Anledningen till att amerika har dödstraff?

Jag såg en röd dubbeldäckad buss vid Times Square. Det borde vara olagligt att ha en röd dubbeldäckad buss på alla ställen förutom i London. Och speciellt Times Square, palla ödsla tid att kolla på en fejkbuss när det finns så jävkla mycket mer, och bättre, saker att kolla på... xD Nu ödslade jag typ 30sekunder av min Times Square visit.
De här är dock från London. Hade ju ingen kamera att fota kopian med. höhöhö. Sen modifierade jag fyra av dem, för jag har inget roligare för mig.


Men det är dags att dyka ner i Marketing-boken. På en skala 1-10 så är jag;
Upphetsad: 1
Motiverad: 4
Time to run

Baklåret känns bättre, bättre än för tre-fyra dagar sen i alla fall. Så det är skönt. Jag testade lite stegringar igår, det gick bra = utan kännigar av någon söndertrasad muskel.

Men jag vågar inte trycka på. Och då menar jag inte trycka på som i maxa en hundring, utan jag vågar inte ens köra en tvåhundring på typ 30sekunder. Inte för att det känns osm om det ska brista, utan snarare för rädslan av att det ska brista och att jag inte ska kunna kuta på hela våren. Men det kanske är lika bra att ta det lungan nu i början. Coach kommer säkert vilja att jag ska kuta i helgen, jag tror dock inte att det är vad jag vill. Men det är sex dagar kvar tills dess. Mycket kan hända. Jag hoppas bara att det händer åt rätt håll...

Hörs!

Hjärtklappning

Höll just på att kollapsa här på mitt lilla rum i Riverdale... Fick ett mail med överskriften; "Vi har just skickat iväg dina hörlurar", jag går in och kollar mailet och det första jag ser är -280$. WOOOOOOOT :S:S 280FUCKING DOLLAR!?

10min senare, typ nu, läste jag hela mailet och upptäckte att kameran stod med på samma nota, puh, jag höll fan på at dö där ett tag... xD

Ajja, om en timme börjar första klassen, ska iväg och hämta ut mina böcker samt käka frukost,

Hörs!

Bort med å, ä och ö!

Varför finns å, ä och ö egentligen??!! Vet ni hur jäkla jobbigt det är att säga vad man heter på engelska? Ja, vad heter jag egentligen på engelska? "Roscheras", "Rogeras" och "Rojeräjs" är bara tre av alla jäkla namn jag har hört i veckan. Och det värsta av allt är att jag inte vet vad jag ska säga att jag heter heller. Jag testade med Röjerås, som jag faktiskt heter, men efter andra lektionen i början av veckan kände jag att det var lika bra att ge upp med att säga det. Det blir ganska så drygt i längden.

- Whats your surnamne Michael?
- Something on R I believe, DR X, I'm not really sure.


Nej, egentligen gillar jag å, ä och ö. Jag gillar Sverige och det som är svensk. Men ibland blir det fan lite för dryyyygt.

Hur man vet att man har koll på läget?

Jag älskar att få paket. Skitsamma om det är någon som har skickat mig något eller om det är jag själv som har beställt något, så länge jag inte riktigt vet vad det är som ligger däri är spänningen på topp. Visst, nu vet jag (eller vet jag verkligen det? xD) ju att det kommer ligga en Panasonic kamera och en Samsung dator två av mina paket nästa vecka. MEN, jag har ju egentligen ingen aning om vad som verkligen är däri. Så frågan är om det är ett bra eller dåligt tecken när man är nyfiken på att få öppna ett paket som man redan "vet" vad det innehåller? Är nyfikenhet verkligen ett bra tecken här?

Jag tror inte att det är så jävla bra faktiskt. Har man full koll på läget så är man inte nyfiken eller förväntansfull, snarare exhalterad, eller något liknande. Eller? xD

Fifan vad ful jag var när jag var liten, man brukar ju säga "ååhhh vad söt du var...". Men det går inte att säga så om en kille som har pottfrilla och ser ut som ett anorexia fall...? xD

Det här landet får en att spendera mer än vad man egentligen behöver...

Det är billigt här, vilket jag har sagt tidigare, för billigt. Så billigt att man nästan köper mer än vad man behöver. Det händer inte i Sverige. Eller, jag kanske inte ska säga att man köper mer, men man köper bättre saker än man behöver. Tex så hade jag tänk köpa en vanlig enkel digitalkamera för typ 1500kr, men när jag börjar kolla runt lite så kostar ju en sån kamera jag hade tänkt mig typ 800kr här. Och när man redan är inställd på att spendera 1500kr på kameran så börjar man istället leta efter andra kameror i 1500kr klassen. Så egentligen köper man inte mer, utan dyrare/bättre än vad manegentligen behöver.

Ajja, vad jag har köpt är;
  • 3st skolböcker
  • Kamera; Panasonic Lumix DMC-F235(bilden) med 12.1mp och 18x POWER Optical Image Stabilized Zoom, Okej, det kanske var lite overkill på den. Jag hade tänkt mig typ 5x optical zoom, eftersom jag hade det på min förra, och jag var nöjd med min förra. Men som sagt, det här är sånt som händer... xD
  • Mp3; Sony S-544 8gb med lite tillbehör
  • Ett par gamla hederliga Nike Victory spikskor
  • Headset
  • Dator, det vart en Samsung RF510-S02. Lite overkill här med kanske, men den var ju "billig" i jämförelse med hemma... xD
  • Sen hade jag ju bestämt mig för att köpa en liten 13.1" HP ENVY, så jag beställde ett datafodral och ett skyddsplats till skärmen för en sådan data. Men nu vart det ju inte så, den nya datan har 15.6"skärm, så det suger ju, får väl ge bort det där fodalet till nån... hehehe
Hoppas bara allt kommer fram och att det är helt. Böckerna har redan kommit, men jag har inte vart ner till skolans Post center och hämtat ut dem ännu. Ska snart iväg och käka lite "brunch", sedan iväg ner på stan med Emmy, Andrea och Toris.

Hörs!

Min nya digitalkamera, hehehe.

New York livet.

Det händer mycket  här i New York. Nästan lite för mycket på en och samma gång...

