Vad är terräng?

Vi var och tränade på Terräng SM banan idag, på Södermalm. Och mina fördommar för att ett terräng lopp mitt i centrala Stockholm skulle vara idiotiskt vart minst sagt uppfyllda. VART FAN ÄR TERRÄNGEN!? Terräng för mig är skog, stenar, stockar, gropar och björnfällor om man nu tänder på sånt... Min definition på terräng stämde knappast med vad Södermanlms betong-ghetto hade att erbjuda, nämligen kortklippta gräsmattor, några kullar och lite lerpölar att bada i efter loppet. (ok, kullarna kanske var rätt mastiga men ändå...). Men det jag menar är att de rejäla björnfällorna var ersatta med små mesiga fjolliga råttfällor. Attans vilket misslyckande.

Varför inte sätta Terräng SM någonstans i Norrland, snitsla en 4kilometers bana mitt i urskogen och sedan låta alla springa som judar jagade av gasugnar.(ursäkta liknelsen...) Istället för att folk ska plaska runt på konstbevattnat gräs och låtsas att dom springer terräng...?!

Ajja, imorgon har jag ett 5timmars prov i SvenskaB, utan pauser. Och det ska bli rätt skönt, för man slipper plugga till skiten.


Ajja,


Hörs!

Snart dags för Portugalien

Puh. Jag har sprungit 75kilometer denna veckan. Och för er som aldrig har provat på något liknande så kan jag nu meddela er att det känns, som fan. Inte bara i benen, utan det värker i hela kroppen, och knoppen(jag har nämligen fått en finne i ögat som är irriterande som fan, speciellt när jag blinkar. Asså inte i ögat, utan där ögonbajset brukar sitta på mornarna). Yäyä.

Nu är det vila som gäller, i 4 dar, sedan bär det av mot Portugalien. Då får jag vara glad om benen sitter på sin plats när det är tid för hemfärd, annars kommer jag bli tvungen att packa i dem i handbagaget. Yäyä, najs ska det bli i alla fall, även om jag inte hade tackat nej till en veckas lov hemma i Sala.

Ajja, dags för mig att dra mig mot sängen. Jag måste fan ta igen den där timmen med sömn som man missade nu när det blev sommartid. Sen kommer jag ju fan missa ännu en timme på torsdag då vi ska resa iväg. Ajja, its a hard life.

Hörs!


Efter Portugal är det fan dags att börja gå på lite skivor =)

En vecka i Tråkland

Måndag - Skola. Stan. Gym. Däcka.
Tisdag - Skola. Långintervaller. Sova.
Onsdag - Morgonjogg. Skola. Långdistans. Jobba(för 60kr i timmen = slavarbete).
Torsdag - Skola. Jobba(för 170kr i timmen = kungligt). Backintervaller. Bio*2, Kenny starfighter(2/5) + Män som hatar kvinnor(5/5). Vi smet in på den sistnämnda, gratis är gott...
Fredag - Simma, typ. Skola(Muntligt nationellt prov i Svenska, som gick sämst.) Distanslöpning.
Lördag - Högskoleprovet. Se ljuset i tunneln. Dö. Återuppstå och vakna till liv. Däcka.
Söndag - Stan. Tröskelintervaller. Städa. Bio.    (????????)Mitt liv är så jäkla monotont, och minst lika trist som monotont, trist som själva ordet monotont alltså.


Gonatt.


Min vän, David, och Jag =)

Högskoleprovet

Mitt första högskoleprov är avverkat. Det gick asbra, verkligen. Och det var så grymt kul, verkligen. Och alla orden var så sjukt lätta, verkligen. Eller inte,

hellvetet började igår.
Jag och Mary planerade vår restid och kom fram till att vi skulle hinna i god tid om vi tog 07.53 tåget. Perfekt!... eller? Nej,  för det gick inget tåg då, så det vara bara att vänta på nästa = 20 minuter extra. Väl framme i Upplands Väsby så kutade vi till skolan där provet hölls. Dock visste vi inte vilket klassrum vi skulle vara i, det fanns en del att välja mellan, men tillslut hittade vi rätt. 20 minuter försenade slog vi oss ner i bänkarna, pulsen låg på 170slag i minuten och svetten rann efter ryggraden. Helst ville jag bara ta av mig tröjan, men jag vågade inte med tanke på att jag troligen hade en fet jäkla svettrand efter ryggen. Ajja...


