...


Jag har inget att säga, så jag bjuder på en bedårande bild av Mig, Andrea och Torgrim.
Hörs!


Orgasm varning här va!(?)

Klickade just hem ett par portabla högtalare från Amazon.com. Jag har kollat på massa olika högtalare ett tag nu och så hittade jag dessa, på rea. Prissänkta från 3000kr till 1400kr. Det kändes som ett kap, så jag slog till. Bredd 40cm; djup 20cm; höjd 14cm. Dom är nog rätt stora för att vara portabla högtalare. Och jag har egentligen ingen aning om ljudet är bra. Men vafan, ett par högtalare som har kostat 3000kr kan ju inte vara dåliga... eller? xD
SOMMAREN ÄR RÄDDAD!

Palio

Jag stoppade nyss ett helt tuggummipaket i käften. Jag måste ha glömt bort att tänka på att man ska öppna det, ta ut ett tuggummi och sedan ta av papperet från tuggummit innan man stoppar in det i munnen.

Är jag stresad? Ja, aningen.

Nästa vecka har jag religionsprov(som jag inte fattar ett skit utav), managementprov(jag verkligen hoppas att jag får tag på ett gammalt prov...) och så ska jag skriva en ressension av en bok/restaurang/eller något annat liknande event som man har upplevt. Sen har jag två grupparbeten(i management och marketing) som det kanske är dags att börja arbeta med...

Fuck me.

Hörs!Ge mig lite sommar, ge mig lite Sverige och ge mig lite old buddies att leka med. Bara för en liten stund, please.


Godnatt Bronx

800-600-400-200m Vila: 3min
(Tider: 2.09; 1.33; 61; 26.5)
Seriepaus: 10min
200-300-400-300-200m Vila: Jogga samma stäcka som intervallen man just sprang.
(Tider: 27; 43; 60; ingen aning; 26)

Det kändes inge bra idag. Att det är kallt, jävlig blåsigt och jag springer helt ensam kanske gör att det känns kasst, men det betyder nödvändigtvis inte att det är kasst. Vem vet.

Hörs!Hjärnsläpp

You don't need to say that you were in the restroom for 4 minutes; a few minutes would do. (What...do runners time everything??)

hahaha jag dör. Den här kommentaren fick jag från min College Writing lärare efter att han hade läst min Tall Tale. Vem fan skriver i en College uppsats exakt hur lång tid han spenderar på toaletten?! hahah Vafan tänkte jag med :S haha

Yäyä, jag fick A- iaf. Det får väl duga.

Hörs!


Edit: Och nej, ni vill inte veta sammanhanget... xD

Wake up vafan.

Det är skönt att vakna av att solen lyser en i ansiktet. Man tänker Woho, äntligen äre varmt ute! Men när man väl kommer utanför dörren så förfryser man, och efter det så blåser man iväg. Fan. Jag hatar det här. Dock har jag blivit så pass rutinerad nu att jag inte längre går på solens lurenbedrägeri. Så istället för att glatt hoppa upp ur sängen, dra på mig (alldeles för lite) kläder och bege mig ut i vårvärmenkylan så drar jag täcket över huvudet, nynnar "fuck my life" med en egengjord melodi och somnar om.

Det är vad jag gjorde klockan åtta imorse. Nu är klockan 12:08, halva dagen har gått och det känns helt waste. Jag vill nästan krypa ner i sängen igen och börja nynnan på den där FML-låten.

Men jag är fan 20år, jag har en hjärna som måste gödslas med information varje jäkla dag och jag har, tro det eller ej, ingen (bekräftad) psykiskt störning(även om man kanske kan misstänka det av en person som ligger och nynnar Fuck my life under täket.) Så jag måste nog inse (en sisådär 4-5timmar efter alla andra) att lägga mig i sängen igen inte kommer göra mig något gott.

Nej, det är dags för lunch/frukost, sedan ska jag börja beta av kap 5-11(100jäkla sidor) i Management boken.

Hörs!PERS!

På distanslöpnig dårå. Jag var ute med Kevin, Pete och Tobbe. De första två hoppade av efter en timme. Själv fortsatte jag i ytterligare 43min. 1h 43min alltså. Det är inte illa. Det är fan runt 24km, på 4.20 fart per km, vilket jag tror vi låg kring.

Ajja, time to plugga lite.

Hörs!

Dela kondom.

Imorse hatade jag mitt liv. Jag vaknade upp kallsvettig och med en krampande vad. Det kändes som om jag skulle dö. Men en kalldusch och två liter vatten senare var jag i toppform igen. 

Vi hade kul igår. När vi var på väg ut så skulle vi ta en taxi från broadway...

