Jävla chokladtomte :@

Jag var och handlade nyss, 1minut innan affären stängde.

Där stod lilla oskyldiga jag och valde youghurt(beslutsångest, finns ju ingen ekologisk :S) och helt plöstligt så åker dörrarna till det lilla rummet igen. AAAAAAAAAAAAAAAAAA! :S

Dom jävlarna höll på att låsa in mig i kyldisken :S Men jag gapade lite och så öppnades dom, en tjurig kärring stoppade in huvudet och tittade förvånat. Gissa vad hon sa?! Jo, "du är så liten och spinkig at jag inte såg dig" :S ahh slampa! Jag är 1.84lång och väger 70kg. Vem tror hon att hon är egentligen?!

Dock så var det inte det värsta av allt. Jag glömde min choklad i kassan :S Slår vad om att tjurkäringen sitter och gnager på min 200grams digestivchokladkaka från marabou med sin feta gamla gubbe som stinker svett, har kanintänder och sexstrejkar. Fyfaaan. :S

Sådär ja, nu fick jag ut mina aggressioner. Ser ni något rasistiskt i rubriken så är det bara att blunda, det var inte meningen =)

Dags att se på film...

Hörs!

Apocalypto

Tjenare!

Det är konstigt att jag aldrig har hört talas om filmen Apocalypto förr. Jag fick låna en av min farbror igår. Skitbra film. Jag vet inte varför jag gillar det så mycket. Kanske är det pga att den utspelar sig i djungeln, i Peru, Inkafolket(?). Att det inte är någon gatubarnsfilm där man får se hur alla knarkar sönder sig. Jaja, vad vet jag.


Man får iallfall en bra inlevelse av filmen, man rycks med på ett sådär mysko sätt som är svårt att förklara. På slutet av filmen så får man se hur européerna landstiger och det känns faktiskt lite vemodigt. En hel kultur förstödes på grund av girighet. Synd.

image158

Knark-tanten förgyller min dag

Haha, just nu är jag så jävla äcklad och road på samma gång. Det är så at cp-tanten/knark-tanten som bor under oss just plingade på. Fan, tänkte jag, inte hon igen. Hon bara stod där i 10 sekunder utan att säga något.(med två badlakan virade runt huvudet, en vinterjacka och ett par shorts på sig)

Synen var oslagbar och jag började asgarva åt henne... haha, fan vad elak jag är. Jaja, hon babblade på något om tättstugan och jag svarade att jag kan kolla ner där senare. Eller inte.

Men det roligaste av allt var att hon i varannan mening som hon sa talade hon om hur snygg jag var. Hur fin min frisyr är och vilka snygga kläder jag har. Jag började asgarva ännu mer och hon undrade vad som var så förbaskat roligt? Jag svarade att det kittlades på magen för att mina löss kröp runt så mycket. Omogen som jag är.

Jaha?! sa hon. Har du löss? Det hade jag också... blablabla.

När jag inte orkade lyssna mer så sa jag att jag var skitnödig och var tvungen att gå på toa, jag smällde igen dörren. Men hennes tjat hördes fortfarande, det var som om hon inte fattar att dörren är stängd. Jaja, skitsamma. Ett gott skratt förlänger dagen.

Hacka löken i köket

Jag är ensam hemma hela veckan! Sönt!

Men krävande på samma gång, nu måste jag ju laga mat. Jag hade tänkt att käka värma-på-mat, men väl framme vid frysdisken så fick jag en tankeställare.

Det var en gubbe, i 50års åldern, som hade packat hela korgen full med värma-på-mat. Sorgligt. Jag sket i den idéen, jag tänker inte vara så när jag blir 50, fan heller!

Så jag gick och packade på lite potatis, grönsaker och kött. Dyrare, men det är det värt. Jag upptäckte lite senare att jag hade valt en oxfilé för 415kr kilo. Attans.

Jaja, bytte till en lite mer budgetvariant, skivad rostbiff för halva priset, rea på mat? :S Så nu ska det bli potatis och rostbiff, föroppningsvis. Jag har ju en förmåga av inte kunna laga mat, på löpet låter jag alla andra ta hand om den delen. Eller ja, jag får inte ens försöka längre... hmm...

Önska mig lycka till,

Hörs

25 februari

Idag blir det att göra läxor så att jag blir av med dem någon gång. De har en förmåga att förfölja mig de där jädrans böckerna... Fy, iväg med er!

Nu ska jag ploppa i hörlurarna i öronen och vandra hemmåt igen,

Hörs!


På villovägar

Jag gick till Farmor idag. Helt ensam i mörkret och med hörlurarna i öronen. Hej våldtäcktsman, kom och misshandla mig! Jaja, sånt kan vara riskabelt i Sala, men ibland är det skönt att vara lite för sigsjälv. Det händer inte så ofta när jag bor på löp, i Stockholm. Det är alltid något nytt på gång där. Det finns alltid någon som vill göra något och det är alltid någon som står utanför ens dörr, knackar och vill in. Är jag mer poppis än andra? Nej Troligen är det så för de flesta på löp.

Det kan vara jobbigt ibland, jag vill inte att någon ska sluta knacka på min dörr, jag säger bara att det är skönt att ha lite tid för sigsjälv. Att tänka och koppla bort löpning och träning för ett tag.

Förra året gick jag på bio, tog pendeln inte till stan helt ensam eller med någon bra polare. Jag kunde glömma löpningen, bekymmren och tvätthögen för en hundradels sekundsekund. Låter jag som en freak? Ja, kanske, jag är ju migsjälv trotts allt ;) Men det var skönt, varför har jag inte gjort det iår?

Jag får se till att göra det.

Hörs!

Skabbe

Jag är hemma hos Farmor nu. Ensam.

Hon är på sjukhuset för att hon blev nedhoppad av skabbe, hunden. Hon kan inte gå för att hon har så ont i höften. Fan vad irriterad jag är på den där hunden. För 2 veckor sedan hoppade han ju på och högg mig i armen.

Men egentligen är det ju inte hans fel, en hund hoppar, bits, skäller, morrar. Ja, så länge man inte lär dom att inte göra så. Det jag försöker säga är att det är svårt att vara förbannad på en hund, när det egentligen är ägaren som inte vet hur man uppfostrar den...

Skvaller

En viss Mary tror att jag skriver inlägg på hennes blogg om att hon är liten och går på mellanstadiet.

I Somras fick hon ett liknande inlägg, då var det inte jag som skrev utan MickeW =) Kanske är det samma person denna gången? Vad vet jag?

Det är iallafall inte jag som sitter och ödslar min dyrbara tid på något dylikt, jag har bättre saker för mig, som att kolla på film tex.

Hörs!

Facebook

Tjenare,

jag måste bara säga att Facebook har blivit precis vad jag trodde att det skulle bli.

I början är det som en tävling, skaffa så många kontakter du kan, precis som om det skulle vara en bekrftelse...
Sedan spelar du alla spel för att fördriva tiden, ja, jag har ju inget annat för mig...eller?

Efter att du har gjort det så tar det inte lång tid innan du tröttnar. Själv är jag i stort sett aldrig inne på den där sidan längre. Den är som en punkterad lunga, hur nu en sådan är, jaja skitsamma...

Iallafall så fattar jag inte att det kan vara värt miljarder?! En femtedel av en punkterad lunga blir uppköpt av microsoft och blir helt plötsligt värt miljarder... sjuuuuuukt

Fan, jag är nog bara avundsjuk på skaparen, när ska det bi min tur att få en sådan snilleblixt?

Sjukling

Snörvel Svörvel säger jag bara.

Det rinner snor ner till knävecken på mig och näsan är röd som en jordgubbe. När jag nyser så flyr min omgivning i skräck för att inte förpestas.

Men vad ska jag göra? Det är bara att vila, men imorgon ska jag kila ner till apoteket och se om dom kan uppfinna något mirakelmedel bara för mig.

