True story.

Träningen går bra nu, bättre än någonsin. Detta trotts mina tre mycket svaga veckor innan jul.

I Söndags stod det bana på programmet; 3*4*200m på 27.7 i snitt, typ.
I Tisdags stod det tröskelintervaller på löpband på programmet; 7-6-5-4-3-3minuter på 18.2km/h = 3min 16sek/km.

Det är ganska så jätte bra för att vara jag. Och jag är ju ganska så jätte bra, så det kan ju bara betyda en sak; att tiderna är ganska så jätte bra. I alla fall på den här tiden av året.


Om en timme bär det av till Quicknet arena i Västerås för att avverka ännu ett tröskelpass. Efter det ska jag ner på stan, köpa lite booze och bege mig till Milla för att bli dyngrak och däcka innan klockan tolv...


Hörs!

Hej jag heter Micke, mitt liv är inte som ditt.

Jag måste säga att livet går upp och ner just nu, dagarna glider förbi i slow motion som en uttjatad svartvit kärleksfilm och jag känner mig som ett psykfall med borderline-störningar. Ibland är humöret på topp medan det vid vissa tillfällen sjunker som en gråsten mot havets bottnen. Och allting handlar om en liten sak. USA. För jag vill ju så hemskt jävla jätte gärna sätta mig på flyget om sisådär en och en halv vecka och bege mig över Atlanten, men för varje dag som går så känns det allt mer som en avlägsen och suddig dröm.

Jag har redan börjat kolla på varma, avlägsna och relativt billiga ställen att åka till om jag inte kommer iväg, som en andra utväg från det här lite halv lama livet där dagarna bara flyter förbi i periferin. Jag har närmare 60k på banken som bara väntar på att spenderas. Och det känns som att en lång asienresa skulle sitta perfekt i vår. Frågan är om jag ska försöka jobba samtidigt som jag är borta eller om jag bara ska driva runt som en luffare på rymmen från verkligheten.


Mina planer för framtiden

Idag har jag varit på gymmet och tränat lite, tvättat penis och beställt den där spikmattan som jag snackade om.
Nu har grannarna sex igen. Herregud! Jävla kaniner... Sluta stöna.
Om några minuter ska jag bege mig ut till Sätrabrunn för att spendera natten där.
Ikväll ska jag ringa TOEFL och kolla vafan de håller på med. Skolan har ju inte fått mina resultat ännu.
Imorgon ska jag åka till Västerås; genrep inför VFK-galan, träning och middag med gruppen står på schemat. Det kan nog bli riktigt trevligt.
Nyårsaftonen kommer att spenderas hemma hos Milla.
Nyårsdagen kommer jag ligga däckad hemma hos Milla.

Efter det är livet ganska så oplanerat. Men jag hoppas verkligen att det här med USA löser sig. Annars kommer jag serriöst köpa en enkelbiljett till typ Indonesien eller Australien och spendera våren där. Jag pallar verkligen inte bara gå och vänta i åtta månader till på att få åka till USA.


Spikar i ryggen

Har just beställt lite kläder från ASOS, massa kalsonger och strupor och en slips. Man brukar ju alltid hitta nåon bra rabattkod på internet men det var fan helt omöjligt att hitta någon till det där kuk ASOS, nu fick jag ju paya så mycket som jag skulle betala... typ. Om man inte räknar med att det var 60% rea redan innan. Är det det här man kallar dumsnål förresten?

Ajja, jag har beställt en yogamatta och ett nytt styrkelyftsbälte från Stadium också. Och tre plånböcker från Boldstyle. Och nu ska jag fixa en spikmatta från Halléns.

På tal om spikmattor så kan de kosta allt mellan 100kr och 600kr. Men det är ju ingen skilland på dem; spikarna är ju exakt likadana, storleken är likadan och antalet piggar ligger på runt 8200st! Är det kanske olika material på skumgummit innanför tyget måntro? Så att man ska kunna ligga extra skönt på sin spikmatta...

