Liberaler up my anus! (ni kapitaliser får plats ni med...)

Jag tycker att det här med Wikileaks är bra. Det är bra att de publicerar vartenda dokument de kan komma över. Speciellt om det har med de där självgoda snubbarna i USA att göra, Obama och Hillary eller vafän de nu kallar sig. Det känns bara mer och mer plastigt det där landet. "Det här är ett fritt land, vi är så jävla stolta över det och blablablabla". Men vadå fritt?! Ska man inte kunna dela med sig av lite dokument då om det är så jäkla frispråkigt?!

Nu är det nog många som inte tycker som jag, troligen en majoritet, men vem fan bryr sig egentligen... För det känns ju som om alla dessa s.k. "Liberaler" är likadana där som här. Jag tänker såklart på det lilla skitpartiet som kallar sig för "Folkpartiet"(och som förhoppningsvis hamnar under 4% spärren vid nästa val...).
Liberaler up my as. Dom är liberaler så länge det passar dem, en stunden ska man förbjuda människor att ha vissa slags klädesplagg på sig medan man andra stunden tycker att det är förjävligt att vissa vill förbjuda rökning på t.ex. busshållsplatser, parkbänkar och uteserveringar. Men vad är det egentligen som är mest skadligt? Inte fan dör jag av att någon inte visar sitt ansikte?! Om man nu är så ful att man vill sätta något påsliknande över huvudet så är väl inte det mitt problem!? Något som däremot är mitt problem är när rökarna bosätter sig i värmerummen på T-Centralen i Sthlm eller när man sitter i på ett cafe och fikar samtidigt som någon rynkig kärring med skrovelröst börjar gasa iväg resterande restaurangbesökare...

Usch och fyfan! Jag hatade piratpartiet för ett litet tag, men de är ju egentligen det enda partiet i Sverige som borde få kalla sig för liberala, för inte fan är Folkpartiet liberala, inte Centern heller för den delen.

Åttahundra meter, mitt i vintern.

Körde 3*3*800m på band idag. Det gick helt ok, förutom att bandet la av mitt i en intervall så jag var tvungen att byta, som tur var hade jag redan förberett mig på att något skulle gå snett så jag hade satt på ett band bredvid, så det tog ju typ 4sekunder att hoppa över, ganska störande i vart fall.
Ajja, körde på ~20.5km/h tempo viket resulterade i att tiderna hamnade på lite på typ 2.19st. Har ingen aning om det är bra eller kasst i ren allmänhet, men jag vart trött som fan och det kändes grymt bra, så det var nog ganska så bra fart.
På sista intervallen var jag så jävla trött att jag höll på att ramla av bandet ett antal gånger, men bara tanken av att flyga av ett löpband som går i över 20km/h gör att man springer lite fortare, man biter i bara för att man måste. Att stanna eller sänka farten är ju inget alternativ när man bara har 1-2intervaller kvar.

Sen så glömde jag såklart mina nya skor i Sollentuna. Och jag ska till Falun på träningsläger nästa helg. Så frågan är hur fan jag ska göra nu... med tanke på att jag ska börja jobba så kommer jag ju inte ha tid att åka dit och hämta dem. Visst, en vecka hade jag kunnat klara av att springa i mina lättviktare(Nike Free 5.0 "barfotaskor") som inte har någon dämpning alls, men jag ska ju på träningsläger i Falun nästa helg. Och två fucking veckor med lättviktare är inte någon hit. Jag kan ju lova att mina benhinnor skriker efter dämpade skor efter bara en vecka. Har någon nått bra tipps? Jag har i alla fall ingen jävla aning hur jag ska göra.

Ska försöka sova på saken,

Hörs!


Mr Hallbäck(med Klas "Hans" Persson i bakgrunden). Killen som stod för större delen av underhållningen i helgen. Grymt kul har det varit i alla fall. =)

SAT och TOEFL resultat...

Jag har fått mina SAT samt TOEFL resultat nu i veckan, och det gick faktiskt bättre än väntat. I alla fall på TOEFL-testet, där jag fick en sammanlagd poäng på 623 av 677. T.ex. så är intagningskravet på UCSF, University of California San Francisco(en av skolorna jag har snackat med), 550poäng.

Och om man jämför det här resultatet med mitt förra så är det här sjukt mycket bättre. Jag fick ju 76poäng på det internet-baserade(ja, det finns tre olika soreters TOEFL-test men alla har samma syfte och grund, eller vad man ska säga...) som jag gjorde för 2år sedan. Och om man översätter resultatet från det testet som jag gjorde i år till det jag gjorde för 2år sedan, så blir det som om jag hade fått 106 poäng på det. Lite svårt att förklara på ett bra sätt, men kolla på bilden under så kanske ni fattar...Jag har alltså förbättrat mig med 30jävla poäng! Jag är fan sjukt nöjd! Och jag som missade typ 10st frågor för att jag klantade till det.

Ajja, SAT:n gick ganska kasst, fick 1400poäng av 2400.. mmm fatta dåligt. Medel är ca 1500poäng, och hur kul är det att vara sämre än medeltalet förresten!? :S Inte så jävla kul kan jag säga.

Ajja, ska ut och kuta nu.

Hörs!

Leva livet fullt ut

Nämen tjenare!

Sitter här på Tomas Hultgrens rum på Löpargymnasiet i Sollentuna med mina vänner Klas, Smedhs och Tilda. I telefonen har vi Daniel "Dan glo" Gleimar som just har berättat att han fick en lapdance av en negress-strippa igår kväll... Efter att vi andra dödliga människor hade begett oss hem för att sova, eller i vissa(Klas Perssons) fall däcka.

