Jobbbbbbbb och Sthlm

Tjenare göbbs!

Imorgon bär det av mot storstan. Jag, Walle, Alex och Skabbina ;D ska och kolla på Rise Against. Det ska bli najs, även om dom inte är mina idoler direkt xD haha. Men livemusik är fan alltid bra(så länge Sven Ingvars och hans jävla dansbands company håller sig undan).

Fick jobb idag med, på ett boklager där jag ska packa böcker. WOHO! :S xD Ajja, skönt att tjäna pengar iaf. Vet inte så mycket mer än att jag ska vara där klockan 06:45 på Måndag morgon. Jag vågade typ inte fråga  något ifall han kanske skulle ändra sig xD hahah ajja, jag får väll se hur de går.

Dags att sova,

Hörs!

Trött som fan

Tjenare.

Tänkte dra till V-ås och träna... Men jag är helt död, sovit lite för lite senaste dagarna... och igår var jag å badade i Örebro, det tog fan på krafterna :P Så jag har bestämt mig för att skippa v-ås och sova lite istället, och sedan kuta intervaller runt dammarna senare ikväll.

På tal om Örebro, så var jag där med morsan, brorsan å hans ena polare. Och det var fan kul(bortsett fån att jag har typ 100 svidande skrapsår samt minst lika många till ömmande blåmärken på kroppen). Det gick vilt till med andra ord.

Och åter igen har jag bevisat hur lätt det är att få min lillebror att göra som man vill. Han vägrade nämligen hoppa från högre höjd än 3meter, eftersom att han vid första hoppet hade fått armplask(vilket är reslutatet av att man håller armarna rakt ut när man hoppar xD haha SOPA) Yäyä. Jag var dock inte nöjd med hans prestation, så jag sa att han skulle få en banankola för varje ny höjd han tog(en för 5m, en för 7m och en för 10m). Självklart så kravlade han sig upp till 5an för en banakola(det var förväntat). Men när han sedan tog både 7an och 10an inom ett par minuters mellanrum så var jag chockad :S:S:S Killen vågade ju knappt hoppa från 5an utan belöning, så tar han 10an för en banankola :S IDJUT! xD haha

Ajja hörs!


Närminne?

HELLVETE!

Asså det måste vara nå fel på mig, visst, jag är ju jävligt smart och hälsosam och ekonomisk(?) och vacker och pålitlig och rolig och snygg och påläst...

MEN VAR I HELLVETE HAR MITT NÄRMINNE TAGIT VÄGEN!?

Jag var på gymmet igår och när jag var påväg till omklädningsrummet så kom jag på att jag glömde min MP3-spelare på en fönsterbräda så jag gick tillbaka och hämtade den... Inget konstigt med det... Men, MEN(med stort M!!!), när jag var tillbaka i omklädningsrummet, ca 1minut efteråt, så hade jag tappat bort MP3 hellvetet igen. :S:S. Men jag tänkte "ehh, jag la säkert ner den i väskan", men när jag kom hem så låg det fan ingen MP3 i min väska. Så jag gick upp mitt i natten(typ klockan 8) och åkte dit för att kolla efter den, men inte fan hittade jag nån MP3-spelare...

Fan, 1500spänn. -.- Som tur är så har jag hittat min gamla MP3 för ett par veckor sen(vilken jag tappade bort för 1.5år sen) i ett par gammla arbetsbyxor. :S Suck.

Kuta på gymmet

HOLA!

Lite sent, som vanligt när jag sitter här :P

Jag har vart på gymmet med Walle, Alex och Milla tidigare ikväll. Och jag kutade fan lungorna av mig. Tröskelintervaller på bandet... Inga fönser att öppna och ingen ventilation, det va fan pina. Trodde jag skulle tuppa av efter första intervallen. Men icket, dock så gjorde jag en allt för vanlig tabbe. Jag glömde att gå på toa innan jag började kuta. Så jag vart jag tvungen att skita på vilan = 1 minut. Och gissa vad, jag hann. Haha, det är skillat xD

Ajja, dags att sova,

Godernatter.

Jag och Petra, på Gröna Lund i våras. =)


Kent och Sydafrika?!

Tjena!

Här händer det inte så mycket, för tillfället. Men, den 28 Februari är ska jag och några töntar(med stort T) och kika samt lyssna på Kent när dom spelar i Annexet. Och jag hoppas fan att dom öppnar taket denna gången så att man inte svettas ihjäl där inne. Fyfan. :S

Men före det så kan det bli så att det bär av till Sydafrika med VFK på träningsläger. Eller det är ju typ klart, men man vet ju aldrig om något oväntat händer innan dess... planet kanske störtar innan vi landat... och i så fall får vi väll hoppas att det händer över Sudan så att dom får lite att käka på flyktinglägrena i Darfur.

