Musik på högsta volym

Nej, nu har det här pågått allt för länge. Det här förtrycket. Jag pallar inte lägre. Jag har inte spelat musik på en månad. Men nu får det vara nog nu. Därför har jag plockat fram högtalarna igen, dammat av baslådan och skruvat upp volymen till max, samt gjort en ny spellista till Spotify.

Det kanske är lite onödigt att ha volymen på max, men det här med musik är som godis för mig. Om man har varit utan det för länge så blir det lätt att man inte kan få nog av det när man väl har det igen. Man käkar tills man mår illa. Skillnaden på musik och godis är att med musik så spelar man tills man (eller "man" kanske är fel ordval, "jag, the master himself" kanske passar bättre) blir döv, och då finns ju risken att grannarna får damp. Men jag är villig att ta den risken idag.

Hörs!

Midsommar - En anledning till att bli redlöst full.

Det där med att hoppa runt en gigantisk penis, som är nedstucken i marken för att befrukta jorden, är inte riktigt min grej. (Det känns lite som ett norskt skämt faktiskt... men sen så äre både svenskt och sant. Usch.) Nej, jag tror inte ens att jag har såg en enda midsommarstång igår.

Istället tog jag tillfället i akt att bli redlöst full. Man får ju vara det ibland utan att det blir någon stor grej av det... i alla fall på Juldagen, Nyår, Valborg och Midsommar. Det är okej då. Folk har liksom tagit med det i beräkningen redan innan kvällen har startat. Ganska skönt att inte behöva känna pressen; "Kan jag verkligen ta en till shot..?" För på midsommar, då äre ju all in, det vet ju vem som helst. Och alla tänker i stort sett samma sak; "Ja, vafan! Det är midsommar en gång per år, jag har rätt att bli full och förjävlig!"

Och ja, jag erkänner, det är både barnsligt och omoget, men samtidigt så är det ju bara midsommar en gång per år. Det är okej då, det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv, såhär dagen efter, lite halvt bakfull som jag är.

Hörs.

What´s up!

Vad hände förra veckan?
8st gympass
. Det är dags att skaffa lite muskler.
Bad i Månsan
Födelsedagasfirande för Sandra.
Volleybollspeladen i Parken

Vad händer denna veckan?
Fick en träflisa(låter lite fjolligt att skriva sticka...) i foten så jag kundeinte köra mina intervaller igår.
På Torsdag bär det av till Sthlm, ska gå ner till en butik på stan, iklädd kalsonger(och inget mer), då får man en över och en underdel... gratis. Och gratis är ju gott! xD
På Fredag är det Lars Winnerbäck konsert nånstans i Sthlm(ja jag vet, jag kanske borde veta vart han spelar nu när det bara är ett par dagar kvar...)
På Lördag bär det av till Ludvika. Där ska en studentmottagning a la Gleimar besökas, samt så ska det chillas, och tränas. Kommer bli riktigt kul!

Hörs!Edit: Det var visst ingen konsert. Det var inspelning av ett TV program som Winnerbäck ska medverka i. Det kommer bli mins lika grymt! =)

Nytt

Så var Salas nya friidrottsbana invigd. Hård och snabb. Gött! Sen så hade jag såklart det där problemet som jag alltid har när jag tränar själv... VIKET AV STRECKEN ÄR FÖR 150 METER!!!??? Jag tror jag startade lite för långt bak (eller så sprang jag bara saktare än väntat...).

Imorgon väntar två gympass samt 50min dist.

Hörs!

Hoooooooome!

Hej bloggen.
Hej Sverige.
Hej Sala.
Hej allt och alla jag har saknat.
Hej gymmet.

Det var lika skönt att komma hem som jag hade förväntat mig. NAJS! Ett stycke gymkort införskaffat så nu jävlar ska det biffas. Sen är den nya allvädersbanan här i stan helt perfekt, det tar mig två minuter att jogga dit! Imorgon ska den invigas.

Hörs!


RSS 2.0