Tandådalen

Ett dygn i Sälen(Tandådalen) är avklarat. Vi har det riktigt bra här uppe bland Dalarnas bergstoppar(om man nu kan kalla det för berg...).

Imorgon är det dags för mig att börja kuta lite igen. Jag känner mig ju frisk, men jag äter ju fortfarande som en myra och då kan det ju inte vara så jävla bra att hetsa igång träningen?! Jag tror fan inte det i alla fall.

Yäyä,

hörs!

Döda mig med en rostig sked, snälla.

Tjenare, jag vaknade för ungefär en timme sedan av att Kuk-lus-Klas stod och bankade på min dör... EN TIMME OCH 35MINUTER INNAN DET ÄR AVFÄRD TILL SÄLEN. EN TIMME OCH 35 MINUTER!!! Fattar ni hur mkt skönhetssömn jag kan åstadkomma på den tiden?! Nej det är ni troligen för dumma för(inget illa menat men det finns lite för många Klas Persson i den här världen för att jag ska kunna ha något hopp om den...)

Som sagt, jag ska till Sälen med några löparnördar; Klas(tyvärr), Marcus, Gleimar, Blomman och Sjöblom. Det ska bli ganska så jätte najs faktiskt. Dock ska jag inte träna så mycket, men jag har med the kamera, laddad och färdig att användas(va man nu ska ta kort på där ute i ödemarken... xD)

Ajja, här är lite bilder från London: En postlåda, En telefonkiosk, Ett klocktorn och En röd buss. Adjö.

 ...och där sprängdes jag.

Så var man hemma efter att ha spenderat 5 nätter i London. Jag är tre par skor, två skjortor, en väska, en halsduk, en korthållare, en mobiltelefon, 281st bilder, några kalsonger och 3 par strumpor rikare.

Dock så är jag troligen några kilo lättare än när jag åkte, jag blev nämligen matförgiftad där nere, jag misstänker McDonalds ChickenNuggets, men är inte 100% säker. Detta har lett till att jag de senaste 50timmarna enbart har käkat två äpplen, fyra mandariner, två bananer, en brödskiva, en halv tomat, sisådär 10gram kassler, ½caesarsallad samt att jag kanske har druckit 1.5 liter vatten. Om man sedan ska räkna med att jag spydde upp två av mandarinerna, brödskivan, kasslerbiten, tomaten, massa vatten, en banan samt caesarsalladen så blir det inte mycket näring över som min kropp har haft tillgång till(hur många av de 16värktabletterna och 8imodiumtabletterna som har kommit upp är dock oklart). Och ja, jag har varit hungrig som fan, men för varje tugga jag har svalt så har jag varit tvungen att koncentrera mig till 1000 för att låta den vara nere i magen så pass länge att jag inte skulle kunna spy upp den igen. Inte så kul kan jag meddela.

Dock så mår jag bättre nu, mycket bättre än igår... Det verkar som om skiten avtar ganska så snabbt i alla fall.

Ajja, nu ska jag käka lite och sedan sova. Det kan behövas,

Hörs!Jag består av 100% nitroglycerin

Hej, jag vaknade nyss och jag mår inte så jättebra. Inte bra alls faktiskt. Jag mår så jävla illa att jag skulle kunna spy på kommando, utan att stoppa fingrarna i halsen. Och det är inte kul kan jag meddela er!
Sen så känns det inte så kul att veta att jag har ganska så jävligt bråttom, så varför sitter jag då här kan man undra? Det undrar jag med fan :S

lets go bitches!

Hörs! =)

Ta min hand, jag tror den har frusit till is.

