Fellan

Tjena... nu är vi inte välkomna här längre.

Så det är nog dags att ge sig av. Nu kommer jag Felicia =)

Emo test =)

Mikael, Du är så extremt lite emo så att det saknas mått över det. Ungefär lika lite som gamle Göran. Varför gjorde du ens det här testet kan man undra. Dåligt, Sämre, Du.

Du är -6% Emo!


Inte så kul att bli jämförd med Göran Persson :S
men att jag inte är emo var ju iaf kul att höra :PTesta ni med; http://www.emocore.se

Mobilbomb :S

Att jag inte brukar har mobilen på mig är det nog många som vet. Många klagar och jag försöker kommaihåg det lilla otyget, men det är inte alltid så lätt...

Och tur är väll det... för jag satt nyss och läste aftonbladet och fick se detta;

Man dog när mobiltelefonen exploderade!

- Hans skada liknar en brännskada på vänster sida av bröstkorgen. Flera revben var brutna, ryggraden likaså, säger läkare Kim Hoon, som undersökte kroppen, enligt AP.

Dödsfallet misstänks ha orsakats av att mobiltelefonens batteri exploderat.

- Troligtvis slog trycket från explosionen mot patientens hjärta och lungor, och vållade på så sätt hans död, säger Hoon.

Mobiltelefonen var av märket LG Electronics, som är världen femte största tillverkare av mobiltelefoner. Modellen som misstänks ha dödat mannen släpptes i april och finns endast på den sydkoreanska marknaden.


Fyyyy va hemskt :S

Jag och mitt liv =)

När man är ung så får man jämt frågor som; Vad ska du bli? Vad ska du göra med ditt liv?

När jag var liten så ville jag bli advokat. Jag drömde om att bli superrik så att jag kunde göra vad jag mest önskade... vilket då troligtvis var att köpa en jävla massa godis.

Men man blir allt äldre och man inser vad som är värt att satsa på och vad som inte är värt att satsa på. Vad man egentligen vill och inte vill.

Jag kom fram till att jag inte ville slösa bort mitt liv med att sitta vid en skolbänk och nöta in nya glosor och fraser, bara för att kunna tala med "rätt språk" i en sal med en dommare en brottsling, och sist men inte minst lilla normala jag. Jag ser heller inte meningen med att plugga, har aldrig gjort det och kommer nog inte heller att göra det.

Läkaryrket var också något som cikulerade mellan mina hjärnceller ett tag. Men att gräva i andras kroppar, stoppa in rör i halsen på människor som inte kan andas av sig själva verkade inte allt för inbjudande. Att gå till jobbet så pass tidigt på morgonen att jag skulle behöva gå i sömnen och sedan sluta arbetet med att sova över på en bänk i en av sjukhusets korridorer bara för att hinna i tid tills nästa arbets pass, verkade inte heller som ett val för mig.

Det är inte det att jag ser ner på människor som arbetar på sjukhus, snarare tvärt om, jag ser upp till dom. Men samtidigt så skulle jag aldrig klara av det... om jag inte är tillräckligt stark eller om jag är för feg spelar egentligen ingen roll, jag skulle aldrig klara av det...
Då är det bättre att överlåta arbetet till någon som verkligen kämpar för att få det.

Så vad ville jag komma fram till då?

Jo, det är faktiskt så att jag har kommit fram till vad jag vill göra(troligen så kommer jag att ändra mig minst 5 gånger till)...
Som tur är så är man inte tvungen att plugga som en tokig, jobba som en frenetisk arbetsmyra eller bli påmind om att man har valt fel eftersom att man själv styr sin egen väg.

Jag vill flytta utomlands. Om jag får Scollership(om det nu heter så?), flyttar till USA i några år och får allting gratis. Så skulle jag vara nöjd med det, det är ju trotts allt lite av en dröm.

Men samtidigt så skulle det inte vara en riktig utmaning(inte för mig), det finns ju redan en mängd människor som har klarat av den. Jag vill göra något på egen hand, något som ingen(iaf inte många) skulle våga. Många är för rädda för att chansa... Men det är ju något av det roliga med livet, att inte veta vad som kommer att hända., och att inte kunna styra över allt.


Om jag någon gång skulle ändra mig eller ta ett felsteg, så är det ju bara att flytta tillbaka pjäsen ett par steg, eller kanske till och med börja om från början. Det finns andra saker än Friidrott... =)

En ovanligt vanlig dag! =)

Tjenare. Det blir fan aldrig som man planerar...

Hade tänkt mig;
- Läsa engelskaboken Boyhood. 100sidor tills på fredag, vafan har jag gett mig in på?! Engelska A - VälGodkänt, Engelska B - Godkänt(?), Engelska C - Inte ett ända jävla rätt=IckeGodkänt?
- Göra klart artikel på engelska
- Och plugga massa andra saker, en pluggdag...=(

Men att jag är jag, betyder att det oftast inte blir som jag tänkt mig. Speciellt inte om jag har tänkt mig att ha en pluggisch dag hemma.
 
Så det vart istället;
- Åka och köpa Mivi Total. Det nya dopingpreparatet som används för fullt på vårat lill-stora löpargymnasium
- Därefter fika med några fjortistjejer inne i Karlberg. snacka om pina liksom, hur står jag ut?! :S
- Komma till löp och käka mat kl 7. Usch och fy! Jag ska nog börja käka snabbmat.
- Sitta och nörda Arenan, (iv korridoren here I cum... höhö)
-
Blogga. om saker som ingen bryr sig ett skit om, inte ens jag...
-
Söva! Det är livet =)

Att ligga med sjuktanter är inte min stil :S

Tjenare! Sjuklingen själv här... yäyä

Nu är det tisdag igen och alla löpare drar till Sätra... eller nja, inte jag då. Själv har jag ont i halsen doh! Så ja ska till apoteket och köpa lite kosttilskott(medvitotal tror jag et heter...).

Sen så var jag och snackade med skolsköterskan idag. Hon är en (ca)35årig wanna be ung gammeltant med förstorade bröst och botoxläppar. Hon sa att det enda jag kunde göra var att käka kosttilskott och sova... så det blir sängen för mig nu. Men det konstiga är att hon verkade vilja följa med mig till sängen :S (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!). För när jag skulle gå därifrån så frågade jag om det var något mer hon ville, och hon sa; Jag inga mer kyssar nu bara, och så flirtblinkade hon och fnissade som en fjortis tjej...USCH

Så i fortsättningen så blir det bara besök hos sjukstugan i riktiga nödfall ;D


Yäyä... gick och skulle hämta en penna, men det slutatde med att jag somnade med Lars Winnerbäck - Timglas i öronen, värsta vaggvisan ju! Nu är löparnördarna tillbaka och det är dags för dagens sista(och andra) lektion.

Jag erkänner igen.Jag är dum, ibland iaf. Jag hade tänkt gå och lägga mig men jag är innelåst i datarummet :S Men som tur är har jag min tappre Riddare (David) som alltid kommer till undsättning när jag ropar på honom =)

gonatt

Det är så jag säger det.

Jag spelar i en högre division nu. ;D

Det.

