Mentala Guiden

Idag var det Mentala Guiden igen, bästa lektionen på länge. Det var Putte och David som höll i det och det handlade om avslappning. Hur man ska komma ner i varv mm.

David gjorde några övningar (som stod i boken) med oss =) Det här låter ju som värsta dagisgruppen, men det kanske vi är också. Medans han läste en text, hur vi skulle känna oss osv, så låg eller satt vi ner och tog det lungan. Det här ska jag testa före en tävling i sommar...

Nu kom jag på att jag bestämde mig för att skriva ner mina mål förra veckan, men det har jag inte gjort. Det blir gjort i helgen istället =)

Adjö!


David
David ponken.

En idrottslektion med Mårten...

Mårten, eller Torsten, ja kalla honom vad ni vill men han är iallafall min idrottslärare. Och han är den sämsta läraren jag någonsin har haft, nästintil, om man bortser från min mellanstadielärare Åsa Kraftig. Hon var ett riktigt monster, och då menar jag inte bara storleken utan också humöret.

Åter till Torsten, hans uppvärming består av en löjlig Följa-Torsten-Lek och sedan är det dags för Aerobix. Dvs att han står och hoppar lite random hit och dit och resten av klassen försöker att följa efter. Han håller inte koll på sina egna ben ens... Och det värsta är när han kläcker ur sig; "Jag ser att ni inte hänger med i mitt tempo, ni borde öva lite mer på det här".
Då är jag nästan påväg att säga något spydigt till den där medelålders förväxta bäbisen som det bara dryper svett om, men jag håller mitt Mvg för kärt för att klara av något sånt. Menmen.

Hade jag haft torsten i matte så hade jag tagit livet av mig för länge sen :P


Sketkul!

Hard core träning sex

Tattoo

Japp, jag har bestämt att jag ska skaffa en tatuering. Problemet är bara när och var?!

Just nu är det den här som det lutar åt att bli =) Vad tycks?


Uppdatering!

För er som såg bilden så var det inte samma bild som jag publicerade. Söker ni på "Tattoo" på Googles bildsökning och kollar på den andra bilden, så ser ni vilken bild jag menar.

Men när man har publicerar den bilden så kommer det visst upp en lite mer olämplig bild... och jag såg inte att det vart så till en början. Men nu upptäckte jag det =)



Dagens händelser...

Sådär ja, då kan dagen äntligen börja. Fuck, den är ju snart slut :S

Dagen har sett ut ungefär såhär;
09:03 Vakna och ringde runt lite.
10:30 Gick och la mig.
15:34 Vaknade igen och gick till datan. Nerd
16:44 Bloggar

Den kommer troligen att fortsätta såhär;
16:45 Fortsätta läsa bloggar.
17:34 Skicka sms till Angelica =)
17:38 Käka, brukar gå ner senare för att slippa kö ;)
18:20 Lagga tallriken i disken och sefan städa rummet
19:00 Vara social? :P
21:36 Sova! Om jag nu kan somna efter allt sovande idag...


Adjö!

Usch!

Jag hittade några gamla bilder på en sida. Här är en riktig tabbe, fy fasen vad skämmigt det borde vara :S

Riktigt jävla äcklig är den också, kan ni se felet förresten?


image124

Thuvlyssnat

Elev pratar med läraren...

Elev; Kan du vara snäll och dra ner persiennerna? Jag får olen i ögonen...
Lärare; Så fan heller, gör det själv unge!
Läraren småskrattar för sig själv samtidigt som hon drar ned persiennerna.


Jag tycker att det var skitkul iallafall! =)

Pralino?

Jag fick ett sms från ett betal nummer nyss där det stod;

Sätt på dig en blöja, det kan bli kletigt annars!

Vad fasen ska det betyda? :S

Jaja, ska ut med skabbe nu, sedan blir det duscha, ringa lite, käka, och en tidig(are) resa till stmlm, om man jämför med när jag brukar åka =)

Hörs!

Bowling är för den knubbigare varienten -.-

Jag var och bowlade idag och jag knäckte, som alltid. Eller det kanske jag inte gjorde, ärligt talat så suger jag på bowling. Men alla har sina stunder ibland, i bästa serien kom jag upp i 140-150poäng. Det är ju skitbra! =) Men i de andra 2 serierna kom jag inte över 100. Fan! Så bowling är ett jäkla turspel! Lika bra att spela på lotto istället.

