Vem är jag som inte låtsas om er...

Eyyo!

Det första fröken Mustonen sa när hon kom innan för dörren var "Är det städat här?" ... men det lät precis som om kvinnan menade att det skulle va ostädat, även fast jag har lagt ner ett antal svindyra timmar av mitt liv på att städa den här lägenheten idag. :@

Ajja, det är kul att ha henne här i alla fall. Snart drar ju jäntan till USA, men förhoppningsvis så beger även jag mig dit till våren. Kanske inte till precis samma ställe, men ändå. :P

Ajja, nu är det dags stänga av musiken och låta grannarna få lite ro = sovdags

Hörs!
Toppform

Tja,

Körde 4*300-200-150 på Arosvallen idag. Och det kändes grymt bra, precis som allt annat gör nu också. Efter några intervaller började jag nästan undra om jag maskade omedvetet. Sprang saktare än vad jag borde göra bara för att slippa bli trött. Men det är bara det... att det bästa jag vet är att bli trött, och när jag fick höra tiderna så gick det ju jäklig snabbt ändå. Snabbare än vad det någonsin har gått förut. Så det är kanske bara det att jag är i grym form just nu. Och det har ju inte hänt på en sisådär 4år... Det är kanske därför jag inte har så bra koll på hur det känns att vara i riktigt bra form?

Ajja, imorgon måste jag städa. Det är nämligen så att jag kommer få finbesök här hemma på torsdag. Fröken Mustonen har bestämt sig för att göra mig sällskap under ett par dagar. Det ska bli najs.

Hörs!
Hundbajs (L)

Jag är hundvakt åt tre jävla kuk hund(valp?)ar och är så sjukt jävla irriterad på de små asen! :@
Det första som hände när jag klev in innanför köksdörren imorse när jag vaknade är att jag kliver i en stor jävla pisspöl..... MED ENA FOTEN, MEDAN JAG SAMTIDIGT HAR GJORT EN FET AVGJUTNING AV MIN VÄNSTERFOT I EN STOR HÖG MED HUNDSKIT!!! Jag brukar ha dåligt morgonhumör i vanliga fall, men nu vart jag fan förbannad på riktigt... :@

Dock så är det ju morsan och robbans fel(det är ju deras otämjda hundar som har pinat mig) så för att hämnas på dem(morsan och robban alltså) så har jag sparat hundskiten... Frågan är bara vad jag ska göra med den... laga mat? lägga under sängen och låta det ruttna? måla huset med? täta springor i fönstrena så att huset kanske håller sig varmt i vinter? Jaja, vi får se, något kul ska jag nog hitta på... xD hehehehe

Ajja,

hörs!

Tired of living like a blind man

Bananflugor. Dom jävlarna frodas här i köket. Det är nämligen så att jag inte har orkat städa, diska eller ens gå ut med sopporna på en hel vecka(eller ja det kanske är mer än en vecka iofs xD). Vilket har lett till att kompostpåsen har blivit en parningsplats för dessa hellvetes kryp. Det luktar inte så gott, och det ser inte så bra ut heller. Men det är sånt som händer när en 20årig kille(med sjuuuukt mycket att göra om dagarna.......) bor ensam.

Nu ska det bli ändring på det, imorgon ska det städas. Fifan.

Hörs!

FAILKVÄLL

Jagvillhadigduärminduärbaramin.Sensåärduinteenslitemin;PpPpPpPPPPPP

It doesn't matter who you are, if you travel in a fast machine

Ikväll är det fest.

Hörs!

Konsert, Nattbad, Jävlakukbusstur och en grymt bra tävling

Det har varit kul att träffa Sanna igen, även om det bara var för en dag. Efter konserten igår så drog vi och badade nånstans i Tantolunden och Mälarens förorenade vatten, det var(trots att jag alltid har trott att man får cancer om man badar i Mälaren ;>) riktigt skönt efter att ha stått och toksvettats framför en scen i 3timmar. Det behövdes så att säga, dock så hade vi inga handukar med oss så min t-shirt fick agera badlakan för en kväll, vilket resulterade i att jag fick gå i bar överkropp hem...