Förut hatade jag att ens tänka på det. Jag ville inte åka hem ifrån Stockholm, hem till Sala, för att jag avskydde det. Men jag ville heller inte tillbaka dit(hem?), till Stockholm, inte på det sättet... Jag mådde illa av det, jag mådde nästan illa av att tänka på det. Jag kunde stanna i storstan flera helger i rad för att undågå vad jag avskydde mest.

Men nu har ändrat mig. Nu är det något av det bästa jag vet! Att lyssna på andra(att tjuvlyssna) har blivit min hobby, och det gör att jag glömmer tiden. Det är skönt att inte längre ha ansvaret över tiden, att slippa stressa, för det här är inget som jag kan påverka. Det är inget som jag vill påverka.
Jag brukar ta plats bland dom lite finare människorna. Förra helgen tjuvlyssnade jag t.ex. på Albert Svanberg och hans TV-team från svt.
Det har blivit allt mer spännande... Jag brukar inte betala för mig heller, jag har ju råd, men varför slösa pengar på något som man kan få gratis? Och om jag betalar så ger jag mig själv rabatt, genom att lura försäljaren.

Jag är en slampa, likvärdig med en tjuv kanske?
Men jag är nöjd med mig själv i varje fall. Det är vad som är viktigt för mig =)image27
Jag älskar att åka tåg.

Japan...

På japanska uttalas orden för fyra och död på precis samma sätt. Detsamma gäller för orden för nio och smärta.

Mary och Tessan har ju nyss varit i Japan. Så när jag satt och läste i en tidning och fick jag se en lite kulig sak och som fick mig att tänka på dom.

Det är så att på japanska så uttalas orden för siffran Nio och Smärta likadant. Samma sak är det med Fyra och Död, därför finns det inga hotellrum med med siffrorna 9 och fyra...

gbg är sött =)

image26
Kortet är taget vid kungsporten i Göteborg ;D

Sorgligt men Sant

Tjenare! Jag måste erkänna en sak.

Det finns en sida som jag hittade nu i veckan när jag satt och kollade runt på olika bloggar. Och man vart helt fängslad av den(sorgligt men sant). Bloggen handlar om en man(anonym såklart) som har en(eller nja, typ 100) otrohetsaffärer. Han berättar i detalj vad som har händer i hans liv, och det är riktigt jävla sunkigt. Men det är spännande att läsa om det...

Jag kan ju säga att jag inte är ensam om att tycka att den är spännande, han har liksom 1400 unika läsare varje dag.

Vidare till ----> Otrohetsaffären

Jag hatar den/det, men samtidigt så kan jag inte sluta läsa :S

image24Hjärngympa.

Snurrar kvinnan medsols eller motsols?

image23

Större delen av dem som kollar ser henne snurra motsols. Dvs att du använder din högra hjärnhalva mest. Tycker du däremot att den snurrar medtsols, så är det din vänstra hjärnhalva som arbetar mest.


De flesta ser henne snurra motsols. Men om man anstränger sig så kan man få den att ändra håll. Första gången jag kollade så snurrade den medurs, men nu har jag mer kontroll över den.

För att lyckas ändra håll;
Jag bestämmer mig för en punkt aldeles under bilden och fokuserar på den, föreställer mig att kvinnan ska snurra åt det håller jag vill. Och vipps så är det som om hon har läst mina tankar! =) Jag tycker att den är rätt kul, men jag är ju en nörd så jag förväntar mig ingen annan att tycka det ;D


Lita fakta;

Användning av Höger hjärnhalva
(motsols);

♣Risktagande
Känsla
Föreställning/Fantasi
Tro
-Filosofi

Användning av Vänster Hjärnhalva(medsols);

♣Säkerhet
Logik
Fakta
Vetenskap
-Mattematik

Onödigt vetande...

... som vi nog helst blundar för;

- Det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.
- Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fiendera att attraheras av varandra.
- Det finns 2 killar som heter "Emma" i förnamn i Sverige.
- Ett normalstort anus kan utvidgas till 1dm i diameter.
- Bill Clinton blev av med sin oskuld(hoppsan där) i en röd ford som stod parkerad utanför en McDonalds.
- Hälften(men shit! Walleeeee?! :S) av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.


En kväll med the gäng!

Tjenare! Idag/Ikväll(kanske tom räknas som igår?!) har jag varit me Milla, Sabina, Alex och Walle. Dom är psöta, men inte ika söta som Mig, eller Fellan ;D.

yäyä, men vad gjorde vi då ?
Inget vettigt iaf... snackade skit(iaf Milla och Sabbe), vi andra snackade väll arenan... brukar bli så när de tre nördarna träffas. =)

Vi spelade Alias också; SabbeMillaPhilippa vs MickeAlexWalle, självklart så vann ju mitt lag. Gick och skulle hyra film men vi kom hem med en massa godis, men utan film.

Det var en chill kväll... som en fredagskväll ska vara, även om det verkade som om Walle var lite taggad på festis, men ingen annan var det =)

Jaja, nu är det lite väl sent att vara vaken för en liten ynklign som mig höhö =)

gonatt!

Tipps från coachen

Hej!

Micke här! Eftersom att jag är så snygg och go, ja en riktig hyvens kille, så förtjänar jag något extra fint? Eller hur!? Jag är ju trotts allt en naturbegåvning och jag är en självklar kanditat till Mr World,
om nu det finns? Annars får jag utse mig själv till det...(diktatur funkar ju de med).
Jaja, men jag är inte en sån där självgod människa som tror att han är störst, bäst och vackrast, eller jooo... ok då, det kanske jag är. Men det betyder ju inte att jag inte är värd något. Tänk(eller försök iaf, jag vet att det kan vara svårt) er stackars lilla mig sittande helt mobbad framför datorn utan något att äta.

Vem skulle inte vilja bjuda hem mig på kladdkaka någon kväll, välj själv vilken?! Eller kanske gömma en bit i skåpet i B korridoren, direkt till vänster ovanför trapporna vi receptionen?

image19


 Mohahah ;D

Jag är Americas Ansgar...

...och alla bara väntar på att jag ska komma och införa något som kallas intelligens ;D

Eftersom att detta är en onödig blogg, så tänkte jag ge ut lite onödig info... så jag tänkte informera lite om det sjukt(sjuka!?) stora landet i väst; USA

Visste du t.ex. att;


- George W. Bush var cheerleader i skolan.

- I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.

- I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

- På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000.

- En ölreklam i USA får inte visa en person som faktiskt dricker öl.Mmm...låter det inte lite väl sjukt :S Och ändå så vill(ska) jag flytta dit... hmm


image22
Japp, en stor jäkla välsingnelse är vad America behöver,
i form av mig ;D

Lysande micke! =)

 Vore det inte jävligt häftigt med lampor innuti tapeterna! Ska säga tiill ola att dom ska fixa det på löp =)))

image33

Jag är hemskt...

Jag är nog den hemskaste människan på jorden...
men jag kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden... ^^

image21
Vad är motsatsen till Päronrumpa;
jo det är Päronmage!

Satsumans är en ort i Japan om vill veta... men det kanske ni inte ville? ;)

Är det bara jag som har undrat; Vad fasiken är det för skillnad på dom här runda och orange frukterna som ligger här och skräpar?!

