Bränt!Bränt!Bränt! :S

(jag måste lära mig att inte överskata min kok konst och mina kvaliteer i köket)

Här sitter jag och sover, 5 meter ifrån ugnen där kycklingen min blir tillagad.

Jag känner hur det börjar lukta bränt och så märkr jag att det fräser som fan i ugnen. Så jag springer dit för att kolla läget och kommer på att man inte kan ha smör i 250graders värme. Jag öppnar ugnen och kastar på lite olja på kycklingen. Men samtidigt så går brandlarmet pga av röken som bolmar ut ur ugnen. Jag kastar in kycklingen i ungnen och springer för att stänga av larmet... men jag får inte av tjutandet så ja sliter ner skiten ifrån taket och drar ut batteriet.

Fäden fortsätter tillbaka tillbaka till ugnen där mina kära kycklinglår ligger och väntar på att skjutas in i ugnen igen. Så ja sätter in dom igen och återvänder till datan.

Allt verkar lungt igen! Musiken åker på och jag glömmer kycklingen, igen. Nu är dom färdiga på ena sidan och orörda på den andra. Just fan! man kanske skulle ha rört om lite då och då...!? Så jag vänder på dem och hoppas att allt ska fixa sig...När klockan väl piper(ok, jag hade ingen klocka, jag glömde det också...), när jag väl tar ut dom ur ugnen så luktar det inte super got kan jag erkänna.

Men mat ska inte kastas så jag häller på lite chilisås och det smakar faktiskt riktigt bra! En lyckad måltid alltså, det är ju resultatet som räknas, inte vägen dit =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0