Annar är det perfekt, nu har jag ju tid för alla läxor som mina lärare har lassat på mig, som om jag inte hade tillräckligt med sådant innan lovet -.-

Hörs!

http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/977/img_447ff979641cc.bmp
Pizza till skabbe...

Tänkte skriva ett långt och meningslöst inlägg. Men brorsan sitter i köket och gapar att skabbe, hundskrället, käkar upp min pizza om jag inte kommer nu. Och jag tvekar inte en sekund på att han ställer ner den på golvet om jag intekommer, så det är bäst att gå =)

Hörs!

Life will smile for me

Varför vara butter och deppig när man kan vara go och glad? Musik är ett botemedel mot deppiga dagar =)


Good song - Salem al fakirMenmen, nu ska jag se till att göra något av denna dagen...

Hörs!

Ensam på ett löpargymnasium

Ja, vad hittar man på då?

Hämtar huvudnykeln och förstör alla treornas rum? Möblerar om och vandaliserar? Ehh, det är en redan utövad metod, det får ettorna ta hand om.

Att spela musik på högsta volymen och ta ton är ju också en väl utövad metod, men man får passa på när man är ensam. Jag vill ju inte att någon annan ska få men för livet bara för att de hört mig sjunga.

Menmen, ikväll är det melodifestivalen, Hiss eller Diss?

Hörs!


Tekniker för bättre betyg

Mina betyg i Matte och Engelska väntar på att jag ska logga in på schoolsoft. Vågar jag kolla? Ehh, ingen idé att kolla nu. Om det blir sämre än förväntat  så kommer jag bara gå och grubbla på hur jag ka höja dem under resten av lovet. 

Och ja, det finns många metoder för att höja ett betyg. Måååånga. Här är två;

Förför läraren;

Dett är som ett förspel(som ibland går för långt), det börjar samtidigt som kursen startar. Här handlar det om att inte tappa kontrollen allt för tidigt och man får inte vara kräsen, med tanke på att lärarna är äldre än ens föräldrar. Det är en väl utövad metod, bla så har Oliver utvecklat en speciell teknik för detta. Om han går steget längre än alla andra(ja, gissa själv hur långt det är) eller om han bara är mer förförisk, det vet jag inte. Men oförtjänta betyg, det får han iallafall. Itzi Itzi säger jag bara. 

Hota läraren;

Ligger du och väger mellan något betyg så kan detta vara något för dig. När dagens ungdommar inte får som dom vill så tar det till hot. Småbarn hotar föräldrar och föräldrar hotar småbarn, "Ingen mat ingen efterrätt, ungjävel!". Och detta är vad vi tar med oss hela livet, inte minst i skolan. Fanny är en tvätt äckta speciallist på hot, "Du uffe-puffe lilla, jag är sämst i klassen och jag ligger på gränsen till IG, men om inte du ger mig VG så går jag till rektorn och säger att du är dum"
Alla vet att lärarna är dödsskraja för rektorerna (punkt)Själv kör jag på att "övertala" läraren om hur duktig jag är. Absolut inga hot här inte...

Skyll på mig bara, gör det. :@

Det är lördag, jag har lov, jag ska ner påstan och handla, jag ska hem till Sala, jag ska träffa Henke och jag kan sova hur länge jag vill. Kan det bli bättre? Nej, det kan det inte.

Men jag lovar att det kan bli sämre, jag har 2spanskaläxor 2inlämningsuppgifter i Geografi. Det är rena rama mardrömmen.

But you can put the blame on me, you can put the blame on me. Nananaaanaana.

Nej, jag skämta bara, inget av detta är mitt fel.

Vad är det possitiva i detta då? Jo, det är så att jag kommer lära mig en massa spanska och Geografi på lovet. Vad är Ayers Rock tex? :S


Span på tåget


Jag såg dagens span på pendeln idag.

En viss person, Oliver, som satt mitt emot mig, anklagade mig i ett sms att jag raggade på ett par skitfula(ja, dom var extremt jävl fula) tjejer som satt på sidan om oss i pendeln. En annan person, Mickan, läste sms:et högt. Så att freaken på sidan om oss hörde. Jag, det vart ju inte lite tryckt stämning efter det.

Dom hade kanintänder med glugg, skröt med att hon gick på emoskola, lugg(ful sådan). Ja, det var tre stycken miniatyrer av Uggly betty som delade de 6 platsena med oss. Jag kröp ner i sätet för att någon jag kände inte skulle få syn på mig...Var med om något liknande? Ja, visst är det en pina?! Men jag klarade av att hålla ut, som tur är.

Sovmorgon till kl15:00 står på schemat imorgon. Det är tufft att leva mitt liv :/ 

Hörs!


 

Nu när jag tänker efter så är Uggly Betty snyggare än mina span på pendeln.

Ge-galan.

GE-galan är över. Jag är hemma och allt är som vanligt.

Lungan var det inte i Globen iaf. Vi klämde in oss på VIP läktaren(precis vid målgången för 60m) bland snobbar och kändisar satt vi och knprade på våra budgetgodisar från euroshopper.

Carolina Klyfta(höhö) stod och signerade t-shirtar efter förtävlingarna. Men man måste hopp ett längdhopp för att få en. Jag är torr, jag hoppar inte längdhopp på en 5cm tjock matta och blir förlamad i resten av mitt liv, då kan den där namnteckningen få vara. Jag har ju trotts allt spelat volleyboll med henne, det är lite häftigare än ett namn på en lapp ;)

Jaja, det var kuk men nu är det Californiacation på tv. Det vill man ju inte missa.

Mickan

image163
Tur som fan det ;D Det räcker med en.

Att springa i Globen

Ikväll är det GE-galan, självklart ska jag dit och kolla.

Kommer det bli ännu ett världsrekord iår? Sussannakallut på 60meter häck? Vemvet vemvet. Det vore skitkul i så fall...

Menmen. Trotts att det ska bli kul så känns det lite vemodigt. Förra året var jag ju själv med och sprang på förtävlingarna. Jag sprang i Globen! :o Det är jävligt coolt, de uppbyggda banorna gör så att man känner sig som en liten gräshoppa man kommer där och studsar fram. Det är en härlig känsla.

Men jag kan inte bestämma mig för vad som är häftigast, att springa i Sveriges största inomhushall eller att värma upp tillsammans med alla stor stjärnor? Ehh, varför rangordna? Det var en skön känsla iaf...

Förra året joggade jag 5meter bakom världens bästa långdistanslöpare, det händer inte alla. Men jag vet att det kommer hända igen.

Jaja, jag kan bara önskar dig lycka till, Sanna. Hoppas det går bra. =)

Hadet!


Nagelmannen


Nej, nu är det dags för mig att gå och klippa naglarna, annars biter jag bara av dom :/ Sedan är det bums i säng som gäller.

Gnonatt! Hörs!

Tomtarna i skogen...

Jag har en sak att erkänna, jag är en tjuv. I vintras stal jag ett par tomtar, sådanadär som sår på gårdarna och med ett ljus i handen?

Jag snodde ett par sådana och ställde dom i skogen vid Edsbergs sportfält. Vissa tycker att jag var elak som snodde dom. Förlåt. Det var dumt. Men nu är de iallafall fria!


Nedgång följs av Uppgång =)

Jag körde mitt andra pass på aslänge idag, det ver skitkul!

När man har haft en svår period(de här 2 månaderna har känts som en evighet) och sedan kommer igång igen så vet man varför man håller på med det man gör. Vissa, de flesta av jordens befolkning, tycker att det är sjukt att springa sju dagar i veckan, och flera gånger om dagen. Men det finns ju inget roligare än att springa! Eller vad säger ni? 

Så, efter två månader utan träning så skulle man kunna tro att jag har förlorat en massa på mina motståndare, och det har jag säkert. Men i längden så kan det här uppehåller bara ha stärkt min självkänsla och mitt självförtroende, Nedgång och Uppgång skulle jag kalla det  =) 

Hörs!
 