Man har ju noll koll på om det är Mandariner, Clementiner eller Satsumans!? Själv brukar jag kalla allt för Mandariner, det blir lättast så. Men egentligen så säljs det inte ens Mandariner i Sverige längre, detta för att dom innehåller för mycket kärnor och har blivit utkonkurrerade av dom kärnfria alternativen; Clementiner och Satsumans.

Men vad är då skillnaden på en Satsuman och en Clementin?

Satsuman; har tjockare skal än clementiner och importeras ofta från Maroco, men även spanien.

Clementin; har tunnare skal än Satsumansoch brukar ofta ha gröna skiftningar i skalet; men dom är ändå mogna att bli uppkäkade. Importeras från Spanien.


Ehh... vafan, fruk som frukt, lika bra att läga in en bild på en apelsin
image18
Hej hopp, plötsligt har HON snopp :S

Nu är man hemma i Sala igen. Det känns najs!

På vägen hem så läste jag metro på tåget, och jag såg en lite notis om att en tysk stavhopperska, Yvonne Buschbaum, ska byta kön! :S Hon har ju ändå vunnit två bronsmedaljer på EM...

Shit! Hur fan ska hon klara av att träna mot männen?!
Eller hon kanske bli den förste mannen(om man nu kan kalla det så, kan man inte kalla det för man så kanske det duger med mutant) som tävlar mot kvinnor, coolt, men helt stört ju!

image16
Detta är killen/mutanten/föredetta tjejen som ska tävla mot kvinnor i stavhopp.

Väääääduren

Mitt horoskop är


 

Det är nog inte bara jag som brukar läsa horoskop, i så fall hade dom ju inte funnits höhö.
Egentligen så är det ju bara en tolkningsfråga, i horoskåpen står det ju inte att jag har matteprov och det kommer gå sämst. Det står inte heller att jag fick idén att åka hem idag och inte imorgon, och att jag vart tvungen att fixa saker idag, som tex att städa, innan jag åker hem.
Ändå passar mitt horoskop(väduren) perfekt in på min dag. Och troligen passar alla andra horoskop in på både dig och mig också...

Ibland blir man ju lite irriterad på att det alltid står rätt saker, men det är ju bara för att dom manipulerar folk :@ (vad nu det betyder?!)

TORSDAG 22/11 2007

VÄDUREN

21/3-20/4

Du får en idé under morgonen och ägnar dagen åt att göra den till verklighet. Resultatet gör dig glad.

OXEN

21/4-21/5

En intensiv dag för att inte säga direkt äventyrlig. Du gör något som du inte alls hade planerat att göra.


TVILLINGARNA

22/5-21/6

Torsdagen blir mysig, romantisk och stillsam. En bra kväll för te, film, kanske en roman. Ta det lugnt.


KRÄFTAN

22/6-22/7

Du får ett oväntat förslag som låter romantiskt men samtidigt har uppenbara baksidor. Du är rätt skeptisk.


LEJONET

23/7-23/8

Du oroar dig för många saker, främst din ekonomi. Trots gott stöd från omgivningen blir du inte lugnad.


JUNGFRUN

24/8-23/9

Nu handlar det i första hand om intellektuella utmaningar och spännande idéer. Bra dag för sällskapsspel.


VÅGEN

24/9-23/10

Du får en trevlig och jordnära torsdag trots en udda start som får dig att förvänta dig raka motsatsen.


SKORPIONEN

24/10-22/11

Torsdagen blir delvis rolig, delvis stillsam. Du har ingen lust att satsa riktigt hårt på något just nu.


SKYTTEN

23/11-21/12

Bitvis en romantisk dag men större delen av din tid går åt till praktiska småsaker och en hel del strunt.


STENBOCKEN

22/12-20/1

En bra dagför avkoppling, gärna tillsammans med kolleger eller roliga vänner. Du behöver muntras upp lite.


VATTUMANNEN

21/1-18/2

Du lyssnar på någon som har bekymmer och sedan ägnar du väldigt mycket av din tid åt att analysera dessa.


FISKARNA

19/2-20/3

Torsdagen passar bäst för nöjen. Det är också en extra bra dag för resor, shopping och scenframträdanden.

www.aftonbladet.se/horoskop


Hem till byn...

Jag har bara en lektion imorgon, yäy! Jag ska skippa den lektionen! WOHOO!

Detta betydet att jag ska åka hem till lilla Sala idag, så fort jag har städat rummet. För det ska nämligen bo lite skitungar här i helgen. Tror inte att det hjälper om jag städar ändå för det kommer ju vara lika skitigt när jag är tillbaka på söndag! =)

Yäyä, dags att städa och sedan dra mig hemmåt!


I detta huset bor jag...

SnabbareSnabbareSnabbareSnabbareSnabbareSnabbareSnabbareSnabbare

Nu sitter jag är helt ensam och nördar Arenan(lite töntigt men jag klarar mig) pga av att jag är sjuk. Alla andra är ute och kör vårat berömda, men hatade(av mig), Strandvägen test. Dvs att man springet 6*1000m vid strandvägen.

Anledningen till att jag inte gillar(hatar kanske är lite väl starkt ;D) testet är att det är så långt ifrån träning som man ska komma. Tränarna säger att man inte ska maxa, utan ta det som en vanlig träning. Man ska inte jämföra sig med andra osv... men det är lättare sagt än gjort.

Föreställ dig 30st människor vars största intresse är att springa, och dom(inte jag iaf) nöjer sig inte med att bara vara bra, för det vet dom redan att dom är. Utan alla vill vara bäst. Bättre än den som springer på sidan, bättre än den som jagar bakifrån och inte minst bättre än den som ligger steget före


Man har ju trotts allt bara en chans på sig att prestera. Det till skillnad från ett vanligt träningspass som återkommer flera gånger i veckan, utan några snittider och utan några tankar på hur bra eller dålig man är jämfört med de andra... Det blir automatiskt en ofrivillig tävling mot varandra. Visst så är bra att kunna pressa kroppen, men inte på det sättet.

Tävling är något av det roligaste som finns. Men man bör hålla träning och tävling isär, det är vad jag tycker.

Jag måste lära mig att bara vara fokuserad på mig själv! Dessutom så har ju jämförelse aldrig(?) dödat någon, men varför ska jag ens ge det en chans? 

doh!

Nu är det dags att göra dom sista 2 sidrna i matteboken som jag har kvar inför provet om 2 timmar ;D

Hadetbra!
image25

ZZzzZ

Jag är en sån som alltid är uppe länge, ibland längst, men det är ju svårt att klå Mickan Anna och Emma på det. Jäkla 24/7 varelser :@ 

Nu är det snart dags att sova iaf. Gonatt!

Händelse nr 1!

Imorgon kommer det jag har längtat efter i 3 hela veckor nu, ända sedan jag klarade av mitt förra, det är såklart matte provet jag talar om...höhö

Ikväll har jag varit hos Felicia och pluggat till den stora händelsen, men det gick ju inte allt för bra för oss matte snillen. Vi ringde till alla Felicias polare, utom Linnea vår mattelärare. +adam och micke också. Men det var Sofie som räddade oss, så att vi klarade ett tal, men sedan fastnade vi ju igen på föjande 3 sidor :S doh...

