Brist på fantasiNej, nu är klockan över ett och det är väl dags för mig att gå till sängs. Ganska skönt.

Hörs!

Graduation

Snart äre käk,
tacopaj med Siri.
Sen ska vi bege oss upp till Quaden,
Malin och Tobbe tar examen.
Grattis!


Ajja,

Hörs!


Tobbe, Malin, Siri och Jag. Mina rumskompisar, för en natt, men ändå =)


New York, I love you, but right now I just want to leave you for a while

(Med Basshunter melodin, "Spela dota")

Jag sitter här på rummet och lyssnar pååhååå fenwicks,
dom springer runt och skriker
med horiga repliker.

Jag sitter här på rummet och käkar lite BJ
Det smakar ganska gott va,
men börjar bli rätt torrt ha!

(Fenwicks = baren här nedanför)
(BJ = Beef Jerky, torkat kött.)

---

Det har vart party ikväll, men jag är inte på partyhumör så jag sitter uppe i Siris rum och surfar lite, även fast klockan "bara" är 02.45... Just nu önskar jag bara att det är Tisdag kväll och jag befinner mig en i en ranglig IKEA säng med billiga kuddar och ett söndertuggat täcke (det är sånt som händer när man har ouppfostrade hundvalpar sovandes i sängen.) Men det gör inget, inte ett skit, för jag är på svensk mark, och det räcker för mig. I alla fall för tillfället. 

Tisdag kväll alltså. Då är allt som vanligt igen. Då spräcker jag den här lilla New York bubblan jag lever i, i alla fall för ett par-tre månader, och beger mig tillbaka till verkligheten igen. Till Sverige. Till Sala. Till den första, och normala, delen av mitt bordeline-liv. Ibland önskar jag att NY inte låg så jäkla långt bort, men samtidigt så är det väl det som är själva tjusningen med det hela; att det ligger åt hellvete för långt bort och att det är som att komma till en NY(höhö) värld. Livet leker här borta, men shit vad skönt det ska bli att komma hem igen.

Ajja, gonatt.

Hörs!

Time to fixa sommarkläder


Usch vilken värdelös dag. Imorgon bär det dock av till Woodbury outlet. Den ligger typ en timme utanför NY och dom har typ 200 affärer. Bäst av allt är att det är rea nu i helgen. Gött!Hörs!

Det har inte längre samma charm att raggla hem klockan fem...

(eller har det!? xD)

Den här morgonen stavas huvudvärk. Och det var allt för nu...

Hörs


MC har blivit tyst och fult och öde.

Jag satt just och deppade för att Dunkin Donuts troligen har sängt för sommaren. Sen kom jag på att Dunkin inte tillhör skolan... Det kanske är ett tecken på att jag har spenderat allt för mycket tid där... 

Ajja, Dunkins har fortfarande öppet. Finals är över. Sommaren är här(eller var fan tog den vägen förresten?!) Första terminen på College är avklarad. Jag är i Sverige om sex dagar. Jag är tillbaka i New York om tre månader. Det finns anledning till att fira, så det är vad jag ska göra ikväll, bitches!Äntligen. Klar. Med. Finals.

Är det nu man springer naken runt campus, med en Budweiser(viktigt att det är just en Budweiser...) i handen och skriker "DONE WITH FINALS!!!"? Kanske hade varit värt ett försök om det inte hade spöregnat ute. Det har vart kasst väder i typ 4-5dagar nu. Fän. Tur att jag ska spendera helgen nere på stan, ska passa på att köpa lite sommarkläder innan jag beger mig hemmåt.

Jag kommer va helt ensam i helgen. De flesta åker hem, och de som är kvar ska på senior formal. Själv är jag ju freshman. 

