En vän att spendera kyliga höstdagar med

En ny kamera är införskaffad. Sony A390, och jag lyckades pruta ner den med 500kronor. Eller pruta och pruta... Jag hade beställt den på internet och skulle hämta den i affären, så hade dom ju såklart slut på just den kameran som jag hade beställt, trotts att det stod på deras(elgigantens) hemsida att dom hade den hemma. Men icket, dock så hade de ju ett visningsexemplar, så jag sa "Får jag 500kr rabatt på den där ni har ute som visningsexemplar så kan jag köpa den istället." Och säljaren nappa dirr... Dock kändes det som om jag skulle ha sagt 1000kr billigare, han var för nöjd helt enkelt xD. Ajja, 500kr billigare är inte illa bara för att kameran har suttit som visningsexemplar i några dagar, den hade ju skyddsplasten kvar och inga repor eller nått. Så jag är fan nöjd, riktigt nöjd.


Det är mitt liv och det ska levas fullt ut

Det här håller inte i längden. Det går inte att vakna kvart över sju, börja jobba klockan nio, ha ont i fötterna klockan elva och ont i ryggen klockan två för att sedan uthärda fyra timmar till på ett ställe som man långt ifrån avgudar. Eller ens tycker om. Och efter det är det meningen att jag ska hinna med att träna samt plugga matte och engelska, och framför allt är det meningen att jag ska orka göra det också. Men just nu så varken orkar jag eller hinner med att göra det som jag måste göra. Som sagt; det håller helt enkelt inte. Så imorgon ska jag fråga om jag kan få jobba 2-3dagar i veckan, och om inte det går, så slutar jag på Torsdag.


Jag ska strypa tiden med mina bara händer

Fifan för att gå upp tidigt, sure, 07.45 är inte så jävla tidigt kanske ni tänker... Mn för någon som har gått upp mellan klockan 11.00 och 12.00 i ett och ett halvt års tid så är det en sju jävla prestation må jag säga.

fifan.

Adeva kedavra

Så har en ännu en kväll tillbringats på vårt kära stadshotell här i Sala(inte för att jag brukar vara där eller för att jag brukar gilla att vara där, men ändå...). Det har varit Stand-up Comedy Club med några halvkändisar, dvs kändisar som man har ett vagt minne av att man har sett någonstans men man har ingen aning om vad de heter, varken när man kommer dit eller när man går därifrån. Mina hundar; Walle, Milla, Oscar, Tobbe och Alex, var med och kompanjerade mig.

Men det var, tro det eller ej, faktisk riktigt bra. Underhålland. Vad som var mest underhållande; Komikerna eller "The Retarded"(två stycken människor med kromosomfel eller något liknande), låter jag vara osagt.


Annars då?

Jorå! Munsåret frodas, diskbänken blir allt mer osynlig(om man nu kan kalla den det när den egentligen bara fylls med skit(och disk)) och så pluggar jag matte på de få minutrarna jag får om dagen att göra vad jag vill på... Great!
Lönespecifikationen kom igår, 11 500 skattade kronor hämnar på kontot imorgon(om ett par timmar kanske?), det för två veckors hårt och gediget arbete på Adlibris. Nästa lön bli kanske den dubbla då? Det vore najs. :P

Sen så har jag blivit en nörd, den värsta av dess slag; en Harry Potter nörd... Hur kul låter det på en skala 1-10?! Iaf så har jag nu lyssnat(ljudbok fifan!) klart på den sjätte och näst sista boken i serien. Imorgon rullar jag igång med The Deathly Hallows. Och ja jag har läst bökerna för länge sen, och jag vet att Harry kommer dö men ändå överleva... Men ändå är dom jävligt spännande, och så är dom(tror jag) bra träning på engelsk hörförståelse inför mina kommande SAT och TOEFL prov. hehehe

Hörs!

It's a hard life :@

Mina vader värker. Mina lår är stela. Jag har tre jävla skavsår på tårna. Jag har en blåsa inne i käften. Jag har ett stort jävla munsår på läppen.

Det var allt för nu.

Hörs!

I'm living on my own now and it's not as easy as you may think

Att jobba mellan 9-18 var inte lika jobbigt som jag hade förväntat mig. Men det är ingen höjdare att HELA dagen går åt till att jobba. Sedan går hela kvällen åt till att träna. Och så var det med min fritid... Visst, träning är en hobby, och en hobby ska vara kul. Men ibland känns det som om den tar lite för mycket tid, men samtidigt vet jag att det finns stunder i livet som är bättre än något annat; då euforin är på topp och när adrenalinet pumpar i ådrorna. Och jag har inte hittat någonting annat än löpning som kan framkalla den känslan. Inte ännu. Och jag tror inte att jag vill hitta något annat som kan framkalla den känslan heller, inte ännu. Inte förrän jag har nått min topp, och det är en lång väg kvar till målet.