Det känns i alla fall som om jag kommer klara G på det här provet nu, kanske VG om jag har lite tur... I måndags var jag helt bortkollrad! puh =)
 
Vad fasiken tog matte-A snillet, MVG-Micke, vägen? :S Jag har inte sett honom på länge. Han kanske borde efterlysas...

Trääiga vårtor är ju inte sött!

Denna mäniskan(?) är en kille från Indonesien.
Han har fått en hudsjukdom som gör att vårtorna tar över hans kropp :S läääääkert...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Hysteriska människor :@

I helgen var jag och Felicia nere på stan, och en sak som jag la märke till var att julskyltningen är i full gång. Det spela musik både inne och utanför affärerna. Åhlens var som ett stort jäkla tomte paket men röda färger överallt...
Det är snart jul men det känns inte så, vart är snön och vart är alla glada ungar? =)

En lite tråkig sak med julen är att alla gör av med så jäkla massa pengar på onödiga saker. Man överkonsumerar som fasen. Fan det gör ju jag med :S Dagens i-landsproblem är att ingen vet vad man ska köpa till sina vänner...


Så här mycket lägger vi svenskar på julklappar;


0-1000 kronor - 24%

1001-2000 kronor - 25%

2001-3000kronor - 19%  

3001-5000kronor - 18%

5000kronor eller mer - 14%


Källa: Pricerunner.se


Sjuuuukt mycket pengar om man tänker efter. I Asien tjänar barnarbetarna ca 2000kr om året, det betyder att 43% av alla svenskar köper julklappar för lika mycket, eller mer, pengar än vad en stackars asiat tjänar på ett år :S menmen ...
Jag ska inte slösa så jäkla mycket pengar på presenter iår...

Vart tog Det är tanken som räknas folket  vägen :P
Julen handlar ju inte bara om klappar?


Tänk så besvikna folk kommer bli med billigare julklappar? eller inte...

Intresse eller Livsstil? :S

Jag läste nyss ett inlägg av Emmy. Hon har varit på föreläsning i Västerås i helgen, och någonting verkar ha satt spår...
Föreläsarna(peter och sirpa) hade sagt att det är viktigt att ha vänner(och ett liv) utanför löpningen. För annars står allt och faller med den, som egentligen bara ska vara en hobby. Men för många så har ens idrott blivit en livsstil... jag undrar om det har blivit min livsstil?

Jag tror det, jag hoppas inte det. Av dom som jag känner hemmifrån så håller ingen på med friidrott, men när jag är i Stockholm så blir det så automatiskt genom att jag går/bor/lever på ett löpar gymnasium. Man lär ju vara rätt grym på att undvika människor om man inte ska få en hel drös med löparpolare här... vilket jag inte har(vill) lyckats med. Det snackas löpning, det skämtas om löpning och mycket, absolut inte allt, handlar om träning.

Men ändå ser jag ser det mer som en del av mitt liv än som en hel livsstil. Visst så tänker (det är inte alltid så att man fullföljer sina tankar...;D)man ju på att inte festa, och ibland sätter man till och med träningen framför vännerna. Och även om det inte alltid känns helt rätt, så vet(tror?) man att det är vad man behöver göra för att bli bättre, bäst.

Visst är det ok att göra så vid vissa tillfällen, men om det händer allt för ofta så tror jag nog att träningen har tagit övertaget...

Och vad har man kvar när man tvingas sluta med sin livsstil, eller om man bara inte orkar längre...? Man kanske blir skadad... vad som helst kan ju hända. Därför borde man inte bygga sin livsstil efter en hobby eller ett intresse som man har...?

Man ska försöka att skilja på sitt största intresse och sin livsstil... För ens intressen utgör ju ens livsstil, men man kanske ska se till att fördela dom jämnt och inte bara rikta in sig på en lite detalj, vilket skulle vara löpningen i mitt fall...

Jag håller med Emmy;
"Jag måste se till att löpningen inte tar över mitt liv, för jag vill ha något att vara glad över även om löpningen inte går bra."

Det första jag ska göra nu är att ta bort friidrott.se som startsida. ;D


Detta kanske har blivit för mycket av min livsstil iaf? Ändå så undrar man ju lite hur man kan få för mycket av något som man total-diggar...?!

Glass och Apelcin :S

Dags att bli fet på apelciner (och glass) så att jag får i mig en massa jäkla c-vitaminer och blir friskis!

Sedan är det läge att sova.


Hur ofta ser en apelcin ut såhär?
Slår vad om at den är gjord av plast....

Fellan kan baka kladdkaka? =)

Igår så bakade Felicia<3 kladdkaka som hon skulle bjuda sina kära vänner på vid mentorstiden. Hennes kladdkaka verkar vara eftertraktad...? Jag lyckades charma(eller tigga?) till mig en bit av kakan, som hon skulle spara i skåpet, vilket hon kanske gjorde? Kanske är den kvar imorgon? Stelnad och mögglig? Vem vet, Stina kanske käkade upp den... :P

För mig sket det där med kladdkakan sig, för när jag vaknade kl 09:12 imorse hade jag ont i halsen! attans! Lika bra att skita i att gå till skolan, tänkte jag och sov vidare. Jag vaknade igen kl 10:27, gick upp tog några mackor, halsade ur juice tetran(hur dricker man annars juice) och satte mig vid datorn för att ta min vanliga rundtur genom internets alla tönt sidor som går att hitta... men jag är stolt tönt iaf! =)
 
Sedan så rullade dagen på och när Friidrotts-Freaken(mina polare) kom hem från Sätra-hallen så vart det god tid att sätta sig i samlingsrummet, för att ha dagens lektion i mental styrka; dvs Mentala Guiden. Jag kom fram till att mitt självförtroende ligger på topp, medan min förmåga att koncentrera mig ligger på efterkälke... då har jag ju något att förbättra i varje fall!


 Fan man blir ju lite sugen...
...kanske kan fixa en själv :S


Tjuvlyssningar is the shit

Ett kompisgäng ~20 sitter och dricker öl. En av killarna har med sig sin flickvän.

Tjejen (lutar sig fram mot pojkvännen): Nu är vi förlovade!
Pojkvännen (ser besvärad ut): Hmmm...
Tystnad.
Killkompis: One ring to rule them all...


...

Jag är sjuk :/


Japp, det har jag.


The HivesNu är det bokat! Den 4:de December så ska Jag Micke och Adam gå
på The Hives konsert! Cooolt!

De tre mu

Mickan
- hon är den mest störiga personen på hela löpargymnasiet! man kan inte hålla sig undan hennes ljuva stämma(eller kallas det jävligt irriterande)även om man isolerar sig på sitt rum. I alla fall så har jag försökt att hålla mig undan men det funkar helt enkelt inte, hon är som ett spöke som seglar genom väggar(iaf hennes röst).
Mickan kännetecknas med en fiskmin i ansiktet(jäkligt rolig iaf) och hon är den som ingen kan undgå!