Jag: Wanna share a condom?
E: What!?
Jag: DO YOU WANT TO SHARE A CONDOM?
E: A condom?
Jag: NO! I'm sorry, I ment a cab! 

Hahaha, vi dog av skratt efter denna konversationen. Hur fan lyckas man få cab till condom?! Mina tankar var nog där de inte borde ha varit... hahah

Ajja, dags att skriva lite uppsats, sen ut och kuta.

Hörs!


Party's in my head! 03.52

Sometimes, I love Manhattan College just as much as I love life. I really like the people who go here. I like my teammates. I like my new friends. I like my new life. I, almost, like everything about it. I love college, and the USA.

It's a really big difference from living here and living in Sweden. 

Jag tror aldrig att jag kommer bli van med att leva i New York. Jag hoppas att jag aldrig kommer bli van vid det. Ibland hatar jag det och ibland älskar jag det. Jag känner mig lite schizzo här. Lite utanför. Men det är inte alltid något negativt. Som ikväll till exempel. Jag har inte haft så här kul på riktigt länge... På sjukt länge. Om jag nu någonsin har haft det...

In the cab on my way home(I shared it with some Italian chicks...);
"Where did you get your accent from?"
"From Sweden, I'm Swedish :)"
"Ohh, for real? I've heard all about you Swedes, they say youre sexy and crazy!"
"Yes, for real! I guess we are a bit crazy, and we're definitely sexy! And now you've seen one for real ;D"

Precis som om vi vore djur! haha! xD

Haha, jag har inte garvat så mycket som jag har gjort idag på sjuk länge. Jag vet inte om jag kommer kunna lämna det här stället, någonsin. Men vem vet, jag kanske tröttnar på det precis som man tröttnat på allt annat... Ikväll känns det som om jag kommer bli kvar här för alltid. Men det kommer knappast att hända. Jag är(och har nog alltid varit) en sån som alltid vill upptäcka något nytt, hur bra jag än har det. Men vi får se hur det slutar...

Hörs!


Jag har ingen kontroll!


Det här är vardag på Manhattan College's löparbanor

Kära du som "sprang" på löparbanan idag när jag tränade. Nästa gång jag frågar dig om du kan vara snäll och akta dig från bana nummer ett så kan du väl bara göra det? Och om du nu vägrar så kan du kanske bara flytta dig när jag skriker "MOVE!!!" och kommer springande i full fart? Och om inget av detta passar dig så kanske du kan gå ner några kilo i vikt så att jag slipper springa ut på bana 4 för att komma runt dig? Det är ju faktiskt så att jag sprang 200meters intervaller och inte 220meters intervaller, och det är inte hinderlöpning jag håller på med... Tiderna stämmer ju inte så bra om man blir tvungen att runda dig varje intervall.

Tack på förhand,

Mikael Röjerås

02:03 AM

Vart fan var allt folk idag då!? Det var tomt! och där det inte var tomt var det fat-chicks. Nej tack. Det kanske är bättre väder imorgon...

Lets tröst-äta mackor, peanut butter flingor och mjölk. Way to go.

Godnatt.


Fan.


Jag kommer fucka upp igen,


jag har ingen kontroll, men du! Här är det okay att spåra ur.

Helgen stavas party. Det kan behövas efter en vecka som har stavats plugg. Fifan.
Imorgon är det international night på Manhattan College. Det betyder att några av oss svenskar har volonterat till att göra bort oss framför en drös av andra elever samt några pampar här på skolan. Vi ska dansa. Alla som har sett mig på dansgolvet vet att jag inte kan dansa. Jaghar ingen taktkänsla över huvud taget. Ehh hehe...

På Lördag är det utgång. Det kan bli bra. Men det är dags att sova nu va.Hörs!

En svullen jävla fot.

Jag vrickade foten idag 30min in på mitt distanspass. 30minuter bort från Manhattan College. Men jag gick i några minuter, och det kädes riktigt bra efter ett tag så jag började jogga lite lätt. Det funkade. När jag kom tillbaka till MC så gick jag till sjukgymnasterna(som är de sämsta i världshistorien), om de nu ens är sjukgymnaster, och dom kollade lite på den och sa att jag skulle ta ett isbad. Inge mer med det, det kändes hel ok.

Men nu, ett par timmar senare, är min vänstra vrist stor som en ballong och jag haltar fram. Jag vill bara sjukna genom jorden och dö ett tag.


Inte så kul...


Det positiva med dagen är att snön(kolla förra inlägget...) försvann på bara ett par timmar och när jag var ute och sprang så var det vår igen. Vilka jäkla växlingar vädret har här. Helt sjuk.