Men det allra fulaste med bowling,
det är när någon har kastat klotet och vänder sig om. Då gör alla alltid någon slags bitter min eller världens jäkla segerjest... och det ser sååå töntigt ut xD haha. Fan jag börjar nästan skratta när jag tänker på det =)

Jaja, bowling är en hobby, för dom som inte kan springa = inget för mig ;D



Dirty Drawings

Den här videon är ju riktigt cool =) Han/Hon är ju grym på att rita =)



Klas-klätterkatt

Klas, du är en av mina idoler. Men det säger inte så mycket för jag har typ 1000st.

Jaja, iallafall så är Klas en rolig pöjk, hans humor är rent ut sagt vidrigt dålig. Man skulle kunna säga att det luktar Klas om den(och ja, han lukatar fenomenalt illa ;D). Jag satt och kollade runt lite och kom på att  vi startade en löpargymnasiet-blogg i höstas, men den dog ju såklart efter 4inlägg. Som tur var så hann Klas skriva ett sånt där inlägg som bara Klas kan skriva. Och det handlade om mig...

"Hej alla glada:) jag skulle vilja berätta om min mammas underbara 40-årsfest, den var magnifik. Det var välutvecklade människor som välkomnades till festlokalen. Jag bar en vacker frack som gjorde att min löparstäjrt framstod som ett plommon på väg att falla från trädet, en herre i 60-års åldern påpekade detta och jag blev mycket rörd:) ...
Festen pågick långt in på kvällskvisten jag vill minnas att jag inte kom i säng förrän vid 21.30, hujeda mig jag som skulle mjölka kossorna nästa dag:O. Mamma kallade mig för sitt eget lilla busfrö då blev jag glad:)

Nu tror jag jag ska packa upp min nya väska som jag sytt av ko skinn, vi höres löpet! //Eran Mikael Röjerås"

Ja, du är en rolig figur.

Väck inte den Micke som sover :@

Det vart lite sent igår... för sent =) Och nu har jag vaknat för tidigt för att brorsan inte kan vara tyst :/ men mem, sånt är livet.

Idag ska jag plugga, jag har massa geografiarbete att göra =) Men först så ska jag försöka somna om =)




Dagens händelser :O

Dagen har hittils bestått av;

Sömn
Datanördande ()
Duschande
Skräpmats ätande (en hel daimtårta och en riktigt stor bit smörgåstårta till frukost. Och sedan vart det "värmapå-mat". Som tur var kompletterade jag med 2 äpplen en banan, en apelsin och en risifrutti "drink-it" till mellanmål.)

Resterande delen av dagen kommer att bestå av;

Datanördande
Åka till farmor
Äta mat där
Datanördande
Åka hem
Käka
Sova.

Såhär kommer min dag att se ut, inte allt för inbjudande om jag får säga det själv ;D Dessutom så har jag märkt att jag äter som en häst, men jag borde nog börja satsa på att äta lite nyttigare än vad jag gör. =)

Jag får se till att hitta på något mer underhållnde imorron =) Adjö.



USA, here I come =) höhö

Skämt?

Det här är inte dagens låt eller något liknande. Det här är dagens skämt. Jag kan inte sluta skratta när jag ser den här flummiga videon. Och det är inte Donna Summer som är rolig, utan den manlige(?) dansaren i bakgrunder gör hela videon :P haha

Donna Summer - Love to love you baby


Jag snodde videon från Vera

Hope?

Jag skulle ner på stan idag, innan jag åkte hem till Sala, för att lämna tillbaka mina skor. Men det fick jag inte eftersom att trådarna som har låtsnat bara var prydnad, och visst ser det ut som prydnad, men förjävligt fult iallafall ;)

Jag vandrade vidare mot åhlens där dom har halva reapriset på kläderna. Väl där så började jag speja efter en kofta, men efter ett tag så fick jag syn på ett par schyssta byxor. Dom såg iallafall snygga ut där dom låg. Men det visade sig att det var hög midja på dem. Så hög att mina bröstvårtor inte syntes när jag hade satt på mig dom (nästan iallafall).

När jag skulle gå därifrån så hittade jag ett par jeans, hope hette märket. Jag har aldrig hört talas om det för, men jag brukar ju inte köpa snobbkläder heller så =)


Nu är det fan dags att sova, är ju ledig imorron, men ändå =) Gonatt.

Mental styrka är det som fattas.

Nu är de flesta påväg ut för att avverka ytterligare ett pass med långintervaller. Jag har ju fan inte sprungit på äver 2månader nu :S Visst känns det surt att inte kunna hänga med ut och springa, men jag kommer att lyckas med mina mål tillslut, det är jag säker på. Den här vintern som har varit kommer inte att avgöra hur snabbt jag springer om 10år, eller när jag är som bäst.

