It's time to react...

Om precis 45minuter och 50sekunder avgår ett tåg från Centralen här i Sala mot huvudstaden Stockholm, mitt kära andra hem.
Innan jag sätter mig på tåget är jag tvungen att kuta runt hela jäkla Sala för att hämta saker som kan vara bra att ha men när man åker skidor, men som tur är så bor jag i en småstad så det lär ju inte ta allt för lång tid. Sedan ska jag ranta runt på stan i Stockholm å kolla lite på flickor, och kanske kläder.

Hörs!

Skidor

Goddag, mina vänner och fränder.

Nu är det endast två dagar kvar tills dess att Jag, MickeW, Adam och Oliver ger oss av mot nordligare breddgrader, vi ska bege oss till något ställe i Norrland för att åka skidor. Dock så måste jag erkänna att jag inte har full koll på vart det är vi ska. Någonstans i Härjedalen, typ. Men det är egentligen skitsamma, så länge som det finns backar och snö.

Nu måste jag vandra, men vi hörs väll av innan jag har kört nacken av mig i skidbacken...

hörs!

I sänghalmen

Patrik å Robban sitter å samtalar om lakan som Patrik just har fått. Samtalet övergår sedan(kanske lite för snabbt?) till något helt annat...

Robban; Men du, hur går det i sängen nu då?
Patrik:
Va? :S
Robban säger förklarande; Asså jag undrar om dom fortfarande särar på sig..?Problemet var bara att ingen fattade att Robban pratade om de två olika säng-halvorna som brukade åka isär, innan han gav sängen till Patrik.

Hörs!

Att tugga på svettiga tånaglar

Mina tappra riddare, trogna kombatanter och trögtänkta lakejer... Välkomna.


För er som vill veta så kan jag tala om att svettiga tånaglar inte smakar gott. Även om det är väldigt bra kvalitet på mina så är det inget jag kan rekomendera.  Händelsen inträffade när jag började få nageltrång under mitt långdistanspass tidigare idag, jag fick panik. Springa med nageltrång är nämnligen ingen hit. Och jag har ingen vana av att ta med en sax på distanspassen, så jag fick utnyttja min vighet och tugga av den istället...

Dock så slutade det inte att värka, men en nageljäkel ska inte få stoppa mig. Så jag fortsatte, och när jag kom hem och tog av mig strumoporna så var en av tårna helt blodig. Dessutom så upptäckte jag att jag hade bitit av fel nagel. Fy fan.

Men men, nu är det dags att slå på en film och fläska ner mig i tv-soffan,


hörs!


Min nya träningskompanjon.

Sahara

Det är dagen efter julafton, juldagen alltså, och en massa nyinkommen fakta om händelser har passerat mitt utomordentligt fina hjärnkontor. Dock är det lika torrt och trist som en överstrykningspenna utan kork.

No further more information...

Hörs senare!


(vafan, den här jävla sidan ser ju olika ut på olika datorer och browsrar, palla.)

I bought no gift this year...

...and i slept with your sister.Så är det julafton, igen.  De är dagen på året när man ger bort mer än vad man egentligen har råd med, men förhoppningsvis får man tillbaka mer än man ger. Man vill ju inte hamna på minus i "julklapps-budgeten"! Själv irrar jag runt i lilla Sala som en borttappad kines.

Nu ska jag i alla fall ut och springa intervaller. 3min-2min-1min gånger 3 får det bli. God Jul till mig själv... heheheSen är det dags at bjuda på årets jullåt med The Hives & Cyndi Lauper...


Hörs!

JAG HATAR KNÄCK

Tjenare Gubbar å gummor, flickor och pojkar, män och kvinnor, jänter å dränger etc etc... hehehe

Idag är det dagen som alla har tråkigt, alla utom jag,  för jag ska göra julgodis... Woho! Knäck chokladsaker och brända mandlar...roligare kan det inte va? eller?

Jodå, det kan det visste! För jag har just kokat över knäcken, vilket betyder att jag kommer få sitta på mina bara knän och skrubba en slemmig massa från köksgolvet. Och jag kan betämt meddela att knäck sitter fast i golvet likt ett lager plack sitter fast i en 80-årig kärrings käft(om hon nu har några tänder kvar...). Dvs att man måste vara specialist för att få bort skiten, men som tur är så är jag ju utbildad knäckborttagare, eller inte.

Nu vet ni i alla fall vag jag kommer att spendera eftermiddagen...