Ser det inte kul ut? =)
 

5st matteprov på en dag

4timmars matteprov. Vad har jag lärt mig av det?

Jo, att det är jävligt ohälsosamt att sitta där och pina sig själv timme ut och timme in, och till vilken nytta? Ingen alls, visa vad jag kan i matte? Men det har jag ju redan visat i 5st delprov som jag har gjort under kursens gång. Enda skillnaden är att nu hade dom smackat ihopp allt på ett och samma tillfälle. Suck.

Vilken odör! :S

Nu när jag ändå är i farten och klagar...

Städerskorna här på löp... vad är det för filurer? Vart har dom  lärt sig städa någonstans? Det stinker gammal skurtrasa i korridorerna, dom borde ju tänka på mig också! Den där lilla oskyldiga Micke som bara försöker sova lite extra, men som väcks av ett par muppar som står och tjafsar om vilken sopppåse som ska ligga vart?!

Sedan tvingas jag gå upp och möts av en städerska som ser hög ut, samt en lukt som nästan får mig att tuppa av. Tyck synd om mig, mitt liv är hårt.

Hörs!

En dag i aulan...

Hur förbereder man sig för ett prov? Pluggar? Skaffar mat för fler dagar ifall man skulle sitta för länge och bli inlåst helt ensam?

Jag satsar nog på det senare alternativet, dessutom så ska jag sitta där i 4timmar, jag har aldrig gjort ett sånt prov tidigare, men om jag spiller ner provet ... får jag ett nytt försök senare då? 

Ärligt talat så hade jag tänkt att skickat dit någon annan som kan göra provet åt mig, fuckface lasse och gösta(dom som ska övervaka eleverna i aulan) har ju ingen koll på vilka som är vilka. Min egna lärare är inte ens där. Vilket betyder att vem som helst kan göra mitt prov, skriva min namnteckning och gå där ifrån som om ingenting hade hänt. Borde de inte ha bättre koll än så? :S

Någon som vill tjäna en slant?


Americas Funniest HomevideosAmericas Funniest homevideos har tagit beslag på mig. Jag kan inte sluta kolla på det. Jag kan inte sluta garva när jag kollar på det.

Idag var det ett klipp med en ~6årig kille som spydde över en tjejkompis födelsedagstårta. Så jävla kul! Synd att tårtan redan var gjort av grön marsipan.

Men samtidigt så är ju vissa klipp lite väl överdrivna, riktiga hej kom och hjälp mig klipp där man ser att det är redigerat och inte alls en slump att dom gör bort sig =)


Att bli krossad...

Iversen vs Röjerås. Det var löpets stora pingistrofé som stod på spel. Deltagare i turneringen var; Iversen, Jag... och ingen mer. Men det gjorde inte att kvalitén försämrades

Ja, på papperet fanns det bara en utväg. Att jag skulle vinna, med mina utomordentliga pingiskunskaper och mitt rappa fotarbete så finns det ingen som skulle kunna stoppa mig på vägen mot mitt mål, att besegra Iversen.

Men det vart inte som jag hade tänkt mig, jag får skylla på träningsverk från gårdagen. Jobbigt värre. Jag förlorade alla set och Iversen van den eftertraktade trofén.

Men som sagt, det finns alltid något possitivt att hämta ur varje förlust... Nästa gång jag spelar pingis så ska jag bryta motspelarens racket itu innan matchen börjar. Alla medel är tillåtna när man går för vinst i en pingis turnering på löp. Här gör man allt för att vinna. Prestige kallas det.


Tills dess lägger jag racketet på bordet och pluggar lite matte istället.


Träningsverk i meritlistan.

Jag går som en överåldrig gubbe idag. Baklåren är helt körda, ryggen känns som att den är bruten på mitten och armarna klara jag inte av att lyfta. Trevligt va? Hur är din dag? Helt fucked up den också? Nämen vad trevligt då! 

Kvinnor tror att det är jobbigt att föda barn, men då har dom inte tränat som ett djur. Som mig. Tyck synd om mig. Bloggar är ju ändå till för att söka empati och medkänslor... eller? Det verkar så på vissa iaf... Jaja, det är skönt! Träningsverk gör en påmind om hur grymt bra man är! Eller vad säger ni?! 

Om träningsverken inte går över så gör det inte ett dugg. Jag har nämnligen 4timmar matteprov imorogn. Halv 6 beräknas det att jag ska vandra ut ur aulan med ännu ett Mvg prov i bagaget. Skrivkramp i fingrarna, sitt värk i röven och fotsvett(jg svettas om fötterna när jag är nervös, nu vet ni det också), men detta räknar jag som ett stort plus i meritlistan!

Livet från den ljusa sidan.

På mentala guiden igår så fick vi en text som handelade om en kille. Han såg allt från den ljusa sidan. Varje morgon gjorde han ett val mellan att vara på gott eller dåligt humör. Och varje gång han råkade ut för jobbiga situationer så gjorde han ett val; att se det från den positiva sidan eller eller den negativa sidan.

Det verkar inte så svårt va? Nopp, och det är det inte heller...

Men varför ser så många de negativa sidorna före de positiva? Det finns ju något som man kan dra lärdom av i allt som händer runtomkring en själv. Så varför inte göra det?

Dampande väckarklockor...

Nämen kan man tänka sig! Jag vakande 12:23 på en tisdagsmorgon... skööönt!

Kl 8 imorse ringde klockan men den damp i golvet när jag inte fick av den. Kanske blir attt köpa en ny... Trögfattade väckakloror är förjävliga. Skulle vara perfekt med en klocka som man bara kunde säga tyst till så stängdes den av, i och för sig så skulle jag inte gå upp i så fall.. menmen.

Gomorron!
 

Gonatt...

Fan, det är sent nu va?

Hörs!

image113
Det var sent här också, men brydde vi oss? nopp :P


Löpet är en brygga...

Visst är det kul och trevligt här på löpet, men det är inte lika spännande som det var för 1.5 år sedan.

Det är gammalt och grått. Jag känner det utan och innan. Och det kommer inte att förändras. Eller jo, taken, golven, väggarna garderoberna och sängarna kommer att förnyas. Men själen kommer att vara exakt likadan:

Nollningen kommer aldrig att försvinna. "Vattenkrigen", skiten på väggarna(bokstavligt talat), gökande elever, bråken, skriken på nätterna, krossade rutor, glada löpare, sena nätter, drömmar om OS, tävlingsmänniskor, studentskivorna och sist men inte minst Ola...

...kommer aldrig att försvinna från löpet. Och tur är väl det.

En sak som däremot kommer att försvinna är jag. Det är nästan 1 ynka år kvar innan jag lämnar mitt kära lilla löpargymnasium. Ni kanske tycker att det är en lång period? Men jag stortrivs här i Stockholm, och tiden går fort som fan. Mycket fortare än vad man tror. Än vad jag trodde.

Jag kommer att växa ifrån mitt kära lilla löpargymnasium, om jag inte redan har gjort det?!

Jag kommer också att ta med mig mycket härifrån. Mer än vad man kan föreställa sig. Det är svårt att förstå om man inte har vart med om någon liknande själv. Det är inte alls samma sak som att bo hemma, eller att flytta hemifrån.

Det är en brygga till något nytt, och jag har vandrat över halva bryggan.


Det går snabbar än vad man tror...


Envishet...

Jag är beroende, denna gången är det av godis. Jag hittade halv centerrulle i väskan innan träningen idag. Men jag tvekade eftersom att jag vet att jag får magknip när jag käkar godis innan träningen.

Så jag vandrade iväg utan min kära vän center, men när jag var nere i trapphuset så vände jag, för jag visste att jag skulle älta om den där centern hela träningen om jag lät den va. Fan vad envis jag är. Men jag ser mest possitiva saker med det.

