Portugal


Dags att bege sig, men vi hörs väll =)

Hörs!


Living the dream...

...som Björn Gustavsson skulle ha sagt.

Helgen har varit späckad;

Fredag - Fest
Lördag - Konsert, Mando Diao
Söndag - Terräng-Sm och Grillkväll på löp.


Terräng SM gick skit. Vet inte riktigt varför, träningen har ju gått bra de senaste veckorna och även om jag knappast har toppat formen till helgen så är det fan ett mysterium att det gick så jäkla dåligt som det gjorde. Lite kan det ju bero på att min helg inte har varit den mest optimala för en SM tävling, menmen. Nu glömmer vi den där skittävlingen.
Jag borde gå och testa mina blodvärden, men det hinns inte med för tillfället eftersom att jag, någon gång imorgon eftermiddag, sitter på flyget mot Portugal. Så jäkla najs.

Ajja, ska skriva lite projektrapport,

Hörs!


SalaHäggvikGlobenSöder?Portugal

Tjenare på er!

Så är man hemma i Silverstaden igen, men det blir bara ett kort besök den här gången. För om ett par timmar är jag påväg tillbaka till storstaden eftersom att Jag, Adam, Oliver samt några random snubbar från skolan ska bege oss mot Globen för att kolla på Mando Diao. Det ska bli kul, grymt kul.

Igår var det hottan(=hotellet=krogen i Sala) som gällde och jag måste erkänna att det var lite tunt med folk. Men det var najs ändå.

Imorgon är det Terräng-SM. Jag har beslutsångest. Ställa upp. Banga Ställa upp. Banga. Ställa upp... Jag bestämmer mig imorgon. Jag pallar inte springa och komma sist. Det är ju meningslöst. I och för sig så är det 75 stycken anmälda i min klass, P19, så det är klassen med flest deltagare vilket betyder att man är jävligt dålig om man kommer sist. Och jag är ju rätt bra, så jag kommer nog inte sist trotts allt. Ajja, skitsamma=)Hörs!

Uppsägning

Palla Mickan och Fanny. Skaffa er ett liv =)


Jaja, jag sa upp mig på jobbet idag. Eller nja, kanske inte, för jag gick bara därifrån utan att säga något. Men efteråt kom jag på att jag kommer få sparken, och det kommer ju inte se så bra ut på mitt CV. Så jag kanske borde ringa och säga upp mig på riktigt...

Ajja, plugg tajm till 10. Jag är ledig imorgon förresten =) Najs!

snygging??

EDITFanny och Mickan har inga liv!Det här är jag innan jag phortoshopat mina bilder yäyäHörs

Livet i klartext

En lektion på schemat idag, hur najs är inte det på en skala 1-10? =)
Ett prov på schemat idag, hur fördjävligt är inte det på en skala 1-10? =(
Jag hade nästan glömt bort det, men på Lördag ska jag och några polare bege oss till Annexet för att glutta på Mando Diao. Jag som trodde att det var nästa månad konserten var. Men icket. En glad överraskning. Det ska bli grymt kul.  =)

På Söndag är det Terräng-SM i Tantolunden. =(
Banan är sämst.
Motståndet är hårt som fan.
Jag är står med på startlistan.
Jag är totalt otaggad.
Jag tror jag skippar skiten.

På Tisdag däremot, då är jag taggad till tusen. =)
Två veckor i Portugal vankas.
Skönt.Sen ska jag träffa den här i helgen =)

Framtiden ser ljus ut.
Hörs!

Palla teater apor.

Tjena gubbz!

Här sitter jag i träningskläder och läser Fröken Julie. No life, jo tack jag vet. Träningen gick helt ok i alla fall, med tanke på förkylningen. Yäyä,

Om en timme befinner jag mig på pendeln, påväg mot nya äventyr. Jag, Fanny och Patrik ska in till stadsteatern och kolla på Tre systrar... Hur kul kan en tre timmar lång pjäs om tre ragator vara? Inte så jättekul va? Nä, jag tror inte det.

Ajja, duschen vart ledig nu,

hörs!


Jag, Klabb och Mac.

Inte så finkänsligt...

Fan,

Det här håller inte längre. Asså, mitt upplägg, min tankegång och min livsstil håller inte längre.
Att plugga dagen innan varje prov, att skjuta upp inlämningsuppgifter och göra egna personliga deadlines till mig själv, utan lärarens samtycke, fungerar inte längre. Ragatorna till lärare får ryck och på mitt skrivbord samlas uppgifterna på hög.

Så denna veckan blir en pluggisvecka, det är emot mina principer(samtidigt är det emot mina principer att ha principer, för jag tycker inte att man borde grunda sina handlingar på principer, men vem bryr sig egentligen?).

