Ett par dagar på landet.

Bilderna är tagna hemma hos moderjord. Dom där getterna(Hubert, Dunder och Snövit, i ordning med bilderna) är lite läskiga, i alla fall den näst sista, för den jäkeln ska hålla på och stångas. Man blir ju livrädd när han kommer kutande,


Det är lite segt att inte ha något internet hemma. Sitter för tillfället nere på ett café på stan och snyltar på deras internet, det var helt gratis om man köpte något. Dock så köpte jag en jävla sprite med en sorbetkula... FÖR TRETTIOFEM[35] JÄVLA SPÄNN. Och glaset är inte ens stort. Känner mig rånad. Lurad. Utnyttjad.

I alla fall så tror jag inte att jag tål pollen, min näsa kliar som fän så jag ska iväg till apoteket och köpa lite allergi nässpräy om ett tag. Lite segt att det stänger kl18:00, jäkla hets alltså.

 

Hörs.

 


Ovana

Det är skönt att vara hemma igen. Men att jag har insett att det har rådit en enorm brist på Sverige och svenskhet(och mycket annat som existerade i dåtiden) i det senaste kapitlet av mitt liv. Och det är nog så att man glömmer bort hur vardagslivet var, alldeles för enkelt. Känslan av att ha en trottoar helt för mig själv är aningen obekväm, ljudet av att höra folk snacka svenska runtomkring mig är inte helt verkligt och ilskan som uppstår när man födjävens försöker ta sig in på Coop Forum kl22.05, för att man den senaste tiden har tagit förgivet att ens lokala supermarket har öppet till midnatt(minst), är inte måttlig. Och det jäkligt skönt att jag kan börja missbruka voltaren igen, jag måste köpa med lite extra till hösten.

Sen så köpte jag Livet Deluxe idag. Nedsatt från 229kr till 40kr. Det jag inte insåg att det är tredje boken, och jag har inte läst tvåan "Aldrig Fucka Up", så ska kolla om de har den också.

 

Hörs.


Antiklimax

Så fick jag A i matte, filosofi och spanska till slut... och ett B- i Jesus. Skjut mig. Den där förbannade kursen fuckade up mitt GPA totalt, och det skulle vara den lättaste av mina kurser... eller det var vad jag trodde när jag satt och gjorde mitt schema för en sisådär 7månader sedan. Ajja, nu kan jag inte göra så mkt åt det mer än att bara få A nästa termin. xD

 

Och innan jag begav mig hemmåt så snackade vi om Deans-list och att man behöver 3.5GPA för att komma med där, och jag har ju vart med där och jag har ju fått hem det där brevet där det står "we want to recognize your outstanding performances... blablabla"(eller nått i den stilen) men jag trodde att det var något random brev som de skickade till alla studenter... Man kanske skulle ha sparat det? Ehh, det är väl ingen som bryr sig om sånt ändå.

 

Hörs.


Dogsen

Bertil

 

Lillen(eftersom att han är eb och vart mkt mindre än de andra tre i kullen)

 

Tyra

 

Jag har saknat dom lite, även fast dom hårar ner ens kläder, väcker en genom att dregla en i ansiktet samt snor ens chips när man gör ett toalettbesök under en filmkväll. Ajja, det var tävling idag, 800m och 1500m, och jag vann båda. Gött. Det suger dock lite pänis att min hälsena inte verkar vara så jätteglad på mig just nu...

 

Hörs.


Swenglish

En av de värsta sakerna med att ha varit borta frå SWE så länge är att nu när jag kommer tillbaka så fortsätter jag att prata engelska, med svenskar. xD Jag vet att jag hatade när folk gjorde det, innan jag flyttade till NY, och nu så gör jag det själv. Om någon frågar något så börjar jag "Yeah, maybe" "Oh sometimes" innan jag kommer på mig själv. Och vissa ord får jag hjärnsläpp på och kan bara inte komma på den svenska versionen av dem. Usch, jag hoppas verkligen att jag kan sova bort det över natten. På tal om att sova så har jag sovit 8.5h de senaste två nätterna. GG.

 

Hörs.


Jag kan jag med :)

Det vart rätt terminal, flyg samt gate denna gången (klapp på axeln... xD), så nu befinner jag mig på hemmaplan. Sov dock bara 2h på flyget, och tog en nap på 3h nyss (sover jag längre så är jag rädd att jag inte kommer kunna somna inatt), så jag känner mig som en zombie. Det känns som om det fortfarande är Fredag.

 

Hörs.

 


Skämt

"I don´t trust anyone that bleeds for seven days and does not die"

Skämten i mitt nuvarande rum har varit så stört grova det senaste året att jag blir mörkrädd när jag tänker på det. Men det är dom där skämten som totalt ignorerar den där gränsen av vad som bör vara tillåtet att komma ur en människas mun som är de bästa. Det ovanstående är en mildare variant av vad som har. Jag kommer sakna det här rummet, men nu är det dags att ta farväl på riktigt. Dags för ännu ett försök att ta mig till SWE.

 

Hörs.