På tal om det så ska jag kolla upp om jag kan ta sommarklasser nästa sommar, så att jag kan bli klar med det här så fort som möjligt. För även om det är kul, så är det inte så att jag vill sitta i skolbänken i hela mitt liv. Ju fortare jag blir klar, desto skönare är det.Såhär glada är vi av att skolan snart är över...Folk säger att man inte ska photoshopa sina vänner, men vafan, jag tyckte att vi(=jag) var så fula med våra kräft-röda ansikten att jag photoshopade bort brännan. Dock vart det lite misslyckat, vi ser ju ut som familjen Simpson istället. Klicka på den första lilla så ser ni kräftbilden.


Åt hellvete med NY! (i alla fall för en sisådär tre månader framöver)

Sverige.
Sala.
7 dagar kvar,
sen är jag hemma igen. 
Jag har saknat det.
Och längtan blir bara större desto närmare det kommer. 
Fyra månader sen sist.
Fyra speedade månader.
Jag har knapp hunnit med att längta hem pga alla upplevelser.
Allt nytt...
Människorna,
Skolan,
Träningen,
och Staden...

New York.

Jag har det riktigt bra här.
Nästan för bra.
Men fan vad skönt det ska bli med lite sommarlov.
Lite komma bort ifrån storstaden.
Lite komma hem.
Kanske få en gnutta perspektiv.
Och komma tillbaka till verkligheten.

Och ha en egen lägenhet.
Helt för mig själv.
Nästan hela tiden.
Vad skönt det ska bli att kunna vara för sig själv när man känner för det!
Och kunna springa runt naken. (kom inte och säg att inte också gör det när ni är själva hemma...)

Ajja, 7 dagar.
Then I´m back, bitches!

Hörs!


Tiden går fort här va =)Om jag skulle sluta träna så skulle jag vara fetast i släckten...

...och då kan jag ju nämna att min släckt är ganska så fet. haha xD

Sitter här på mitt rum och fläskar i mig Oreo´s, Pepsi, Chips och Salsa-dip. (Tips: testa inte att doppa Oreo´s i salsasås...) Tobbe kallade mig den "fetaste" personen han känner. Det kanske är sant. Jag äter hela tiden, och visst slinker det i typ 10frukt per dag, men för det mesta är min hand ockupperad av antingen kakor, chips eller donuts. Kanske ska börja ändra mina matvanor lite.

Och börja träna igen. Har bara kört 2pass de senaste sju dagarna. Finals är inte bra för hälsan.

Men bara one final to go, nu köttar vi sista två dagarna! Den jag hade idag är jag ganska så säker på att jag nailade, blir nog A- i den(religion) kursen.

Hörs!

 Om nio dagar ar jag tillbaka i kara Sveriget!

Hela dagen/kvallen/natten kommer att besta av plugg. Likasa nastkommande tva dagarna. Imorgon har jag religion prov. Pa Onsdag are Management. Sen are sommar pa riktigt!

Jag blir typ deprimerad av att lasa om religion och alla jakla konstiga grupper det finns. Senast har vi last om nan grupp som "dansar" med giftiga ormar och later ormarna bita dem, med anledningen att "Om man dor av ormgiftet sa vill Gud att man ska do." Bullshit. Stackars javlar sager jag bara. Och stackars ungar som var tvugna att vara med pa det har. Snacka om att bli hjarntvattade fran fodseln.

Ajja, jag ska fortsatta med pluggandet,

Hors!Sahar kanner jag mig just nu. Lite halvt dackad.


Team Free AbortionVårt lag var sämst, på allt som kan ses som meningslöst(typ spela mariokart). Vårt lag var bäst, på allting som kan ses som värt(chug some beer, bitch!). Fy fan vad Toris ägde på det! Ett helt jäkla glas på typ 4sekunder. Helt sinnessjukt! Och sen så hade vi helt klart bäst outfit! Och tema! Och lagnamn!

Dags för utgång!

Hörs!

