Godnatt

Klockan är runt två på natten här i NY och jag är lite halvfull. Imorgon(idag...fuck!) ska jag upp klockan 7.30 för att jag har class, det är 5.5timmar kvar. Skönt. Yäyä, det är bara två gånger per år som Felix kommer tillbaka till NY, så man får ju se till att ta tillfälle i akt.

 

Dags att sova nu iaf bitches,

 

Hörs!


Schema

 

Ganska så jobbigt. 18credits. MEN, om jag tar 18 credits denna terminen så kan jag ta 12nästa, eftersom att man ska ha sammanlagt 30credits per år. Det kommer vara skitnajs då! Frågan är dock om jag pallar det nu. Vi får se.

 

Gonatt!

 


B&J

 

Mitt paraply blåste söder påvägen hem från partajet. Och det finns ingen pub/club att dra till för att alla ställen är stängda... -.- Sen så droppar det där borta vid föstret; det regnar in. Och det låter som om hela huset håller på att kollapsa av vinden. Det låter för mycket för att jag ska kunna somna.

 

Så nu sitter jag här och tröstäter lite Ben & Jerrys och kollar på film. Men jag somnar väl snart,

 

Hörs!

 

 


Hemmakväll eller Partaj?

Det blir fan partaj. Jag var helt otaggad för en halvtimme sedan, men ljudet från grannarna som spelar musik på högsta volym har fått mig på andra banor. Det kan ju bli kul, och jag måste ju inte festa järnet, jag kan ju bara gå ut och vara lite social. Och även om jag nu skulle råka ta en öl för mkt så har jag ju ändå inget annat att göra imorgon än att sitta på rummet och dega(pga orkanen).

 

hörs!

 

Edit(22:46): Där slog första blixten ned. Tur att det bara är typ 500meter till stället som jag ska till. hehehe.


Fyllekäk

Det här är nog varken första eller sista gången jag nämner det, men jag älskar fan Beef Jerkey. Bästa fyllekäket evöh! xD 21g protein(!!!), 1.5gfett och 8gram kolhydrater, på sammanlagt 42gram kött. Man får i sig en jävla massa protein, vilket är super om man vill bygga på sig lite muskler, och samtidigt smakar det asgott. Dock kostar det 3dollar för 42gram, vilker är ganska så dyrt om man sväljer tre påsar i ett kör, men det äre fan värt.

 

Nämnde jag att de va fest ikväll? Ajja; Det var fest ikväll. Men det va lite fail måste jag säga; inget drag, utan bara lite beerpong och mariocart. Kanske blir bättre imorgon om inte den där jätte stormen kommer rakt över New York... eller ja, då lär ju ingen ha något annat att göra än att partaja ändå, så det är väl win-win vilket som... xD

 

 

Hörs!


135km i timmen, typ.

Så starka beräknas vindarna vara när orkanen når NY. I tidningarna och på nyheterna är folk helt uppspela och beter sig som om jorden ska gå under. Men sen är det inte så mkt mer. Livet flyter på som vanligt här i storstaden. Vilket är helt ok för mig, det är ju ändå rätt onögigt att oroa sig för saker som man inte kan påverka. Själv är jag mest oroad över att jag inte vet vad jag ska ha för inställningar på kameran. Hittar inte mina kameraböcker, vafän har jag gjort av dem?, men jag får väl söka runt lite på nätet.

 

Ska ta en powenap sen äre dags för lite träning.

 

 

Hörs!


Storm

Det kommer en thunderstorm till NY i helgen, så alla lektioner är inställda på Måndag! Najs! Sen bär det nog av till IKEA på Lördag. Ska nog köpa lite draperier och skärma av rummet med så att jag får ett "eget" litet krypin här i lägenheten. En lampa, en väckarklocka samt något att sätta på väggen skulle ju inte vare helt fel heller.

 

Dags för lite film, sen sova,

 

Hörs!