This city has more to offer than a lifetime is capable of witness

Jag önskar att jag hade varit i SWE just nu, inte så mycket för att jag har bott där i stort sett hela mitt liv, mer för att jag har några (få?) men underbara vänner där. Hur som helst fick något mig att tillbringa ännu en natt i NYC. Och för att vara helt ärlig mot mig själv, och alla andra, så tror jag att jag kommer stanna här när jag är klar med min utbilding. Det enda som stoppar mig är den där Mastern på Handels. JAG VILL(SKA) HA DEN. Och just nu är mitt självförtronde högre än Empire State, så jag tvekar inte en skund på att jag kommer komma in där. Så efter att jag är klar här på MC kommer jag nog att bege mig hem, till STHLM, och efter det så finns det stora målet här i NYC. Den här staden har mer att erbjuda än vad en hel livstid har att uppleva, och det är nog det som kommer att leda till att jag med största sannolikhet inte kommer att kunna släppa taget om den.

 

Hörs.

 


The art of how to miss a flight

Så missade jag det där flyghelvetet. För första gången i mitt liv. Men så kasst är det egentligen inte, för chansen att jag missar ett flyg, som flyger relativt mycket, är ju så mycket större än att någon som nästan aldrig flyger missar det.

 

I alla fall, jag kom dit typ 1h 20min innan jag skulle flyga, kollar på flight-skärmen och ser "SAS Stockholm 17:20" och går till SASs check-in. Flyget skulle egentligen ha avgått kl 17:25, men jag antog att de hade ändrat tiden med 5min och tänkte in mer på det. Väl vid SASs check-in så hittade dom inte mig i datorn och jag stod där och diskuterade med dem att jag måste på det där jävla flyget, 20min senare så säger dom "Maybe you´re flying with United Airlines..." och självklart så har dom jävlarna rätt, ganska så pinsamt när jag hade hunnit bli ganska så extremt irriterad på tardsen... Så jag vart tvungen att ta flyg-tåget till en helt annan del av flygplatsen, vilket tog mig ytterligare 10min och väl vid den rätta incheckningen så säger dom att det är för sent och att de inte kan checka in mig. Så hur sen var jag? 10FUCKING MINUTER! DET VAR 50MIN KVAR TILL AVGÅNG1!!!1! OCH DOM VÄGRAR TA MIN VÄSKA!

 

Fatta vad jag lökade sönder efter att dom sa att jag inte skulle kunna komma på flyget, jag trodde jag hade blivit av med min 10 000kronors flygbiljett pga att jag var 10min sen... I alla fall fick jag en ny biljett, tills imorgon, och jag behövde inte betala något för det Så det var ändå ganska skönt. Nu ska jag bara se till att inte missamorgondagens flyg.

 

Hörs.


Tell the world that I'm coming home

Imorgon bär det äntligen av hemmåt, till mitt kära Sverige, där sommardagarna är längre, där husen är röda och har vita knutar, där man har sås till kött, där pizzorna är tunna, där godiset är gott, där tjejerna är vackra, där minnena är många, där man dansar runt en gigantisk penis för att fira sommaren, där korruption inte existerar, där kyrkan är påväg att tyna bort, där The Pirate Bay avgör om man har sett en film eller ej och där luften man andas känns som... luft.

Imorgon alltså. Men först har jag både en uppsats och ett prov att skriva. Jag, som är utomordentligt jävla intelligent, har dock fått A på allt i den där kursen(filosofi) så det borde inte spela så stor roll för slutbetyget om jag skulle få ett A- eller B+ på sluttentan. Sen så fick jag A på min sluttenta i Spanska = A i slutbetyg. Whopwhoop! #smart guy

 

Hörs

 

 

 


What would we do without coffe... och kent?

Jag önskar att jag hade befunnit mig fem trappor ned och på andra sidan gatan. För jublet som just steg ifrån Fenwicks, MCs studenthak #1, betyder med all säkerhet att NY Rangers har gått segrande ur matchen mot ärkerivalen NJ Devils och att partyhumöret för de inblandade är på topp. Själv sitter jag i soffan och försöker printa in reglerna för när man ska använda konjunktiv i spanska. Hej å hå vad kul det är...

 

Jaja, det är väl bara att sätta på lite musik, skruva upp volymen och gå in i plugg-bubblan ett litet tag till.

 

Hörs.

 


Jesus, you're killing me...

Jesus final om tva timmar och jag har inte ens borjat plugga... GG. Har tappat lusten pa att plugga till nagot som jag kommer faila totalt i anda, som bast kanske jag kan fa ett B... Och denna kursen skulle vara min "chillkurs"... Mja, jag tror att jag far ga och flirta lite med min 80ariga religionsprofessor efter provet. Han verkar vara diskutabel(ar det ens ett ord forresten?) 


Vi far ju dock ha bibeln med oss och de flesta svaren gar ju att finna dar. Sen sa blir det hemresa pa Torsdag, najs!Sitter i bibblan och har inga nya bilder, men bilder av mig kan man aldrig se for manga ggr.