Jooo, vi var ju ute igår, Marcus Fyllde år, och det var sjukt kul. Vi åkte ribbåt från Edsviken här i sollentuna och åkte in till Strandvägen i Stockholm. Fy i hellvete vad snabt det gick, och fy i hellvete vad läskigt det var när han började svänga hej vilt! Men samtidigt så var det grymt kul, adrenalin lixåm! Sedan drog vi hem till Mac och snacka lite innan vi begav oss mot nån italiensk restaurang varifrån vi tog en Limousine till Entourage, nån klubb vi Kungsträdgården. Väl där var det fullt drag. Kanske för fullt drag med tanke på att två av oss vart utslängda... Men vi tog smällen som endast riktiga män kan göra; vi moonade åt vakterna och flydde fältet... haha! Grymt kul! Fifan!

Ajja, grattis igen Mac,

hörS!
We shall meet again...

Ska snart bege mig mot Häggvik, Sollentuna, för att kuta lite samt köra lite styrka...

Eller det kanske inte är just därför jag ska dit egentligen, det är ju nämligen så att Hallbäck fyllde tydligen 18år(GRATTIS FIFAN!) nu i veckan och ikväll är det party som gäller. Tåget går om exakt 56minuter så det är fan lite bråttom... Har inte packat och sen så hade jag tänkt införskaffa lite käk innan tåget avgår.

Hörs!

Det stinker men det värmer

Ännu en tidig morgon. Ännu en sen kväll.

Hörs!Bästa vännen när musklernakrampar och benhinnorna ilar.


Hatkärlek

Träning träning träning. Hela mitt liv kretsar kring träning.

Ibland är det bara så jävla drygt, jobbigt och krävande att jag hatar det. Hatar att gå upp kl sju på morgonen för att ge mig ut och träna. Hatar att behöva planera varje måltid för att det ska passa med träningen. Hatar att bära på den där jävligt tunga väskan med dubbla par skor och träningställ i. Hatar att gå halvvägs till tåget för att sedan komma på att; "Fan! Jag glömde ju klockan"(utan klocka är man en gravt handikappad löpare, nästan som att mista ett ben.). Hatar att använda frasen "Nej, jag ska träna" när jag egentligen bara vill sägga "Ja men fan vad kul! Klart jag är på!". Hatar att tvinga mig själv till att gå ut och springa i 10minusgrader när kroppen egentligen bara trånar efter värme och vila. Hatar att hata det jag egentligen äskar...

För oftast, nästan alltid, är det bara så jävla kul, skönt och befriande att jag älskar det. Älskar att ta tåget till Västerås för ännu ett banpass som förmodligen kommer göra att jag har syra upp till öronen innan jag är klar. Älskar att vara riktigt bra på någonting. Älskar att lyckas. Älskar att pressa kroppen till gränser, och långt bortom gränser. Älskar att springa fortare när hjärnan säger att jag inte klarar mer. Älskar att utvecklas. Älskar att få höra "Fan vad bra du gjorde det där!". Älskar att ha någonting att hålla på med som jag tycker är så sjukt jävla kul att jag älskar det mer än någonting annat, hur mobbat det än må låta. Älskar att lägga mig ner på marken med armarna över huvudet samtidigt som lungorna och hjärtat kämpar febrilt för att få ut så mycket syre som möjligt till cellerna. Älskar att det inte är slut på ett bra långt tag framöver.

Älskar att sova efter ett träningspass.

Hörs!


Your streets can make me feel brand new...

Hundvakt en vecka till nu. Inte så kul. Ska förbi farmor och hjälpa henne med lite skit, samt passa på att tigga käk när jag väl är där. Pörfekt.

 

Annars då? Jo, det är bara bra förutom att jag blir tokig på att de där jävla TOEFL resultaten inte har kommit ännu. Jag är 99% säker på att jag failade, men ändå så finns det ju 1% hopp kvar där nere i maggropen som inte har gett upp tanken om att jag har lyckats nå den där gränsen trotts allt. Men det är ju bara hopp som sagt, och 1% hopp är ju inget att hurra för. Det något mer pålitliga förståndet säger att det är kört för mig. DET ÄR KÖRT FÖR MIG! Det riktigt ekar innan för pannbenet men jag tänker ignorera förståndet ännu ett tag, i alla fall tills jag får det där papperet där det förmodiligen kommer vara en fet röd FAIL stämpel över hela skiten.

 

 


Hörs!

Lite dålig tajming kanske...

Jag var in till Västerås och gymmade lite på friskis idag, eller jag sprang mest löpband. Menmen, i vilan på en av intervallena så bli jag sådär jävla jobbigt fisnödig. Och det är ju ganska så extremt jobbigt att springa när man är det, samtidigt så var det ju faktiskt ingen annan där för tillfället så jag lät pyspunkan pysa på... medan jag tänkte "det kommer nog ändå inte lukta så illa och jag är ju fan ensam här", men ack så fel jag hade...

 

Det stank anus. Det var fan det värsta på länge, en sån där som man hade varit nöjd över om man hade lagt den i knät på en polare. Och värsta av allt var ju att 30sekunder efteråt kommer det två snubbar och börjar kuta på löpbanden en bit ifrån mig.

 

Ena killen; Är det du som har skitit på dig?

Andra killen; Nej det måste vara han där borta... samtidigt som han pekar på mig.