Det är så vi gör det

Imorgon äre Beer-Olympics. Det kommer att avgöras på sju olika grenar. Och det går i stort sett ut på att bli så full som möjligt. 10 lag med 4st i vart lag. 40 pers alltså. Jag tror att det kan bli riktigt kul. =) Och sen så payar man typ 40kr per person för drickat! Det är fest! 

Nu ska jag ut och kuta lite, samt jobba på plankan.

Hörs!Sexigt värre...

Fyra Bilder


Beer-Pong. Ser inte ut som att det finns så mkt plats för Pong dock. Mest Beer på det där bordet. Men det är ju iofs Siri som spelar ;D


Andrea, Torgrim och Jag. Hett...


Kevin och Megan, slipps-öppnaren.


Tobbe och Malin innan avfärd.

Från Spring Fling. Jag tog inga egna bilder, så jag snodde dessa från Malins fejs. Hoppas inte det gör nått. xD Det är tjejen på nedersta bilden btw.

Hörs!

Torsdag

  • Marketing finalen var sjukt svar. Fan. Det kommer inte bli langt ifran ett A i den kursen.
  • Kom just in fran Quaden, dar har det kakats lunch pa grasmattan med Toris, Andrea och Salim.
  • Det ar Happy Hour pa Starbucks sa jag ska bege mig dit och skriva klart mitt paper som ska vara inne klockan sju ikvall.

Hors!


Mikael Rojeras - ~Tre ar

Block M middagen (den dar for athletic students) vart lite for utdragen. Dock var kaket helt ok.

Nu are dags for en helkvall i bibblan. Jag ska se till att vara effektiv sa att jag kan kanske kan bege mig har ifran innan klockan tolv. 3h och 40min to go alltsa. 

Hors!

 


Späckat schema

Jag har spenderat hela dagen med att sova, haft track-meeting och legat på Quaden och inte gjort ett skit. Imorgon har jag en final som jag inte ens har börjat plugga på och ett papersom jag inte har skrivit ett ord på. Men det löser sig. Man ska inte oroa sig så jäkla mkt. Dock så kommer jag troligen spendera halva natten i biblioteket. Det är sånt som händer...

Ajja, Spring Fling igår och idag är det dags för avslutningsmiddag för alla skolans atleter. Det kan bli trevligt. Det började för 4min sen, så jag bode kanske börja röra mig mot kapellet.

Hörs!


Bästa mailet jag har fått på länge!

Hi Mikael,

OK, just submit the last lab (Post Excel Proficiency)
and you will be exempt from the final exam.

Wishing you a Happy and Healthy Summer Vacation.


Och jag har redan submitted the last laaaaaaaaab! Så jag slipper göra final!!!!!!! Bara för att jag är så jävla bra att jag har över 100% credit i den kursen! Och i Måndags sa han att jag var bäst i klassen. Skönt att höra, även om jag inte vart så förvånad... heheh xD


Höres!


Satan i gatan

Spring Fling var kul. Lite trist att de inte hade en bar dock. Och jag hann dricka upp drickan som jag skulle smuggla med in redan innan vi kom fram till båten. Way to go! Menmen, det är sånt som händer.

Sen har jag varit lack för att någon har stoppat Cheesecake i min bakficka... Tills för en halvtimme sen, då upptäckte jag nämligen att det var ett sånt där mini-smörpaket, som jag själv hade lagt där när jag hämtade bröd. Men det känns onödigt att vara lack på sig själv. Så nu är ja på bra humör igen. xDFör övrigt så är New York (by night) riktigt häftigt. I början så var jag tveksam till att det här verkligen var stället för mig. Men jag har kommit fram till att det här är rätt ställe. Jag stortrivs i den här staden. Det kanske inte är optimalt för träning här. Men det är optimalt om man är ute efter att ha kul.

Höres!


The QuadSista lektionen för denna terminen är avklarad! Så jäkla skööööönt! Dock återstår tre prov och en essay att skriva. Så om åtta dagar är jag klar på riktig. Och den 23de Maj bär det av till SWEEEEEEDEN!