Ajja skitsamma, en spikmatta ska jag ha. Det är fan asskönt att ligga på. Sen bli jag lack när de skriver "köp två spikmattor till priset av en: 199kr" och i anonsen unde säljer samma företag exakt samma spikmatta för 99kr, men hävdar att de har gjort en prissänkning på 300kr. Vem fan tror dom att dom försöker lura?! Jävla fuckfaces.

Ajja,

Hörs!


Från början fick jag inte ta bilden, hon som har tagit den skrev så på sin blogg... och att hon har copyrigth å massa skit... Men jag stylade den lite och skrev dit mitt namn så nu är den ju min. Och så har jag ju copyright på den, för det har jag ju skrivit klart och tydligt... Jag vill förresten inte att någon använder den här bilden till någonting annat än att promota mig.

Man kanske ska testa göra en egen spikmatta; ta några träplankor, slå i lite spikar och vipps så har man en spikmatta a la rocky. Inga jävla plastpiggar där inte. Det ska jag nog göra, nångång i framtiden.

De luktar inte så gott

Illaluktande, skitiga och utmattade har de små (o)djuren kommit till rätta. Det var nån tant som hade ringt polisen efter att mupparna hade jagat hennes får. Nu är de nyduschade och avtuppade, men dom är sig själva i alla fall, skönt det! Typ 55timmar är faktiskt ganska så lång tid, i alla fall med tanke på att det har varit under tio minusgrader. Yäyä. 

Nu ligger jag här i soffan på morsans spikmatta (med en kudde i svanken så att spikarna trycker lite extra där) och kollar på tv. Fan, jag ska nog köpa mig en egen sån här matta(och inreda köket med... höhöh), de var ju rätt sköna på ett sånt där sadistiskt sätt. Det bränner i ryggen och benen blir lite halvt avdomnade. Najs.

Imorgon ska jag köpa julklappar, till mig själv. Och till alla andra. 

Hörs!



Om julen var en varelse skulle jag köra upp något stort i anus på den.

Det är jul och livet suger. Just nu. På julaftonen släppte jag ut morsans hundar bara på skoj sådär så att vi skulle ha något att göra under resten av mellandagarna... Eller inte. I alla fall så är som inte tillbaka än, 2dygn efteråt. Det känns ju inte så jävla bra kan jag meddela. Igår var det någon som ringde in till polisen och sa att hon hade sett dom springa på vägen mellan Ramnäs och Skultuna, typ någon mil härifrån. Hon stannade men kunde inte plocka upp dem, istället körde hon vidare och ringde polisen efter att hon lämnat platsen. Kunde hon inte ha ringt direkt? :S Sedan så var det en massa andra bilar som hade stannat där men skitit i att plocka upp dem eller ens ringa och rapportera. För det är ju helt normalt att två icket fullvuxna hundar springer på en riksväg?

Värst av allt var när vi åkte dit och kollade och träffade på tre jägare, då hade det tydligen rapporterats om att det hade kommit in två vargar till området från Sätrabrunnshållet, precis det hållet som hundarna kom ifrån... Och de har ju blivit misstagna för varg förr. De hade även med sig två snöscotrar som de tydligen jagade "vargarna" med... Dom här hundarna kommer ju vara helt förstörda om de ens kommer hem igen.

Till råge på allt så körde jag i diket på vägen hem... YES! Jag kom ut för långt med framhjulet på en kukigt plogad grusväg där man inte kunde se skillnad på dike och väg.

Så har min jul sett ut hittills. Så jävla najs.

Hörs.

DET HÄR ÄR INTE EN VARG JÄVLA FUCKTARDS! Det här är Skabbe. Hans valpar ser typ likadana ut, fast de är mindre.



Edit: Jo just ja, jag glömde säga att jag inte har köpt julklappar. Inte en enda. God jul! XD

tiostyckenfyrahundringarpåsextiofemochenhalvsekundisnitt

Har nyss varit och tränat, det blev 10*400m på bana med 2min vila mellan loppen. Det gick sådär, det gick alldeles för sakta de två första loppen då jag joggade in på 68 respektive 69 sekunder. Sedan rullade det på helt ok, 66 66 66 65 65 64 64 63. Men de där två första plumparna i protokollet gjorde att det känns lite sådär halvdant . Hade velat lega runt 65 på alla loppen, men det blir ju tydligen inte alltid som man vill här i livet.