Hade jag kommit såhär långt om jag inte var en envis jävel? Nä, jag tror inte det.

Det är en av mina bättre sidor, om det nu finns några sämre sidor med mig...

Amor de madre - Aventura

Denna låten kan verka mesig, och det är den. Men samtidigt så är den grymt bra, speciellt när man fattar vad dom sjunger =)


Kontaktannons

Det är nåmnligen så att min kära vän Sanna vill att någon ska Komma och ta henne, som hon själv uttrycker sig.

Sanna är en trevlig prick som gillar att skämta och busa, hon är helt vild ibland, tro mig. Dessutom bor hon på ett internat, så tröttnar du på henne så är det bara att studsa vidare till nästa rum/tjej/säng. Välj och vraka blans löpets casanovor! Det finns allt mellan H&M och Prada.
Så är du mellan 16- och 78år, söker en ung tjej och har lust att öka dina vyer. Då är du välkommen att slå en pling eller lägga in en kommentar.

Med mottot "ju äldre desto bättre" .

Hörs!

Pälsjacka?

Är det bara jag som tycker att det är ett jäkla tjat om päls hit och dit nu?

Man ska inte ha päls för att det är elakt mot de små parasiterna osv. osv. Och jag har alltid tänkt att det är skitsamma för mig, jag skulle aldrig sätta på mig nån jäkla pälsjacka inte. Nej, nån måtta får det vara.

Men när jag var påväg ner till frukosten imorse så gick jag och grubblade lite på det och jag upptäckte helt plötsligt att jag har ett par små fårungar som pryder mina fötter. Eller nja,dom säger ju inte bäähähä. Men dom sitter där på fötterna, i form av tofflor. Och känns det hemsk? Nej inte ett dugg, det jag orar mig  snarare för att dom krymte lite i tvätten, så det kanske inte är äckta? Trotts att det står så på innehållsförteckningen! Och trotts att de heter shepard!

No hard feelings! Hörs!

Spanska lärare och sånt.

Mycket pluggsnack här, men det finns lärare som kan göra tråkiga lektioner roliga. Min spanskalärare är en av dem. Hennes kommentarer kan vara skitroliga och man kan sitta för sig själv och småskratta som ett riktigt freak.

Hon kallar tex en elev i klassen för "det lilla aset",eller"ditt lilla as". Men på ett skämtsamt sätt såklart, men det är ändå grymt kul! Och till skillnad från lärare som bara nöter grammatikproblem hela dagarna så gör vi gramatikövningar som faktiskt är roliga, det låter ju overkligt men jag ljuger ju aldrig =)

Jaja, hörs!

Problem med potens?

Jag har potensproblem. Det upptäckte jag på mattelektionen då jag inte fattade ett skit av potenser. Med ett kursprov på onsdag så kan det verka lite oroväckande, men jag klarar mig.

Pq-formeln? Transversallinje? Bisektris? Potenser? Extrempunkt? Vad är detta för påhitt? :S

Oraltest? Blowjob?

Nu är det dags för detta nationella prover i engelska, oraltest, med Rosanna Vintberger... Hur jävla illa låter inte det? Ja, jävligt illa va? Det är ju nästan så att man skämms :S

Men vi får se hur det går, är jag brainy eller ej? Jag satsar på att jag är det =)

Brainy

Det finns saker som man har lätt för och saker som man har svårare för, jag har det lätt i skolan. Jag är en brainy utan dess like, det är iaf vad jag själv tycker. Och jag har ju alltid rätt! Jag pluggar inte till proven, jag gör inte mina läxor, och minauppsatser kommer in 2veckor för sent, om jag ligger i.

Dessutom så har jag nu 79.8% närvaro, det är illa. Man skulle kunna tro att jag är en iv-elev. Ja, ni vet mupparna med kameltå och instoppad piketröja från dressman?! Men sådan är jag inte, långt ifrån. Min näsa är inte krokig som på en kråka och mina armar når inte ner till knävecken som på en gorilla.

Så ni kan pusta ut. Jag kommer klara mig på min 17poäng, vad ska jag med 20.0poäng till? KTH? Och plugga vidare resten av mitt liv, skaffa enorma glasögon när jag läst för mycket teori? Och sedan köpa stor villa för att mina pluggis böcker inte får plats i min nätta lägenhet i stan? Nej tack! Det klarar jag mig utan.

Jag ska göra något kul, och då klarar jag mig gott utan att kunna skryta med några fjantiga betyg och examen från KTH.

Man måste inte göra något så kallat "Vettigt" med tiden, inte så länge man har kul =) Hörs!


Jag;

Edit:

Jag kollade fel, jag börjar visst 09:40. Jag kollade på mitt förra provschema...

...nu glömmer vi det här.

Engelska lärare är sjuka

Morrsning Morrsning!

Ja, då menar jag inte sjuk som i förkyld, utan sjuk som i dumboll.

Fan, jag börjar inte 09:44 som jag trodde, utan Rosanna Vintberger har tänkt sig att jag ska komma till skolan klockan 08:50 på morgonkvisten. Vad tänker hon med?! Inser hon inte att jag är A very important person.

Hon kan inte göra såhär mot mig!!! :S

Jag ska nog ta ett snack med rektorn och se vad han kan göra, kanske jag får sovmorgon några gånger i veckan? Han kanske förstår mig och mina behov av sovmornar...

Yäyä, vi får se. Hörs!

Kursprov

Kursprov i engelska imorgon. Pga detta så har jag sovmorgon till 09:44. Men det blir väll att komma instormandes i klassrumet och flåsa ut;

Sårry Råsanna! I släpt åver and now aj äm hävely strässed!

Och flämta utav bara fan med svengelskt uttal... Menmen,

Hörs!

Gratis Frasse!

Och då menar jag inte råttan i NT-showen som jämt dör, utan Herr ordförande Frasse. Han är ordförande för Rudbeckselevråd. Dock så ogillar han att bli kallad herr ordförande, men han får ta det helt enkelt!

image157

Spring och hämta vatten...

Käket är käkat och duschen är duschad. Nu återstår bara att träningen blir tränad.


Nopp, det blev ingen distansrunda runt staden idag, det får bli någon annan
gång.
Så eftersom att det är sent och kallt blir det att springa inomhus på löpbandet.

Men jag klarar mig, såvida ingen lönnmördare kommer och hugger ner mig. För det brukar faktiskt kännas som det när man är dar nere i styrkelokalen och tränar helt ensam en mörk Söndags kväll. Man har musiken på max och ryggen mot mörkret. Läskigt värre...
Hörs!

Förlåt för att jag är hygienisk

...ja, det är inte bra att duscha för ofta!

Mary och Sanna är elaka personer!
Här sitter jag och har inte duschat på 2dagar. Ok, det kanske lukatar lite illa och instängt här i datarummet, men jag är(var) ändå på bra humör!

Sedan kommer de där fjortisarna instomande och klämmer ur sig;


Sanna; Micke du lucktar skit!
Mary; Ja, Fy fan! du har ju skitfettigt hår också.


Lite senare...


Mary; Vi var på loppis idag här utanför.
Micke; Kunde ni inte ha frågat mig då?
Sanna; Nej, du är ju skabbig!
Tack för den!Hörs!

Skillat!

Nu har jag kommit underfund med hur man gör, inte fotnoter och sånt skit. Nejnej! Utan hur man ändrar stroleken och färgen på texten. Skitkul ju!

Det är tom så illa att jag kan alla koder utantill. Om jag kunde vara lika kreativ med mitt skolarbete så skulle jag ha mvg på det mesta. Eller det har jag ju redan. Höhö


Det här börjar bli som en tragisk liten historia;

Hur Micke blev datanörd

Bagateller som blivit för stora -.-

Jag skrev en uppsats på 2sidor om tsunami katastrofen 2004 för 2 veckor sedan. Men jag har fortfarande inte skickat in den, och anledingen är att jag är för otecknisk!

