Ogilla.

 

Jag har en liten höstförkylning going on. Ganska så jobbigt att springa runt och snora hela tiden. Jag är inte ensam i alla fall. Det stod klart när en snubbe, som satt längst fram på dagens ekonomi lektion, tog fram något som liknade en redan använd snorservett, sätter den mot näsan och snyter sig som om han har en hel jävla ocean av snor gömd i dom där näsgångarna. Myyyys. Kunde han inte ha gått ut i korridoren iaf? Så jäkla interessant är inte den där lektionen.

 

Hörs.


LETS GO RANGERS!

 

Jag och Emmy kom nyss tillbaka från hockeymatchen, Rangers vs Pittsburgh. Det vart 4-3 till Rangers. Fifan va kul det var. Slagsmålen, den hetsiga publiken och målen! Det var en riktigt spännande match(t.o.m. en icket hockeyintresserad kille som jag tyckte att det var intressant!) Det hände saker hela tiden och stämningen var på topp. Hockey ska jag garanterat gå på igen. Frågan är bara hur mkt biljetterna kostar... vi fick ju dessa gratis, men jag har hört att de kan vara ganska dyra.

 

Ajja, dags att sova.

 

Hörs!


Hockey ikväll va.

Ikväll blir det att åka ner till Madison Square Garden och kolla på lite hockey(tack för biljtterna Megan!). NY Rangers möter... ehh.. några andra. Skitsamma, jag är inget hockeyfan, men det ska bli riktigt kul ändå! Stämningen gör upplevelsen.

 

Nu: nap.

Lite senare: Träning.

 

Hörs!

 


Fick mina två objektiv idag. Grymt köp! (Man blir ju typ kåt på bilderna man kan ta med den där Sony 18-300mm! Så det får åka med på matchen.


Fuck hemlängtan. NY levererar.

Termometern visar 21grader. 21 FUCKING GRADER OCH DET ÄR SNART DECEMBER! Älska global uppvärming... haha.

 

Ajja, intervallerna idag placerades alltså utomhus, i shorts och t-shirt! Och det gick bra. 1000m på 2.40, 600m på 1.25, sen 4x200m på 28, 27, 26, 25. Typ. Inte helt säker på tiderna men typ så. Och viktigast av allt var att det kändes bra. I alla fall för att vara andra banpasset för säsongen.

 

På torsdag äre tävling. Vilket jag inte är så jäkla glad över. Jag ser helt enkelt ingen anledning till att tävla efter två avklarade banpass. Tävla gör jag för att prestera. För att få valuta för alla timmar utav träning som jag har lagt ner på att utvecklas. Och om jag vet att jag inte kommer få något för timmarna så ser jag inte heller någon riktig anledning till att ens försöka. Men jag antar att coach inte har samma syn på detta.

 

Ajja, Mile samt 4x800m står iaf på tävlingsschemat. En och samma kväll. Skulle chansa på att det är max 1h mellan loppen.

 

Hörs!

 


Vågar jag ens visa det här...

Jag har blivit beroende... av eBay. Man kollar lite saker som ligger uppe, man bjuder på det som verkar ha ett bra pris och ibland så får man det man bjuder på. Och det är småsummor hela tiden; 20dollar här, 10dollar där, vilket gör att det känns som om man inte spenderar så mycket. Men i slutändan så blir det en hel del. Jag får skylla på att jag innan detta inte har köpt ett klädesplagg på över ett halvår...

 

Ajja, here we go...

