I should have thought twice before i kissed her.

Och så är julhelgen över, klockan är 8:37 i skrivande stund och jag kan inte annat göra än att hoppas på att Nyårshelgen blir bättre. Eller bättre och bättre, det enda jag hoppas på är väl egentligen att jag kommer ihåg skiten, för gårdagen, den är som bortblåst. Jag vaknade för sisådär en halvtimma sedan och har ingen jävla aning om varför jag delar säng med leriga skor, femton hundralappar samt ett par byxor som är blöta upp till knäna. Kanske har jag i mitt fyllerus doppat benen i dammen på vägen hem, i hopp om att den ska ha varit lika varm som i somrast. Och ja, jag kan väl erkänna att jag kommer ihåg att jag ÄGDE på Black Jack igår, det är väl därför jag delar säng med tusen kronor mer än vad jag entrade hotellet med. Men vafan ligger skiten i sängen för? Kanske har jag drömt mig in i morgondagen och spått mig själv en blomstrande framtid, för frågan om när jag kommer bli rik is not a matter of if, but of when.

 

Ja, jag är väl fortfarande lite småberusad. För det är väl inte normalt att i nyktert tillstånd vakna upp i fosterställning och komma på sig själv med att ligga och svära på spanska, högt för sig själv? Eller? Ja, nu skulle magen må gott av en redig kebabtallrik. Och på tal om mat så måste jag ha glömt ställt in osten i kylskåpet innan jag gick och la mig, för den står framme. Och jag har tydligen inte brytt mig om att skiva skiten och placera skivorna på en macka, nej, här är ett par rejäla tuggor tagna direkt från osten. HAHA, det är väl ganska tur att jag bor ensam och därmed är den enda som ska äta skiten.

 

Och vafan är det här?! I soffan hittar jag ett kvitto, debiterat med 2xÖl, 1xCider samt 3xOOShot(Vafan är OOShot?), och krediterat 359kr. Vafan hände igår egentligen. :S Jag måste ha gått minst 1359kronor plus på det där jävla BJ. Sjukt.

 

Vi hörs väl kära vänner.

 

Ibland så önskar jag att jag hade en tvilling. En sån där som kan bitch-slapa en när allt inte står riktigt rätt till. I brist på en sådan har jag skapat mig en låtsas-tvilling. En jävla snygg en.


Hej jetlag

Jag försökte trotsa det, men jag somnade i bilen påvägen hem från Arlanda. Sen så skulle jag tvinga mig själv att vara uppe till i alla fall kl20:00 och inte fallla för jetlaget och den där jävla John Blund. Men jag pallade inte, tänkte att "en powernapå på 2h kan jag offra mig efter att ha varit uppe 21timmar i sträck"... Men jag vaknade åtta timmar senare och nu kommer jag väl inte kunna sova på hela natten.

Sverige, Sverige älskade land

 

Sista träningspasset i USA för det här året är avklarat. Klockan åtta ikväll lyfter planet från JFK och runt 11-12 imorgon landar jag på Arlanda. Fifän vad skönt det ska bli att komma hem igen, om än bara för ett par veckor. Tar subwayen om 1.5h, så kanske är dags att börja packa.

 

Hörs!


Dom som försvann

 

Nu sitter jag här på Starbucks igen och försöker skriva lite på min uppsats som ska in imorgon. Men allt jävla tjatter runtomkring mig krossar koncentrationen totalt. Så jag tar en paus och klickar mig fram till Youtube, och Kent. Gamla Kent och dom där låtarna som påminner om dåtiden. Dom där låtarna som gör att man blir lite halvt nostalgisk, drömmer om tider som flytt och minns vänner som inte längre är ens vänner. Jag är glad att jag har dom bästa kvar i alla fall. Och samtidigt fått en hel del nya. Och är hemma i SWE inom tre dygn. Det går bra nu!

 

Dags att återgå till uppsatsskrivandet.

 

Hörs!


Här kommer rädslan gamle vän

 

Ibland undrar jag om jag kommer kunna lämna New York. Om jag kommer vilja lämna New York. Jag har det bra här. Fina vänner. Sköna minnen. Roliga utekvällar. Och det finns alltid något att göra.


Men samtidigt så längtar jag tillbaka till Sverige allt för ofta. Jag saknar mina vänner hemifrån. Jag saknar Sala. Jag saknar Stockholm. Jag saknar lugnet. Jag saknar Svenskheten i sig, den där egenskapen som många kallar för otrevligthet(men som egentligen är ärlighet). Ni vet det där med att man bara klistrar på det där breda leendet om man verkligen menar det. Det där att man inte sätter sig precis brevid någon helt okänd på en nästintill tom buss. Det där med att man inte säger hej till människor som man faktiskt inte tycker om. Jag saknar det där lite råa, men ärliga, med svenskar.