Ajja, jag hoppas att svulnaden har gått ner lite tills imorgon så att jag kanske kan tejpa foten och köra på med lite intervaller ändå.

Hörs!


Det här händer bara inte...

Marken är täckt av snö. Det är kallt. Om nätterna ligger jag i fosterställning och darrar. Mina läppar är blåa och mina tår är nästintill likbleka, jag tror de har förfrusit.... Eller kanske inte(tårna är kanske likbleka, men det är väl resterande delar av min kropp också...), men det är inge kul väder här i NY just nu. Fan.


I bakgrunden ser man vår friidrottsbana, där skulle vi ha kört ett banpass idag. Jag vägrar. Det får vänta tills imorgon, och om snön inte är borta då så får det bli långintervaller i parken.

Drömmer om lite mer sol...

Trösthandlade just sex par solbrillor... haha. Jag har kollat efter ett par ett tag nu men jag har inte hittat några jag gillar, så jag gick in på amazon.com och tittade lite, och jag hittade flera stycken som verkade bra. Dom kostade bara runt 35kr styck(inklusive frakt!!!!), så jag kände att jag kunde beställa lite fler än ett par... Att det vart sex stycken kanske var lite overkill. Men vafan, det är sånt som händer ibland.


Sånna här i olika färger. Dock så var det inga ray-ban som på bilden xD

FUUUUUUCK!Ok, döda mig på riktigt.
1. Mina Eurocine sjönk med 40% idag för att avtalet har blivit försenat med ETT HALVÅR!!! HUR FAN JOBBAR DOM!!?? Ehh, långsiktigt så kommer jag bli rik på dessa aktier. Och jag ligger ju fortfarande på plus trotts allt....
2. Det snöar, igen.

Fän också.

Vad är det för fel på det här vädret. I förrgår snöade det. Igår var det nästan shorts-väder. Idag snöar det igen. Vafan liksom? Kaningen bara göra så att det slutar snöa!? VA!?
Ännu en kväll bara försvinner i intet...

Bilduppladding på facebook är vad jag har spenderat kvällen med att göra. Det betyder att morgondagen stavas PLUGG. Fuck. Jag kanske borde ha vänat till helgen med att ladda upp allt skit.Träningen idag gick helt ok. 3*3*500m på bana, med lätta skor, jag gillar inte att träna i spikskor, jag har fått för mig att jag kommer bli skadad då. Frågan är ju om mina fötter kommer palla med en massa tävlingar i spikskor om jag inte tränar i dem... vem vet. Bedtime,

Hörs!


Fuck(face)Nog med kul för nu, dags att plugga järnet. Hörs!


Screw this, det är dags att skaffa lite muskler.Jag börjar få lite komplex för mina muskler, måste jobba lite på det tills sommarn. Jag har tröttnat på att se ut som en sticka. För visst kan man kuta snabbt även om man har en muskel eller två? Jag tror fan det tom kan göra att jag klarar av att kuta lite snabbare, det blir ju två flugor i en smäll. Dags att köra lite styrka och dricka lite protein fifan.

Jag önskar att kvällarna kunde vara lite mer såhär även i NY; dvs varmare. Jag höll på att skriva mer underhållande, men det vore en lögn att säga att kvällarna här inte har sin charm... även om större delen av tiden består av plugg... 

Godnatt! Hörs!

NAAAAKED! xD

Sitter i Emmys rum och väntar på att tvätten ska bli klar. Egentligen borde jag göra annat än att sitta här och skriva skit, kolla på facebook och skypea. Men det är sånt som händer ibland.
Btw så har jag fått hem CS nu, min lillebror ville att jag skulle köpa det så att vi kan spela, lite nördigt, men vafan. Det kanske kan va kul nån gång ibland... På löp så var det ju sjukt kul, men det kanske var pga alla sjuka människor som var samlade i ett och samma rum och skrek åt varandra... Fifan, va kul det var. haha xDFinn ett rätt.


Hörs!


Skype

...med min kära lillebror Henke. xDSnart blir det en powernap sen ett tröskelpass med Tobbe i parken.

Hörs!

Hello NY

Tillbaka till verkligheten igen då. Idag bjuder den på regn, 4.5h skola i sträck samt kyla(ynka 3plusgrader). Det känns ju sådär efter en veckas värme. Men det är väl bara att stå ut.
Dags för lite frukost.

Hörs!


Edit: ok, jag tar tillbaka det där "det är bara att stå ut." FÖR DET FUCKING SNÖAR!!!! OCH REGNAR PÅ SAMMA GÅNG. Döda mig xD

Jag försöker att skilja mig från mitt gamla jag...

...men den här gången gick det inte så bra.