Nu ska jag raka mig, duscha och sedan börjar pre-gamingen... Ikväll är de nämligen dags för Spring Fling! Alla kommer dock ha kostym på sig, men jag har ingen, och jag har inte pallat köpa någon. I och för sig så behöver jag en eftersom att jag tappade bort min förra... xD

Ajja, ikväll äre fest!

Hörs!

Rubrik

En hel kväll och en halv natt i biblioteket är avklarad. USCH vad svår den sista labben var. Innan har jag kunnat kört "Ctrl+C, Ctrl+V" Copy, Paste, Copy, Paste. Ahh ni fattar, men nu var jag tvungen att tänka efter lite. Det var ganska jobbigt faktiskt. (helst seriöst alltså xD)

Imorgon äre Spring Fling. Då äre fest. Då bär det av på kryssning runt Manhattan. Jag tror att det kan bli riktigt kul.


MCs Kapell. Utanför ligger Quaden, det är här man hänger mellan lektionerna. Idag satt vi på trappan till kapellet och käkade lunch. Så gött det hade varit om vi hade haft 25grader och sol hela jäkla året.

Hörs!

gÖTT

Död. Det är en ganska bra beskrivning på hur jag käner mig just nu. Och om 30min börjar min andra lektion(SISTA MARKETING LEKTIONEN DENNA SEMESTERN!!!).

Den enda anledningen till att jag vaknade är att mitt rum kokar. Fifan vad varmt det är. Förhoppningsvis är det lika varmt ute. Vi chansar på det = schorts, t-shirt och ett par solbrillor.

Hörs!

P&L

Klockan är snart tre. På natten. Mitt hår är dränkt i öl. Min T-shirt är dränkt i öl. Hela fucking jag är dränkt i öl. Det har vart en kul kväll. Dags för en snabbdusch, sen sova. Jag har ju trotts allt ett späckat schema imorgon = 09.05am-01.15pm. Men vem bryr sig. Snart börjar finals-week. Efter den är första terminen på MC över. Gött!

Och sen så bär det nog av till Peace and Love i sommar (and to you google-translate americans, who read this(=Monica, Tessa and my two dounut-girls...) it´s a festival. A big one. A funny one. It´s a bit like Bonnaroo, but in Sweden. So it´s smaller. xD)

Hörs!


För att jag inte har något annat att bjuda på =)

Fän

Vi förlorade våran conference idag. För första gången på 14år. MC har alltså vunnit 28st MAACs i rad. Till idag. Det suger ju lite. Mina lopp gick inte heller så jäkla bra.  Men palla gräva ner sig,

LET´S GO PARTY, JASPERS!

Hörs.

Shoooot me! (or even better; the person who set off the firealarm)

Brandlarm. Klockan är 01:20AM och jag vill bara leta på den där muppen som satte igång det och strypa personen. Det här femte gången denna terminen. Det kanske inte låter så jäkla mycket. Men varje gång det händer är det mitt i natten och det tar typ en och en halv timme innan man får krypa ner i sängen igen. Och det värsta är att det aldrig brinner på riktigt, det är bara nån retard skitunge som inte kan poppa popcorn.

Imorgon äre tävling; 4*800m. Jag springer sista sträckan. Det kan bli kul! =)
På Söndag äre också tävling; 1500m och 800m. Men en timme emellan loppen. Det är fest! =)


Edit: Ok, det värsta kanske inte är att det brinner på riktigt. Det lät lite fel. Jag mena, det är ju inte bra om det brinner. Men hade det brunnit hade det i alla fall varit värt att lämna byggnaden. xD

Om...Har just kollat klart på The Social Network. En riktigt bra film. Det första jag tänkte när jag såg den var "Jävla skit! Jag vill också gå på Harvard." Men jag antar att jag får nöja mig med MC...