Yäyä, jobbet är över nu i alla fall. Igår käkade vi i 2.5h, jobbade i 3h och sedan gick vi hem vid sex tiden, men fick betalt till för en hel arbetsdag. Det är vad jag kallar najs.

Ajja, vi hörs väl!


Kvalitetstid x2

Ska och gymma med Waldemar, som tur är så startade inte hans bil nu för den var för kall. Så morotvärmaren måste sitta i ett tag, vilket ger mig lite tid för mig själv på skithuset.

Ajja,

Hörs!

D-day

Det är sista riktiga jobbdagen och det har varit allt annat än mycket att göra... Och nej jag har inte slutat ännu, jag måste hålla ut i en timme och 10 minuter till innan det är dags för mig och mina arbetskamrater att bege oss hemåt.
Fan vad skönt det ska bli att sova. Fan vad skönt det ska bli att vakna. Fan vad skönt det ska bli att gå till det här mardrömsjobbet en sista gång i livet... visst, jag är tacksam för att jag har fått jobbat här i några månader, men jag fattar verkligen inte hur man kan hålla ut så mycket längre än vad jag har gjort nu...


Hörs!

Näst sista gången i livet

Usch vad tidigt det känns att gå upp klockan nio... Och om två timmar börjar jobbet, för näst sista gången i mitt liv ska jag entra adlibris lokaler med beteckningen; anställd(slav). Innan dess ska jag fixa två matlådor samt springa ner på stan och ordna lite saker, bla måste jag kolla med banken varför jag inte kan betala via internet me mitt kort. Ajja,

Hörs!

Jag har mina stunder...

Nu sitter jag här. Jag är förbannad och i all min ilska upptäckte jag, allt för sent, att jag har tagit ut fel mjölktetra ur kylen. Jag råkade ta den gröna, alltså den som är grön inuti... Det smakade ju sådär...

Yäyä, jag är lite förbannad på att jag har skickat in min TOEFL-score report idag, men den kom jag att tänka på att jag inte kan betala med mitt Visa kort över internet, och det är samma Visa kort som jag har skrivit på score-reporten. Så frågan är ju om dom kommer lyckas ta betalt av mig med de där uppgifterna... Och om inte, när fan får jag veta det då? För de har ju bara min adress, inte mitt telefonnummer, så om det nu inte funkar så kommer de förmodligen att skicka ett brev till mig och det kommer troligen ta typ tre veckor... Hellvete!

Yäyä, imorgon jobbar jag från halv tolv. Det är sista riktiga jobbdagen så jag tänkte att jag kunde köra lite övertid. Det ger ju bra betalt i alla fall.

Hörs!

Jag ska vara hundvakt åt Skabbe, min brors hund, i veckan. Det är nästan så att jag får lust att åka hem till morsan och para honom med deras tik, igen, så att jag har några sånna här söta hundvalpar att leka med i sommar... Tror dock inte att hon skulle uppskatta det. =)


Hatkärlek

På något sätt känns det skönt att jag har "jobbat" så jävla mycket som jag har gjort denna veckan. Två hela helgdagar med 260kronor i timmen. Fy i hellvete vad med peningar säger jag bara. Det ska bli najs att spendera skiten sen, jag vill verkligen ha en ny, lätt och smidig dator som inte bränner upp bordet den står på eller vars fläckt blåser som Carolas jävla stormvind-fläckt a la melodifestivalen...

På tal om jobb och penigar så slutar jag på Onsdag, SÅ JÄVLA SKÖNT! Och bäst av allt med onsdagen är att jobbet bjussar på julmiddag under arbetstid, vi får alltså lön för att käka mat, ganska så najs. Sen ska alla tydligen få en julklapp också, big surprise om det blir en sketen billig 19kronors pocketbok som de har plockat ur "kass-lådorna"(dvs skadade böcker som ska brännas)... Men vad mer kan man begära av ett företag som omsätter över 100miljoner per månad...? xD

Ska upp och träna med Waldemar imorgon, klockan tolv...