 

FATTA PINSAMT, JAG HÖLL PÅ ATT DÖ. hahhaha men jag kunde inte göra annat än att garva, vilket gjorde det ännu mer pinsamt för vem fan står och garvar för sig själv när han just har skämt ut sig offentligt för några personer han inte känner. Sånt gör ju bara freaktards. Ajja, det var bara att hoppa upp på bandet och kuta vidare som om inget hade hänt, jag hade ju trotts allt tre intervaller kvar att springa. I pinsam tystnad

 

Hörs!

 

 

 


Jay? Jävla pundare.

Musiken från våningen under har tystnat, betyder det här att det är min tur att hålla låda?

Vissa jävlar snackar om nån fjant som kallas Jay och är med i idol 2010. Men vem fan är det liksom? En pårökt pundare med flottigt hår som inte gör annat än att skråla lite i micken... I alla fall, om man ska jämföra honom med killen som har varit bäst, all-time, i Swedish Idol; Sebastian Karlsson, så är han ju äckligt dålig. Sebastian däremot, han är riktigt vass. Synd att han skulle börja fjanta runt i nån jäkla musikal med nån plastig fjortistjej utan karaktär, nu har han ju bara hunnit släppa ett bra album pga det där fjanteriet. Men det kanske kommer mer, vem vet.

Det här är i alla fall vad jag kalla BRA SKIT;Godnatt,

Hörs!

Payback time, bitch!

Klockan är stax efter elva och jag klev nyss innan för dörren efter lite filmtittande i Västerås. Grannarna har skruvat upp volymen för fullt och det luktar party. Ordagrant, det luktar party. Det är nästan så att jag kan se rökångorna stiga mellan golvspringorna i parketten, ögona svider lite smått och värst av allt är att de spelar skitmusik(vem fan spelar, vafan heter han nu då... han fjädertuppen som vann melodifestivalen i slutet på 1990-talet... ajja skitsamma, pinsamt är ordet.)! Är det här vad man kallar att "smaka på sin egen medicin"?
Ja, det är nog så illa att jag får igen för att ha hållt mina grannar vakna allt för ofta med för högt musikspelande, tappade av kastruller samt tassande på golvet rakt ovanför deras sovrum sent in på vardagskvällarna. Själva bankar dom i taket för minsta rörelse eller ljud, precis som om jag har en levande jävla sensor inbyggt i golvet. Men själv biter jag ihop. Hård och uthållig som jag är(edit: lät det där perverst? :S). Jag viker mig inte för lite skrålande högtalare eller gapande fyllskallar. Men är det något som kan få mig att tappa tålamodet så är det den där förbannade jävla röklukten. Sånt är jag svag för, och då menar jag inte på ett possitivt sätt, varken för mig eller grannarna.

Hörs!


Klitoris

Kom bara att tänka på att jag läste för rätt länge sedan att klittor kan bli upp till 5cm långa, UTÖVER det som finns inbyggt runt "The Hole"(och då menar jag inte the asshole som säkert alla gynekologer redan har listat ut...). Det är alltså den synliga delen vi snacka om här va! Jag kom in på det här när jag samtalade lite på facebook nyss och jag tänkte att detta kunde vara ganska så viktigt information att dela med sig av så att man inte misstar sig, om det någon gång i framtiden skulle dyka upp en bjässe till klitoris i sänghalmen. Ajja, nu har jag delat med mig av my share of the cake, so to speak, om man ska vara lite hipp och internationell som många uppmärksamhetshoror kan vara nu för tiden...

Nej, fan vad jag snackar skit, det är dags att sova. Godnatt.

Hörs!

I hope you don't mind...

...att mina aktier kommer ha stigit med över hundra procent om sex månader.

Jag har köpt lite;
RusForest - Rysk skog. 12kr st.
Eurocine Vaccines - Nasalt vaccin(näsdroppar). 25kr st.
Endomines - Gruvgrejj, främst guld, främst i Finland. 8kr st.
Sotkamo Silver - Gruvgrejj, främst silver, främst i Finland. 0.8kr st.

Jag tror att alla dessa har potential att stiga med ~100% styck inom ett halvår. Dock så är alla högriskaktier, även om Endomines framtid är solklar, de har en nyöppnad gruva i Finland och testkör just nu borrarna och vattenpumparna. Brytningen ska börja om ett par veckor och seda kan det bara gå uppåt...
Eurocines nasala vaccin är så genialt att det är genialt. Asså det är ju perfektion. Detta kommer göra så att man i framtiden kommer kunna gå till apoteket och köpa vaccin och sedan ta det själv, man behöver inte sitta i kö till Dr Tomas för att bli stucken med en spruta precis som om man vore en levande jävla nåldyna. Dessutom finns det ingen åldersgräns då biverkningarna vid nasala vacciner är mycket mindre än vid injektion. Och man behöver inte kyla vätskan, vilket man behöver med all dagens vaccin, hur bra är inte det när man ska frakta vaccinet i fattiga och varma länder?!  
Ajja, jag är i alla fall såld. De andra två, Rusforest och Sotkamo, är lite mer högoddsare än de tidigare nämnda. Men jag tror på Ryssland och jag tror framför allt på råvaror såsom skog och metall. Priserna ökar och de kommer med störta sannolikhet att fortsätta att öka ett bra tag till, det är i alla fall vad analytikerna säger, och man kanske inte ska tro helhjärtat på dem, men vem fan kan man lite på egentligen? Poängen med högrisk är ju att det kan gå jävligt bra eller jävligt dåligt. Marginalerna blir större. Och med mina(i sammanhanget) minisummor så känns det som om lågriskaktier är lika intressant som Anna Books underliv; alla vet ju att den enda man kan hitta där är fläsk. Sad but true.
~40k har jag sammanlagt investerat i dessa bolag. Det är nästan allt jag äger och har, men som sagt, jag tror stenhårt på mina fyra "outsiders" i aktievärlden. Det är förhoppningsbolag som ännu inte har lyckats med något speciellt, men vars framtidsutsikter är enorma.  

