Varning för löpande hynda!


Det är lördagskväll, Den unge Micke Röjerås har slagit sig ner i soffan för en storslagen filmkväll. Popcorna (i en skål) i knät, julmust, chips och glass med chokladsås på soffbordet. Kan det bli bättre? NEJ! ... eller joo, jag kunde ju ha haft min filmkväll med Hugh Heffners tjejer vid Playboy Manison på Charing Cross Road i Holmby Hills i Los Angeles. Men så var inte fallet.

Jaja, skitsamma, när det har gått 20 minuter av filmen kommer två stycken hundar inluffsandes och sätter sig framför TV:n. Fräcka hundskrällen, tänker jag medan jag langar ett antal soffkuddar på odjuren så att det förhoppningsvis ska flytta på sig, men det skiter dom blindt i. Dom sitter istället kvar, och inte nog med det... hyndan gränslar Skabbe(den andra hunden) och börjar facefucka honom på nosen. Stackars hund tänker jag... men inte då!!! Nejnej, Skabbe gillar det och börjar slicka tillbaka. FYYYYYYYYYYYFAN vad äckligt!

Men inte nog med det, efter att denna incidenten har inträffat så kommer min käre bror, och han låter Skabbe slicka honom i ansiktet. Detta betyder indirekt att han har slickat en hund i skrevet. Vilket också är grymt mycket äckligare än själva händelsen, när hunden slickade hunden i skrevet.Jaja, nu är det dags att drömma mardrömmar på låtsas. För de riktiga har jag ju tydligen redan varit med om...

Gonatt.

Hörs!

Detta är dock inte Skabbe och Hyndan.

Fy bubblan för monster!

Så är de dags igen... dom jävlarna har smygit in i mig, tagit över mig och gjort mig till deras fånge. Jag känner hur dom kryper i mig och hur dom käkar upp mig innifrån. Värmen stiger och man blir frustrerad,frustrerad av att man nästan är chanslös när dessa akrobater tar sig för.
Men jag har något som kan komma att hjälpa inom ett par dagar. Gula och stora är dessa saker när jag skickar in dom genom svalget, men sedan bryts de ner för att kunna göra nytta i hela kroppen. Jag hoppas på att de gör susen... hoppas på att de gör som Hannibal Lecter gör med människor; mördar så många han kan av dem, styckar dem och sedan käkar upp dem... typ.

Ok, det där var kanske att ta i, men dom jävla bakterierna ska dö!!! Jag har mina tappra riddare, antibiotika tabletterna, vid min sida, dessa har jag sparat sedan i somras när jag inte behövde fler.
Dock gick första anfallet inte så bra... Jag stoppade in 2armeer(Läs; tabletter) vilket ledde till att jag nästan spydde och att jag hade sjuuukt ont i magen tidigare idag... i vanliga fall bör den dosen(2 tabletter) räcka för två dagar, men jag tänkte att jag skulle friskna till dubbelt så snabbt om jag tog dubbelt så många...

Dock så har jag nu insett att bipacksedeln, i vissa enstaka fall, fyller en funktion.

Hörs!


You will die!

Idioter till grannar!

Nu är det dags. Jag ska snöra på mig löpardojjorna och ge mig ut i det iskalla vinter vädret för att springa 1timmes distans i snön. Det är kul, men jag har bara ett problem som kommer göra att det blir mindre kul. Det är nämligen så att jag glömde packa mina handskar och min mössa... hmm... jobbigt läge.

Sedan så håller grannarna på att lägga nytt tak. Visst kanske det är nödvändigtt...

MEN KAN DE FÖR I HELLVETE INTE STÄNGA AV STRÅLKASTAREN PÅ NATTEN SÅ ATT NORMALT FOLK KAN SOVA I FRED!!! OCH SEDAN KAN DE JU GÅ EN JÄVLA BILSKOLEKURS OM ATT MAN INTE PARKERAR EN LASTBIL MITT I VÄGEN SÅ ATT ANDRA BILAR MÅSTE TUTA SOM JÄVLA DÅRAR KLOCKAN 11.05 PÅ MORGONEN OCH SAMTIDIGT VÄCKA MIG UR MIN LIVSVIKIGA SKÖNHETSSÖMN!!!

Vilka idioter, hoppas att de förfryser fingrarna eller att de lägger taket fel och får fuktskador och tvingas flytta, typ. hehe

Ajja, dags att springa,

Hörs!


Jag löper

Så var ännu en dag av mitt värdefulla liv förbrukat... på en förbannad jävla mässa som borde stämmas för att de lockar dit en massa ungdommar medan de bara sprider en massa skit. Död åt SACO-mässan! De hade varken stiftpennor eller heliumbalonger kvar när jagkom dit. KASST!