Det börjar bli kallt ute. För kallt. Så kall att man måste ha mössa, halsduk och vantar. Men jag har ingen mössa och inga vantar, så jag fryser och det är inte kul. Förra året, efter en och en halv månad i Sydafrika, längtade jag hem till de minus 20grader vi hade i Sverige och jag ville höra snön knastra under mina fotsteg.
Men nu skulle det vara jäkligt skönt att försvinna ett tag, till en varmare breddgrad. Men istället ska jag till London, och jag hoppas verkligen att den stadens outforskade gator kan göra så att tankarna på kyla försvinner under tiden jag är där, för troligen är det lika kallt i England som det är här.  

Flisan, det heter min nya bitch

YES! Jag lyckades ladda upp en bild, tyvärr så gick det bara med EN bild EN gång. För nu när jag skulle ladda upp en större version av bilden så funkar det inte igen. SÅ JÄVLA NAJS! Eller?
Det här är i alla fall morsans "hitte-katt", dvs att en dag så låg den bara i ladan hemma hos morsan och var vettskrämd. Hon hade knappt öppnat ögonen och hon hade blivit biten rakt över käften av något djur. Så hon ser lite ut som Joker i Batman... Men hon är charmig i alla fall. Och hon tar sig friheter... den lilla jävlen :@ Hon ska sova i sängen också, jag rullade över henne ett antal gånger i sömnen i går natt, ändå så ligger kräket kvar, så får hon fän skylla sig själv xD

Ajja, på Söndag bär det av till London. Det ska bli skoj, speciellt med tanke på att Punden är lägre nu än vad den har varit på 5år, typ 10,41 i jämförelse med kronan, så det är najs! :D

Hörs!

Think about it

Det känns som om det var hundra år sedan vi lämnade Rudbeckskolans lokaler tillsammans för sista gången. Men de var inte så länge sedan, och de bästa minnena från den tiden finns kvar någonstans där bak i huvudet.
Och jag trodde att jag skulle längta tillbaka, men jag har faktiskt aldrig velat flytta tillbaka till det gråa lilla betonghuset och Löpargymnasiet. Men det betyder inte att jag har glömt bort hur roligt vi kunde ha det där, och att det förändrade mitt liv och min syn på livet.
Säg att du vill vara lite mer som jag

Det finns vissa saker som jag hatar mer än andra. En av dessa saker är att höra folk käka. Jag verkligen hatar ljudet som kommer från en salivfylld käft som personen i fråga inte lyckas hålla stängd utan i en glipa i mungipan så sipprar ett kletigt smaskande ljud ut. Eller när folk tuggar på något knaprigt, typ chips. Visst, det går ju an om man sitter i ett ljudfyllt rum eller vid matbordet... men i ett klassrum under ett prov, när jag sitter två meter ifrån dig, då är det fan inte okay att proppa käften full med chips och smaksa sönder mina trummhinnor.
Nej fyfan, pga en jobbig lärare så hade jag ett ganska så jobbigt TOEFL-test i lördags. Och jag sa inget till honom heller, jag var tyst och försökte koncentrera mig så mycket jag kunde på provet... men det enda jag kunde tänka på var hur gärna jag ville ställa mig upp och sparka upp pungkularna i käften på människan så att han skulle sluta med sitt smaskande och knaprande... typ ;>

Nej kanske inte riktigt så, men när jag har börjat irritera mig på något så har jag jävligt svårt att bara släppa det och tänka på något annat. Det kanske inte är en jättebra egenskap...?

Ajja, jag tror att jag klarade provet ganska bra trotts att jag missade de sista 7 frågorna(eftersom att jag trodde jag var klar, men tydligen fanns det 4sidor till med uppgifter. YÄY! -.-)...

Btw så kan jag fortfarande inte lada upp bilder.

Hörs!

Poff. Fuck off. Du dog.

Jag har blivit lite fångad av Oscar Linnros debutalbum. Det är nämligen ganska så jättebra.
Äntligen fungerar internet någorlunda bra igen(efter att jag har installerat om datorn). Det tar i alla fall inte 20sekunder för att ladda en ny internetsida, dock så kan jag inte ladda upp bilder varken på face eller här. Ajja, det är sånt man brukar säga att man får leva med, kanske... eller? Nej fan heller, det här måste fixas.