Sova. Äta. Träna.

Det är typ vad jag har gjort sen jag kom tillbaka. Kul liv. Imorgon har vi ingen eftermiddags träning, så då blir det väl till att hitta på något, typ åka downtown eller så. Sen så bygger de om vår idrottshall, lägger nya mondobanor och fixar till gymmet. Jag hoppas att det blir grymt. Jag börjar dock få lite abstinens för att mina muskler kommer ha tynat bort tills dess att gymmet är färdigrenoverat...

 

 

Ajja, ska iväg till "sjukgymnasterna" och fixa vaden nu innan det är dags för intervaller i VCP.

 

Hörs!


Dimma

 

Sista natten i Sala så låg dimman tät över staden. Man såg max 100meter framför sig, det var ganska så häftigt faktiskt.

 

Yäyä, jag vaknade vid 05.30 imorse och kunde inte somna om. Sen så sov jag hela eftermiddagen. Hej jetlag. Ska bege mig ner till Brodway och Stop & shop för att inhandla något att fylla kylen med. Samt Beef Jerkey, torkat kött, så jävla gott. Btw så är har sommaren ännu inte övergett New York, har varit över 25grader hela dagen!

 

Hörs!


Döda dom jävlarna!

Jag har sa ont i ryggen att jag typ vill grata, jag tror att det beror pa de dar tranga javla planet som jag spenderade 9h pa igar. Usch. Dock har jag suttit och gapskrattat i biblioteket nu pa morgonen, helt for mig sjalv ocksa(ja, det var ganska pinsamt men jag kunde inte halla mig...), efter att ha kommit over denna insandaren;
Haha, exakt min humor, sa javla bra! :D 

Ajja, Hors!

Ny frisyr va

Jag klippte mig igår, och som vanligt blev det inte som jag hade tänkt mig. Det blir aldrig som man har tänkt sig; som man har föreställt sig att det ska bli, efter ett besök hos frisören (eller är jag ensam om att tänka att jag ska gå till frisören och komma ut därifrån som värsta hunken?! Ne jag tror inte det va...). Det var helt enkelt för mesig övergång från det korta till det långa, Jag ville att det skulle va snagg på sidorna och sen jättelångt på en gång där uppe på skallen, men det ville tydligen inte frisören. Yäyä.


Hörs!


Det är något stort på gång

 

Har varit ute hos morsan idag. Jag och broder Henrik åkte lite kross, den är rätt så liten men ack så kul att leka med(krossen alltså...). Sen så har dom skaffat en dvärgget, ganska så tuff krabat. Det lilla äcklet bet mig i hakan precis efter att vi tog den övre bilden, jag trodde att jag skulle dö. xD

 

Men imorgon, då är jag tillbaka i New York. Och även om jag har haft en grymt bra sommar hemma i Silverstaden så ska det bli skönt att komma tillbaka, för jag trivs verkligen där; i NY, på MC och med mina kära vänner.

 

Hörs!

 

 


En dag i skogen

 

Var ute i skogen och plockade lite svamp idag(40liter!). Sista gången för iår. Två dagar kvar till NY, snacka om kontraster.

 

Filmkväll på g va!

 

Hörs.


Sommaren är kort. För kort? Nja...

Nu har även jag gett upp hoppet för att sommaren ska komma tillbaka till Sverige. Vilket är ganska skönt, det är nämligen inte lika jobbigt att bege sig härifrån då. För det börjar närma sig nu; det är mindre än en vecka kvar till avfärd mot NY. SÅ JÄVLA GÖTT. Det ska bli grymt kul med ännu en termin på MC, även om jag troligtvis kommer att sakna Sverige. Speciellt den svenska sommaren, för det finns inte så mycket som slår den.

 

Men innan jag sätter mig på flyget ska det hinnas med lite parthäy, tjuvfiske och kvalitetstid med kameran.

 

 


I feel my heart start beating to my favorite song


RSS 2.0