Om jag hade trott på att man har flera liv så skulle jag nog ha satsat lite högre i mitt nästa liv. Men nu är det ju så att jag inte är religös och därmed tror jag att vi kommer förmultna, brännas eller kanske bli uppkäkade av någon sjuk människa, vem vet, och sen är vi både bortglömda och betydelselösa efter en sisådär 100år (om vi nu har turen att stanna så länge i någons minne.)

Jaja, skola är långt ifrån allt. Det hade bara vart cool att gå på Harvard.

Hörs!

02:00AM, Thursday, May 5, 2011.

Marketing-presentation klockan 10.10 imorgon. Jag, och mina kamrater, har jobbat på det här skiten i timmar nu. Äntligen är vi klara. Nu gäller det bara att få in allt jag ska säga i skallen, så att jag inte står där som ett R-tard och läser direkt från papperet imorgon.

Presentationen jag hade idag gick bra, jag tror det mest berodde på att jag inte vart nervös när jag väl stod där uppe och snackade. Det spelade nämligen ingen roll om jag gjorde bort mig, för jag nailade midtermen och jag är övertygad om att jag kommer naila finalen (=jag hade inget att vara nervös över). Sånt är livet när man är smart.


Jag glömde mina nytvättade kläder i East Hills(ett annat dorm) och jag pallar verkligen inte gå dit och hämta dem. Inte nu, jag tar det imorgon. Jag hoppas verkligen inte de blir stulna.Hörs!


Edit; Med närmare eftertanke så är det nog bättre om jag tar och pallrar mitt ärsle över till den där andra byggnade och hämtar mina kläder. Blir de stulna så kommer jag nämligen få damp. Helt seriöst.


Inte kul.

Jag ska redovisa inför en hel jäkla klass. På engelska. Om 45 minuter. Jag vill inte göra det här.

Hörs.

Tre avbrott i vardagen.

Fick tillbaka två stycken essays på College Writing lektionen idag. Jag fick B- på ena. Jag har inte fått sämre än A-innan. Det kändes ju sådär. Ganska segt. På den andra fick jag dock A. Plus att han sa att det var en av de bästa essaysen han fått in denna terminen. Så jävla bra!

Just nu har jag tre saker jag ser fram emot:
1. Sätta mig på flyget mot SWE den 23maj.
2. MAAC, i helgen. Inte själva tävlingen, men festen efteråt.
3. Spring Fling - Som en avslutnings-bal för Manhattan College där vi glider runt Manhattan på en båt.Nej, nu har jag tröttnat på det här.En gång i tiden var jag en glad person. Nu har jag en riktig bitter-fitta. Jag har just varit och skällt ut en inkompetent klimakteriekärring som påstod att jag ljög för henne. Jag var så jäkla lack, för jag var 100% säker att jag hade rätt. Vilket jag(och hon) senare fick bekräftat att jag hade. Då la jag in ett sånt där litet hånflin som får folk att vilja slå ner en. Usch vad bra det kändes. Och att hon pratade med mig som om jag var ett retard och inte förstod engelska gjorde att jag bara ville springa fram och bitch-slapa människan, hon pratade liksom i slowmotion och gjorde massa gester precis som jag inte fattade ett skit. Vad lack jag var. Skönt att jag fick rätt tillslut.

Jag hatar verkligen när folk behandlar en som om man är efterbliven och dum bara för att man bryter på ett annat språk. Men samtidigt är jag precis likadan själv när jag är hemma i Sverige. Dom som inte kan språket till 100%, de som inte kan alla ord eller kanske måste tänka 10 sekunder extra innan de öppnar käften, dom ser man som inkompetenta och inte lika smarta som en själv. Men fan vad jag är trött på det nu. Trött på alla jäkla översittare.

Hörs.


Waaaaaaaaaaaste

Hey Bitches!