Vi snackade om det där med mål på Mentala Guiden i Tisdags. Om vi har skrivit ner våra mål och vad vi har för mål med livet och med vårat idrottande. Och jag är inte helt supersäker på alla mina mål. Jag borde sätta mig och skriva ner dom lite senare. 

Vissa verkar skämmas lite för att erkänna sina mål, alla vågar inte säga: "Jag ska till OS", eller: "Mitt mål är att...". Utan många säger: "Jag skulle nog kanske vilja...blablabla... men jag kommer nog inte att lyckas. Det finns så många som är bättre än mig.".
Varför börjar inte alla sina menigar med: Jag vill... jag ska... jag kan...?

Dåligt självförtroende?

Jag ser det som ett handikapp att inte tro på sigsjälv. Hur ska man lyckas om man inte tror på det man gör? Det kan vara pga att vi är uppväxta i Sverige som vi säger så. Många är aldeles för mesiga här. Jag undrar om det är likadant i andra länder...

Nu är det dags för hemfärd. Adjö.

Mosat värre...

Efter lunchen idag så gick jag som vanlig och hämtade min yogurth och en macka, stoppade ner dessa i väskan och vandrade vidare mot biblioteket.

Väl där så skulle jag sätta mig ner i de sköna sofforna. Men när jag var halvägs ner med benen i 90% vinkel så kom jag plötsligt på vad som var på väg att hända. Jag kände, i en hundradels sekund, hur yogurthen i väskan röde vid mitt baklår. Då var det redan för sent att jag skulle kunna resa mig igen, tanken kom en tiondel för sent. (Jag gillar inte det där med marginaler) Plastburken mosades under min 73kg tunga muskelmassa. Och det var inte det mest pinsamma av allt...

Nej, jag klämde ur mig; Fitta jag spräckte den.

Men det är sånt som händer i vissa situationer, lite pinsamt var det iallafall.


Svengelska är humor

I vår engelska grupp så har vi några få som är sjukt bra på engelska. Hade dom snackat engelska första gången jag träffade dom så hade jag trott att det var engelsmän...

Men finns det en plus pol så finns det alltid en minus pol, någonsans. Min engelska grupp består till större delen av en stor minuspol. Dvs Svengelska polen. På provet idag så utmärkte sig den största mot polen av dem alla. Vi kallar honom för grodan, och ja det är elakt. Ledsen för det... iallafall;

Under vårat engelska prov så kläckte han ur sig;
Då yå häv äny kladd päjper får mi? 

Och hela klassen började asgarva... haha. Det är så jäkla kul med dom som pratar världens svengelska. Jag är nog inte så jäkla bra själv, men ändå =) 

Jaja, nu blir det filmkväll med David och Patrik.

Adjö!

Jag är inte ofarlig :@

Rikke: Micke, du är den mest ofarliga personen som jag känner. Skulle jag möta dig på gatan mitt i natten så skulle jag inte bli ett dugg rädd...

Men Rikke, det kanske beror på att du känner igen mig?! ;) dööhh  ;D

(Jag fick lov att skriva detta då det är det enda jag har gått och tänkt på de senaste timmarna...höhö)

Eller inte... för jag har haft engelska kursprov i över en och en halv timme! Men tiden går snabbare än vad man tror när man skriver prov. Och folk säger att tiden går fort när man har kul. :S Psychon =)


yäyä, vi hörs!


Groupie

Natta, Tomas, Oliver och jag ska göra ett grupparbete på matten. Vi ska ställa frågor till olika personer på Rudbeck om Träning och Snabbkäk. Sen ska vi ställa upp det i ett diagram.

Det är lika tråkigt som det låter! Tro mig / varför skulle ni inte göra det förresten ;) Jag är ju världens mest pålitliga person.

Jaja, iallafall så kom Oliver och jag på att vi ska lägga in några papper med helt cp frågor på. Typ Hur luktar den som sitter brevid dig? Heter din farsa Gösta? osv.

Skitkul enligt mig, men det var vissa i vår grupp, bestående av 4 pers, som inte gillade idén. Menmen, har man kass humor så har man :P

image2916
Denna bilden är ju skitrolig =) Eller?

Lemon tree - Fools garden

Här kommer en bra gammal låt =)


Jackor...



Jag ska köpa en ny jacka. Den som jag har nu är helt trasig, den har ju iochförsig inbyggd ventilering (sömmen har spruckit från armhålan och ner) men det kanske inte alltid är så bra. Sen så gick dragkedjan sönder nu också...