Hur fasen sätter man in källförteckning i en text? :S Sidfot, Referens, Huvudfot, Källhänvisning och Fotnot!? Vad fasen är det liksom?! Jag skulle aldrig tänka tanken att skriva om något som jag inte redan kan allt om, det blir ju slöseri med min dyrbara tid.

Men lärarna brukar ju alltid gnälla om såna här bagateller, och då är det ju bara skriva in lite random hemsidor längst ner i uppsatsen. Sedan är det klart! Men inte nu längre, nejnej. Här ska vi vara moderna och fiffiga. Synd bara att jag inte hänger med i svängarna :/

Hörs!

Min lilla vän och jag.

Det var ett tag sen nu som jag berättade om min nya vän. Ett tag publicerade vi massa med bilder tillsammans och vi hade jätte kul!
Men vi växte ifrån varandra med tiden, jag tröttanade och min kära vän vill inte längre hjälpa mig. Det gick utför. Vi blev ovänner och ville helt olika saker, vi kunde bara inte komma överenns.

Men nu har jag återigen tagit det där steget som behövs för ett bra sammarbete. Jag vill att denna ska hjälpa mig med en skoluppgift, och det går väll sådär, men jag ska nog lyckas tygla min olydige vän.


Herr photoshop CS3 och jag ska fixa en bild på en tsunamivåg. Hoppas att vi lyckas.

image109


Mystiska beteenden

Jaja, nu bär det av. Jag kan ju inte sitta framför datan hela dagen =)

Jag ska kolla om mina fjortistjejer har kommit tillbaka från Eskilstuna, dom blir lite(extremt) buttra när man kallar dem fjortisar. Vad det beror på vet jag inte.

Jag har dock speckulerat kring; 

Lingonvecka? 

En viss korridor här på löp lider titt som tätt av detta underliga fenomen. Beteendet ändras och oprovocerade tårar sipprar ofta från ögonvrårna. Dessutom så kan örfilar och pungsparkar komma helt oväntat. Så se upp! Botemedel? Tyvärr, det är bara att hålla sig undan tills det går över.

Pilskhet?

Kan ju också vara ett alternativ, tjejerna måste ju ha något att hålla på med dom också =) Botemedel? Ja, det finns många olika ställningstaganden(höhö). Om inte, lås in dig på rummet.

Dåligt Morgonhumör?

Det är något som allt för ofta drabbar löp, de gemensamma frukostarna kan bli som en middag i helvetet. Och man får se upp när man går i trapporna så att man inte "trillar" pga att man stått ivägen. Botemedel? Nope, man får hoppas på att det försvinner så snabbt som möjligt.

Distanspass runt stureplan...

Idag är det söndag, nu vet ni det också, och det är en sån där torrisdag. Dvs att det smakar skit i käften och man har inte lust at göra något. Känner ni igen er? Så eftersom att jag har problem med att sitta still så ska jag pallra mig in till stan, vad jag ska göra där åtarstår att se.

En idé vore att gå och ta bilder på okända personer inne i stan, bara för att se deras miner när det dyker upp ett freak med en kamera i högsta hugg framför näsan på dem. Jag kan nog förvänta mig ett antal bra bilder, men också flertalet pungsparkar.

Alternativ två är att ta på sig träningskläderna och köra ett distanspass. Inte ett vanligt ett, utan inne i stan det också. Jag hade tänkt mig lite såhär; T-centralen--->Hötorget--->Sturegallerian--->Norrmalmstorg--->Cafe Opera--->Slotet--->Gamla Stan--->Slottet--->T-centralen. Inte världens längsta runda, men man ska ju börja lungt =)

Sen så skulle jag kunna gå och lägga mig igen, men riktigt så torr är jag inte =)

Hörs!


Fjårtiskvelll

Ok, eftersom att jag kommer att spendera kvällen med två fjortis tjejer, så kommer ju hela kvällen gå i fjortisanda. Det blir Gåssip görls and tilltugg. Dvs morot och gorkztavar whit dipp. You know, like a nyttigkväll.

Jaja, vi får se hur det går. Bli inte ledsna om jag inte överlever kvällen. Det finns en risk att jag går ut och hoppar, om jag inte har dött av allt dö-prat innan dess.

Vi hörs förhoppningsvis!

image155image156
Swinto och Musse =) Kvällens sällskapsdjur

Gunnar...

...och människans utveckling.

image150image148image149image151image152
Bilder från tävlingen =)

image138image137
image139image140

Tessan, Emmy, Tessan, Tessan
Jossan, Emmy, MickeW, Lissen, Jag, Mary

(säg till om ni inte vill vara med (H))


Hadet!

Fäärdig!

Back on track =)

Bosön är överstökat
och det gick riktigt bra för vissa, andra var mindra nöjda. Men man kan alltid lära sig något av en förlust, oftast är det då man lär sig mest. Så känns det för mig iallafall.

Richard och Emmy sprang grymt bra! Pers för båda, 4.11 respektive 2.13! Jossan persade också! Grattis till er!

För er som inte vart på bosön så ser det ut som att hela byggnaden är ett IKEA lager. Menmen...

image135

Hörs!

Lingonveckan själv

Nu har löparna dragit ut i kylan för att värma upp, men dom kund lika gärna ha stannat inne, jag är ju så jäkla het att det är tropiskt klimat här inne. Det kan ju bli till besvär när de ska springa lite senare, jag kanska ska gå ut och kyla ner mig =)

Brevid oss håller några fjantiga hockeyspelare att "träna", eller vad man nu ska kalla det. De håller på och gör en benböj var, med 20minuter vila tills de går vidare till nästa övning... Tänk om man vore hockey spelare...


Jaja, Mary får damp på mig... lingonvecka, here she come!

Hörs!

Bosön

Det vart inget pluggande för mig, förvånade? Nej? Det har jag inte förväntat mig heller...

Istället åkte jag med till Bosön för att kolla på alla som ska tävla, det är ingen stor tävling. Men kvaliten är ju iaf på topp. Det är sverige eliten som ska springa, najs! Plus några "Löpet löpare". Synd att jag själv inte kan vara med :/ Menmen, det får bli en annan gång =)

Nu blur det en massa bilder här ifrån istället! =)


Stor dag.

Idag är den största dagen i mitt liv, hittills iallafall, jag tro att den aldrig kommer att ta slut.

Hjälp - är ett ord som är väl användbart i fara eller när man är utsatt. Men också ett grymt roligt Tv-program =) Sam är det ett ord som kommer användas mycket under denna dagen. =)

Krävande period...

Morrsning!

Klockan är snart 13:00, och jag vaknade för 30minuer sen. Fasen, jag som skulle upp och träna idag. Menmen, jag får köra lite senare.

Jaja, idag är ingen vanlig dag, för idag är det Mickes pluggar dag, hurra!hurra!hurra!

Det har nog aldrig hänt förr, att jag har pluggat på en helg alltså. Har jag pluggat överhuvud taget, är en annan fråga?! Tvekis.

Men ibland måste jag ju bjuda på mig själv, ska jag ha mvg så ska jag fixa det också. Det värsta(bästa?) av allt är att jag har(jag säger har, men ska kanske passar bättre in) börjat läsa spanska på fritiden. Dvs inte på skoltid, för er som inte visste...

Fan, det här kommer att bli en krävande period i mitt liv, jag har nog aldrig var med om något liknande förr... tyck synd om mig!

Hörs!

Hemligheter på ett internat

Det kan vara krävande att vara bland de bästa medeldistansarna i Sverige, att gå på ett löpargymnasium och att bevara alla hemligheter och allt skvaller, som bara vill sippra ut härifrån.

Det är som en hel dockusåpa det här, a la Big Brother vs Bollibompa. Fast värre! Sex, skvaller, bråk och en massa andra problem är vad som ingår i programmet!