Povet började och jag, som missat instruktionerna, trodde inte att det var så finkänsligt med att fylla i svaren på svarshäftet i tid. Men ack så fel man kan ha. Vår puckade nolla till kontrollant vägrade låta mig fylla i svaren i svarshäftet, även fast jag hade skrivit dem i själva frågehäftet. Han var en sån där "wannabe proffsig"-typ. Så det vart att gå till provledaren dirr. Och som tur var fick jag fylla i dem. HA!
Dock hade jag redan lyckats sumpa hela orddelen eftersom att jag suttit och vari förbannad på den där efterblivna PMS(prostituerad manlig slyna)-snubben under resterande provtiden.

Ajja, jag tror jag hamande på ca 1.2 i snitt i alla fall. Och det känns lite surt, för det hade gått grymt mycket bättre om jag inte hade suttit och irriterat mig på... ja... "den där".


Hörs.

Det går bra nu

Jag, Adam och Oliver har bokat biljetter till Mando Diao nu. Det blir något att se fram emot. Ännu bättre är att det endast är 9dagar till och med att jag sitter på flyget mot Portugal. Tyvärr är järngänget(töntvarning...) splittrat. Adam, Oliver, Micke och David ska inte med, Så det suger.
Men vi har i alla fall kommit på en vattentät plan på hur vi ska finansiera kommande studentskivor. Det bådar gott inför framtiden.

Sen har jag pluggat idag, för första gången på 3veckor. Det är värt att noteras. Så jag skulle bara säga att livet fortfarande på topp, så om jag faller nu lär mina kvarlevor skapa en stor krater i marken. Men vi får hoppas på att jag lyckas hålla mig uppe. Det går bra nu, som wannabe ghettobarnet Petter sulle ha sagt.

Hörs!Jag, Oliver och Adam på Tylösand i somrast =)

Tyskjävlar! :@

Tjenare!

DOM JÄVLARNA FÖRSÖKER BLÅSA MIG!!! :@ Dom på MediaMarkt alltså. Jag köpte nämligen en Mp3 från Sony där igår. Men för att vara säker på att jag inte blev blåst så var jag tvungen att kolla på internet om den fanns ett billigare alternativ. Och gissa vad!? Jo, jag hittade samma Mp3, med 4gånger så stort minne, för endast 100kronor till. Dom asen! Så nu måste jag spendera dagen med att åka runt hela jäkla Stockholm som en dåre för att lämna tillbaka den gamla och köpa den nya. Och det är ju knappast gångavstånd mellan mina två butiker, nejnej, det tar 54 fucking minuter att åka tåg mellan dem. Varför kan alla bara inte ha samma jävla priser!? XD


Jahooooo

Det är skönt att vara hemma i Sala igen. I Stockholm är jag idioten som gör alla oväntade saker. Men här är jag istället den enda som kan klassas som civiliserad. Och det är skönt att inte vara den största idioten för en gångs skull xD Även om idioter är grymt roliga. =)Visst är jag cool? höhö

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Jag har börjat snacka som en telefonförsäljare även när jag pratar på telefonen med sånna jag känner. Inleder med "Hej jag heter Micke" och när jag inte hör vad personen säger "Ursäkta skulle du kunna upprepa det där?"  Fyfan vad pinsaaaaaaaaaaamt. :S

Livet är ett kul kalas =)

Så kom det en säsong igen och allting, ja fan, allting känns nästan perfekt. Det vankas vår, även om det är plus minus noll grader i luften så känns det som om den redan är här. Det måste ha med ljuset å göra. Himmlen är klarblå och den får tankarna att falla tillbaka på förra sommaren, men den får även tankarna att fylga fram till det som ska komma att ske denna sommaren. Och visst har jag som vanligt inga planer, men jag har i alla fall önskemål. Det duger för mig, sen kan jag ju bestäma mig lite senare för hur det egentligen blir. Men längre än till sommaren vill jag inte se, vad som händer i höst känns allt för avlägset och lite väl suddigt för tillfället. Tänk om man kunde gör exakt som man ville, då hade livet varit perfekt.

