Hela livet är helg.

För sena nätter. För mycker alkohol. För ont i halsen.

 

Det kanske är dags att spendera mer tid med att hålla mitt GPA uppe och mindre tid till att spela beerpong och köra flipcup. Jag failade mitt första matte-test totalt, C+. C+... skjut mig. Allt under A- är en besvikelse. Som tur är får vi räkna bort det sämsta av 4prov. Så det är bäst att jag ser till att det där är det sämsta provet i slutet av denna terminen.


(Dock fick jag 98% på spanskaprovet. Awesomeness.)

 

Ajja, ska gräva ner mig i matteboken,

 

Hörs


Skit också

 

 

Irriterande hals och halvtäppt näsa. Det är vad jag har just nu. Fan. Jag vill inte bli sjuk. Nu är det upp till bevis om C-vitamin, mängder av vatten och massa echinagard-piller kan göra någon nytta. Jag hoppas det. Jag skulle gärna prova massvis med sömn också, men tiden räcker inte till.

 


A list of little things to appreciate

#82. The cold side of the pillow.

SÅ JÄVLA VIKTIGT!!!11!!!1!
Den försenade illerstudien(som fick kursen att sjunka från 45kr till 20kr i vårast) höjde kursen med 30% på ett par minuter. Snart är vi tillbaka på 45-50kr. Jag är helt övertygad om det. Vilket inte känns helt fel.

 

Hörs.


06.30

Morgonjogg. Jag hatar det. Jag ser inte poängen med att göra det en timme tidigare än vad jag egentligen behöver bara för att jag ska göra det samtidigt som alla andra i laget. Waste of kvalitetstid med sängen.

 

Hörs.


Hej MVG

Good afternoon, everyone,

This is just a reminder that you will be having your first quiz on Monday, September 19. The quiz will cover the Preliminary Chapter as well as Chapter 1. You should review all vocabulary and topics in these chapters, however, you may focus specifically on the following:

-Introductions/Greetings
-Days of the week
-Months of the year
-Numbers
-Time
-Definite articles

Good luck studying and have a great weekend.

 

(jag känner mig nästan lite ful som tar den här klassen efter att ha läst spanska steg 5 på gymnasiet... Men b-itchen som satte mig i klassen viste ju om det. What to do liksåm!? xD)


High Line Park

 

Det finns alldeles för många saker man borde göra som man inte gör. Jag borde ha spenderat dagen i O'Malley Library. Men nej, fan ta biblioteket(och sen borde jag festa mindre, men fan ta det också, det är ju kul xD). Istället spenderade jag halva dagen i sängen och tyckte synd om mig själv för att jag hade så ont i huvudet. Resterande halvan spenderades Downtown med Emmy och Lissa. Vi åkte till High Line Park; en park som ligger upp på en gamal järnväg som är upphöjd över marken. Det var najs, och vädret var perfekt, sol och varmt.


Hörs!


12.22

Det är Thirsty Thursday idag och det känns som om hela skolan är ute och partajar. Utom jag, jag har lektion kl08.00 imorgon. Så istället för att vara social så sitter jag ensam här uppe på rummet och spelar musik på högsta volym och gör en Quiz som ska lämnas in imorgon. Fan.

 

 

Och sen så är jag sketsugen på nått att käka, men det enda jag har som jag kan fixa är gröt. Det suger. Sen är jag för lat för att springa ner till Deli:t och köpa en macka. Vilka jävla problem jag har... xD

 

Det är snart dags att sova. Gonatt.


Det är drygt, men det är värt det.

 

Det är bra här borta. Dock har jag för mycket plugg och träning för att ha tid till annat. Och även om jag inte vill inse det så kommer det att vara såhär hela i tre månader framöver. 18credits är tydligen inte att leka med. Jag får helt enkelt se till att göra något värt av plugget; typ ta med mig matteböckerna upp i Empire State Building och räkna lite. Det skulle kunna va kul. Om det nu ens går, kan ju va värt ett försök. Allt för att komma bort ifrån det där tråkiga biblioteket, det gör en deprimerad.

 

Dags att sova,

 

Hörs!


Party's in the house

 

 

Jag hade kul igår. Jag tror de flesta hade rätt kul. Dock är det lite farligt att paya 5dollar och dricka hur mkt man vill. Man lirar lite beerpong och man kör lite flipcup och sen har man ingen jävla koll på hur mycket man har druckit. Men som sagt, det var kul, och det är väl vad som räknas i slutändan. :P

 

Eftermiddagen har spenderats i biblioteket med en mattebok. Jag tror att jag börjar fatta vad vi håller på med nu i alla fall. Jag har test om en vecka. Då får vi se om jag egentligen vet vad jag ska göra av alla x och y:n.