Jag var ner på stan(nu kan jag i alla fall säga ner på stan utan att behöva höra; "men det där är ju ingen stad, det är ju Sala...") igår, AWESOME! Jag hade ju förväntat mig att det skulle vara ganska så höga hus och mycket folk. Men när jag kom upp från tunnelbanan vid Times Square så kände jag mig som ett litet barn i en leksaksaffär. Alla stora byggnader, alla stora enorma reklamskärmar och så jävla mycket folk. Det gick inte riktigt att sluta kolla på de där skärmarna, jag fastnade med blicken lite för länge, lite för ofta och krockade med en och annan kines med kamera, som var minst lika fascinerad som jag var. Ajja, det var coolt!

Imorgon bär det av igen. Jag hade tänkt köpa en dator, en kamera och ett par löpardojor... Men nu har jag ju betällt allt sånt på internet, så det enda jag behöver(...?) är kläder. Jag köpte ett par nya jeans på Forever 21(vilket mer liknade en nattklubb än en klädesaffär...) vid Times Square. 37dollar för ett par jeans; ja tack. Att vara svensk i USA känns jävligt bra för tillfället, och kommer troligen göra det så länge jag har lite pengar, för allt är ju så jäkla mycket billigare här... Ok, jag ska inte glömma bort att jag hade haft skulder för livet om jag hade varit tvungen att betala min Collegeutbildning... Men som tur är kan jag ju kuta, och så länge jag kan göra det någorlunda bra så kommer jag nog stanna här, på College.För jag gillar College. Jag gillar staden, jag gillar människorna och jag gillar priserna. Men jag kanske inte ska vara för stor i käften, jag kanske har ändrat mig om en vecka eller två.

Vi hörs!


Jag måste ändå säga att jag är ledsen NY, London är bättre, än så länge. Jag tror det mest beror på att denna staden är så sjukt jävla stor att det kommer kännas som om man inte känner den även om man har bott här i flera år. Det är svårt att greppa hur stor staden är om man inte har varit här. London är stort, men hjärnan kopplar hur stor den staden är efter en vecka. New York är större, sjukt mycket större och jag har varit här i en vecka nu, men jag kan fortfarande inte fatta att det tar typ 45min att åka tåg genom Manhattan. Det är sjukt. Riktigt sjukt.

Downtown

Ikväll är det äntligen dags att besöka New York på riktigt. Verkligen på riktigt. Den största byggnaden jag har sett på nära håll här i livet är ju Kaknästornet... Hur häftigt är det på en skala 1-10? Ett grått torn ute på Gärdet. Det är ju jäkligt upphetsande...

Jag skulle chansa på att Times Square, Empire State Building och Frihetsgudinnan får ögonen att vidgas aningen mer än vad Kaknästornet på Gärdet eller typ Skrapan i Västerås får. Hur kan man ens få kalla den byggnaden för Skrapan, den är ju nästan lägre än ett normalt bostadshus är i NY, typ... xD

Ajja, väl där, downtown, ska jag fixa en dator, några par byxor och ett amerikanskt sim-kort till mobilen. Och det suger ju ganska hårt att kameran är sönder, det värsta är att den inte bara är sönder, utan den ligger ju hemma i Sverige också. Skit.

off to class,

Hörs!
[MC JASPER 911] Snow Closing

All classes starting before 4:00 pm are canceled and offices are closed. An announcement regarding classes and events beginning after 4:00 pm will be made by 1:00 pm.
.
VART FAN ÄR LIKE KNAPPEN NÄR MAN BEHÖVER DEN!!??


Utfyllnad...


I allra hogsta grad en nodvandig uppdatering...

Det ar fan kul med hemsidor, tank om alla hemlaxor kunde besta av att gora hemsidor istallet for att lasa femhundratusen sidor i en jakla BORING bok.

Hors!

Livet på college...

Fuck vad mycket läxor och skit det är att göra. Jag som trodde att mitt schema var as chill, men så var dock inte fallet. Ska göra en liten enkel hemsida tills imorgon, verkligen skitenkel. Men sen så ska jag läsa fem utdrag om religion, skriva ett a4 om mig själv och läsa ett kapitel i Marketing-boken och ett kapitel i Management-boken(vilka jag inte har...). Så det suger ju lite. Har dock beställt böcker från amazon.com, begagnade. Jävla bra sida det där faktiskt.
.
Fågan är om jag vågar beställa en dator från internet också, tänk om skiten kommer bort på vagen, om någon i skolpersonalen ser den och ba: "men en sån här har jag alltid velat ha, jag tar nog med den hem, tack Mikael". Inte för att jag tror det kommer hända, men man blir ju alltid så jävla hypokondrisk när man ska göra något som man inte är van vid.
.
Sen så måste jag säga att Health Center här på skolan är outstanding. Man går dit när man känner för det, tar ett hotpack(typ värmekudde för att värma musklerna), gör lite ultraljud, strålar lite med laser, får lite massage, sätter på lite stimulators(se bild) på musklerna som man har problem med, kör lite rehabstyrka mm. Vart någonstans får man den möjligheten i Sverige?

Obehagligt som fän, men det ska tydligen vara bra...


Semester året om fifan!

Nu funkar gamla bettan igen... Datorn alltså, men snart ska skiten kastas ut. Men jag har ju sån jävla kukig beslutsångest. Fan. Har kollat in en Toshiba och en HP. Men jag kan inte bestämma mig. Den jag har nu är ju HP, och jag hatar den. Jag kan inte ens räkna antalet gånger jag har velat kasta ut skiten från fönstret men avstått på grund av att det skulle vara rätt dyrt att byta rutan efteråt...
.
Ajja, skolböckerna för denna semestern(ja en termin heter tydliigen semester, men inte fan är det här vad jag skulle kalla semester ;>). Dags att sova.
.
Hörs!

Vilket jakla fagelbo

Andra skoldagen har borta i donut och M&M landet(fan vad jag gillar att de serverar detta till frukost lunch och middag!) borjar om en timme. Engelska star pa schemat... ENGELSKA! Och det ar inte nan "Hej jag ar jatte kass pa engelska och behover lite extrahjalp"(vilket man kan tycka skulle vara passande for mig...), men nej, det ar engelska som i "Hej jag ar fran USA och ska lasa lite engelska pa College..." tror jag i alla fall... Hoppas inte.
.
Ikvall ska det bestallas lite skolbocker fran internet. Var tydligen mkt billigare sa an att ga till the book store som skolan har.
.
Sen ar det dethar med en ny dator. Jag tanke forst pa en Macbook air, sedan en Macbook pro men nu har jag fan andrat mig igen och gatt tilbaka till "macbook ar den mest oprisvarda datan man kan fa"-tanken. Sa jag har kollat in en Toshiba istallet. Det finns ju sa sjuk manga sa man kan ju inte valja heller.
.
Hors!

