Husdjur på G

Det är den sista Januari och NY bjuder på riktig vårvärme... 14 FUCKING GRADER! Det hade varit en perfekt dag att åka ner till stan på, om jag inte hade haft lektio tills nu och träning 14:45. Men det blir nog en sväng bland skyskraporna senare ikväll... Jag ska nämligen införskaffa ett husdjur... ;D

 

 

Egentligen så vill jag ju ha en en ekorre. Sno en ekorrunge från ett bo, klippa av den tänderna, sätta på den ett sele och låta den sitta och uggla på min axel hela dagarna(typ som en pappegoja). Hur häftigt vore inte det?


Men jag sparar nog ekorre-iden till ett senare tillfälle, och nöjer mig med någonting lite mer diskret...

 

Hörs!


T.R.Ä.N.I.N.G.S.V.Ä.R.K.

Ramlade nästan ihopp när jag hoppade ur sängen. Fifan vilka stela vader...

Jag kan konsten att slitas isär och byggas upp igen.

 

För första gången på en månad har jag avklarat ett intervallpass på bana, och det kändes bra. Lite segt att det gick så jäkla sakta bara, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara tillbaka på topp om ett par veckor. Skönt. Och för er som inte viste så har jag haft problem med vaden, jag kan inte säga säkert om det var en bristning eller sträckning, själv är jag ju ingen läkare och dom där så kallade sjukgymnasterna vi har här på MC vet vällknappt vart på kroppen vaden sitter... Inkompetenta jävlar...


Nu ska jag beväpna mig med ett stycke kamera och bege mig ner till Broadway.

 

Hörs!

 

 

 

 

 

 


En eftermiddag i parken.

Ett par på rollerblades. De spelade 80tals musikt på högsta volym och gled runt på sina rollerblades inne i parken och trodde att dom var the shit(men så jäkla bra var dom inte). Men ändå ganska underhållande och helt klart en stämningshöjare.

 

Några snubbar hade även dragit med sig lite pinnar, rep samt såpa in i parken, i hopp om att tjäna lite peningar så fick allmänheten försöka sig på att göra extrema såpbubblor. Sjukt kul!

 

Upper east side. Här ska jag köpa en lägenhet när jag blir rik.


IQ doktor

Dom säger att doktorer ska vara smarta och sådär... men frågan är hur högt IQ man behöver ha för att klippa ett par skosulor, han som fixade mina inlägg klippte båda sulorna efter vänsterfoten. Så jävla fail. Det är ju inga billiga saker heller, $400 för ett par...

 

Det sega är ju att det tog över en månad att få dem... Skjut mig.

 

Hörs.


En tredje termin

Imorgon, klockan 10:10 närmare bestämt, börjar min tredje termin här på MC. Och precis som förra terminen så har jag ingenting emot det... Jag tror mina kurser inte kommer vara allt för svåra, samt så läser jag bara 12h per vecka denna terminen. WOHO! Det betyder tid över till annat. Till träning. Till äventyr. Till New York.

 

Hörs!


The Hunger Games

Nu har jag gått och blivit besatt igen... Av en bok; The Hunger Games. Jag kan inte sluta läsa, och samtidigt så vill jag inte att den ska ta slut. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE!11!! Nu har jag bara ett par kapitel kvar, men som tur är så finns det en andra bok. Och en tredje.

 

 


Alcoholics Anonymous

Hej, mitt namn är Mikael Röjerås och jag har varit nykter i 18dagar nu. Jag tror faktiskt att det är nytt personligt rekord om man räknar från och med att jag började på Manhattan College för ett år sedan. Och jag måste bestämt säga att det är rätt jobbigt att fördriva tiden med sällskapsspel på en lördagskväll, när man egentligen vill befinna sig på någon av New Yorks nattklubbar. Och när det här alkoholförbudet släpps så känns det som om the Jasper Track & Field kommer att gå lös. Typ försöka ta igen fyra "förlorade" veckor på en och samma natt. Och ja, jag är nog en av dem. För usch vad sugen jag är på lite partaj just nu.

 

Hörs!

 

 


Intellektuellt värre

Jag, och några andra, begav oss till Upper East Side idag, närmare bestämt Museum of New York City. Ett museumom hur NYC har skapats, hur det hade kunnat se ut och hur det kan komma att se ut i framtiden. Ganska intressant, men framförallt var det skönt att komma iväg från campus för ett tag. Närmast på önskelistan står MoSex, eller Museum of Sex. Jag menar, det kan ju helt enkelt inte vara tråkigt. Förhoppningsvis hinns det med nu i veckan.

