Kvalitet

Men fy i hellvete vad sent det är igen...


Jag tror inte jag har nämnt detta på rätt länge nu, så jag måste bara påminna er om hur jävla bra jag är. Smart, cool, rolig och snygg är jag ju också
(men utseendet har ingen betydelsen säger ju folk, men det måste ju bero på att dom själva ser ut som fuckface) =) hehe. Hade inte jag varit jag, så hade jag nog varit Jesus, eller Gud. Skitsamma dom är ju av samma skrot och korn. Iofs så tror jag ju inte ens att någon av dom varken har funnits eller finns, så det betyder att jag inte hade varit någonting? Nej, så kan det inte vara, jag hade varit stenrik och haft ett eget playboy manison. Menmen, så är det inte nu. Istället är jag urfattig och har inte ens en egen fanclub(eller ja, räknas min 10åriga lillebror?), så  jag måste ta mig till arbetsförmedlingen å söka jobb imorgon, fan också! Så det blir mycket att göra imorgon(typ 3 saker xD haha) ajja det är dags att sova nu.


...hörs!
Så jävla ful(a), hahah xD

Livet

Tjena görls änd båjs!

Nu jävlar ska jag ta tag i det här. Livet alltså. Jag ska nämligen lämna in vår stationära dator på reparation sörrni ;) hehehe. Men har en massa annat skit att göra också. Arbetsförmedlingen, träna(om 10min), leka med Woldemort och Milla.

Ajja, hörs!

Spyta på tomten. Inte så gött. :S

Tjenare Fancluben! Micke Röj här. hehe

Idag har jag... SPYTT SOM EN T-SPRITS DRICKANDE ALKIS!!! Det var lite äcklig faktiskt, i vanliga fall(när jag spyr pga möjlksyra) brukar det ju typ rinna ut ur käften pga att jag dricker så jäkla mkt vatten när jag tränar. Men så var inte fallet den här gången. Det såg fan ut som om jag bajsade med käften :S Mörkbrun köttfärssås och spagettis som såg ut som larver xD Mysigt värre.

Intressant va?! :D

Ajja, ska sova. Är ju lite hängig så att säga,

Hörs!Det var fan typ 4veckor sedan jag använde dessa :/ Men nästa vecka ska dom jävlarna på igen! =)
"Så jävla gött" haha ;D

Sommarstädning?

Hoho,

Måndag. Jag ska förbi farmor och hjälpa till å städa lite. Kul, noooooooooot. Ajja man måste vara snäll ibland också. Jag skulle ju ha varit där för 2h sen, menmen :P Sen drar vi till stugan i alla fall. Vad jag ska göra där har jag ingen aning om, men i brist på underhållning så känns det som ett eminent val. xD

(sen måste jag bara säga att jag är skitirriterad på grannfamiljen som har huset brevid oss. Det är en riktig jäkla svensson-svensson familj med Volvo och ett par ungjävlar. Det jag irriterar mig på är att skitungarna springer nakna på gården, 24/7. Jag kan varken diska eller laga mat utan att se en naken unge, inte så aptitligt så att säga.(inte för att jag hade diskat eller lagat mat om dom inte hade varit där, men ändå! xD hehe) )

ajja, dags att dra kanske.

Vi hörs!

Edit, mobilen funkar utmärkt. Jag har bara inte orkat stoppa i laddaren i uttaget. Men jag funderar på att göra det ikväll, men jag får se vad som händer. =)

Monotona Micke

Tjenare hurttbullar!

Det är Jag-inget-liv-Micke här. Har inte hänt så mkt i veckan... Walle å Milla har bott här. Sen var jag å badade igår med nåra töntar. Nu ska jag ut och klippa den där jävla gräsmattan som har stått och grott i veckor. (jag borde klippa mitt jäkla hår också, som har grott i typ 8 månader nu). Monotona jäkla liv XD Tänk om något roligt kunde hända...Har inga roliga bilder att lägga in heller.


Hörs!

Ibland är jag så jävla smart

Tjena!

Fan, jag vill sova, men kan inte somna om. (kanske beror på att jag sitter vid datorn? haha) Ajja, låg och tänkte imorse, filosoferade lite i min ensamhet sisådär. Och gissa vad?! Jo, jag fick en snillerblixt! En riktigt jäkla vattentät "tjäna-pengar" idé. (hur mycket pengar återstår dock att se xD hehe) Men avslöjar den inte nu, vill ju inte att någon wannabe kommer och utnyttjar min eminenta idé. =) Det handlar om kreativt skapande i alla fall, hur fan kreativitet och Mikael Röjerås går ihopp återstår dock att se, det finns ju en risk för Fail, med stort F...Utslagen på gräset i Hultsfred =)

Marathon.se inlägg (Sanna?) ;D

Nu har Walle å Milla lämnat mig här, i min ensamhet. Så jag ska bege mig ut och springa lite obanad terräng.

Jag måste fan ta tag i det här
nu, och göra träningen till en rutin igen. För inte fan kommer man till USA om man inte tränar. Och dit vill jag komma, men jag har en bit kvar.Hörs!


Uppgång och Fall.

Ajm häving ö good tajm

Hej där, Walle å milla är här.