Det har med att plugga

Jag borjar fatta hur det har gar till nu. Fan vad lange sen det var jag pluggade. Kommer knappt ih[g hur man gor... Oppna boken, las ett par sidor. Ta fram fragepapperet. las en fraga. Oppna skrivhaftet, skriv nagon rad. Och sen gor man om samma procedur tills dess att vare fraga ar klar. (for er som inte viste alltsa.... hehehehehe)
.
Hors.

Muskelbristning up my as. Fan!

YES! Det var fel klass, jag laste rum 309, men det stod rum 304. Fan vad skont att jag slipper den dar psykologiklassen och den dar jobbiga lararen som sa "okaaaaaay" pa riktig javla sydstatsdialekt mellan var och varannan mening. Puh!
.
Nagot som dock inte ar sa kul ar att jag tydligen har en muskelbristning i baklaret anda. Ganska sa liten dock. Men jag ska fa ett rehabprogram med lite styrka, lite massage och lite elstotar i baklaret, sa forhoppningsvis far ja borja kuta pa riktigt om en vecka. The Health Care Center har pa skolan verkar ganska sa jatte bra, som en hel javla sjukgymnast klinik med typ tva eller tre sjukgymnaster och nagra till assistenter som hjalper till lite. Gott!
.
Hors!

Snalla, sag att jag satt i fel klassrum!

Klockan ar tio over tolv och jag har lyckats beta av 3st klasser One more to go! Dock sa har jag varit pa fel lektion, tror jag i alla fall. De snackade om psykologi, och det sista jag vill lasa ar psykologi. Jag stod inte med pa klasslistan heller sa forhoppningsvis har jag bara skrivit fel rumsnummer och far ga till nagon annan lite mer intressant(lattare) klass pa Onsdag.
.
Annars sa har dagen gatt jakligt snabbt. Skont! Det kommer nog kannas annu lite battre nar jag har lite mer koll pa vilka klasser det ar jag laser. For just nu kanner jag mig aningen lost har pa Manhattan College.
.
Hors!

Awesome schema

Skola imorgon, det kanns ju sadar just nu. Jag kommer ga runt som en jakla mumie hela dagen. Jag har ett riktigt bra schema dock; borjar klockan nio och slutar kvart over ett. Samma sak pa Onsdag och Torsdag, Pa tisdag har jag en lektion vid fyra och pa fredag har jag tva lektioner. Sadet kanns chill, jag trodde ju att jag skulle fa sendera hela dagarna vid skolbanken, men sa var tydligen inte fallet. Gott!
Sen sa har jag kutat lite idag, baklaret kanns ok men det ar fortfarande javligt stramt. Sa det blir nog inga intervaller for mig imorgon, som det star pa schemat. Ajja,
Hors!

Jet laaaaaaaaaaaaag da, haha

Jetlagen ar har. Klockan ar bara fyra pa eftermiddagen men jag ar sjukt trott. Inte sa kul kan jag meddela. Fragan ar hur lange jag kommer orka halla mig uppe.
.
Sen ska jag ut och kuta ocksa. Forsta gangen sedan i Tisdags, sedan krampen i baklaret, men jag tror det kommer funka. Ska ju bara jobba lixAm.
.
Hors!

Forsta dagen av det nya livet

Det var fest igar. Alla vart sjukt fulla, vilket kan bero pa att det var oppen bar. Man payade 10dollar nar man kom in sen var paryt igang. Grymt kul var det i alla fall, aven om jag(och alla andra) vart for full. Mar ju inte sa javla bra idag kan jag saga. haha! Men det ar sant man far rakna med.
.
Jag trodde College inte alls var som pa film, jag trodde att allt var sjukt overdrivet, men det ar fan skrammande likt filmerna. Festerna, manniskorna, dormsen. Det kanns lite som att leva i en film, men jag vanjer mig nog snart. Sen kan jag ju bara konstatera att min engelska ar samst.
.
Hors!

New York

Da va man antligen framme i New York. Det ar bra, riktigt bra. De andra i laget verkar schysta och staden ar battre an vantat, aven om jag inte ens har varit nere pa stan annu.
.
Sen sa har ju min dator packat ihop totalt nu efter flygresan. Som tur ar sa ska jag ju kopa mig en ny, det jag inte har tankt pa dock ar att jag inte kommer kunna fa en med A A O... Kanske gar att losa pa natt satt, jag far val se.
.
Ajja, ikvall are fest, men jag ar fan redan helt jakla dod. DOD. Med tva prickar(ok det kommer bli jobbigt med en dator utan AAO...). Ska i alla fall dit och titta in, men jag tror nog att det blir laggdags tidigt... Klockan ar ju 20:00 har nu, men det kanns som om den ar typ mitt i natten, vilket den egentligen ar for mig. Javla skit.
.
Ajja hors!

Jag vill inte vara kaxig, men jag kan det här med aktiehandel...16.95% sedan imorse, 36.38% sedan köp :D Fan vad skönt det är att bara sitta och kolla på när ens pengar växer. xD

Vet dock inte varför jag censurerade "Inköpskostnad", men jag köpte dem för 25.30kr någon gång i början av December i alla fall.

Fuck peace, gief kamera bitches! :@

Det jag önskar mig mest av allt just nu är inte fred på jorden, att svälten i världen är över eller att jag sitter på planet till New York. De två förstnämnda kommer nämligen aldrig att inträffa så de är ju bara värdelöst att ens önska sig något liknande och det sistnämnda kommer jag att göra på Lördag klockan 07:11 ändå(!ettETT!!!!!11!!!). Så det jag önskar mig mest av allt just nu är att de ringer från Elgiganten imorgon och säger att jag kan komma och hämta min systemkamera. Jag vill ju så hemskt gärna ha med den. Visst kan jag ju skicka efter den senare, men hur många gånger får man chansen att knäppa kort på New Yorks skyskrapor från skyn? Inte ofta, så det gäller att ta chansen när man har den. Och soooom jag önskar att jag får den(chansen alltså) på Lördag.

Och om de inte ringer så ringer jag sjölv dit och frågar om den finns att hämta... Ajja,

Hörs!

Jag. På västkusten typ -97(?) eller nått. Det är en hink med krabbor som jag, min bror och min farfar hade kämpat med att få upp. Dock så var jag för feg för att ta på de där små jäklarna...