Jag gillar det, men det som händer på löp, det stannar på löp. Det är en oskriven regel, men viktig att följa om man vill ha någon av sina egna hemligheter/misstag bevarade... och det vill ju de flesta. Iaf jag.

Ibland måste man bara hålla sig, och det känns precis som när man måste till skithuset och bara släppa på trycket. Men man har drabbats av förstoppning, som tur är. 
Därför blir ingen hemlighet avslöjad ikväll... Eller ja, jag kan ju säga att alla inte är på löp. Men, vem vet vilka som är borta? Vem vet vad de gör? Vem vet när de kommer tillbaka?

Fan, jag vet. Men jag borde kanske inte veta... =)

Hörs


Angående Carola

Edit: Screw Carola, gör det bara inte bokstavligt!

Så Carola har humor ändå?!

- Sätt dig, Bert Karlsson!
Henke von Z ryter till när Bert står framför oss på parkett för att kolla vad vi tror om veckans resultat.

När Bert linkat iväg sjunger Carola ut i sin mick:
- Thank you, Jesus!

En slump? Tror inte det!

Käll; aftonbladet =)


Såhär kommer hon se ut imorgon =) Menmen.


Känza here I cum!

Sveriges minsta blogg! Med ca 16 läsare om dagen bloggar jag om mig & mitt obefintliga liv. Är en 6-årig halv mutant, går i tvåan på grundskolan, är av modellera & förlovad med Jesus, kalla mig kristi brud. Älskar att plåta & hoppa från broar och jag är helt galen! (i det tyska bandet Tok i Hotel). Nu har jag även lillen, ja ni kan ju gissa er till vad det är.

Ta inte illa upp ;D


Löpet fredag

Skolan är överskattad, lika överskattad som dagens regering... menmen.

En lektion på schemat idag, gå, inte gå, gå, inte gå, gå, inte gå... ehh spanska är ju kul så det blir nog att pallra sig iväg dit iaf. Jag borde nog inte klaga , att börja kl3 och sluta kl4 är ju inte så krävande, min hjärna har nog lite mer kapacitet än så! Hoppas jag iaf. Men vem vet?

Ikväll blir det ICA Maxi och en "normal" löpetfredag, löpetfredagar är jävligt onormala och helt vrickade... Men samtidigt skitkul. Att folk tror att vi är mupparna när vi hoppar av bussen kanske inte är allt för konstigt ändå? Hur ofta hör man en 18årig kille skrika "Löpargymnasiet stiger av vid nästa hållplats"? Inte ofta. Precis som om vi vore ett dagisgäng, men det är kul! Riktigt kul.

Jaja, det var väll allt!

Hörs!


Äta en Ballerina

Hur äter man en ballerina? Vafasen är det för fråga... Jag är ingen kannibal! :S

Höhö, jaja, svaret är självklart.

Först tar jaf den ljusa rigen och sätter runt lilltån, allt för smakens skull. Sedan trampar jag på den så att jag slipper tugga, jag snackar ju så jäkla mycket skit att käkarna redan är överansträngda. Sedan tar jag smulorna från golvet och stoppar in dem i munnen, suger på dem ett tag och sväljer, tugga är inget alternativ. Sist men inte minst så finns det ju smulor kvar på golvet, det är ju bara att slicka upp, tänk på barnen på Östermalm!

Ehh stoppa in skiten, tugga och var glad =)

Vatten, som blir gul när den kommer på snö.

Det har vart en skön kväll!

Det började med att jag hällde en vattenflaska över Mickan, i gengäld fick jag en skurhink med smutsigt och grått golvvatten vatten över mig. Ja, ni vet hur det ser ut när man har skurat hela hemmet?! Det slutade i världens vattenkrig. Det låter kanske otrevligt, omoget och respektlöst. Men trevlig är jag inte, omogen står skrivet i pannan på mig och respekt har jag bara hört talas om någon gång. Det var iallafall skitkul! Ni som inte har testat, får ta och testa.

Det finns så många torrisar nu för tiden, det var ju inte som "vatten" kriget på sommarlägret för nått år sedan. Då Vattnet var något helt annat än vatten! Föreställer ni er det värsta, då har ni en fullträff. Som tur var så slapp jag undan ganska så lindrigt då... (Jag skrev detta med överstuken text så att alla gamla tanter inte kan se vad det står och blir avskräckta där hemma, Lpg är ett fint ställe.) Ibland kan sanningen vara värre än man tror.

Yäyä, det var tider det =) Den senaste timmen har Jag Klas Matte och Mary ägnat åt att snacka skit, och vad kom vi fram till? Inte mycket, men det är väll så det går till snackar skit? En sak som vi tillslut kom fram till är att Friidrott inte längre betraktas som en mesig sport, inte i samma grad som förr. Det har vi väll Klüftan(dock helt utan klyfta) och Kallur(förglös?) att tacka för.

Men nu är det väll dags att sova, eller borde jag hitta på något roligare? Trycka på brandlarmsknappen och skrika att det brinner är ju ett finfint förslag, men jag tror inte att alla skulle uppskatta synen av 30nyvakna löpare lika mycket som mig just nu =)

God Natt!

image134
Finns det så mycket mer att säga? =)

Bloggtipps

Här sitter jag och kollar runt på andras bloggar och tänker för mig själv "Vilka kassa bloggar alla har, tänk om alla vore lite mer som mig! Då hade ju problemen i bloggvärlden vart borta." Det som satte toppen över i-et (eller hur fasen säger man?) var när jag såg en blogg där headern täcktes av ett rosa hjärta där det stod "Följ bloggen".

Men vem fasen vill följa en blogg med ett töntigt rosa hjärtasom header!?
(Jag upptäckte nu att jag själv hade den på min blogg, nere till höger, vilken miss :S)

Jaja, iallafall så bestämde jag mig för att fixaihopp mina egna bloggtipps;


#1. Skriv med lite humor. Spela roll om din humor är kass, humor som humor =)
#2. Var ironisk, ironi är svår att fatta i text, men det gör saken ännu roligare.
#3. Driv med allt och alla, speciellt med dig själv.
#4. Dagens outfit är strängt förbjudet! Om man inte driver med någon.
#5. Skriv inte ner hela din dag, vem bryr sig?!
#6.
Se ner på andra, jag själv är ju störst bäst och vackrast!
#7. Låtsas att du är överdrivet mobbad, det är bara dom tuffaste som vågar leka att de är mobbade. Dvs om man nu inte är det på riktigt. Grattis i så fall.
#8.
Ha en ful bild med, det får folk att tro att man är nått.


image133

Spya

Fan ,det är dags för mit första träningspass på länge... Så frågan är bara när jag ska spy? Blir det efter 10-15min? Eller är jag så pass uthållig att jag klarar mig i 30minuter?

Vem vet... jag återkommer på den punkten =)

image131

Ping-Pong

Fanny+Micke+Oliver+Kinessport= Katastrof...

Så lyder ekvationen på dagens pingisspelande. Oliver och Fanny är totalt kassa på pingis, jag knäckte dom på nolltid! :P Eller, var det tvärt om? :S Katastof vart det och jag hatar att förlora, det spelar ingen roll vad det handlar om, en förlust är svår läkt! Det är nog ett av mina men från Friidrotten...

Iallafall så slutade det med att Fanny kastade ner Oliver på golvet när hon åkte ut, det låter ju som värsta Baboska från Ryssland... det kanske är något Fanny döljer för oss?
Iaf så låg Oliver och vred sig i smärtor eftersom att han slog i svanskotan i fallet. Fanny och Jag började asgarva åt honom när han låg där och krälade som en liten mask. Skadeglädje är den bästa glädjen, har jag hört.

Fanny och jag packade ihop våra saker och lämnade Oliver bakom oss, det är inte vårat problem om han är förlamad?! Jaja, innan vi hann ut ur rummet så mötte vi Adam, han undrade vad vi höll på med... Han måste ha menat vad Oliver höll på med!? Vi andra betedde ju oss helt normalt!