 

5 slipsar (Tommy Hilfiger, Ben Sherman och nått random)

2 hoodies (American apparel)

11 boxer kalsonger (Calvin Klein, Ralph Lauren, Ben Sherman)

3 t-shirtar (Calvin Klein, Volcom)

3 tränings t-shirtar (Nike, Adidas)

1 par jeans (Acne)

5 träningströjor (Adidas, Nike)

3 par skor (Converse, Nike Free 3.0 v3)

3 lens filter

2 objektiv (Sony 75-300mm, Tamron 18-200mm)

5 skjortor (Calvin Klein, Wrangler)

1 skärp (Levis)

3 ryggsäck/axelväska (Adidas, Ben Sherman)

2 par shorts (Adidas)

3 parfymer (Clinque ”Happy”, Calvin Klein ”One”, Armani ”Code”)

(Och utöver mina e-bay inköp så köpte jag ju två t-shirts samt en stickad tröja på F21, en tröja från Ralph Lauren, en skjorta från jag vet inte vad och en kostym från Calvin Klein, på Black Friday.)


Det här måste få ett slut. Shit vad med peningar jag har spenderat. xD


Spya

Det är alldeles för sent och jag borde ha sovit för cirkus tre timmar sedan. Istället har jag läst lite krönikor, kollat lite dokumentär och VARIT HELT JÄVLA SPYFÄRDIG PÅ DET DÄR ABSURDA PÅHITTET "FAS 3", och politiken som förs i Sverige över lag idag. Usch. Gief ny regering plz, bitches.

 


Party-Onsdag, Thanksgiving och Black Friday

Onsdag: Utgång med Felix och Kevin och några random som jag inte känner. Vi kom hem runt 7am. Galet.

 

Torsdag: Thanksgiving firande hemma hosfamiljen D'Emic. Så schysst att bjuda in oss utlänningar(5st!) en familjehögtid som denna! Och så var det första gången på tre månader jag åt riktigt käk(icket skol- eller restaurang-käk)! Gött!

 

Fredag: Black Friday. Jag har aldrig tidigare sett så mycket folk på en och samma dag. Det var nästintill omöjligt att ta sig fram vid Times Square, jag undrar vad fan jag tänkte med när jag åkte dit... Jag köpte iaf två tröjor, två t-shirtar, en skjorta, ett par jeans och en kostym från Calvin Klein(380dollar blilligare än originalpriset!!! Vilket jävla kap).

 

Nu äre Lördag: En Soffsittar-Lördag.

 

Hörs!


Jag vill ha en gnutta ensamhet i julklapp.

Nu är jag helt ensam i lägenheten. Det är en skön känsla, jag önskar att det kunde vara såhär lite oftare... Ingen TV som surrar när man ska sova, inga lampor som tänds och släcks, inga rumspolare som snackar. Bara jag. Helt ensam.

 

Vissa kanske tycker att jag är ett freak som önskar mig ensamhet. Men jag delar en trea med fyra andra personer, jag sover i en våningssäng pga för dåligt med utrymme och jag bor i en av jordens folktätaste städer. Ensamhet är en bristvara. Och jag saknar den. Inte alltid, men ibland. Just nu.

 

Och de betyder inte att jag kommer färga håret svart, pierca bröstvårtorna, tatuera hela kroppen till ett schackbräde eller köpa in ett gäng rakblad och göra kassler av mina underarmar. Nej, det betyder bara att ensamhet är som mycket annat; man saknar det när man inte har det.

 

 

 

 


Äntligen lov

Lyckades inte somna förrän kl05.00 inatt. Lyckades inte vakna förrän klockan 12.37 idag. Shit happens.

 

Nu äre Thanksgiving break! Fifan va skönt. Jag ska spendera min första Thanksgiving hemma hos Kevin tillsammans med honom, Felix och Milos, samt en massa random D'Emics. Det ska bli najs. Och imorgon är det största "utgångsdagen" under hela året i USA. Kan bli grymt.

 

Hörs!


Huvudvärk, bultande ben och ilande fotsulor.

Klockan har passerat fyra, AM, och jag kan inte somna. Mina ben värker, mitt huvud värker, ta mig fan helakroppen värker.