Allting som jag har sett fram emot under de senaste halvåret närmar sig med stormsteg. Så jag hoppas att alla gråa dagar är över. Och det känns nästan som om det kommer bli så. Det kommer bli ett grymt år, eller det kommer i alla fall att bli en grym sommar. Och våren lär inte blir mycket sämre. =)

Hörs!Det ser lite gay ut, men vafan det bjuder vi på. =)

180kr i timmen.

Rubriken talar för sig själv. Jag vill bara säga att jag är grymt bra.  Eller ok, jag kan inte hålla käften så jag skriver lite till. Jag måste sluta tjata om min jäkla lön å mitt tråkiga jobb. Men det är svårt när det går bra, det går lätt när det är svårt. Om ni fattar...

Sen så borde jag ha ångest för att jag skippade årets bästa skiva, som alla mina polare är på just nu, dyngraka och redo för att röja järnet! Men vafan, varför ska man ha ångest?! Det gör ju bara att man blir deppig, så jag skiter i att ha ångest, för det suger ju att deppa. Dessutom kommer det ju vara 4st skivor per vecka hela tiden fram till studenten nu, så jag har ju fler chanser  ;)


Ajja,


Hörs!


The gäng på roadtrip. Skitful bild, men vi hade jäkla kul =)

En onsdag i mängden

KissamittinattenVaknaklockan06.15Morgonjoggi7kilometerklockan06.30SvenskaBHåltimmetillsammansmedMäry Lunchnr1ReligionskunskapBLunchnr2BadmintonmedDavidVilaÅkaochjobbaSlutajobbaKollapåtvBakakladdkaka Sova


Faaaan, jag skippar skivan. Det känns vemodigt. Jag vill gå, men samtidigt har jag ingen lust alls och jag vet inte varför. Menmen, Ska dra

Hörs!Woldemort. hahaha

Hataaaaaaaaaaaaaaa

Tjenare,

Äntligen hemma. Jag hatar mitt jobb. HATAR! Sätt dig och ring ca 300st samtal på 4timmar så kommer även du att förstå. För när rösten börjar låta som på ett pubertetsyngel och när man inte klarar av att säga hej utan att den skär sig så är det bara jobbigt.

Men jag älskar det på samma gång. För jag är så jävla bra på det! Jag är grym på att övertala människor, det är bara att skämta lite med folket så är de snart helt sålda på erbjudandet. Idag tjänade jag 160kr per timme! 160 JÄVLA SPÄNN! Genomsnittslönen för en telefonförsäljare är 106kr, för en brandman är den 131kr och för en polis är den ungeför 150kr. Så det känns bra.

Men jag kommer inte ifrån det faktumet att jobbet suger så jäkla hårt. Men det är värt det. Tills sommaren i alla fall.

Hörs!


Det är inte bara trist, det ser förjävla trist ut också xD


Skiva eller inte skiva

Tjohooooo!

Det äger att heta Mikael Röjerås just nu. Och vad är anledningen till det tänker du? Jo det ska jag svara på... Det är nämligen så att jag är vackrast, bäst och störst. Jag har bara ett smärre problem för tillfället, det är skiva på Onsdag. Och jag har inget leg här i Stockholm. Så antingen får jag stanna hemma, eller gå ut på falskleg vilket i och för sig har fungerat så jäkla många gånger förr. Så varför inte nu? Ajja, det tåls att tänkas på. Det kommer ju fler skivor, men det ryktas om att just denna kommer bli den bästa. Menmen, vi får se vad som händer.