På bilderna ovanför har jag valt ut de fulaste jackorna jag kunde hitta. Jag kollade bara på en sajt, men ändå. Fula är dom iallafall. Så jag tänkte att jag skulle ha ett mode tipps för alla emosar. Ni hittar dessa jackor på Zovillage.com, Men dessa finns säkert att hitta i diverse UFF-konteinrar också. =) Två av Jackorna är tjej-jackor, men det har ju aldrig hindrat någon emo-kille förr... 

Om jackorna inte faller er i smaken så har jag plockat fram lite accossearer här nedanför. 


Det här är egentligen disktrasor. Men det går utmärkt att fästa på olika jackor...


Adjö.

P.S. Är det bara jag som har märkt att emosarna tar över världen?

Inställt prov.

Tjenare.

Dagens två lektioner skulle ha bestått av Geografi och Idrott. Det var så det var tänkt iallafall. Men Geografiläraren kom inte. Vi skulle ha haft prov på jordens berggrunder. Magmatiska-, Metamorfa- och Sedimentärabergarter mm.

Men det kan ju vara bra! Nu har jag en vecka och en långhelg till på mig att öva upp mina kunskaper om jordens berggrund... woho! För det är ju så jädra kul :S

Adjö.


Detta ät kolahalvön för er som inte visste det =) Fullt av kärnavapen =)

Godnatt...

Nu ärjag tillbakapå löp och det är dags att sova. Men jag kom på att jag har geografiprov imorgon bitti, så vi får se hur mkt sömn det blir inatt... Måste få mvg på det där skiten =)

Sen så fixade jag in en klocka... Med vädurens stjärntecken som bakgrund, lite töntig. Men jag får väll byta senare =)

Gonatt

David
Haha, detta är David. Från skol-sm 2006 =)

Smarta ord...

An asshole that wants to sound smart talks directly from his ass.

(ok, jag erkänner att jag själv inte fattar ett skit av den här textremsan. Men jag hittade texten på ett forum och det verkade som om dom andra som läste den tyckte att den var rolig... så jag la in den här i ett desperat försök att skriva något meningsfullt och roligt.)

Tävling?

Yäyä, vafan, det kan ju vara värt ett försök... =)

Modeakuten.se
har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!

Otekniska unge! :@

Min dator är störd. Jag satt och fipplade med internet igår eftersom att man inte kan vara ansluten till internet med 2 datorer samtidigt här hemma. Så jag satt och fipplade och tröck lite här och där. Så nu funkar inte internet alls på min dator. Så jag ska formatera om den, lite onödigt kanske menmen.

Det värsta är att jag kom på att då försvinner ju allt som man har sparat, bilder, skolarbeten muskik mm... Men det kom jag såklart på efter att jag hade startat omformateringen... :S Så nu sitter jag i klistret :/ Fan vad sämst jag är på datorer ibland, oteknisk är jag också -.-

Helikopter

Min lillebrorsa fick en helikopter i julklapp. Ingen sån där stor som skjuter och sånt, utan en mini sak som är ca 30cm lång och har en ving diameter på 20cm. Det kanske låter lite mesigt, men den är hur cool som helts. Och skitkul att flyga med. Den kan komma ca 15-20 meter upp i luften och den är skitsvår att styra. Vilket gör att det blir en utmaning = ännu roligare.

Yäyä, det var väll allt jag ville säga ;)

Adjö.



Såhär ser den ut, men med lite mer skråmor efter igår =)

Queen - The Miracle


Överskattat.

Nu är jag hemma igen... eller jag är hemma hos farmor, men det är ju nästan samma sak...

Örebro och Gustavsvik är extremt överskattat. Jag hade höga förväntningar men de blev ju knappast uppfyllda. Visst så är det snäppet bättre än Fyrishov i Uppsala men ändå...

Jaja, det blir ingen söndag på löp idag, jag har ledigt imorgon. Asskönt! Dessutom så är det långhelg nästa helg också, vilket betyder att min skolvecka bara kommer innehålla 3 dagar, tis-tor. Men det är tre jobbiga dagar. Geografiprov på Tisdag och Engelska nationella på Onsdag =) men men, jag klarar mig.

Nu är det dags för mig att släppa datorn ett tag =) Adjö.

Gnällbältet

Idag berger jag mig mot gnälbältets centrum, närmare bestämt Örebro. Jag Patrik Cissi och Henke ska till Gustavsvik och bada. Det är ju Sveriges största bad så det ska bli skitkul =) Trevligt att träffa Henke igen, har inte sett honom sen i julas.

Yäyä, får se va som händer ikväll =) Måste på skithuset nu.

Hadetbra!