Ajja, snart är det över. Och för er som är intresserade så kan jag meddela att snorproduktionen i näsan är lika intensiv som tidigare. Dock är snoret genomskinligt, inte grönt alltså, vilket enligt Klas betyder att man kan träna. Dock så vilar jag idag, det är ju ändå bara styrka, men springer järnet imorgon på intervallerna =) Däts dö plän får dis wik. =)

Hörs!

Och just ja, det blir ingen skiva för mig ikväll, menmen, det komer fler chanser =)Har snoret den här färgen så bör man inte träna, enligt Klas, som för övrigt utgör motivet.

Portugallägret i reverce. =)

Tjenare gott folk.


Det är Söndag, vilket de flesta kanske redan har lagt märke till. Jag har sprungit livet ur mig på Slotstafetten, i alla fall kändes det så. I 1600m pinades jag, backe upp och backe ner. Vi kom fyra. :/ Yäyä,

Nästa Tisdag bär det av igen, mot Portugal alltså. Denna gången åker jag med VFK. Fett med najs, som man säger här i ghettot. I två veckor ska jag vara borta och det ska bli riktigt skönt att komma till värmen igen, och ännu bättre ska det bli att slippa skolan. Och vet ni vad, det är gratis =) Västerås bjuder på rubbet (H) Så nu ska jag bara se till att bli frisk, så mina dubbla doser med diverse naturläkemedel och huskurer fortsätter ett tag till.

Och hur det blir med skivorna vette fan. Och hur det blir med terräng-SM vette fan. Och hur det blir med skolan vette fan.
Men något som jag vet är att jag är på väg tillbaka, jag är inte där ännu, men på väg. Det duger för mig, än så länge.


Hörs!Stafett + förkylning = inte så bra

Jag är förkyld. Snorproduktionen är kraftigare än någonsin förr och luktsinnet är som bortblåst. Menmen, imorgon hoppas jag att det är bättre, då bär det av till Uppsala och deras lilla slott. Jag ska nämligen springa Slottstafetten med västeråsarna... hmm, varför säger jag fortfarande "västeråsarna"? Jag är ju fan en västeråsare själv nu... xD Det ska bli kul och jag ska springa skiten ur motståndet, och snoret ur mig själv, höhö.

Jag känner mig lite smått panikslagen. Detta resulterade i ett besök på apoteket. Jag köpte diverse läkemedel, det gick på 300spänn. Enchinagard, Vektavir, Otrivin samt något Kines-pulver. Allt skulle visst blandas i vatten så det vart ju perfekt. Jag tog dubbla doser av alla hokuspokus sakerna som jag köpte och klunkade i mig. Det smakade skit. Men desto äckligare det smakar desto bättre är det, eller? Vi får väll se hur lyckat detta blir.

Och om inte det funkar så får jag bestämt hoppas på att Jhon Blund hjälper mig med att friskna till tills imorgon,

Hörs!På måndag ...

På måndag smäller det. Då ska jag ut och göra Stockholm ofarligt. Det är dags för årets första skiva och temat är Reveal Yourself. Men vad ska jag ha på mig? Ingen aning.

På Tisdag är det dags för årets andra skiva. Temat är Hard Work. Jag ska komma som jude. Randig pyjamas, judestjärna, låtsastatuerat nummer på armen och en tegelsten i handen. Vissa tyckar att det verkar vara aningen over the line, men vafan, det är ingen som klagar om man klär ut sig till svart slav. Eller?

Ajja, ikväll har vi treor varit på besök hos vår mentor och lagat samt käkat den. Sedan vart det lite spel, chillkväll.

Imorgon är jag ledig, typ. En lektion är ingen lektion. Klockan 12:44 går tåget mot Sala och där ska jag vara med, annars är jag körd, typ.

DAgs att sova,


hörs!Mary mupp och Micke mongo


Förberedelse på hög nivå

Tjenare,

Idag hade jag Natta och David vårat projekt, Rudbecksstafetten. Det vart "lite" misslyckat. Menmen, skitsamma. Imorgon är det Historia B prov som gäller och jag är taggad till tårna. Det är nämligen så att jag har fått tag på alla frågorna som kommer på provet, så nu har jag nött in svaren hela kvällen och troligtvis så sitter dom som ett smäck imorron klockan 08:20 när Bosse Milton eller någon annan stolle står och gapar i Rudbeckskolans högtalarsystem om att lektionerna ska börja. Det är vad jag kallar bra förberedelse. Ajja, dags att gräva vidare i min kära Historia B bok.

Hörs!


Eftersom att vi(jag och klas) låste in patrik i "karantänen" varje natt så vart vi tvugna att gömma nykeln till dörrarna(vi kunde inte riskera att han skulle få tag på en av dem). Detta resulterade i att vi inte kunde låsa dörren till skithuset och man hade tur ifall man fick duscha själv eller för den delen skita i fred. Här är ett resultat av nyckelkriget...