Hörs!

På andra(fel) sidan av drömmen.

Det är där jag befinner mig nu, så nära men ändå så långt bort. Imorgon är jag nog klar med det jag ska göra, sedan är det bara att hoppas på att det inte tar så jäkla lång tid för skiten att komma fram.

Har suttit i en halvtimme nu och letat efter en a3 pärm att köpa på internet. Fy i hellvete vad dyra dom är, tänkte jag
medan jag satt här och spanade in priserna. Sen fick jag en sån där orgasmupplevelse igen när jag kom på att det är ju fan en a5 pärm som jag ska ha... Lättnaden var total när priserna sjönk flera hundralappar och utbudet ökade radikalt på vara någon sekund. Perfekt.

Nu har jag fixat käk, jag tror dock att jag har underskattat mängden av 800gram köttfärssås, 5dl cremfraise, 1kg krossade tomater, 2 gula lökar, 2 paprikor, 1dl chili sauce samt 3st avokados. Detta fyllde nämligen hela järngrytan som jag lagar det i. Det är fan käk för 2veckor. Och jag som hade tänkt att det skulle bli typ 4portioner xD. En liten missberäkning på en sisådär 5-6portioner. Fan.

Hur dödar man en telefonsvarare?

Jag försöker ringa och fixa med mina TOEFL resultat så att de skickas dit jag vill, men skiten funkar ju inte.

Kärringen(telefonsvararen) säger "Du slog 0003611112". MEN JAG SLOG JU FÖR I HELLVETE INTE TRE NOLLOR I BÖRJAN! :@ Sen, efter 10försök, så lyckas jag, och kommer vidare till delen där jag ska slå in mitt personnummer, då hittar hon på att jag har slagit fel personnummer, men jag är säker på att jag har slagit rätt. Har ju testat med både skype och vanliga telefonen. Kuksaker.

Nu är jag fan lack. Ska poppa lite poppcorn, medan dom poppar ska jag skita och efter det ska jag fixa lite brev som jag ska skicka till Manhattan College samt NCAA Clearinghouse.

Hörs!

Men of whealth and taste

The Tolling Stones, dom är mina nya idoler. Deras album Exile on main street är ju lika bländande som kylskåkslampan är i natten. Förut har jag förknippat dem med russinpartyn och dammsamling, men så var ju tydligen inte fallet. Yäyä.

Dags att fixa lite käk,

Hörs!


Massage and some old pics

Massagen var sämst. Hon masserade typ huden, och hur värt är det på en skala ett till tio...?

Sen så stod hon där med sina händer på mina höfter (när jag låg på massagebänken) och sa nått i stil med; mmmm... jag känner... jo... nuu... jag känner att det glider rätt nu...sådär! Kände du?
Jag; Nej, kände vadå?
Hon; Att dina kotor hoppade rätt?
Jag; Nej, vadå? Gör du något nu?
Hon; Ja, jag trycker allt vad jag har.

OKAAAAAAAAY. Skaffa lite mer muskler kärring! :@

Yäyä, nu ska jag skita sen ska jag borsta tänderna sen ska jag sova.

Godnatt. Hörs!



Kläm lite hårdare för fan!

Imorgon är det massage för hela slanten som gäller, hoppas kärringen har fått lite mer muskler än sist bara...

Hörs!

"DET ÄR STRÄNGT FÖRBJUDET ATT SURFA UNDER ARBETSTID"

So what bitches?!

Ok jag vill bara vara lite rebellisk så här innan jag slutar på adlibris....


Life, I want you back.

Ännu en gång(ja det händer nästan varje dag nuförtiden) slängde jag väckarklockan i golvet när den ringde... och somnade om. Det blev alltså inget gympass med Woldemort som det var planerat. Istället sov jag till tio. Jag måste skylla på jobbet, det tar verkligen livet av mig, om det inte ordagrant tar död på mig så snor det åtminstone den gnutta fritid jag har att tillgå i mitt, för tillfället, lite smått mediokra liv.

