Dom sjunger sånger för mig på radion

Tjenare,

Det värsta som någonsin hade kunnat hända på den här resan har just precis inträffat, MINA HÖRLURAR HAR GÅTT SÖNDER!!! Hur ska jag nu kunna sova när varken Kurt Cobain eller Freddie Mercery sjunger nattsånger för mig?! Det hade varit bättre om planet hade störtat och jag hade fått leva som Robinson Kruse på en öde ö i några år framöver.

Dessutom är vattnet i träningspolen(den vi simtränar i, inte den vi leker i) försurat, vilket har skapat vissa komplikationer när vattnet har trängt in i skavsår skapade av badbyxorna. Min pung och mina ljumskar är nämligen lite smått demolerade. Vattnet har typ frätit sönder mina genitalier. Så, det första jag tänkte på var att göra rent skiten, med tvål. Men jag kom snabbt på att sprit är mycket mer effektiv när man ska ta död på bakterier, så sprit it was = mycket dålig idé. Jag har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv, inte ens när jag jag råkade pilla linement i ögat var smärtan värre än detta. Men vad gör man inte för att rädda sitt heligaste... xD You may call me Stålmannen(även om du inte vill).

Ajja, dags för sängen.

Hörs!


De la Potchestroom

Hola amigos! Läget?

Här i Sydafrika är det bara bra, det är mellan 30 och 37grader typ hela dagarna, vilket har lett till att jag har blivit rudolf med röda mulen trotts mina tappra försök att undkomma näsbrännan.
Ajja, det är jävligt skönt, men ändå måste jag säga att jag saknar kylan en aning, jag saknar knarret under skorna när man går på skaren och jag saknar möjligheten att pula min lillebrors tryne med snö tills han börjar gråta(mohahahah). Men det kanske hinns med när jag kommer hem(det är ju fan bara lite mer än 3 veckor kvar nu).

Dock så finns det en liten möjlighet till kyla även här i Sydus Afrikus... Träningsanläggningen har nämligen ett isbad som är 8grader varmt(ÅTTA FUCKING GRADER) Det är nästan så att jag skulle vilja kalla det 8grader kallt, för det är fan inte varmt. I alla fall så spenderas det rätt så mycket tid i isbadet, endast för att få lite vinterkänsla, heheheh...(eller så beror det på att mina muskler är helt körda efter passen och isbadet renoverar muskelcellerna, typ). Ajja,

Vi("V-ås hotellet") startat en mångkampstävling mot "Fjollträskhotellet"(hehehe), där tureberg och täby m.f. håller till. Det är bäst av 21st bataljer som gäller, och detta ska vara avgjort den 8 januari. Och vad tävlar man i då? Jo, typ allt som går att tävla i; medley simning, achtung die kurve, hålla andan längs i isbadet(vilket jag vann, GRYYYMT!) m.m. Ställnigen just nu är 5-5, spännande.

Ajja, nu ska jag ut å lägga mig å schteka lite vid poolen innan det är dags för dagens andra träningspass. Lite bilder kan jag bjuda på, men kvaliten är rätt sämst eftersom att jag har förminskat dem så att det inte ska ta 3veckor att ladda upp skiten :P


Jag, Henke och Jocke, i thö isbad.

 

En liten norsk under tävlingen "Att göra flest bakåtvolter på 1minut"

 

Pynta el julgran

 

Jag samt Henkes underdel, efter en förkrossande seger i lagkappssimningen. =)

 

På återseende!

 

// El Maestro =)


24h kvar, varav 16 fucking flygresetimmar :S

Nu är det inte långt kvar tills dess att jag står där på flygplatsen i Johannesburg och är helt lost i min väntan på att Jocke ska komma fram, ganska precis 24h kvar. Och jag har ju fan ingen aning om vart det är jag ska, egentligen xD haha. Och hur fan ska jag lyckas hitta en männika på en fetingstor flygplats som jag aldrig har varit på? Ajja, det löser sig väll. :P

Nu är det dock är massa saker som ska fixas; frillan, kontokort och solskyddsfaktor 500... så att jag inte blir rudolf med röda mulen(tack för påminnelsen märy :P).

Hörs!

Det löser sig.

Jag hatar "dagen före"-dagar. Dagar som denna. Dargar då allt ska vara klart, då passet ska ligga i handbagaget, pengarna ska vara växlade och håret ska vara nyklippt. MEN, allting är långt ifrån klart, passet har jag ingen aning om vart det är(eller jo, det ska vara här hemma, någonstans...) och håret är fan inte klippt. Men håret ska jag, eller hon som håler i saxen, fixa kl 9 imorgon, dvs om jag orkar upp tills dess. Sedan ska jag hämta mitt nya kontokort på banken, om det nu ens har kommit...

Men kl 16:10 imorgon eftermiddag har jag förmodligen hittat till rätt terminal på Arlanda, och jag hoppas verkligen att passet ligger i handbagaget då, och att jag har ett kontkort så att jag växla lite pengar...

Men vafan, detta är typiskt mig. Det här är fan jag. Oredan själv. Killen med noll koll. Men det brukar alltid lösa sig tillslut, så jag pallar inte oroa mig ändå. För om man oroar sig och det löser sig så har man ju oroat sig helt i onödan, vilket är lite onödigt... eller?

Ajja, ska sova nu, får packa klart imorgon, om jag hinner xD

Hörs!

Jag ser ju ut som fuck, men vafan, de bjuder vi på xD


Händikäppt

Jag hatar att man som löpare blir helt jävla handikappad så fort man inte har en klocka att springa med. :S Jag har nämligen tappat bort min, men jag ska fan göra ett försök ändå. Det får fan bli backträning, så behöver man ju knappt en klocka.

Ajja, kuksaker.

Hörs!

RSS 2.0