Hur fän bokar man en ombokbar flygbiljett? -.-

Åka imorgon eller på Lördag? Det är frågan. Det är massa skit som ska fixas; jag har inte börjat packa, jag måste söka studielån samt studiebidrag, jag åste fixa en försäkring och jag måste boka ett flyg, vilket har visat sig att det inte är sdet lättaste...

Ajja, Dags att sätta igång på allvar,

Hörs!

I hela mitt liv har jag väntat på livet

Nu är det bara en sisådär två dagar kvar tills dess att jag ska sätta mig på planet mot det nya livet i New York, men jag känner inte av det, om man nu kan uttrycka det så. I vanliga fall brukar det vara lite pirrigt, lite nervöst och lite magkittlande, men inte nu. Inte alls faktiskt. Det känns bara grymt bra att det äntligen händer något nytt här i livet.

Men det vore skönt om det var lite nervöst. Jag saknar känslan av spänning, känslan som man får när man står lite för nära en klippkant, när man precis ska hoppa fallskärm eller när man just har kastat en sten genom ett 6kvm stort skyltfönster. Inte för att jag har gjort något av de två sistnämnda, men det kommer, det kommer... Det sista kanske jag sparar tills jag är riktigt gammal, min plan är ju att bli en riktigt ligistgubbe. En sån där med krut i, som småbarn är rädda för och resterande vill sätta in på hemmet. Ajja,

Hörs!Frågan är om jag kommer känna mig hemma här, eller kommer jag vara vilsen som en IV-elev i matteboken? Det återstår att se.

Lite bättre än väntat

Det känns bättre i låret idag, inte lika stelt helt enkelt. Jag kan nästan gå utan att halta. Det är inte blått. Det gör inte ont på en specifik punk. Vilket är bra, riktigt bra. För det tyder på att det inte är en bristning, utan snarare en sträckning eller kramp, och förhoppningsvis kan jag springa redan nästa vecka. (Y)

Sitter nu på löpet och om någon timme bär det av till Ambassaden för att hämta visumet. Wohooooo! Det känns bra. Och idag fyller Milla år, vilket betyder att vi ska ut och käka i Västerås ikväll. Det kan bli najs det med.

Hörs!

Kramp/Bristning i baksidan [X] Visum [X]

Så var visumet fixat, typ, de ringde från ambassaden en timme efter att jag hade åkt där ifrån och sa att jag skulle komma dit och hämta visumet. Men jag hade inte tid, jag skulle träna... Normalt brukar det ta en vecka innan det är klart så jag är fan skitglad för att det gick så snabbt. Det betyder att jag kan sätta mig på flyget ganska så snart.

Men att jag sket i att hämta visumet betyder också att jag fick kramp i baksidan, eller en bristning, eftersom att jag prioriterade träningen. Fan, jag skulle ha hämtat det där jävla visumet direkt och skitit i att springa min intervaller...
Jag har ju aldrig haft en bristning så jag vet inte hur det känns. Och det känns ju som kramp, men en riktigt jävla dåligt kramp. För det är jävligt stramt. Kanske är det både och? Inte vet jag. Jag vet i alla fall att det kom jävligt olägligt.

Det som känns mest surt är att jag inte var ett dugg stel innan, kroppen kändes prima och intervallerna gick bra. Men så vipps, så kände jag hur baklåret drog ihop sig som en rädd sköldpadda. Sen låg man där på marken och var inte så jävla kaxig längre. Men brukar det inte vara lite stelt eller så innan? Det måste vara för att jag körde de där kukiga jävla hamstring curlsen på gymmet igår. FUCK! :S

Yäyä, snart är jag i New York, vilket gör att livet känns rätt så super ändå.

Hörs!

Ambassaden

Imorgon är det äntligen dags att entra ambassaden och ansöka om ett visum. Förhoppningsvis hinner jag få det innan helgen så att jag kan sätta mig på ett flygplan och fara iväg redan nu på Lördag. Fan vad jag längtar på att få komma iväg till den där lilla skolan i den där enorma staden i det där stora landet. Det ska blir grymt kul. Och spännande.

Men först, idag, ska jag kolla att jag har alla saker redo som jag behöver ha med mig när jag ska bege mig till The US Embassy. Det är en jäkla massa papper, pass, kvitton och annat som ska med. Och det är även en hel del som inte får tas med. Absolut ingenting får nämligen tas in där förutom ens egna kläder och dessa saker som står på listan att man ska ha med. Får inte ens ta med mig mobilen vafän. Ajja,

Hörs!


Edit: Så är såklar deras hemsida nedstängd :S vafan är dethär xD hehehe...ehhh :S

Edit2: DÖDA MIG!!!!!!!!!!!!1! JAG HITTAR INTE KVITTOT FRÅN BANKEN SOM JAG SKA HA MED TILL AMBASSADEN! :S

Jag la det ju i en matkasse för att efter att jag hade vart där på banken. MEN VART I HELLVETE ÄR DET NU DÅ???!!! Jag tror att jag just dog lite granna. xD

"Det finns jobb om man verkligen vill jobba"

Det värsta påståendet jag vet när det gäller arbetslösheten i Sverige är; Folk är för lata för att jobba nuförtiden, det finns ju alltid arbetstillfällen om man verkligen vill ha ett jobb.

Jaha, så det betyder att de 24 000 utförsäkrade personerna som finns i Sverige hellre tar en praktikplats för 5000kr/mån än att vara anställd och få en normallön? Eller vafän vill man komma med att säga; "Det finns jobb om man vill ha ett jobb."?

Jag tror knappast att det bara är jag som har stött på det påståendet...

Här(i youtube-klippet) är lite om fas 3. Regeringens jobbgaranti är ett jäkla jippo för att förbättra regeringens sysselsättningssiffror säger jag bara... Och för den delen; när fan, och framförallt varför, började man referera till "sysselsättning" istället för arbetslöshet? Det känns ju som att det är något som kommit nu på slutet, när arbetslösheten skjutit i höjden, men samtidigt som sysselsättningen har ökat. Men vad fän hjälper det människor om de är sysselsatta? Inte betalar man räkningar med sysselsätting? Nej, räkningar betalar man med löner från riktiga arbeten. Slopa sysselsättningsstatistiken fifän!

Ajja,

Hörs!


London as I know it


London, där vill jag bo
(inte just nu. Men i framtiden.). Med en kamera och kanske en vän(eller möjligtvis en bitch). Med ett välbetalt jobb. Mitt i stan. Då skulle jag nog stortrivas.

90 000kr i timmen fifan...