...och jag har inte tänkt på det så mycket innan, men på vägen hem igår så kom jag på hur mycket jag hatar att vara spinkig. Hur mycket jag hatar att ha armar som ser ut som överkokta spagettin, att ha en mage som är som en träplanka med lite repor på(dvs helt formlös men att man kan se rebenen sticka ut lite här och var) samt att ha en ryggrad som ser ut som en jävla tuppkam så fort jag är det minsta framåtlutat.

Men nej, jag vill inte vara fet, byta kropp eller se ut som någon annan. Men det fattas fan lite muskler, och det ska vi ordna till hösten sörrni! :PPåväg in till Stadion så irrade jag bort mig totalt, så som typ bara jag och senil-dementa kärringar kan göra. Jag satte mig på fel buss, vilket jag inte märkte förrän föraren ropade "slutstation Strängäs, Strängnäs nästa" i högtalarna. JAG HADE TYP ÅKT EN FUCKING TIMME I FEL RIKTNING!!!!! :S En 20minuters bussresa hade förvandlats till en och en halv timmes resfärd(och då hade jag ändå inte nått mitt mål, utan bara kommit tillbaka till stället jag startade ifrån. Jag har funderat på att skaffa en tatuering, och där och då så bestämde jag mig för att tatuera in "FAIL" i pannan på mig själv.) Snacka om att paniken spred sig i kroppen, speciellt med tanke på att jag visste att om jag skulle åka lokaltrafiken hela vägen in till stan så skulle jag komma fram samtidigt som loppet startade. Dock så hade jag sån tur att Sanna och hennes föräldrar ändå skulle in till stan och käka, så jag fick skjuts och kom fram 1h och 15min innan start. Pörfekt!Själva loppet gick grymt, nytt pers med 10 sekunder i första 1500metersloppet för i år. Tiden vart 3.53,97 vilket är helt ok, men den kommer inte att stå sig säsongen ut. Och nej, jag är långt ifrån nöjd med den tiden. Ändock jävligt glad att jag sprang så pass bra. =)


Ajja, dags att sova fifan,

Hörs!

Sombody said you got a new friend

Ikväll är det dags för konsert. Det kommer bli grymt, det är det alltid. Det är nästan skitsamma vilket band eller vilken artist det är som spelar. Man kan hata dem när deras låtar spelas på radio, när deras nya hit nöter ut spotify-reklamen 24/7 eller när RIX-fm har spelat sönder dem.

Men när man står där framför scenen så blir allting helt plötsligt så jävla bra. Om det är den dunkande basen, det vajande publikhavet eller den oslagbara känslan av att bara vara med om något speciellt som gör det magiskt vette fan, men någonting är det som gör live-musik till något extra, och så länge det där lilla extra finns där så är det egentligen skitsamma vad det än är. Så länge känslan finns där.

Hörs!


-bild

Fat Chicks

Det vart fan sent ikväll, lite för sent. Jag har varit ute på krogen(läs:hottan) med några polare. Och visst var det kul.

Alex och jag fick en öl utkastad över oss efter att ha "raggat" på fel brud(en 40årig klimakteriekärring som shakade loss med oss 20åringar på dansgolvet, eller var det vi som shakade loss med henne? hehehe)

Och jag kanske ska tillägga att jag har varit helt nykter hela kvällen, vilket i vissa fall har varit grymt kul, t.ex. så är min nya hobby att kolla på när s.k. "Fat Chicks" raggar. Det är underhållning på hög nivå att se hur en boll kommer dansande mot en pinne och när pinnen får syn på bollen så lägger pinnen benen på rygger och kutar iväg... och bollen studsar efter.

Och visst, jag tycker att det kan vara ganska kul att hålla till på dansgolvet och dra mina supermoves och se hur alla brudar drägglar efter mig(typ ;>), men när DJ-en drar igång låtar som Carolas; Främling, så vill jag ju bara sjunka genom marken, eller åtminstonde fly dansgolvet snarast möjligt. Jag hatar schlager. Jag hatar Carola.

Missbrukar jag ordet hatar?


Ajja skitsamma, det börjar bli dags att sova. Klockan är ju snart halv fyra.

Hörs!


Not so fucking special.

