Det här kan sluta hur fän som helst.

Vad händer imorgon? Tävlig. 1500m.
Formen? Troligen inte på topp efter mitt två-veckors break.
Kommer det att gå undan? Yes! I alla fall så länge det håller.
Vad är upplägget? Jag satsar mot 3.51. Det är kvalgränsen till IC4A. Så det är ingen idé att ens försöka spara på krutet.
Och om jag går in i väggen? Skitsamma, i så fall försökte jag åtminstone. 



Detta är från samma tävling. Fast inomhus. Jag knäckte kvalgränden med typ 4s, köttade sönder motståndet i mitt försöksheat och ...ehh... gjorde bort mig i finalen. Men, jag kom till final (och vart "a member of the All Eastern championship team", vafan nu det betyder...)
Nu är det tveksamt om jag ens kommer kvala till själva tävlingen. Så det känns som om mina 2.25(höga) på 1000m är lite bättre än vad jag först trodde. Det är nog det bästa perset jag har. Kanske kan vi ändra på det imorgon. Vem vet.

Hörs!

I brist på annat att säga



Har man vår i New York? Det känns i alla fall som om vi hoppade från vinter till sommar i ett nafs.

Nu ska jag träna
Imorgon ska jag tävla
På Söndag ska jag plugga, hela jäkla dagen. Ska bli grymt kul...

Hörs!


Jag vill också



Det mest underhållande på hela Yankees matchen var när en kille som satt precis framför mig ställde sig upp och började skrika "Boston sucks! Boston sucks! Boston sucks!" samtidigt som han pekade på en annan snubbe som satt en bit bort. Allt fler hängde på och efter en minut eller nått så stod hela läktaren upp och skrek "Boston sucks!" i kör. Killen hade tydligen en Boston Red Sox(heter dom så?) keps på sig. Det tog inte lång tid innan polisen var där och plockade bort honom. Själv stod jag och asgarvade åt att han blev utslängd.

Och när lugnet hade lagt sig funderade jag på om jag själv skulle springa till närmaste souvenirbutik och köpa motståndarlagets tävlingsdress, så att jag också kunde få höra Yankee Stadium skrika åt mig och samtidigt hamna på storbildsskärmen. Det hade vart mäktigt, men jag sparar det till en annan gång.

Hörs!

Träning

Dagens träning:
600meter på 1.21,5
200meter jogg
200meter på typ 27sek

Det gick helt ok. Det kändes bra i framsidan i alla fall och jag sprang snabbare än vad jag trodde att jag kunde göra. Men ändå så är jag rädd för att trycka på det där lilla extra. Rädd för att klämma ut de där sista procenten när man kommer in på de sista 100-150metrarna. Det är dom där procenten som gör att hela kroppen värker ett bra tag efter målgång. Och jag säger inte att det gick dåligt idag, för det gjorde det inte, tvärt om så gick det bra. Utan det jag säger är att jag har mer att ge, men att jag inte riktigt vågar för jag är rädd att framlåret ska fucka up sig igen.

Hörs!


Let´s go Yankees!




Vi var och kollade på baseball igår. Ganska så häftigt, men jag torr inte att det var något för mig. När vi hade setat där i en halvtimme så frågade jag "När börjar matchen då?", "Skämtar du med mig eller?! Den har redan börjat!"
Bra koll där.

Så jävla kul med den där killen som skrivit upp tjejens nummer. Hela jäkla läktarn stod och ringde till henne efter det. hahah!

Ajja, off to class.

Hörs!

Chinatown, Soho och Columbia



Har spenderat en heldag på stan idag. Och shit vad varmt det har varit. Nu har jag i alla fall ett par skor, ett par Converse närmare bestämt, som går att använda till shorts. För 248kr! (kostar de inte typ 5-600kr i SWE?!)

Imorgon ska vi till Yankee Stadium och kolla när New York Yankees spelar hemma. Det kan bli grymt. Åtminstone så blir jag väl en upplevelse rikare.

Godnatt!

En liten kvällsfundering.