Vi hörs!

 

David Peter Jag och Paui på väg till Elins 18-år fest =)

Vuxen :O

Fan, jag tror jag börjar bli vuxen. HELLVETE!

Det är nämnligen så att jag har börjat tycka att det är slöseri med tid att sitta framför datorn till klockan tre/fyra på nätterna och spela spel, så att man nästa morgon ligger och sover bort hela dagen. Det känns meningslöst på något sätt.

Men ändå, vem vill bli gammal och grå? Vem vill gå och lägga sig efter kvällsfikat klockan 21:00... nu kom jag och tänka på att en hel årskurs gjorde det på löpet för ett år sedan, tragskt. Men om man bortser från dem då?

Detta börjar ju likna en skräckfilm, eller åtminsonde en sorglig thriller. Fan, måste nästan kompencera detta med något jävligt omoget, så att jag kommer i balans igen. :/

Hörs!

Konsert (bibelformat enligt Mary)

Även om jag gillar vintern, samt snön och kylan som den medför, så kan jag inte klandra mig själv för att dagdrömma om sommaren ibland. Ikväll är en sådan kväll...

En live konsert med Manu Chao  visas på ettan och det är fullt drag, nästan lika mycket drag som det var på Peace & Love i somras, men inte riktigt. Man känner igen de lugna låtarna med de fartfyllda partierna där alla blir som tokiga, "dansar" som galningar och vissa kanske till och med lyckas klämma ur sig en och annan ton. 
Man känner sig som i en annan värld när man står där i folkvimmlet. Helt plötsligt är man polare med flera tusentals personer som står runtomkring en, på håll skulle man kunna tro att en flock med vilddjur har samlats, men det är bara helt vanliga Svenssons som under en timmes tid lever i en drömvärld.

Sedan spräcks bubblan och man vaknar, det känns precis som om man har legat i koma för en tid. Man blir medveten om att man aldrig tidigare ha sett personen brevid och man söker sig sakta mot sina riktiga vänner...

Men men...


Nu tvingas jag att förlita mig på att kopplingarna mellan mina hjärnceller inte tas ur bruk, tills dess att sommaren är här alltså, för då ska minnena återupplivas. Ja för fan!

Hörs. Micke Micke Oliver
Minus ett år .

Död åt väckarklockans ägare

Jobbigt Jobbigt Jobbigt Jobbigt Jobbigt...

VEM I HELLVETE KAN INTE STÄNGA AV  VÄCKARKLOCKAN NÄR HAN/HON DRAR HARIFRÅN?!?!?!

Någon har stört min sömn, någon ska dö. Jag vaknade klockan 06.50. DÖ!

Hörs.


Henke Benke Plutt

Flytta till Sibirien

Det ska vara svårt att andas när man går ut, när man tränar eller när man tar en promenad i kylan. Man ska kunna göra små dimmiga moln av sin andedräckt. Det ska inte finnas några vattenpölar att kliva i, gamlingar ska ha dobbar under skorna(eller hålla sig inomhus) och man ska vara tvungen att ta det lugnt för att inte slå ihjäl sig genom att snubbla på någon av isfläckarna. Det ska vara vitt vart än man kollar, små vita flingor ska falla från himlen och lägga sig utan ett ljud på marken. På varje dagis bör tre runda bollar stå staplade på varandra, med en morot och två stenar på den övre.
Man ska vara tvungen att skrapa av frosten på bilrutan och man ska ta för givet att bilen inte alltid startar. Det ska vara försenigar i tågtrafiken och man ska vara tvungen att stå på perrongen och vänta i kylan samtidigt som man nån gång i bland lyfter på fötterna för att känna att de inte har frusit fast i marken....

Men så är det inte nu, jag kan höra regnet falla mot fönsterbrädan och man kan se ringar i vattenpölarna som bildas när en regndroppe har dunsat ner. Det ska ju för fan vara vinter!

Det är nästan så jag ser fram emot att någon liten skitunge ska kasta en snöboll i fejset på mig, bara för att påminna mig om att det faktisk är vinter.


Hörs.

Herre på täppan

Tjenare,

Micke har gått och blivit kändis. Aaaa, det är fan sant! Men inte jag då, utan Micke Westh. Igår vann det aset 10 000 kronor!!! Skattade och klara! På Lördag har han chans på 50000kr! :S Jäkla rikemansunge! SNOBB! Kapitalistsvin! :@ mm...