Imorgon är det dags att springa, långt. Jag har varit som en jäkla rugguggla de senaste veckorna; suttit på mitt rum och inte rört en fena, typ. Jag har inte sprungit i alla fall, p.g.a. vår stenhårda men ack så misslyckade satsning på att vinna skolans fotbollsturnering. Ibland krävs det lite mer än vilja... det krävs tur, eller nått. En jävla massa tur. Eller så krävs det ett öde, att våra handlingar är som naturlagarna.

Eller så är det bara att inse att löpare inte kan spela fotboll. Alla är jävla divor och alla tänkter på sig själva i första hand. Jag skulle kalla det för yrkesskada, eller hobbyskada i mitt fall då. För inte fan jobbar jag som löpare, nejnej... men tänk om man kunde göra det... hmm.

Jaja, skitsamma...

Hörs!

The holy bibel... al Micke!

Tjena,

Vad har Micke Röjerås haft för sig idag då? En hel del! Bl.a. så luktade det kuken på mitt rum, så gissa vad jag har gjort?! Jo, jag har städat. hehe... Sedan gick strömmen på våning ett...hmm, jag undrar vad det kan bero på... Det bästa är att det finns två stycken strömknappar, och ettorna är för dumma för att hitta dem båda. hehehehe...

Annars då? Jo, det känns som om det redan är helg. Skolveckan är i alla fall slut. Imorgon är det SACO-mässan för alla treor på Rudbeck, och för resterande Stockholm dessutom. Då ska jag dit för att ragga på alla snygga studievägledare som kommer från hela landet, sedan kan jag ju passa på att lägga in en stöt på de från USA också, det skadar ju aldrig att ha något förberett när jag väl kommer dit... hehehe. yäyä

Vad händer i helgen då?
Jo, jag funderade ett tag på att åka hem och leka i Sala, men nu har jag nästan ändrat mig. Det vankas fest Karolinska institutet nu i helgen, vilket betyder gratis sprit, och det tackar man ju inte nej till i första taget. Sedan blir det efterfest på stan! Röj!!!

...och nästa vecka?
Då är det in i dimman som gäller. Tre stycken prov väntar på mig vid tröskeln och jag är inte ett dugg taggad. menmen, sånt är livet. In i dimman och tugga gräs.

Jag köpte denna jackan idag också, visst skulle jag passa i dreadlocks? hehe


Gräva guld.

Tjenare,

Så sitter man här igen, likt en no lifer som stax ska dra sig till sängen. Vad har hänt sen sist då? Jo, jag har fått två toaborstar i ansiktet, pubishår(i plural!!!) på kudden och jag fick nyss reda på att jag bör skaffa en ny tandborste... Vad som har hänt med min nuvarande vågar jag knappt säga...

Jaja, det har även hänt en del saker som man skulle kunna kalla för lite mer "normala", vad som nu kännetecknar "normalt" på ett ställe som detta...? Jaja, jag har bokat TOEFL-test till den 11december(eller det tror jag i alla fall...). När jag har klarat det, är jag ännu ett steg närmare mina eftergymnasiala studier i USA, som man så fint kallar det. Själv skulle jag säga att jag är ett steg närmare ett par grymt roliga år i Florida, Sanfransisco, New York eller varför inte Hawaii? Egentligen vill jag ju bara iväg och göra något kul, kan jag få det gratis genom ett scollership så tackar jag ju inte nej till det...

Det är skönt att slumra till lite ibland, så att man kan drömma om att gräva guld i USA... Menmen, nu är det dags för mig att pallra mig tre meter i sydlig riktning, d.v.s. till min säng.Hörs!

Jag hade hål i skrevet

Hejsan,

det är måndag, det är sent och jag sover inte. Fan, jag har sabbat min nya livsstil = jag sover inte.

Idag skulle jag fixa mina byxor som har varit sönder i ett halvår, ni vet dom där gråa jeansen som blottar hela paketet om jag sätter mig och spretar med benen. Vilket händer rätt ofta. Pinsamt. Idag så skulle jag i alla fall sy ihopp skiten...

Så jag begav mig till Mickanns rum, men hon var inte där. Och vad gör man då? Jo, man tar för sig. Till en början gick det perfekt, sömmarna var i perfekt symetri och allting flöt på utan problem. MEN, när jag var klar så vart jag medveten om att jag just hade sytt fast ena byxbenet i skrevet(inte i mitt skrev då, utan skrevet på byxorna ;D). Så det var bara att sprätta på, andra försöket sydde jag ihopp byxfickan. Men det gjorde jag med flit, bara för att det skulle bli "tredje gången gilt"! ;D hehe.