Å jag ska fan sova nu, typ. Är trött som fan, och jag skulle gissa på att det kommer från Hultan. Ajja,

Hörs!Walles partytrick; "Kolla, jag kan stoppa ner en hel korv i halsen"

Hultsfred 09, Avklarat.

Då är jag hemma igen, efter att ha spenderat 5 dagar i leriga den Smålandsorten Hultsfred. Det sög, på flera sätt. Eller ja, allt beror ju på hur man tolkar det. Men om man inte gillar nedpissade tält eller fyllskallar som är allmänt störda i huvet så är det inget jag kan rekomendera (inget fel på fyllon, eller jo det är fan fel på dom, men så länge dom låter mig va så får dom supa hur mycket som vill). Regnet gjorde inte saken bättre. Menmen,

Men(MEN) med The Killers, Kings Of Leon och The Sounds i spetsen så adderades åtminstone ett par grymma stunder till minnesbanken från Hultsfred-09. Och många saker var ändå grymt kul, trotts att det negativa väger lite tyngre än det possitiva. =)

Ajja, Hörs!


jhjhjjhjjh

Nu börjar det närma sig... hultan. =) Och jag började packa för 15min sen. Nu är jag klar :D Så jävla najs!


Ajja

Bästa starten på dagen! :D

Det är jobbigt att vara morgon trött. Nu har jag 1h på mig att packa, käkafrukost och ta mig till tåget. FUCK! Sen så har jag ju massa andra livsnösvändiga saker att göra, som att kolla Facebook, hotmail samt gå på skithuset. Ajja, it's a hard life, som Freddy Mercury brukade säga...


(Bilden är så jävla ful att den inte behövs i större format)

Hörs!

Det är jobbigt att anstränga sig...

Fan, nu pallar jag inte sitta inne längre. Har en massa saker att fixa...

Arbetsförmedlingen å tigga pengar/jobb
(edit: fan, kom ju på att det är Söndag...doh!)
Brorsan och hämta tält... HULTAN PÅ TISDAG! :D
Farmor och tigga käk. xD
Sen ska jag ut å kuta lite.
Och imorgon bitti bär det av till Sthlm och löpetlägret. Men där ska bara hämta lite saker som jag glömde när jag flyttade =)

... och fan, vi måste ju sno låna dom där McDonalds parasollen snart... Och fixa spiderman dräcker för den delen. xD haha.

Ny design också, jag är fan grym =)


Hörs!

ROCKPARTY!

Dåtiden


Det kliar på ryggen

Tjoho, har vart en lite halvseg dag.

Nu har vi fixat med Greklands resan i alla fall. På Söndag beställs biljetterna och omkring den 10 augusti så ligger jag och några random Salabor, samt någon enstaka powerpuffpingla från V-ås, och glassar på nån sandstrand vid medelhavet. NAJS! I typ 3 veckor blir vi borta.

Nu ska jag in i duschen, sen käka och efter det bär det av mot V-ås och Power Big Meet. Det är nån sån där köra runt med raggarbilar fest i hela stan, för er som inte vart där. =)

Hörs!

Inga problem =)

Holabandola amigos!

Min klocka kom med posten idag, så jävla gött! Nu behöver jag inte känna mig handlingsförlamad som en amerikansk tungviktare... =) Så det är najs.

Brorsan fyller visst år imorgon, men han hade glömt bort det(cenildement? :S ), men det är skönt på ett sätt, för nu kan han ju inte klaga på att jag har glömt köpa en present (H).

Sen så måste jag bara meddela er en sak, DET ÄR VARMT SOM IN I HELLVETE I DET HÄR JÄKLA HUSET!!! Det är faktiskt så illa att tanken om att ta en sovsäck och gå och lägga mig ute på gräsmattan har slagit mig... Det enda som stoppar mig är att grannarna är pundare och risken finns ju att psykkärringen hugger mig med kniv utan anledning,

ajja skitsamma,

Hörs!Springa i natten, sjukligt betende

Tjenare,

Löpar-nörd-Micke här. Jag har tränat 1ggr på tre dagar(så lite tränade jag inte ens under studentveckan...), det var en 25minuters joggingrunda till badet. Igår skulle jag kuta intervaller, men jag orkade inte, hade ingen lust... Så jag flyttade passet tillss idag, men sprang jag det? Nej, för när jag kom hem och skulle springa, kl 19:00 så däckade jag på soffan, och så vaknade jag för en halvtimme sedan.
Det kan verka lite sjukt, men det är sånt här som jag får ångest av, det är det enda jag får ångest av på nått kostigt jäkla sätt.

Så, nu har jag ett val att göra, antingen sitter jag kvar här framför datorn och TV:n och häckar, eller så snörar jag på mig löparskorna och beger mig ut i mörkret för att kuta... Hur skulle du göra? Jag tror att jag satsar på det senare alternativet. Det kan bli kul, men det är lite synd att jag är själv bara, men det hade jag ju varit om jag hade kutat mitt på dagen också.... =)

Det kanske är lite sjukt, men vafan, om ca 20 000 personer springer midnattsloppet så kan väll jag kuta midnattsintervaller, eller? 


Ajja, till V-ås och kuta bana imorgon, sedan hem till Sala.


Hörs!En annan gång då jag sprang mitt i natten, dock var jag ju inte ensam då. David, och massa andra nördar var också med. =)

RSS 2.0