Kräftfiske

Hola amigos! De va ett tag sen sist. Men vemfan bryr sig egentligen :P

Jag är i alla fall hungrig som fuck, har ju inte käkat något idag :S och jag orkar inte fixa något heller, så ska iväg till affären snart och köpa en baugette med saker i. Eller också fixar jag en sån där pastasallad som man får fixa helt själv :D GÖTT!

Ikväll ska jag å min lillebrorsa fiska kräftor. Vilket kanske inte är helt lagligt, men inte så jävla olagligt heller. Vad ska dom göra liksom? xD I alla fall så har jag tänkt ut en plan ifall vi skulle bli påkommna, vilket går ut på att jag kutar allt vad jag har medan jag lämnar brorsan kvar, för då kommer ju inget hända... han är ju inte straffmyndig. hahhaha xD SÅ JÄVLA SMART!!! :D

Ajja, till affären vare.

HÖRS!

Filmkväll, med mig själv och massa käk.

Varmamackor, glass, maränger, nougatsås, pepsi, kexchoklad, marabouchokladkaka med daim, chips, popcorn, sockerkaka och bullar... Kan det bli bättre? Nej.

Dock så är popcornen smutsiga :/ Det var nämligen så att när jag tog ut påsen ur micron och hällde i popcornen i skålen så poppade ett popcorn till. Jag vart livrädd, skrek till som en lite flicka, kastade skålen i luften och böjade gråta... typ. Eller inte, men skålen flög i alla fall iväg några meter och popcornen for åt alla håll. FUCK! Men jag lyckades rädda ett fåtal passagerare, trotts allt. =)

Ska kolla på film nu!

Hörs!

PartyParty!

Fan, nu har Jag, Micke och Adam fixat biljetter till Kanarieöarna. Vi ska dit på träningsläger... NOT! haha, vi ska ner och träffa Oliver som har flyttat dit, så det blir fest 24/7, förhoppningsvis. Den 15september bär det av i alla fall. Så jävla gött!

Ajja, det var allt jag hade på tungan för tillfället...(eller hur fan är det man säger?)

Yäyä, ska iväg till el bosque nu, skogen alltså =)


Hörs!Någon gång för längesen :P

Hisnande tankar =)

Tjenare!

Det suger att vara uppe till kl5 på morgonen och vakna kl14.00 på eftermiddagen. Bara så ni vet.
Nu spelas lite skön musik på högsta volym här hemma(och ja jag har grannar, och nej jag pallar inte bry mig om dom lackar röv...). Det är sånt som händer ibland... eller ja det kanske händer lite oftare än "ibland".

Annars då? Jo, livet suger. Jag är fan bipolär. Eller inte! XD Men idag är en sån dag som jag verkligen har lust att göra något kul. Men vad? VADÅ!? Ajja, saknar Sthlm lite, eller rätt mkt faktiskt. Någongång flyttar man väll tillbaka xD Vem vet.

Skitsamma, ska ut en sväng nu i alla fall.

Hörs!


Nångång för tre år sen =)

SPRIT =)

Tjenare.

Jag loggade mest in här för att varna er för hur jävla äckligt det är att göra rent äpplen med handsprit, och sedan äta dem. Jag testade nyss, inget som jag kan rekomendera... Menmen, jag har fan blivit besatt av den där spriten, använder den typ till allt(utom att dricka den då, för så långt har det inte gått, ännu). Att ha den i sår är grymt, det gör ont som fan, men samtidigt är det skönt att pinas lite, ungefär som att springa med mjölksyra. Det är skönt, men ändå vill man bara kapa av som där jävla stumparna som sticker ut under höfterna. Aka benen.


Ajja, nu vet ni i alla fall att man inte bör smörja in äpplen med handsprit innan man käkar dem. Men ändå, tänk hur många hottentottar och random sexslaves som har pillat på dom där skalen? oO Det är nästan värt att ta handsprit på skiten xD Ajja,

Gonatt!

Ett sånt inlägg som alla skiter i att läsa :P

Fan, det sensommar, det blåser kyliga vindar och solen lyser(inte) med sin frånvaro. hehehe.

Jaja, jag har sagt det förr, men jag ska fan ta tag i det här nu. Det här med träningen, det här med livet, det här med framtidsdrömmarna. Hellvete! Dock så har jag fått fetaste skavsåret på hälen av mina nya skor. Men man ska väll härdas lite också, eller vad säger du David? oO

50minuter distans väntar,

hörs!

Såja

Hemma igen, och det är sent, riktigt sent. Men det är sånt som händer ibland.

Godnatter.

Blabal

Fredag.

Jag och Woldemort har varit nere på stan och fixat massa skit. Jag köpte 2par skor från Björn Borg, ett par vita och ett par svarta. GÖTT! Sedan fixade jag klipptid.


men vafan, hinner inte skriva mer, det aset står och tutar hr utanför

Volleyboll tajm! =)

Hörs

På topp?

Tjenare.

Orkar inte logga in här så mkt längre. Vilket till stor del beror på att min dator på något konstigt sätt inte sparar lösenordet och hotmailadressen längre(ni vet, så att man slipper skriva in det varje gång man ska logga in). Och lat som jag är så orkar jag inte skriva det så ofta... typ.

Ajja, idag ska jag klippa mig, för först gången sedan förra gången jag klöpp mig. hehehe. Vilket var i typ November. :S Hellvete vad långt(både håret och tiden, hehe där fick jag till det).

Ajja, sen blir det KANSKE bad också. Men vafan, det verkar ju inte bli nå toppenväder idag inte -.-

Hörs!

Pirayor och badväder

Tjenare.

Det var ett tag sen sist. Och vad har skett i mitt otrligt händelserika liv sedan dess måntro? Jo, jag har vart hos morsan, på landet, och byggt en jävla damm xD En sån där som man ska ha fiskar i. Men vad morsan inte vet om är att jag kommer stoppa i lite mer spännande fiskar än bara söta guldfiskar. Funderar på att köpa 3st pirayor å stoppa i. Dom är nog inte så farliga som det sägs att dom är...

Ajja, har vart å badat med nåra töntar idag. Och jag var fan uppe till 3 inatt, så jag ska fan sova lite nu.

Hörs!

RSS 2.0