Hörs!

Du sviker mig alltid

Internet är dött. Jag vet inte om det beror på routern eller på datorn. Jag tror att det beror på datorn, antingen har den virus eller så är det för att det sammanlagt finns 2gb ledigt utrymme på hårdisken. Vafan vet jag, datorer är inte min grej. Men jag blir galen när jag inte kan logga in på msn eller på min hotmail. Och ibland vill jag ta skiten och kasta ut genom fönstret(utan att öppna det innan, det finns ju inget bättre sätt att avreagera sig på än att krossa glas, porslin eller något annat som klirrar när det går sönder...) bara för att det tar 20sekunder att komma in på aftonbladet eller facebook, när det i vanliga fall går på typ 0.5sekunder.


Min klocka har stannat
(jag håller andan,
blundar)

och jag hoppas att tiden ska göra detsamma


För imorgon är det myckes som ska bli gjort; hämta pass hos polisen, fixa kort på mig själv som man ska ha med till TOEFL-testet, maila lite betyg till USA, köpa en massa saker man skulle ha med till provet, åka till Stockholm, lämna in min klocka som faktiskt har stannat... och sen är det säkert en massa oplanerat skit som kommer hända.

Ajja, ska sova,

Hörs!


Jag ska göra det tusen gånger till

Nu är det slutspurt på pluggandet in för TOEFL-testet och jag ska bege mig till Västerås stadsbibliotek. Jag har så mycket lättare att koncertrera mig när jag inte är hemma(där jag alltid har massa saker jag att fixa) och när jag inte har en dator en halvmeter ifrån mig hela tiden. Så en liten bänk, en penna, ett suddgummi och ett stadsbibliotek är precis vad jag behöver just nu.

Hörs!Livet är mycket enklare när man kan addera lite värme i tillvaron.

Jag har fixat ett nytt pass idag, trotts att mitt gamla tydligen skulle ha hållt t.o.m. 2014, men jag har ju tappat bort det, såklart... 400spänn gick åt, hade hellre köpt 5.7kg lösviktsgodis eller nått annat skoj. Jag har dock ett litet problem, det står att man ska ha med sitt "Original Passport" till TOEFL-testet, och jag kommer inte att få mitt förrän på måndag, och provet är på Lördog. DOH! Förhoppningsvis går det med körkort eller min EU-legetimation. Annars har jag ju pungat ut 160dollar helt i onödan...

Sen har jag köpt ett par nya tights, ett par vintertights... Och ordet vinter får mig att vilja lägga mig i dvala ett tag. Tänk om New York låg i Texas eller Kalifornien, det hade ju varit perfekt. New York är ju staden jag vill till, men den har inte det klimatet jag vill ha. Jag vill ha värme. Så just nu känns det som om både San Francisco och Dallas ligger steget före New York på min "Pros and Cons lista"(inte för att jag har en sådan lista egentligen, men om jag hade haft en så hade New York haft ett stort CON i och med kylan...).

Ajja, nu har jag fått mina betyg översatta, så ska skicka in skiten om någon dag.


Hörs!


Edit: Skit. USA, Colleges och prov är fan det enda som cirkulerar mellan mina hjärnceller nu för tiden...

Känslan av att vilja dö när man öppnar luckan till tvättmaskinen

Någon som vill ha rosa strumpor kalsonger eller t-shirts? Bara att säga till i så fall, jag har nämligen lyckats färga en hel tvätt rosa(FATTAR NI???!!! ROSA!!!)....

Ajja, imorgon blir det en tripp till Vässe så jag kan införskaffa lite kläder. Typ sånna som inte är rosa. Jävla skit.