Det var tävling tidigare idag i Örebro idag. Inte för mig dock. Priset var 3000 till ettan, 2000 till tvåan och 1000 till trean. Det var fem stycken som sprang och nån random 92:a snubblande in över mållinjen på fjuttiga 2minuter blankt. wtf? Det gör man ju i sömnen, baklänges dessutom. Även om det första varvet går på typ 65 eller nått, inte för att det gjorde det nu, men ändå. Och nej, jag menar inte att ni som var där är dåliga, jag menar bara att jag är ganska så mycket bättre. Nu ångrar jag mig ju nästan att jag inte va där. 3k hade ju inte vart helt fel. Nästan utan att behöva ta ut sig...

Istället tillbringade jag förmiddagen i friidrottshallen i Västerås genom att springa 3*300-200-150m med 60s, 75s respektive 90s vila i serierna. Mellan serierna vart det 4min resp. 6min vila. Det gick inte så jäkla bra. Jag hade ingen aning om vilka tider jag skulle hålla så det blev en långsam första serie, en jävligt snabb andra serie och en ganska så lagom tredjeserie.

Det var första gången på länge som musklerna fick känna på lite riktigt mjölksyra, så de var ju skönt. Eller ja, skönt kanske är lite fel ordval...

Sen så hatar jag när nån n00b drar en sån där typisk morsa-kommentar i stil med; "Gud va bra sprunget!" eller "Det där måste du vara nöjd med!". NEJ, DET MÅSTE JAG FÖR I HELLVETE INTE ALLS VARA! SOPA! Att man blir helt slut betyder inte att man har gjort ett bra pass eller ett bra lopp, vilket vissa n00bs verkar tro. Jag hade kunnat bli precis lika trött genom att springa en ynka trehundring. Men vad är bäst; springa en trehundring eller ett helt intervallpass? Det kan ju fan ett spädbarn räkna ut.

Over and out bitches,

Hörs!

Skitkamera
Min kamera och jag har inte varit kompisar de senaste veckorna. Det lilla avskummet beskär bilderna på något konstigt sätt. När man ska ta bilden och kollar på skärmen/i titthålet(sånt som alla systemkameror har) så ser jag bilden som jag vill ha den, men när jag har knäppt på avtryckaren och tagit bilden så är det inte samma bild som visades innan; på den tagna bilden så har några centimeter av nederkanten försvunnit samtidigt som den har flyttats uppåt ett par centimeter. Fan. Jag har försökt fixat det genom att formatera om kameran men det funkar inte. Och om jag lämnar in den nu så kommer jag inte hinna få tillbaka den innan jag åer till USA. Det suger ju pung. För kameran måste jag ju ha med till USA. -.-

Hörs!

Jobbgaranti up my anus.

Åhhhåhh vad jag älskar Moderaterna, ja jag skulle vilja ge Fredrik "fuckface" Reinfeldt en stor fet kram så att han kanske blir lite snäll. Eller borde jag kanske satsa på en pepparkaka? För hur schysst är egentligen den Moderata(och idiotiska) arbetspolitiken? Och hur bra är den här jobbgarantin som man så fint kallar den med Fas 1, 2 och 3...?

Alla dessa lågbetalda praktikanter som springer runt och snor(eller snarare blir tvingade till att sno...) arbetstillfällen skapar ju jobbinflation på arbetsmarknaden. För varje praktikan som ett företag anställer så får företaget 5000kr... ja, företagen TJÄNAR 5000kr per praktikant. Eller ja de tjänar ju ännu mer än så med tanke på att de inte betalar ut någon lön över huvud taget(det gör försäkringskassan), för en person som utför samma arbete som en heltidsanställd... Är inte det lite fel? För vilket företag vill, efter en månad eller två, anställa denna person när kan ha kvar personen springandes där som praktikant och utföra samma arbete som en fullt betald heltidsanställd? För mig skulle valet vara ganska lätt. Man kan inte klandra företagen, som Gudrun Schyman sa för ett tag sen; "Att man var emot bygget av Öresundsbron betyder inte att man ska behöva simma över sundet...".

Folk snackar om bostadsbubbla hit och bostadsbubbla dit. Men är det ingen som lägger märke till denna arbetsmarknadsbubbla? Till år 2013 har arbetsförmedlingen räknat på att antalet praktikplatser i Sverige kommer vara fördubblat, dvs att ca 50 000pers kommer springa runt och göra slavarbete för nästan ingen lön alls, ca 8000kr/mån om man har det bra, före skatt. Detta leder ju till inflation på arbetsmarknaden.

Sysselsättningen ökar, och visst ser det fint ut på papperet och för alliansens statistik, men sedan är det inte mer än så. Problemet med att folk inte får riktiga arbeten, humana löner eller vettiga levnadsvilkor kvarstår.

Svidande drag.

Jag har suttit inne och gömt mig hela dagen. Pokerstars.com har återigen blivit min bäste vän. Det är ju lite trollbindande det där spelet. Beroendeframkallande. Poker alltså. Jag ligger 20dollar plus i alla fall efter att ha slutat fyra i en 180manna turnering, så jävla surt att vinnaren fick 110dollar medan jag fick nöja mig med 36, jävla skitspel! Det svider att vara så nära men ändå så jävla långt ifrån. xD Ajja, nu får det räcka med poker för idag, ska fixa lite käk och sedan bege mig till Västerås för att träna(SURPRISE!).

Jag måste bli lite flitigare på att använda kameran också. Det börjar ju bli lite trist att titta in här om det aldrig kommer nå bilder. hehehehehe


Hörs!

Poker is (the) shit!Online poker it is. Det går bra. Men sjukt jävla dåligt. Har snart spelat bort 100kr, det suger ju. Jag har inget tålamod kvar, och det är när tålamodet sinar som det går dåligt.

Bättre går det ju inte när modemet lägger av, det är dock justerat med två djupfrysta korvpaket. (Y)

Hörs!


EDIT:


Fuck this, jag slutade tvåa. Gcik plus tillslut i alla fal... Godnatt.

En flaska med piss kommer lastad!

VEM I HELLVETE HAR LAGT EN JÄVLA PISSFLASKA I MIN POSTLÅDA! VEM FAN VARE! SÄG VEM DET FUCKING VAR!

Ja, fy i hellvete, när jag stoppade ner handen i postlådan idag så fick jag upp något ganska så in i hellvete otrevligt; EN TVÅLITERS COCACOLAFLASKA MED PISS. Vem fan gör så lixåm? Vem fan har så stor blåsa!? :S Så jävla äckligt.

