Penn Relays

 

Tillbaka från Penn Relays. Vi var inte i första heatet, vilket var sjukt skönt. Som lag gjorde vi en ganska kass tid, 7.37, vi borde ligga på 7.30. Själv kutade jag på 1.52.5 kanske - det var vad speakern sa i alla fall. Och jag är lite halvt missnöjd, för det vart ännu ett 56-56lopp, och jag kom igenom 600m på 1.25... Jag borde ha passerat 400m på 54s och 600m på 1.21 för att sedan avsluta med en 30sekundare, eller nått i den stilen. Nu måste jag leverera nästa helg för att komma till IC4A, och kanske(förhoppningsvis) Regionals. Det krävs runt 1.50.5 för att ta sig dit, och jag är övertygad om att jag har dom tiderna i benen. Men vi får se nästa Söndag.

 

Hörs.


MEN SOMNA RÅH!

Klockan är alldeles för mycket och jag borde ligga och slumra för fullt i min säng. Kvällen har spenderats med att kolla på film och nu har hungern börjat smyga sig in i magsäcken, så jag lär väl stilla den ifall jag vill ha en chans att somna. Om jag bara hade något gott att käka...

Penn Relays

På Lördag är det dags för Penn Relays. Läktarna kommer vara fullsatta; omkring 50 000 pers kommer vara bänkade för att se oss kuta. Det är nästan 4(FYRA) fullsatta Stockholm Stadion. Och inte nog med det, vi kommer vara med i Championship of America, dvs några utav de bästa lagen i USA kommer stå på startlinjen. Och så vi då, lilla Manhattan College. Skjut mig. Vi kommer vara ett utav de sämre lagen, och det kanske hade varit skönare att springa i ett sämre heat och vinna det istället, men det kommer bli en bra utmaning att springa mot dessa bestar.

 


Dialekt.

Svt-play har blivit något utav min bästa vän det senaste året. Jag skulle chansa på att det beror på att jag saknar Sverige lite mer än vad jag egentligen vill erkänna, ens för mig själv. Debatt, kortfilmer, Aktuellt, Skavlan, Högklackat, Vetenskapens Värld etc är program som jag följer. Det senaste i mängden är Svenska Dialektmysterier där Fredrik Lindström åker runt i Sverige och tittar närmare på dialekter. Och idag var det Uppland som stod på schemat.

Och jag har tydligen lite uppländsk dialekt, fråga mig inte hur, jag bor ju iofs bara ett par kilometer ifrån Uppland, men ändå... Jag har alltid sagt klöpp istället för klippte, tröck istället för tryckte, röck istället för ryckte, lös isället för lyste, mös istället för myste, fnös istället för fnyste, böt istället för bytte etc. Och tydligen så är det uppländsk dialekt. Så nu har jag äntligen befog för att säga klöpp och tröck utan att någon kan komma och säga att det är fel. hehehe xD

 

Hörs.

 


Springfest

 

Årets springfest är avklarad. Third Eye Blind och Winter Gordon var här på skolan och spelade. Det var väl helt ok, bättre än förra årets Jay Sean eller va han hette, men inte super. Kanske för att jag har varit lite off pga min kramp-vad, men den är bättre än igår i alla fall.

 

Ajja, det har varit en najs dag vilket som - Grillning och lite häng på Quaden, samt lite "Gladiatorerna-aktiviteter" som skolan hade ordnat och efter det konsert. Skön dag. Kan slänga upp lite mer bilder imorgon, men det har blivit sovdags för mig.

 

Hörs.


Fan.

Tillbaka från Princeton - med ett upprivet smalben, en vad med kramp samt en medioker 800m tid i bagaget. 1.52.63 var inte vad jag hade hoppats på. Men det var långt ifrån ett optimalt race också... Jag lät mig återigen bli instängd redan från start, så där sprang jag på bana #1 med löpare framför, på sidan och bakom mig och kunde inte göra ett skit. Efter 400meter(på ca 56sekunder, vilket är på tok för sakta) hade jag alldeles för mycket krafter kvar för att ligga och steka mitt i fältet, så jag försökte ta mig fram, men det var lättare sagt än gjort. Med 250meter kvar så tänkte jag "Nej, fuck it, nu får det räcka med slö-tempot" och tryckte mig emellan dom två som låg framför mig. Jag tog liksom ett simtag och gjorde en liten springa mellan dom två som låg framför mig, som jag sedan tryckte mig igenom med lite hjälp av ett par vassa armbågar... Sen var det bara att kuta för livet, vilket resulterade i en förstaplats i mitt heat, men en medioker tid.

 

Nu är det dags för lite tv-tittande, sedan lite sömn.

 

Hörs.

 

Så jävla skönt att få smalbenen upprivna utav ett par skikskor. Ännu skönare är det att duscha med dem...


Självförtroende eller självkänsla?