 

Idag avverkades säsongens första banpass(2*800m+2*400m+4*200m), och shit vad jag inte var redo för det. Syran började komma redan efter andra åttahundringen, och efter fyrahundringarna slog den till på riktigt. Under mina 15minuters vila så lykades jag nog få upp hela skålen med flingor och mjölk som jag hade slängt i mig sisådär en timme innan. Orutinerat(både det att jag åt en timme innan och att det var det enda jag åt t.o.m. kl18.30, då jag lyckades få i mig en en NakedJuice).

 

Och om fyra timmar har jag min första lektion. Det är en riktig klimakteriekärring till lärare jag har fått, jag avskyr henne. Har man inte huvudvärk när man kommer till lektionen så har man det garanterat när man går där ifrån, plus att hennes gälla röst ekar i skallen timmar efteråt. Har man huvudvärk redan innan man entrar klassrummet så vette fan vad som kan hända... Man lär ju helt klart bli snäppet mer självmordsbenägen än innan i alla fall.

 

Ajja, Dags att göra sängen igen. Får se om jag kan sova denna gången.

 

Hörs!


Tutoring

Missade alla lektioner idag... Ganska segt, men jag var skittrött så jag sov istället. Nu ska jag ner til Student Resource Center och få lite hjälp med mina accounting läxor. Fifan vad jag inte förstår mig på accounting :S

 

Hörs


Morgonfrilla

Idag är den lindrig, det är nästan så att jag kan vandra iväg till lektion med den, men vissa dagar vågar jag knappt ta mig från sängen till toaletten ifall någon skulle se mig på vägen. Och jag hatar det, hur jobbigt är det inte att varje jäkla morgon hoppa in i en iskall dusch(vår dusch tar typ 30min för att bli varm) bara för att hårhellvetet ska lägga sig platt på skallen. Usch.

 

Hörs.

 


Yeah buddy!

Fick tillbaka mitt mattetest idag, 98%! Ganska så najs. Gjorde en liten felräkning (-33+15=9...) Vafan tänkte jag där liksom? :S Yäyä,


Och på förra testet fick jag 100%, så om jag nailar nästa så behöver jag inte ta finals, utan jag får A i kursen vilket som! Skulle vara ganska så najs med tanke på att jag läser 6 kurser och därmed har 6 olika finals att avverka, på en vecka. Det ser man ju fram emot...


Hörs!

 


Känner mig helt plötsligt 60år äldre...

Klickade just hem det osexigaste klädesplagget man kan tänka sig. Det är typ en stretchingstrumpa som man ska sova med. Den stretchar vaden åt en när man sover. Vet dock inte om det var ett par eller om det enbart är en. Om det nu bara är en så får jag köra varannan natt, för fifan va dyr den va... 40dollar... för en jävla strumpa. Skjut mig. Men mina fotvalv gör så ont på mornarna att jag måste köra ett par minuters uppvärming i sängen(fan va det där lät konstigt...) innan jag en kan gå på dem.

 

Sen råkade jag kryssa i två parfymer när jag ändå var inne på amazon... Armani Code(75ml för $58) och Calvin Klein One(100ml för $29), vilket är typ 400kr respektive 200kr billigare än i Swe. Ganska så najs.


JAG HATAR CSN

CSN, jag hatar CSN. Har väntat på mina peningar i över en månad nu. Och igår berättade jag det för Emmy, och hon frågar "Har du lämnat in studieförsäkran?"... VAFAN ÄR STUDIEFÖRSÄKAN OCH VARFÖR HAR INGEN PAMP PÅ CSN BERÄTTAT FÖR MIG ATT MAN SKA KRYSSA I EN JÄVLA RUTA PÅ DERAS HEMSIDA FÖR ATT MAN SKA KUNNA FÅ SIN PENGAR!11!???

 

Man blir ju lack, hur ska jag veta något som ingen har berättat om? Dom hade ju kunnat langa ett mail å sagt "du har uppgifter att fylla i på CSN.se" eller nått.. Nu kommer jag troligen få dem inom ett par dagar, vilket är najs, Black Friday närmar sig och då ska garderoben fyllas på.