När fan ska jag hinna köpa julklappar liksom? Inte så kul att springa runt på stan den 22-23dec... eller? :S

Ajja, Jag börjar jobba halv tolv idag, och det var ju mitt val så jag får väll skylla mig själv. Jag tänkte att jag skulle jobba lite övertid nu innan jag slutar, men jag börjar tveka på att det var ett så klokt beslut.

Hörs!




Ibland vill man bara lappa till vissa människor.

Eller packa in dom i ett paket och sända iväg till Finland och sänka båten när den åker över Östersjön...

Jag lackade ur på jobbet idag, nån random blatte(och nej jag är inte heltidsrasse, bara deltids...) som tror att han är något(bara för att han är fastanställd på adlibris... MEN FAN VAD HÄFTIGT, FUCKTARD!). Men jag förklarade för honom, lugnt och sansat, att han är totalt värdelös och att han inte har någon framtid. Sedan gick jag på toa, två minuter efteråt, när jag har tömt blåsan på den gyllene saften så kommer han och gapar; Vad gör du här?! Gå och jobba!
Vafan tror du att jag gör här?! Jag pissar, kroknäsa!


Vilka jävla wannabe bossar det finns...

Ajja, skitsamma.

Idag körde jag 7-6-5-4-3-2-1min på 18km/h med 1min vila emellan. Det kändes sjukt bra, och om jag inte hade varit lite stel i vaderna så hade jag nog kört några minuter till.
Imorgon ska jag upp och gymma vid nio. Efter det är det övertid från halv tolv = bra med money.
I helgen jobbar jag övertid = jävligt bra med money.

Hörs!



Asgarv

Jag måste säga att vi faktiskt är ett jävligt roligt gäng på jobbet just nu. Visst det suger att packa böcker i fem timmar och femtio minuter per dag, men det som gör att man uthärdar dagarna är våra (lite smått......) uttänjda raster med ett gäng störda personer. Vi har ju så grymt kul egentligen och det finns liksom ingen gräns för vad vi kan skämta om. Jag har inte garvat så mycket som jag gör på våra raster sedan jag och David jagade varandra runt löpet med användna toalettborstar. Eller när David ollade Klas i pannan på ren reflex när han halkade på mattan i våran korridor.
Det är skönt. Men det är lite synd att raserna liksom går upp i rök för att vi har så kul. 



Det här är exakt det ni tror att det är.

Köttfärsfitta också!

Sådär ja! Då har jag sovit bort hela dagen, perfekt. Det enda jag hinner göra nu innan jobbet är att handla och laga käk, fan vad kul! Eeeeeeeller?

Jag har i alla fall lyckats ladda ner en ljudbok nu, efter att jag hade stoppat in modemet i fryser i en timme eller två så fungerade det hur bra som helst, jag är ju som skapad för att bli tekniker... Det vart i alla fall Stephen Hawkins The Grand Design som handlar om hur jorden är skapad och hur den uppstod. Typ. Kan bli intressant, dock har jag alltid haft lite svårt att ta krymplingar på allvar...



Hörs.

Ännu ett främmande land

Jag begav mig till friidrottshallen i Västerås på förmiddagen för att avverka ett antal 200meterslopp, 3*4*200m med 90sek vila mellan loppen och 4minuter mellan serierna närmare bestämt. I ensam majestät köttade jag in dem på ett snitt runt 27.80 vilket är ungefär samma tider som jag hade med mr Hallbäck för en och en halv vecka sedan. Det känns bra nu. Men träningen har varit katastrofal den här veckan. Riktigt dålig. Fifan. Sen ska jag ringa till VFK:s massör och boka tid, det är en outnyttjad guldgruva. Ingen i klubben använder sig av henne trotts att det är gratis att gå dit. I alla fall som jag har uppfattat det.