Så har det blivit helg igen, och i vanlig ordning så står det tävling på schemat. 800m närmare bestämt. Kl 19.35 ikväll. På Princetons löparbanor. Jag hoppas verkligen att jag kommer i ett hyffsat heat så att jag slipper göra grovjobbet själv, för att ha lite draghjälp de första 600metrarna är guld värt i ett 800m lopp. Och det är en invitational, vilket betyder att vem som helst inte kan va med - man måste i alla fall ha lite speed i benen för att få va med, vilket är bra. För jag är redo att komma ner på tider som jag inte har kutat på förr. Benen säger att dom kan, och hjärnan säger att den vill, så det återstår att se vad dom kan åstadkomma.

 

Hörs.


Grillning

 

 


Spypass

600m på 1.20,50min - 1min vila - 200m på 27,03s - 15min vila - 500m på 1.05,80min - 1min vila - 300m på 44,20s

 

Det gick undan idag. Och det kändes riktigt bra. Igen. Lite besviken på den där 300ingen på 44s, den borde ha varit lite snabbare, men 44sekunder var allt jag klarade av idag. Och det duger, för både kroppen och knoppen kändes prima under resten av passet. Efter passet så kändes det inte så jävla bra däremot, då dagens lunch kom ut ur fel hål och då jag knappt kunde resa mig på 30minuter... Men det är så det ska kännas efter ett mördarpass på bana.

 

Att det är dryga 30grader idag igen är är inte heller helt fel - det betyder BBQ på quaden om ett litet tag!

 

Hörs


SÅ JÄVLA SKÖNT!

Det har varit över 30grader varmt idag. Det klagar vi inte på. =)

 


Giftigt

96% på Matteprovet! Sjuk najs, nu behöver jag bara 90% på nästa test för att slippa ta sluttentan. Yeah buddy! Dock så börjar det bli lite svårt nu, anti-derivatives är inte att leka med nämnligen...

 

 


Smart drag...

I både Sverige och USA är det olagligt att dricka på allmän plats. I Swe häller polisen ut det man har i behållaren och så får man gå därifrån. I USA får man FUCKING BÖTER. Skjut mig!  Jag är så jäkla ovan med att inte kunna dricka på tunnelbanan/pendeln/bussen eller vart som helst där jag känner för det. Det är ju mer regel än undantag att dricka påväg till krogen, annars är ju plånboken tom när man kommer hem. Så i alla fall, i Fredags så öppnade jag en öl och klunkade mitt framför en polis, på Times Square. Chocken som uppstår när man mitt i en klunk upptäcker faran är inte att leka med!

 

Så i Lördags fick vi en snilleblixt; vi stoppade in ölenburken i en papperspåse, precis som om det skulle hjälpa... Vad ska polisen tro om dom ser en sitta och dricka ur en papperspåse liksom? "Ja men han dricker nog iste...det är ju lite omanligt så han kanske inte vill visa burken... eller...?"


Ajja, intervaller om 45min. Dags att byta om.

 


Känna sommar. Dofta Sverige. Höra Kent. Live.Dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort


Du är pest. Du är kolera. Du är Pollen.

Kära Pollen,


Det är jag som återigen ber dig om att lägga ner verksamheten. Jag gillar inte din attityd, ditt påträngande sätt att vara och speciellt inte de påföljder du skapar. Du får min snorproduktion att skjuta i taket, mitt huvud att värka och mina bihålor att sluta fungera. Jag hatar dig innerligt. Om du var levande så skulle jag döda dig. Om du hade kroppsdelar så skulle jag choppa upp sig i små bitar, sedan steka dig och mata dig till fåglarna. Om du hade naglar så skulle jag dra av dem med tång och gr... (Ahh, du fattar nog poängen.) Men nu är du varken eller, och det enda sättet jag kan bli av med dig på är att bränna ned vartenda jäkla träd inom 4mils avstånd eller så. Och det skulle innebära att VCP och Central Park inte längre skulle finnas. Och jag gillar verkligen dom parkerna. Så jag får väl helt enkelt stå ut med att snorta nässpray i en månad framöver och förlita mig på att du håller dig undan så gott som går.


Mvh MikaelLov

En dag utan skola är inte alltid en dag utan skola. Det är typ aldrig en dag utan skola. Har pluggat matte i typ två timmar efter lunchen, och nu ska jag bara ta en dusch sen iväg och sätta hjärnan i arbete igen.

 

Benen har fått arbetat lite dom med. 5*300m på 43-44s med 45s joggvila. 10min seriepaus. Andra setet bestod av 4*200m med ett snitt på 25.4 typ, 200m joggvila. Det gick/kändes bättre än väntat med tanke på helgens äventyr...

 


Vår i NYC

 

Var nere på staden idag och åt lunch med Sarah och hennes far. Det var riktigt trevligt. Efteråt stannade jag kvar för att inhandla lite träningskläder från Macys, men det var ju såklart stängt. Istället vart det en superpromenad genom halva NYC, från 34st ned till WTC. Det tog ett par timmar, med ett par stop, och det var riktigt skönt.

