En vinnare är inte alltid en Idol :)

Nu har Amanda och Marie sjungit sina sista låtar i Globen. Det var bättre än vad jag trodde att det skulle vara... jag hade hoppats på att Amanda hadde sjungit Halleluljha-låten(hon sjöng den grymt bra förra veckan). Men det dög ändå =)

Vinnarlåten är däremot bara skit ju. En slemmig powerballad men lite synt. Den sög.

Egentligen spelar det ju ingen roll vem som vinner, är dom bra artister så kommer dom klara sig bra vilket som. Då kommer dom att få sina skivkontrakt, hitlåtar och konserter, oberoende svenska folket röstar.

Den som vinner idol är den mest folkkära av de två finalisterna. Det betyder att den som sjunger bäst, rör sig coolast och ser bäst ut(vilken jag tycker är Amanda) kanske inte kommer vinna. Men vad gör det? I och med idol så har dom ju fått starten på en drömkarriär... nu väntas det bara att dom tar vara på den. 


Den som vinner mest på idol kan i slutändan bli någon helt annan än
finalisterna.
Jag tror på Daniel, han är grym.



...P.S - NT showen på Rudbeck(undra om nån annan skola har något liknande?) var bra iår, bättre än förra året i all fall. Att dom traditionella karaktärerna, den avklädda stripp showen och den senare fyllefestenshowen bar botrtagna gjorde inget alls... det var bara bra!

   

Kommentarer
Postat av: felicia

Sen när tackar du nej till en stripp? ;D
(stina: är han sjuk i huvudet eller?)

2007-12-07 @ 22:43:22
URL: http://feliciaknorn.blogg.se
Postat av: Micke

haha! vem vet ;D

2007-12-08 @ 00:18:03
URL: http://www.gnissim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0