I alla fall... han deltar i ett tv program som heter "Herre på teppan" som kommer visas på kanal 6 i vår. Det är typ en lightversion av Fear Factor, extremt mycket lightare. Inget badande med ormar, ingen balansgång 100m över marken och inga ruttna fiskinälvor att käka. Utan vad de ska göra är att häfta fast lappar på kroppen med häftpistoler, bli slagna med plattfiskar i ansiktet och käka nån konstig smet på tid. De får 2000kr för varje vunnet uppdrag. Micke vann 4 av 6 stycken, plus att han vann "finalen" = 10 000 spänn!

Grattis Micke!

Btw så kommer jag också komma med i tv, WOHO jag är C-kändis! xD

Hörs!
Vi i Klacken;
Micke gör vad fan ni vill,
för en enda krona till!

Being stuck in my cage.

Ikväll ska jag läsa ut en engelskabok på 106sidor, det kommer blir svårt, jobbigt och trist. Men jag ska klara det, jag ska

Det ger inget, men jag gör det för känslan
...

Hörs!


Stekarna, haha xD

Stekigt värre

FAN, jag är jing, nån annan jävel får vara jang. Jing passar inte i kostym, slips eller stekar dräckt. Jing är en chill kille utan framförhållning, Jing är coooooooool, Jing är killen med kollen som tar dagen som den kommer... Jag är killen som inte vet vart jag ska eller vart jag är på väg... vem bryr sig?!
 
Men vad fan!? VEM I HELLVETE AGERAR JANG!? Nån jävel(jang)...ajja sikitsamma...

Hörs

// JING

PS: Elin, det var en kul kväll och grattis på 18års dagen, dock var det liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite för stekigt. D.S.


Ibland funkar det inte som det ska bara...

Från klar himmel faller bomben.

Så händer det, David och jag får för oss att gå ut. Även om det är 18års fest och cooktailparty imorron, så smög sig den där tanken av att göra något dumt och oplanerat  upp i våra bakhuvuden. Men det vart som tur var ingen lång utekväll... vi sparar det tills imorron...

Och det är nog inte läge att lägga ut de värsta detaljerna från kvällen, för även om den vart kort så måste jag säga att den var händelserik. B.l.a. så bjöd David(som har flickvän) Paui på förfest. Det roliga är att han bjöd på förfest hemma hoss henne och dessutom så fick han det att låta som om bara dom två skulle komma på förkröket. Det var roligare än det låter. hehehe...


P.S. undvik trappen vid Sollentuna centrum i några dagar...D.S.


Hörs!

Min hjärna är urblekt och tvättad.

GE MIG LITE FÄRG FÖR FAN!

Så är jag igång igen, och jag springer som ett djur. Vissa säger att det gäller att hålla sig i skinnet, men jag är ju för fan STÅLMANNEN!? Vad tror folk om mig... att jag är en vanlig skolelev som drömmer stort och samtidigt inte kan kontrollera mig?! Inte då!

Det spelar egentligen inte längre någon roll. Jag lever på impuls, tar chanserna som de kommer och försöker låta bli att planera saker som jag inte kan påverka. Visst ska man drömma, men man får ta drömmarna som inspiration, och man kanske inte alltid bör ta för givet att varenda en av dem ska bli verklighet. (Man ska iallafall inte tro att allt kan hända på ett halvårs tid, även om man hoppas ibland) Yäyä, jag får se till att springa som en häst denna gången, och inte som en flodhäst, så att jag inte blir skadad igen... För det vill vi ju inte...Kors i taket.

Imorgon är det ännu en tuff dag i mitt värdefulla liv. Så lite sömn för mig skulle passa som Absolut torr passar för armhålan. (visst det svider och är inte kul, men det är nödvändigt, ibland)

Hörs!

Skolan står där ensam nu

Dags att sova och låta impulserna mellan hjärncellerna flöda lite som de vill innanför pannbenet för en stund. För imorgon är det bäst att de håller sig på plats, de jävlarna. Då är det proooooooooov. Fyyyyyyyyyy.

Hörs.Tänk om man kunde surfa... fan vad coolt.


En sista gnista hopp...

Regn har slickat hela Stockholm som en våt tunga. Men nu har allt smutsigt vatten frusit till is. Det är nästan så att känns som när det blåser på månen, otroligt. För en gångs skull så är det bara att vänta på snön.