Emma - hon är den som snackar om sin mr V, sååå gullig puttig! Dock är dom ju inte tillsammans ännu... men det är ju bara att blotta sig lite vettja ;D
Emma känner man igen för att hon alltid rodnar. Hon håller handen för munnen och snurrar med fingret genom håret och ser alltmänt söt ut :P Men hon är ju skithet!(asså het) :P

Anna - Är den som är tvilling med Emma, man måste veta vart man ska kolla om man ska se skillnad i början, men tillslut lär man sig... Anna är disserskan av dessa tre jäntor. Hon krossar killars(nämner inga namn) hjärtan med hjälp av en stor fet slägga :P Ändå så är hon luciakandidat! :O märkligt kan tyckas, men hon är ju gullig! =)


För övrigt så gillar jag dom! Framför allt gillar jag att dissa dom! ;D


316615-15
Emma Mickan Anna


Koldolmen nästa =)

Jag är 17 år, när man är 18 år så är det dags att göra mönstringen. usch och fyyy. Frasse behövde inte göra sin mönstring pga exem :S och Matte klarade sig undan för att han var helt vrickad enligt psyk-tanten(psykolog?) som man får snacka med. Nädå, men han har sömnproblem, därför klarade han sig undan.

Men jag då? Som har ett iq på 148 och är frisk som Friskmås. Dessutom är min hälsa, kondition och styrka(tro det eller ej!) bättre än de flesta andras som söker dit. Hur ska jag klara mig undan mönstringen utan att bli utagen till att göra lumpen?

Jag har ju funderat ett tag på att göra koldolmen, jag rullar in mig i en matta och skriker att jag är en koldolme när jag är hos psyk-tanten. Men då kansek man hamnar på psykhuset istället :/ attans!
Eller också så kommer jag på en helt egen taktik, som att vara överdrivet militärisk kanske?

Är det inte bara tattare som gör lumpen för att dom inte har något bättre för sig? För vem vill göra lumpen när man kan åka utomlands och jobba med något man tycker är kul... eller varför inte bara kröka livet ut... bättre än lumpen iaf. Båda skulle ju förstöra träningen...

Någon som kan komma med ett tipps för att slippa bli pinad under sitt 19:de år?

Borta med vinden

Jag var vaken till kl 01:03 inatt... inte så smart med tanke på att jag vet att jag aldrig orkar upp på morgonen då... vilket jag inte heller gjorde imorse. Jag vaknade kl 09:24 och vandrade direkt till datorn för att nörda. Jag erkänner, jag är inte beroende!
Men som tur var så hade vi komp-ledingt rån engelskan och jag fick därför ingen frånvaro. woho =) Ibland ska även jag ha lite tur...

Jag hade matte idag, och för första gången på 2veckor så lärda jag mig något på lektionen, nämnligen hur man räknar ut symetrilinjen och vertex på en andragrads funktion... najs! Ikväll har vi (jag oliver thomas natta) bestämt oss för att ha pluggisch kväll i rondellen, och det kan ju behövas! ;D

Efter matten var det dags för Geografi A(ska jag vara ärlig så trodde jag att jag hade religion, har inte alltid så bra koll på schemat) ett nytt ämne för denna perioden. På mitt schema stod det att jag skulle vara i Sal H108. Så jag knackade på och dörren öppnades, men jag möttes inte av min blivande geografi klass. Utan av David och Nina som satt och garvade åt mig för att jag hade virrat runt där utanför klassrummet innan dom hade gått in, och lämnat mig utanför. Jag hade egentligen i sal H106 med natta, men det kunde ju inte jag veta :/ Jaja jag kan vara lite bortblåst ibland...

Nu är det dags för dagens träningspass; 10km distans och styrka i 45 minuter! woho! =)


Fittglass och gömda Tomtar

Fittglass

Bjöd min pojkvän på en isglass som jag hade kört upp i fittan innan, han tyckte väldigt mycket om det.

Kissnödig

När jag o min kompis va fulla så stod vi på en bro o kissade ner på bilarna som körde under, det va skönt för jag va verkligen kissnödig... plus att de va jätte roligt :)


Trädgårdstomtarna

Det var jag som stal Gunnarssons trädgårdstomtar. De står i dungen vid Broskogen! Förlåt. Det var dumt... men nu är de i alla fall fria!!!


Okej :S Nu tror ni kanske att det är jag som har gjort detta... men det är det ju inte, jag har nämligen ingen vagina och jag känner inte till någon "Broskogen".

Jag hade bara tänkt att tippsa om en jäklit rolig sida. Den handlar om vanliga människors liv, och deras hemligheter. Det är grymt kul att läsa om vad folk hittar på när dom är helt ensama, sitter på bussen eller är i skolan. Vissa gör saker som man känner igen sig i(ger inga exempel ;D) och man blir lite tomatig i ansiktet.

http://glomdinabekymmer.blogg.se/

Simning är bättre än Friidrott!

Bilden är tagen vid Världscupen i simning som gick på Erikdalsbadet förra veckan...

image2329 

Tänk vad man kan förlora på av att bara vara seg i starten. Hade killen som är längst bort på bilden varit lite mer på hugget så hade han nog inte varit en kroppslängd efter täten, redan innan ledaren nått vattenytan. Men inom simning så vågar man inte chansa, för man har bara ett försök på sig, i friidrotten har man två. Jag tycker att det är bättre med ett försök.

Hur roligt hade det varit om man hade 2 försök i simning!? Hade alla simmrna fått gått upp ur vattnet och hoppa i igen? Det hade ju varit en mycket sämre publiksport då. Jag tror(vet nästan) att det var så förr, att man hade 2 försök alltså... Men nu tror jag att dom flesta tycker att det skulle vara helt vrickat med fler än ett försök i smining, eller?

Om man skulle förbjuda tjuvstarter i Friidrott så skulle man, om ett par år, tänka; Hur fan tänkte dom egentligen när dom tillät tjuvstarter...? :S

Om man skulle förbjuda tjuvstarter i friidrott, hade det inte varit mera underhållande och spännande då?

Kanske mer rätvist t.o.m? För friidott (och sport i allmänhet) handlar om att kontrollera sin nervositet. Och tjuvstarter handlar antingen om nerver, eller om att chansa(och det tillhör ju inte sporten...). Man måste kunna klara av att behålla lugnet i jobbiga situationer, det är en del av själva grejen. Så varför tillåter mn tjuvstarter över huvu taget? :S

Jag borde nog skicka ett litet vykort till snobbarna som har hand om regelboken. Eller så ringer jag dom, för just nu verkar dom ju ligga med nattmössan dragna över både ögon och öron. Såhär kan der ju inte vara... =)


Ensam som en fisk i öknen...

Den här dagen har varit en sån där seg dag, lika seg som en studsboll(om ni nu har testat att käka en sån). Som jag skrev tidigare så körde jag ett 12km långt distanspass idag, för att hinna med matten. Men gissa vad! Jag sket i matten och kastade makaroner med(och på) mickan istället sedan snackade jag lite med lösryckt folk, och jag kan härmed meddela att det var ett grymt mycket roligare val än att sätta sig i kurage och leka smart med matteboken. Men det kanske inte var allt för bra för mitt kommande matteprov...