 

Hörs.

 


Det ar over nu

Antligen ar mardroms terrang-sasongen over. Regionals gick sjukt kasst. Jag var inte ett dugg taggad pa att kuta, jag var inte ens en gnutta sugen pa att ens aka till Buffalo, och benen var inte med mig under loppet. Det gick kasst. Sa nu lagger vi ner den har sasongen, tar en latt vecka och fokuserar pa inomhus-sasongen. Det ska bli skont.

Men nu har jag en hel del plugg att avverka,

Hors!




Regionals om 3.5h

Det är en sisådär tre till fyra plusgrader här i Buffalo, det är kallt och det blåser. Som tur är har solen tittat fram, så det kanske inte blir ett hellvete att springa ändå. Dock så gör mina fötter mer ont än vad de har gjort tidigare. Jag har haft problem med dem i snart en månad nu. Och det enda våra usla trainers(aka wannabe sjukgymnaster) har att säga är: "Du måste stretcha mera." MEN JAG STRETCHAR JU FÖR I HELLVETE!1!11!!!

Ajja, det blir inga spikskor för mig idag i alla fall. Over and out,

Hörs!



Tänk vad söta de små äcklena var när de var valpar. Nu är dom lite äldre, mycket jobbigare och förjävla ettriga. Men jag saknar dom lite trotts allt.

Niagara Falls

 

Tillbaka på hotellet efter en tripp till Niagarafallen. Fifan va coolt! Dock så gjorde jag fetaste tabben; glömde ladda kameran. Fan! Vid sånna här tillfällen får man bara inte glömma sånt... Vart bara 20bilder tagna, men jag fick några helt ok iaf, men ingen turistbild. xD Det var iaf riktigt mäktigt, och dom säger att kanadensiska sidan ska vara ännu bättre än den amerikanska, vilket vi var på.

 

Hörs!


Nej, det håller fan inte.

Klockan är lite för sent för att sitte uppe. Men jag fastnade framför datorn och Debatt.

 

I Sverige(eller någon annanstans i världen), 2011, så borde det inte finnas vinstdrivande företag inom skola, sjukvård och älderomsorg. Jag kan ärligt säga att jag inte är helt hundra på om det är bra eller dåligt för ekonomin. Men samtidigt så är det något jag skiter fullständigt i. För mig handlar utbilding och vård om mänskliga rättigheter och det är inget som man bör sätta en prislapp på. Detta är något som är tillräckligt långt ner på Maslows behovspyramid för att alla människor ska ha tillgång till det. På samma villkor.

 

Och för när jag tänker efter så är ju både utbildning och hälsa bra för ekonomin. Så varför göra den vinstdrivande? Det kommer ju onekligen leda till att alla inte kommer kunna ha tillgång till den. Och därmed kommer även ekonomin få lida av det. Jag förstår verkligen varför man vill tjäna pengar på andras välbefinnande.


Buffalo

Kom fram till Buffalo för nån timme sedan. Hotellet har en pool och en bubbelpool, älskar hotell med pooler. Imorgon runt 10 tiden ska vi in till banan och jogga lite och efter det bär det av till Niagara Fallen. Det ska bli ganska så najs att se dem i verkligheten. Har dock hört att det är ganska lame från den ameriskanska sidan, kanadensiska sidan är där skiten händer. Menmen, man kan inte få allt.

 

Hörs!


Trötter

Klockan är typ 10.51 och det är cirka 20min tills dagens andra lektion, eller jag sov över den första så det här räknas väl kanske som första. Ändå är jag så jäkla trött att jag nästintill behöver ett par tandpetare för att hålla ögonlocken i schack. Bara. Sova. En. Liten. Stund. Till. Men det håller inte.


Hörs.