Och innan jag går och lägger mig så måste jag bara säga hur jävla töntigt jag tycker det är när man ser att någon tjej har gått från "in a relationship" till "singel" på Facebook och så ska nån "tuffing" lägga in en kommentar i stil med "Fan vad najs" eller klicka på den där jäkla like-knappen. Varför inte bara fråga rakt ut; "Jag är ledig, ska vi knulla?", för det känns som det är nått i stil med det som de egentligen vill säga...

Eller?


Stars and Stripes

Jag gillar flaggor. Speciellt Storbritanniens och USAs. Så jag kunde inte låta bli att köpa det här badlakanet(se bilden) när vi var nere på stan igår. Det är inget litet föremål heller, typ lika brett som jag är lång(skulle chansa på 180cm). Det är perfekt till sommarn. Så jävla gött! =)



Och idag köpte jag solbrillor. Jag kunde inte bestämma mig om jag ville ha Wayfarer eller Pilotbrillor. Så jag köpte både och. Från Ray Ban. Jag måste tagga ner på kapitalism-köret, det här håller inte. Jag är fifan student.

Hörs!


Btw, 25grader i NY idag!

Manhattan



Ok, OK, jag erkänner. Vi gick ut igår/ikväll. Jag vette fan vad jag ska kalla det. Var det over the line? Yes! Som vanligt. Hah! Shit. NY, du dödar mig med dina bara händer.

Godnatt!

När jag blir stor ska jag bo i Tribeca



Vi åkte ner till Tribeca idag på lower Manhattan och strosade runt mellan kvarteren. Vi kollade bla på huset som de bor i i Vänner, samt lägenheten som Carrie bor i i Sex and the City. Det var väl inget speciellt med det, men lite kul att kolla på ändå.

Annars så är det sjukt fint där nere. Så om någon har en lägenhet att ge bort som ligger i Tribeca så kan jag nog offra mig(frågan är om jag ens skulle ha råd men en månadshyra...) Det är som en liten sagovärld som man bara drömmer om att bo i. En dag när jag blir rik kanske jag kan skaffa en lägenhet där. Vem vet.

(och ikväll kommer jag göra det där som jag lovade mig själv att inte göra, för andra helgen i rad. Vart tog diciplinen vägen?)

Jag hör ljudet av Juni

Easter Break, det betyder att nästan alla Manhattan College studenter beger sig hem till sitt.  

Jag vill också hem - för en liten stund. Hem till mitt. Hem till det där lilla landet som alla har hört talas om men inte riktigt vet vart det ligger. Hem till den där pluttiga staden som alltid sover. Jag vill höra någon säga "Femton minuter en kvart" i telefonen. Jag vill bada i Månsan och bli helt brun över hela kroppen(och nu snackar vi inte solbränna, utan slam). Jag vill ta cykeln ner på stan en varm lördagskväll och plocka en påse full med lösviktsgodis(utan att betala 200kr/kg).

Men jag får vänta fyra-fem veckor till. Och med tanke på hur snabbt tiden slukar dagarna, veckorna och månaderna här borta så kommer det kännas som allt annat än en evighet.

Dags för lite filmtittande.

Hörs!


Bertil.

En nål i låret av kapitalismens förlovade land



Easter break! Inga lektioner tills på Onsdag nästa vecka. Så jävla gött! Det betyder att jag har lite mer fritid och chans att ta mig ner Downtown. Jag har ju inte ens sett Frihetsgudinnan ännu. Det kanske är dags nu. Och jag ska passa på att ta ett distanspass i Central Park, så man hinner se hela parken på en och samma gång, och inte bara delar av den.

Kollade efter en kiropraktor också, som kan sticka lite nålar i mitt lår. Det kostar tydligen $150! Nej tack. Jäkla kapitalister! Hur har dom tänkt att folk utan någon riktig inkomst ska ha råd med sånt? Eller just ja, jag glömde bort att kapitalister anser att studenter, arbetarklassen och medelklassen inte ska ha tillgång till sånt. För "det är ju deras eget fel att dom inte är CEO:s, för alla kan ju bli det om man kämpar tillräckligt hårt..."

Way to go! Eller inte.

Hörs!