Jaja, Adjö!

image132
Om man byter ut gräset mot betong, dom i gula tröjor mot Fanny och Mig som
gapskrattar och den däckade killen mot Oliver så speglar det händelsen ganska bra. =)

Grattis Johanna

Johanna fyller år idag, men vem bryr sig?! Det viktiga är ju att jag fick tårta... God var den också =)))

Tack för att du fyller år idag, eller säger man grattis?


Är det bara jag somser likheterna? :P
image130
Amf pension - Se dig själv i framtiden!

Melodi...

Ja, bidragen i helgen sög ju. Amy Diamond(ingen diamant där inte) och Christer Sjögren kan ju ta sig.

Men om någon vecka kommer Mando Diao vara med, dom är ju grymma =)

Mando Diao - Never seen the light of day


Bonde? Stadsbo?

Vissa skulle nog kalla mig bonde, bara för att jag har växt upp i en stad med mindre än 20 000 invänare.

Men vafan,
man kan ju också säga att jag är en typisk stadsbo... Hur många i Stockholm bor 1km från centrum?! Nä jusste! Så jag kan ju räknas som mer stadsbo än er Stockholms snobbar ;) Inte för att det känns så värst smickrande, men ändå! :P

BONDE:
[ ] du har kossor i trädgården.
[ ] du har en traktor i garaget.
[ ] du ser skillnad på hö, ensilage och halm.
[ ] du äger ett par träskor.
[ ] du/din familj bor på en bondgård.
[ ] det är för det mesta koskit på köksgolvet
[ ] du har minst 1 mil till närmsta sexbutik.
[ ] du brukar gå naken hemma på farmen.
[ ] du har brutit mot tidelagen.
[x] det tar minst 10 minuter för dej att gå på toa.
[ ] du tycker att det är kul att se hur ett frö blir ett äppelträd.
[ ] du slår eget hö. Nej, det är elakt att slåss :S
[ ] 1+1=3
[ ] Du har jordkokor i håret, eller är det koskit där också? :S


TOTALT: 1


STADSBO:
[x] du bor i en stad/samhälle.
[x] du gillar att festa.
[ ] du shoppar minst 1 gång i veckan.
[x] ni använder fjärrvärme.
[x] du kan gå till skolan. Men jag gör det inte...
[x] du äter ute rätt ofta. ute och ute... McDonalds!
[ ] du har bra bordsskick. Armbågarna på borden och håll besticken med knytnävarna! =)
[x] du bor i en lägenhet.
[ ] du vill bli en stureplansprofil med backslick
[ ] du använder en burk daxvax i veckan
[x] du springer med massa pengar löst i fickan


TOTALT: 6

Jaha, vad säger man om det här då?

Bonde  Stadsbo

Jag kanske ska tillägga att jag skrev alternativen själv? :P

Hadet!


Eh, jag är som den här bilden, en blandning mellan bonde och stadsbo =)

Glass

Jag måste erkänna att jag är beroende, inte av datorer, dataspel, chokladmuffins från McDonalds... Eller jo, jag är beroende av dessa saker också, jag kan tex inte gå förbi ett McDonalds utan att köpa en Chokladmuffins, dom är ju så stora och goda och riktigt feta! mums! Men det jag vill komma till är att jag är beroende av glass.

Jag tuggar i mig över 4liter glass per vecka :S Inte konstigt att jag gått upp i vikt. Ibörjan körde jag på Ben&Jerry's lyx glass. Men jag insåg snabbt att fattiga jag skulle bli ruinerad. Så jag har succesivt övergått till allt billigare glass.

Men trotts att jag äter 4liter glass per vecka så har jag inte insett att jag är beroende, inte förrän nu. Jag kom på mig själv med att sitta och äta glass med händerna och sedan slicka glasspaketet om en hund, hur normalt är det på en skala 1-10? :S

Här sitter sorgliga lilla jag igen och äter glass med händerna och jag börjar undra vart detta ska sluta? Hos en terapeft för frenetiska glassätare? :S Vem vet...

Tipps för att veta kvaliten på glassen;
Många tror att glassen blir stenhård pga temperaturen i frysen men oftast beror det på att glasen är vattning = den innehåller inte mkt mjölk/grädde.
 
Lyx glass :D

Dagens

- Dagens utlandsnytt;


- Dagens serietidning;
Rocky - "Jag tycker att dom borde knulla mer i TV, speciellt i Big Brother. Det är ju liksom meningen att man ska knulla där."

- Dagens u-landproblem;
Dom har inget internet.

- Dagens i-landsproblem;
Jag har varit utan internet i 2dagar :S

- Dagens inlandsnytt;
Jag har lärt mig laga mat...

-  Dagens citat; (Mary)
"Urskönt med en hare, ni anar inte ;)"

- Dagens låt;
Under Pressure - Queen

Björn Gustavsson

Godmorgon på er! Ja, det kan tyckas att det är mitt på dagen, men jag vaknade nyss =)

Björn Gustavsson är skön iallafall, en stor del av Sveriges befolkning kollade nog på Melodifestivalen igår, men inte jag. Så jag så ett klipp på youtube från igår med Björn, och han är ju så jävla rolig =)
Varmt värre =)

Walle fyller 18 år idag =) Grattis!

Så om typ en timme ska jag och Moa hoppa på cyklarna och åka till urskogen, höhö.

Jag duschade nyss, och temperaturen på den här duschen är ju knäpp. Jag stod där och helt plötsligt blev det helt iskallt. Så jag tog och skruvade lite(för mycket) på värme grejjen och det blev ju motsatt effekt såklart. Gissa om det gjorde ont!? Ja, det gjorde det, jag blev röd (som jag var i Portugal) och det kändes som om någon hade gjort massa med nipple twist. Men jag klarar mig. 

Imorgon, då blir det att sova. Ingen resa till Stockholm, vi är ju lediga på måndag.

Hörs!

Monopol

Igår vart det monopol spelande. Jag Sanna och Märy skulle göra upp om Stockholms gator. Men det vart kaos kan man lungt säga.

Marys spelsätt; Spara alla pengar och köp inga gator eller hus, man måste ju ha pengar kvar när man kommer på motspelarnas gator... hmm. Bra taktik? Nej. Sedan satsade Mary på att kasta täningarna på motspelarnas(mina och Sannas, själv hade hon inga) hus och hotell, trodden hon att jag inte skulle märka att 3st hotell var borta? :S

Sannas spelsätt; Sanna gömde pengarna i en riktig plånbok och försökte att betala med kort ett antal gånger... I överigt så satsade hon allt hon hade på att bygga 2hus på Norrmalmstorg och Centrum, som det är 2/40 chans att man kommer på.

Mitt spelsätt; Även kallat det ultimata spelsättet, jag satsade på att köpa allt jag hamnade på och så fort det fanns chans till det så byggde jag hotell, jag hade hotell på 5st gator när dom inte ens hade 3hus... ja, ni kan ju gissa vem som vann.

Under spelets gång så kan man säga att det var kallabalik. Marys taktik sög så hon åkte ut direkt. Sanna vägrade att ge upp men tillslut knäckte jag henne! Mohaha =) Fan va skönt det är att vinna, det var som att ta godis från en skitunge.

image127

Jag är som en narkoman.

Idag har jag tagit ännu en spruta, snart är det ett stort hål i armen på mig efter alla slags nålar som sticks in i den. Skulle någon se min arm så skulla jag nog bli mistänkt för att knarka.

Och det lär inte bli bättre med dagen, jag ska till Täby och där hade dom tänkt att jag skulle blåsa i något rör för att se hur mycket luft som går igenom luftrören på mig. Astma? vemvet...