Dags att dra sig till sängs i alla fall.  P.S. Fanny, du kan inte skicka tydliga sms D.S.

Hörs.

Självmord

Jag håller på att ta självmord. För att gå up klockan 8.30på en Söndagsmorgon för att springa ett långdistanspass på 18km, måste klassas som självmord... vad har man för liv då liksom? :S Och om man sedan ska åka och jobba 6 timmar på ett jävla telefonförsäljarföretag som underbetalar en så talar ju inte det för att man ska få livet tillbaka...


Ajja,

hörs om typ 12timmar.

Se upp i backen...

Jag var och åkte pulka, men med plastpåse och sittunderlag, i Stockholms största pulkabacke igår. Grymt kul. Problemet är bara att backen är så stor att man orkar inte gå upp för den hur många gånger som helst, så det blev typ 5 åkt, men fy i hellvete vad det gick snabbt. Det blir så där spännande som det brukar bli innan man ska åka tex frittfall, hjärtat bultar lite extra och man skriker som en stucken gris på vägen nedför. Grymt kul, grymt barnsligt och grymt mycket jag.

Idag ska vi fixa en pulka, nu jävlar ska det sättas fartrekord, slalomåkarna får se upp! heheehe.


 Dags att dra,

Hörs!

Wohooooooooooooooooo, snart sommar.

Talk idiot, talk

Hellu,

Jag hatar grupparbeten. Jag hatar överambitiöshet(nytt ord?). Sen så hatar jag cyklar utan stänkskärmar där bak, vilket gör att det ser ut som om man har uträttat sina behov.

Men det jag hatar mest av allt är människor som är så jäkla fega att de måste skylla ifrån sig på andra. Människor som kan har tagit ett beslut men är för fega att säga att det är dem själva som faktiskt har haft det sista ordet i själva beslutstagandet. Sist men inte minst så hatar jag också människor som inte kan stå på sig. Säga att det här är fan fel och jag tänker inte gå med på att du kastar mig fram och tillbaka som en jävla skurtrasa mellan det smutsiga golvet och det ännu smutsigare skurvattnet.

Egentligen så hatar jag ingen människa alls, vilket jag i och för sig nyss skrev att jag gör, utan det jag hatar är vissa handlingar som utförs av vissa personer. S.k. idioter. Sen så går det ju även och diskutera hur mycket idiot man är, för alla är ju idioter, bara det att vi är olika mycket idioter.


Det var allt för ikväll,

Godnatt.


Liverappotering från rum 307

- Jag har morgonfrilla som står rakt ut, rakt upp och rakt ner på samma gång, men jag pallar inte gö något åt den innan skolan.
- Jag har unnat mig en sovmorgon, jag måste ju vara pigg på jobbet idag xD
- Jag måste avsluta nu, ska på skithuset.


Hörs!

Och vinnaren är...

Tjenare!

Jag har filosoferat idag, det är sånt man gör när man är den enda av 30 elever på ett internat som inte har tillägnat sitt liv till läxboken, typ. Yäyä, vad jag kom fram till är i alla fall att anledningen till att det är så jobbigt i skolan är att alla kvinnliga lärare är i klimakteriet, och går därför runt och har ångest för sina bortslösade liv, och pga det så ger dom i sin tur oss läxor för att inte känna sig lika värdelösa i jämförelse. Det är i alla fall vad jag tror. Tänk vad livet hade varit enklare utan klimakteriekärringar(som förövrigt är mitt favoritord, så det finns kanske något positivt med klimakteriet trotts allt?!).

Ajja, det här jag skrev nyss var ju helt värdelöst om nått, men jag är uttråkad, det händer inget i mitt annars så utomodentligt underhållande liv. Förutom att jag ska börja jobba i morgon. Och det är humor. Riktigt humor! Men jag pallar inteförklara nu, var vänlig och återkom senare.