Jag har äntligen fått hem mina spikskor och lätta skor från USA. Dom sitter grymt bra. De lätta skorna känns typ som att ta på sig ett par strumpor (Y). Det är kanske tur att allvädersbanan, som de håller på och bygger här i Sala, inte vart färdig i tid för i så fall hade risken varit ganska stor att jag hade lagt in ett banpass idag(trots att jag hade ett jävligt tungt banpass igår) bara för att få kuta lite med mina nya skor. hehe, precis som om det skulle kännas mycket bättre bara för att jag har ett per nya skor... Inte så troligt med tanke på att det redan känns sjukt bra ;>

Jag är som ett litet barn på julafton.

Hörs!


Jag måste fan skaffa mig en ny systemkamera så att jag kan ta lite bilder själv. Det är roligare så ;>

FU FI!

Jag gjorde Aftonbladets valtest. Det gick sådär...
Det är bara det att jag hatar Piratpartiet och Feministiskt initiativ... Jävla jippo partier som bara kör på sina sakfrågor(vilka iofs kanske inte är helt värdelösa, men att skapa helt nya partier pga ett fåtal frågor är ju lite överdrivet.)

Annars dög det väl, jag kommer ju att rösta rött eller grönt så dom partierna ska ju vara där uppe. Likaså hör de där "Vi samlar alla rika(eller helt jävla korkade ;>) människor i ett parti så att vi kan bli ännu rikare och de fattiga ännu fattigare"-Partiet (aka Moderaterna) hemma i botten. YES BOX! xDAjja, jag kände mig grymt stark på intervallerna idag. Dock så kom jag i mål efter första sexhundringen(av fyra) med tanken - fy i hellvete vad sakta jag sprang - poppandes mellan hjärncellerna. Och även om det bara var den första intervallen(resterande tre gick grymt bra) så kändes det som om jag bara ville hugga av de där jävla stumparna till ben jag har, eller snoppa skallen som om den vore det gröna på en jordgubbe...
Jag vet inte varför, men jag blir så jävla förbannad på mig själv när jag inte tar i tillräckligt mycket, eller känner att det finns mer att ge. Att komma i mål och känna att "fan, jag borde ha sprungit lite snabbare" är något av det värsta som finns i min lilla(stora?) värld.
Jag tar hellre för mycket än för lite, även fast det egentligen är bättre att göra tvärtom vid vissa tillfällen. Men att inte få kippa efter andan eller känna hur mjölksyran breder sin väg i benen är en pina.

Ajja, det är dag att dra sig mot sängen,

Hörs!

Grottmongon och retards

Det finns vissa saker som man bara inte gör i Sverige. Och vissa saker som man gör.

Man ställer sig t.ex. inte mitt i eller på vänser sida i en rulltrappa så att man blockerar skiten för andra människor. Då är man dödsdömd. Man bör stenas. STÅ TILL HÖGER FÖR FAN SOM ALLA ANDRA MÄNNISKOR MED HJÄRNCELLER GÖR!!!!!!!!!111!!1
Man sätter sig inte brevid en okänd person och börjar prata med den när man åker buss(speciellt inte o personen verkar totalt ointresserad av en) när det finns andra lediga platser på bussen. Då förtjänar man 10 rapp av en piska.
Och om någon har ett "4-säte" på tåget så ta man bara inte och sätter sig mittemot denna personen och beslagtar dennes fotpall. Speciellt inte om man är ett jävla fuckface grottmongo som smaskar på nötter och väger 200kg och predikar för hela jävla vagnen om hur nyttig man är när men egentligen har förkalkat varenda jävla ven, artär och kapillär man har i kroppen. 

Jag hade planerat att spy efter mitt pass idag. Men efter att ha spenderat 30minuter på ett tåg med ett retard mittemot mig, 20sekunder i en rulltrappa bakom ett fuckface som blockerar hela vägen och 15min på en buss bredvid nån översocial avdankad A-lagare så kunde jag inte göra något åt det när spyan kom krypandes upp i halsen redan innan passet hann börja. Fan.

Jaja, nu ska jag till Alex å lira lite TV-spel.