Jag kastade den i ren reflex ner i snön, men för tillfället står den placerad utanför ingången till huset, ifall någon är intresserad av att ha den så äre bara att hämta...

Först sprängde nån kukunge postlådan på nyår, och nu detta. VART SKA VÄRLDEN TA VÄGEN! Eller vart ska hända med postlådan härnäst?

Fyfan, ska fixa lite käk nu och senare bär det av till Vässe för lite träning.

Hörs!

Så jävla bra va!

Var i Vässe och tränade idag. Det gick riktigt bra 8*1000m på 3:00min/km fart, eller 20km/h fart. Med en minut vila mellan loppen. Dock vart det tr minuter efter det femte loppet eftersom att jag höll på att skita på mig och var därför tvungen att bege mig till skithuset. Så det sög ju lite. Men det kändes som ett riktigt gryt pass ändå. 

Sen så har jag lyckats fixa en tidigare tid hos ambassaden, nya mötet är bokat till den artonde januari klockan 10:00. Det känns ju grymt mycket bättre än den tredje februari, vilket var min första bokningstid. Sen ska jag snacka med nån snubbe på ambassaden och se till att de fixar mitt visum lite snabbare än vanligt, så det kan nog bli riktigt bra. Tror jag. 

Ska till Coop och köpa frukt för halva priset, sen duscha, fy i hellvete vad jag lökade sönder på träningen...  

Hörs!

Spya i käften är inte så najs

Jag har ett problem. Mitt proteinpulver smakar bajs, seriöst. Det går typ inte att dricka det. Jag får kväljningar varje gång jag dricker det. Och idag(igår...) gjorde jag en riktigt tabbe; jag tog in för mycket i munnen på en och samma gång! Det vart så pass mycket att jag inte lyckades svälja allt på en klunk. Så när jag hade lyckats svälja hälften så var det ju nästan lika mycket kvar i käften på mig. Och som vanligt så fick jag kväljningar. Och hur ska man kunna trycka tillbaka kväljningar med tungan när käften är full med dricka? Det går ju inte! Så jag spydde, i munnen. Det var inte så trevligt. Och jag hade ju inte direkt någonstans att spotta ut det, så jag svalde skiten igen, i två snabba klunkar. Det var INTE godare andra gången jag svalde skiten...

Vilken jävla mardröm säger jag bara! Jag ska nog fixa nån slang att stoppa ner i halsen så att jag kan låta det rinna rakt ner i magsäcken. För protein är ju livsviktigt vet ni. =)

Nu är mötet med ambassaden bokat btw. TILL DEN TREDJE FUCKING FEBRUARI! :SSS Imorgon ska jag ringa ambassaden och tigga om en tidigare tid, jag kan ju ta en när som helst! Jag skulle kunna sätta mig och cykla på en jävla enhjuling till Stockholm om jag bara fick ett möte innan skolan börjar. Suck.

Hörs!


Pressapressapressapressapressapressapressapressapressapressapressa

Hemma från träningen nu. Det vart bana, och det gick helt ok. hehehe. 3*4*200m med vila 30s i serie1, 45s serie2 och 60s serie3. 4min seriepaus. Snittet var typ 29.0 i första, 28.6 i andra, 27.7 i sista. Det vart en ganska rejäl fartökning där till sista serien, och jag vet inte riktigt varför... Antingen beror det på att jag körde med spikskor för första gången på över ett halvår. Kanske underskattade mig själv? Eller så var det lite extra vila som gjorde susen.

Jag tror att jag underskattade mig själv.
Sist jag körde samma pass så hade jag 29.5, 29.0 respektive 28.5. Jag tror att de där tiderna satt kvar i bakhuvudet och talade om för mina små spaghettiben att det inte kunde gå så mycket snabbare än så, för jag vart ju helt jäkla slutkörd förra gången. För bara två veckor sedan. Men tydligen kunde det gå jävligt mycket snabbare än så. Om jag hade varit seriös nu så hade jag letat på Mentala Guiden, i någon av flyttlådorna som den ligger nedpackad i, och läst på lite. Men jag är inte så seriös, det får räcka med att jag tänker på det tills nästa gång; att mina ben, många gånger, är snabbare än vad jag tror. Och att hjärnan inte alltid har rätt.

Det gäller ju att pressa gränserna om man ska utvecklas. Det håller inte i längden att ligga och fisköra som nån trafikstockande tunnelseende gubbe på motorväg om man vill komma någonstans här i livet. Nej fifan.

Från tävlingen i Holland i somrast- Vilken jävla fotisättning jag har, det där kan ju omöjligt vara bra!? :S Att jag ser ut som fuckface på bilden är väl egentligen inte heller så bra... xDVi höres!

07:34


Jag är vaken, tror jag. Det känns som om jag just har tagit livet av mig. Vem fan vill vara uppe såhär tidigt egentligen?
Jag tänkte vara lite snäll och skjutsa min käre vän Oscar till Uppsala. Jag över väger dock att aldrig mer vara snäll. Mot någon. xD

Over and out,

Hörs!

Charterresor är härmed dödskallemärkta.

(om det nu inte redan var det sedan tidigare...)


Imorgon ska jag förbi farmor och (förhoppningsvis) skriva ut mina i-20 papper. Ska passa på att scanna in lite fler gamla bilder från dåtiden. När livet knappt hade tagit sin början.

Nu har jag dock förbrukat ungefär en fjärdedel av en svenssons medellivslängd och det har faktiskt börjat jävligt bra. Livet alltså. Även om jag har ett minne som en 80-årig cenildement föredetta a-lagare(helt seriöst... :S) så känns det som om detta kommer att leda till någonting bra. Något fint. Nått annorlunda. Livet alltså. Min största mardröm är väl som alla ungdomars(?); att sitta hemma på den plats där man föddes tills dess att man är ett med inredningen. Man blir en kontur i tapenten. En skugga i staden.
Jag vill inte vara ett med någonting liksom kvinnan vid spisen, godis på Lördag eller Socialdemokraternas ledare i Rosenbad. Inte ännu. Jag vill inte ha ett jobb som binder mig och kräver min uppmärksamhet 365dagar om året. Jag vill inte älta samma gamla mönster år in och år ut. Och jag vill framförallt inte kunna SJ:s tidstabeller mellan Sala och Västerås utantill. Inte ännu i alla fall. Förmodligen aldrig.

Hörs!