 

Hörs!


Hangover T-shirt

 

Jag var nere på stan idag. Typ vid Times Square. Det var ganska så proppat, och hälften var poliser. Iaf så var jag in på Urban Outfitters och hittade denna t-shirten för 13dollar. Jag tycker att den är rätt fräck, och att snubben som gör hela "Hangover" filmerna använder den gör inte saken värre.

 

Gonatt US! Gomorgon Sveriget!


Det ar bara regn hos mig

Det ar Onsdag, det kanns som om det ar ratt langt kvar till helg och det regnar. Egentligen borde jag kanske kanna mig deprimerad(speciellt med tanke pa allt pluggande som jag har framfor mig). Men sa ar icket fallet. Det kanns bra att vara tillbaka och typ tre av mina sex kurser tror jag kommer bli riktigt latta. Glidar-kurser helt enkelt!

Hors!


Edit:
Jag ar dock lite irriterad over att jag inte har fatt min mobil annu(jag kanske inte har berattat det? men jag rakade stoppa min gamla i tvatten...) Sa en EVO 4G ar pavag hem. Ingen supermobil, men jag har inte rad att slosa skitmkt pengar pa en mobil, 1300kr kandes lagom.

Matte (vilket deprimerande ord.)

Klockan är halv tio här i New York och jag har redan haft min första lektion. Nu sitter jag å väntar på nästa klass; Matte. Klassen där jag inte fattar ett skit och läraren förväntar sig att man ska kunna allt han säger dirr. Det kanske är dags att börja hänga lite i biblioteket igen så att jag kanske kan hänga med någorlunda på lektionerna.

 

 

Hörs.


Times Square

 

Jag vill också ha en orange Corvette och glida runt på Times Square med. Vi stötte på denna i Lördags. Ganska stek.


Six Flags

Six Flags var awesome, mest för att vi inte behövde stå i kö, alls, medan alla andra spenderade upp till 90min i köjävlar. Vi tog bakvägen och kom upp och kunde sätta oss i bergochdalbanorna dirr. Skönt! Och vi betalade 50dollar, för 4pers, medan alla andra payade 45dollar per skalle. Allt pga av att Torgrim åkte rullstol, så han fick ta med tre polare på sitt "handikapp-åkpass". Sjukt.

 

Nu ikväll har vi vart ute en sväng, men det va inge vidare drag. Så det slutade med ett avsnitt Sons of Anarchy, och nu äre dags för sängen. Sen är det morgonjogg om 6.5h. Fan.

 

Den här(El Toro) var helt klart den roligaste grejen enlig mig. Dock var  deras "flaggskepp", världens snabbaste  B&D-bana, ej öppen. Det är den blåa man ser i bakgrunden, först rakt upp och sen rakt ner. Skithög var den också, den ser lite liten ut på bilden pga att den är så långt bort, men den vsåg mäktig ut i verkligheten...

 

Hörs!


Äventyr

 

Var ner på stan igår. Jag hittade inte vad jag sökte; lite najs träningskläder. Men jag köpte ett par jeans på Forever 21, för typ 210kr. Asbillig affär. Det är najs.

 

Snart bär det av till Six Flags. Det kommer bli awesome!

 

Hörs.


Du vet hur jag ser ut i inga kläder.

Jag sätter handflatan mot pannan, lyfter huvudet en aning och tar en klunk ur min ny inköpta Arizona Iced Tea. Det snurrar lite, som vanligt när man har spenderat en kväll på krogen. Men det har varit en riktigt kul kväll, så det är värt varje minsta lilla snurr. Imorgon bär det troligen av downtown, sen partaj igen, och sen, på Söndag, är det dags för Six Flags! Awesome. Man kan inte annat än gilla New York.

 

Sen så ska vi tydligen iväg och hämta en soffa imorgon. Tidigt. Lite jobbigt, men det kommer bli najs med en soffa här i lägeheten.

 

 

 

Hörs!

 

 


Precis så

Tävl... ehh skit i den. Det är fest ikväll och hela världen är min.

Vad jag allra helst inte vill gora just nu.

Skulle nagon komma fram till mig och saga...
"Hej, du ska gora nagot som du hatar(avskyr, foraktar, starkt ogilla, hyser stark motvilja mot, tycka mycket illa om, visar avsmak for, har vamjelse for(ja, ni fattar poangen)) och aldrig har gjort tidigare i ditt liv"
...sa skulle jag svara...
"Ok! Jag springer ett 8km langt terranglopp!"

