Rabiat shaman kärring :@

Jag gick upp tidigt idag, mitt i natten fan(typ kl 07.30), bara för att ringa till läkarn för att få besökstid idag. Det är ju nämnligen så att jag håller på att dö här hemma, min hals värker(milt sagt), min näsa kan jämföras med Fredrik Reinfeldts käft(fulproppad av sliskit skit(-snack))och jag är mer utmattad än någonsin förr. Tyck synd om mig.

Menmen, jag kom ju aldrig till saken.......... LÄKAR HELLVETET GAV MIG INGEN BESÖKSTID UTAN DEN RABIATA KÄRRINGEN SA ATT JAG SKULLE VILA!!!!! VADÅ VILA????? JAG HÅLLER JU PÅ ATT DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! HAR DU MIG??? DÖ!!!

Det är nästan så att jag ska skriva ett hejdå-brev(ifall jag nu skulle gå och dö) där jag förklarar hur den inkompetenta läkaren avfärdade mitt rop på hjälp, hur hon bara sög åt sig mitt sista andetag utan att visa den minsta medkänslan över huvud taget.

Jaja, jag ska bege mig till sängen igen, d.v.s. om jag nu klara av att ta mig dit på egen hand...

Adjö.


Ikväll får jag sällskap att det här krypet. (kanske ska passa på att investera i en pälsmössa nu när jag har chansen att få en gratis.)

En kväll i veckan

Tejanre,

Emo-Micke här. Jag har börja skära mig med rakblad. Jag försökte ta halspulsådern idag, men den var för mastig, kom inte riktigt åt den... hehehe. Nejdå, men jag slant med den där förbannade jävla rakhyveln å kuttade typ upp hela halsen xD Snacka om att det sved, och bättre blev det inte när jag hade på aftershave, hahaha PAIN!

Nu har jag fixat en fet jävla kaloribomb bestående av 4st sekta ägg, 2paket bacon, 1helt runt knäckebröd med smör på. Sen fläskar man på med lite salt och peppar uppe på allting så blir det perfekt. Låter man smöret smälta så att det rinner ner för mungiporna och fortsätter sin färd nedför bröstet så får det en lite fettotouch, top noche! xD eeeller..?

Ajja, ska kolla på Friday Night Lights(inte Friday Night Live) nu.

Hörs!

Fisk

Imorse när jag vaknade och skulle borsta tänderna så hittade jag min Hi-tec(NOOOOOOOT) mobil i handfatet, dyngsur och vattenskadad. Ingen knapp funkar och den går inte att sätta på. Fuck. Jag måste ha glömt den där inatt när va var uppe och sket.(viktig info sörrni) xD Nu kanske jag måste skaffa en ny ändå? Jag har i alla fall blåst lite på den med hårtorken, dock utan resultat. Hmm, ajja det är sånt som händer.

Snart ska jag iväg och fiska. Men jag tror inte att det kommer bli så mycket fiska för mig, jag ska ta med kameran och fota lite istället, det är roligare än att sitta i flera timmar och stirra sig blind på en spötopp i hopp om att denna ska börja gupa febrilt. Nej, fy fan för fiske xD haha

Jag körde mitt första intervallpass på flera veckor igår, och det gick grymt bra, som vanligt då. ;> Men jag ska nog ta det lite lungan med springandet nu i veckan så att den där inflammationen inte letar sig tillbaka till min högra akillessena.MY BFF xD hahaAjja, Höres!

Hahahah
Det finns inga ord.

Just nu sitter jag här och försöker knåpa ihopp ett litet mail, men det är svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Jävla skitsaker! :@


Ajja, Fuck off and die, mailhellvete! Nu ska ja dra och träna.

Hörs!

Nu vill jag tillbaka till värmen, till landet med Cream Soda(!), till Sydafrika, i en vecka eller två. :PRSS 2.0