Nu är det sovdags, imorgon ska jag ut i skogen och leta lite träd, jag ska nämligen vara lite kreativ och göra lite saker av grenar och trädstammar, b.la. en klädhängare. Och så ska jag måla skiten vitt, det kommer bli kanon!

Hörs!


Jag är ju som bekant hos morsan. Imorgon ska jag hem efter att jag har varit och tränat i Västerås. Och fifan vad jag har saknat photoshop, för om man inte är så jävla bra på att ta bilder så kan man alltid göra dem mer intressanta med det där geniala verktyget. Sen är det ju kul också. I den här bilden behövs det tex mer konturer och mindre högdagrar. Det fixar man ju med photoshop på 1sek. Grymt.


Råtta eller sork? :S


Fin va?! :D

Det var ju verkligen asbra att hönsen bara dödade den lite halvt, och inte helt, för nu kunde ju jag knäppa kort på den lilla krabaten när den fortfarande såg relativt levande ut medan den samtidigt inte kunde röra sig ur fläcken. Perfekt! =)


Micke och Bertil på älgjakt

Kom nyss in från vad som skulle ha blivit en lugn distans på en sisådär 60minuter. Dock vart utgången en helt annan...

Ajja, jag snörade på mig mina Nike LunarEclipse med en mycket vacker gul undersida och begav mig ut i kylan, ackompangerad av min trotjänare; hundvalpen Bertil(JA! Jag vet, "Vem fan döper en hund till Bertil..." det undrar jag med.). I alla fall, efter en sisådär 10minuter in i passet hade vi fått igång taktkänslan, dvs jag springer precis så snabbt jag vill och vart jag vill och han följer mig i knäled oavsett vad. Någon minut senare var dock allt raserat; Bertil hade fått vittring på någontin, han snurrade runtt som en idiot med nosen ena sekunden i marken och andra sekunden i luften. Det här bådar inte gott tänkte jag och tog fram kopplet, försent dock! Bertil hade tagit till flykt rakt över åkern, och jag satte fart på benen och kutade på som fän. Efter en rusch på 124meter, en Ravelli-liknande slängning och 5-6blåmärken senare(dessa pga slängningen) hade jag honom i ett fast grepp i nackskinnet.
På med kopplet och upp igen. Och då fick jag syn på vad han var ute efter, en ko med sin kalv stod där mitt ute på åkern, nästan så att de var redo att hängas upp i slakthuset jag hade vart ute och kutat med ett gevär(och om jag hade varit en jaktlicens rikare... och om jag hade haft ett gevär och ett slakthus såklart. Men det är ju en annan femma). Ajja, jag tänkte att det här kan ju bli bra tränig, både för min kondtion och hundens jaktinstinkter. Så jag manadepå honom(vilket inte var allt för svårt...) och så bar vi av i full fart över åkern efter de två älgarna, som dumt nog lät oss komma så nära som typ 100m innan de stack iväg.
På vägen över åker så fanns det dock ett par hinder, det största av dem skulle visa sig bli mitt fall... Det var ett litet dike med lite vatten i som jag på sikt trodde att jag lätt skulle kunna hoppa över, med senare eftertanke så borde jag nog ha saktat in lite och utväderat dikets vidd. Men det var inget som föll mig i tanken just då, nejnej, jag störtade fram och en sisådär halvmeter innan diktet upptäckte jag att det var liiiiiiiiiiiiiite mer än ett dike, DET VAR JU FÖR FAN EN HEL JÄVLA Å!!!! Precis som om något dumpucko hade placerat halva Dalälven mitt ute i Sätrabrunnsskogarna.(eller ok där överdrev jag en aning, det var bara en bäck som var en sisådär 3meter bred och 1meter djup som mest, me ändå!!!!) Bertil tvärstannade och jag snbblade ju såklar på hundfan och flög ju rakt i vattnet, så där stod jag med vatten lång över knäskålarna och frös skiten ur mig. Men när jag väl var i kände jag att det var lika bra att fortsätta över. Så vi kutade vidare över åkern och in i skogen, men jag tror att älgarna hade lite övertag där inne, det är ju inte direkt bra terräng att kuta i... Så efter en halvtimme(från starten) begav vi oss hemmåt; blöta, trötta och iskalla. Det som sög så var att det tog oss ytterligare 20min bara att komma hem. Fifan vad det inte var skönt. 

Ajja, det var allt för nu.

Hörs!
 

Intervaller, Aktier och Bosön 2007

Det var så jäkla halt ute så det blev 7*1000m istället för 5*1000m eftersom att det var ganska så svårt att hålla farten uppe samtidigt som man kände sig som bambi på hal is. Yäyä, jag vart trött i alla fall så jag är glad för det. Imorgon är det nog dags för ett dubbelpass, typ 45min distans på förmiddagen och lite simning på eftermiddagen.