Hmmm, det är meningen att det ska se ut som om vi håller på att ramla ner i ett hål, jag tänkte bara säga det eftersom att det inte tycks framgå allt för tydligt på själva bilderna. (dessutom gjorde jag bilden på mig större eftersom att jag är snyggare, bara så att ni vet, heheheh)Endast 93dagar kvar nu.


Hörs!

Hur gick det på SM?

Tjenare, för er som inte palla läsa allt så finns en kort sammanfattnig lite längre ner (rätt svårt attt missa den, heheh)

Jag klarade av att ta mig vidare från försöksloppen, med nöd och näppe. Väl i finalen så var självförtroendet i botten, trodde jag i alla fall innan starten...
Det började lite struligt men det brukar lugna ner sig efter ett tag, vilket det inte gjorde idag. Så efter att jag hade varit och sprungit på innerplanen 5-6ggr pga att någon jäkla hottentott från Hässelby inte kunde hålla "sitt spår" så fick jag nog. Jag klämde ur mig något i stil med "Vart fan har du lärt dig att springa, jävla fuckface?!" samtidigt som jag borrade in armbågen mellan killens revben. Det kanske låter busigt, men han förtjänade det så jävla hårt. Inte minst med tanke på att han ett varv senare fick mig att totalt plöja ner killen som sprang framför... 

Hässelby-Hottentotten försökte nämligen klämma sig in i ett hålrum som inte fanns = tvärstopp för killen bakom honom = tärstopp för killen bakom killen som tvärstannar = tvärstopp för mig = jag får knuff i ryggen = jag tar emot mig på killen framför = killen framför ramlar = jag springer över honom med mina sylvassa spiksor = inte så kul för killen på marken = jag blir diskad.


Men jag är inte bitter för det, anledningen till att själva loppet gick skit var helt och hållet mitt fel. För allt sitter i hjärnan, och vad är det då som händer när hjärnan går på tomgång? Inte så mycket.
Jag har varit helt otaggad hela helgen och den där känslan av att ingen i hela världen springer snabbare än mig fanns inte där. Bilderna av att jag spurtar ifrån mina konkurrenter var som bortblåsta. Och hur mycket jag än försökte peppa mig själv så förblev jag ändå otaggad hela helgen. Så det som fattas är inte en massa intervallpass på bana eller i skogen, det som fattas är fokus, och fokus får man genom att träna sig på att kontrollera hjärnan och dess tankar. Så det är vad jag ska sitta inlåst på mitt rum och ägna mig åt tills dess att tävlingssäsongen drar igång i sommar, typ. Höhö.Sammanfattning;DET GICK SKIT

Låt mig få följa dig hem

Så bär det av. Snart går tåget mot Göteborg. SM börjar närma sig och en pirrig känsla har på något sätt hittat sin väg in i min kropp, och knopp. För det enda jag kan tänka på är det där satans loppet som jag ska springa om två dagar. Det loppet som jag redan har sprungit flera hundra gånger innuti mitt huvud. Och hittills har jag vunnit vartenda ett av dem. Men när det väl gäller, på Söndag 12.20, så kommer det inte räcka med en bild inuti mitt huvud. Det komer inte räcka med att jag föreställer mig något. Nejnej, på Söndag måste mina två spagetti liknande spengetsben sätta livet till om det ska bli något av detta, typ.

Visst är lite konstigt hur ett lopp på ca 4 minuter kan ta över ens tankar helt och hållet. Det är ju ändå bara inomhussäsong ännu, men det är samtidigt min första riktiga säsong på 2år. Kanske är det så att jag måste bevisa för mig själv att jag inte är helt jäkla oduglig, kanske har jag pressat mig själv, eller är det såhär det ska kännas före ett mästerskap? Själv kommer jag inte ihåg hur det brukar kännas. Men det är god tid att ta reda på det nu.

