär det nog av mot Djurgårn och Gröna Lund. Dom har ju några nya leksaker som bör testas. Menmen, dags att sova nu


Hörs!


Tyfft.

Så jävla najs!

Att avsluta helgen med en Springsteenkonsert på stadion var ingen dålig idé. För hur häftigt, på en skala 1-10, är det inte att höra över 30 000personer sjunga i kör till "Dancing in the dark" eller "Born to run"?! Jo, det är sinnessjukt.


Här är en massa bilder från konserten =)

Gonatt!









Pers igen =)

400meters loppet gick inte så bra som jag hade hoppats på, 52.16 är nytt pers i och för sig, men ibland krävs det mer för att man ska vara helt nöjd =) yäyä,

Helgen ska i alla fall avslutas med en Springsteen konsert på Stadion. Det ska bli najs, det är bara det att jag är slut som fan. Men det brukar gå att lösa med ett antal burkar Redbull. Ajja,


Hörs!

Spring och hämta vatten!

Premiären på 800meter gick sjukt bra, bättre än vad jag(eller någon annan för den delen) hade förväntat mig. Det nya perset är 1.54.78. Vilket är typ 3.5 sekunder snabbare än mitt tidigare pers. NAJS! Det bästa är att det finns ännu mer att ge, det känns så i alla fall, även om jag var så pass slut att Sollentunavallens buskar vart bevattnade med mina magsyror efter loppet. Nu är jag taggad som fan på att persa på de andra distanserna också. Så nästa två distanser till rakning är 400 och 200meter. Nu jävla är jag på igång på riktigt igen =)

Hörs!





.

DÖ!

Onödigt vetande

Tjenare,

det är dött här i Stockholm för tillfället. Men tills nästa vecka så har det nog blivit ändring på den saken...
I helgen är det säsongspremiär på 800m och 400m. Och det kommer bli pers på båda distansena, det är jag fan hundra på.
Efter 400loppet bär det av mot stadion, Springsteen har bjudit mig på sin konsert, typ. Det ska bli najs, men det är dags att sova nu.

Hörs!

Studenttider







RSS 2.0