Kvällen fortsatte och jag har letat förbrilt efter någon att kolla på bio med, men ingen tycktes nappa. Trodde jag i alla fall, men sedan när jag satt på perrongen och väntade på pendeln(2 min kvar) så ringde Mickan och var lite smågrinig för att jag hade gått utan henne. Jag visste ju inte ens att hon ville följa med mig, den veliga jäntan! I så fall hade jag inte behövt gå på bio helt ensam... gissa om folk kollade snett när jag satt där i min ensamhet!? haha :P

Men det var en bra halv bra film. Ingen superfilm som man bara måste se, och ska man se den så kan man lika gärna ladda hem den, inte värt att betala för att se filmen ;D

Gonatt! =)


Att Springa 400m i lila tights...

... kan verka som en mardröm och en riktig pinsam händelse(om man är kille iaf), men det var det roligaste loppet jag nånsin har sprungit! Själva loppet var grymt, men ännu härligare var nog känslan av att vi var ett lag och inte 4 små bortkollrade löpare(som vi är i vanliga fall). Längtar tills nästa gång det är dags för en stafett.

Det vart ingen resa till Sätra denna Söndagen. Jag insåg att det skulle ta allt för lång tid. Jag som har massa matte att räkna behöver ju all tid som jag kan få. Istället bestämde jag mig för att ta ett litet distanspass på 12km. Halva tiden körde jag med Mickan och sedan skulle hon kliva av ...

...resterande 6km sprang jag genom den nya tunneln som dom håller på att bygga här i Häggvik. Det kändes lite ensligt att komma strosande helt ensam mitt på oöppnad och dubbelfilig motorväg. Tänk om det hade kommit en bil :S Menmen, där ska jag nog se till att köra några intervaller i viner. Då slipper man ju i alla fall halkan och isen, dock så blåste det men det får man så ut med =)

Kanske är dags at käka... sen måste jag å se på Elisabeth; The golden age på bio. Men just nu ser det ut som om jag får gå själv, har ju inte lyckats ragga upp någon som vill kolla på den med mig. Måste se den tills imorgon, engelska arbete...

Här är jag i full gång med att växla med Sanna. Det var på skol-sm i gävle i år när vi(Jag Sanna Frasse Mary) vann SM guld på 4*400m stafett.

Lila Randiga Tights :S  Dom gör så at mitt ben ser helt böjt ut.

Skulle bara kolla om det var min tallrik.

I fredags lämnade jag in min Projektuppgift i Naturkunskap A. Jag vart endast vecka försenad med den och jag vart nöjd med resultatet, ändå så tror jag att jag bara kommer att få VG på kursen...

Men det jag egentligen vill komma till är att jag tycker att beygsättningen är fel, om inte jag får MVG iaf. Jaja, men just nu så sätter man betyg på hur mycket eleverna vet om ämnet och hur stora smörfläckarna är, som man lämnar efter sig i klassrummet. Borde det inte också handla om hur man efteföljer det man lär sig typ...?

Jag ka ju erkänna att fläckarna som jag lämnar efter mig inte är allt för stora. Nästintill minimala. Ja, okej, dom är obifintliga.

Jag är inte den som håller inne med mina kommentarer när jag tycker att lärarna(eller någon annan) är helt ute och cyklar... utan hjul. Oftast så yttar jag mig så att omgivningen hör. Hur ska dom annars kunna ändra sin stil och följa den bättre vägen, min väg? Men det kommer ju vissa tillfällen då det händer att jag tar i lite för mycket... 

Som när Uffe Puffe(min fd historialärare) hade gett mig G på ett prov(första G provet på gymnasiet), jag vart lite butter och eftersom att Fanny var den personen som satt närmast mig så valde jag att dela med mig av min tankar till henne. Bl.a. så kan jag nog ha nämnt något i stil med att min lärare var en jävla slampa(trotts att han är kille). Problemet var bara det att min käre lärare Uffe Puffe stod bakom mig och hörde hela konversationen... Doh!

Jag tycker att lärare borde kolla mer på inehåller i ens uppgifter, än på hur stor mängden svordommar och smörfläckar i ens menigar är...
Jag borde försöka hålla inne med några av minna mest vulgära meningar, kan ju erkänna att det inte låter allt för vackert ibland. 

Jaja... nu ka jag plugga matte. Det är iaf ett ämne där smöret inte har lika stor betydelse som i åsiktsämnena... Ett litet problem är tt vi har prov på torsdag, och jag ligger 24 sidor efter :S Ehh eller så åker jag och tränar i sätra istället...


Det här är en tallkotte.

En onödig blogg... men vem bryr sig? :D

Jag har inte haft denna bloggen allt för länge. Anledningen till att jag skapaden en var att några av mina polare tjatade om sina bloggar 24/7(haha ;D). Man vart ju lite nyfiken. Några andra polare, som bor långt bort ifrån mig, ville att jag skulle skaffa en blogg själv så att dom kan hänga med lite bättre i svängarna när jag, och mitt händelserika liv, far fram med en hisnande fart över Autobaun... ;D

Från början så trodde jag inte att blogg och sånt skit var något för mig. Men det är faktiskt skönt att kunna skriva vad man vill, när man vill. Kl 16:00 på eftermiddagen eller kl 02:15 på natten när folket sover, det spelar ingen roll...

Man kan ju bli klassad som nörd, om man inte redan var klassad som det innan, men det är inget som rör mig ;D


I alla fall så är det kul, men som vanligt kan man ju begå misstag även här... Så även om jag har nämnt att Fia, Emmy, Mary var dom första med blogg på löp, så var det visst Frasse och Matte som var löpargymnasiets egna Ansgar när det gäller bloggar... =)

Nu är det nog dags att sova, ska ju trotts allt springa intervaller i Sätrahallen imorgon. Jag kanske t.o.m. hinner med ett dubbelpass till denna veckan. Vem vet?

gonatt på er!


Insekterna lär ju inte kunna leva i mitt kalla rum vilket som,
 knappt så att jag överlever, men jag klassas ju kanske som insekt.
Är en lysmas en insekt förresten ;D

Gnissim Gnihtemos?


..idag när jag var på stan så snackade jag med Micke(inte med mig själv, jag är ju inget freak(?) som snackar för sig själv på stan,ännu, utan jag snackade med Micke Westh). Vi bestämde i varje fall att jag skulle titta förbi och så skulle vi fixa lite pizza! Men jag har ju för vana att bli försenad, man skulle kunna säga att det ligger i släkten... :S doh!
Så när jag kom dit så var pizzan redan färdiglagad, men jag tror nog att det var lika bra, för hade jag var med och fixat den så hade vi nog fått köpa hem snabbmat... Men som tur var så är Micke och Danne(hans brorsa) är ju grymma på pizza =)
Fellan och Sofie kom dit lite senare, vi kollade på film tills kl 00:03... tur var de för annars hade vi inte hunnit med sista bussen som går 00:15. puh =)

Nu sitter jag här vid datorn på våning 2 och är skittrött.. det är fest(skulle nog snarare kalla det för russinparty) nere i matsalen och musiken spelas för fullt... Tänk vilket drag det är :S 40plus:are håller igång till kl 1 på natten, jag som trodde att livet stannade vid 30... menmen så fel man kan ha ;D
Ljudet brukar i alla fall inte störa mig allt för mycket, jag är en sån som kan sova när någon dunkar på dörren till mitt rum, spelar hög musik eller bara skriker i koridorerna(det luktar pik? inget illa menat, men mina snyggingar på våning 1, minus Mustonen, kan bli en smula för mycket ibland =))... :D haha.