Imorgon är det ny period och nya kurser, vilket för med sig nya möjligheter att visa sina utomordentligt bra egenskaper. Mina nya ämen är Engelska C och Historia B. Fyfanv vad kul, hehe.

Hörs!


Inte som jag hade tänkt mig

Jag har aldrig haft så här tråkigt i hela mitt liv, jag borde ha spenderat helgen hemma i Sala.

Godnatt,

hörs!

I´ve played all my cards

Tjenare,

Jag har bestämt mig. Jag pallar inte med allt pluggande, så vad är det man gör då? Jo, man skiter i det. Eller i alla fall så är det så jag gör. Jag skippar psykologiskiten = Mitt första IG. Jag pallar inte bry mig om vad den bredhöftade ragatan till lärare än säger. Två stycken G i betyg räcker, jag tänker inte få ett till, hellre IG än G!

Jaja, slutsnackat om klimakteriekärringar för denna gången. Det är sent, det är torsdag, det är kväll och jag har en ynka lektion imorgon. Det är najs! Men ändå är det nog dags att sova nu, eller i alla fall lägga mig i sängen och lyssna på lite musik, och kanske hoppas på att en skogsmulle kvinna(utan klimakterie eller PMS - problem!!!) har hittat hit så att jag slipper sova ensam, dock så kan det ju bli lite barrigt, men det får man ju ta om man ska ha det bra.


Hörs!

På tröskeln till pärleporten.

Tjenare,

jag har gått in i dimman. Jag har min bristning i baklåret kvar sedan förra veckans fotbollsträning. Det är sista veckan på perioden, d.v.s. att jag har sjukt mycket läxor, hemtentor, prov och seminarier att avverka. Men, jag känner mig rätt säker på de betygen jag ligger på nu, så jag tror jag skippar resterande uppgifter i mina avgångskurser. Sist men inte minst så har jag ingen att leka med eftersom alla andra pluggar gärnet, dom kommer ju för fan vara mentalt handikappade efter att de slutat skolan... HJÄLP! JAG HAR INGET ATT PLUGGA PÅ, MITT LIV ÄR FÖRSTÖRT! VAD SKA JAG NU GÖRA PÅ FRITIDEN?!

Nej, detta funkar inte. Det är dags att komma ut ur dimman, både för mig och mina kära löpargymnasie polare.

För att vara helt ärlig så har jag faktiskt inte gjort ett skit på hela veckan,
eller joo förresten... jag har ju tyckt synd om mig själv pga av alla läxor jag borde göra, men inte gjort.

Men men, vi har ju fått ett liv, så det gäller att hålla sig i liv. Därför är det lika bra att skita i självmordsuppdragen som skolans lärare försöker lura på mig. Hör bara på vad jag sulle ha gjort denna veckan;

  1. Skrivit en filosofiuppgift om vad som styr våra liv.
  2. Hållit ett seminarium om min filosofiuppgift inför klassen och sedan diskuterat.
  3. Göra ett prov i psykologi om kognitiv beteendevetenskap.
  4. Lämna in en idrotts uppgift.
  5. Skriva mina tankar om överstatligheten som FN och EU står för.
  6. Skriva en filmanalys omfilmen Sybil och reflektera över humanismens, psykoanalysens och behaviorismens tankar om huvudpersonen.Jaja, ut ur dimman var det va...?

Hörs!

Men för livet.

Springa allt vad man har upp och ned för en backe 12ggr + Styrketräning + Fotbollsträning = Ont i en muskel i baklåret.

Kan jag inte träna imorgon pga detta så ska jag tamefan aldrig mer röra en fotbollshellvete i hela mitt liv, vilket kanske är lika bra med tanke på min enormt outvecklade teknik... Ja, den är fanimej inte graciös i alla fall. Jag borde aldrig ha tänkt tanken att spela fotboll från början.

MickeR+ Boll + Fot = Uselt.
Löpare + Forbollsturnering = Förlust.

Hörs!

Stopp på skithuset. :S

Tjenare,

alla har vi våra skräcksenarios här i livet. Jag uppleve just en av mina;

Psykologilektionen slutar, 5 minuter sent som vanligt. Jag är pissnödig som fan och skyndar mig till toaletten. Fan det är kö!! Jag drar vidare till nästa skithus och lyckan är total när jag ser att en av dem är lediga(vi har typ 20toaletter på en skola med över 2000elever). Jaja, jag tar mig in på toaletten, fäller upp toasitsen och börjar pissa. Visst, det ligger lite papper i toan.. men vafan, det orkar man inet spola bort när man är pissnödig.

