JOOOOOOBBBBBB!

Tjenare,

Så var man hemma från äventyret. Det var kul, skönt att träffa gamla polare, skönt som fan att få ett avbrott i vardagen.

På tal om avbrott i vardagen så har jag lyckats skaffa ett jobb, här i Sala. Det var en tjej som ringde nyss och ville att jag skulle jobba åt hennes företag. PERFEKT! Jag börjar på Torsdag nästa vecka, det är ju bara provanställning och ett deltidsjobb, men najs som fan ändå! Kanske inte världens bästa lön heller, inte ens i närheten av dom 180kr i timmen som jag snittade på mitt förra jobb, men men, pengar som pengar. xD

Dock så tänker jag inte säga vad det är för jobb eller vart det är jag ska jobba, det är lite pinsamt. xD hahah Det pinsamma är inte sjäkva jobbet i sig, utan att det är jag som ska utföra det... Ajja, ni kommer nog att förstå senare, när jag vågar avslöja min nya karriär. xD haha

Hörs!

(btw så hittar jag inte min kamera sladd, så det ligger fortfarande ca300 bilder i min kamera och bara väntar på att får bli upplagda på Facebook. möhööö)




Bilder från wHästens kamera.

Tre dagar pa Gran Canaria

Tjenare.

Sa har man kommit ner hit. Det ar fan grymt skont a komma bort fran Sverige, och allt annat, for en stund.

Igar var det drag som fan. Jag kan ju borja med att saga att gratis dricka i baren inte ar nagot att rekomendera xD hahah. Vi fick hur mkt vi ville, och tydligen ville vi ha lite for mkt. Gratis ar gott sags det, men jag har fan borjat tviala pa det.

Vi var i alla fall inne i Playa del Ingles och festade jarnet. Forst var vi pa en helt ok bar, men vi trottnade(det var for fula chicas) ;) heheh Men det nya stallet vi drog till var inte mkt battre, till att borja med sa kom det fram tva stycken "dansoser" pa 40ar och ville ta med Micke och mig till "ett annat rum". Och dumma som vi ar sa foljde vi ju med, det kanske var varsta festen dar inne...? eller inte. Val dar inne sa fick vi i alla fall inte sitta brevid varandra, och jag som var lite for full, fattade inte varfor. Men som tur var sa hade tydligen Oliver listat ut att vi hade hamnat pa ett horhus...(vilket troligen jag och Micke ocksa hade kunnat listat ut om vi hade varit i vara sinnes fulla bruk, men sa var nu inte fallet, tyvarr) Sa han a adam drog med oss ut.

Idag har det inte varit kul att heta Mikael(oavsett om man heter Rojeras eller Westh i efternamn).

Sen har jag en formaga att gora illa mig pa fyllan, jag liksom tror att jag ar stalmannen. Ajja, jag har hoppat ner fran en klippa och troligen sa har jag fatt en spricka i halen, det suger som fan... ajja,


Dags att dra!

Hors!

Dragit

Tjenare.

Det var drag igår. Lite för mkt drag, tror jag. Jag är faktiskt inte helt säker. Mitt minne är ju inte världsklass när jag är nykter, men får jag ett par droppar alkohol i blodet så är det som att någon totalt stänger av den delen av hjärnan som ska minnas saker. Det är nämligen så att jag inte kommer ihåg hela kvällen, i alla fall inte i detalj. :/ Som att jag gick hem utan skor tex. Och troligen en hel del andra saker som jag inte vill veta av.

Något jag kommer ihåg är att jag "råkade" komma in i köket på Silk(stället där vi var). Där hittade jag ett enormt kylskåp, proppad med uppskurna vattenmeloner, så jävla gött! ;D haha

Ajja, det börjar bli sent, dags å dra sig till sängen nu

Hörs!




Thåström, min nya idol. Eller nya å nya. Har lyssnat på ebba grön sedan början av högstadiet. Men han är fan bättre solo. Grymt.


Till V-ås

Tja fan!

Ikväll äre fest. Innan dess ska jag förbi Arosvallen och kolla på lite friidrott å se när mina gamla löparpolare misslyckas ;> höhö...

Men nu är hotellet till resan fixat. Vi betalar 10euro per natt (H). Och det är inget skabbigt skithotell inte! :D Så jävla gryyyymt. Ajja, måste dra,

Hörs!

Som en sommardag

Gomorron!

Det är ju grymt väder idag! :D

Hörs

En geniknöl räcker fan...

Här sitter jag och dricker farmors jordgubbssaft. Outspädd, asgott utan vatten ju. Det blir ju som flytande godis.

Ajja, min böld är kvar i nacken, eller bakhuvudet. Och jag kan inte sluta fundera på om det är en infektion(som läkaren sa) eller om det är en feting cancerböld som kommer göra att jag dör inom loppet av 2veckor. :S

Ajja, ska fan ringa läkarn imorgon också så ska jag tvinga dom jävlarna att ta reda på vad det är, å inte bara låta dem chansa. Hur många går runt med en böld i bakhuvudet liksom? :S (ja, i och för sig så har jag ju min "geniknöl", dvs en benbit som sticker ut från skallbenet i bakhuvudet, men den är ju konstant)

Dags å sova nu då,

Hörs!


Overkill

Tjenare gubbz!


Det är slut på sommaren, typ. Men ändå är det perfekt väder för å kuta. Men det bästa av allt är att det är lite mörkare, för man springer snabbare när det är mörkt och när man är själv. Så jag har börjat lägga mina träningspass i stadsparken här i Sala kl 21.00 på kvällarna. Det är då folk blir nedslagna och våldtagna vettni! Då springer man fort som fan ska ni veta. :S Yäyä. Lite overkill kan tyckas, men vad gör man inte för att bli bäst?


Sen har jag fått en böld i nacken. Typ cancer here i come!? :S Mja, var hos läkaren idag, å hon trodde att det var nån slags infektion. Men vi får väll se om nån vecka... Om jag testar klämma den och sticka hål på den med en nål så kanske det kommer ut grönt slem som man sett att det gjort på Youtube???!!!

På tal om nån vecka, så är det en vecka kvar nu, sen drar Jag, Adam och MickeW till Kanarieöarna å häslar på Oliver. Jag är taggad till tårna på att festa loss, det ska bli kul som fan!

Ajja, sist men inte minst så har jag skaffat ny frisyr,tyvärr. Såhär var min tidigare frilla xD (!OBS! Känsliga tittare varnas...därav storleken på bilden, klicka på den för att förstora.)



RSS 2.0