Jag hatar terrang. Att springa tva varv runt en 400m bana ar kul. Men att bege sig ut pa en skitlang javla slinga som stracker sig 8 fucking kilometer ar inte lika kul. Nej, det ar inte kul over huvud taget. Det ar varken underhallande, exhalterande eller spannande. Det ar tortyr. Det ar sjalvdestruktivt.

Och musik ar icket tillatet. Skjut mig.

Hors.Easy A

Jag vill inte vara sån, MEN VAFAN HAR AMERIKANARNA GJORT UNDER SPANSKALEKTIONERNA PÅ HIGH SCHOOL???!!! Idag skulle vi lära oss att hälsa på varandra samt presentera oss... Det gör man i sjuan i Sverige :S Och vissa fattade ändå inte ett skit, och det här ska vara en högskolekurs som kräver 3års spanskastudier... My as.

 

Sen kan jag inte låta bli att smågarva för mig själv åt amerikanarnas uttal(ok, jag är ingen expert och mitt uttal är nog lika kasst...) Men att höra en amerikan prata spanska är rätt kul... Cåmprääändäääs? Päärdååån! Me lläämåå... etc.

 

Hörs!

 

Det är alltid roligt meden bild...


Century 21

Ville bara säga att allt är bra här borta, det 15min till lektion och det börjar bli lite bråttom. Och imorgon så bär det nog av in till stan, det har en outletaffär vid ground zero där de säljer skitbilliga kläder, och jag behöver lite nya träningskläder.

 

Hörs!

 


Så jävla kass

Jo just ja. Det hände något lite halvt pinsamt på spanskalektionen idag. Efter lektionen går jag fram till en tjej som jag har snackat med nån gång innan och ska fråga efter ISBN på hennes böcker, så att jag kan söka på dem på internet...

 

Jag: Hey! Wass up? Can i get your number?


Och hundradelen efter att orden hade ramlat ur käften på mig så kände jag hur mitt tomat-fejs blommade upp. Och hela jävla klassen trodde att jag frågade efter hennes telenummer, vilket är fullt förståligt med tanke på att det första man assosierar till när man hör "nummer" kanske inte är ett jäkla ISBN på en bok, utan snarare ett telenummer... Kände mig så jävla retard.


Ajja, jag tog numret och låtsades som om det var precis det jag ville ha. Synd bara att hon inte var en 10poängare. xD

 

Dags att sova. Hörs!

 

 

Jag och min kära lillebror i somrast. Btw så är inte sommaren över ännu, tror fan de har varit över 30grader här i NY idag. Jag svettades sönder på träningen.


Jobbigt värre

Det är nästan för mkt som händer såhär i skolstarten, jag måste;

 

Fixa saker till rummet.

 

Hitta rätt till alla klasser(hittills har jag hunnit med att sitta på fel lektion 2ggr, och det är alltid lika pinsamt när man upptäcker att man tydligen var på fel ställe och får resa sig upp och gå därifrån. Den senaste gången var jag inte bara på fel ställe, jag hade inte ens någon lektion den tiden... haha, snacka om förvirrad...)


Träna. - I år har vi lite regler; 1missad träning = varning. 2missade träningar = 1veckas avstängning från laget. 3missade träningar = utkastad ur laget(=inget scholarship=hej då NY). Och det vill man ju inte. Själv har jag missat 3st. Men två var dagen efter jag kom, så de räknades inte. Men en varnig har jag, så det är nog bäst att se till att jag vaknar på våra brutalt tidiga 06:30 träningar...

 

Köpa böcker, vilket inte är så enkelt som det låter...

1. Man kan gå till bookstore och bli rånad av en otrevlig tjockisamerikan.

2. Man snoka lite på internet och leta på en äldre upplaga, samt en begagnad bok, och vipps så har man ett pricecut på 190dollar! (Älska Amazon.) Oftast så är sidnummer samt bilder de enda skillnadera på nya samt gamla upplagor.


Homeworks - I både spanska samt matte så får vi nya uppgifter att ta hem efter varje jävla lektion. Tur att det är dagisnivå på spanskan(en snubbe kunde inte säga "Hej jag heter X och kommer ifrån X.") Ajja, hej Easy A!

 

Roa sig - Vilket är absolut viktigast av allt. Även om jag är kategoriserad som idrottare så måste jag få dricka lite öl ibland, bli shitfaced samt få blackouts. Eller kanske åka till ett nöjesfält, typ Six Flags(med världens snabbaste Berg&Dalbana), vilket det bär av till på Söndag, inträde+resa+åkpass för 10dollar(skolan betalar resten.)


Nu är det dags för dusch, sen lite mattematik.

 

Hörs!RSS 2.0