Hörs, om ett par dar.Äjnt no maontejn haj inöwh

Ibland är det lite jobbigt även fast man är stålmannen,
jag vet, så fråga mig.Förresten så måste jag tippsa om en sak. Alla ni som kan spendera flera timmar med att sniffa på nagelack kan höra upp! Det är nämligen så att jag har köpt inpregneringsmedel till mina tygskor, och detta mirakelmedel luktar nästan godare än nagelack! FATTAR NI!? GODARE ÄN NAGELACK!!!
Det här medlet har helt revulotionerat min vardag och det har helt förändrat min syn på livet...(man blir nämligen lite yrslig och ser suddigt av att lukta på skiten för länge)...och jag är som en helt ny människa nu...(men det kanske mest beror på att huden har börjat flagna eftersom att jag har sprutat för mycket impregneringsmedel på den) Yäyä, det luktar fördjävla gott i alla fall!

Hörs!

Popcirkus

Tjena,

idag är det 99 dagar kvar tills dess att jag och de andra töntarna i trean på löpet tar studenten. NAJS! Och idag är det dagen då man ska fira att det är 100dagar kvar, verkar det som, nått pucko ska ha en "100-dagarsskiva" men denne har visst missat att det faktiskt är 99 dagar kvar. Men vad spelar det egentligen för roll? De får ju supa skallen av sig vilket som, det är ju hela poängen med alla dessa skivor ändå. Jag vill också göra det! xD Men det är inte läge för et just nu. Ajja,

Ska dra å kolla på Popcirkus istället.

Hörs!


Slutspurten

Imorgon har jag gått 8/9 av min gymnasietid!

Detta återstår;

Studentskivor.
Portugalläger!
Mando Diao konsert(jag, adam å micke ska gå). Gryyyyyyyyymt kul!
En helsikes massa håltimmar!
Inne-SM. (jag ska ha en medaljjävel med hem.)
Löparskivan.
Sova över i nån stuga, verkar det som...
Jobb. (jag ska jobba på riktigt för första gången i mitt liv. men det skrev jag ju inte på CV:t. Nejnej, där står det att jag har jobbat på ICA, på friidrottskola, på McDonalds och på Intersport. heheheh. Men det vet ju inte de som anställer mi något om)
Och annat skit...

Det ska bli kul. Riktigt kul.
Nu ska vi börja köra lite roligare alternativpass än cykel på Onsdagar...
Innerbandy, Tennis, Badminton, Brottning å Fotboll står som förslag.


Ajja,

Hörs!


DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö

Jag hatar tigerbalsam. HATAR!

Visst, jag körde helt slut på mina vader under passet idag, så jag smörjde in vaderna med tigerbalsam. Det funkar asbra! Dock så började det klia i mitt öra när jag var mitt uppe i att massera vaden, så vad gör man? Jo, man kliar lite med fingret. Problemet i det här fallet var att fingret var fullt med tigerbalsam. Vilket betyder att det känns som om mitt huvud ska brinna upp för tillfället.. Så, HUR FAN SKA JAG KUNNA SOVA NUUUUUUU?????!!!!!

Det är iofs mitt eget fel, men ändå. Fy hellvete för tigerbasam.

(för er som inte vet vad tigerbalsam är så kan jag säga att det är typ som linement, det gör att musklerna värms, och det luktar fördjävla illa.)


hörs!


Jag gnuggade in ögonen med tigerbalsam förrförra veckan, öronen idag... Vad väntar härnäst? Näsborrarna?

En liten fjant

Så är jag tillbaka i Stockholm. Men dagen är långt ifrån över, jag ska ner i styrkelokalen och kuta livet ur lungorna. Det är dags för mitt sitsta långintervallpass innan SM, det börjar närma sig nu.

Annars har jag tillbringat Söndagen med att bli trkaserad av min lillebrorsa, idag var det dock inte jag som trakaserade honom, utan han som trakaserade mig. Ungjäveln har inget hyffs! Men jag ska allt uppfostra packet. ;D hehehe

Ajja, dags att vandra,

Hörs!


Henke.


RSS 2.0