Mysteriet med kvinnor

Jag var tvungen att gå ut med skabbe idag... när jag kommit fram till dammarna så sätter sig han och klämmer ut en grymt stor korv, rakt på asfalten. Jag har självklart inte förberätt mig på att en hund skiter när man är ute och går med dem, så därför hade jag ju inte heller någon plocka-upp-hundskit-påse med mig heller. Så jag tar en kvist och pillar ner skiten i ån...

Men självklart så kommer en 40-50 årig klimakteriekärring förbi och hoppar av cykeln för att konfrontera mig.

Klimakteriekärringen; Hörre du! Vad tror du att du håller på med?
Micke; Jag pillar ner bajs i ån med en pinne, hundbajs alltså, inte mitt eget. Vad gör du själv?
Klimakteriekärringen ger Micke en förargad blick och hoppar upp på cykeln för att ge sig iväg och när hon har kommit 20 meter bort vänder hon sig om och skriker; Skitunge.

Dagens klimakteriekärringar.... hur ska samhället klara av den här vågen med övergödda galningar? Det återsrtår att se...

Vi hörs!Västanvinden eller Davids hemmagjorda orkan?

Hörre du bloggen,

Jag kunde bara i mina vildaste tankar ana vad som just skulle komma att hända när jag såg David vända sig om som i en slowmotion scen från en dålig actionfilm. Hans ärsle var i höjd med mitt ansikte, blott en meter bort tornade det upp sig och jag fick svindel av den fasansfulla synen. Jag kunde urskjilja att hans ansträngda ansiktsuttryck och hur röd han blev i ansiktet av trycket.

Just när jag förväntade mig att den enorma orkanvinden skulle ta tag i mitt hår och få det att fladdra i vinden, så hörde jag endast en litet pysande ljud...


Fy fan vad patetiskt tänkte jag och började gapskratta.

Micke; Vad det där vad du had att komma med? haha, vad ynkligt!
David böjer sig ner för att lukta och jag kan läsa i hans ansikte vad detta betyder...

Nu är det hans tur att gapskratta samtidigt som han börjar veva likt en väderkvarn med armarna, jag känner först hur luftmassorna drar in över mitt ansikte och för någon sekund tror jag att det är falskt alarm, men icket.

Det är ren tur att jag ens klarar av att skriva detta inlägget, jag har flytt från David och rummet som troligtvis fortfarande stinker likt ett ruttet ägg.

Frågan är inte när jag ska återvända, utan om jag ska kunna återvända. Det återstår att se, jag ska iallafall göra ett försök att ta mig in på rummet nu, utan skyddsutrustning och gasmask,

Vi hörs bloggen!

image163
Ungjävel! :@

Quiero comer, pero tengo un clase mas =(

Tjenare,

Jag befinner mig just nu utomlands, typ i Afrika, eller är det kanske kurdistan? Jag tror bestämt att det är IV eleverna som är här och skriver något som ska liknar engelska uppsatser, men som jag själv skulle kalla runskrift. Helt jäkla ofröståligt...

Han brevid mig skrev just en mening där det står "people that lives in india I think is good because they live there and are healthy". Vad är det för smuck?! Jag vette fasen menmen.

Nu ska ja fortsätta med spanska uppgifterna.

Vi hörs bloggen!

Jobbigt värre, höhö

Du bloggen, nu är de dags för mig att skaffa mig ett jobb. Du håvar ju inte in pengar till mig vafan, vi hade ju en överenskommelse! Problemet är bara att det är så många som vill ha mig. Salberga anstalten(Sveriges största fängelse i Sala), Kärstins psykvård, Alquidas självmordsgrupp, Frankrikes gator samt riksförbundet för mentalt handikappade personer.

Men dom faller inte mig i smaken, så jag så vandra till Stinsen för att se om någon av de nyöppnade affärerna passar in på mina önskemål, dvs minst 200kr i timmen och arbetstider där man kan komma och gå som man vill. Dessutom vill jag ha gratis mat.

Jaja, ja får se hur det går,

Hörs.

Låtsas att det står en fyndig rubrik här...

Löparna kom ju hem med flyget i måndags, jag var ju inte med då... Men nu har även jag fått min lilla flygtur fulländad och jag kan säga att jag inte vill flyga igen, fan heller! Det vart inte direkt någon 4timmars resa till portugal inte! Nejnej, det vart snarare en 4tiondelars och tre meters lång flygresa ned för en backe.

Själva starten gick bra, jag fick känslan av att jag tog det lilla hoppet med marginal. Men när jag sedan, en tusendels sekund senare, upptäkte att cykeln inte längre var med mig, utan hade tvärstannat vid trottoarkanten 1meter bakom mig så kan jag erkänna att jag inte var så jäkla kaxig längre.

Pang! jag landade hårt och slet upp jackan och fick en hel del skrapsår köttbitar bortrivna från olika koppsdelar.

Först trodde jag att höftbenet hade gått av, men det hade det ju inte... Dock så sprutade det blod ur ett stort hål i höften på mig, fan nu dör jag av blodsförlust, tänkte jag. Men jag pallrade mig till löpet och stoppade igen hålet med plugg som man har till diskhoar, effektivt måste jag säga.

Sedan så ska man ju ha sprit i sår har jag hört av morsan, så jag tog en "tvätta händerna sprit" från toaletten och sprutade på lite på såret. Men hellvete vad det där sved! Jag skrek likt en brunstig ko som just fått spenarna avtuggade av en allt för hungrig kalv, det var inte skönt kan jag säga. Folk snackar om att strö salt i såren, men då har de aldrig testat att spruta 85% sprit i ett flera centimeter djupt köttsår... ohhh fyfan.

Det possitiva med detta är att jag har upptäckt en negativ sida av sprit, en sådan har jag aldrig upplevt med sprit förr. Eller ja, jag kanske inte ska avslöja allt för mkt...

Godnatt på dig bloggen,

Hörs.It's all I ever wanted...

Tjenare bloggen, du ser lite gammal och grå ut tycker jag... Annat är det med mig sörru!

Depeche Mode - Enjoy the silence


Den är med på Sony Ericssons(nedanför) reklamen, grymt bra =)


RSS 2.0