Konsten att fucka up sitt GPA

Det finns många sätt att sänka sitt GPA(snittbetyg) på. Ett är att sitta vid facebook, vilket jag är expert på. Ett annat är att träna 3.5timmar samma dag som du ska skriva två uppsatser. Men det är sånt som händer ibland. Och just nu känns det som om mitt framlår får prioritet #1. Usch vad jag hatar att inte kunna kuta på riktigt. Och för varje workout jag missar så får jag bara mer och mer ångest över att jag tappar träning, tappar kondis och tappar snabbhet. Fan.

På tal om ingenting så har mina skor, som jag beställde för över en vecka sedan, inte kommit ännu. Så jag ringde till FedEx... tydligen hade jag inte skrivit någon fullständig adress, bara Riverdale, Bronx, NY. Bra jobbat! Verkligen. Smart kille...
Som tur är så är paketet i alla fall i Bronx, så jag får det nog imorgon. Förhoppningsvis.

Hörs!

Dimma och 7plusgrader är inte vad jag vill ha :@

Vaknade nyss. Jag vågar inte ens kolla bakåt på grund av risken att jag i så fall går och lägger mig igen. Fan. Fyra timmar med lektioner framför mig. Första timmen är med retard-läraren som står och läser direkt ur boken. Och att jag har fått en jävla pubertetsfinne mittemellan ögonen gör inte den här morgonen bättre. Skjut mig.




Från i Söndags då jag va med Torgrim och Andrea på stan. Dom ska för övrigt till Florida nu över Påsk. Själv får jag stanna "hemma" i New York och begrava mig i studierna.

Hörs!


live från gymmet

Sitter just nu i gymmet och trampar på en jäkla cykel. Så man kan fråga sig vafan jag sitter och surfar på samma gång? Internet beroende? Jepp. Nej, det är dags att lägga undan mobilen och låta svettkörtlarna jobba lite. Hörs!

Wake up, bitch.

Jag kollade just på ett avsnitt av debatt på SVT-play. JAG BLIR SÅ JÄVLA LACK! Vafan är det för muppar dom tar med.

Nån fjant sitter och säger att droger är vanligare än alkohol i Sverige. Seriöst, vilka jäkla pundare hänger hon med?! Och sen sitter en annan och gapar om att lagar ska göra att folk slutar ta droger. Jag vet inte om jag tycker att den kommentaren är sådär jävla clever...

Kan inte alla jävla nötter bara fatta att man inte löser problem med stenhårda lagar. Hur många länder har inte försökt med det tidigare, men misslyckats?! Det är inte en jäkel som bryr sig om en lag hit eller en lag dit. Vill folk ha weed, kokain, e elle vafän som helst här i NY så fixar man det, för det är inte så jäkla svårt att få tag på. Ändå har man ganska så skithårda lagar här i jämförelse med i Sverige. Jag menar; INGEN JÄVLEN BRYR SIG OM NI SKRIVER I EN LITEN SKETEN BOK(SOM INGEN MÄNNISKA I VÄRLDEN LÄSER ÄNDÅ) ATT MAN INTE FÅR TA DROGER!

Och när man bytte ämne till sjukförsäkringen så slog jag av skiten. For the sake of att my dataskärm. Den hade kunnat fått en flygtur ut genom fönstret. HUR FAN KAN MAN SÄGA ATT DEN ÄR LYCKAD!??? ÄR DET HÄR ETT JÄVLA SKÄMT!

Hörs!



Jävla kuk quad.

Min quad är inte så jävla glad. Jag sträckte/fick en mindre bristning i den samtidigt som den krampade förra Onsdagen. Så troligen kommer jag nog inte kunna kuta(snabbare än jogg) på ett tag. Och vad är "ett tag" då? Jag har ingen jäkla aning, men jag skulle chansa på en vecka eller nått. Det sög ju lite.

Hörs!


lalalalala

Det var partaj igår. Black-light party närmare bestämt. Det vart inte så mycket black-light för mig dock eftersom att smartass arrangörerna hade en för liten lokal, så den vart fylld 30min efter att insläppet började. Bra jobbat! Skit bra... verkligen. Så det stod typ 200per utanför i regnet och ville komma in. Varför kunde de inte bara ha de i Draddy, vår idrottshall...?