Annars går det här med USA ganska så segt just nu. Jag har fixat med rekommendationsbreven. Jag har fixat med betygen. Men det är riktigt mycket som jag inte har hunnit gjort ännu. Måste fan ta tummen ur anus och börja skriva två uppsatser. Jag hatar att skriva uppsatser.
Den ena ska jag skriva om en stor händelse i mitt liv. Den kommer ju självklar handla om löpet. Det är ju den enda riktigt stora förändringen jag har haft under min tid på jorden. Men fler ska det bli minsann.
Den andra ska handla om en "Extracurricular Activity", dvs något som man gör på fritiden. Något som man inte får betalt för, eller åtminstone inte livnär sig på. Så vad kan det handla om förutom friidrott i mitt fall? Jag gör ju, i stort sett, inget annat än att träna på fritiden. Yäyä.

Ska börja skriva nu, så fort man har kommit igång så brukar det rulla på rätt enkelt. Det är ju början som är det såvra, hur man ska styra uppsatsen och vad som ska vara syftet med den.

Hörs!



För ett år sedan spenderade jag dagarna med udda djur,
ja, jag var helt klart i en konstig kultur.
Ibland längtar jag tillbaka dit,
till värmen, solen och vår fyrbäddars svit. 
Men samtidigt skulle jag aldrig vilja kalla det för hem,
nej om man gick på fel gata började kvinnorna bråka om ens lem.
Och det sägs att apartheiden där sedan länge är död,
men vitt jag såg bar den svarte på den vites bröd.
Allt som allt fick jag lära mig något nytt,
om ett främmande land och om tiden som flytt.

Help, I need somebody!

Tur att jag har skaffat nya hörlurar till mp3-spelaren,
synd att mp3-spelaren är borta(Glömde jag den på hotellrummet i Falun? :S),
tur att jag har 2gb minne på mobilen.
Synd att internet hoppar ur hela tiden så att jag inte kommer hinna ladda hem nån ny ljudbok tills imorgon,
tur att jag har The gir who played with fire på hårdisken,
synd att det är så dålig kvalité på ljudfilen.
Tur att jag kan sova jätte länge imorgon för jag börjar inte jobba färrän klockan två,
synd att jag måste fixa massa saker,
tur at jag redan har fixa hälften,
synd att jag har hälften kvar.
Tur att jag har något bra att se fram emot,
synd att det är en bit kvar.
Tur att jag är trött,
synd att jag inte har gått och lagt mig.

Hörs!

Morgonhimlen

En ny dag gryr
jag kliver upp och jag spyr
det här jobbet får mig att bli yr

Världen är min. Världen var min. Världen förblir min.

Om jag hade haft ett par hörlurar(mina har hundfan tuggat upp) så hade Eldkvarn spelats för fullt på Mp3:n. Ganska så genialiskt band.

Jag ska tala om för er oerfarna läsare att det är fan bra jobbigt att jobba. Gör det så lite som ni kan om ni nu har möjlighet till det. Trist är det också. Men har man ett behov av att unna sig lite saker som kostar pengar så är det ju dock ett måste(i alla fall för oss vanliga svenssons...). Jag vill köpa en ny dator samt ett bättre objektiv till kameran. Det kan behövas om framtiden ska spenderas med att plugga i en främmande stad, i ett främmande land, på en främmande kontinent. Usch... vad grymt jävla kul det ska bli.

Jag får ångest av att tänka på det. Ångest för att det är så jävla mycket jag har ogjort som jag måste få gjort de närmsta dagarna. Ångest för att jag vill, jag kan och jag ska, men just nu finns det inte tillräckligt med tid. Ångest för att tid är en bristvara. Ångest för att något ska gå snett. Ångest för att jag är så jävla nära att uppfylla en dröm, samtidig som den kan spricka som en ballong mot en nålspets. Ångest för att jag har vänner som jag snart, om inte redan nu, inte längre känner. Ångest för att det alltid är någon/något som ska betala vägen till paradiset.



Maybe I'm a fool anyway...

...för senaste nyss säger att jag ska börja jobba klockan halv tolv imorgon. Vilket betyder att jag kommer jobba 4.5 timmar övertid(=11timmars arbetsdag). Vilket i sin tur beyder att jag kommer vara död imorgon kväll.

But it takes a fool to remain sain.