Dåligt Bra Dåligt

För tillfället befinner jag mig i min exklusiva takvåning här på Jakobsbergsgatan 9 i Sala. Jag och min far håller på och storstädar för det ser ärligt talat värre ut än någonsin tidigare här uppe. Och det säger faktiskt ganska mycket...

Imorgon får jag mitt efterlängtade I-20 från Manhattan College och det känns faktiskt jävligt bra. Då ska det betalas lite avgifter samt bokas ett möte på ambassaden. Jag hoppas verkligen att jag har koll på allt nu. Det finns ju en liten underliggande risk att jag har glömt bort att fixa någonting. Ska kolla igenom allt en extra gång nu ikväll.

Annars är jag lite småförkyld, det rinner i näsan men jag har inte ont i halsen som tur är, så om jag tuggar lite piller, dricker massa vatten och tar jag det lite lugnt nu i någon dag så går det nog över utan att jag behöver bli sängliggande.

Höres!


Västerås

Så var träningen avklarad. Sitter hemma hos fröken Camilla Andersson och chillar järnet med kamrat Waldemar(dock inte VFK-waldemar...).
Det här är Camilla.

Like


I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy

Så har jag stått på en scen och sjungit för första gången i mitt liv. Jag har, tillsammans med mina kamrater Henke, Simon och Jacke, bildat en ny grupp, Take This kallar vi oss... ellllleeer. Nej, vi skulle spexa och stå för lite underhållning på återts VFK-gala och bestämde oss för att sjunga Truly, madly deeply med Savage Garden, vilket givetvis blev succé. Tonerna satt perfekt och taktkänslan nailade vi totalt...

Men fy i hellvete vad jag var nervös, det vart inte så mycket spex som jag hade tänkt mig; jag var ju så jävla koncentrerad på texten och att jag inte skulle glömma bort den. Så jag stod nog mest där och sjöng mindre bra, eller rent fördjävligt för att vara ärlig. Men det var väl inte heller menat att det skulle bli någon sjönsång från vår sida. Hahah. Nu vore det ju ganska kul att se nå klipp på skiten, om det nu var någon som spelade in det... Det var ju inte så många som viste om vårt lilla uppträdande i förväg.

Ajja, jag har inga bilder heller, just nu, men det kan jag nog se till att skaffa i helgen. Istället bjuder jag på en bild från min första utomlandsresa, bortsett från Norge, Danmark och Finland då, men de räknas inte som utland, de är ju som Svenskar fast lite efterblivna... heheFarmor, jag och Farfar på Rhodos, typ 1997 kanske?

Hörs!

Kungligt

Morgondagen kommer gå till världshistorien. Eller åt minstone VFK-historien. Om det är positivt eller negativt återstår att se...

Hörs!

Minnen från då

Jag har spenderat dagen hemma hos min käre farmor. Mitt internet hemma är ju inte det bästa; det hoppar ur var och varanna sekund så jag har nästan lust att kasta ut modemet genom fönstret, utan att öppna det först...
Jag har scannat lite papper, kollat en hel del på tour de ski och så har jag passat på att scanna in lite gamla bilder från svunna tider. Då digitalkamera var ett okänt begrepp, då bekymmer var något mysko ord som vuxna använde och då min värld hade en radie på 5-10meter, kanske något längre om jag stod på en kulle...


Jag, Patrik, Farfar och Farmor i Grövelsjön. Skulle chansa på att det är vintern 93/94 eller nått sånt. Jag kan inte säga att jag minns det så bra, men jag kommer ihåg att vi hade skottat upp en snöhög mot ena hussidan så att vi kunde åka pulka från taknocken. De va tider det. xD


Hörs!


Seriöst?! :S


Även om man nu var ute efter att göra något av detta, vem fan skulle svara ja på dessa frågor om man nu är ute efter att få ett visum? Inte en jävel, så frågan är vad mupparna tror att de får ut av det här formuläret...? Snacka om waste of time. Och nu är de ju min tid de slösar på. Vilka tror dom att dom är??!!!ett!! -.-


Jag vill typ halshugga mig själv med en rostig sked

Jävla kukambassad. Jävla kuk Micke. Jävla hellvetes skit!

Jag har ägnat hela dagen åt att försöka boka ett möte med den amerikanska ambassaden, men jag har inte lyckats. Och det är bara mitt eget fel, för jag har blandat ihop namnen två olika formulär och därför har jag inte kunnat slutföra bokningen. Det står "Du måste ha fyllt i XXX-formuläret för att kunna boka ett möte", och jag har hela tiden trott att jag har gjort detta, men det är ju såklart inte det formuläret jag har slutfört, utan jag har hållt på med fel fucking grej! Och det här har tagit mig en hel jävla kukdag att komma på.
Det pinsammaste är att jag har skickat ett mail till ambassaden och förklarat mitt problem, som egentligen inte är ett problem. Hahah! Fan vad de lär garva åt mig när de ser mailet, dom lär ju typ tänka "typiskt dumma svenskar" såsom vi(eller jag åtminstone) tänker "typiskt dumma amerikaner", jag vill typ halshugga mig själv just nu. Eller i alla fall hacka ambassadens nätverk och ta bort mailet. hehe xD 

Yäyä, till det formuläret som jag borde ha ägnat dagen åt att fylla i så behöver jag en bild, typ ett passfoto. Men vart ska jag få tag på det nu? Eller imorgon för den delen? Det är ju stängt! Min lösning på det hela är att ta ett eget foto, och nej jag har ingen jävla aning om det ens är lagligt, det borde det ju vara, men man vet aldrig med administrations-nissarna på ambassaden. Så jag har monterat upp en egen lite fotostudio här hemma bestående av en kamera, ett vitt lakan och ett staffli. Ja, ett sådant man ställer tavlor på. Jag har ju inget stativ att sätta kameran på så det får duga med ett staffli, det låter ju åtminstone lika, även om det i verkligheten kanske fyller riktigt samma funktion.

Hörs.

Det går bra nu, bitches.

Aktier aktier aktier. Varje gång jag sätter mig vid datorn så är det "Undra hur mina aktier går"-tanken som dyker upp innanför pannbenet. Jag klickar frenetiskt på Avanza-fliken som jag har i toolbaren på browsern tills sidan börjar ladda. För det mesta när jag kommer in på sidan så har två aktier gått dåligt och två gått bra(ja jag har aktier i fyra bolag). Men den senaste veckan har alla fyra varit blåa hela dagarna, blåa=bra. Sammanlagt har de stigit med 11% på 4-5dagar nu. Det känns ju faktiskt helt ok.