 

Hörs!

 

 


Vita veckor

Fredagskvällen har spenderats med sällskapsspel, skitssnack samt filmtittande. Helt ok. Men inte direkt det bästa sättet att spendera en fredagskväll i NY på. Jag hade hellre befunnit mig på ett dansgolv downtown just nu, men tydligen så har vi tre vita(alkoholfria) veckor nu i början på säsongen, helt förståligt med allt jäkla festande friidrottslaget höll på med förra terminen... Fattas bara att vi ska börja gå på AA-möten. xD

 

Hörs.

 


Beslutsångesten är över för den här gången

Jag har just inhandlat en partykamera samt en klocka. Har suttit och letat efter dessa saker i flera dagar nu, och ikväll slog jag till. Och det känns som om jag fick riktigt bra pris på grejjerna.

 

Kameran vart en Canon PowerShot S90, den ska tydligen vara bra att ta bilder i mörker med; perfekt för partaj.

Klockan vart en Emporio Armani AR0585, en sån på bilden nedan. Jag tror den kan funka, enkel och fräsch.

 

Hörs.

 

 

 

 


Högt upp över marken

Det vart en kväll downtown. Jag åkte ner till Macys på 34st för att testa lite klockor, ja jag ska köpa en klocka, men det finns ju så sjukt många som jag vill ha. Och mina beslutsångestproblem gör ju inte saken bättre. Hittade en från Fossil, två från Diesel och en från Nixon som verkar najs. Menmen, måste tänka lite på saken.

 

I alla fall så vandrade jag förbi Empire State Building, och det var ingen kö till att åka upp där, så jag slog till och åkte upp, med kameran i högsta hugg. Lite lame att batteriet i kameran tog slut efter ett tag. Men det var häftigt. Något man måste göra om man är i NY.

 

 

Queens och Brooklyn

 

Times Square skrapan

 

Downtown och Brooklyn

 

Uptown

 

 


Magasinmannen

Jag köpte en prenumeration på GQ, ett magasin, typ amerikanska versionen av KING. 105kronor för ett år! Fattar inte hur det kan vara så billigt, KING tar ju typ 400kr för ett år. Ajja, i alla fall, när jag hade beställt så kom en ny sida upp med orderbekräftelsen, och under den så var det 6st andra tidningar listade... Jag klickar på en av dem av ren nyfikehet för att få lite mer info, det jag inte insåg just då var att jag gick med på att börja prenumerera på den tidningen också. ETT JÄVLA KLICK och whooop så blir jag prenumerant av ännu ett magasin. Så nu kommer jag få hem 47upplagor av The New Yorker. Jag hoppas verkligen att den levererar... 40dollar fattigare vart jag också. Fän.

Ett andra år

Det vart en heldag downtown igår, det enda jag hann med var i och för sig att vandra upp och ner 5th avenue. Men det räckte, det är ju så sjukt många affärer där, och även om de flesta håller en(eller snarare tushän) prisklasser över vad jag har råd med så finns det en hel del budget alternativ där med, speciellt nu när det är rea.

 

Och även om jag hellre hade stannat ytterligare två veckor hemma i Svedala så måste jag erkänna att det ändå känns rätt skönt att vara tillbaka, och ha lite skoj innan mitt andra år på MC drar igång på riktigt.

 

Hörs!


Tillbaka till andra sidan livet

Äntligen kom den där efterlängtade vintern. Minusgrader och ingen jävla snöslask som dränker skorna så fort man kliver utanför dörren. Lite för sent dock; för om tre dygn befinner jag mig återigen på amerikansk mark. Som jag har fruktat den där dagen. Men det börjar kännas bättre nu desto närmare den kommer, jag tror att jag har fått min dos av Ikea-land för att klara av ännu än termin på Manhattan College. Och det känns ändå som att det ska bli rätt skönt att ha två lediga* veckor att tillbringa i favoritstaden New York, innan jag återigen blir stammis på O'Malley Library.

 

*icket att förglömma är att jag fortfarande tränar 6dagar i veckan, så helt fri är jag ju trotts allt inte...
 

 

 

 

p

RSS 2.0