En första gång av flera hundra.

Det är kallt, så kallt att jag darrar. Jag sov skit inatt och jag vet inte varför, hellvete också. Om 15 minuter bär det av mot en, förhoppningsvis, lyckad tävling i Sätrahallen. Det är årspremiären på 800m som står på schemat och jag är helt säker på att det kommer gå bra. Det som återstå att se är; hur bra?


Hörs! =)

Vakna.Nörda.Käka.Tåga.Fota.Träna.Fota.Tåga.Nörda.Sova.

(för er som inte pallar läsa allt så sammanfattade jag min dag(mitt liv? xD) i ord i rubriken här ovanför)

 

Så är jag tillbaka från V-ås, ett tågkort(som jag köpte igår) fattigare men framför allt är jag ett banpass rikare. Det gick lätt som fan vilket bådar gott inför första tävlingen nu på Söndag; 800m i Sätra. Det kommer bli inomhuspers dirr(och med tanke på att mitt inomhuspers är rätt så sämst så borde jag fan klara av det xD) ;D.

 

Sen så var ju tåget som skulle ta mig hem till Sala försenat. Såklart. Alltid. Försenat. Men vafan, det gjorde inget eftersom att det gav mig lite tid till att fota. Gött! För skenande tåg, lysande stoppskyltar samt nedfällda bommar gav några riktigt bra bilder. Det vart faktiskt jävligt bra resultat, vilket kanske inte förvånar så många med tanke på vilken naturbegåvning jag har. hehehe.

 

Ajja, det är en dag idag också, så det kanske är dags för mig att bege mig 2meter i nordöstlig riktning, dvs till sängen. Btw så kan jag inte ladda upp mina mästerverk eftersom att jag inte har thö kamerasladd tillgänglig för tillfället.  Det får bli en annan gång ;)

Hörs!


Fan vad skönt att kunna spela musik på högsta volym igen!

Tjenare! Så är man hemma i Svedala igen, och det känns skönt, skönt som fan! Det har inte hänt så mycket sedan sist, jag har mest varit ute hos morsan och mobbat min lillebror, klappat små stinkande hundvalpar, åkt lite kälke, pinnat på i skidspåret och tagit en massa jäkla bilder. Menmen, ikväll bär det av till v-ås för att kuta lite bana, 2*500m. Det kommer gå grymt bra! Men innan dess finns det en massa skit som ska fixas, det ska städas, tvättas, handlas, lagas mat och en massa annat, men först ska jag bege mig till skithuset.

Här är lite bilder ifrån helgen;

Påväg in mot arlanda, ovanför och under molnen på en och samma gång.Skabbe...


..och skabbes hoe.....och deras valpusar...


......och sist en henke på sin kross.

Hörs!


So is it goodbye!

Tjenare bojs end görls!

Så är den sista dagen kommen. Dommedagen(det är fan så det känns i alla fall, det har ju regnat 24/7 i tre dagar nu vilket betyder att jag är lika vit som en snöboll. Men det värsta av allt är att jag inte pallar cykla 4km i regnet för att köpa färska dounuts på GB-glassbaren... det hade vart så jävla gott att ha med ett par stycken på flyget. FAN OCKSÅ! xD)

Ajja, kl 14:10 landar jag förhoppningsvis på Arlanda airport. Men vem vet, vi kanske störtar i Afrikas regnsskog, vilket vore jävligt spännande. hehehe. Ajja, min packning har minskat med typ 6kg sen jag åke hit = 6kg spritvikt. hehehe.

Sen så fann jag en sida på facebook;
"The most Insulting/Disgusting joke Ever".
Och fy fan vad jag garvade när jag började läsa skämten, riktigt sjuka var dom. Det är typ skämt som man skämms att man garvar åt men ändå kan man inte sluta garva för att de är så stört roliga xD Ajja, här kommer en lite mildare variant, men ändå inte "barnvänligt". hahah xD

A woman is delivering a baby. she gives birth.
the nurse grabs the child, pauses and runs out of the room.
the woman sits there in the bed shocked.
a few minutes later the nurse runs back in and throws the baby at the wall.
the nurse then yells "APRIL FOOLS. IT WAS ALREADY DEAD." 

Over and out, hörs i Sverige landet!

 

//Majkel the master.


Viktproblem

Tjenare!