Staaaalker

Har just creepat runt lite på facebook, kollat vad mina gamla gymnasievänner har för sig. Det kan va lite spännande ibland. Se lite vad som har hänt sedan sist man såg dem(eller creepade på deras facebooks), vilket var jävligt länge sedan. Yäyä.

 

Nu är det färdigsnokat, ska bege mig till Club O'Malley och plugga lite matte. Prov på Torsdag.

 

Hörs!


Jag önskar att jag kunde säga; Aldrig igen!

På Torsdag drar jag och delar av Cross Country-laget till Buffalo för att tävla. Det har blivit dags för säsongens näst sista tävling, NCAA Regionals. Och om några veckor har vi vår sista conference, så jävla skönt det ska bli att bli av med skiten.

 

Nu är det dags att ta en powernap, vilket jag egentligen inte har tid till, men är sjukt trött så det får bli en timme i sänghalmen ändå.

 

Hörs!


Jag ska skydda dig med kroppen min

Träning. Det var ganska länge sedan jag skrev något om det. Och det har en ganska enkel förklaring; jag tycker inte längre att det är kul att dra på mig tightsen, snöra på mig löparskorna och byta ut min Dieselklocka mot Casion. Det är inget jag längtar efter. Jag hatar det det inte, men jag älskar det inte heller.

 

Jag tror inte på vad vi gör här borta. Jag trivs inte med träningen. Jag trivs framförallt inte med filosofin; "Vi gör det här för laget". Varje gång någon säger det, vilket händer ganska så ofta här, så är det enda som poppar upp mellan mina hjärnceller; "Fuck no, jag gör det här för mig själv, och ingen annan."

 

Och jag saknar att ha en tränare som låter mig göra lite som jag vill, jag saknar orden "Du får säga själv hur du känner dig." Och jag önskar att jag hade en tränare som kunde lita på mig, lita på att jag kan springa en 30min morgonjogg själv, utan att någon ska behöva vara där för att kolla så att jag "sköter mig". Jag är fifan 21år, herregud.

 

Men livet kan inte alltid vara perfekt. Och jag är säker på att gnistan kommer dyka upp där igen, nån gång. Kanske när skavsåren från mina Nike Maxcat spikskor börjar återkomma, eller när December blir Januari eller när Januari blir Februari, eller när terrängsäsongen är ett minne blott, eller när dom där 800metersloppen blir allt tätare, eller när mjölksyran sprider sig i benen... Men just nu har jag svårt att se det roliga med att dyka upp på våra träningspass.

 


NYC Rebel Run.

Ian, Brian och Jag.


Vi var ner på stan och körde Rebel Run i Fredags, det har jag kanske nämnt. Och rebel är en jävla bra beskrivning av det där (upp)loppet. Vi kutade en 2.6mile lång slinga i downtown NYC, mitt gatorna och avenyerna, på bilar och emot rödslysen. Och ja, det var vilt. Jag vågade dock inte riktigt sätta föttera på en Yellow Cab, det enda jag kunde tänka var "Om jag gör det och blir tagen av polisen så kommer dom ju kasta ut mig ur landet", och det känndes som om det inte riktigt var värt det. Men jag önskar att jag kunde, men jag får väl ta det nästa år... xD


Awesome allocation of human resource.

Det var tur att jag inte slösade tid på att plugga till mina två prov idag, utan åkte till AC istället, för dom var ganska så skitlätta(tror jag...).

 

På Torsdag är det dags för ännu ett prov, matte, men till det så måste jag nog se till att öppa boken en eller två gånger ifall jag vill få 100% igen. Har jag sagt det förresten? Jag fick fucking 100% på mitt förra matteprov. Sjukt bra av mig.

 

Hörs!