Min beräkning(vilken inte var helt vetenskaplig...) på att min tillgångar skulle ha ökat med 100% till våren kanske inte var så realistisk. Men en 30-40% ökning är nog inte helt omöjlig inom några månader. I alla fall inte om man ska tro snubbarna på forumen, men de kanske är lika lost som jag när det gäller Teknisk eller Fundamental analys.


Nu blir det till att;
Boka läkarundersökning,
käka,
duscha,
fixa scannern och scanna in alla papper,
gå till banken och betala in pengar för mötet med ambassaden,
fixa allt jag behöver ha med till ambassaden; papper, pass, kuvert med frimärken för 67kr å några saker till,
hälsa på farmor och tigga lite käk,

Och mitt i alltihoppa är det tour de ski, det får ju inte missas.

Hörs!


Jag är stark nu.

Var till Västerås och kutade lite idag, det vart inga 7*1000m som jag hade tänkt mig. Istället sadlade jag om och bestämde mig för att kötta några fyrahundringar, närmare bestämt tio stycken på 63,4 i snitt med två minuter vila emellan varje lopp. Det kändes sjukt bra och jag hade nog kunnat pressat ner snittet en halvsekund till om jag bara hade trott lite mer på mig själv under de första intervallerna. De första fem låg alla inom 64sekunder, efter det så tröck jag på lite till och fick ner resterande på 63-61sekunder. Detta var i alla fall en förbättring med 2sekunder/lopp sedan förra gången jag körde detta passet, för typ 3-4veckor sedan.

Intressant läsning..? Kanske inte. Menmen.

Det är dags att proppa i sig lite käk, kolla lite närmare på några formulär som ska fyllas i samt fixa lite med ambassaden.

Hörs!

Jag svälter samtidigt som jag överkonsumerar. Bra jobbat!

Badminton är vad som står på schemat idag. Sen ska jag till Västerås och springa lite, jag tror det blir nån form av intervaller. Långintervaller. Synd att löpbandet bara går i 20km/h, men det kanske funkar om jag kör 6*1km med lite kortare vila än vanligt. Ajja, jag får väl se, friskis banden kanske går snabbare än VFK:s band.

Men först av allt ska jag ta en tripp till skithuset och släppa lite bomber, sen ska jag till ICA och handla lite käk. Det är långt ifrån slut på käket hemma, men jag har inte lyckats hitta en enda sak i kylen som inte är grön av mögel(eller nu ljög jag förresten, skinkan är det ju något vitt mögel på också, för att vara exakt.).

Hörs!
Nästa anhalt: Manhattan College, NYC.

Hej bloggen,

Jag mår så jävla bra just nu. Jag har blivit antagen till Manhattan College, Riverdale, New York City. Imorgon ska jag paya nån deposit till skolan, sen komme de skicka mitt I-20(bevis på att jag har kommit in på skolan). Detta kom lite som en chock, visst var jag ganska jätte säker på att jag skulle komma in, men jag trodde fan att det skulle ta typ minst två veckor till för att få allt klart. Men coachen har tydligen lyckats knåpa ihop allt ändå. Och vissa papper kunde man visst fixa med efter att man har blivit antagen, dessa har bara med själva tävlandet för skolan att göra, och inte antagningen till skolan, vilket jag trodde innan.

Ajja, det känns jävligt najs det här i alla fall, även om jag fortfarande har tusen formulär att fylla i innan jag kan sätta mig på flyget så är det viktigaste avklarat. Gött! Nu ska jag boka möte med ambassaden så att jag kan komma dit så fort som möjligt.
Och tack Mary för att du hjälpte mig med det där ambassad skiten, hade vart helt lost utan det! :D


Hörs!Uppdatering om staterna

Jag sitter här och nästan dör av tristess. På tv visas en dokumentär om Bastu-VM och de "stackars" fuckfacen som fick första gradens brännskador över hela kropparna. Har de inget bättre att visa än ett par idioter som söker sympati för något de själva har åstadkommit?! Själv är jag för lat för att böja mig fram till sofbordet, grabba remoten och byta kanal. Menmen.

Nu börjar det i alla fall likna något. Det här med USA alltså. Coachen ska kolla med skolans Admission Center imorgon om de har fått in alla papper de ska ha, och förhoppningsvis så ligger allt där i en fin lite hög. Men vem vet. Själv ska jag ägna dagen åt att fixa underskrifter från en läkare som säger att jag inte är ett psykfall eller att mina muskler kommer tyna bort om ett par år. Det förstnämnda kan bli en kluring, men jag ska nog kunna lira ur den där läkaren en underskrift på ett eller annat sätt...

Skolan börjar inte förrän den 24januari förresten. Det är ju ganska skönt det. Även om de vill ha dit mig så fort som möjligt så att jag kan tjäna mitt syfte; springa som ett djur åt skolan. Vilket jag i och för sig inte har någontin emot. För mig känns det dock något skönare att veta att det är tre veckor kvar tills skolstart och inte en vecka, vilket jag befarade innan. Killen med kollen här sörrni...

Ajja, sovdags,

Hörs!


Jag och mina nyårs bitches


Mannen med makten.

Jag vaknade nyss ur en dröm, jag hade panik för att jag trodde att höll på att drunkna. Jag drömde att jag var under vatten och att jag inte kunde ta mig upp till ytan. Fan vad jag hatar att vakna kallsvettig och tro att jag håller på att dö. Inte för att det händer varje dag, men ändå.
Nu befann jag mig som tur var bara under ett hav av kuddar i fröken Anderssons sovrum, precis så som jag tuppade av någon gång mellan klockan tre och fyra inatt.
Jag vart aldrig nå riktigt feting full igår och jag tror att jag var bakfull runt klockan två inatt, om det nu ens går. Jag hade fetaste huvudvärken och jag ville bara lägga mig och dö, vilket jag iofs gjorde nån timme senare. Vi hade i alla fall trevligt här uppe på våning nio igår, eller är det våning tio? :S Skitsamma.
Nu mår jag som fisken i vattnet, eller kanske inte som fisken i Östersjön den kommer ju vara så gott som utdöd om ett par årtionden... vad nu det har med saken att göra.
Nu ska jag visa vem som bestämmer här hemma hos Milla, jag ska ta remotkontrollen från Waldemar och kolla på tour de ski, för den som bestämmer över TV:n är ju den som har makten i huset.
Hörs!

RSS 2.0