Hörs.

Det är dyrt att ha pengar

Det kanske är lite uttjatat nu. Men jag har fan abstinensbesvär. Jag vill ha en kamera, nu. Men jag är fattig, och jag kommer förbli fattig i en vecka till. Sen kommer jag vara "rik" i två dagar, sen kommer jag vara fattig igen. Men en kamera rikare. En hobby ska återupplivas, och det kostar pengar, mycket pengar, för mycket pengar.


Ibland vill jag springa livet ur mig bara för att veta att jag finns och är

Nu är träningen på gång på riktigt igen då. Dist, tröskel och fartlek har det blivit denna veckan. Och det känns att jag har varit sjuk samt haft ett litet uppehåll i träningen. Lungorna kämpar mer ansträngt än vanlig för att pumpa in syre i blodet och pressa ut koldioxid i luften. Det känns tungt, men bra. Det känns att det tar, det känns att det är ansträngande och det känns att det går sakta men säkert frammåt. Det känns, helt enkelt. Och bara det är positivt. Det betyder att jag är igång igen.

Hörs!Jag vill ha vinter igen. Ja det vill jag =)

I don't belong here

Jag fick mitt jobbkontrakt förlängt igår. Men dom jävlarna vill att jag ska jobba från 09.00 till 18.00!! :S När kommer jag få någon fritid hade dom tänkt? Jag tackade ja i alla fall. Det kan ju vara värt ett försök, men bara ett. Om det inte passar så skiter jag i det. Det finns andra saker i livet som inte handlar om jobb. Och det känns inte som om jobb ska vara prio ett i mitt liv. Så fan heller.
Jag ska strypa dig långsamt om du gör det igen

Jag har aldrig vaknat upp på ett så hemskt sätt som jag gjorde i Lördags natt. Jag viste inte om jag skulle skratta gråta eller skrika lungorna ur mig... Om det var en mardröm eller om jag bara inbillade mig.
I alla fall så vaknade jag av att morsans kattunge satt och klöste mig lite lätt på ryggem, så först skakade jag bara av henne och försökte återgå till min skönhetssömn... vilken återigen avbröts av kattfans klösande. Sen så kände jag att det inte bara var en katt som jag hade på ryggen, utan det var någonting till... ett gosedjur kanske? Jag tog i alla fall tag i detta än så länge okända objekt... Och så tände jag lampan... EN RÅTTA! EN DÖD JÄVLA RÅTTA VAR DET SOM KATTFAN HADE LEKT MED PÅ MIN RYGG OCH SOM JAG I NÅGON SEKUND HADE I MIN HAND INNAN DEN FLÖG GENOM RUMMET OCH TRÄFFADE DATASKÄRMEN(vilket var tur eftersom att det annars hade åkt rakt genom fönsterrutan...)!!!

Det var inte så mysigt, speciellt inte med tanke på att klockan var tre på natten...

Ajja, fifan

Hörs

And the grasshopper shall be a burden

Så var staffliet klart. Färgerna, penslarna och de omålade tavlorna är påväg hem till Sala och Jakobbergsgatan 9, tre trappor upp. Snart kan ni kalla mig Michelangelo...

Om sisådär tre veckor har jag förhoppningsvis en ny kamera också. Det kommer bli pörfekt.

Hörs!

Btw så är Bibeln inte så tokig ändå... om man bortser från alla liv den har tagit, alla hus den har bränt och... alla liv den har tagit... så finns det en hel del bra saker där i. Jag har tillbringat den senaste timmen med att läsa citat från bibeln, och många av dem är ganska jävligt bra. Det är ju helt klart ett par smarta snubbar som har tänkt till innan de knåpade ihopp de där texterna, sagorna, myterna, legenderna. Men sure, med tanke på att en stor del av världens befolkningen har köp smörjan så är det ju klart att det mesta av det är helt sant, helt rätt... och jag håller med, dock så skulle jag vilja ändra på en liten detalj; Herren, Fadern och Gud. Jag vill bara ta ett radergummi och suda ut smörjan om att det finns någon som har större inflytade på en själv, än just en själv.


When it's time to time to go

Ljudböcker var för mig ett outforskat ämne till och med förra veckan. De var skapade för att synskadade skulle ha en chans att få en gnutta kultur tilldelad sig. Men jag har nu upptäckt att den är genialisk. Ljudboken alltså. Arbetsdagarna går så grymt mycket fortare om man är mitt inne i ett äventyr(även om det nu bara är ett imaginellt(var kanske inte ett ord för 5 sekunder sedan...?) äventyr).