Ajja, kvällen vart rätt kul ändå. Jag, och massa andra, drog vidare till en hemmafest=collegefest á la amerika.
Nu ska jag hänga med Andrea och T(orgrim) ner på stan. Och vet ni vad!? JAG HAR INGA FUCKING LÄXOR! Så jäkla skönt!

Vi höres!


Det finns en baksida till allt.

DELETE...

Jag kanske publicerar skiten imorgon istället, om jag känner likadant då.

Hörs!

Så sjukt jobbig dag... eller?

11.30 Godmorgon amerikat!
12.20-13.15 Religion
13.15-... Göra vafän jag vill!


Det löser sig till slut...

Mitt framlår krampade på träningen igår. Så nu kan jag inte springa snabbare än 5minuter per kilometer fart, typ. Kill me. Oväntat? Nej. Det här är vad som händer när man tränar för mycket.

Skitsamma. Palla deppa, livet är för bra för att deppa...

Ajja, New York gör mig glad i alla fall. Vädret är grymt och det är så jäkla skönt att kunna träna i shorts och t-shirt i mitten av april, utan att frysa. Ja... jag har sagt det förr, men det är så jäkla bra att det tåls att sägas igen.
I helgen är det Black-Light party(jag tror det kommer vara neonljus) här på Manhattan College, vilket betyder att vi ska måla våra kroppar i självlysande färg partaja för fulla muggar. Det kommer bli grymt kul.

Dags att sova lite kanske,

Hörs!



Jag sprang på det här huset i Tisdags, deet påminer mig om den där serien "Nanny". Jag vette fän varför. Bodde dom i det kanske? xD


fml

Min lärare är bara för efterbliven... ingen hör vad han säger. Men just ja! man behöver inte höra, han läser ju ändå direkt från boken. FML.

Skooooooooor!

Skoproblemet är löst; jag klickade hem två par skor från Ralph Lauren för 96 dollar, typ 614kr. För två par skor. Grymt!

Hörs!


Vårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvårvår


En staty av em buddistmunk på Union Square.

Jag irrade runt som en tvättäkta turist med kameran i högsta hugg på lower Manhattan idag. Fick lite våriga bilder... Men det jag egentligen åkte ner för att köpa hittade jag inte, dvs ett par tygskor och en vårjacka. Fän. Och i helgen kommerde vara askrånglig att ta sig ner eftersom att subwayen är under ombyggnad på två ställen, vilket betyder att man ska åka buss och krångla. Det pallar jag inte. Tror jag. Eller jo kanske. Måste fan ha ett par skor som jag kan använda till shorts. Skit. 

Hörs!

In i smeten

Nej, man kanske ska ta och bege sig lite söderut, downtown, och köpa ett par skor samt en sommarjacka.

Hörs!


Pulsen är hög här, den bankar skiten ur mig

Helgen... jag har inte riktigt berättat om den, so here we go;

Jay Sean sög penis(ordagrant asså). Jag gick efter halva konserten, och mina bitches(läs; mina kära vänner) kom 15 min efteråt. Vi hängde i rummet och snackade ett tag innan vi drog vidare till Track House, the party place. Det var riktigt kul faktiskt, som alltid. Det var lätt runt 100pers där, nån sa närmare 200, men det är jag lite tveksam till. Men fan vad jag älskar amerikanska collegefester, dom är lika galna som på film... så exakt vad som hände låter jag vara osagt...

Man payar i alla fall 5dollar inträde sen får man dricka precis hur mycket man vill, och det är FÖR MYCKET i 99 fall av 100. Alla blir så brutalt fulla och folk gör saker som dom kanske inte borde göra... xD Men jag klagar inte, det är svinkul!



Jag gillar er mina kära vänner, och jag önskar att alla vore här nästa termin också. Men det blir inte alltid som man vill. Yäyä, sånt är livet!

Hörs!


Värme

Klockan är snart tolv här och det är fortfarande shorts-väder ute = 23grader! Det var närmare 30grader tidigare idag, så det vart att träna i shorts och bar överkropp. Det här är New York när det är som bäst! Godnatt,

Hörs!


Hellre brinner jag än knäar för er.

Nej, det håller inte att springa två högkvalitativa banpass samt 1-3st tävlings race per vecka, två månader i rad. I alla fall inte om man har tänkt komma i form.

