Distanspass runt stureplan...

Idag är det söndag, nu vet ni det också, och det är en sån där torrisdag. Dvs att det smakar skit i käften och man har inte lust at göra något. Känner ni igen er? Så eftersom att jag har problem med att sitta still så ska jag pallra mig in till stan, vad jag ska göra där åtarstår att se.

En idé vore att gå och ta bilder på okända personer inne i stan, bara för att se deras miner när det dyker upp ett freak med en kamera i högsta hugg framför näsan på dem. Jag kan nog förvänta mig ett antal bra bilder, men också flertalet pungsparkar.

Alternativ två är att ta på sig träningskläderna och köra ett distanspass. Inte ett vanligt ett, utan inne i stan det också. Jag hade tänkt mig lite såhär; T-centralen--->Hötorget--->Sturegallerian--->Norrmalmstorg--->Cafe Opera--->Slotet--->Gamla Stan--->Slottet--->T-centralen. Inte världens längsta runda, men man ska ju börja lungt =)

Sen så skulle jag kunna gå och lägga mig igen, men riktigt så torr är jag inte =)

Hörs!


Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, mingelbilder kring Stureplan en söndagsmorgon vore nåt det! ;) Då alla är dagen-efter-bakis och ska smyga hem med mascaran utrunnen från efterfesten de somnade på eller ragget de vill smita från! Haha måste blogga om detta.

2008-02-17 @ 13:47:00
URL: http://songbirdie.blogg.se
Postat av: Linda

tataa ;)

Postat av: Hampus

Det beror på, jag tycker dem är lite fulcoola! :)

2008-02-17 @ 14:46:00
URL: http://elvish.blogg.se
Postat av: elli

heheh men de är lätt ju !:p

2008-02-17 @ 14:53:04
URL: http://ellinorak.blogg.se
Postat av: Sessan

Champagne är superfarligt, men såååå gott!

2008-02-17 @ 14:53:38
URL: http://sessan82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0