Atlantic City

Det här med att chilla är nog inte min grej. Jag, Kevin, Felix och Pete hoppade in i bilen och åkte till Atlatic City i lördags. AC är som östkustens Las Vegas, med massa casinon, flashiga byggnader och spelgalna turister. Fast storleken mindre än LA dåp. Men det var grymt kul! Jag har aldrig varit på ett Casino förr eller ens spelat Blackjack å sånt live innan. Men fifan!

 

Jag fattar verkligen hur folk kan bli beroende av det. Känslan för hur mkt markerna som man har i handen är värda försvinner på typ en hundradels sekund, man slänger in 15dollar som om det vore 15cent. Och det är ganska så svårt att gå därifrån; om man vinner så vill man vinna mer, och om man förlorar så vill man ta igen det man har förlorat. Men det gick helt ok för mig, 67dollar plus. GG liksom.

 

 

Idag har jag dock två prov. Har jag pluggat? Nej. Men det ska nog gå bra ändå. =)

 

Hörs!

 


Destroyed.

 

Nej, nej, nej. Det här händer bara inte. Jag vaknade inte av alarmklockan(nej vänta, klockORNA) imorse. Hade två alarm på. Ena sover jag med, och den hade ramlar ur sängen och dött. Och mobilen hörde jag inte. Det här är tredje accountingklassen i rad som jag missar nu. Skit.

Ajja, nästa år blir det inga 8am klasser. Inte heller någon 9am, utan 10am är tidigaste kursen jag kommer ha. Så jävla SKÖNT det ska bli!

 

Hörs!


Power-c machine.

 

 

Naked juice är beroendeframkallande. Dom är sketgoda och jäkligt nyttiga. I vanliga fall brukar jag köra på blåbär med proteinboost, men med min onda hals och täppta nästa så har det blivit Power-C Machine de senaste dagarna. 1000% av rekomenderat dagligt intag av C-vitamin. Hoppas fan det hjälper lite...

 

Hörs.


nej! neJ! nEJ! NEJ! :@

Vaknade för fem minuter sen. Med halsont, täppt näsa och söndagsmorgonsmak i käften(söndagsmornar smakar skit kan jag meddela er som inte redan visste). Typ. Helt jävla otaggad på att gå upp ska tilläggas. Fifan. Utöver det så är morgonfrillan värre än någonsin, skiten står åt alla håll. Men jag pallar inte riktigt bry mig om såna bagateller just nu. Om 20min börjar den första av dagens tre lektioner och innan dess ska jag hinna med att hetsäta ett par mackor, borsta tänderna samt langa iväg ett mail. Så varför sitter jag å skriver det här helt meningslösa inlägget? Ingen aning.

 

 

 

Hörs.


Det får räcka nu va...

 

Halsont. Men det är väl sånt som händer med tre utav fyra dagar med fest. Jag måste fan börja partaja mindre. Vilket jag har sagt så många gånger förr. Men det kan ju vara så grymt kul ibland. Denna helgen har nästan vart den roligaste denna terminen. Men snart är Track season här, en säsong som jag faktiskt bryr mig om, till skillnad från XCountry season, och jag vill verkligen göra bra ifrån mig.

 

Ja, jag ska lägga ner med allt(ok kanske inte ALLT, men en större delen) av mitt festande, det håller inte i längden. Och även om det är jäkligt kul att partaja i NY så finns det en jäkla massa andra saker att göra här som är minst lika roliga.

 


Dagens fundering...

Varför tror tjejer att jag är en player när jag egentligen är allt utom en player? Bara för att man kan vara betyder inte att man är...

 

Skitsamma. Det är Halloween och jag är lite lagom full. Det är skönt. Något som dock inte kommer vara lika skönt är morgondagens morningrun kl06.30. Skjut mig. Efter det har jag lektion från 08.00 till 12.00. SKJUT MIG ÄNNU MER. Men jag har enbart mig själv att skylla. Jag måste börja dricka mindre. Och mer sällan. Tur att det är måndag, och inte söndag, det håller nere statistiken litegranna iaf.

 

 

Godnatt.


RSS 2.0