I am not a fool

Jag måste bara medela något som typ alla redan vet. S.k. onödig information. Men i vart fall; det är så jävla skönt att ha såna där "aha-upplevelser" när poletten trillar ner i spargrisen. Precis som om signalerna från en hjärncell till en annan bara har tagit lite för lång tid på sig. Man har liksom där långt bak alltid vetat hur det ligger till eller hut något fungerar, men man har aldrig riktigt kopplat det innan. Ajja, det är fan orgasmvarning när man kommer på det där som man har grubblat på jävligt länge, för länge, men aldrig riktigt kommit underfund med. hehe. Och nej jag tänker inte skriva vad jag har kommit på... då kommer jag vara dumförklarad för resten av mitt liv. xD hehehehe

Fan vad mycket jag fick att göra nu i veckan när jag måste fixa allt med skolan. Skicka ett papper hit och femtio papper dit. Men på något sätt är det ändå najs att det verkligen börjar närma sig nu och jag hoppas verkligen att inget kommer skita sig, det är ju trotts allt bara en månad kvar. Och snart är det jul, folk är lediga och allting tar tre gånger så lång tid. Men det ska nog lösa sig. Hoppas jag.

Godnatt.


Jag vill tillbaka till London. Jag vill utforska staden utan att behöva kasta slängspyor omkring mig på öppna gator. Jag vill åka på högst upp i de röda dubbeldäckade bussarna. Jag vill tvingas ut på gatan när trottoarerna är så fullproppade med folk att man inte längre kan ta sig fram på dem. Jag vill titta lite närmare på Big Ben. Jag vill springa i Hydepark. Jag vill ta de där bilderna som jag inte hann, orkade eller hade lust med sist. Jag vill tillbaka till London.
Undra om jag kommer hinna åka dit en sväng innan NY, bara en liten snabbis sådär...

No white flag in my hand

Det är jobbigt att ha mycket att göra.
Jag gillar inte jobbigt,
i alla fall inte när det gäller tråkiga administrativa saker.
Jag gillar inte mycket att göra,
i alla fall inte när det gäller tråkiga administrativa saker.
Typ som att ringa, maila och skicka brev,
vem fan skickar brev nuförtiden förresten?
Är postlådorna fortfarande gula för inrikes och blåa för utrikes?
(eller är det tvärt om?) :S
Den här båten kommer ta mig till toppen
eller botten.



Slept with your sister and went down on your mother


Jag tror att hon var mer självmordsbenägen än mig trotts allt...

Pinsammaste händelsen på lägret var helt klart när jag tog en pisspaus under våran tre timmar långa yoga. Jag går ut ur rummet, upp för trappen och några meter ner i korridoren för att stiga in på första bästa omklädningsrum. Väl där inne sitter en ~5årig unge på golvet och leker med en bil. Ahha vafan gör en liten skitunge själv här inne, tänker jag samtidigt som jag beger mig mot toalett dörren. Jag tar tag i handtaget, trycker ner det och drar dörren emot mig(det är så man öppnar en dörr nämnligen...) och jag möts av det värsta skriket jag har hört i hela mitt liv. Serriöst, det var ett öronbedövande jävla dödsskrik. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra utan bara gapar, jag hamnade ju liksom i chocktillstånd av det där gallskriket. Efter något som verkade som flera minuter, men troligen bara var 2-3sekunder av stirrande så kopplar jag att det sitter en ~30årig milf på toalettringen och skiter knäck samtidigt som hon skriker lungorna ur sig! HAHA! Jag backar bakåt och slänger igen dörren, småspringer ut ur omklädningsrummet samtidigt som jag hör milfen skrika "Du skulle ju kolla så att ingen kom in, Viktor!" bakom mig.

Det var faktiskt ganska pinsamt. Det pinsammaste var dock att jag mötte henne i korridoren typ 3minuter efteråt när jag hade gjort mina behov på en annan toalett. Där kan man tala om att stirra in i varsin vägg när man möter varandra i en 3meter bred korridor. Samtidigt som skitungen pekar på mig och säger "Där är ju han igen!". Tomatoface.