Hörs

Nu har jag den där känslan

Så har jag sett årets första(och sista?) orm. Eller, jag inte bara såg den jag cyklade över den. hehe. Den slingrade sig över cykelbanan och när jag fick syn på att det var en orm, och inte en krokig pinne, så var jag tvungen att göra ett snabbt och klippskt ställningstagande.
Jag kunde ha tvärbromsat.
Jag kunde ha väjt.
Men nej, jag vart som paralyserad av den där ormfan att jag inte kunde göra något alls. Eller jo, jag kunde tydligen lyfta på fötterna så att den inte skulle kunna hoppa upp och hugga ihjäl mig. Och så hann jag styra så att jag körde rakt över skallen på den(för då lär ju risken att den hugger mig reduceras ännu mer?!) Jaja, jag tycker iaf att det var skitsmart gjort.

Men men, jag hatar sånna där vilda jävla reptiler som är helt opålitliga och oförutsägbara. Jävla äckel :@

Ajja, idag har jag spelat badminton och badat. Nu bär det av till Västerås för lite banträning. 600m-500m-300m med 15min vila mellan varje lopp = det kommer gå sjukt fort idag. Det gillar vi :D

Hörs!

Lagsport up my as

Det är VM-final i fotboll på tv. Men jag pallar inte kolla. Jag gillar ju inte att kolla på fotboll, jag fattar inte riktigt poängen. Jag gillar indviduella sporter. Sporter där man har sig själv att skylla om det går dåligt, och där man har sig själv att hylla om det går bra. Där man svart på vitt ser vad man har åstadkommit.

Sommar

Det var partaj igår. Och det var hos pert. Och det var kul.

Något som inte är lika kul är att jag tror fan att jag har brutit mitt finger. FU-fingret. Det är svullet. Det gör ont, ont som fan. Det är blått.

Nu är det kanske dags för lite bad, men vem vet.

Hörs!

Älskling, det är livet.

Jag gillar er, dig
lika mycket som jag gillar Sala kebab
även fast ni(dom(du?))
inte vill släppa in mig
för nära inpå,
när jag själv är så grymt sugen på en Kebab.

och jag funderar ibland
på vad det kan bero på
är det så enkelt att det bara är stängt vissa tider på dyngnet,
vissa dagar om året?
eller är det mer komplicerat än så?

Måste man boka tid?
planera?
organsisera?
ordna med en massa skit?
... i så fall är det tack och adjö för mig.
kanske.
För jag har inte den där tajmingen,
och har aldrig haft den,
aldrig någonsin.

Men jag vet inte,
ingen vet,
vad tystnaden egentligen är värd?


Även fast jag fortfarande gillar er, dig och dom andra
och även fast jag kan offra en hel del för er, dig och dom andra
så har jag för mycket att förlora på att offra allt.
Det funkar inte så.
Jag är ingen man kan räkna med i kris.

Och ni som kallat mig er vän
er har jag lämnat gång på gång
Jag har behandlat er som skit
och jag ska lämna er igen
Jag är helt säker

kent

Kanske inte idag,
men någon gång.
Någon dag.
Det ska jag.

Jag vill aldrig någonsin stå still.
Men när ingen tänker tanken
kommer ingen ställa frågor.


Även fast man vill
hellre än någonting annat

feghet.

Jag ska aldrig bli feg
aldrig mer
igen.

JAG HATAR HOLLÄNDSKA SKITHUS... forts.

Hej,

Kom nyss hem ifrån Woldemort, han är lite otäck han. Vi har bathat i hans pool och kollat lite på film, hans bitch LOLA servade oss hela kvällen..........

Ajja skitsamma, jag har blivit så kreativ på sistone, först gjorde jag egna shorts och sedan egna t-shirts. Så för att utvecka min konstnärliga förmåga ytterligare så har jag börjat måla i paint. Såhär ser Holländska toaletter ut. Sånna som jag hatar, för att det alltid blir fartränder kvar när man skiter i dem eftersom att skiten hamnar rakt på kaklet, och inte i vattnet...
Hörs!

Viva la vidaaaaaaaa =)

SOLA BADA OCH SPELA VOLLEY FIFAN! DET ÄR SCHTEEEEK!11!!11!!!!!!ETTETT!!!1!!!


Min käre vän Tiger af Balm. Synd att det lukar så jävla mycket bara... :/

This is stupid, let's do it =)

Ok, jag dog inte av köldskador efter simmandet. Det var fan rätt varmt ändå... Dock så är det lite obekvämt att köra vattenlöpning i en sjö där man vet att det finns ställen som är så grunda att man kan stå med vatten till midjan, även när man är långt ut ifrån land. Det är obehagligt att inte veta om man i nästa steg kommer kliva på en fet jävla sten... (och bli liggandes där ute i vattnet och förblöda och sedan hittas nere i stan när ens döda kropp har flytit via ån ner till dammarna. För alla vet ju att det är vad som händer om man slår i foten i en sten i vattnet...)Om du kunde, skulle du vända tillbaka?