Tävligen igår gick inte som väntat, jag stapplade in på 1.53.59... vilket kanske inte låter dåligt för en kille vars pers bara är 1.5sekunder snabbare. Men för en kille som är övertygad att han kan springa mycket snabbare än så, så var detta loppet ett bottenskrap. Jag fick en kass jäkla resa hela vägen, och jag vette fan vad jag gjorde de sista 200metrarna... Men att skylla på dålig draghjälp är något jag ska sluta upp med. Jag ska kunna pressa mig till bättre tider än såhär även utan att jag har någon som harar framför mig. Jag får helt enkelt göra det bättre nästan gång. Vilket är i Princeton om två veckor.

Ajja, nu är jag hemma igen efter ett par heta dagar i Arizona. Det har verkligen varit grymt bra där nere i södern. Jag sanknar redan poolen, värmen och möjligheten att träna i shorts och t-shirt. Men NY får väl duga för nu, även om jag inte är bästis med långa tights och långärmade tröjor.... 
Hörs!


Japan dränker migJapan har inte bara dränkt sig självt... DE HAR DRAGIT MED SIG MINA AKTIER NER I BOTTEN!!! Vafahan! Dom ligger bara på 27% plus för tillfället. Men det kommer ordna sig. Det måste det göra. xD 27% plus... jag jobbar inte så va.

Poolhäng i ArizonaWadd up bloggen!?

Idag har varit en riktigt glidar dag... Träning--->Poolen--->Lunch--->Poolen--->Köpcenter--->Downtown--->Häng på Hotellet.

Morgondagen kommer inte bli så mycket mer produktiv. Men jag klagar inte, det är chill. Det gillar vi.

Jag har letat efter ett par solbrillor också, och jag hittade ett par som jag gillade idag... men de kostade 150dollar och jag är en sån som slarvar bort saker, och om jag inte gör det så har jag sönder dem. Så jag vet inte om jag vill köpa ett par märkesbrillor. Vilket jävla problem liksom... Ajja, det kan vänta tills jag kommer tillbaka till New York.

Hörs!

Det här känns ganska så bra faktiskt...

På Lördag ligger mina 1.52.09 på 800 meter ganska så jätte illa till. Jag tror, och hoppas verkligen, att mitt pers kommer ryka. Formen säger att det kommer göra det, och hjärnan säger samma sak. Så det är bara gå in och kötta på Lördag, det kommer gå vägen.

Mitt pass idag; 2*400m+4*200m gick riktigt bra faktiskt. 53.7 och 54.3 på fyrahundringarna. Sen 26.3 i snitt på tvåhundringarna. Det är bra för att vara jag. Och ändå var jag "bara" lite halvt livlös efteråt, men inte helt död. Jag klarar syran bättre nu än när jag kom hit. Det känns lovade. 

Hörs!

Jag vill önskar att NY kunde vara lite mer som Arizona...


Mamma Emmy; "Men Micke kom ner, du kommer göra illa sig. Jag fångar dig om du ramlar." Precis som om hon skulle orka ta emot mig haha :P


Några av the Jaspers, vårat lag, vi poolen tidigare idag. Skönt. Och fråga inte ens om jag brände mig... Jag bränner mig ju fan på vintern om solen tittar fram.


Jag gillar värmen. Jag gillar att springa barfota i gräs. Jag gillar känslan av sommar. Jag önskar att vi hade det lite mer såhär(varmare) i NY, kanske inte riktigt lika varmt som här, men 20grader och möjlighet att kuta i shorts räcker för mig. Ett par veckor till så är vi nog där. Men NY är fortfarande NY, det spelar inte så stor roll om det är varmt kallt eller mittemells

Imorgon ska vi nog ta lite bilder vid kanal-promenaden. Det är sjukt fint här vid solnedgången. Det ska utnyttjas.

Hörs! 


Arizona

Framme i Arizona. Det är bra här i Grand Canyon Staten, inte för att jag har sett någonting av den men ändå... Vi är typ i Phoenix, och Grand Canyon ligger upstate. Ajja... De är varmt här. Det är skönt här.

Det enda dåliga hittills är poolen, den är för liten. Och att vi bara är kvar tills på Söndag såklart. Men det är väl sånt man får stå ut med ibland.

Imorgon blir det ett mördarpass på bana. 2*400+5*200. 90s vila mellan fyrahundringarna, sen 15min seriepaus, sen 200m jogg mellan varje tvåhundring. Mycket vila alltså, men det ska gå snabbt, riktigt snabbt. 56 sekuder på 400 och runt 25-26 sekuder på 200. Det kommer ju knappast bli en enkel match, men jag kommer klara det. Det är så jag jobbar sörrni. ;)

Godnatt! (eller för de flesta är väl det här god morgon...)