En Söndag i Central Park

 

Det är sällan jag har haft någon ledig dag den här terminen. Veckorna är fyllda med plugg och track. Festandet har i stor sett legat och dammat på hyllan sedan höstterminen, med undantag för födelsedags-helgen, och det har inte funnits mycket tid till att uppleva storstaden. Kanske är det för att jag har varit så upptagen med att lyckas med plugget(A i allt utom Jesus... måste vara pga att jag är antikrist själv xD hehe) och kutandet som denna terminen har gått fortare än någon av sina föregångare...

 

I alla fall fanns det idag lite tid över för icket-track/plugg sysselsättning så jag och Sarah tog tillfälle i akt att besöka Central Park. Och som vanlig levererade den. Helt klart ett av favoritställena här i NY.

 

Hörs.


Doh!

Det där gick ju skit. Fän. Nu är i alla fall USA-säsongen slut på riktigt och förhoppningsvis befinner jag mig på svensk mark inom en vecka. Skönt. Nu ska det bli lite filmtittande, och imorgon blir det Downtown eller Jesus-plugg, har inte riktigt bestämt mig ännu.

 

Hörs


IC4A

 

Om en sisådär fyra och en halv timme bär det av till Princeton och IC4A. Imorgon skadet kutas 800m.

 

Hörs.


Finance/Economics

Det blir ingen minor i matte för mig - jag hade inte tillräckligt med valfria kurser kvar -, lite segt för det har gått så jäkla lätt med matten det senaste året och jag tror att Finance/Math hade varit en bra kombo. I alla fall så kollade jag upp vilka andra områden jag möjligtvis skulle kunna klämma in en minor i, så jag kollar upp lite klasser och inser att jag kan ju ta ytterligare en major, i Ekonomi. Så en major i Finance och en i Economics får det bli. Det känns helt ok.

 

Hörs.


Block M dinner

 

Avslutningsmiddag för skolans atleter. Lite tal, lite intervjuer och lite käk. Inget speciellt, men helt ok.

 

Hörs


Springfling

 

Det bar av till Springfling igår. Vi hoppade på en yacht, käkade lite mat och släppte loss på dansgolvet. Även om jag kanske inte var den mest aktiva på dansgolvet, men det är vad som händer när man är nykter... Det var en trevlig kväll i alla fall. Och New Yorks skyline kan man inte få för mycket utav, inte heller folk som gör bort sig på dansgolvet! Att det kan vara så kul att inspektera andras dansmoves (jag menar, mina moves är ju top notch...) xD hehe

 

Och ja, snubbarna på första bilden fick sig ett dopp i Hudson... myyyys.

 

Hörs!


Löping är allt som snurrar innanför pannbenet just nu

Träningen idag bestod av 600m på 1.20.8 (60sekunder vila) samt 200m på 27.1. Efter det 150m+3*80m. Och det kändes riktigt bra. Ingen syra i benen och jag kunde glida hela vägen utan att anstänga mig alltför mycket. På Lördag är det försök på 800m och ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om jag går till final eller ej. Målet är att kuta snabbt, så snabbt att jag kvalificerar mig till Regionals. Gör jag det så är jag nöjd.

 

 


MAAC pics


Två år senare..

...så släppte det äntligen. 1.51,01 och pers med 1.08sekunder! Ganska så jävla jätteskönt! Lite segt att jag inte klämde mig ner på 1.50... Det låter ju så mkt snabbare, hehe. I alla fall, det var lite över 20grader varmt, ingen sol och helt vindstilla. Perfekt väder för att kuta två varv på en löpanbana. Så jag kände att jag inte kunde slösa bort tillfället på att göra som jag alltid gör - låta motståndarna göra allt jobb och kötta mig förbi på de sista 200metrarna.

 

Nej, istället tog jag tillfälle i akt att kötta från och med steg #1. Kan jag göra mina egna lopp på träning så kan jag på tävling. Det va tänket. Första varvet passerades på 54sekunder och vid passering 600m skrek coach 1min 22s; pörfekt! Sen kom syran, och motståndarna. Och det var här jag tappade tid, för av någon okänd anledning så lät jag dem passera, och det slog mig direkt "Varfan gör jag, dom kutar förbi mig och jag försöker inte ens göra något åt saken". Vilket betydde att jag var tvungen att gå om igen, 50meter efter att jag släppt förbi snubben. Och det kanske inte låter så jobbigt, men det slösar mer tid än vad man tror. Mest pga att rytmen är som bortblåst när någon tränger sig in framför en; steget kortas ned, farten sänks och man tvingas att accelerera ännu en gång. Och det tar förbannat mycket kraft efter att man har kutat 600m utav ett 800meters lopp.

 

Ajja, nu får jag en ny chans på Lördag. Då bär det av till Princeton och IC4A. Målet är att komma till Regionals, jag är övertygad om att det är möjligt. Det är runt 0.5-0.7sekunder som fattas.

 

Kan slänga upp lite bilder senare, men det är dags för käk.

 

Hörs.


RSS 2.0