När jag är färdig så spolar jag, inget konstigt med det...? JO! hela jävla toalettstolen fylls med vatten, pissvatten. PANIK!  Jag tvättar händerna och hoppas att vattnet i toan ska försvinna, jag hör hur människor snackar utanför... vem fan går ut från en toalett när stolen är fylld med pissvatten?! Inte jag i alla fall! Efter en minut börjar det bubbla i skithusstolen och det låter högt som fan, jag slänger på locket och sätter på venkranen för att skiten inte ska hörs ut... men det är försent.

Samtdigt utanför dörren; Vad fan håller människan på med där inne? Har han skitit på sig eller?! hahahaha. Blablabla.

Som om jag vågar mig ut då?! Inte en chans. Vad skulle jag säga? Det var inte jag som proppade igen toaletten med min jättestora bajskorv och allt papper jag fick använda för att torka mig med!? I och för sig så var det ju inte så, men vem skulle tro mig?! Ingen.

Därför stannade jag på toaletten i 10minuter, sedan lämnade jag den pissvattenfyllda toastolen bakom mig och skyndade mig fort som fan från brottsplatsen...

Nu är de dags för lunch.

Hörs!

// Anonyma Mikael Röjerås

Sympatier från fel håll.

Tjenare,

Då var friidrottsårets(som börjar i oktober varje år) första banpass avklarat. Och visst är det kul, kul som fan. Men samtidigt hatar jag skiten. Jag hatar att ligga längst bak i en klunga och jag hatar att tänka på vart jag sätter ner fötterna så att jag inte kliver på någon annans. Jag vill ligga först och hålla mitt eget tempo utan att behöva bry mig om vad de andra håller på med. Dock är inte alltid man får som man vill.

Imorgon är det Z-dag = ledig dag. Jag hatar även Z-dagar. Vad ska jag göra när jag inte kan träffa mina älskade lärare som ser mig som deras favorit elev? Vad ska jag göra utan kafeterians klimakterie-kärringar, som alltid har sina råttpittar till ögon på skaft, så att man inte ska ta en frukt för mycket? Och vad ska jag göra utan den krokryggade mattanten som alltid klagar på fel personer när det ligger gammla matrester på borden? Sist men inte mins, vad skulle jag göra utan mina emo-polare i "emo trappan" vid kaffeterinan...?

Dessa är personerna som förgyller mitt liv, utan dem hade jag varit helt normal. Men nu har jag någon att ta ut mina aggressioner på . hehehehe.


Dags att dra sig,

Hörs!

Dagens mest givande samtalHört i en av korridorerna på löpet;

Mickan
: Micke, vad får jag om jag lägger mig naken i din säng?
Micke: Kuk.

Det är vad jag kallar svar på tal. ;)


Mikaela fejkskrattar som fan. :S


Fotbollsturnering och skit

Tjenare,

Det är herr Fortbollsproffs här. Det har varit träning idag igen, inför den kommande skolturneringen i fotboll. Jag ska spela vänsterforward och skjuta skiten ur motståndarna. Inte för att det är kul, utan för att skjuta är det enda jag är någolunda bra på. Annars är jag usel, elle nja, konditionen finns ju där också. Men att dribbla, passa, fösvara, ta bollen av någon, stå i målet, lägga inlägg och ... ja, listan är lång på saker som ni helst inte ser mig göra på planen. Jag är typ som Zlatan(minus dribbling), typ. Ja, jag är ju rätt bra på att psyka och klanka ner på mina motståndare också...

Inte minst på friidrottsarenan... I första tävlingen efter mitt sjuk-uppehåll så vann jag. Jag hade slagit Frasse, den overvinnerliga 1.55löparen... och det första jag gjorde var att gå fram till honom, klappa han på ryggen och säga; "Det där gick inte så bra va?... lilla gubben."  Jag tänte inte ens på att jag sa det, eller hur jag sa det, men det lät fördjävla illa iaf. Och likadant ska det låta på fotbollsplanen när turneringen drar igång...

Nu jävlar ska vi kuta sönder dem. Jag menar, vi kan ju inte dribbla bort dom iaf. Inte ens tjejlagen kan vi ta.Det lilla landet lagom

Jahapp,

så var man tillbaka i Stockholm igen, tillbaka i verkligheten och livet som lärarnas hatobjekt. Men vafan, man får ta livet med en klackspark. Det är väll ingen dödssynd att ha 80% närvaro, att lämna in hemskrivningar ett par veckor för sent eller att säga att läraren är en jävla störd slampa när denne står bakom ens rygg!? Eller? Det sistnämnda gjorde jag dock inte med flit (men jag hade tamefan belägg för att säga det!).