Jag ska ju ändå upp runt kl 08:00 imorgon, måste va med när stockholmsbörsen öppar. Tanken är att jag ska köpa lite Endomines aktier, 1184st för att vara exakt.

Har investerat i Sotkamo Silver samt Eurocine Vaccines idag. Har planerat att köpa dem i en vecka och nu idag så fick båda två rejäla nedgångar, men eftersom att jag är tvärsäker på att dessa två bolag kommer att gå riktigt bra nästa år så kändes det som om det vart köpläge nu när aktierna sjönk. Gjorde av med 15k idag, imorgon kommer jag nog att spendera lite till. Det är kul det här med aktier, men fifan vilken tid det tar att leta reda på och kontrollera förtag som med största sannolikhet bör gå rakt uppåt kommande år.

Ehh, ska sova nu, egentligen vill jag sitta uppe till tolv så att jag kan se mitt TOEFL-resultat, men jag pallar inte det.

Hörs då!


I brist på USB-sladd till kameran så bjuder jag på typ 4år gamla kort från Bosön;


Mary


Emmy(eller ja, att säga att det här är "Emmy" kanske är en överdrift, men det är i alla fall hennes två skinkor, lår, baksidor av knäskålarna samt hennes ena hand och halva underarm.)

Jag


Gunnarsson


Ehhh... Tessan


Imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Sug på den, bitches!

Har vart i Vässe och kört lite benstyrka idag, eller ganska så jätte mycket benstyrka. Jag satsar 5kr på att jag har träningsvärk imorgon. Då äre tusingar som gäller, närmare bestämt 5*1000m me ganska så kort vila. Och lite styrka som efterrätt. Eller ganska mycket styrka. 

Jag håller på att göra ett eget bålstyrkepass där man de första tjugo minutrarna kör 30sek och vilar 30sek. Sedan kör man tio minuter till där man kör lite statisk styrka i 1.5min och vilar 30sek. Det fleta brukar ha lite längre arbetstid, men fr mig så brukar det oftast bli så att jag dör på de sista övningarna och ligger där och inte gör ett skit. Eller att jag tappar hållningen och gör dem lite halvdant. Då känns det värdare att köra med högre intensitet men lite kortare tid

Btw så var det nån som sa att det bara är folk från Västmanland som brukar använda "värt" och "ovärt". "Det känns ju ovärt att pissa i duschen när man har en toalett." eller "Det är ju inte så värt att skjuta råttan om den redan är död." Typ. Äre så? Nee det tror jag fan inte, ganska ovärt i så fall.

Godnatt.
Det var faktiskt ganska så jätte najs i Sydafrika, jag vill tillbaka.


Råttor är till för att plågas

Är hos morsan, hon har höns och jag måste bara säga att det är så jävla trevligt att gå in och titta till dem. Det luktar fantastiskt gott och det är inte en enda råtta som springer mellan mina fötter varje gångt jag går in där. Och idag hade hönsen inte lyckats med bedriften att halvt picka ihjäl en av dem så den låg där på golvet och hade spasmer. Den såg rätt levande ut(bortsett från att inte tycktes kunna röra tassarna som stack ut lite orealistiskt på sidorna) så jag passade på att hämta kameran och ta kort på den. Det mest humana hade kanske varit att förkorta dess lidande genom att döda den, men nu fick den faktiskt lov att uthärda en 30minuter lång fotosession med the master himself. Jag skulle ha sett det som en ära så där på sluttampen av livet. Eller vad tycker ni?

Har dock glömt kamerasladden hemma, så bilderna uteblir för den här gången.

Hörs!

Mästerkocken

Har setat här i en halvtimme nu och käkat popcorn. Nu i efterhand kom jag på att jag glömde salta dom, det måste ha vart därför de inte var så goda som de brukar va. Jag hade lite på känn att något var fel...

Ajja, ska poppa en ny omgång, ha på lite salt och bänka mig framför tv:n(för första gången på över en månad) och kolla på Så mycket bättre,

Hörs!

*Bild(som inte går att ladda ur eftersom att internet är efterblivet)på mina maränger*


Jag gjorde maränger för ett tag sedan, "lätta bakverk" stod det i kokboken.... Ja, det tog ju mig bara fyra plåtar för att få dem något så när obrända... Ändå var jag tvungen att dränka dem i choklad(då såg ju ingen att de var brända...) för att lyckas få någon att ens smaka dem... Själv tycker jag att det blev ett lyckat projekt, tillslut i alla fall.

Kill me

Hundvakt, en ganska så hårig historia må jag säga -.- Fifan.

 

AktiemäklarN no1

Aktier har för mig alltid varit något trist. Det är sånt som gamlingar håller på med för att de inte har något vettigare att göra av sina pengar. Men nu, i veckan, så harr jag upptäckt tjusningen med aktier. Och jag ha blivit som beroende av kurserna.
Eftersom att jag skickade in avtalet med min nya bank(avanza) igår så har jag inte kunnat köpa några äktier ännu, vilket är lika bra det. För jag har spenderat veckan med att läsa på om olika bolag och deras framtidsutsiker på olika forum, bolagens hemsidor och tidningsartiklar.
Jag har kommit fram till att råvaruhandeln kommer gå bra i framtiden, framförallt så kommer priset och efterfrågan på metaller att öka allteftersom att inflationen stiger... och ja, den stiger, förra veckan tryckte Federal Reserve(USA:s riksbank) upp 600MILJARDER DOLLAR för att hålla dollarns värde lågt. Lite konstigt kan man tycka. För det lilla jag har lärt mig om världsekonomi i skolan är att inflation är inget att leka med, den är dålig på alla sätt och vis. Tydligen har jag lärt mig fel, för USA:s finanspampar tycks anse något helt annat...

