Konsert

Tjenare, snart bär det av till Sthlm och Annexet. Det är kent som ska hålla en spelning för mig, bara mig. heheh. Men jag är inte taggad, inte alls. Det känns som om huvudet ska sprängas och  som om hjärnan ska ploppa ut vilken sekund som helst. Jag vill dö, och återuppstå när jag mår lite bättre, om en dag eller två. Men det håller ju inte, även om man skulle kunna tro att jag är Messias, så kan jag härmed säga att jag inte är Messias. Tyvärr. Även om jag nu faktiskt är av alldeles extraordinär karraktär. Unik.

Ajja, jag måste se till att göra något med mitt liv snart. Det är kanske tid att ta reda på vad ordet planering innebär. För mig är det en svordom, vilket jävla ord liksom, planering. Det är sånt som är till för kvinnor, så dom vet när dom ska laga fruskost, lunch och middag... hehehe xD Inget för mig. Men som sagt, ja ska fan ta reda på hur det är att planera, tror jag.Jag är uttråkad.


I don't want to feel like I don't have a future.
I don't want to spend another day in this city.
I don't want to see the same pictures all over.

Asholes!

Nu spelas musiken på högsta volym igen, jag har gett Bette Midler, Patti Smith och Journey uppgiften att underhålla mig ett litet tag. Men det är dags att vandra ut i vintervädret nu. Det är sol, det är gött! Jag ska förbi en naprapat som ska får klappa på min vad, sedan till badhuset och simma och så ska jag iväg till farmor för att tigga käk xD hehehehe

Ajja, hörs!


Dom här valparna kan vara riktiga asholes ibland. Dom jävlarna väckte mig kl 10.45 igår morse, det håller inte.

No beast of burden

Så har jag varit och tagit mig ett dopp i Lärkans simbassäng. Jag kan inte säga att det var kul direkt, det var faktiskt skittråkigt. Slog dock nytt rekord i att simma under vattnet, en och enhalv längd + 4meter typ xD. JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM! haha

Ajja, hälsenan är i alla fall mycket bättre än igår, dom där voltarenen är nog inte så tokiga ändå... på tal om voltaren så upptäckte jag en jävligt töntig sak igår. Det är nämligen så att man endast får köpa tabletter på 25mg om man inte ha recept. Och man får köpa hur många man vill av dessa 25milligrammare. MEN om man vill köra på lite starkare grejjer, dvs 50mg, så måste man ha recept från läkare. Saken är ju då att det bara är att ta dubbel dos av 25mg så har man ju helt plötsligt 50mg. DET TÄNKTE NI INTE PÅ VA!!?? VA????!!! Idjuts.

Sen så har jag för mig att man brukar ta lite fler tabletter i början av en "kur", men inte fan orkar jag läsa den där jättelånga beskrivningen med massa varningar och råd... så själv kör jag på dubbel dos av 50mg, dvs 100mg xD hahaha. Menmen, det hjälper ju tydligen. XD

Ajja, dags att hoppa in i duschen så man inte luktar badhus.


Höres!Det finns inga ord för det, på det här jävla språket.

Det gick grymt bra att kuta igår, jag satte inomhuspers med typ 3.5sekunder. NAJS! Dock har jag ett litet bekymmer, jag har drabbats av en riktig jävla pain in the as... eller nja, inte ordagrant då utan det är så att jag förmodligen har en liten mysig hälseneinflammation OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖNT ATT JAG INTE VET VAD JAG SKA TA MIG TILL!!!ETTETTett!111!!! eller inte.
Jag måste nog gå till apoteket imorgon och ragga lite på på någon snygg apotekare(om det nu existerar sådana...) så att dom ger mig en fetingdos med voltaren eller något liknande. Annars har jag ju ett paket antibiotika kvar... hmm, det kanske funkar det med? Eller så får jag gå till en naprapat... Något måste jag ju göra åt skiten!? xD

(jag har nog blivit lite hjärntvättad av all jäkla träning, så fort det börjar kännas mysko någonstans så får jag panik och tror jag ska dö, typ. Eller kanske inte dö, direkt. Men i alla fall indirekt... för vad fan blir summan av ekvationon; MikaelRöjerås - Träning = ...ingenting? Ja, jag tror fan det. Alltså dör jag ju indirekt, även om jag lever. Skitsamma. Glöm det.)


Ajja, det är dags för the master att bege sig till sänghalmen.


Hemma på gräsmattan tidigare idag... hehehehehehehe.

(ok det där var inte ens lite kul. Jag borde sova nu, men ibland så orkar jag inte gå och lägga mig... det händer rätt så jätte mycket för ofta. Men nu ska jag ta och pallra mig till sängen, klappa lite på hälsenan och slummra till.)

 

Hörs!


Stockholm

Tjenare!

Idag bär det av till Stockholm, det är tävling i Globen sörrni. Gött! Det är ju grymma banor och jävligt bra motstånd där så det lär ju gå rätt snabbt, hoppas jag. xD

Dock så har jag som vanligt inte planerat detta så bra, hehe. Det är nämligen så att tåget jag tänkte ta går om en timme, men det finns inte en chans i världsrymden att jag kommer hinna med det... så det kommer nog bli aningen stressigt xD Men det är sånt man får ta.


Ajja, dags att packa, hörs!


Flyktsoda ta mig i land, sätt mig ibrand, ibland ibland ibland.

Snart bär det av mot V-ås. Men just kan jag inte säga att jag är så överdrivet taggad. Inte alls om jag ska vara ärlig.

Sen så måste jag säga att smör och salt med knäckebröd(observera att det är smör och salt med knäckebröd, och inte knäckebröd med smör och salt) är jävligt gott. Speciellt om man kör allt i micron i typ 20sek så att smöret hinner smälta så att det är riktigt kletigt när man slaffsar i sig skiten. Är detta vad folk kallar tröstätning kanske? haha xD Ajja, det hjälper i alla fall.


Hörs!

 

Mitt liv är en välfärdsvals, jag har allt men ingenting alls.


Trötter

Det händer inte så mycket i mitt liv nu för tiden. Inte ett skit när jag tänker efter. Jag tränar... och... ehh.... tränar. Typ. Men vafan, jag måste hitta på något nu, eller inte precis nu. Men nu som i morgon eller åtminstonde innan veckan är slut.

Ajja, det börjar bli sent och det är nog dags för sängen.

GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP!


Hörs!

RSS 2.0