Nu är det dags att snöra på sig skorna, ta på sig den kalla vinterjackan och gå till skolan. Ja, jag tänker gå, för nu är det kallt och nu kan inte vattenpölarna inte längre hota mina torra fötter.


Hörs!

En vild helg vankas...

... Jag vaknar klockan 12.03. Jag käkar gårdagens halvuppätna pizza till frukost medan jag kollar på en gammal västern rulle med Seb Macahan, vilken är så dålig att jag slummrar till lite ibland. Efter filmen sadlar jag på mig skorna och drar till Hägges för att köpa mig ännu en pizza, till middag. Tillsammans med den knäpper jag min första "zendium"(kodord ;))... här startar dagen, officiellt alltså.
Sedan är det  finbyxor, skjorta och kavaj som gäller för resterande delen av kvällen. Musiken höjs och vi taggar till, klockan närmar sig 21.00 och det blir dags att ta pendeln mot Älvsjö, där 2008 års näst sista fest ska hållas av Elin Cadenius. Det är cooktail tema, vilket jag hatar, annars skulle jag aldrig i livet sätta på mig en kavaj, men vad gör man inte för laget?!

Fan, dags att sluta dagdrömma oh dra mig till sängen. Detta är min förutsedda Lördag, så ännu återstår 4långa dagar i skolan...

Hörs!


Sollentuna gangsta(NOT), minus Oliver.

Grisöron, blöta skor och mupp-bajs.

Hemma i lillstan Sala igen...

jag måste säga att jag saknar inlandsklimatet med kalla vintrar då snön knastrar under fötterna när man går. Då fingrarna är kritvita och stelfrusna vilket gör att man inte kan knyta upp skosnörena  när man kommer innanför dörren. Jag saknar känslan av att springa 80minuter distans med en mössa som den kalla vinden lätt blåser igenom och gör att ens öron blir förfrysta och stela, likt sånna där torkade grisöron som man ger till hundar.

I Stockholm regnar det 24/7, det är plusgrader och man får plocka fram dykardräckten, simmössan och cyklopen ur garderoben så att man inte drunknar så fort man går utan för dörren... Jag hatar regn, Jag hatar blöta skor och Jag hatar kustklimat.

Men mest av allt hatar jag kockens fiskgratäng, om jag inte hade varit medveten om att han är världens sämste kock och inte kan laga mat så skulle jag tro att han håvar upp fisken ur kloakerna, utanför köket, där den livnär sig på mupparnas avföring, därav smaken...

Menmen, nu är det helg, nu är det chill.

Godnatt. Hörs!


Så händer det igen... fyfan.

Så sitter man här igen, med ett skadat baklår som gör att jag knappt kan ta ett rakt steg, nu vet jag i alla fall hur mupparna som inte kan gå normalt känner sig... alltid ska man lära sig något nytt.

Idag stod det simning på schemat. Vilket betyder att jag får möjlighet att styla för min nya fan-club, dvs förskolebarnen som går på simskola. I valiga fall brukar jag bjuda på några stänk ifrån trean och ett par volter från ettan. Men idag kände jag att programmet behövdes kryddas på lite, så jag la till några volter med dyk ifrån trean.
Jag måste helt ärligt säga att det är lite tufft när alla småglina applåderar och skriker "En gång till, en gång till..." i kör, eller inte. Jag känner mig som största tönten, men vafan, det är ju kul i alla fall.

När alla andra agerar "Mr & Mrs Perfect" så får väll jag se till att bjuda lite på mig själv. Bara för i säkerhets skull så att badhuset inte drabbas av torka, för det vill vi ju inte... Jag är ju ändå jävligt rolig när jag tänker efter... hehe

Dessutom är jag väll största tönten? och vad spelar det då för roll om jag gör bort mig en aning?

Hörs!


Skönaste bilden! haha

En lag om Micke

Så händer det igen... ni är ju så jävla stor ägda! Ja, jag snackar om de inkompetenta(och impotenta) tvåorna som går här på löpargymnasiet...

Jaja, det är kväll, det är inte sent och det är inte tidigt, då återstår lagom... Det är lagom. Egentligen så hatar kag det ordet, lagom, vem fan vill vara lagom?... lagom som i medelmåttig...usch nej, inte jag i alla fall. Bäst eller sämst är det som gäller, inget däremellan, tack.

Menmen, ikväll får det duga med ett undantag, det är lagom sent och lagom tidigt för att sova, fyfan för lagom,


godnatt.

Hörs!

RSS 2.0