En kväll på stan

Äntligen hemma. Fem timmar på stan i New York tar på krafterna. Macy's tog fan flera timmar att ta sig igenom (speciellt för mig som alltid har beslutsångest över om jag ska köpa svarta eller vita strumpor...) Det är typ som NK, fast större. Mycket större. Jag var ute efter ett par badshorts att ha med till Arizona, men jag hittade inga som jag gillade. Istället blev det en skjorta och en t-shirt från DKNY samt en t-shirt från Levis. 70% rea, ganska så bra. Och så letade jag på ett par flippflopp. Det kan ju behövas när man ska hänga vid poolen hela dagarna... heheheh.


Lördag natt 04.30

Jo, jag tänkte bara bertätta hur fattiga Emmy och Jag är... I Lördags tog vi ju taxi hem från klubben, när vi ska betala så räknar chaffisen fel med 10 dollar. Så vi betalar alltså 10dollar för lite, kliver ut bilen och börjar gå den sista biten hemåt. Men han upptäcker snart sitt misstag, vevar ner rutan och börjar ropa efter oss... så vad gör vi?

1. Vänder tillbaka och ger chaffisen sina 10dollar.
2. Jag skriker "SPRIIIING!" samtidigt som Emmy tar av sig klackarna och vi börjar kubba för livet, precis som om vi har blivit rånade.

Vi valde alternativ nummer 2. Haha, vi var helt anfådda när vi väl var hemma, och fy i hellvete vad jag garvade. Visst var jag fortfarande dyngrak, och då skrattar man ju åt allt, men vem fan kutar för livet för att slippa betala 35kronor... hahah xD 

Jag har inte skrattat så mycket sen Walle och jag moonade för ett pensionärspar påväg hem från Oslo i höstas, och nu snackar vi inte någon förbikörnings-moonande, utan vi körde fan parallelt med dom på motorvägen, vilket är ganska svårslaget...


12.59

Det kanske är dags att bege sig till sängen. Morgondagen kommer att bestå av träning och en tripp ner på stan. Jag måste införskaffa ett par badbyxor och så ska jag kolla på ett par solbrillor. För på tisdag kommer jag(samt värmen, solen och poolen) att befinna oss mitt i öknen, i Arizona. Det ska bli najs, som jag har längtat på att få se ut som en kräfta igen, det var ju nästan ett år sen sist...

Hörs!


Jag och herr Adam Uhrdin på Gran Canaria för 1.5år sedan. Det var gött.


Dagens to-do list

  1. Åka ner på stan.
  2. Festa.


Partyparty


IC4A försöksheat

Letade på mitt försöksheat(jag tror vi skippar finalen va...) från IC4A på Flotrack. Här är det;


Hörs!


SPRING BREAK!

Äntligen. Jag fattar inte riktigt att det har gått sju veckor sedan jag kom hit, till New York. Sju veckor. Dessa veckor har flugit förbi, troligen på grund av att jag har haft något att göra hela tiden. Det är ju inte direkt svårt att hitta på något att göra här...

Men även om det har gått fort så känns det som om jag har varit här mycket längre än så. Det känns mer som om jag bor här än bara är här på semester. Vilket i och för sig är sant. Jag ska förmodligen tilbringa de komande fyra åren här. Men det känns lite kostig. Lite annorlunda. Det är ju inte direkt som det var att flytta till Sthlm, 1h 16min ifrån Sala med tåg...

Det här är nästan på andra sidan jorden, det är en ny kultur, nytt språk, nya människor, ny tränare, nya möjligheter, nya ramar, ny världsbild, nya rutiner, nya... ajja ni fattar; det mesta är nytt, och jag hade förväntat mig att det skulle ta ett tag att komma in i det. Men jag kom in i allting ganska så snabbt, och det känns som om det här är helt rätt. Än så länge.

Hörs!


Tuition...(hette det visst... xD)

Hmm, Manhattan College kommer tydligen höja tuition(skolavgiften) med 1500dollar tills nästa termin. 1500dollar mindre i plånboken. Jag vet inte om jag gillar den nyheten så jävla mycket...

Om du vore mer som mig, skulle jag gå ner på dig.