Nu har jag varit ner till köpcentret och schoppat järnet... naaaat. Det enda jag har köpt är en massa spriiiiiit. Annat skit kan jag lika gärna köpa hemma. Dock så har jag ett litet problem, min väska vägde 22kg på vägen hit och den lär knappast väga mindre nu. Spritflaskor är ju fan inte viktlösa och mina nyinköpta jätte statyer i trä väger ju typ 1ton styck... Så frågan är vad jag ska lämna kvar... Hmm, lite gamla kläder, lite piller, lite perfume flaskor som typ är tomma och tre par skor.

Och sen lämnar jag kvar 3kg kroppsvikt, inte så jävla bra det inte... Ändå så har jag fläskat i mig Gainer-dryck och massa recovery-barer som är proppade med kolhydrater och protein. Så vafan har gått snett? :S

Ajja, Hörs!
Felfelfel

Hotmail.com funkar inte, facebook funkar inte, internetbanken funkar inte, spotify funkar inte- VAD FAN ÄR DET SOM ÄR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!?Farsan baloo... Det kanske är dags att sätta in pengar på kontot? Jag håller på att svälta ihjäl, jag har inte käkat på 3 dagar och jag har blivit tvungen att dricka vatten ur toalettstolen... typ.
So is it goodbye?

Tjenare amigos!

Snart är det dags för mig att börja vandra mot Potchefstrooms gräsbanor, väl där ska jag kuta lite 150ingar, 3*5*150m närmare bestämt. Det är sista kvalitetspasset på hela lägret, så nu äre bara att kötta.

På onsdag är det hemfärd som gäller, det ska bli skönt som fän att studsa runt lite i snön hemma i vinterkalla Sverige. Snöpuls is thö shit. Och hur gött vore det inte att bada lite bastu? Eller åka skidor? Eller frysa ihjäl? hehehe XD

Ändå kommer jag nog sakna Sydafrika(i alla fall värmen) en aning när jag väl är hemma. Jag kommer sakna känslan av att inte behöva göra ett skit om dagarna. Det bästa jag vet just nu är att lägga mig på rygg i gräset, skruva upp volymen på mp3:n och bara drömma mig bort för en stund. Det är naaaaaaaaajs. Nackdelen med detta är att solen har en förmåga att förvandla mitt bleka fejs till en tomatrödbulle, liksom kokande vatten gör med en kräfta. Men det är sådant man får ta på en solresa... xD


Ajja, dast att dra. Lite bilder kan ja bjuda på;

Sun city. Typ var tredje minut kom det en jättevåg som var typ 3meter hög. Det är en sådan alla står och väntar på. :P

 

En Zebra är helt klart vit med svarta ränder. heheheheh.

 

En stark jävel som står underst xD

 

(jag har en i bagaget) heheheeheh
Hörs!

I just killed my baklår!

HOLAAAAAAAA!

Dagens pass numero dos är avklarat, och gissa om jag har syyyyyyyyyyyyyra i låren?!!!!ettett11!!! 2*150m+3*200m med 4min vila mellan loppen är inget att leka med, sörrni. Menmen. No pain, no gain! (mitt nya motto xD)

Ajja, jag har precis duschat och mina två rumskamrater, som är aningen efterblivna(hehehehe ;D), tar typ 100år på sig för att bli klara. Men nu äre dags att dra ner till någon av stans pubar för att trycka i sig lite käk, jag tror jag ska ta en natchotallrik som starter och 400g revbensspjäll som huvudrätt och lite malvapudding med vaniljglass som efterrätt. Mätt ska jag bli i alla fall, skojja inte. :P

Hörs!


Saker man vill ha och saker man inte lika gärna vill ha.

Tjenare göbbs!

Klockan börjar närma sig 10 här i Potchefstroom och det är dags för dagens första träningspass; hopp. Det är endast 7dagar kvar tills dess att det är dags för avfärd, najs! xD Något som är ännu mer najs är att solen ska skina hela fäcking veckan, så frågan är om man ska hitta på något om dagarna eller om man ska lägga sig vid polen och bli lite friterad såhär på slutet av lägret. Svårt val. hehehe.

Ajja, dags att dra. Hörs!


Isbadet har blivit min bästa vän, 20 min per dag har jag spenderat där de senaste dagarna, vilket i andra ord är som att säga "MINA FUCKING BENHINNOR ÄR SLUTKÖRDAAAAAAAAAAAAA". hEHEHE

 

Over and out.

 

// The master himself


Skitsnack

Tjenare! Läääääääget?