Om jag nu inte skulle ha atstma, så kanske jag ska ta och dra igen lite på luftrören ändå. Man får ju någon medicin som vidgar dem om man har Astma, så jag kan ju ha den i fickan "för i säkerhetsskull". Då kan jag blåsa i mig lite innan tävlingar för att få lite extra boost, men det kanske klassas som doping?  Folk säger att det blir roligare att läsa om man har bilde i inläggen,
så här bjuder jag på ännu en bild ;D


Uppdatering


Ok, jag kanske är mobbad. För jag hade inget att göra så jag ritade min flyktväg från matsalen(läs inlägget under) i paint =)
image126

De trodde att jag var en mupp...

El dia empezó bien, con un divertido clase de español. Allí escuchamos musica entre otras cosas. And afterwards, I went to my english class. Beeing there, we were going to watch Little Brittan. It's a vulgarious TV serie, but it's pretty funny...

Jaja, skitsmma min spanska och engelska är ju inte på topp.

Till det lite roligare, eller hemskare...
Jag och Oliver skyndade oss från käket för att hinna med bussen. Vi sprang genom kafeterian vidare till receptionen, upp för trappen, lås upp skåpet, kasta på sig sakerna, smäll igen skåpet, ner för trappen och STOPP!

I all hast så kände jag hur någonting höll på att glida ur handen på mig och tiden gick som i slowmotion, precis som händelsen i biblioteket(för er som inte fattar så är det i grön färg, en länk, mickan ;D) för ett tag sedan, det var en dejavu. Det var återigen min yogurth som spelade mig ett spratt. Satans jävla sak. Jaja, den sprack och smetade sig över hela golvet. Jag hade lust att bara springa vidare och inte låtsas om vad som hänt. Men den korta och knubbiga vaktmästaren stod 2 meter på sidan och småflinade, så det var uteslutet. Jag fick torka upp.
 
Vid det här lage så trodde jag att det dåliga på dagen hade passerat, men på bussen så stod jag brevid 2st små skitungar. Jag sto och nynnade på mupparnas låt, något i den här stilen; Manamana, Babaa, Manama. 

Jaja, gissa vad skitungarna frågade?! Jo, dom klämde ur sig; "Är du mobbad eller?!"

Dom borde visa respekt för de lärda, för det som är vettiga och som faktiskt ka åka skridskor, vilket dom inte kan. Dom borde visa lite respekt för sån som mig, dvs vettigt fölk =)

Mupparna - Manamana

Spänska

Hola!

Ahora tengo clase de español. Och det är inte så tråkigt som man kan tro.

Igår vart det semeldagen, jag fia emmy och matte fixade egna semlor med blåbärssylt i, både i grädden och iställe för mandelmassa. Det såg asäckligt ut enligt Sanna, men hon kan ju ta sig ;D Dom var goda!

Idag blir det ännu mer pluuuugande. Det här är inte likt mig, men måste man så måste man. Jag har ju ett klockrent MVG i geografi på gång, så det känns ju onödigt att sumpa! =)

Ahora tengo que volver a mi clase de Español, y despues tengo ingles. Hasta luego =)


Små negrer i sanden?

MickeW satt med en engelska läxa här brevid förut. Han sa att jag skulle spela upp låten här nedanför och lyssna, först tyckte jag att den var helt normal, men sedan sa han att jag skulle tänka att de sjunger "små negrer i sanden" under själva refrängen, istället för "Sunday, Bloody Sunday" och det är ju fan sant! Det var små negrer i sanden.

U2 - Bloody Sunday


Störande sidor...

Jag borde spärra vissa sidor när jag ska arbeta med skolsaker, sidor som facebook, arenan, youtube och inte minst blogg.se är såna som borde spärras. Dom stör mig i mitt intensiva pluggande.

Jaja, jag satt och kollade runt lite på youtube och fick syn på 2007 års sommarplåga, i somras var den bra, men nu orkar man ju nästan inte lyssna på skiten :P


Nu är det mentala guiden som står på schemat. Idag är det avslappningsövningar som gäller...

Intervju.

För några veckor sedan så kollade jag min mail, nej det händer inte allt för ofta. Ungefär lika ofta som jag svarar på sms eller ringer tillbaka ett missat samtal =) Iallafall så gjorde den här tjejen, som skickade mailet, en undersökning om bloggar och hon ville intervjua mig =)

Så här har ni en länk till intervjun.

Och här är en länk till bloggen


Det coolaste är att hon har intervjuat Blondinbella och Rar, några Sveriges största bloggar =) Naajs =)


Menmen, nu är det dags att återgå till mitt redan försenade arbete om Tsunamis =) Hörs!

Tagen på bar gärning, Mickan?

Jag hade sovmorgon idag. Men jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om pga ett jäklans oväsen som tycktes komma från rummet ovanför. Dvs Saras(?) rum. Vem fan kan det vara som hon gökar med där uppe, kan dom inte vänta med det tills jag har sovit ut?! tänkte jag.
Ett tag var jag nästan påväg upp dit för att säga till dom att vara tysta. Men jag sket i det, det hade ju inte varit allt för kul min teori inte stämde.

Och det gjorde den ju inte heller, det var ingen som hade samlag. Eller ja, det vet jag inte, och jag vill inte veta det heller i så fall. Utan det var byggarbetare som ska renovera taket på matsalen som höll på och bankade och stojjade. Tur var väll det.

På vägen hem från skolan så berättade David att han nästan hade blottat sig för dem när han, halvnaken som tur var, hade dragit upp persiennerna framför ögonen på dem.
Och Mickan gjorde sina behov på toaletten samtidigt som ett byggarberarna höll på och mixtrade några meter bort på taket. Pinsamt att bli tagen på bar(höhö) gärning, när man skiter...


Kass bildkvaliter på bloggen, men men. Här ser ni halva löp :D
image125

Gjort den själv förresten (H)

Uppgifter =)

ZZzzZzZzzovmorgon =)

Ingen engelska idag, det är skönt. Men det är ändå en hel del som måste fixas, så det kommer att bli fullt upp vilket som.

Saker som ska vara färdiga idag;

Geografiuppgift om Tsunamis på minst 2st A4 papper.
Matteredovisning det är deprimerande att ens tänka på matte :S
Spanskaläxa Jag tog den frivilligt, men jag kommer nog inte heller att göra den...


Nu bär det av till skolan, måste fixa lite frukost också.

Menmen, Hörs!


Stressigt.

Tillbaka på löp...

Jag fattar inte varför jag stressar så ibland, varför stressar folk över huvud taget? Jag har slutat med mina visiter på McDonalds på Söndagskvällarna, det beror inte på att jag har gått upp 6kilo på 2månader, utan på att jag stressar till pendeln.

Ibland(fördet mesta) genar jag t.o.m. över spåren inne på centralen för att hinna. Tågen åker ju inge fort där inne, men ändå. Jaja, det är en hemlighet, eller det var iallafall en hemlighet tills nu. Jag borde sluta med det.

Jag borde återgå till mina McDonalds besök på Söndagar. Jag borde sitta och iakta de sorgliga fyllgubbarna, de osynliga tiggarna och de allt för synliga emosarna som håller till på Centralen. Jag borde göra som jag gjorde förr, men det gör jag inte, och jag vet inte varför.

Nästa vecka kan ni träffa mig över en cheesburgare och en stor jordgubbsmilkchake på McDonalds vid centralen. OBS. Varning för trängsel ;)

Hadetbra =)


Glömsker

I fredags vart det inge skola för mig, det vart en testdag. Jag var i Mörby och tog lite prover. Blodprover och ekg, om det är så det heter?

Nästa vecka så bär det av till Täby sjukhus och sedan något sjukhus i stan. Jag ska ta astma tester i täbyn, men vad jag skulle göra i stan och vilket sjukhus jag skulle till, det har jag glömt bort. haha, det är så typiskt mig att glömma sånt som man inte borde glömma. men men, jag klarar mig. Eller, det beror på om jag får ett astma-anfall och kvävs innan dess =)

Menmen, hörs!

Seeeent

Fasen vad sent det vart idag igen. Menmen, hörs.

image10

RSS 2.0