Jag snackade med min tränare om det här förra veckan, och vi skulle tydligen lätta upp träningen de kommande veckora. Och med "lätta upp träningen" så menade jag självklart inte att vi ska fortsätta köra två stenhårda spy-pass på bana samt två tävlingar per vecka. Men det ska vi tydligen, enda skillnaden är att ett av dom kommer bli mer sprintinriktat.

Jag menar, jag kan inte köra ett syrapass, ett sprintpass samt ett par tävlingslopp per vecka och tro att jag har den minsta möjlighet att återhämta mig emellan. Hur ska jag komma i form med den metoden är det tänkt?

Och med tanke på att jag spyr efter varje banpass vi kör så förlorar jag ju även tre måltider per vecka. Hur jävla bra är det på en skala 1-dåligt!? Jag önskar att jag inte var en spy-efter-varje-banpass-löpare...

Nej, imorgon ska jag vandra över och ta ett snack med coach. Nu ska jag gå och spendera lite ACDs(matpengar som jag får från skolan).


Fan vad cool jag är, Mary... ;D

Dimma

Jepp, det är dimma ute och jag skulle chansa på att det är svinkallt. Typ nollgradigt. Det står i och för sig på termometern att det är 13grader. Men jag litar mer på min intuition.

Om 30min är det prov. I management. Det känns som om jag har koll på skiten, jag tycker ioch för sig att jag alltid har 100% koll även om jag nu kanske bara har 99% koll. Menmen, det skanog gå bra.

Hörs!

Jobbansökan på mitt vis...

Födelsedatum 7 april, 1990
Adress Jakobsbergsgatan 9, 733 38 Sala
Tillfällig address Manhattan College Parkway, 10471, New York.
E-post [email protected]
Telefon mobil (+01) 646-3789806

Hej där ute!

Jag är en störd kille som inte har några gränser what so ever. Jag vill ha ett sommarjobb på typ ICA eller något liknande, som butiksbiträde. Jag vill gärna jobba helg samt kvällar så att jag kan utnyttja Handels OB regler till max. Och jag vill inte skriva nått prersonligt brev om hur bra jag passar för tjänsten(alla skriver ju ändå exakt samma sak eftersom att vi ungdomar googlar "CV" eller "Personligt Brev" och tar första bästa mall och sätter in vårt egna namn, mejladress samt telefonnummer). Nu vart du chockad va?! Eller inte...

Jag tänker inte heller påstå att det är mitt drömjobb. För det är det inte. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara ett fastanställt butiksbiträde och veta att så kommer det fortsätta att vara tills jag går i pension. Nej tack. Jag vill bara ha lite lättförtjänade pengar som jag kan spendera på Amazon.com när jag kommer tillbaka till USA i höst. Eller möjligtvis köpa lite sprit för så att jag kan supa mig full och komma bakis till jobbet dagen efter. För spela roll liksom, det är ju inte så att jag behöver använda mina hjärnceller när jag ska fylla på med lite Mamma Scans köttbullar i frysdisken eller kolla på kassaapparaten hur mycket växel kunden ska ha tillbaka.

Och jag är inte ett dugg intresserad av att skaffa arbetslivserfarenhet, som butiksbiträde alltså. För vad ska jag med det till?! Trycka upp tre stycken tjugolappar i nyllet på kunde och säga "Det blir 20, 40 och 60 kronor tillbaka! Ha en trevlig dag!" Precis som om kunden inte kunde räkna ut det själv...

Nej, jag vill ha lättförtjänade pengar som jag kan slösa bort på onödiga skitsaker. Det är allt.

MvH


Fylle-käk á la USA!


Donkin donuts, you just saved my life.

Partyparty!

Tävlingen gick skit. Vilken jävla jippotävling... Jag skippade 800 pga dåligt motstånd och körde 400 samt 4*400m. Det gick kasst.

Men.... MEEEEN! Tonight I'm gonna party like it's 2012!  Vi pregamear för fullt och snart är det dags för Jay Sean, eller va han nu heter. Manhattan College kokar ikväll!!!