Två bolag som jag tror kommer gå starkt är; Lundin Mining Corp. och RusForest. Det första pga det jag skrev i förra stycket. Det andra p.g.a. att Ryssland är ett växande utveklingsland, dom har utrymme för att expandera, vilket många länder som skövlar skog inte har. Tex så hårdnar pressen på många andra stora exportörer, bl.a. på Brasilien och Australien, i och med att dessa skövlar regnskog.
Sedan är det Ryssland som har de överlägset största skogsarealerna i världen. Samtidigt som dom står för merparten av Kinas timmer import. Och med tanke på Kinas(och även andra u-länders) framtidsutsikter och tillväxt så lär importen av timmer fortsätta ett bra tag framöver.

Det här tycker säkert alla är skittrist, men det har blivit min nya hobby. Jag sitter som klistrad framför datan för att leta reda på bolag som känns värda att investera i, och det är faktiskt riktigt kul. Ännu roligare blir det nästa vecka, då ska jag köpa lite aktier på riktigt. =)

Hörs!

Anna Book i tanga, oh yeah!

Min käre vän, Camilla, vill stänga av hjärnan ibland. Detta med anledning av att man ibland tänker saker som man verkligen inte vill tänka. Och när man tänker på att man inte vill tänka på det här förbjudna så tänker man bara ännu mer på det. Det blir som en ond cirkel.

Så då är ju frågan; Hur bryter man en sådan? Jo, man attakerar den!  

Exempel 1;

Anna Book kommer in i sovrummet endast iförd tanga och ett genomskinligt linne och man har ingen aning om vilken av valkarna som ska representera hennes bröst...

Första tanken är ju; NEJ! FAN! det här får ju inte hända!
Men om man istället tänker; Men fan vad najs med lite(eller mycket) Anna Book! Naken också! Kan man få låtsas att du har tre par bröst eller måste man välja en av valkarna?...varpå hon såklart svarar att man får bestämma själv.

Kan det bli bättre?!...

...och sen så fantiserar man vidare, och då kommer ju Anna Book garanterat ersättas av en naken Angelina Jolie. Fatta lyckan! Från noll till tio(på en skala ett till tio) på typ ett ögonblick!

Exempel 2;

Man sitter på en föreläsning som hålls av en riktigt het brud och man kan inte riktigt sluta tänka på hur jävla het hon är. Asså hon är het. Riktigt het. Och så börjar man fantisera om henne, naken såklart. Det för man ju alltid på föreläsningar.
När föreläsningen är slut så går man fram till henne för att snacka lite, och i tanken så är hon ju fortfarande naken... Väl framme, face to face med hetingen, så upptäcker man att hon är missbildad... HON HAR TRE NIPPLES!!!TRE STYCKEN! UNDERBART!
Så nu, när man står där med en ursnygg kvinna framför sig så kan man inte sluta kolla på hennes bröst. För vem kan låta bli att stirra på ett par bröst med tre stycken nipples!? Varken jag eller Tiina Rosenberg(FI) kan det i alla fall...

Så hur ska man då göra för att slippa dessa förbjudna tankar? Hur ska man få upp blicken till ögonnivå? Jo, man föreställer sig att hon har en fjärde nipple i pannan. Eller möjligtvis på kinden. På så sätt kan man succesivt lyfta blicken högre upp på personen i fråga, och därmed slippa den pinsamma tystnaden som tyvärr kan uppstå när man har kollat på en okänd kvinnas bröst lite för länge, lite för tydligt...Allt handlar om att attackera! Gör dåliga tankar till bra tankar, och gör bra tankar till ännu bättre tankar. That's the way to do it.

Mikael Röjerås
Outbildad psykolog

Hörs!

Hoppas ingen träffad person på facebook läser det här :S

Ok, innan jag säger det här så måste jag säga förlåt till alla människor som inte är lika lyckligt lottade som jag, förlåt till alla er som ser ut som stryk och förlåt till alla er som klär er precis som om ni föddes utan smak(och då syftar jag inte på smaklökarna ni har på era värdelösa tungor...).

Men... är det bara jag som får rysningar när jag ser att någon av mina "vänner" på facebook lägger upp profilbilder på sig själva där dom ser ut som fuck? Verkligen fuckface! Och det värsta av allt är att personen i fråga är seriös med bilden...
Om man nu har haft oturen att man har blivit groteskt ful så behöver man väl inte späda på sin fulhet med klippa pottfrilla, dra upp byxorna så långt att blygläpparna/pungkulorna lägger sig på varsin sida av gylfen och svanka så mycket att det ser ut som om någon slagit en med ett basebollträ i ländryggen(visst kanske brösten ser större ut men det är ju bara ännu värre om man ska behöva puta med dom för att folk ska kolla på en)!!!???

Se där ja, det var dagens aggression, tack för mig.

Hörs!


(här skulle det kanske passa med en exempelbild, men så elak är inte ens jag.)

Fan vad lättroad man kan vara ibland...

Hahaha jag dör. Eniro har ställt upp en stor fet box på Sergels torg, och så får man gå in på deras hemsida och gissa på vad det är innuti den. Om man har rätt så får man det som finns där i. Sen så har de en monitor på boxen som visar alla gissningar som kommer in, ganska så jätte kul att se vad vissa gissar på. Undra va som är i den där saken? Säkert nåot helt värdelöst! Menmen

Här är några av mina gissningar;Tyvärr var ingen av mina gissningar rätt, jag som hade velat ha en Ingvar Kamprad.

