En vecka

Tjenare, det har varit lite dött här på sistone. Jag har fan varit lite död själv. Men snart är det över, en vecka och en dag kvar, sen slutar jag jobba(Woho!) och ännu några dagar efter det så sitter jag på flyget mot Johannesburg, Sydafrika. Det ska bli så jäkla skönt att slippa blötvädret, stressen och julklapparna(köpa dem alltså, vill du ge mig en klapp så äre bara att skicka till Rosenbad(jag ska flytta dit om ett par år sörrni, det är i alla fall min framtidsplan, för han som bor där just nu är ju helt bäng, har jag hört.)).

Nästa vecka ska jag jobba kväll = 6h arbetstid istället för 8h per dag, samt mer lön. WOHO! Sånt gillar vi. Då slipper jag begå självmord varje morgon genom att gå upp kl 05:30... yäy!

Ajja, ska käka litye sen sova,

 

HörS!


KUKENIRÖVHÅLETOCKSÅJÄVLASKIT!!!!

Jag har tvättat, för en gångs skull. Jag kastade i kläderna å tröck på några knappar på tvättmaskinen tills dess att den startade. Jag snurrade på nån grej också... Det gick bra.

Men, MEN!, nu när jag ska gå och lägga mig så är inte skiten klart, "38minuter kvar innan programmet är klar"... FU! Jag ska ha mina kläder nu för fan, annars hinner dom ju inte torka tills imorgon och då har jag inga träningbrallor att kuta i... :S Så jag försökte öppna skiten, drog i luckan, tröck på lite knappar, vred på lite vridgrejer, tröck på AV/PÅ knappen typ 100ggr, tröck på några knappar till, drog ur sladden, stängde av stömbrytaren(jag hoppas verkligen att det var rätt knapp, så att inte hela huset släcktes ner ett par sekunder, hahah xD kom att tänka på att det finns en smärre risk att det var strömbrytaren för hela huset som jag knäppte på xD men men sånt som händer.) Yäyä.

För tillfället så överväger jag att ringa SOS å säga åt dem att skicka brandkåren, eller nått, för det här är fan nögläge! Jag kommer ju missa 38 minuter av min skönhetssömn(dock har jag redan förbrukat 14minuter av dessa 38 genom att skirva detta. xD)

Ajja, kuktvättmaskinen ska dö, någon gång i alla fall. Menmen, det får bli 24minuters kvalitetstid med arenan då :)

Hörs!


Detta är jag efter mina mediokra försök att få upp tvättmaskinen, hahah


Så händer det igen...

Här var det meningen att det skulle stå något jätteklyftigt och jävligt roligt. MEN, kuktexten försvann, nånstans. XD Ajja, testar igen om en timme, dvs om jag orkar. Nu ska jag ut och kuta intervaller. Förmodligen är jag död innan jag är klar. Sist jag körde dethär passet fick jag avbryta med 30sek kvar av sista intervallen pga att jag var tvugen å spy, vilket till stor del berodde på att jag ätit en 200g chokladkaka och en Nogger 30 min innan start. Nu har jag ätit en påse nötter, varöfr lär man sig aldrig att inte käka innan? oO Det suger :/

Hörs!Roligare...

Tjenare!

Det har varit lite roligare idag än vad det brukar vara, på jobbet alltså. Det finns trotts allt några stycken roliga personer där, så jävla störda är dom. haha, men det är ju det som är kul, sånt som gör tiden att gå. ;) Menmen, ja ska ju upp om 6timmar och 35 minuter, så det är dags att sova.

Gonatt!

Det var ett tag sen sist...

Tjenare, det har varit lite väl dött här på sistone, och orsaken till det är att JAG HAR VARIT HELV JÄVLA DÖD DEN SENASTE VECKAN! -.- Jag har ju börjat jobba på ett företag som säljer böcker via internet, så den senaste veckan har jag gått från att vara en självbelåten soffliggare till att vara en zombieliknande arbetsmyra... eller arbetsmyra vette fan om jag är,  jag försöker maska så mkt som möjlig, vilket är rätt så lätt att göra när man packar böcker i kartonger xD Har en favoritbok, det är en bildbok med gamla bilder från andra världskriget, intressant! ;D

Ajja, sånthär kanske man inte ska skriva på en öppen sida på internet, men vadfan, jag har inte tänkt jobba längre än en månad.

Och det har hänt lite pinsamheter, inte så förvånande kanske...? Tror dock det pinsammaste var under lunchen i Onsdags när jag snackade med en annan nyanställd och sa något i stil med att dom som jobbat där längre än ett halvår inte kan ha något liv(och det är ju fan sant, inget liv alls verkligen...), det jag inte upptäckte förän jag sagt det var att vi var omringade om dessa "no-life-people" som satt och lyssnade på vårat samtal. doh.


Ajja, tyck synd om mig. Jag tjänar 115kr i timmen, jag kanske är en bortskämd snorunge, men jag tycker fan man borde få mer när man jobbar på ett ställe som tar ens liv ifrån en. Det suger verkligen, och livet är ju ovärderligt? Det var i alla fall det för mig innan jag började på mitt nya jobb. :/

Over and out - Majkel thö män

hörs!

On top of the world oO


RSS 2.0