Jag vill kunna ladda ner musik. Det går inte här. Eller det går, men det är inte värt att bli av med sitt internet i en månad... Det är speciellt en låt jag vill ha. Annie Hall. Med Oscar Linnros. Det var min väckarklocks-låt i Swe. Men jag har ju såklart raderat den från mobilen. Bara texten får en ju att vilja se filmen, även fast den är från typ 70-talet. Och den är perfekt att vakna till.
Om man vill ha skatten vid regnbagens slut sa manste man sta ut med regnet

...och det regnar som fan just nu, inte ordagrant dara, men jag fick 74% pa mitt marketing midterm test. Sa det kanns fan som om nagon har slappt Atlanten over mig. DODA MIG! Fatta hur daligt det ar!!! Visst, jag hade inte forvantad mig ett superresultat, men kom igen 74%...(EFTER ATT HAN HADE HOJT ALLAS RESULTAT MED 11POANG!!!!) Det fula var att jag hade over medel. Och den som hade hogst hade 82%. Skitprov. Det som ar bra ar att lararen inte bryr sig sa mkt om midterm, eller prov over huvud taget, det ar projektarbetet som raknas. Sa det galler att naila det da...

Hors!


Årets första utomhuspass på bana [X]

Det vart 2*5*400meter på 63,5sekunder i snitt. Inte super bra, men helt ok.Bilder från The Hallbäck Trainigcamp i Sälen i höstas. Det var najs, jag är fortfarande lite butter över att jag var sjuk och inte kunde träna. Menmen, det var najs.  


GE MIG ETT SPRING BREAK.

Tva dagar kvar. Jag kanner hur syret nastintill ar slut har pa skolan. Jag vill bort fran campus. Jag ska bort fran campus. Tva dagar kvar tills Fredag. Sen ar det spring break. En vecka utan skola. Sa jakla skont. Da blir det fest. Da blir det till att gora nagra non-campus-related-activities. Skont. Pa tisdag ar det Arizona. VARME! Ganska sa najs. 

Men som sagt, tva dagar kvar. Dags att gora lite nytta.

Hors! 


Tvätt timeJag sitter på Emmy och Andreas rum och väntar på att tvätten ska bli klar. De bor i ett annat dorm, och här är det gratis att tvätta, till skillnad från Horan, där jag bor. Det kostar i och för sig bara en dollar per tvätt/torkning. Vilket kanske inte verkar så jäkla mkt. Men på en temin blir det ca 120dollar. Och jag lägger gärna det på något annat än en jäkla skitmaskin som ändå krymper varje plagg jag har bara för att man inte kan ställa in värmen på den...


 

En ska bort

Så lider ännu en kväll mot sitt slut. En kväll som jag har spenderat i biblioteket. Jag har skrivit en och en halv uppsats. Jag skrev klart en essay som jag började på i helgen, om att flyga, men jag gillade den inte. Så jag skrev en ny, om tårar. Jag gillar inte den heller. Men jag pallar inte skriva en tredje, jag hinner inte heller för den delen. Menmen. Fan, jag får sova på saken.

Hörs!

Sanningen, och inget annat än sanningen.

Min hjärna är för fylld med löpning just nu. Så fylld att inget annat riktigt får plats. Frågan är ju om min "Hard Drive" är för liten, eller om den bara behöver rensas...

Om den nu bara behöver rensas så är nog det fixat efter helgen, för då är det partyparty. Eller jag hörde ryckten om att det kanske blir utgång redan innan helgen. Intressant. Jag vill till något häftigt ställe inne i stan, inte något litet fyllehak ute på vischan(= typ norr om Central Park...). Ajja, det återstår att se.

Hörs!


Tillbaka i New York. Tillbaka på Manhattan College. Tillbaka i vardagen.

Jag är fortfarande missnöjd med mitt lopp igår. Jag sprang fegt. Jag blev överkörd. Eller nej, jag blev inte överkörd, jag lät mig bli överkörd. Vilket är ännu värre. Jag är inte den som låter mig själv bli överkörd. Jag är den som kör över. Jag är den som springer offensivt. Jag är den som kör ut arbågarna och trycker till någon om det känns befogat. Inte tvärt om.
Igår sprang jag defensivt. Jag lät en massa andra gå om även fast jag hade krafter att stå emot. Det håller inte.

Nu är innesäsongen slut.
Om två veckor är det dags att tävla utomhus.
Nästa vecka är det sprigbreak = Arizona. Jag längtar redan, lite värme behövs.Efter mitt försökslopp i Lördags.

ingen bra dag va...

Hmmm. Här sitter jag. Ensan. Övergiven. I ett bibliotek. Med en marketing bok och 10 olästa kapitel att beta av. Bara ikväll/natt. Finalloppet idag gick skit. Jag är missnöjd. Sprang på 2.26. Hade hoppats på att gå under 2.25. Åtminstone. Men det kommer fler tillfällen. Slutade som sjua i alla fall. Ajja, dags att dyka ner i marketingboken igen. Hörs

Konsten att ta sig till final på IC4A


Lite uppvärmning och lite nervositet.