Jag jagas av begär

- (minus)
- Det kommer troligen ta flera dagar innan jag kan bli miljonär... Jag ska tydligen få hem något kontrakt som jagg måste skriva under för att kunna sätta över pengar på mitt nya konto på Avanza.
- Ung och bortskämd, det nya programmet i SVT. Dom diskuterade det i "debatt" igår, och tre av freaktardsen var där, och vet ni va dom sa!??!!! "Ni pratar om oss som om vi vore efterblivna, men det är vi inte"... NI ÄR JU FÖR I HELLVETE HELT JÄVLA AVDANKADE! DET ÄR KLART ATT NI ÄR EFTERBLIVNA OM NI FÖRSÖKER INTALA FOLK ATT NI INTE ÄR DET!!! En normal människa behöver inte övertala andra om att han/hon inte är efterbliven.
- Städa
- SAT-testet, jag vill inte ens tänka på hur dåligt det gick.

+/-  (plussnedstreckminus)
+/-Träningen, jag har kommit igång bra igen även om jag har fetaste slemhostan.
+/- Jag är måste till skithuset, det är ju ganska skönt men samtidigt jobbigt att gå dit...

+ (plus)
+ Jag ska bli miljonär, tjäna storkovan på aktier är min senaste plan för att nå målet.
+ Mina fonder(alla utom en) har gått uppåt som fän det senaste året, kanske dags att sälja skiten och satsa på något nytt...
+ Plura;

Nu kan jag inte bli miljonär imorgon...

Fan, nu har jag suttit här och haft beslutsångest i typ fem timmar, seriöst. Jag ska köpa lite aktier har jag tänkt, och sälja lite fonder. Och nu, när jag äntligen har lyckats bestämma mig för vad jag ska köpa, så går det inte att sätta över pengar på mitt nya bankkonto på Avanza!!!! Jävla hellvetes skit! Jag blir ju lack.

Menmen, får kolla upp det där imorgon. Tålamodet har nått sin botten och jag tror det skulle sitta fint med lite sömn. Yes man, vi tar det imorgon. Då ska min nya karriär som aktiehandlare ta fart, och jag ska bli rik...

Hörs!

Här har vi ett rikspucko, på kuppen så gillar han kylan=)


Vakna Äta Springa Äta Somna, det är mitt liv

Är man lat om man dricker tre dagar gammal saft som har stått bevid datorn, istället för att resa sig upp och gå 3meter till kylskåpet för att hämta lite juice? Eller om man tuggar på ett "mjukt" bröd som har blivit hårt bara för att man inte gå till skafferiet och hämta lite färskt bröd?

I så fall kanske jag är lite lat. Men vafan, lite förlegat käk har väl ingen dött av?! Dessutom så slösar man viktiga kalorier om man ska resa sig å gå en massa hela tiden. Och det är ju inte bra om man, som jag, har planerat att gå upp två kilo till nyår. Två kilo, vafan är det tänker ni... Men för en kille som mig är det jävligt mycket. Så det gäller att ligga på plus i energiintaget...

I och för sig, nu när jag tänker efter(vilket inte händer allt för ofta), så kanske det är bäst att jag går till kylen och fixar lite riktigt frukost. Egentligen borde jag ju käka lunch om typ en timme eller två. Fan, det här håller inte, dags att ändra vanorna på riktigt. Ajja,

Hörs!


...ska jag till ikväll för att springa lite granna.

Ge mig en varmare breddgrad, tack.

För er nonchalanta jävlar som inte har märkt att det snöar ute så kan jag härmed berätta att: DET SNÖAR UTE. MEN HAR JAG SAGT ATT DET FÅR SNÖA???!!! NEJ DET HAR JAG INTE! SÅ VAFAN SNÖAR DET FÖR DÅ????!!!!

Det här ovädret fick mig att bege mig till gymmet för att kuta lite tröskelintervaller på löpbandet, men till min fasa upptäcker jag att det här jävla kuk Exercise gymmets löpband går i max 16km/h. FATTAR NI HUR SAKTA DET ÄR!!?? Det är så sakta att det kunde ha förstört min dag. Men jag körde 20min snabbdist, så det vart lite jobbigt ändå. Jag har ju trotts allt inte kört någon kvalité på två veckor...
Intervallerna får vänta tills imorgon.Hej jag heter Micke, i början av livet ungefär.I lördags hände det något ganska pinsamt när jag satt på tåget påväg hem från Stockholm... Som vanligt så somnade jag någonstans i närheten av Arlanda, och cirkus 15min senare, i Uppsala, hoppade några tjejer på som hade reserverat just de två platserna som jag och min proppfulla väska för tillfället ockuperade. Jag sov ju, så ena tjejen var tvugna att peta mig på axeln, troligen ett flertal gånger eftersom att hon typ slog på mig när jag vaknade...
Jag vet inte varför, men av någon anledning så vart jag skiträdd. Jag flög upp ur stolen och skrek till, precis som om jag hade vaknat ur en mardröm, och tjejen som hade väckt mig skrek ännu högre... jag hade visst lyckats skrämma henne med. När jag stod där och plockade upp mina saker som hade åkt ner på golvet under mitt något pinsamma uppvaknande så kunde jag känna hur slemmet rann ner för kinden på mig, ja jag hade tydligen setat där och dregglat medan jag sov, inte så mysigt(och jag som ser ut som värsta freaktardet när jag sover). Under tiden jag torkade bort dregglet så kände jag hur hela vagnen liksom hade lyft sina ärslen får sätena och vridit sina huvuden bakåt för att få en glimt av vad som försegick. Tomato-face på den va.
Jag låtsades som ingenting och begav mig till bistron för att tröstäta lite.