Hörs


10-10-10

Det är helt ok väder idag. Perfekt för en långdistans, och en långdistans är precis vad jag ska ta mig för nu på eftermiddagen. Ska man satsa på ett nytt distansrekord dagen till ära...? 2mil kanske? Bara för att 1.9mil låter så mycket kortare. Ajja, hoppas bara att jag hinner hem innan det blir mörkt.

Hörs!

Känslan av att vilja döda redan livlösa ting

Ibland känner jag bara för att kalblodigt mörda saker som ändå inte lever. T.ex. min dator när den vägrar ladda upp bilder, varken här eller på ANSIKTET. Jag blir så jävla lack. Så lack att jag ska plugga lite till.

Hörs!

Jag bjuder väll på ett skönt musikklipp istället


Ett öga rött

JÄVLA HELLVETES HÅRSPRAYSHELLVETE!1½!!!!!

FAN. Det där utsprutet på sprayflaskan hade kletats igen, så till en början kom det inte ett skit, men jag pumpade på som fan å efter ett tag så kom fetaste jävla sprutet rakt i ögat på mig. Jag trodde ett tag att jag skulle bli blind på riktigt. Fy fan vad det sved, lite schampo i ögat var rena skönhetskuren i jämförelse. En pungspark hade varit att föredra(eller ok, kanske inte riktigt då...). Men jag ville bara ta tag i ögat och pluppa ut det i handfatet och tvåla in det och gnugga med en svamp så att ögonlocken skulle sluta kleta ihop sig med ögongloben.

Och samma sekund som detta hände så ringde nån jävel från USA, jag trodde ju att det var nån av coacherna så jag var ju så illa tvungen att svara, men det var bara nån jävla kärring som ville få med mig i ett greencard lotteri. Så jag klickade henne efter att hon frågade varför jag stönade så mycket. Haha, jag undrar hur jag lät, jag höll ju fan nästan på att börja böla på riktigt. xD

Ajja, nu har smärtan gått över, men jag ser fortfarande jävligt suddigt. Om det inte är bra tills imorgon så får det bli farbror docktorn.

Hörs!
Jag vill bo i en stad som aldrig sover

USA.

Det ser ut som om jag kommer åka dit i Januari, såvida jag klarar TOEFL och SAT testen. Dock så vet jag inte vart ännu, jag har nämligen tre skolor på kroken. En i San Francisco, en i Texas och en i New York. Det lutar mest åt den i New York, men det är bara för att "Manhattan College-coachen" är den enda coachen jag har snackat med på telefon, men nu ska han från Texas också ringa om ett par dagar. Och jag som hatar att snacka engelska, speciellt i telefonen. Det blir så jävla mycket svårare då än om man ser den man pratar med.

Och om jag får komma till mer än en skola, hur fan ska jag kunna bestämma vilken jag vill åka till i så fall? :S Jag som har beslutsångest i när jag ska välja lösviktsgodis på ICA... hur fan ska det gå till om jag ska välja stad i USA, det är ju som att välja mellan snickers och twix när man bara har möjlighet att välja en utav dem. Det är nästan så jag hoppas att jag bara kommer in på en skola, det vore så mycket enklare så...

Hörs!


Vi har bara levt en fjärdedel av våra liv

Så var jag hemma i Sveige, Västmanland och Sala igen efter en awesÅÅÅÅÅÅÅÅÅM helg i Oslo. Jag måste erkänna att jag inte har haft så här kul på riktigt jävla länge, det känns som om jag har spenderat hela helgen med att skratta åt sjuka människor som har bjudit på sig själva. GRYMT!

Moa och Lisa har båda fyllt 20år. Och födelsedag betyder ju fest. Och fest betyder all in. Och all in betyder supa sedan stupa(vilket var precis det som hände...). haha, men fifan vad kul det var(i alla fall det jag kommer ihåg av helgen... xD).

Ajja, just nu är det jävligt slitet så en skön nybäddad säng vore ju inte helt fel,

hörs!

RSS 2.0