Lite start.


Lite chilla runt i 600meter.


Lite börja spurta och få en jättelucka...


Lite gå i mål.

Boston

Det bär av mot Boston om en sisådär fem timmar. Det ska bli najs. Inte själva resan kanske; att sitta på en buss i tre timmar är väl ingen höjdare, men denn gången kanske jag hiner se lite mer av staden än bara själva friidrotshallen. Ajja,

Först ska jag avverka en jogg i ett soligt, men kallt(1plusgrad!), Van Cortland Park. Något som dock värmer lite är att mina aktier nu är uppe i 37% plus sedan jag köpte dem. Ganska så skönt faktiskt! :PHörs!

Tigerbalsam...

Jag har just pillat Tigerbalsam i ögat på mig själv. Igen. Jag gjorde det ett antal gånger i somrast. Jag har för mig att jag tom fick in det i örat en gång... Hur fan lyckas man. Och jag som precis ska sova. Hellvete.

Hörs.


Edit: Om du råkar ut för samma sak, försök INTE gnugga bort det eller skölja bort skiten med vatten... Det blev bara värre.


Stimulation is not always as nice as it sounds...Stimulation, eller stim, det är vad som ska göra så att mitt knä ska bli bättre snabbare. Det är obehagligt och inget man gör för att det är skönt. Jag är inte ens säker på att det hjälper, men jag hoppas det. Sjukgymnasterna säger det, så jag får väl hoppas på att dom har rätt... Eller vad säger DR Hultgren?

Hörs!


Where is the löv?Idag är en sån där dag när man kollar ut genom fönstret ser en klarblå himmel samt en fet lysande sol och man tänker; "WOHOO! Äntligen äre bra väder." När man går ut så skippar man att sätta på sig jackan, vilket man snart ångrar; det är bara ett par plusgrader ute. Om ens det.

Jag vill ha vår. Jag vill ha varmare vindar, löv på träden och jag vill framförallt kunna skippa vinterjackan när jag går ut. Jag vill inviga mina blazers. xD

Dags att snöra på mig löparskorna och bege mig ut i den icket snötäckta parken; accompanjerad av Lars Winerbäck. Det kanske väcker lite vårkänslor till liv.

Hörs


Och så var man tvungen att vakna igen...Usch vad jag hatar att vakna! Det där lät inte så jäkla bra va..? Nej, jag vill inte dö. Ajja,

Jag vill fota. Litegranna i alla fall. Så det är nog vad jag ska tillbringa kvällen med, men först är det en maaaasssa annat som ska göras! Klockan är ju bara nio här borta sörrni!

Hörs!

Ett kna kan ga i tusen bitar

Mitt kna varker. Mer an vanligt. Vanligt? Kan man saga sa nar man bara har haft ont i lite mer an ett dygn? Strackning. Enligt sjukgymnasten. Allting ar strackning enligt honom. Fuckface.

Jag kan springa pa det. Utan att det gor ont. Men nar jag reser min/satter mig, da kanns det som om jag ska do. Eller i alla fall som om knat ska brista. Brytas itu. Vika sig. Eller ga sonder i tusen sma bitar.

Jag sover pa saken. Vaknar. Och sedan ar allting som vanligt igen. Forhoppningsvis. Vad nu vanligt ar. Skitsamma. Forhoppningsvis sa ar knat battre imorgon.

Hors!

PillertrillareN

Emmy var förbi här för ett tag sen... det första hon sa när hon kom in var nått i stil med "Ditt fetto! Gör du något annat än äter?!"
Jag har tydligen inte lyckats röja undan alla spår från mitt godis/frukt/nöt-ätande... Jag tror att jag äter mer här än vad jag åt hemma.

Sen så tyckte mamma Emmy att jag tuggar förmycket piller. Men jag behöver pillerna. I depend on the pills and the pills depend on me. Vi är ett. Vi är bästa vänner. Vi kan lita på varandra... Nej, det här börjar fan låta läskigt... 

Jag käkar tre olika vitamintabletter, ågot mot streptokocker samt något superpiller som jag hittade på apoteket(ska tydligen hjälpa mot slemhosta). Fan, det här kaske inte lät så jävla bra det heller... Är jag fast i pillerträsket? Smultronställe no1 på MC

Det finns ett ställe som jag gillar mer än något annat här på Manhattan College; Post Center. Jag älskar verkligen att få paket... även om jag har beställt något till mig sälv. Det är nästan så att jag beställer saker till mig sälv bara för att gå dit. Hur mobbat är inte det på en skala 1 till 10? xDVar nyss ner och hämtade ett par paket innehållandes hörlurar samt en vattenflaska. Jag klickade nämligen hem ett par $89 hörlurar för $29 förra veckan. Vilket jag helt hade glömt bort. Najs överraskning! xD Jag behöver ett par att träna med och ett par som är lite fräschare och inte helt söndersvettade... heheh

Dags för lite träning...