Själv har jag tagit en "byta skjorta paus" efgtersom att jag hade en röd skjorta, och jag har bränt mig som fan i ansiktet idag. Det har varit grymt bra väder!

Hörs!

Helgen har potential...

Kvällen har spenderats på nån fashion show med sunkiga modeller och inte så jätte snygga kläder. Men det dög, det var kul ändå. De aktionerade ut massa saker, bla en $300 klänning som Andrea köpte för $35, ganska så najs!

Imorgon är det tävling. Sen är det party! FUCKING SPRINGFEEEEEEEEST!!! Jay Sean kommer hit till Manhattan College och spelar i Draddy Gymnasium(vår idrottshall). Han har typ gjort, Hit the lights och den där Baby are you Down Down Down. Jag kan säga att jag inte är något fan, men alla är grymt taggade och efteråt är det party i Track House. Så morgondagen har potential att bli den bästa hittills i NY. Najs!




Hahah, Siri(blondinen), Andrea(brunetten), Jag(snyggingen) och Toris(norrmannen) hade tråkigt i pausen... xD

Class Registration

Det är class registration idag. Man ska alltså signa upp för klasser till hösten. Inte jag dock, för jag har ett jäkla kuk-hold på mitt account, vilket betyder att jag inte kan signa upp för några klasser, allls. Vilket i sin tur kommer leda till att jag kommer ha de ruttnaste lärarna, det sämsta tiderna och det mest osamanhängande jävla skit schemat i världshistorien.

Varför gör jag såhär mot migsjälv!?

Jag måste fixa en läkartid, dirr, annars kommer holden inte tas bort. Om jag inte får någon sådan så har jag en plan, vilket är en lite mer "icket laglydig", lösning på problemet... Vi får se vad som händer,

Hörs!


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Sitter och äter en wrap, från två håll... för er som undrar så resulterar det i att HELA JÄKLA INNEHÅLLER RAMLAR UT ÖVER ENS BARA BEN!!! I alla fall om man inte har klätt på sig... Skjut mig. xD

Så sant, så sant.



Urban Dictionary är(eller ska i alla fall bli) min bibel. Står enbart vettiga saker där. =)

livet suger ganska sa hart ibland.

Mardromsnatten/kvallen har borjat. Klockan ar snart tio. Jag ar langt ifran klar med mitt pluggande. Egentligen skulle jag behova sitta uppe hela natten, plus lite till, for att fa in allt i skallen. Men sa mycket bryr jag mig inte om att fa ett bra betyg i RELS 110...

Roligaste fodelsedagen ever... men det tar vi igen i helgen. Det ar tydligen party i "Track-house" och jag planerar att bli hammered...

Hors!

Tack så jävla mycket...

Jag fyller år verkar det som, enligt facebook i alla fall. Men det känns inte riktigt så, jag har fortfarande fyra lektioner att går på. Och jag har fotfarande ett religions prov imorgon, vilket jag inte har pluggat ett skit till. Jag känner på mig att det här kommer bli en underbar födelsedag... eller inte.

Skjut mig(som fröken Olsson skulle ha sagt.)

Hörs!



(jag köpte tre stycken Ben&Jerrys i present till mig själv igår, jag tröstäter för fulla muggar just nu, det får fanräknas som frukost.)


fartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfartfart

Äntligen lite speed i träningen. Det gick grymt bra idag, det var ett par veckor sedan jag kände mig lätt, men idag kändes det faktiskt som om jag flög fram över MCs löparbanor. Vinden kan ha spelat sin roll dock, men men, känslan var bra. Det är viktigast.

8*200m på typ 31sek i snitt, med 30sek vila mellan varje.
10min serievila
4*200m på 24.8 i snitt, med 200m joggvila melan varje(=typ 2min)

Tiderna säger egentligen inte mig ett skit, för jag har aldrig kört något liknande förut. Men det kändes verkligen som att det "tog" när jag tryckte på ut ur kurvorna på de sista fyra loppen. Skönt!

Hörs!


Produktivt...?