Konsten att gräva guld

Kom nyss hem ifrån Falun där jag har spenderat helgen med ett trettiotal andra friidrotsnördar från Västerås. Det har varit ett grymt bra tvådagarsläger, inte med så mycket fokus på just träningen utan mer på gemenskapen. Vilket i och för sig skedde genom träning i och med yoga, kombipass samt brottning.

Sen så snackade jag med coachen från Manhattan nyss, och det låter väldigt lovande. Jag behöver bara fixa med alla papper, provresultat och betyg nu i veckan, sen så sitter jag(nästintill) på flyget till New York. Vilket i och för sig inte är så "bara"...
Jag är i alla fall grymt taggad på att dra iväg, för min del hade jag gärna satt mig på ett flyg redan imorgon. Inte bara för att jag vill till USA och springa livet ur mig... utan även för att(tro det eller ej) jag är sugen på att plugga. Jag har tröttnat på att inte göra ett skit och jag har tröttnat på att inte kunna jobba med något som jag faktiskt tycker är kul, för det behöver jag ju en utbildning. Så det är vad jag ska fixa. Frågan är ju bara vad jag tycker är kul att jobba med.


Vafan är jag vaken mitt i natten för :S

Kommer hem ashungrig, öppnar kylskåpet och finner lite smör och ost, men inget bröd, jävla skit! Skafferiet, frysen och kylen är tom på snabbfixat käk... Det löser man enkelt genom att smöra på typ 15ostskivor, ganska så gott, men inte så mättande. Känns som om jag kommer svälta...
Måste egentligen hadla lite imorgon, synd bara att jag inte har tid med det. :/ Ska till Vässe och kuta lite i hallen, så schemat är ganska så jätte tight utan handling.

Ajja, jag är trött. Jag är utsvulten. Jag har en stram baksida. Ska hinka i mig lite vatten och ett par zink-tabletter så kanske det är lite bättre tills imorgon... fifan.

Hörs!


Edit: Såja! Hittade tre bananer. Aningen bruna. Eller vafan, varför ljuga, dom var helt jävla kolsvarta. Men jag mosade dem och blanda dem med lite mjölk och vipps så vare värsta hälsodrinken(eller det var i alla fall vad jag intalade mig själv när jag svalde skiten).

Gonatt då.

This is me

Fan vad det tar på krafterna att simma. Man blir liksom helt slö efteråt. Ska koka lite pasta nu för att sedan bege mig till jobbet, hörs då!


Jag är bäst nu

Det är inte så inspirerande att bege sig ut på en jogg klockan sju på morgonen... ännu värre är det när det står -20.2 på termometern. Men det vart en 35min jogg i alla fall, sen lite sova. Nu har ag precis fixat käk och ska om sisådär fem minuter bege mig till badhuset för att simma och springa lite vatten. Det är fan krävande att ligga på topp.

Hörs!



Jag är nöjd med livet just nu, är du?

Denna dagen har varit grymt lång, men ack så härlig. Var till sthlm och hämtade det jag glömde där i helgen och passade på att köra ett banpass med Mr Hallbäck(vinterns första på rundbana!); 3*4*200m på ~27.7(?) med 90sek vila samt 3min seriepaus. Kändes helt ok faktiskt.

Sedan bar det av till jobbet och trotts att SJ har lagt ner 200fucking miljoner kronor på att slippa samma totalstopp i tågtrafiken som förra året så kan jag härmed konstatera att de har misslyckats totalt! TOTALT! Jag gjorde tre byten... första tåget var försenat med 45min. Andra tåget var försenat med 10min vilket ledde till att jag missade mitt byte och fick åka nån jävla buss ifrån Uppsala. Fuck you SJ!

Ajja, fick mail från USA idag också, och jag klarade tydligen SAT:n också! Så jävla nöjd! Så jävla bra! :D Troligen kommer jag bege mig västerut i början av nästa år.

Ajja, ska köra dubbelpass imorgon så jag måste upp klockan sju för att hinna pressa in två träningspass innan jag drar till jobbet. Men det ska nog gå finfint!

Hörs!

RSS 2.0