Göööööött

Det hänger nästan lite Portugal känsla i luften. Jag har just varit och brännt av ett antal långintervaller på Rösjöspåret och det kändes helt ok. Eller ja, benen är fortfarande som två betongklumpar, men värmen gör att man orkar övertala sig själv om att trycka på lite extra. Ajja, nu är jag i valet och kvalet, antingen sover jag 1timme eller så sätter jag mig på taket och "pluggar" i en timme. Jobbigt val :/


Tuffingar, eller inte =)

En dag i Sollentuna

Dags att återvända till mina vardagliga bekymmer där läxor, lektionstimmar och rabiata lärare gör allt för att förstöra husefriden. Det känns tungt. För övrigt så har jag ingen aning om klockan är 11:57, 12:57 eller 13:57. Men vad spelar det för roll när de närmaste 7timmarna kommer ägnas åt att klicka på diverse tangenter på min appelsinsaftskladdiga dator? Ingen roll alls.

Jag längar mig bort som en fågel i bur. Men nu har jag målet i sikte. Sista lovet, NÅGONSIN, är avklarat och det är bara upploppet som återstår... Och vem fan är så dum att den viker ner sig då? Inte jag i alla fall.

Hörs! ;)


Sverige, Sverige älskade land

Då var jag tillbaka i Sverige, tillbaka i verkligheten, efter att ha spenderat 9dagar med att springa, typ 15mil, 150kilometer eller 150 000meter. Och för er som inte har testat detta så kan jag härmed meddela att man känner sig relativt mörbultad efteråt. Benen är som två feta gråsuggor, utplacerade endast för att göra livet surt för dig. Ajja.

Det har varit grymt kul i alla fall, men jag pallar inte skriva mer. Här kommer lite bilder,
Hörs!

Fodelsedagen

Tjenare blekfisar, kraftan har! ;)

Det ar en stor dag idag. Storre an den 24 december och storre an den 17maj i Norge. Yaya, ni fattar, Micke Rojeras fyller ar idag. Jag fyller ar idag. Och jag ska supa garnet, varje cell i kroppen ska faila pa polisens s.k. fylle-test... eller inte. Det blir nog att ta det lugnt, dvs om man inte raknar med de dryga 2milen som jag har sprungit idag. Livet ar inte sa rattvist ibland... Eller ocksa ar det det det ar (lite manga "det" dar) om ni fattar. Ajja. 

Dock sa funkar inte min mobil har nere, sa det suger getpung, men men... livet gar vidare anda...

Det hander mycket skit har nere. Vi(jag och klas) satte putte i karantan inatt. Han hade lite ont i halsen igar, sa vi laste in han pa sovrummet under natten sa att vi skulle slippa bli smittade av pesten...

Ajja. 40 sek kvar innan tiden gar ut. Hors!

Live fran Portugal.

Tjenare!

Sa sitter man framfor datan, i Portugal. Det ar bade illa och najs pa en och samma gang. Yaya, Det ar skont som fasen har i alla fall.
 
Vissa har fatt nagon konstig rutin... vilket innebar att dessa personer satter sig och skiter pa toaletten nar man star och borstar tanderna. Det ar ju inte allt for trevligt att hora nar andras innanmate kluckar ner i toalettvattnet. Men jag klarar mig.

Smeds fyller 18idag, och vi ska ut. Inte ut som i ut och supa skallen av oss, for sant haller ju ingen lopare pa med, sags det i alla fall. Nejnej, vi ska kaka lite pizza och chilla.

Och om ni undrar vad man annars gor i Portugal sa kan jag meddela att man spelar volleyboll, badar, chillar vid poolen, solar och branner sonder sig som in i helvete(ursakta spraket...), kakar glass, tranar en hel del och sen ar man allmant dryga. Dryga som fan.

Ajja, resterande 2minuter och 24 sekunder som jag har vid datan ska jag spendera till nagot vettigare.

Hors!

FAN, nu ar det bara 19 sekunder kvar. men men. 5 4 3

Djurgån

Jag är grym. Jag är grym på att skriva krönikor under en 5timmar lektion i SvenskaB. Jag kommer få MVG, lätt. Jag är grym på annat också för den delen...

Ajja, efter provet drog jag, MickeW och Paui till Djurgårn och käkade glass och vandrade lite bland överbetalda snobbar. Men det var najs ändå, riktigt skönt med lite sol.

Imorgon avgår flyget mot Portugalien. Då blir det troligen ännu mera sol. Dock är järngänget är splittrat, tyvärr. David till Göteborg, Adam till Rönninge, Oliver till Södertälje, Micke Westh till Kroatien och jag å Putte till Portugal. Det här håller fan inte längre. Vi måste ordna upp det efter lovet. Då vankas det skivor.

Ajja, dags att packa vidare.

Hörs!

RSS 2.0