Jag satsar på att inte leva så jävla serriöst... att följa alla lagar, regler och normer som finns här i Sverige känns inte som min uppgift... Nej, det lilla landet lagom kan ta sig i röven. Jag menar... vem har inte stoppat en möglig macka i käften på sin trogne vapendragare, även om det varken är trevligt eller normalt? vem har inte as-plantat i någon annans knä...? och vem har inte utfört tidelag? Ok, det där sista var over the line, men ni fattar vad jag menar. Jag är less på det normala, ge mig lite mer onormalt!

Jag måste ändå säga att det är skönt att vara jag. Livet rullar på så länge man har kul, och visst är det kul här på studentboendet i fjollträsk! Ibland är det nästan för kul... Ibland är Jag nästan för kul, har jag hört. ;)

Hörs!

Ovårdat hår i ansiktet.

Klockan är 4 på natten, och gissa vad som händer?

Jo, vi spelar Risk, och har gjort det i flera timmar nu. Jag hatar detta jävla skitspel. Jag förlorar, jämt, utan undantag. Tanken slår mig gång på gång att ta spelplanen, kasta gubbarna som står där på och skrika att det är ett jävla kasst skitspel! Det enda som hindrar mig är att det finns folk i huset som sover. Fyfan... Jag hatar att förlora...


Ni kanske undrar varför jag inte sover? Jo, för att om jag skulle gå och lägga mig så skulle jag vakna efter ett par minuter av att ha en hårig röv i ansiktet som samtidigt sprutar gas i ansiktet på mig... ja, ni vet nog vilken gas jag snackar om. Det har hänt förr och jag tänker inte ta risken att utsättas för något dylik igen. Så fan heller!

Hörs.


Självmord.

Nu är det snart dags, ännu en gång, för att springa livet ur mig, ordagrant alltså.

2min-90sek-60sek-45sek-30sek gånger 3 (plus 60sek-45sek, om det känns bra.) 30sek vila mellan loppen och 90sek mellan varje serie


För vissa är intervallerna ovanför rena ramak Kina-språket, för mig är det vardagsmat, lika vanligt som fetma är i USA eller som bananer är i Afrika. Och jag måste fan erkänna att även jag tröttnar på skiten ibland. Att springa är en konst och när det går riktigt bra så finns det inget bättre. Att kunna hålla pulsen så hög som möjligt under en arbetstid på 18minuter, utan att mjölksyra sprider sig i musklerna är svårt. Ibland är det t.o.m. lika svårt att förstå sig på som en tavla från Ernst Billgren(jag fattar inte hur han kan vara poppis :S). Varför håller man på? Till vilken nytta?

Kan jag inte bara vara lite normal för en gångs skull? Men nej, det kan jag inte. Jag gillar att springa tills magsafen fräter i halsen och jag känner hur bitar av
fulkornspastan(höhö) som jag åt till lunch kommer upp i gommen. Jag gillar att springa tills dess att hjärnan inte längre hinner med att tänka, då benen bara rör sig automatiskt efter stigen man följer. Jag gillar att lägga mig ner på marken, kippa efter andan, kolla upp i himlen och allt man ser är något som liknar myrornas krig som visas på TV när sändningstiden är slut... när syret i hjärnan är så gott som uttömt.

Nu är det dags att göra det igen, jag ska ut och springa livet ur kroppen. Det värsta är att det är beroendeframkallande, lika beroendeframkallande som glass är på sommaren och varm oboy är på vintern.

Hörs!


Från skol-sm


Sicken buse den där Fanny är

Tjenare bloggen,

Jag måst berätta en sak, det är så att min kära vän, Fanny, är en avundsjuk människa... Här sitter jag hemma hos Walle med hans tjej Camilla och samtalar med Fanny på msn... Och vad är det först man få se... Jo; 

 

Mikael säger:
är hos woldemort, hans flickavän är här.

Fanny säger:
ohh myysigt jag ligger i sängen och ska fanisera om han!

Mikael säger:
Vad giddrar du om?

Fanny säger:
men jag ska gifta mig med han!

Mikael säger:
hahahaha, ofta. du har inte en chans! Du har ju inte gjort "det" på aslänge!?

Fanny säger:
jag har väll hunden hemma!?

Fanny säger:
jordnötssmör och ett stycke hund gör susen.


[CENSUR]

Därefter blev jag helt tagen av vilka ord som dagens ungdomar använder över inernet nuförtiden...

Dags att sova,

Hörs!


RSS 2.0