Ajja, ska iväg och hjälpa min Farmor med lite saker nu,

Hörs!


En helg i mellanstaden

Tjenare! Det blev en långhelg i V-ås. Nu sitter jag ensam hemma hos Millzor inget att göra. Walle å Milla är ute och roar sig å tyckte att jag var för tråkig föt att tas med. :/ Typ i alla fall. xD

Ajja, jag har inget roligt att förtälja just nu, förutom att nån som heter Marie brukar skita på dansgolvet, hahahhahhahha, jag tror fan jag tar livet av mig. Garvar varje gång som jag tänker på det och det är typ omöligt att få bort bilden som dyker upp i huvudet. Ajja,

Hörs nån gång =)


(hon kommer döda mig, hahah) :D


Tagga

Ikväll äre röj! Ikväll äre fest! :D Så jävla gött.

Något annat som är gött är att min kamera gick sönder igår(ok det kanske inte var så jävla gött), det hade hamnat sand i objektiet, men som tur är så är det självaste Meckar-Micke som äger kameran, så efter några minuters fipplande och sönderskruvande så lyckades jag ordna problemet :D (dock tog det en hel jävla timme att få ihopp den igen) :S

Menmen,

Hörs!

= jag har tråkigt xDEn dag i storstaden

Tjenare, det har varit en lång dag idag. Men ändå rätt så skönt.

Var på stan i Sthlm med MickeW, köpte ett par byxor å två stickade tröjor. Gött! Gött å ses också(även om det var typ en å halv vecka sedan vi kom hem från Kanarieöarna)!

På tal om kanarieöarna så fixade jag en kortläsare idag, dock så går det inte att ladda upp bilder på facebook för att den skitsida är totalt jäkla efterbliven. :@ Ajja, här kommer lite bilder i alla fall;


 
Död

Jag är död. Jag ska sitta på tåget om en timme. Jag har massa saker att göra innan dess. Jag hinner nog tyna bort innan jag hinner fram till tåget. Jag känner mig som ett pappersark i en förbränninsugn, som en fisk i Sahara, som ett bra tv program på svt2. Närmare bestämt så känns det inte som om jagg existerar just nu. Jag vill ligga i dvala i sisådär 6 timmar till. Menmen, som sagt, jag ska sitta på tåget om en timme så det är dags att börja röra på sig.

Hörs!

Rödluvan och vargen (vem är vargen?) ^^

Fan, det vart sent idag, jag har diskuterat politik med Alex. Han är blå, jag är röd(jag är fan rödare nu än jag var för en timme sedan). Det påminner lite om kvällarna på löpet, när vi hade våra debatter om hur Sverige bör styras. Jag David och Thomas stod för det röda(bidrag, statligt ägande och jämställdhet mm) och alla små rikemansbarn stod för det blåa(dvs "jag röstar som pappa röstar"-partiet där privatisering är viktigt som fan och där den enskilda individens plånbok är prio no1.) i våra små debatter.

För mig är jämställdhet den viktigaste frågan inom politiken. Jag vill att alla människor ska ha möjlighet(och råd) samma till slags sjukvård, älderomsorg, barnomsorg och utbildning(även efter grundskolan)... Och med samma så menar jag exakt samma, dvs att man inte ska behöva gå i en sämre skola, läggas inte på ett sämre sjukhus med längre väntetider eller födas i farstun bara för att man inte har råd att betala ett privat företag de avgifter som dom kräver för den specifika vården man efterfrågar.

I ett jämställt samhälle bör alla ha möjlighet till samma slags välfärd, och egentligen så skiter jag i om den finansieras på skattepengar eller på privata bidrag. Men(med ett jävligt stort M) det enda säkra sättet att veta att alla får tillgång till samma välfärd är statligt ägande av t.ex. sjukhus, ålderdomshem, skolor mm. Alltså kan jag inte se hur jämställdhet går ihop med privatisering. Om någon gör det så kan ju denne få förklara det för mig...?
För med privatiseringen så ökar ju skillnaderna på allt... på priserna, på resurserna, på teknologin, på utbildningen, på fattig och rik, på tillgång till hjälpmedel... vilket leder till att skillnaden även blir större på hjärtslag och hjärtslag, detta i och med att alla inte kommer kunna ha tillgång till samma slags vård. Alltså sätts det ett pris på hur mkt ett liv är värt.
För vad är det som säger att en person med arbete och full försäkring har större rätt till ett nytt hjärta än vad en person som är arbetlös och utan försäkringar har? (för den personen med försäkring och arbete kommer med största sannolikhet prioriteras)

Och visst kan man(...kanske i sin vildaste fantasi..) önska sig ett privatiserat samhälle där jämställdheten är i fokus. Men är det inte så att det är just jämställdheten som lider allra mest av privatiseringes framfart?