Här kanske jag kommer farande om några timar =) höhö

It's a hard life...

Queen är ett av världen bästa band, om inte det allra bästa. Jag har aldrig hört en dålig låt med dem, men det kanske beror på att deras musik är min musik. Dom har låtar som passar till alla humör och stämningar. När man ska tävla, när man är deppig och när humöret är på topp...

Det är inte bara melodierna som är bra, utan texterna gör låtarna, till skillnad från RIX-FM wannabes.

Queen - It's a hard life

Det fina med Sala

Då var jag hemma i Lillstan igen. Sala är en trevlig liten håla som det kan vara skönt att komma tillbaka till när man inte orkar med livet i Sto.

Ibland så känns det som om tiden står still här, inget illa menat, men det händer inte alls lika mycket som i Storstan. Och det är nog också det som är det sköna med Sala. Jag får en Deja vu känsla när jag påvägen hem passerar gammla Silver Vallen, det var där jag spenderade mina sommarlov när jag var mindre. Den ser fortfarande likadan ut, längdhoppsgropen är på samma plats och kolstubben är lika röd som den alltid har varit. Samma sak gäller med dammarna, gruvan, torget, månsan och allt annat.


Allt är sig likt. Det är det bästa med att komma hem igen.  


Jag känner mig hemma här, mer hemma än i Stockholm. Men när jag blir äldre så ska jag flytta in till Gamla Stan. Så nu gäller det att tjäna pengar...


Här, på stortorget, i gamla stan så avrättades brottslingar förr i tiden. Inte så trevligt. Men det döljer sig iallafall en historia bakom platsen, det är mer än vad man kan säga om en grå betongbyggnad i Sollentuna. Även om den också har sina stunder...

Micke Klätter Mus

Nu har jag kommit hem ifrån klättringen. Det var skitkul.

Jag var först ut att klättra på en av de svårare väggarna. Och alla jublade och applåderade åt mig under min färd uppåt... Jag tog steg för steg och jag kände mig som en klätter-mus eller en klätter-stjärna. Men efter ungefär halva vägen möttes jag av en beige-färgad-mastodont-låtsas-sten. Jag försökte att hitta en bra väg för att ta mig runt den, men allt var för djäves. Min resa mot klättrar-toppen slutade där. Min satsning på en ny karriär rann ut i sanden... Pga en jäkla låtsas sten som var fastklistrad på en träskiva. Fyyfan!


Egentligen så tror jag inte att det var styrkan eller viljan som satte stopp för mig. Viljan är starkare än på länge och styrkan är inget man kan klaga på. Jag tror att det var fantasin som stoltserade med sin frånvaro på klätterväggen idag.


Sedan var det Frasses tur. Han var uppe vid toppen (15m upp) innan jag själv hade hunnit hämtat andan efter min mästerverkliga insats. Det fanns inget mer att göra än att gratulera.

Imorgon är det dags för att dejta Dora i gamla stan. Vi får se hur det går, jag förstod inte riktigt va hon sa på telefonen idag...

Gonatt!


Bilder på oss kommer senare =)

Tack Dora!

Jag tappade mitt Bussort (1500 jävla kr...sjuuuuk) och mitt bibliotekskort när jag var inne i stan förra veckan. Så jag hade tänkt att jag skulle kopiera någon annans. Inte tänker jag slösa 1500spänn på ett busskort inte! Nejdå, här är det fusk som gäller. Planka.

Men imorse ringde ett russin från skolan och sa att det var en snäll gammal tant som hade hittat mina kort inne i Gamla Stan. Jag var ju där och strosade runt. Så nu ska jag ringa denna Dora(låter ju som namnet på en kossa :S) som hade funnit mitt kort. Najs! Trodde aldrig att någon skulle vara så snäll... de flesta skulle ju stoppa det i fickan och sudda ut mitt namn på kortet... Men inte Dora inte!

Adjö!



St Eriksloppet

Jag var upp och snodde lite bilder av Mary förut. Bla. från St Eriksloppet som gick på söder. Jag, Mary, Matte, Mickan och David var funktionärer där.

Det är fan skitkul att kolla på gamla bilder, vi var asflummiga då och vi hade skitkul. Jag trodde att det skulle suga att vara funktionär men det kan ju va skit sköj.

Är är lite bilder;


Mickan hade glömt att fixa frillan...snygg knut ;)

Men det fixade sig tillslut.

...



image123

Jaja, det var kul =)

Skolans Kreatur


Från början härstamar denna arten från det antika Grekland. Men de har på senare tid brett ut sig över hela världen. I de exotiska renskogsområderna i mellersta Afrika är det inte alls ovanligt att träffa på dem. Där springer de för sina liv och är därför mycket uthålliga krabater. På det norra halvklotet är synen inte alls lika vanlig men dom finns där, var så säker...