Jag har funderat på att stanna ett år efter college och försöka få ett internship eller kanske ta en magisterexamen. Det är tre år kvar tills dess att jag är klar med Manhattan College. Tre korta år. Frågan är om jag kommer vara lika förtjust i NY då som jag är nu. Och om jag kommer sakna Sverige lika mycket då som jag gör nu. Vem vet.

 


När vi är tillsammans är varje dag en snödag.

 

Jag och Sarah tog subwayen ner till Rockefeller Center för att kolla in Julgranen med stor J. Kolla in julgranen, tänkte jag, hur spännande kan det vara... Men ack så jag misstog mig; New York levererade ännu en gång. För den där granen var bra mäktig, och hur fan får dom ens tag på en sån GIGANTISK och perfekt gran?! Ajja, sen hade de en allé utav änglar med trumpeter som ledde fram till granen(ni ser ett fåtal av dem på bilden).

 

Och Starbucks, sviker aldrig. Jag tog en "Apple Fritter", vilket var typ en vanlig kanelbulle inabakad med lite öppelbitar och äppelmos. Fifan vad gott! ska tvinga morsan att göra såna till mig när jag kommer hem(eller vad säger du mor?!). ;D

 

Ajja, time to get ready for finals.

 

Hörs!


Hatkärlek

Final week är här. Jag hatar den pga alla prov. Men jag älskar den pga att känslan av att man snart är klar med terminen blir allt starkare. Jag har två prov idag, ett imorgon, två på Onsdag, ett på Fredag samt så ska jag ha skrivit en uppsats tills på Onsdag. Jag har inte börjat plugga ännu och första provet är om en timme. Jag får helt enkelt förlita mig på att det jag har lärt mig under kursen sitter i nån av mina hjärnceller och lurar. Ska gå och locka fram kunskapen med lite käk.


 

Hörs.


Jag vet att jag är ett svin.

 

Jag önskar att jag kunde packa ner allt och alla som jag älskar i en väska och ta med mig till New York efter vinterlovet. För det är så mycket jag saknar med Sverige. I Sverige. Min lillebror till exempel. Jag saknar att kasta ut hans godis genom fönstret för att sedan hälla en hink med vatten över honom när han sitter å småtjurar där nere och plockar upp godiset. Jag saknar att mina sommardagar med honom på stranden. Jag saknar att sno hans cross ur garaget och köra tills dess att bensinen tar slut. Jag saknar att ha någon att ta fula och flummiga bilder med.

 

Det är lite jobbigt att ha två liv ibland; ett i Sverige och ett här.

 

hörs

 

 

 


Äventyr

Jasper Jingle ikväll. Det är typ som en julbal, vi ska åka till nått najs ställe, käka skitgod mat samt festa järnet. Och så får jag inviga min nya kostym. Det kommer bli gräjt!

 

Imorgon är det är det luciafirande på Hudson Terrace(uppe i en skyskrapa!). Så jävla coolt. Det är en förening "Svenskar i NY" som fixar det eftersom att amerikanare inte har en aning om vad lucia är och inte firar det. Jag tror det kommer vara en najs upplevelse.

 

Men nu ska jag ner till campus och fixa lite saker inför nästa veckas sluttentor.

 

Höres!

 


Booooooooring

 

Jag är uttråkad. Har läst lite krönikor den senaste timmen, vilket jag brukar kunna roa mig med rätt länge, men nu har jag även tröttnat på det. Så funderar på att gå ner till Jasper Deli och köpa nått att äta. Inte för att jag egentligen är hungrig, men det är alltid kul att tugga på nått gott. Har iofs tre stycken godisbarer i väskan, en påse jelly beans, samt lite chips och dipp. Men det duger inte. Jag är sugen på Beef Jerkey, det där torkade köttet som är så grymt gott. Synd att det ska vara så jävla dyrt bara, annars hade jag levt på det.

 

Hörs!

 

 


Va fa...

 

Såhär såg det ut när jag kom ner till tvättstugan för att hämta mina kläder! VIKTA! Vem fan viker någon annans kläder?! haha. Skulle hellre avlida än göra något sådant.

 

Hörs!