Det som stör mig desto mer är att det är så in i hellvetet kallt (ingen censur här inte, dessutom är det nog inte ens kallt i hellvetet). Och då menar jag inte att det är kallt utomhus, utan jag fryser ju nästan fast i sängen när jag går och lägger mig. Borde nog fixa en sån där fläkt man har för att värma upp bilar...
image14
Visst finns det snyggare bilder på alla oss fyra, men det är ingen idé att klaga för innehållet är det ju inget fel på! =)

Att klippa är inte alltid så lätt...

...som att går till frisören.

Tjenna på er! =)

Denna dagen har gått snabbt... lite för snbbt.

Jag har varit på stan med Fellan hela dagen. Eller i alla fall större delen av dagen...
Jag hade tänkt köpa en tröja, mössa och ett par vantar. Men som vanlig så blev det ju inte som jag tänkt mig (jag brukar ju i och för sig inte tänka så mycket alls ;D ). Men i alla fall så kom jag hem med ett par nya vantar, en deo och parfym från Tommy H. Behövde ju det också, så det är lungt.

Dock så har det uppstått ett litet problem :( För när vi var inne på SAUK såg jag en frisör med rabatt på klippning. 250spämm i stället för 399.
Så jag tänkte; Oh, fan va najs! Jag som behöver bli av med min jätte kaluffs. Jag vill ha det lite kortare men inte snaggat. Jag vill ha det så som jag är van vid.  
Men under själva klippningen så tänkte jag; Vafan har man rea på en frisörsalong för? :S Klippa sig gör ju alla och så länge priset är någorlunda lika hos alla frisörer så väljer ju kunderna salong efter kvalitet. Då måste ju REA hos en frisör betyda att dom har lite kunder och klipper dom dåligt...hmm.

Och gissa vad?! Jag såg förjävlig ut i håret när jag lämnade salongen. Så det blir fan ingen återvändo dit för min del inte! =) (eller jo kanske, men då ska det vara för att raka av håret på henne som klöpp mig)

Gå ALDRIG in till en frisör med sänkt pris på klippning(eller färgning heller för den delen, dom kanske färgar håret rött nät man vill ha det brunt, vem vet)

Life is a bitch and the rektor också.

Ikväll var det disco... eller det var vad vi hade planerat. Men det gick ju inte helt enligt planerna...

För det första så kom det 15pers :S till en lokal som rymmer 100pers.
För det andra så var 3/4 av ungarna riktiga Ghetto-barn. asså dom sprang runt å var allmänt kaxiga mot oss och alla andra som var där. man hade lust att kasta saften över dom när dom var som värst, men ja skippade det. ;D

Det possitiva är att nu vet vi hur man ska fixa ett disco... man ska bjuda hur många som helst. Dessutom så ska man själv gå runt till skolorna med flygblad och dela ut i klasserna. Man ska ABSOLUT INTE låta en bitch till rektor ta ansvaret för att klasserna ska bli informerade, det slutar bara i att ingen från de skolorna kommer. Och som ni kanske gissat så var det vad som hände oss =) men men... man lär sig av sina misstag.

Dessutom så var det är det kul å ha ett disco och det hade nog varit ännu roligare om det hade kommit lite folk till det ;D haha

Idol-Amanda, Disco och Stavsprätt

Gomorron! =)

Idag kommer det att hända saker...

...först ska jag hoppa mångsteg med skidstavar upp för en backe tre ggr. Efter det ska jag ta mig upp för en slalombacke :S och inte nog med det! Jag ska springa 2 intervaller också (som typ är 800m)! Och nu kommer det bästa, jag ska göra allt detta 3ggr med 2 minuters vila mellan varje serie :S jobbigt värre, men vad gör man inte för att bli bättre... =)

...sedan ska jag till skolan, fika lite, få några betyg(naturkunskap A och Spanska 4), snacka, käka och sedan är min första period(av 3) i åk 2 på Rudebecks gymnasium i Sollentuna slut, och då har jag nästan avklarat halva min tid på gymnasiet =) najs!...

...efter det så bär det av hemmåt(till häggvik som ligger 500m från skolan ;D) och förberedelserna inför vårat barn disco är nog i full gång då. Problemet är nog inte att fixa i ordning lokalen eller att fixa godis så at ungarna har något at käka. Utan vårt största hinder är nog att det kanske inte kommer några ungar alls :S haha . Skulle vara lite komiskt.

Hoppas att man hinner kolla lite på fjortis-idol ikväll =) det är ju trotts allt rätt bra människor med =)

nu är det nog dags att dra sig =) tjadå


image13
Amanda Jensen i Idol? ;D

Vid VIP-ingången med Theres Alshammar...

Gårdagen var en grymt rolig dag.

Emmy, Fia, Frasse, Matte och Jag åkte in till stan för att träffa Lisa Blommé. Vi hade planerat att ta en fika med henne och snacka lite om Collage i USA, och en massa annat. Det vart ju mer snack än fika iaf, men de va jäkligt kul. Schysst att hon vill hjälpa oss med att hitta rätt. (för hon verkar trotts allt vara en person med många saker på gång)

Det vart ju inte sämre av att hon hade fixat biljetter till World Cup i Simning vid Eriksdalsbadet. Så vi kom å strosade in där genom VIP-ingången samtidigt som Theres Alshammar. Coooolt!
Vi stannade där och kollade på hela finalpasset och alla världsstjärnor och vi hade riktigt bra. Det är helt annan känsla av att kolla på simning Live än att sitta hemma framför TV:n och tråka, ni borde testa det någongång.

Fia var helt bortkollrad när alla simmarna plötsligt hoppade i vattnet innan startsignalen, för hon visste inte att man startade från vattnet när man simmar ryggsim :S Folk omkrin började kolla på henne och småskratta, inte konstigt när man är på World Cup i Simning.


(det var ju inte bara fia som inte visste mkt om simmning dock ;D)

image12

"Nästa uppehåll USA, nästa U.S.A...?!"

(Felicia är snyggast)

Ikväll (om en timme) ska jag, matte, frasse emmy och fia åka ner på staden för att träffa Lisa Blommé. Lisa är en av Sveriges bästa löperskor (hon är i särklass coolast iaf!). Hon gick på collage i USA, därför ska vi ta en fika och snacka om USA, hur det är att bo där, träna där går i skolan... vi vill veta mer om hur det är att leva där. Kommer nog bli lite annat också...
Vi (iaf jag) skulle kunna tänka mig att flytta till USA för att träna (och studera :S), när min tid här på löpargymnsiet är över, då kan de vara br att veta vad det är man ger sig in på.

En sak är säker, och det är att jag inte tänker flytta hem igen. JAG VÄGRAR! Inte för att jag tror att någon kommer att tvinga mig til det, men ändå.