I det karga Sverige har en liten skara samlat sig i Häggvik för att studera och utföra sina behov tillsammans.

I Rudbeckskolans korridorer kan man se dem skymta förbi. De rör sig som de lever; i flock. Störst chans att träffa på en sådan här varelse har du om du beger dig till de ställen där maten finns, dvs i kaffeterian och matsalen. Men de förekommer också som lösgående kreatur i skolans alla korridorer.

Det finns vissa områden där dessa samlas för att häcka. För det mesta brukar det ske vid sk Elljusspår, långt in i de mörka skogarna. Det förekommer också parning på skoltoaletter, nattklubbar och i H&M;s omklädningsrum...


Annat viktig fakta;

Dessa blir könsmogna runt 35års ålder...
De är ett slags flockdjur som sällan syns ensamma. De alltid har något att gnaga på, på bussen, på rasterna och på tränings passen.
De kallas löpare i folkmun.

image116
Vissa är mer säregna än andra...

Dagens gissningstävling.

Vad heter ett berg som det sprutar eld ur? =)

image115

Äränän

Imorgon är jag nörd...

Gonatt!

2007 var ett botten år...

... ett bra botten år.

Jag fick en sån där pirrande känsla i magen igår när jag såg alla andra springa. Det var en känsla som jag bara får vid vissa tillfällen. Det var en sån känsla som gör att jag håller på med löpning.
Det pirrade i magen av nervositet, även fast det inte var jag som sprang. Jag har inte varit nervös inför ett lopp på över ett år, och igår vart jag det fast jag inte sprang själv... :S

Förra året tog jag tävlingarna med en klackspark. Visst ville jag komma först över mållinjen, det vill jag alltid, men förra året var ett speciellt år. Det var året som jag för förstan gången i mitt liv inte persade med 5-10 sekunder på 800m.
Och att inte förbättras, det fanns inte i mina tankar innan dess. Andra kunde stå still. De kunde försämras, bli skadade, sjuka och bortglömda, men inte jag. Typ som om jag skulle vara stålmannen eller något.

Men sedan så spräcktes bubblan och jag vaknade till. Jag fattar nu att det inte alltid kan gå framåt, någon gång kommer alla att snubbla och bli tvingade att starta om. Eller iallafall bli tvingade att ta ett steg bakåt...

Nu har jag haft mitt botten år. Som inte var helt botten iochförsig, jag fick brons på junior-sm och guld på 4*400 meter på skol-sm, som också var det roligaste loppet jag har sprungit. Teamwork =)
Och jag har lärt mig en hel del, så även om jag inte har utvecklats tidsmässigt, så har jag lärt mig en massa nytt som kommer vara till fördel för mig de kommande åren...

Det gäller att se framåt när det går som sämst. Det är som att klättra på väggen av ett höghus, det gäller att ha fokus på det som ska komma. Det som har varit har varit och det finns inget jag kan göra än att lära mig utav det.

Adjö!

image113
Oliver Micke och David från Portugallägret med löp 2007
och jag står bakom kameran =)

Lördagen

Igår åkte vi in till sätra för att kolla på alla som sprang. Det vart stressigt som fasen när vi skulle iväg, vi skulle laga mat, käka maten och fixa en massa annat på bara en timme. Men vi hann, nästan iallafall. Vi fick ta med oss matlådor och käka på pendeln. Haha, det var nästan bättre än fredagens taco kväll. Skit flummigt! =)

Jaja, det gick skitbra för Matte att springa. Nytt pers med 2sek, på första tävlingen. Det är najs! Grattis!

De andra gjorde det också bra, men fan va sugen jag blir på att tävla... I sommar är det min tur =)


Den 12 dagen år 2008

Jag vaknade för en timme sen för att det var för ljust i rummet. Måste ju dra ner persiennerna :@

Nu är det dag att käka lite frukost, eller et beror på om David har vaknat. Jag har mitt käk i hans rum. Annars så kanske jag kan gnaga på en macka...

Vad händer idag dåp? Jag kanske åker och kollar på dom som ska springa i Sätra ikväll... Adam, Oliver, Emmy, Natta och kanske Matte. Matte kände sig täppt i näsan imorse... Fan va sugit att känna så inför första tävlingen på säsongen... 


Märy!

GÅ OCH PLUGGA MARY(med a)!


Latkväll

Äntligen en bra dag!