01.29


Jag var ner och hämtade tvätten för en liten stund sedan och fick syn citatet: "That which does not kill us makes us stronger" på min Manhattan College t-shirt. Och ja, jag har sett det förr, men jag tror aldrig att jag har sett den ifrån en sjuklings ögon... Jag ville bara ta och bränna upp skiten. MAKES NO FUCKING SENSE!1!! Hur ska snorfabriken som någon jävla bakterie slagit upp i min näsa kunna göra mig starkare? VA!?

 

Hörs!

 

 

 

 


Spika skiten nurå.

Matte. Det är ju så jävla lätt när det är lätt, och det rullar på hur bra som helst. Men samtidigt är det så sjukt obegripligt när det är svårt. Jag menar, många business klasser är ju jobbiga även om själva innehållet är lätt, just för att man ska analysera, skriva uppsatser på 500sidor(minus 495...) och det finns ofta inget rätt eller fel.

 

Nu tror jag nog att jag nailar provet imorgon. Behöver över 92% rätt för att slippa ta sluttentan(och ändå få A i kursen)!

 

Hörs!


Varför?

 

Jag sitter här i tv-rummet och kollar lite på datorn. Så får jag syn på den här gubben som hänger ut genom fönstret i huset mittemot(älskar fan mitt zoom-objektiv!). Kan han inte bara ta och gå(ta hissen.....) ut och röka istället? Förmodligen så är nog anledningen till att han inte beger ut den att han röker två tre stycken såna här paket per dag, och det skulle bli rätt många turer upp och ned. Jag ser honom hänga genom fönstret, med sin stödkudde för armen, hela jäkla tiden. Och jag kaske inte borde bry mig, men rökning är något som jag verkligen inte förstår mig på. Varför? VARFÖR!!!!??? :S Jag skulle kunna skriva en hatbok om rökning. När jag tänker efter så skulle jag nog kunna skriva en hatbok om det mesta. I'm a hater, and haters gonna hate.

 

Ajja, träning om 20min, troligen utomhus(15grader varmt!(i December!!!))

 

Hörs.


Pannkakor

 

Orkade inte snöra på mig skorna och bege mig en sisådär 400meter norrut för att köka i skolans matsal, istället vart det hederliga svenska pannkakor till frukost/lunch. Ganska så najs.

 

Nu ska jag vidare till ett litet café här i närheten och studera. Accounting står på schemat(HATA!) och ikväll äre bibblan och mattematik som gäller(köpte inte 300dollars matteboken så måste gå till biblioteket varje gång jag ska plugga matte... :/)

Hörs!


En helg, en stad, en kamera.

Jag önskar att jag kunde säga att jag har något spännande inplanerat för helgen, men jag har ju inte det. Vi hade tänkt köpa biljett till skridskoåkning i Bryant park, men dom var slutsålda när jag var där och skulle köpa. Så det sket sig. Istället funderar jag på att åka downtown och fota lite(fifan vad jag gillar mitt nya zoom objektiv!).

 

 

Julpynt i Track House... xD



Och sen så måste jag bara meddela att jag verkligen hatar våningssängar! Jag vill bara spy på dem. Finns det något osexigare? "Hej vill du komma upp till mig och sexxa i min våningssäng?" Mhh, vi vet nog alla svaret på det... Det måste heltenkelt bli en ändring på det där, nästa år är det totalvägra våningssäng som gäller.


Hej bakfylla

Usch vad jag hatar känslan av att vakna tidigt en fredagsmorgon; bakis, utsvulten och sjukt jäkla törstig. Värst av allt är att jag har accounting om tio minuter, jag kommer bli sen och jag har inte gjort dagens homework, men vem fan bryr sig om två timmar från nu(då är lektionen över)?


Säsongspremiär

Tävling om typ tre timmar. Excited? Inte ett dugg. Det kommer vara jag och min träningspolare Greg som springer(om man inte räkar dom där som ligger 30meter bakom...) den där engelska milen helt ensamma. HELT TOTALT VÄRDELÖST. Efter det så är det 4*800m, med två lag. Ett bra Manhattanlag och ett mindre bra Manhattanlag. Va spännande de ska bli... xD Sen att jag har kört två stycken banpass denna säsongen, och idag ska jag kuta två lopp, det är ju galet.

 

Hörs!

 


Hjälp!

Köpte just en TV från eBay. Nån som kan länka sidan som man kan skriva in länkadresser till andra hemsidor som man vill blockera, så att man inte kan gå in på dem från just den här datorn? Jag(min ekonomi) är i stort behov att att blockera eBay nämligen. xD

 

Hörs.


RSS 2.0