Det är inte långt kvar till hemresa nu. 9dagar nämare bestämt, så jag har börjat fundera på vad jag ska hitta på när jag kommer hem. Ett alternativ(som för mig inte ens räknas som ett alternativ) är att börja på mittt gamla jobb igen, plocka böcker hela dagarna, NEJ TACK! :S Så vad ska man hitta på då? Det vore kul att göra något eget, något oväntat men ändå roligt. Typ sälja älgskit i Tyskland eller bli giggolo i USA...hmm, det kanske skulle funka.
Eller så tar jag med några av Sydafrikas slavarbetare hem och skapar ett eget företag som typ tillverkar kläder eller godis.

Ajja, det är svårt när det är svårt. Jävligt svårt. Men nu äre dags att sova, så vi höres!

Hörs!

 


Safari (the real one!)

Tjenare mina vänner.

Då var den riktiga safarin avklarad, och jag måste säga att det var riktigt jäkla spännande. Tyvärr såg vi endas 2st av "The big 5"; Noshörning och Elefant. Bufflarna och Leoparderna var helt bortblåsta. Dock "såg" vi ett lejon som "låg under ett träd och vilade" (själv tror jag att det lika gärna kan har varit ett par torkade löv eller några vissna grässtrån, så det där lejonet räknas fan inte). Troligen var det värmen som gjorde att vi inte fick full pott på våran avprickningslista där The Big Five stod inskrivet i övre kanten(ok, så jävla nördiga är vi inte att vi gjorde upp en lista med de djuren vi såg, men om vi nu hade haft det så hade det nog varit "göteborgarna" som hade vart det mest sällsynta djuren under dagens safari xD hehehehe)

Ajja, sen så var på på något vattenland som hette Sun City också, innan vi var på safarin. Dock så sög vattenlandet då de bara hade 5st kassa rutschkanor varav en var frittfall med halva fallhöjden i jämförelse med den på Skarasommarland. BORING! Jag hade hellre spenderat 4timmar extra på safarin istället.

Ska jag tillbaka hit nästa år så ska jag fica körkort så jag kan hyra bil och bege mig ut på en egen safarisväng, utan några som helst restriktioner på vad som är tillåtet och inte tillåtet xD hehehehehe

Ajja, dags att sova. Hörs!

Bilden är dock från "fejksafarin" eftersom att jag inte har laddat upp dagens bilder. 

Hörs!
Safari no1(fejk safari)

Hola amigoooos!

 

Det var ett tag sen sist nu, och mycket har hänt sedan dess. Vi har bl.a. firat nyår här i Potch och det var fan riktigt kul, mot alla(eller iaf många xD) odds måste jag medge. Jag hade förväntat mig en halvlam kväll med sängdags långt innan man bör gå och lägga sig på en nyårsafton. Men så var inte fallet, vi röjde sönder på stadens uteställe till klockan 2, sedan bar det av till hotellet(typ) och thö utomhuspoooool där kvällens festprisse no1 upptäckte sitt livs kärlek, Amarulla. hehehe XD (dock vart jag lottlös, tyvärr)

Idag har vi varit i en by med massa urinvånare. Ett jäkla jippo om ni frågar mig... Folk klär sig i "afrikanska" kläder och hoppar runt och gapar och låtsas som om att dom lever som sina förfäder. Det känndes påklistrat, som fan. Det hade dock vart coolt om vi hade varit i en riktik urinvänarby mitt i djungeln(eller i alla fall på ett ställe som inte ligger dörr i dörr med en massa kåkstäder).
Dock så bjöd dom på en jävligt ball buffe som bl.a. innehöll krokodilgryta. Första och sista gången jag åt krokodil. xD

Efter jippot bar det av till något mycker mer spännande. Thö Lion Farm! Det var ett ställe som var över alla förväntningar. För 100spänn fick vi ta bilen och åka genom hela djurparken helt på egen hand. Och det var riktigt spännande, lejon klättrade i träden någon meter ovanför oss och en giraff slickade rent fönsterrutan på bilen, mummsigt xD Dessutom fick vi gå in till några lejonungar och klappa dem, tufft! (det var nästan så att man vart sugen på att smuggla ner en i ryggsäcken och ta med den hem xD Dom var skitsöta.)

På torsdag ska vi dra på riktig safari i en nationalpark, förhoppningsvis blir det lika skoj.

Ajja, dags att sova nu.

 

 

Hörs!


RSS 2.0