När det händer pinsamma saker, som att man har dregglat ner sig offentligt, gått mer gylfen helt öppen genom en fulsatt matsal och en 300meter lång korridår eller blivit upptäckt med att man inte har bytt kalsonger på två dagar, då får man ju en sån där känsla av att man bara vill skrika. Inte skrika åt någon annan, utan åt sig själv, man vill liksom skälla ut sig själv, liksom nypa sig i gäddhänget och säga "FYYYY MICKE, så där gör man inte...".
Men om man gör så offentligt så blir det ju bara ännu mer pinsamt, och då vill man ju nästan avliva sig själv.
Jag har kommit fram till att det bästa sättet att bli av med ångest är att inte få ångest från första början. Och hur lyckas man med det? Jo, man blir en nonchalant
"jag skiter i allt snubbe", och jag måste säga att jag har blivit ganska bra på det. Att inte bry mig ett skit, men ibland går det bara inte, som när man just har skrikit åt en främling och dregglat ner sig offentligt.

SälenLite bilder från förra veckans utflykt till Sälen. Det vore kul att göra något liknande igen, så kanske man kan va lite friskare och träna lite mera xD Ajja,

Hörs!

 

Följ min blogg med bloglovin

Du gör mig förundrad

Så mycket bättre är ett genialiskt drag av TV4. Varför har ingen satt in sju stycken musiker under ett och samma tak och låtit dem tolka varandras texter tidigare!?

Det är en förstklassig nostalgitripp,
samtidigt som man får ta del av någonting alldeles nytt.
Texterna är desamma som har etsat sig fast i ens minne,
men här är musiken nyskapande och outforskad.

Och det är bra att de inte kopierar låtarna rakt av.
Och det är skönt att man slipper den där vemodiga känslan;
känslan av att man har hört låten tusen gånger om,
som om den har gått på repeat ända sedan man tog bort stödhjulen från cykeln för första gången.

Och Di Leva,
den snubben är ju bara för grym på att köra sitt eget race,
han skulle kunna göra en sten intressant...
och det är precis vad han gör med Lasse Berghagens gråsten till låt:
"Sträck ut din hand".

Genialiskt Di Leva =)


Someday I will give it right back to you, bitches!

Jag känner mig dum,
dummare än vanligt.

SAT-provet gick skit.
Om motsatsen till att "naila" någonting är att "fucka upp skiten totalt" så måste jag säga att jag fuckade upp skiten totalt. Och det känns ju inte så bra med tanke på att jag hade hoppats att åka till USA i Januari. Men det löser sig nog, jag kanske ska vänta på resultatet och ta reda på vad som krävs för att "klara" provet innan jag drar någon slutsats av det här.

Det känns i alla fall mediokert.

Writing gick helt ok.
Reading gick kasst.
Math gick katastrofalt dåligt.

Och folk säger att matten är den lätta delen?! Visst var talen rätt enkla, och med lite mer tid hade jag nog kunnat få alla rätt, men nu var jag ju lika stressad som Jesus (troligen) var när han skred mot korset med en törnekrans på hjässan. Jag hann inte läsa alla frågor på någon av delarna, speciellt inte på matten. Fifan för SAT. Fifan för matte.

Och nej, jag är ingen sån som biter på naglarna eller klagar över mina resultat om det inte är befogat. Men det här klagandet är fanimig befogat om något.

Ajja, ska ta tåget hem till Sala, väl där ska jag inte göra ett vettigt skit. Eller jo, jag ska måla, inte för att det är vettigt, men det kan nog få mig på bättre humör.

Hörs!


SAT

Tjenare!

Då var man tillbaka i fjollträsk igen då. Har övernattat hos Hallbäck men befinner mig för tillfället på Löpet i Sollentuna. På Lördag är det dags för SAT-testet, och ärligt talat så är jag inte nå nervös alls. Jag har gjort lite testprov på internet, och mattedelen är ju fifan som högstadiematte; 


20. Of the following units which would be more likely used to measure the amount of water in a bathtub?

A. kilograms
B. liters
C. milliliters
D. centigrams
E. volts

Svårt... (och då var jag inner på kategorin "Advanced mathematics")

Iofs så kan det bli ganska svårt ibland, men då är det kunskaperna om engelska mått som tryter...Hur många gram är en ounce? Hur många ounces går det på en pound? Hur många Yards är en Mile och hur många meter är en Yard? Hur översätter man Farenheit till Celsius och vice versa?
Detta kan komma att bli lite komplicerat. Det är ju ganska lätt hänt att jag blandar ihopp skiten, men jag ska försöka memorera detta tills på Lördag.


Och sen så har jag hört att man bör ha MatteC kunskaper för att klara provet, men jag har knappt stött på några MatteB kunskaper i de övningstest som jag har gjort :S

Ajja, jag vrida på musiken och bege mig in i pluggandet igen.

Hörs!
En bild från Sälen, det vart inte mycket tränande för mig, men jag lyckades i alla fall ta mig upp för väggen. heheeheh.


RSS 2.0