David Jag Märy Mickan Matte Rickard och Fia begav oss mot ICA Maxi för att handla käk inför kvällen. Jag och David fixade kyckling och pommes medans de andra lagade ihopp lite tacos. Det va tevligt. Det var länge sen jag var med på en taco-kväll på löp. Men fler lär det bli.

Nu har vi ytterligare två kundvagnar i källaren eftersom ingen av oss orkade bära alla matkassar... Vi kan ju inte kalla oss elitidrottare?!

Nu är det dags för lite film med Mickan David och kanske Sanna. Oceans Thirteen ska det bli, sen så kanske vi kollar på Good luck Chuck efter den.

Glass med nyponsoppa och en massa pocpcorn blir de till efterrätt... och en hel massa läsk =)

Hadetbra!

Hejhopp

Jag har fixat en ny header på morgonen. Den vart väll sådär. Men skitsamma, bättre än den förra iallafall =) Snart är jag expert på Photoshop, vad nu det är att skryta om... Jag tröttnar nog på det om ett tag, brukar vara så.

Och för er som inte visste det så är jag skithungrig, har inte käkat frukost ännu men jag tror nog att jag skippar det och drar till skolan och käkar lunch direkt.

Hadetbra!

Hot Rod

Igår kollade jag och några andra på film. Hot Rod heter den, och den var riktigt bra! En komedi där huvudpersonen ska vara stuntman, men han lyckas inte allt för bra med sina trick. Denna killen är så jäkla störd att man nästan skäms av att ens kolla på filmen. Tänk er en patetisk kille som ska göra stunt trick på en trampmoppe.

Menmen, se den! Den är skitkul.

image112




Jag skulle vilja...

...sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm vara.

Jag har tränat idag, om man nu kan kalla det för träning. Jag sprang 3km och sedan skulle jag ner i styrkan för att köra lite lätt styrka, men det blev extremt lätt styrka.

Motivationen dalar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Jag hoppas att jag kan börja träna på riktigt snart. Träningen kanske kommer dragande med motivationen. Dessutom så fick jag ju medicinen idag, så nu blir det att tugga piller i 10dagar = Ingen hård träning i 10 dagar.

Men vafan. Det gäller att tänka possitivt. Jag är 17år, jag har tränat friidrott i 10år och jag kommer inte nå min topp förrän om yterligare 10 år. Så det ska ju vara lungan!

Nu är det snart dags för dagens sista lektion; mentala guiden. Och ska jag vara ärlig så har jag inte läst sidorna sedan före jul. Så det blir snabbläsning nu...

Adjö.

Lungan imorron...

De andra har åkt iväg nu, det är ju Sätra Tisdag idag. Imorgon blir det ingen skola för mig, jag ska ju vandra till Mörbycentrum för att ta tester. Det bästa vore kanske om jag kunde ta bort de där satans hals mandlarna!? Så känns det nu iallafall, jag har ingen aning om vilken nytta dom gör ändå...

Yäyä. Ikväl kommer farsan förbi löp med en liten tv, 21tum tror jag att det var. Men det är bättre än ingen alls och det är bättre än att kolla på datan...

Sitter och fipplar med photoshop, det blir roligare ju längre man håller på, för man lär sig mer och mer.

Här är en bild på Henke och mig från Julafton;
image109

Mickaela =)

Mickan, Natta, Thomas och jag sitter i matsalen och diskuterar våra geografikunskaper... Mickan, som har lite sämre geografikunskaper än oss andra vägrar att erkänna att grografi är ett bra ämne.

Mickan; Att veta vart länder och städer ligger är helt onödigt ju!
Jag; Men det kan ju vara bra att veta vart man befinner sig. Om du är i England t.ex. så kan det ju vara bra att veta vart England ligger.
Mickan; Men jag har aldrig varit i England och kommer inte att åka dit heller. Jag har bara varit i London.

Adjö

I Torsdags så var jag upp med mina övergångspapper till Per. Underskrivna och fina var dom... där ljög jag. De var underskrivna, men jag hade knölat ihopp dem i fickan. Iallafall så är det dags att byta klubb. Om en månad ska det vara helt klart.

Hej då, IFK Sala.

Hej, Västerås FK.

Om två-tre månader är det SM. Är jag med där? Det har jag ingen aning om. Just nu så tror jag inte det, jag har ont i halsmandlarna. Jag ha inte tränat på allvar sedan i början av December. På Onsdag ska jag till fru karnerbäck för att ta tester.

Efter det får jag se vad som händer. Kanske blir det ingen inomhussäsong för mig? Ehh... det är skitsamma.