Jag är röd(...are än blå...) just på grund av att jag inte vill dö i förtid för att mitt företag gick i konkurs, för att mina föräldrar inte är rika eller för att jag valde fel utbildning i början av livet.
Jag vill ha tillgång till en fallskärm som fälls ut automatisk när jag väl behöver det, och jag vill att alla ska ha tillgång till en fallskärm utan hål i, utan tilltrasslade snören och utan ett märke där det står "Euro shopper". Jag vill ha samma fallskärm som Karl den XVI Gustav, som Fredrik Reinfeldt och som Ingvar Kamprad(och det lär fan inte stå euro shopper på dom).

Jag kan helt enkelt inte se hur sänkta skatter, sänkta bidrag samt mer privat ägande kan leda till att klyftorna minskar... då är ju frågan; är det någon som verkligen kan det? På riktigt alltså, med handen på hjärtat?

Jag tror inte det. Godnatt.


// Rödluvan

(ok, det vart lite dyslexivarning på den här texten, men vadfan kan man begära kl halv tre på natten?)


Bilden har inte ett dugg med inlägget å göra, men det är tråkigt utan bild xD höhö.

 

Hörs!


FUCK :S

Hej, jag har ett serriöst problem... (alltså om man bortser från mina humörsvängningar och min sjuka humor)

Det är så att jag gymmade i Söndags. Jag körde gynekologstolen, ni vet den där som man sitter och särar på benen för att sedan trycka ihopp dom. I alla fall så maxade jag den där skiten, körde på tyngsta(vilket inte kändes så tungt just då) och jag klarade i alla fall 3*15. Möhö.
Yäyä, problemet är det att jag inte kan gå, typ. I alla fall inte utan att det gör skitont i ljumskarna. Och vad kan jag göra åt saken? Inte ett skit! I vanliga fall kan man ju ha på massa linnement. Men man måste nog vara självmordsbenägen om man har linement i närheten av dicken. FAN!

Ajja, var bara tvungen att meddela detta världsomfattande problem. Ska till V-ås å köpa lite saker nu, se träna.

Hörs


Att köpa kläder kan vara svårt

Tjenare,

Hemma igen. Köpte en jacka och ett par byxor i V-ås. Dock så är jag inte helt nöjd, jag köpte en (skitdyr) "vinterjacka", och jaaaaaaaa den var snygg. Men inte fan var den varm, inte varm som en vinterjacka iaf. Det här är andra gången jag köper en jacka och tänkter "ja men den här var ju både varm och snygg" när jag är i affären, sen när jag väl testar den ute i kylan så upptäcker jag att den inte är lika varm som inne i affären. Doh! Varför har dom inte jackor på ställ utomhus så att man vet hur dom känns. -.-
Ajja, jag ska spara skiten, men jag måste nog köpa en till jacka som är lite varmare och mycket billigare.Jag köpte ett par byxor också, eller "Chinos" som hon i butiken kallade dem.

Micke: Hejsan, kan du hjälpa mig att hitta ett par schyssta byxor?
Butikstjejen: Ja, vill du ha chinos eller jeans?
Micke: Jag vill ha byxor.
Butikstjejen: Ok, men är det chinos eller jeans du är ute efter?
Micke: Jag är ute efter byxor.

Ibland är det så jävla kul att vara dumdryg, typ låtsas som om att man inte fattar fast man fattar xD hahah ååååh ibland älskar jag mig sjäv! Eller nej inte ibland, utan jämt =)

Hörs!
Och nej, jag har inte hittat min kamerasladd. Och ja, jag ska köpa en ny! :P

Skit också.

HELLU!

Ajja, tänkte skriva något kul här, men sedan hittade jag en roligare sak att göra och nu har jag inte tid att skriva det jag hade tänkt skriva från början eftersom att jag måste springa till tåget, ska till V-ås,

hörs!

RSS 2.0