Hörs!


Plusminus

-
Mitt knä gör ganska så jätte ont... Det får bli ett besök till sjukgynasten lite senare idag.
Raka sig med en ovass rakhyvel.

+
New York ser ut att bjuda på bra väder idag. (Man kanske ska utnyttja det till att göra något vettigt?)
Bostton om två dagar.
Jag har fått tre paket. Men jag kommer bara ihåg att jag har beställt en sak... Mysko. Ska hämta ut dem nu.


Hörs!


Konsten att smygfotaJag gillar sånna här "smygtagna" bilder. När man liksom inte är medveten om att någon tar kort på en. Bilder som fångar ögonblicket. Det behöver inte vara något speciellt. Jag hatar att vara med på "Say Cheeeese"-bilder. Och jag känner mig ganska töntigt om jag ska stå rakt upp och ner och bara se bra ut... vilket jag i och för sig är ganska bra på... xD haha

För inte är det bara jag som drar fram ett riktigt fuckface-smile ur rockärmen, på ren reflex, när någon riktar en kamera mot en? Eller?

Ajja, Hörs!

Sometimes it feels like I am the definition of awesomeness
Träningen idag var nog den jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv; 600m på 1min 24s ---> 2min joggvila ---> 400m på 56s ---> 20min vila ---> 5*200m på typ 28s, 28s, 28s, 29s, 30s(Om jag hörde rätt) med 30s vila emellan ---> Fäääääääärdiiiiig! Plus att detta gjordes på en odoserad och snäv jäkla tvåhundrametersbana. För de flesta av er säger nog detta inte ett skit, eftersom att ni alltid har en fot i marken när ni rör er(=ni går). Men jag spydde tre gånger under och efter passet... Jag kunde inte stå upp förrän trettio minuter efteråt. Jag var död helt enkelt. 


Coach Mecca har en tavla på sitt kontor med citatet; "That which does not kill us makes us stronger - Friedrich Nietzsche." Vid sånna här tillfälen; när jag känner hur syran sprider sig i benen, hur lungorna får kämpa allt hårdare för att fyllas med syre och hur hjärtat pumpar ut blod i kroppen i en allt högre frekvens, så önskar jag mer än något annat den där tyska filosofen viste vad han snackade om en gång i tiden. Men vem vet, han kanske ordbajsade lika mycket som oss andra, bara det att han hade en magisterexamen i hur man går tillväga. För det är ju så filosofer jobbar; de ordbajsar för fulla muggar.


Hörs!

EN FUCKING AWESOME CHOCK!!!

MINA AKTIER HAR ÖKAT MED 17% ENHETER DE SENASTE TRE(3) ARBETSDAGARNA!!!1!!  Och jag har inte checkat in dem sedan i Torsdags, snacka om bra överraskning.

Ajja, ska iväg och käka så jag förklarar lite bättre senare... NAJS!

Hörs.


I made friends with some squirrels yesterdaySnodde bilderna från Lisas kamera idag. Dock var det nån konstig ruta på den där avlånga bilden på mig. Jag såg den inte ens först :S

Imorgon ska det avverkas ett riktigt (RIKTIGT!!!) köttarpass på Draddy Gymnasiums löparbanor; 600m på 1.24. Jogga 200m. Sedan 400m max (MAX!!!). 15min vila. 4*200m på typ 28sek, med 30sek vila mellan varje. Om ni där hema i Sverige inte hör från mig något mer efter imorgon kväll så är det med högsta sannolikhet så att jag har dött av sviterna från det här passet.

Hörs!

Det finns alltid en fagrare glans, någon annanstans

Jag vet att ni (alla losers där ute... xD) vill ha det som jag; New York har sin charm. Men jag måste säga att, ibland, vill jag ha det som ni. Ibland saknar jag mina tågresor till Västerås, för att avnjuta ett intervallpass. Ibland saknar jag lugnet som bara en småstad kan erbjuda. Ibland saknar jag Sala. Ibland saknar jag Stockholm.

Och så finns det vissa saker som jag saknar mest hela tiden. Som att spendera tiden med någon som känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Det är nog det jag saknar mest.

Det var inte bättre förr, jag vill det här. Jag vill vara här. Det är kul att vara med. Men ibland saknar jag det där andra. Det där vanliga. Det där som jag är van vid att göra.


Ajja, hörs.


My bitches.


RSS 2.0