Jag ska simma, men badhuset har stängt, så det får bli en tur i sjön. HELLVETE! Jag kommer ju frysa ihjäl. Och folk säger att det är varmt i vattnet... MEN HAR NI TESTAT BADA MED 0% UNDERHUDSFETT!!!???  Nej, just det. Käften då! :@


ISBAD IT IS!!!Hörs!


Den 22 Juli

Det var en evighet sen jag senast var på konsert. Det är kanske därför jag saknar det så mycket.

Känslan, publikhavet, flera tusen röster i ryggen, basen som dunkar genom kroppen, diskanten som bildar ljuva toner i öronen, euforin, stämingen, texterna, minnena av tidigare händelser som på något sätt har ett samband låtarna texterna platsen eller människorna man är med.

Det är något speciellt med livemusik. Det är något som väcks till liv varje gång jag går på konsert, för att sedan läggas i dvala tills nästa gång jag står där framför scenen och flyter med i publikhavet med händerna i luften.

Men snart är det dags igen. Och sen är det dags igen. Det ska bli kul. Det ska fan bli grymt.JAG HATAR HOLLÄNDSKA SKITHUS

Nu så har jag kommit hem, efter att ha varit borta i en vecka, och vill använda den där dammiga tvättstugan som nästintill aldrig besöks av någon av mina två(tre?) fuckfacegrannar. Men när jag kommer ner och ser att den är UPPBOKAD I TRE FUCKING JÄVLA DAGAR FRAMÖVER så växer vreden inom mig. Jag känner att jag vill ha sönder något, slå någon eller kanske kasta ut deras nytvättade tvätt på golvet...

Ajja, jag låtsades att jag inte såg "bokningslistan" och fyllde de där tvättmaskinerna till max. Så nu är det bäst för den som hade bokat tvättstugan att sova länge, för den kommer vara upptagen ett tag till minsann.Jag hatar en massa saker, för många saker, för fina saker, för bra saker. Saker som jag inte borde hata, utan älska. Men den där osynliga gränsen, mellan kärlek och hat, kan vara hårfin. Och ibland är det mer tillfredställande att hata något.


Och sen finns det vissa saker som jag hatar så mycke att jag bara vill skrika ut min frustration i ansiktet på någon, ibland, inte så jätteofta, men ibland, 2-3ggr per dag kanske, eller 4. Saker som...

- Fullbokade tvättstugor
- Klimakteriekärringar som blockerar ingångar till affärer och skapar 5mils kö, både framför och bakom sig, eftersom att ingen jävel varken kommer in eller ut i affären när de har ockuperat all mark som är gångbar. BACKA RÅÅÅÅÅH!!!!!
- Holländska toaletter, vem fan uppfann dem???!!! Man skiter på en platta och "hålet" med vattnet är längst fram vid dicken(eller kussimurran om man nu har en sådan)... Alltså blir det som att skita på toalettkanten, fartränder i skithusstolen blir därmed även oundvikliga! Och holländarna själva verkar även dem ha tröttnat på dessa stolar eftersom att jag för varje toalettbesök jag gjorde i Holland fick erfara vad den föregående toalettbesökaren hade för konsitens och färg på sin skit. Vilket, enligt mig, inte var så jättekul om man t.ex. ska gå till toaletten och tvätta händerna innan man käkar på nån restaurang, och på köpet får man en markant minskad matlust.

...får mig att se rött.

Det går bra nu

...men
sen så gick det sjukt bra
trotts allt.

Muskelknuten släppte
och jag kunde springa på
som aldrig förr.

kanske var det Belgiens
värmerekord;
42 grader i skuggan
som mjukade upp lite.

Vem vet.
1.52.09 är mitt nya pers.
Det känns grymt
och jag är glad
och det är riktigt bra
men jag är långt ifrån nöjd.

Nu ska jag käka
sen ta en powernap
sen spela volleyboll
och bada.

Hörs!

RSS 2.0