Vissa tycker att det är jobbigt att träna, men jag tycker att det är jobbigare att inte kunna göra det.

Tillbaka till samtiden.

Lovet har varit skönt. Klapparna var bra. Nätterna har varit långa. Idre var kul...

Det har varit lungan på lovet, men nu är det dags att återgå till den gråa vardagen igen. Proven, redovisningarna, inlämningsuppgifterna och allt annat har redan börjat innan jag hinner komma innanför portarna på skolan. Drömmen vore ju att slippa skolan helt, och att fly från Rudbecks-anstalten så fort jag bara kan. Men det funkar inte så, om 1.5år blir jag frisläppt. Så det är nog lika bra att vänta tills dess. Då kanske jag klarar mig lite bättre...


Jag har varit utan dator i 4 dagar nu, och jag har inte längtat efter den ett dugg... det trodde jag inte ens på själv.

Idre

Jag hittade inga temosbyxor i V-ås, inga som jag ville ha iaf. Jag är nog för snål. Men dom kostar ju typ 1000-2000kr st och jag ska ju bara ha dem i fyra dagar.

Jaja, imorgon bär det av till Idre iallafall. Det ska bli najs, Frasse och Mickan är ju redan där och så kommer jag och Felicia =) Det är ju perfa!

Så nu hörs vi nog inte på hela helgen, bloggen. Men det ska bli skönt att slippa dig ett tag...
Höhö...

Adjö!

Nyårslöfte

jag har en liten sak att berätta...

...det är nämligen så att även lilla jag hänger med i svängarna, med alla moderniteter som kommer, så där för är det även dags för mig att skaffa mig ett nyårslöfte.

Mitt lårslöfte är att sova mycket. Och för att hålla koll på det så ska min "Medeltid" på att gå och lägga mig på kvällarna vara kl 22.15.

Det kanske inte låter så tufft för er, men för mig är det väldens utmaning. Förra året gick jag och la mig runt 24:00 nästan varje kväll. Ännu värre var det i somras, då gick jag nog och la mig runt 2-3 på natten.

Så med hjälp av mitt nyårslöfte så ska jag kanske lyckas lite bättre med skador och sjukdomar iår!? men vem vet?

Sämst =)

Det har inte hänt så mycket i veckan =) Men imorgon bär det av till V-ås, jag måste ha ett par skidbyxor innan vi drar till idre... Sen ska jag kolla om Peter har kommit tillbaka från utlandet eller om någon annan kan hjälpa mig där =) Sedan kan det bli lite spel hos Alex ponken...

Vi såg på 1408(en så kallad skräckfilm) nyss. Den var sämst.

Jag tränade idag också, för första gången sen 2007... höhö. Nä, men det var skitlänge sedan jag tränade sist, och det är nog bäst om jag inte riktigt vet hur länge sedan det var... ångeeeest. Tragiskt men sant =)


Godnatt.

2007 listan

Årets tv-serie: Desperet Houswives. Helt klart bäst =)

Årest Fest: Ingen speciell...

Årets stilikoner: Stilikon och stilikon... jag själv!

Årets stilar: Trasiga skor ;D

Årets pryl: Min mp3, jag skuller inte klara tågresor, distanspass eller sena nätter utan den =)

Årets plagg: Ett par jeans från energi.

(jag tror att jag tog fel summering-av-året-lista, för denna handlar ju om mode vafan :S)

Årets accessoar: sånt krimskrams använder jag ej =) 

Årets ha-begär: Har alltid varit jakten på ett par nya jeans fastän man köpt ett par dagen innan.

Årets stad: Skulle vara lite tråkigt om jag säger Sala, så det får bli Göteborg. Även om jag inte har vart där iår, så är det en finfin stad =)

Årets bok: Har läst två böcker tror jag, båda på engelska. Så det får bli Face.

Årets panik: Klimathotet såklart. Vad är det som händer? :S

Årets sajt: Blogg.se såklart.

Årets film: Mr Brooks.

Bästa parfymen: David Beckham, som jag fick av brorsan =)

Bästa shoppingen: En JL skjorta för 400kr på rea, ord pris var typ 1500kr =) klippklipp

Bästa resa: Portugal med löp! 

Årets drink:  Vad är en drink? :S

Årets artist: Amanda Jenssen från Idol 2007.

Årets låt(ar):
The Fray - How to save a life
Kent - Columbus
Lars Winnerbäck - Hugger i sten

Fem saker som förgyllde mitt 2007:
Hur fasen ska jag kunna komma på hela 5 saker :O 1 eller 2 hade räckt.

SKITLISTA!
 

RSS 2.0