Hur skulle livet på Manhattan College se ut om vi inte hade trådlöst internet att surfa runt på under lektionstid!? - Ganska så boooring kan jag meddela. Tur att vi har det. Jag har hunnit med att läsa AB, Expressen, SvD samt kollat hur det ser ut på aktiefronten for mig... Kan meddela att mina Eurocine är i en liiiten svacka, men dom kommer igen om ett par månader. Dags för lunch, Hörs!

"Morgonstund har guld i mund" - så fan heller.

Vet ni hur mycket det suger att vakna 45minuter innan planerat (för att man är pissnödig)? Ganska så jätte mkt, för det är typ waste att gå och lägga sig i sängen igen. :@


Sånna här ser man lite hela tiden när man är Downtown. Jag har inte riktigt fattat grjejen med dem. Men det är väl att man värmer upp marken i tunnelbanan så att man kan gräva, eller nått?


Hörs!

I just wanna have a good time.

Imorgon fyller jag 21år. Det är tydligen ganska så stort här i USA (kanske inte att just jag blir 21, men överlag... xD). Hur ska det firas? - Inte alls faktiskt. Två prov(religion och management) kommer ta med sig min födelsedag i graven. Förhoppningsvis så överlever jag dessa förödande prov och kan fira lite i helgen istället. Jag är sugen på partaj nu.. efter en helg med alkohol-fasta.

Alla festar så jäkla mycket här borta att det känns som om jag aldrig går ut, även om jag har gått ut mer här än vad jag gjorde när jag var hemma i SWE. Men det är ju ganska så kul att partaja här att det blir svårt att motstå ibland. Speciellt när man har en anledning till att göra det, som nu.

Ajja, jag är långt ifrån troende. Vi lever en gång, sedan dör vi och våra kroppar förmultnar. Så det gäller att ta vara på det roliga i livet innan man förvanldas till en liten jordhög.



Jag har världens cp-smajl på bilden, men det bjuder jag på(=jag har typ inga partybilder härifrån xD). :P Och sry John för att du vart bortskuren xD hehehe

Hörs!

Ge mig lite frihet.



Det är en riktigt killer-vecka det här. MY GPA DEPENDS ON IT! heheh, nja exakt så illa är det inte. Men det är mycket att göra just nu. För mycket. Jag behöver ett break. Men vad ska man göra... det är bara att kötta på.

Hörs!

(förresten så fick jag 106 poäng av 100 på mitt CIS(nån datakurs) prov. Ganska så bra. Dom där 6 extrapoängen var "extracredit" frågor, och eftersom jag fick över maxpoäng så räknades dom inte nu men jag får ta med dem till nästa prov. hehehe.)

Lite bilder på den stora staden i väst.



Vädret. Fan vad jag pratar om vädret nu för tiden... I alla fall så har det varit sjukt bra idag = shorts och t-shirt på träningen. Ganska så gött.

Träningen var inte så go däremot. Det gick inte kasst. Men jag är fortfarande seg. Jag snackade med coach idag och vi ska tydligen lätta upp efter denna veckan. Jag undrar bara hur han tänker när han har bokat in tävlingar varje helg dock, fem veckor i rad nu. Och det är ju inte bara ett lopp per tävling heller. Yäyä, jag får ta upp det där imorgon.

Hörs!

Dags att kuta lite fyrahundringar...


...kanske inte på denna banan dock. Detta är nån skolgård i Brooklyn där de har målat friidrottsbanor på asfalten. Kanske inte riktigt i rätt skala heller. heheheeh


Brooklyn



Äntligen har vädret blivit lite vänligare. Jag, Felix, Tor, Emmy och Vendela tog tåget ner till Brooklyn Bridge, gick över den och fortsatte med bussen till nått ställe som jag inte kommer ihåg namnet på... Det hände inte så mkt, men de va trevligt iaf.

Något som inte var lika trevligt var mitt käk´, bestående av nudlar. Hur jävla svårt kan det vara att fixa goda nudlar liksom!? Mina smakade skit, såg ut som binnikemask och kostade 10dollar. Döda mig. Att servitrisen var en bitch gjorde inte saken bättre. Det vart noll dricks till henne i alla fall. Usch.

Dags för plugg.

Hörs!

Min nya vän tvöttbjörnen.