Jag har hunnit med 5st böcker på en vecka. Anledningen till att jag började lyssna är att jag ska bli lite bättre på engelsk hörförståelse t.o.m mina inbokade test, TOEFL och SAT, men det har visat sig vara ett riktigt bra sätt att få tiden att gå lite fortare när man har tråkigt(vilket jag för det mesta har när jag jobbar)

Berätta hur man gör

Imorgon är det ingen övertid. Jag tror nog att min rygg är rätt glad för det. Ännu gladare är mina ben, för nu är det dags för ännu ett träningspass, funderar på ett gamalt hederligt tröskelpass. 5+5+10min eller 6-5-4-3-2-1min. Spännande va? xD


Det är skönt att komma hem en nybäddad säng och ha maten färdig på bordet när man entrar köket. Allt man önskar sig i matväg går att finna i kylen, frysen eller skafferiet. Disken är diskad och golvet är damsugat och moppat.

Det är inte lika skönt att känna stanken av ett berg på diskbänken, öppna kylen och se att den enbart innehåller en möglig paprika och komma in i sovrummet och upptäcka att sängkläderna ligger i tvätthögen och att linneskåpet är tomt.

Hur fan kunde SD hamna i mitten :SJag är emot kvotering och håller sympatiserar med påståendet att "Invandringen berikar Sverige"(vilket i stort sett var de enda frågorna som var med i valkompassen som handlade om den politik SD och FI för.)


LÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNKLÄNK

Jag kippar efter andan och ser ljuset i tunneln, tack Adlibris

Jag känner för att vara kreativ. Jag har ritat en bokhylla som jag ska bygga. Helt själv. Jag har lite idéer till saker som jag ska gjuta i betong, tex en svamp. En stor jävla flugsvamp, frågan är bara hur stor jag kan göra den utan den blir för tung för att bära upp i lägenheten... Och så ska jag köpa lite färg och måla en egen tavla, eller jag har en bild som jag ska måla av, den kommer bli grym. Ritigt grym. Och framförallt så har jag en hel idébank av olika foton som jag ska ta när jag har köpt en ny systemkamera. De flesta av mina idéer skulle kanske inte ses som så speciellt civiliserade, dock är dom i allra högsta grad kultiverade... Själv anser jag att idéerna är genialiska, som alltid när dom kommer från mitt hjärnkontor.
:@

Köp för i hellvete aldrig selleri. Det är ett påfund utav djävulen :@

Jan Björklund < Jimmie Åkesson

Jan Björklund, vilken jävla nisse...

Den nuvarande regeringen har halverat jobbskatteavdraget för ungdomar som är mellan 20 och 26år. Kostnaden beräknas till 900 000kr per anställd ungdom. 900 000kr i skattepengar går åt för att det ska vara billigare att anställa ungdomar, eller jag skojja, jag menade 900 000kr GÅR ÅT FÖR ATT ANSTÄLLA EN JÄVLA SNORUNGE!!! ok, jag är en snorunge själv, men ändå tycker jag att det här är helt fel. För själva sänkningen bidrar ju inte till att fler arbetstillfällen skapas, det gör bara så att fler ungdomar blir anställda, istället för vuxna. Och om man sedan tillägger att dessa avdrag även berör snabbmatskedjor och restauranger, vilka nästan uteslutande anställer ungdomar oavsett jobbskatteavdrag eller ej, så gör det ju bara att hela grejen blir än mer ineffektiv.

Herr Björklund kommenterar detta med att säga "Det är i alla fall bättre än att pengarna går till bidrag"... SO WHAT!?!? Det är väl ingen jävel som har påstått att pengarna måste gå till bidrag heller...

Jag vill inte ens tänka på hur många miljarder det blir sammanlagt, som istället kunde ha lagts på att anställa lärare till skolor eller sjuksköterskor till vårdcentraler och sjukhus. Då hade man ju skapat arbetstillfällen samtidigt som man hade förbättrat välfärden. Men, det förstår väl jag också att alliansen inte vill lägga pengar på kommunala skolor eller landstingens sjukhus, för då hade ju kvaliten ökat och då hade ju de privatägda bolagen kunnat konkurrerats ut... av skattebetalarna... och det vore ju hemsk. Ja, tänk så hemskt det vore... verkligen förfärligt...

Det fattar väl vem som helst att statligt finansierade aktörer blir utkonkurrerade av privatägda såvida staten inte bidrar med tillräckligt med resurser.

Fuck off Björklund. Just nu hatar jag dig mer än vad jag hatar Reinfeldt och Jimmie Åkesson tillsammans.

Hörs!

RSS 2.0