Ställde klockan på 8.30 idag. Vaknade när den ringde, men jag pallade inte gå upp och lyssna på ännu en värdelös redovisning av nått meningslöst management-projekt. Så jag ställde fram den en timme. När det ringde 9:30 steg jag upp, gick och åt lite frukost och gick till class. Men det var ingen där?! FÖR ATT DET ÄR JU FIFAN TISDAG, JAG HAR BARA KVÄLLSKLASS PÅ TISDAGAR! Och det tycker man kanske att jag borde ha lärt mig nu efter typ tre månader här... En hel sovmorgon bortkastad.

Yäyä, ut och springa, i shorts och t-shirt. Suck on den Sverige! =) 

Hörs!


Yoga Plugg Träning

Bikramyoga - Yoga i 35graders värme, under 90minuter. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Det var sjukt. Men efteråt så kände man sig grymt lätt, och sådär "Fan vad bra jag är, jag klarade det!"

Nu blir det käk, sen plugg. Jag hatar grupparbeten btw. Men lär sig inte ett skit, och nej, man blir inte ett dugg förberedd för arbetslivet av att göra det. Det är bullshit. Det är waste of time.

Och förhoppningsvis så hinner jag klämma in en 30min jogg samt ett styrkepass nånstans. Jag måste jobba lite mer brädaN. Just nu har jag typ två jättemagrutor uppemot revenen men typ ingen på själva magen. Vad gör jag för fel!? :@

Hörs!


Tre veckor kvar. Let´s få dem överstökade så att jag kan åka hem till SWE och ha lite sommarlov!

Den här dagen vill bara ta kol på mig.

Skulle växla tre stycken dollarsedlar i växelautomaten. Den tredje sedeln var inte en dollarseden, utan en tiodollarseden, vilket resulterade i att jag gick därifrån med 48stycken quarters. Way to go! Och när jag kom till godisautomaten - som jag växlade mina dollarsedlar för - så tar den enbar emot dollarsedlar. hahhah SKJUT MIG! Så jag stoppade i mina mynt i en av Pepsi-automaterna istället... Men fick jag någon Pepsi?! NEJ, dom var tydligen slut. Men pengarna, dom fick jag såklart inte tillbaka. Men jag gav inte upp än. Jag gick till den andra Pepsi-automaten och sökte lycka där... men ut kom en Pepsi Wild Cherry. JAG HATAR COLA MED KÖRSBÄRSSMAK.

Den enda automaten som återstod var glassautomaten. Där gick allting bra. Förutom att glassarna var isiga, men det kännes inte direkt som något jag kan klaga på med tanke på vad de andra automaterna bjöd på.......Bara för att jag inte har någon kul bild att bjuda på för tillfället. Fotograf: Klas P.


Inget för er som skiter i mitt springande.

Nej, det gick inte så bra idag. Kom precis under fyra minuter. Jag är besviken, känner mig lite uppgiven sådär. Men samtidigt, när jag tänker efter, så har jag inte kört ett intervallpass utanför banan sedan jag kom hit. Och jag har kört ett pass de två senaste månaderna där mina 200meters-splits har varit över 28sekunder. Det var när jag körde 2*5*400m på bana. Jag har noll uthållighet kvar i kroppen, det känns som om all uthållighetsträning som jag gjorde i höstas är som bortkastad. Och det är väl vad den är. Men jag har mig själv att skylla, jag måste lära mig att säga ifrån, och inte bitcha runt så mycket. Nu är det lite för sent att ändra på det om man ska se till denna säsongen, men jag har tre säsonger kvar här och jag ska se till att ta vara lite bättre på dem (=ändra träningen, och festa mindre. Jag tror nästan att jag har färre vita helgen än vad jag har svarta. Skjut mig.)

Men jag har nog fortfarande chans att springa riktigt snabbt på 800m, pga all snabbhetsuthållighet. Jag vill verkligen kötta sönder det där 800meter perset jag har sedan förra året. Och jag vet att jag kan göra det. Jag måste bara se till att ta chansen när den kommer.

Nu äre film med mina amigos.

Hörs!

RSS 2.0