För dom som missade att jag länkade till Lisas blogg
Det är en bra blogg att läsa... iaf om man är löpare, om man heter Micke eller om man inte har något för sig. ;D Jag tycker att det är kul att läsa en annan löpares syn på livet, träningen och tankarna runtomkring =) PS. Jag hade kursprov i spanska(prata grejjen...) idag, jag hade hjärnsläpp och kommer på G på den delen typ :S doh!


A guide to recognize your saint!?

Idag hade jag Mentala guiden. Det är ett ämne (egentligen är det en bok) som vi löpare är tvugna att läsa.

Eller tvugna och tvugna... vi kan ju skita i det men det är det nog ingen som ens skulle drömma om det...eller vilja skita i det.

Men i alla fall, jag tycker att det är ett intressant ämne som gör att man har en god möjlighet att utveckla sig som person, och idrottare. Man lär sig hur man ska tänka och hur man ska bete sig i vissa lägen. Man lär sig också om hur man själv fungerar som person, man får bättre självkänsla! När man känner sig själv så vet man vilka psykiska svagheter man har och vad man bör förbättra = Bättre Självförtroende... 
 
Många av er kanske tror att ni känner er själva, utan och innan, från er vänstra lilltå upp till hårstrå nr 759 och sedan tillbaka ner till er högra stortå...? men då kan jag lungt säga att så är det inte! =)  

Jag trodde att jag hade bra självkänsla innan jag började med mentala guiden, men jag listade snart ut att den inte var på topp. När jag väl hade börjat att tänka efter hur jag fungerar med andra personer, hur jag ser på mig själv och hur jag beter mig i olika lägen så märkte jag snart att det fanns(finns!) mycket att upptäcka... och förändra.

Märker ni samma sak om ni tänker efter en stund?

En sak som jag har lärt mig är att jag har rättigheter (mysko unge tänker ni?), men tänk efter... förr skrev jag alltid man när jag egentligen talade för mina egna åsikter(känner ni igen er?). Men det är min rättighet (och skyldighet?) att ersätta man, med jag. Det visar på bra självkänsla! =) image11Nu börjar det bli sent, och det kanske är dags att sova? Jag har ju trotts allt kursprov i spanska imorgon bitti.


Jag ville öppna fönstet och vädra ut lite... och nu är jag klar. =)

yäyä =)

Samtal med rektorn :S

(anna är snygg)


Denna dagen vart inte somn jag hade planerat... 

Träningen i Sätrahallen vart inställd, för att jag (mr M, mr A och mr O) skulle kunna gå på samtal med vår käre rektorn, och det är ju inget som man föredrar. Speciellt inte om man vet att man är på väg att bli stekt, och då menar jag inte lite gyllenbrun utan totalt jäkla fastbränd i stekpannan.

Men trotts att jag inte var ett dugg nervös (fråga mig inte varför, men jag blir aldrig nervös:S) så blevjag ju ganska glatt överraskad när mitt "straff" var att skriva ett brev. Jag hade förväntat mig ett inställt portugal läger, eller en vecka utan träning med löp (inte för att det var så skrämmande men ändå). yäyä.


(emma är också snygg)  image9            image10
                 Arg Rektor...                                                       ... glad rektor.
 


Jäntorna

Mickan och Emma är mina jäntor!


Emovarning! ;D


Nu har emo-kulturen även börjat att etablera sig hos ungdomar i allt yngre åldrar...

image5

Det roligaste på internet.


Nu är dagen nästan slut (för min del iaf), tänkte tippsa, eller iaf informera, om några sidor som används flitigt! Vissa av dom är riktiga tidsfördrivare, andra är "kul att läsa sidor" (typ bloggar mm.) Här kommer några tipps;

Tjuvlyssnat.se
Tjuvlyssningar kan vara kul, jäkligt kul faktiskt! Detta är Sveriges största blogg men kvaliten på tjuvlyssningarna är ju inte alltid på topp. Men kolla in Kategorin "pensionärer", där kan man fynda! ;D

Tjuvtittat.se
Samma tanke som tjuvlyssnat, men med bilder. Nystartad, men det gör den ju inte sämre =)

Arenan.com
Svenskt Spelcommunity (textbaserat rollspel). Spelar man detta spelet så har man en tönt stämpel i pannan, jag är en av dom. Så börja inte spela, man kan bli fast där :S

Fiemma.blogg.se
Fia, Emmy och Mary är revolutionärerna som introducerade vårat kära Löpargymnasium till bloggvärlden. Man kan hitta något läsvärt där om du letar en stund, eller några timmar ;D

Limbino.se
En "gissa bilden sida". kl 00:00 varje natt så startar en ny tävling, då gäller det att så fort som möjligt gissa vilken bild det är man ser. Simpelt! Och anledning...? man kan vinna Ipod, kamera presentkort eller mobil.

Friidrott.se
Min startsida! Här kan man få reda på allt som händer i Friidrottens Sverige! Inget för ointresserade kanske ;D

Facebook.com
Behövs egentligen ingen förklaring, Världens snabbast växande Internet sida. Här är alla desperata av att få så många vänner som möjligt! (patetiskt! Eller vad säger du Fanny? ;D) Men om ett år kommer sidan vara så gott som död, för då har jakten på nya kontakter nått sitt slut.

Sådär ja!


Imorgon bär det av till Västerås för att träna och efter det tillbaka till Stockholm, efter en inte allt för händelsefull helg här hemma i Sala.

Gonatt!

Ps. Glöm inte bort fars dag ;D


image3

Ät inte snö som har blivit grå!

Hejsan.

Kom hem ifrån sthlm igår och såg att det (äntligen!) har kommit en gnutta snö på marken! Det var efterlängtat. Jag gillar inte när det är kallt fast det inte finns någon snö. Snön är gör ju själva vintern! Hur skulle tomten få fram julklapparna utan snö? Vad skulle björnarna göra under vintern om dom inte gick i ide? Vad hade egentligen vintern varit utan snön?

Jo, det hade varit en kall sommar!

Såhär najs är det utanför mitt rum! woho =)

image2

Jag ska tillbaka till sthlm imorgon, där har det säkert inte snöat, och om det har gjort det så är snön grå i vilket fall. Tragiskt men sant!
Borde man inte börja tänka på att det är bättre att ta tåget in till stan eller cykeln till affären när man märker att snön inte är vit, utan grå?? :S

Ett tipps; Ät inte sn som har blivit grå!

Hadet!

Första?

Läs frågorna, svara Ja eller Nej, räkna sedan antalet Ja och antalet Nej !

Är detta första gången jag bloggar?
Första gången du läser på denna sidan?
Heter du Klas?
Är det första gången du tänker; Vilken jävla värdelös blogg! ?
Är detta första gången du har gjort en totalt onödig "Svara Ja eller Nej utfrågning" och trott att det ska betyda något?
Ser du dig själv som en tönt?
Är detta första gången du blivit lurad?
Är dett första gången du inser att du inte kommer komma någon var med att svara på frågorna?


Är detta andra, tredje eller kanske t.o.m. fjärde gången som du tänker; Vilken jävla värdelös blogg! ?
I så fall finns det en liten chans att du kommer att gilla sidan! För här kommer det att publiceras värdelösa saker blandat med obetydliga saker som inte många människor vill veta av!image3

En obetydlig bild till en värdelös blogg?


Hadet!

RSS 2.0