 

Nu: nap

Senare: träna

Ännu senare: Påskmiddag a la student... xD

 

 

Hörs.

 

 


This.Is.Not.Enough.


Partaj

Har spenderat dagen med Matteboken på ett lokalt café. Kanske inte det roligaste sättet att spendera en födelsedag på, men med 3prov nästa vecka så behövdes det. Nu är det dock dags för utgång igen.

 

Hörs!

 


Schysst.

 

Jag hittade en BMW med nedvevad fönsterruta i närheten av Times Square när vi var ute igår, så det var ju lika bra att provsitta... xD

 


jajaja

Det är tydligen den 7de arpil, min födelsedag, och på något sätt har jag lyckats bli shit wastes. Hammered. Bäng. Okontrollerat full. Berusad. Ja, det senare var väl en mild version av skiten...

Loppet igår gick kasst. Skitsamma. Idag fyller jag år, grattis. Tack! Vi snodde några ölglas på stan, som present till mig, men vi tappade typ hälften av dem, så jag kom hem med enbart 3st. Skit. Och sen så måste jag sluta med mitt jävla kärring PMS(inte för att det har något med något att göra) som jag får före mina lopp. Jag blir lack på småsaker, retar upp mig på ingenting och ska diskutera varenda jävla liten skitsak. Skut mig.

 

Sovdags, hös.


Tävling ikväll då


Schema

Blev klar med mitt schema för nästa termin idag. Och det vart riktigt bra; inga håltimmar, inga "mitt på dagen" kurser och bara en lektion på Fredagar. Gött! Dock så kommer jag bli tvungen att ta en sommarkurs - Principles of Finance 1 - för att kunna ta mina finance klasser som jag nu har signat up mig för. Vilket i sin tur betyder att jag inte kommer vara hemma i SWE förrän den 7de Juni. Men det är sånt man får ta.

 


Fejkljus


Quaden var fylld med sånna här fejkljus ikväll, det var nån infoskylt om Autism där också som jag inte läste... Det hade dock varit så mkt finare om det hade varit riktiga ljus, och inte plastbehållare med nå blåa lampor i.


Intervaller

Det kanske börjar bli lite tjatigt om att höra hur jäkla bra jag tycker att jag är. Men jag är i riktigt bra form just nu. Dagens pass var 2*4*400m med 60sekunder vila och 15min seriepaus. Första serien hade ett snitt på 59sekunder och andra 58s med den sista på 57s(alltid skönt att avsluta starkt). Känslan av att kuta snabbt men ändå inte ta död på sig själv är riktigt skön. Jag flyter på i ett bra tempo utan att överanstränga mig, och för en gångs skull tror jag att jag har kontroll på läget. På musklerna, på flåset, på benen, - och inte minst - på hjärncellerna. De sistnämnda har ju en förmåga att fucka upp det för mig, i alla fall i vintrast. Men den tiden är över.

 

Dags för plugg. Hörs.

 

 

Jag och Emmy i helgen. Lite halvt dragna, det är då ma har som roligast.


DET FINNS HOPP FÖR MÄNSKLIGHETEN TROTS ALLT!1!!

 

Den personen som kom på att göra vispgrädde med alkohol är ju ett rent geni! 15%ig och den smakar riktigt gott - typ som grädde xD... Dock lite jobigt för man har ingen aning om hur mycket man stoppar i sig, men jag har en knäsla av att den som käkar vispgrädde med alkohol inte riktigt bryr sig om det ändå. haha xD

 

Ajja, off till Target vare...

 


Med Söndags-smak i käften

 

Amerikansk pizza, lite Arizona ice tea samt en filmrulle är perfekt för en dag som denna, när man är lite halvbakis och inte känner för att göra annat än att chilla i soffan(och pizzan hjälper till med att få bort den där äckliga smaken av Söndagsmorgon från käften). Jag lyckades dock kombinera det med plugg; har fått i uppgift att skriva en filmrecension - på spanska - av en spansk film. Så jag kollade på "Sin Nombre", och jag kan helt klart rekommendera den. Riktigt bra faktiskt.

 

Nu äre off till Target för att handla lite nödvändigheter sedan blire att sätta hjärnkontoret i arbete.

 

Hörs!


Teeeeeees

 

Var nere på stan idag och handlade lite t-shirtar. 9st närmare bestämt. 3st med tryck från American Apparel i deras Warehouse Sale Store på 26th street 6th ave - bilden -. Jag viste inte om att dom hade en sådan förrän två veckor sedan när jag läse om det på nån blogg. Så passade på att åka ner och kolla idag, 10dollar per t-shirt, som tidigare kostat runt 40dollar. Najs. Sen vart det 6st helfärgade fråm F21. 6dollar styck, billigt är bra.

 

 

Funderar på om kvällen ska spenderas framför tv:n och "Sin Nombre" eller om jag ska åka med alla andra downtown och förtära lite alkohol(för första gången på jag vet inte hur länge...)


Hörs!


RSS 2.0