När jag värmde upp för tävligen i Princeton igår så träffade jag på ett par hjortar. Eller jag sprang snarare in i en hel jävla hjord av hjortar. För där kommer jag springande i min egna lilla "tagga-till-inför-tävlingen-värld" och helt plötsligt står en jävla hjort tre meter ifrån mig. Jag kastar mig, på reflex, in i buskagen samtidigt som jag får till ett sånt där döds-skri som man bara får till när man har en nära-döden upplevelse. Hjorten bryr sig inte ett skit dock, utan där ligger jag, ynklig och patetisk, och kravlar i ett jävla buskage som en rädd liten råtta medan hjorten bara står där och kollar på mig. Jag lyckas ta mig upp, kollar mig omkring för att säkerställa att ingen har sett mig. Och självklart har ju någon sett mig. Lite längre bort står ett par ungjävlar och asgarvar. Jag sätter upp fingret och kutar vidare. Jag hinner tre meter innan jag upptäcker att det inte är en hjort, utan 6stycken, jag flyger nästan ut i buskagen igen, men jag lyckas undkomma med ett litet ljudlöst skutt. Jag var fan uppe i maxpuls fem minuter in på uppvärmningen, det kan ju knappast vara bra!?

Och idag så var det en Tvättbjörn utanför vårat dorm. Jag springer och hämtar kameran för att fota den. Jag rör mig närmare och närmare och när jag är typ 5meter ifrån hör jag någon skrika "Get the fuck out of there!" jag vänder mig om och där står nån gubbe och viftar för livet med sina händer och ser helt skräckslagen ut...

...tvättbjörnar är tydligen inte så snälla som dom ser ut;


A bad day at work.

1500meter strax under fyra minuter, typ 3.58 eller nått. Det är vad jag sprang på idag. Jag hade förväntat mig att springa mycket snabbare ändå. Men när jag tänker efter så är det ändå inte så konstigt att det inte gick så bra. Det är det gamla vanliga "Jag drog hela loppet, det blåste som fan och det var 3-4plusgrader..." Som alltid... 

Men det är ett par saker till som kan ha medverkat till att jag inte lyckades så bra idag; Så hårt som jag har tränat de senaste tre veckorna har jag inte gjort sen i Sydafrika för lite mer än ett år sen. Det känns som om jag håller på och gå ner mig lite. Det är ju knappast någon formtoppning jag håller på med... Benen är minst sagt tunga, både på träning och tävling. Måste ta ett snack med coach om det.

Och en annan faktor tror jag är just det här med coaching. Vi(jag och min coach) har inte snackat ett skit om målsättning(varken långsiktig eller kortsiktig) eller hur upplägget ser ut inför säsongen. Coachs mål är att jag ska scorea på MAACs(våran conference). Jag känner inte riktigt att det är något som motiverar mig. Inte ett dugg faktiskt. Mitt mål är att ta 1.49.97 respektive 3.49,99.(man bör inte hetsa sig fast vid de där "drömgränserna", därav mina lite udda siffror.) Jag har dock en plan för att lösa det här problemet till höstterminen. Jag tror inte att min coach kommer att gilla den. Men jag tycker att den är genialisk, precis som allt annat jag kommer på... 

Ajja, mer om det när jag har tagit upp det med the Boss. 

Godatt, Hörs! 


"Det här är fullt naturligt"

Big Brother asså... vafan är det här?! Det är ju så jävla kasst men jag är fan fast, efter 20minuters tittande.

Skönaste komentaren hittills var när nån fet snubbe står på alla fyra och spyr i en skurhink, och så står det ett jävla spån där bakom och säger "Det här är lugnt, det är fullt naturligt." Hahaha jag dör fan xD VART HAR DOM HITTAT FREAKTARDSEN!!!??? hahah

Tävling

Imorgon är det första gången i mitt (mediokra) liv som jag ska kuta 1500meter utomhus här i USA. Det är i Princeton. Det kommer vara blåsigt och det kommer troligen att snöa. YES! Nej det får fan vara slut snackat om det här jäkla vädret nu.

I helgen lutar det åt att det blir utgång, i alla fall om det blir något häftigt ställe. Men vem vet.

Hörs!


Sitter med Emmys dator så jag letade på en bild från LÖPEET.


RSS 2.0